Lämpö pіdloga johtava asennus vіdeo

Vesi lämmin lattia käsillään, video- ja kuvaus prosessista

Tee vesi lämmintä lattialla kädet, videoinstallaatio, joka voidaan nähdä tässä artikkelissa, voi joku työmies mies. Tämä edellyttää huolellisesti tutkittava kokoonpanojärjestyksessä ja kuunnella hyödyllisiä neuvoja. Materiaalit ja työkalut tähän ovat käytettävissä missä tahansa supermarketissa rakennuksessa.

Lattialämmitys - tehokas tapa lämmitys asuntojen

Vesi lämmin lattia käsillään, ja videoeditointiin ominaisuuksia

On olemassa vaihtoehtoja, miten laite lämmin lattia:

 1. Vesi putkista asetettava betonilaatan.
 2. Sähkölämmitys kaapelin.
 3. Electric infrapuna.

Kaikkein kustannustehokkain näistä on ensimmäinen muunnos. Sen haittana on tietty monimutkaisuus asennuksen verrattuna muihin lajeihin. Jos kuitenkin hieman vaivaa, voit tehdä kaiken tehokkaasti ja tarkasti. Mieti vaiheet koko tekniikkaa.

Pohjan valmistuksen lattialämmitys

Mieti vesijohtojen lattialämmityksen omin käsin, videota kuvaavat vivahteita, joita ei ole määrätty tässä artikkelissa. Kuten pohja ottaa betonisten lattialaattojen. Puinen lattia on kokonaan purkaa ja poistaa kaikki roskat siitä. Kuoppia, kuoppia ja kuoppia levyjen zashpaklevyvayutsya ja linjassa. Nimetty kulku apuohjelmia läpi levyn epäselvä sementtilaasti.

Kun pinta on kuiva, sitten imuroida poistetaan kaikki roskat ja pöly. Järjestää vedeneristys elokuva materiaaleja. Tällöin kalvon reunat on päällekkäin seinän korkeus suunnitellun maaliin.

Asennus lämmintä vettä lattialle kädet (video 1)

Lämpöeristys aluslattian

Koska haluamme luoda järjestelmä, joka pystyy tehokkaasti lämmittää meidän huone pohjasta, on tarpeen järjestää niin, että lämpöenergia on levinnyt suuntaan eli ylöspäin. Tämä voidaan tehdä jollakin tavalla sulkemaan mahdollisuutta poistua energian vastakkaiseen suuntaan. Näitä tarkoituksia varten, voit käyttää mitä tahansa eristystä. Hän ei anna lämpöä paeta väärään suuntaan.

Usein käytetään solumuovi, laajennettu polystyreeni, mineraalivilla eristys. Lisäksi on olemassa suuri valikoima matot lämpimän veden kerros, jotka tuottavat erityisesti tätä tarkoitusta varten. Heillä on urat putkea eikä vaadi suurta taitoa vedettäessä. Valitsemalla tällaiset matot, me suuresti yksinkertaistaa työtä kiertämällä ja letkun kiinnittämiseksi.

1

Lämpötilan jakautuminen sisäilman kuumentaen jäähdytin lämmitys ja lattialämmitys

Kun pysähdyimme budjetti vaihtoehto ja päätti tehdä tavallista lämmittimet, ne olisi vahvistettava koko lattiapintaa. On parempi käyttää jäykkiä polystyreenilevyjä. Niiden asennus on paljon helpompaa kuin pehmeä eriste. Väliset liitokset levyjen liimattu teipillä. Levyjen päälle tulee laittaa toinen kerros vedenpitäväksi, koska tämä toimenpide estää kosteuden pääsyn levyihin päällekkäin.

Älä unohda, että lattia meidän vedessä, ja rikkomisesta putken voi aiheuttaa tulvan naapurit. Edelleen, ympäri kehä huoneen seinille leikkausvoiman reuna eristys vaimennin liima-nauha, joka ottaa energiaa laajenevan kuivattaessa betonilaatan.

Asentaa lämmintä vettä valmiissa sisäpohjaan voi käyttää kuivamenetelmällä (puhdas) screeds

Vinkki! Vaahdon laatat eristeenä käytetty asennettaessa lattia lämmitys voidaan leikata uria munivien putkia. Se pitäisi tehdä huolellisesti. Näin vaahto ei saa olla pienempi kuin 8 cm. Paksu. Tämä mahdollistaa hyvin hukkua putken. Tällainen toimenpide mahdollistaa tehdä ohuempi perän.

Edellä matot lämmintä vettä valmiista lattiasta putket silloitetun polyeteenin tai metallia, joiden halkaisija on 10-20 mm. Leviämisen kierre tai käärme erityisellä tavalla. Mitä lähempänä käämit ovat putket toisiinsa, sitä enemmän lämpöenergiaa tulevat neliömetri kerros. On suositeltavaa, että etäisyys ei ole enemmän 30 cm.

Esimerkki järjestely lattialämmitys alle laatta, jossa on kolme lämmityspiirien

Kiinnitetty lämmittimen, erityinen leikkeet, joita voi ostaa. Muuten voit ajatella jäykkä lanka niitit, jotka pistetään eristyksen ja putki puristaa niitä. Jos ostit erikoiseriste, jossa on urat putken, ongelmat ei ole mitään.

Kuinka valita polypropeeni lämmitysputket. Teknisten tuotteiden ominaisuuksia, sisäinen rakenne, vahvistaa suoritusmuodoissa merkintää, valmistajat ja halkaisija.

Molemmat päät lasketun putken ulos siinä kohdassa, missä tulee olemaan kerääjä lämmintä vettä kerroksessa. Tämän laitteen avulla jakamaan jäähdytysnesteen virtaus putkien läpi, joilla on suuri tehokkuus. Se on jo jäähtynyt sekoitetaan kuumaan veteen, mikä tekee lämmitys yhtenäisen lattian poikki pinnan.

Käyttäen Lämmitetty kerros kollektori on kytketty tärkein lämmitysjärjestelmän tai tehdä erillinen sisäänkäynti kattilan. Kun järjestelmä on asennettu, on välttämätöntä suorittaa veden ja luoda maksimipaine. Tällainen koeponnistus auttavat tunnistamaan vuotaa paikkoja ja korjaamaan nämä puutteet.

Pinoaminen putket paisutettu polystyreeni eristävän substraatin

Vinkki! Ei ole tarpeen luoda putkia lattian poikki alueella. Määritellä etukäteen paikkoihin, joihin on kalustettu. Ei putkia ei tarvita. Nämä toimenpiteet mahdollistavat huomattavasti säästää materiaaleja.

Muista, että liittyä putkien sisällä tasoite ei voi olla! Pre-laskea tarvittavat juoksevuus putki kunkin lämmityspiiri. Lisää tehokkuutta ei suositella lämmitys piirit ovat liian pitkiä - niin, että putken paksuus on vähintään 16 mm: iin silmukkakäämi voi olla 65 m, ja putki 20 mm paksuus - 80 m.

Asennus lämmintä vettä lattialle kädet (video 2)

Laitettuaan kaikki nykyiset putket ja paine järjestelmän testaus, voit aloittaa asennuksen konkreettisia siteitä. Sen ei pitäisi olla kovin paksu. Jälkeen ylimääräinen kerros betonia ei salli tuottaa tehokkaan lämmityksen huoneen. Meidän on tehokkuuden maksimoimiseksi koko järjestelmän, joten eivät sido paksumpi kuin 5-7 cm.

Käyttö itsevaaittava yhdisteiden avulla jakaa tasoituseristyskalvon kerros on erittäin sileä ja siten riittävän ohut. Kun luot vesi lämpöeristetty lattia käsillään, video osoittaa, että tällainen tie on suosituin kansalaisten keskuudessa.

Vertailu eri tavoin muninnan putkia lattialämmitys

Kun laite on erityisen tasoite erityistä huomiota tulisi kiinnittää alueelle, joka tulee ulos putkesta virtauksen ja paluun. Heidän täytyy olla varovainen vetää mikseri kokoonpano lattialämmityksen käsillään. Tämä elementti on suunniteltu säätämään jäähdytysnesteen lämpötila lattialämmitys.

Jätti talon lämmityksen vesi voidaan kuumentaa 95 ° C: ssa On epätodennäköistä, että joku kestää tämän lämpötilan hänen jalkojensa juureen. Sekoitin on kuuman veden sekoittamisen kylmä. Vasta sitten syötetään jäähdytettä lattian alle, mutta normaali lämpötila. Useimmiten se ei ole yli 35 ° C: ssa

Järjestelmä termostaatti asetus veden lämmitysjärjestelmä

Vuodesta minkälaisia ​​siteitä käytimme se riippuu kun se kuivuu. Tavallinen betonilaatan tarvitsee kuivua vähintään 3 viikkoa. Moderni itsetasaava perän yhdisteitä voidaan käyttää muutaman tunnin kuluessa. Tämä on toinen puoltaa niiden käyttö luo vedessä lämpöeristetty lattia käsillään. Videoinstallaatio prosessi on joskus varustettu selostus siitä, mitä on parempi ottaa massoja lattioiden tasoitukseen.

Asennus lämmintä vettä lattialla kädet (3 videota)

On lattialämmityksen usein päällyste laatat (keittiö ja kylpyhuoneet), parketti ja laminaatti, linoleumin. Harvinaisempien paksumpia päällysteitä, kuten lattialauta.

Vinkki! Kun tehdyn laminaatti tai linoleum, valitse sellaisista materiaaleista, joilla on hyvä lämmönjohtavuus. Tämä tieto voidaan saada hankintahetkellä. Ne on kirjoitettu pakkauksessa tai saatavilla myyjältä. Alhainen lämmönjohtavuus vähentää merkittävästi järjestelmän tehokkuutta, koska ne eivät salli lämpöä päästä lattiaan nopeasti.

Järjestelmässä kerääjän

Edut ja haitat vesityypin lattialämmityksen

Luominen vesi lämpöeristetty lattia käsillään, videon haluat, älä unohda hänen puutteista ja hyveitä. Huom plussia:

 • riippumattomuus vallan, jos lämmitysjärjestelmä talossa on pysyvä;
 • tehokkuutta;
 • turvallisuutta. Edellyttäen, että kokoonpano on muodostettu mukaisesti osoittautunut tekniikka;
 • saatavuus. On vain rahaa putkeen ja säiliö lämpimällä vedellä lattia, se on ehdottoman välttämätöntä. Kaikki muut komponentit voidaan korvata rakennusmateriaaleja.

Lattialämmitys kädet - on leikkauskuvanto

Haitta sanotaan olevan, että se vie erityisen työkalun ja kyky käsitellä sen rakentamista varten tällaisen rakenteen. Pitempi aika valmistusta varten järjestelmän, toisin kuin sähköinen tyyppiä, erityisesti käytettäessä klassista betonilaatan.

Mount järjestelmä vesi lattialämmitys voimia jokaisen. Sinun tarvitsee vain tehdä se sääntöjen mukaan. Sitten sen käytöstä tulee varmasti tehokkain. Järjestelmän turvallisuus on varmistettu sen laadusta.

Materiaalit lämmintä vettä lattialle (video)

Lämmin lattia alla laminaatti. Pani kätensä: video asennusohjeet

Itsetasaava lattia käsillään. Video ja kuvaus teknologian

Koriste kipsi kädet, video- ja kuvaus

Gate omin käsin. Piirustuksia, valokuvia ja videoita

Lämmin lattia alla laminaatti lattia: tyypit ja ominaispiirteet

Asentaminen liukuva sisäovet käsillään: video ohje

Asennus lämmintä vettä lattialla kädet: Valokuva ja video

Nyt lämmitykseen koteihin, monet asunnon käyttävät erilaisia ​​lämmitysjärjestelmiä. Perinteisen patterilämmitys, ja suosittu järjestelmä "lämmin" kerros. Yksi hänen laji on vettä "lämmin" kerros. Jos päätät yksityiset kodin asentamaan tällaisen järjestelmän, sinun on tehtävä lujasti töitä ja viettää paljon aikaa asennuksen. Keskuudessa kaikenlaisia ​​"lämmin" kerros, tämä järjestelmä poikkeaa asennus monimutkaisuus.

Kuitenkin, jos kaikki tehdään oikein, tämä riippuu teknologian, tässä tapauksessa omistaja saa tehokas lämmitysjärjestelmä, joka toimii pitkään. Mukavasti kotona on. Lisäksi voit säästää lämmityskustannuksissa. Alentaa suorittamisesta asennus vettä "lämmin" lattia voidaan, jos kaikki työt laitteen järjestelmä suorittaa omiin käsiinsä. Tämän ongelman ratkaisemiseksi, sinun täytyy valmistella tarvittavat materiaalit ja työkalut. Lisäksi on välttämätöntä suorittaa valmistelu- lattiapinnan.

Pinnan valmistelu lattialämmitys

Suorittaessaan valmistelutyötä tarvittavat purkamisen vanhat siteet maahan. Ennen kuin alkaa luoda uusi tie, ensimmäinen askel on valmistella pohjan sukupuolten rahaksi kaikki väärinkäytöksiä. Tämä on enemmän tehdä, jos korkeusero on yli 10 mm.

Kun tämä on tehty, puhdistettuun pintaan tehdään laatoitat vedeneristysmateriaalin. Pellin nauha kannen suljetusta kehä. Sen asennus voi kompensoida lämpölaajeneminen lattialämmitys kuumennettaessa.

On tärkeää, että lämpö on "lukittu" alareunassa. Se ratkaisee tällaiset ongelmat lämmittämällä alustaansa. Kun valitset sijainnin huoneen otetaan huomioon, tyyppi lattia, sekä nimittäminen lämmitysjärjestelmä:

 • jos lattialämmitys toimii Lisälämmityksenä huoneessa, niin tässä tapauksessa voidaan käyttää alustana lattialämmitys lämpöä eristävä kerros polyuretaania tai polyeteenikalvosta;
 • huoneistojen, joka sijaitsee yläpuolella ensimmäisessä kerroksessa ja kuumennetaan jatkuvasti, olisi riittävä käyttää polystyreeni levyt. Voit myös suorittaa eristyksen käyttäen suulakepuristettua polystyreeniä vaahtoa. Lisäksi materiaali tulisi käyttää suuruusluokkaa 20-50 mm. Tai on mahdollista käyttää muita kestävä eristys ominaisuudet, joilla on sama paksuus;
 • asuntojen sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa ilman lämmitystä kellarissa, ja taloja jossa lattia sijaitsee lähellä maanpintaa, pitäisi turvautua luomista paksun eristyksen. Luoda kerros paisutettua savea tai käyttää polystyreeni levy pinoaminen paksuus on 50 millimetriä.

Asennus raudoitetankoverkon Se toimii päälle eristyksen. Sitä käytetään vahvistamaan tasoitepinta, joka sulkee järjestelmän lattialämmitys. Lisäksi verkkoon voidaan kiinnittää lattialämmitys putki. Tämä on paljon parempi kuin käyttää erityisiä vahvistamista profiileja. Tässä tapauksessa turvautua tavanomaisten muovinippusiteille.

Materiaalien valinta ja tarvittavat laitteet

Päättää tehdä kodissaan asennus lattialämmitys omin käsin, on välttämätöntä päähän ennen määrittää materiaaleja, joita tarvitaan voit luoda lämmin lattia.

Rakenne järjestelmän vesi lattialämmitys, jota edustaa seuraavat elementit:

 • kattila, jota käytetään nesteen kuumentamiseksi;
 • pumput veden pumppaamiseksi;
 • Palloventtiilit on asennettu kattilan sisääntulon;
 • putki johdotuksen;
 • keräilijä asennus ja säätö lattialämmitys;
 • putkia, jotka sijoitetaan lattian alle;
 • liitos eri kokoisia, jonka läpi kulkee asennus työlinja kattilan ja yhteyden yläkokoojaputkiin lattialämmitys.

Kun laite infrapuna veden järjestelmää voidaan käyttää polypropyleeniputkiin, ja artikkelit on valmistettu silloitetusta polyeteenistä. Jos valinta on tehty hyväksi Polypropeeniputket, se on parasta ostaa ne, jotka ovat lasikuitulujitetta. Haittana Putkien on lineaarinen jatke polypropeenin kuumentaen. Muoviputkien laajentamiseen kohdistuu vähemmän. Useimmiten, luoda pinnallinen lämmitysjärjestelmissä käyttävät putkia tämän materiaalin.

Työssä yleensä sovelletaan putken, jonka halkaisija on 16-20 mm. Lisäksi lujuusominaisuudet pitäisi mahdollistaa se selviytymään vaikutusta kriittisen lämpötilan (95 ° C) ja paineen (10 bar). Se ei tarvitse ostaa kalliita tubulars ottaa happea suojelua ja lisäkerroksia. Päätehtävä putken kun laite lämmin lattia käsillään - alentaa sen asennuksen.

Ominaisuudet käytön kerääjän

Tärkeä osa koostumus infrapuna-järjestelmä on vettä kerääjä. Hän on haaraputken, jossa on useita hanat. Se on tarpeen liittää useita lattialämmitys piirejä pääsyöttöjohtoon, joka on tärkein, ja näytteenotto suoritetaan lämmintä vettä, ja edelleen, minkä johdosta aita on kylmää vettä. Teknologian luomiseen veden lattialämmitys vaatii kaksi hanat, jonka asentaminen suoritetaan keräilijä kaappiin.

 • Ensimmäinen käytetään jakamaan kuumennetun nesteen.
 • Toinen esine on tärkein aita jäähdytettyä vettä.

Kaikki elementit, jossa veden lattialämmitys asetettu keräilijä:

 • venttiilit;
 • virtaus sääntelyviranomaisten;
 • ilmanottoaukko;
 • hätä tyhjennysjärjestelmä.

Laskettaessa putken pituus ja asennus suoritetaan erikseen jokaisen huoneen. Laskennassa veden infrapuna-järjestelmä on mahdollista avulla erityisiä ohjelmia. Voit myös sovelletaan suunnitteluorganisaation, joilla tarvittavat laskelmat. Haasteena on itsenäisesti suorittaa tehon laskeminen kullekin silmukalle. Tämä johtuu siitä, että kun tällaisia ​​laskelmia huomioon tarve ottaa paljon vaihtoehtoja ja eri ominaisuuksia järjestelmiä.

Jos laskennan aikana virheen, se ei salli luoda laadukkaita ja häiriötön infrapuna- järjestelmän. Lattialämmitys, joka on järjestetty näiden tulosten perusteella, Se voi johtaa erilaisiin ongelmiin, Se joutuu omistaja asunnon aikaan järjestelmän toiminnan kannalta:

 • alhainen jäähdytysnesteen virtausta;
 • ilmaisu "terminen seepra", kun lämmin osat pyörivät kylmän lattian pinta;
 • epätasainen lämmitys lattian poikki alueella;
 • tiiviste vika, joka johtaa vuodon lämpöä.

Miten tehdä laskelmia?

Laskelmien on suoritettu oikein, ne on toteutettava seuraavat parametrit:

 • koko huone;
 • materiaali, josta seinät ja katot;
 • läsnä eristekerroksen lattialämmitys;
 • tyyppi lattiapäällysteen;
 • halkaisija putki käytetään lattialämmitys;
 • kattilan ulostulo.

Ottaen huomioon kaikki nämä vaihtoehdot, voit tarkasti määrittää tarvittava pituus putki ja sen asennusta. Näin varmistetaan riittävästi virtaa.

Kun jakelu vesijohtojen infrapuna, sinun on valittava oikea sijoittelu reittiä. Emme saa unohtaa, että kulkua jäähdytysnesteen suuttimien tapahtuu vähitellen jäähdyttämiseksi. Muuten, tämä voidaan nähdä ja veden kerroksissa koska lämpöhäviö huone liian epätasainen.

Kun jakelu putkien kunkin piirin on otettava huomioon seuraavat seikat:

putkiasennukset Sen pitäisi alkaa ulkoseinien ja vähitellen siirtyä jäähdytin;

Lämmittää yhtä monta saavuttanut kaikki osat tilojen, putket olisi reunoille sijoittaa huoneen suuntaan kohti keskustaa. Tässä prosessissa johtavan putken samanlaisella huoneen keskelle sinun täytyy varmistaa, että kelat putkien järjestetty toisistaan ​​lisääntynyt puoli-askel. Edelleen, niiden käyttöönotto suoritetaan, jonka jälkeen ne puretaan päinvastaisessa järjestyksessä suuntaan keräilijä, vähitellen tuo huoneeseen.

Useimmissa tapauksissa, putki on sijoitettu jaolla, joka Se vaihtelee 10-30 cm. Rajoittuu tyypillisesti 30 cm etäisyydelle, ja niissä paikoissa, joissa on oltava korkea lämpöhäviö, askeleen koko voidaan pienentää 15 cm.

On tärkeää vedettäessä putket laskea niin tärkeä parametri kuin hydraulinen vastus. Sen suuruus lisääntyy pituus ja jokaisen käännöksen. Kun se on kiinnitetty keräilijä useita piirejä, on tarpeellista suorittaa työtä vