Lämpöakku lämmityskattiloiden käsillään

Kuinka tehdä lämmönvaraajana käsiään

Useimmissa tapauksissa mitä se voi olla lämmitysjärjestelmän koostuu kolmesta osasta, joiden joukossa ovat putkistot, patterit ja kattila, joka korvasi patterit. Mutta uusimman sukupolven järjestelmän usein varustettu muita hyödyllisiä laitteita, joiden joukossa ovat lämpö vastaanotin. Tehdä omin käsin kotona on helppoa. Tällä lisäyksiä voi kertyä ylimääräistä energiaa tuotetaan kattilan jäte- ja menot. Useimmissa tapauksissa tällaiset suoritusmuodot ovat metallisia säiliö, joka on varustettu useita suuttimia on järjestetty ylä- ja alapuolelle. Jälkimmäinen on yhdistetty lämmönlähteitä, kun taas toinen liittymään kuluttajille. Sisällä on nestemäinen, mikä omistajat voivat käyttää omiin tarkoituksiinsa.

Suorita käsittelyjä tuotanto voi olla helppoa, on tarpeen laatia erityinen joukon työkaluja ja materiaaleja sekä kärsivällisyyttä.

Jos päätät tehdä lämmönvaraajana omin käsin, alkaa perehtyä piirteet ja periaatteet tätä laitetta käytettäessä. Toiminnan perusteella on merkittävä lämpökapasiteetti vettä. Putken yhdistää kattilan säiliön yläosan, viimeinen, joka vastaanottaa kuumaa vettä mahdollisimman lämpötila. Pohja olisi sijoitettu kiertopumpun, joka vastaa poiminta ja kylmää vettä injektiota kuumentamalla sitä. Neste virtaa siten takaisin kattilaan.

Niin pian kuin mahdollista, ennen Jäähdytetty neste korvataan vasta kuumennettiin. Lopettamisen jälkeen kattilan toiminta veden sähköverkkoon järjestelmä alkaa jäähtyä hitaasti. Tässä prosessissa se menee kiertovesisäiliöön jossa kuumaekstruusio alkaa jäähdytysnesteen putki. Tämä tekee mahdolliseksi saada aikaan tilojen lämmitykseen tietyn ajanjakson ajan.

Tarve valmistaa varastosäiliöön

Jos päätät tehdä lämmönvaraajana kädet, sinun pitäisi tietää mikä on sen tehtävä. On syytä huomata, että nykyinen lämmön tallennuslaitteet ovat varsin monimutkaisia ​​laitteita suorittaa useita toimintoja. Ne tarjoavat asuntojen kuumaa vettä, anna tehostaa lämmitysjärjestelmän kotona mahdollisimman, mikä vähentää taloudellisia kustannuksia polttoainetta. Muun muassa, laite kykenee stabiloimaan lämpötilan sisätiloissa tilassa.

Tämän laitteen kanssa on mahdollista yhdistää useita lämmönlähteitä, sulkee ne yhdeksi piiriksi. Käänteinen ongelma voidaan myös suorittaa. Lämpöakku omin käsin yksinkertaisesti valmistettu. Se kertyy suuria määriä energiaa, joka on tuotettu kattilan.

Haitat termisen akun

Jos päätät tehdä Lämpöakku kattilan käsillään, on syytä ottaa huomioon, että se on merkittäviä haittoja, joiden joukossa ovat, että vesivarojen riippuu määrästä kapasiteetista. Saada jopa hyvin rajallinen käsite, minkä vuoksi vesi on kyky päättyy. Ottaen huomioon omistajien omakotitalojen tarpeeksi usein sileää lisälämmitystä. Ensimmäinen haittapuoli synnyttää toisen: se ilmaistaan ​​tarve vaikuttava tila, jotka edellyttävät vaativampaa laitoksia. Se voi olla erillinen huone, joka on näkymät kattilan. Ei jokainen koti on mahdollista Tällainen järjestely huoneen.

Yksinkertaisella lämpöakku

Jos tarvitset Lämpövaraajien tehdä omin käsin tämä laite on yksinkertainen riitä. Sen pitäisi perustua toimintaperiaate termospullo. Väliseinät, jotka eivät pysty johda lämpöä, ei salli jäähdytysnesteen jäähtyä riittävän pitkään. Työtä on valmisteltava säiliöön, jonka tilavuus on 150 litraa tai enemmän. Nauha tarvitaan, betonilaatta, eristemateriaalia, sekä kupariputkien. Jälkimmäinen voi korvata vastukset.

Kun tuotetaan lämmönvaraajat lämmittämiseen omin käsin, ensimmäinen askel on pohtia, miten se tulee näyttämään säiliö. Yleisimmin käytetty sen valmistamiseksi metalli tynnyri, joka löytyy myös niiden alueella. Lopullinen tilavuus voidaan määrittää erikseen, vaan käyttää kapasiteetin, joka on pienempi kuin 150 litraa, ei kannata sitä. Tämä johtuu haittaa teosten.

Jos päätät tehdä lämmönvaraajana käsillään, jossa piirustuksia voidaan tehdä itsenäisesti valittu ensimmäisessä vaiheessa piipun täytyy ehdottomasti kuntoon. Tätä varten, se on puhdistettava, sisällä poistettu roskia ja pölyä. Jos on alueita, joissa korroosio on jo muodostunut, sitten tämä puute on poistettava.

Nyt isäntä on valmistella eristyksen, joka kääntyy ympäri astian. Eristemateriaali on vastuussa siitä, että holkin sisään pidemmän aikaa, on vielä lämpöä. Jotta omatekoinen laite soveltuu erinomaisesti mineraalivillaa. On tarpeen kääriä säiliön ulkopuolelle, vahvistetaan koko teippi. Edelleen rakenne on peitetty pelti, joka voi korvata folio elokuva. Avulla se sinun täytyy huolellisesti ympäröimään säiliöön.

Jos on lämpöakku valmistettu tynnyriltä käsillään, on tärkeää päättää, jonka kanssa vaihtoehdoista olisi lämmittää vettä sisälle. Sähkövastukset voidaan käyttää, samoin kuin kela, joista viimeinen laskeutuu jäähdytysnestettä. Ensimmäinen vaihtoehto on melko vaikeaa, lisäksi se ei ole turvallista. Siksi on suositeltavaa luopua siitä. Mitä kela, on mahdollista tehdä omia käyttäen kupariputkea. Halkaisija jälkimmäisen tulee olla 3 cm, kun taas pituus voi vaihdella 8-15 metriä. Valmistetaan tästä elementti spiraali, joka on sijoitettu sen jälkeen, kun sisäpuolelta.

Kuten lämmönvaraajan valmistettu malli on ylempi osa säiliön. Siitä käynnistyy paineputki. Alareunassa yksi sopiva on laakeroitu johdanto. Sen kautta tulee kylmä vesi. Nämä järjestelmän osat on varustettu tarvittavat venttiilit. Tällä voimme olettaa, että melko yksinkertainen laite on käyttövalmis. Kuitenkin ennen kuin aloitat, on tärkeää ratkaista yhden ongelman, joka liittyy paloturvallisuuteen. Sääntöjen mukaan laitoksen on sijoitettava vain betonilaatta mahdollisimman rakentaminen olisi eristää seinät.

Ominaisuudet yhteyden

Jos olet ajatellut, miten tehdä terminen vastaanotin kädet, sinun pitäisi tutustua ominaisuuksiin ja liitettävyys. Kauttakulkua säiliön täytyy kulkea paluujohto, jonka päät olisi säädettävä tulon ja lähdön. Aluksi toisiaan yhdistää säiliön ja kattilan tuotto. kiertopumppu välissä sijaitsevien. Edellinen on asetettu siten, että toinen käsi, ja sulkuventtiiliin. Rajapinnat syöttökanavan samaa teknologiaa kuin edellinen, mutta nyt lämpöpumppu ei suoriteta.

Lämpöakku käsillään. Alusta loppuun

Kiinteiden polttoaineiden kattiloiden on yhä suositumpaa taas tänään. Tämä johtuu sitä, että sen suunnittelussa uusia valvontatekniikoita palamisprosessin ja apulaitteet poistaa tarpeen jatkuvasti laitoksen huollon.

Näitä ovat lämpö- ja paristoa lämmitysjärjestelmässä kattilan. Toimintaperiaate on yksinkertainen, joka ei sulje pois mahdollisuutta tehdä terminen vastaanotin omin käsin.

Mitkä ovat polttoaineen akkuja?

Tällainen passiivinen kaluste lämmitys lämmitysjärjestelmän tekemästä samoja mukava käyttää kaasua kattilan. Se tallentaa ylimääräistä lämpöä energiaa, kun kiinteän polttoaineen kattilan toimii normaalisti, kuumentamalla veden lämmitykseen ja lämmintä käyttövettä.

Kun intensiteetti liekin polttokammiossa pienenee, kunnes täydellisen tuhon, kuumaa vettä akun alkaa automaattisesti toimittaa järjestelmään. Siten on mahdollista ylläpitää mukavan lämpötilan ennen seuraavaa syttymisen kattilan ja palaa sitten automaattisesti akun latauksen tilaan.

Se on metalli, säiliö vaihtelevia, mutta useimmiten soikea, joissa on laipat yhteyden saapuvan ja lähtevän linjat.

Käytettävissä olevien snap akut on jaettu:

 • Yksinkertainen - ei ottaa ylimääräisiä solmuja sisällä.
 • Monimutkainen - on lisäksi varustettu rakenne-elementit on sijoitettu sisäpuolelle.

Kapasiteetti on valmistettu hiiliteräksestä tai ruostumattomasta teräksestä metallilevystä hitsaamalla. Akun sisällä voi olla lämmönvaihtimet, jonka läpi kierrätetään vettä kattilan siten kuumentaa veden säiliöön.

Toimintaperiaate lämmön varastointi

Toimintaperiaatetta kiinteän polttoaineen kattilan ennen kello merkitsi tarvetta lisätä polttoainetta. Kynnyksellä lämmön varastointi, tämä ongelma katosi. Kattilan vesi kulkee lämmönvaihtimien läpi säiliön sisälle osittain sen lämmön sisältämän veden ja veden lisäksi säiliön käyttöveden varten.

Täydelliseen polttoaineen palaminen tulipesässä kiertävän jäähdytysaineen järjestelmä alkaa jäähtyä ja järjestelmä syötetään jäähdytysnesteen säiliöstä. Saatavuus automaattinen syöttölaite riippuu monimutkaisuudesta lämmitysjärjestelmää kotitekoisia akut usein toimeen ilman tätä vaihtoehtoa, jolloin kytkin manuaalisesti.

Soveltamisala akku - lämmitysjärjestelmiä eri malleja. Itse asiassa, ei ole rajoitettu mihinkään järjestelmiä, mutta suurempi se on, sitä suurempi on oltava säiliö ja tallennuskapasiteetti. Teollisessa mallit säädetään mahdollisuudesta luoda kaskadin useita akkuja kytketty toisiinsa.

Venäjän markkinoilla, tarjoaa nyt sen tuotteet ovat tunnettuja ulkomaisia ​​yrityksiä ja kotimaisia ​​valmistajia:

 • Buderus (Saksa) - yleismalli Lämpövaraajien soveltuu käytettäväksi muiden valmistajien kiinteän polttoaineen kattiloiden kattilat. Saatavana kolme mallia laitteita: PS - tilavuudeltaan 200-2000 litran, joissa ei ole sisäistä lämmönvaihtimet ja voidaan käyttää varastointiin kylmää vettä; PR ja PNR -, jonka tilavuus on 500, 750 ja 1000 litraa. PNR muotoilu ominaisuus on kyky muodostaa aurinkokeräimiä. Tankit on tehty hiiliteräksestä ja joka on varustettu vaahtokerros eristys 100 mm.

 • Hajdu (Unkari) - eroa toisistaan ​​tasapainoisen vastinetta. Paksuus lämmöneristyskerros on 100 mm. Tuottanut useita RT ja AQ PT eri kapasiteetin säiliöitä. AQ PT ei voida varustaa sisäisellä lämmönvaihtimet on joko yksi tai kaksi. RT-sarja on sähkölämmitin, joka voi pidentää purkausaika ja käyttää sähkölämmitys yöllä, kun läsnä on monitariffimittareita mittari.

 • Lapesa (Espanja) - tuottavat mallit MASTER inertia, MASTER vitro MASTER INOX ja GEISER hitautta. Mallinumero malleja teollisuuden ja kotitalouksien laitteistot. Eristykseen käytettävien säiliöiden polyuretaani merkittävästi vähentää lämmön menetys. Sisäinen MASTER vitro emaloitu säiliön seinämän, ja sarjassa Master INOX ruostumatonta terästä käytetään. Tilavuus vaihtelee 800-5000 litraa varustettu lisävarusteena TAN ja sisäinen lämmönvaihtimet.

 • NIBE (Ruotsi) - alue tarjoaa synkronoinnin akun lämmitysjärjestelmä solmut, kuten aurinkokeräin tai lämpöpumppu. Ehkä CSS useita tankkeja tallennuskapasiteetin lisäämiseksi. Laitteet on varustettu sisäänrakennetulla sähkölämmitin ja lämmönvaihtimet. Lämpöeristys tehty laajennetusta polystyreenistä ja 80 mm paksu. Valmistuksessa käytetään ruostumatonta terästä ja hiilellä päällystetty emali terästä. Mallistoa vaihtelevat 100-1000 litraa.

 • S-tank (Valko-Venäjä) - yksi edullisin sarjan korkealaatuisia. ruostumattomasta teräksestä ja hiiliteräksestä käytetään valmistuksessa. Laite on sovitettu toimimaan vedellä, jolla on alhainen kemiallisia indikaattoreita. Korroosioneston vahvistettua soveltavan emalikerroksella. Siirtymä on tuotettu säiliöt vaihtelee 100-2500 litraa. On mahdollista Cascade tarve lisätä kapasiteettia.

Kuinka tehdä lämmönvaraajana käsiään?

Akku suunnittelu ja toimintaperiaate on hyvin yksinkertainen. Jopa teki oman säiliöt voivat tehostaa kodin lämmitysjärjestelmän ja tekee toiminnasta helpompaa.

Rakenteen perusteella - on luotettava säiliö kestää paine-eroja. Tätä varten voit käyttää vanhaa kaasupulloja tai muiden astioiden teollisuuskäyttöön. Järjestelmissä asentamatta kiertovesipumppu on suoritettava alle edellä patterit. Vesi kiertää luonnollisesti edellyttää painovoiman lakeja.

Koti on sopimatonta rikkoa eheyden säiliön asentamiseen lämmönvaihtimien. Useimmissa tapauksissa, asentaminen jälkikäteen alennetaan poraus kaksi reikää ylä- ja alarajat kerroksen, jotka on liitetty ja syöttö- ja poistoputket.

jäähdytysvirtauksen yksinkertaisesti kulkee läpi säiliön, joka toimii puskurina säiliön. Ylikuumenemistilanteessa kattilan saamansa liiallista lämpöenergiaa. Lopussa kattilan, syöttöventtiilit ja paluujohdot päällekkäin siten täyttövirtausta alkaa käydä täysin akun avulla.

Valinta säiliön tilavuus liittyy erottamattomasti kattilan kapasiteettia ja tilavuus huoneessa, jossa se on. Sitä suurempi kapasiteetti, sitä suurempi on paino, niin asennus katto on valmistettu perusteella niiden materiaalin ja painon täytetyn säiliön.

Jos tarvittava määrä tilaa ei ole käytettävissä, ja vähemmän tehoa ei täytä suunnittelun parametrit, aseta kaksi säiliötä eri alueilla rakennuksen. Sitä ei suositella ostaa akun kapasiteetti on suurempi kuin arvioitu koska kattila lähtö olisi kaksi enemmän ja järjestelmä ei toimi tehokkaasti.

Suunnittelun otetaan sillä ehdolla, että virtausnopeus 1 kW lämpöenergiaa tarvitaan lämmitystä 25-50 litraa nestettä. Oletetaan, että kertyminen on 90 astetta, ja kun hän kääntyy työn vastuuvapauden jatkuu 50 astetta. energian valinta tehdään taulukossa otetaan huomioon ero.

Self-valmistuksen suorakulmainen säiliö peltiä, tulisi kiinnittää erityistä huomiota hitsit. Koska kokemus on parempi kuulla pätevän hitsaaja, joka oikein valitsemalla elektrodit ja muodostaa yhteyden. Noudattamatta jättämisestä teknologiaan, vaikka ruostumattoman teräksen yksikkö vuotaa saumoista.

Materiaalin valinta riippuu eristys säiliön muodon, muuten ne ovat kaikki riittävän korkea hyötysuhde:

 • Sylinterimäinen säiliö - valssatut folio eristys käytetään yhdessä joustavien levyjen mineraalivillaa.
 • suorakulmainen säiliö - jäykät levyt, joita käytetään lämmöneristyksen julkisivujen, vaahto tai joustava lämmittimet.

Kaikki työ liittyy muutoksia lämmityspiirin olisi suoritettava kesällä, jos laite on kytketty pois päältä ja laske jäähdytysneste.

 1. Valmistamiseksi järjestelmä, valua jäähdytysneste.
 2. Määritys liitoskohtaan.
 3. Hitsaus ulosotot pakoputki kattilan.
 4. Salakuuntelu ja asentamalla venttiilit.
 5. Hitsaus kattilan ohituskanavan.
 6. Akun kytkentä.

Asennus ja kytkentäkaavio

Talossani, voit käyttää kaikkein yksinkertainen painovoima piiri, jos niitä kuumennetaan pienellä alueella. Akku on tässä tapauksessa asetettu menetys kattilan tai alempi. Siten, kiertopumpun ei tarvita, koska lämmönlähde on alaosassa ja lämmin kerrokset, vastaavasti, tulee aina pyrkiä ylöspäin.

Samaan aikaan, tuleva putki tehdään vastuuvapauden reikä venttiilin akun. Näin ollen on mahdollista tehdä kytkentä veden virtaus kattilasta säiliöön, mikä vähentää hydraulinen vastus piiri ja jäähdytys lämmityskattila. pitäisi olla palata takaisin ennen ampumista kattilan.

 1. Jopa alemmilla akku asennetaan suositellaan varustaa sen kiertopumpun. Tämä parantaa huomattavasti lämmönsiirtoa ja vähentää lämpöhukkaa seinän läpi putkijohdon.
 2. Kun käytetään PVC-putket, on toivottavaa yhdistää ne metalli sulkuventtiili, koska tämän avulla on mahdollista aina tehdä sen korjaamiseen.

Click to peruuttaa vastaus.

lähetä yhteistyö: [email protected]

Kopiointi materiaalia ilman viittausta lähde on kielletty. Kaikki oikeudet kuviin ja teksteihin omistaa juliste.

Operaattorin Lämpöakku lämmityskattiloiden käsillään

Hyvin usein, lämmitys tapahtuu maa-alan rakennusten kattiloiden kiinteiden polttoaineiden, kuten muiden energianlähteiden eivät yksinkertaisesti ole saatavilla tai kannattamattomia taloudellisesta puolelta. Siksi ennen jokaista lämmityskaudella vuokranantaja on varattu sadonkorjuu polttoaine, jonka tilavuus on varsin vaikuttava, se kaikki riippuu alueesta lämmitetyn rakennuksen laatua eristys ja ilmasto-olosuhteet asuinalue.

Lähes kaikki kiinteän polttoaineen täysin taata luominen mukava huoneenlämpötilassa, jos lämmittää kahdesti 24 tunnin aikana.

Jos se tapahtuu polttoaineen syttyminen ajansiirto kattilassa talossa, kun se jäähtyy ja epämukavaksi. Poikkeuksena voidaan pitää lämmityslaitteiden pitkä palava polttoaine, joka säilyttää halutun huoneen lämpötila useita päiviä. Myös tämä tulos voidaan saavuttaa, vaikka käyttäen standardia kattilan Kiinteä polttoaine, jos erityinen lämmitys laite on mukana, joka pystyy keräämään ylimääräinen lämpö tuotetaan polttamalla yhden yksikön Lisää polttolaitteen. Tällaisessa solmuun kuuluu puskurin kapasiteetti tai, kun se on jäljempänä kumulatiivinen lämpöakku.

Mikä antaa asennuksen varastosäiliöön?

Kun asennettu lämmön varastointi tärkeimmät lämmitys Country House, seuraavat tavoitteet saavutetaan:

 • protopka kiinteän polttoaineen kattilan sopivan ajan asunnonomistaja;
 • lisäämällä välinen aika seuraavan polttoaineen repäisyrengasosuus;
 • optimoitu kulutus kiinteän polttoaineen lämmitykseen.

Linjaamalla tärkein lämmitys puskuri varastosäiliöön, on mahdollista pitkälti alentaa energiakustannuksia ei kustannuksella asumismukavuutta asukkaille. Kun tämä säästöjä voidaan merkittävästi lisätä asentamalla uusia antureita ja termostaatit. Tästä johtuen kun lämpötila rakennuksessa on saavuttanut asetetun parametrit, pysähtyy jäähdytysaineen pattereihin.

Tuotettu lämpö kattila, joka toimii edelleen, alkaa kerääntyä varastosäiliöön. Sen jälkeen, kun jäähdytysneste on jäähtynyt lämpöä puskurisäiliön alkaa siirtää takaisin lämmitysjärjestelmä jäähtynyt kattilan. Mitä suurempi kapasiteetti varastosäiliön enää lämmitysjärjestelmän toimii kustannuksella kertynyt lämpö.

Ominaisuuksista varastosäiliöön

Rakentaminen puskurisäiliön valmistettu teräslevystä, Muistuttaa sylinterin muoto. Tilavuus Säiliön vaihtelee sadoista litrasta useisiin kymmeniin kuutiometriä. Luonnollisesti suurempi kapasiteetti, sitä vaikeampi löytää paikka laittaa se. Johtuen vaikuttava koko varaajan asennuksessa on ongelmia sen pannuhuone tai muita kodinhoitohuone.

Valmistajat tuottavat valmiiksi lämmönvaraajat, jotka ovat hyllyille tulevat yhdessä lämpöeristystä. Laatu eristepaksuus pitäisi olla alle 100 mm. Eristetty säiliö suljettuna kotelo, valmistettu korkealuokkaisesta nahasta korvike. Kiitos laadukkaan lämmöneristys kuumennusainevirran varaajassa jäähtyy paljon hitaammin. Suunnittelun, lämmönvaraajat On seuraavanlaisia:

 • ilman lämmönvaihdin sisään rakennettu;
 • useita tai yhden kelan;
 • asennettu kattilat, halkaisija alemman pääsäiliön, jota käytetään kuuman veden talossa erillisessä tilassa.

Teräksen säiliön rungosta on varustettu useilla kierteillä portteja kytkemistä varten tallennuslaitteen kattilaan ja pääkytkennän huoneiden lämmittämiseen.

Kuinka nopeasti lämmönkulutus?

Tähän mennessä tarkkaa tietoa kulutuksesta lämmön lämmöntalteenottolaitteesta ei ole olemassa. Ensisijaisesti tämä johtuu kertynyttä energiaa puskurisäiliön kulutetaan riippuu seuraavista tekijöistä:

 • säiliöstä koot;
 • aste lämpöhäviö talossa;
 • lämpötilan ilmaisimet kadulla;
 • tavoitteesta tilan lämmityksen tilassa.

Lämmitys maaseututaloja passiivisessa toimintatilassa hiilivoimaloita kattila voi kestää muutamasta tunnista useisiin päiviin. Kun vesisäiliö, lämmitin ydin on tyhjäkäynnillä tyhjäkäynnillä, ja säästää siten polttoainetta.

Operaattorin lämpövaraajaelemen- käsillään

Että kaikki asennustöiden tuotantokapasiteetin puskurin omin käsin onnistuivat, sinun täytyy Valmista seuraavat asiat:

 • Hitsaus;
 • joukko avaimia, kuten kaasu;
 • paronitovye tai silikoni tiivisteet;
 • kytkimet;
 • levyt
 • räjähtävä venttiilit.

Kerätä lämpövaraajaelemen- kädet tarvitaan noudattaa tiettyä toimintaa.

 1. Käytetään hyväksi sähkö hermeettisten säiliö.
 2. Leikkaa putkiin määränä 4 kpl. Höyryntuottojärjestelmää ja höyryn paluuta jäähdytysnestettä.
 3. Suuttimet tulisi sijoittaa vastakkaisille puolille säiliön, kun ruokinta päät sijaitsevat yläosassa ja paluuputken alaosassa varastosäiliön.
 4. Yläosa kytkentälaitteen hitsataan, joissa lämpötila-anturit on asennettu, ja suojaava venttiili.
 5. Tällä lopullinen kokoonpano vaiheessa, lämmöneristys.
 6. Yhdistävät syöttöputken ylempiin suuttimiin nähden, ja paluulinja alempaan analogit.
 7. Varaamiseen laite liittää kattilaan.

On tärkeää, kaikki laskelmat parametrien tallennuskapasiteetti laitteen ja paksuus säiliön suorittaa asennusvaiheessa.

Lämmön varastointi liitännät

Kytkentäkaavio puskurisäiliön kädet suoraan Se riippuu liikkeeseen jäähdytysnesteen lämmitykseen. Kun luonnollista liikettä veden laitteet on asennettu niin lähelle kuin mahdollista suoraan hiili-kattila. Tilanteessa, kun kiertovesipumppu sijainnin lämpö akku ei olla suuri merkitys.

Varaamiseen laite sijoitetaan huoneeseen lämpötila indikaattoreita ei ole alempi kuin 10 ° C. Plus, sinun on annettava pääsy liitos rikkoutuessa tai huoltotöitä. Puskurisäiliö on sijoitettu suoraan kattilaan tasolle, jossa kiinteän polttoaineen kattilan, mutta ei missään tapauksessa edellä.

Job varastosäiliö lämmitysjärjestelmässä

Koska kiertovesipumppu, joka on yleensä asetettu yhdistävä osuus kattila lämpöakku, tarjonta jäähdytysnesteen järjestetty yläosaan puskurisäiliön. Tällöin alemman putket kylmä vesi palautetaan keskeinen lämmityslaite.

Asetetaan toinen kiertopumppu välillä suoritetaan varaaja ja akku, joka syöttää kuumaa vettä johdotus lämmitysjärjestelmän ennen kuin se saavuttaa ennalta määrättyyn lämpötilaan parametrit lämmitetty huone.

On jäähdyttämiseksi on alle alimman parametri tapahtuu liipaisu lämpötila-anturit, pumput ja jatkaminen kuuman veden lämmitysjärjestelmään. Tässä tapauksessa, lämpöenergia on kertynyt pumpun ulostulo puskuri kapasiteetti on vapaa.

Jos et käytä Lämpövaraajien lämmönsiirtoliuoksen ylikuumenee huoneen talossa ja asunnonomistaja täytyy avata ikkunat alentaa huoneen lämpötilaa. Yksinkertaisesti sanottuna, kattila työ tehdään lämmittämään kadulle, jota pidetään nykyään rikollinen jätettä.

Kattilan jälkeen polttoaine-välilehti poltetaan laitteet siirtyy valmiustilaan, ja kodin lämmitys tapahtuu kautta vesisäiliöön, joka antaa kertynyt lämpö lämmitysjärjestelmään. Jäähdytetty jäähdytysneste palaa puskurisäiliöön, asteittain vähentää jäähdytysaineen lämpötila tankissa-termospullo.

Käytännön neuvoja asiantuntijat

Perustuu kokemukseen ammattilaisia, jotka ovat toistuvasti tuottanut lämmön varastointi kattila käsillään, jaettiin suosituksia, helpompaa ja halvempaa kokoonpanolaitteet:

 • Tehdas kela voidaan korvata aaltopahvin metalli letku.
 • Eroon työskennellä hitsauskone, voit käyttää kapasiteettia palamista hidastavia muovi. Muovisiin säiliöt eivät ole menettäneet muotonsa, ne sijoitetaan hilan puitteissa.
 • Kompakti Lämpöä varaava laite voidaan asentaa lattian järjestelmässä.
 • Esimerkiksi suurissa tiloissa on parempi käyttää laitetta tehtaalla laskentatehoa, jota tuotetaan kokeneet asiantuntijat.

halutaan kiinnittää huomiota valintaprosessissa valmiin lämmön varastointi kaikentyyppiset kattilat läsnäolo tarvittava määrä suuttimia. Tämän riippuu mahdollisuus liittää laitteen kuuman veden järjestelmää tai lattialämmitys, sekä vaihtoehtoisten lämmityslaitteiden, kuten aurinko kerääjät.

Kerätä lämpö vastaanotin voi itsenäisesti lähes kaikille. Sinun ei tarvitse ostaa kalliita osia. Yksinkertaisin malli koostuu materiaaleista, jotka voidaan kerätä pölyä autotallissa tai mökillä. Mutta jos on aihetta epäillä omiin kykyihin, voit aina ostaa valmiin tuotteen, sitä enemmän hinta vesisäiliö on saatavilla ihmisille, joilla on kaikki talousarvioon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin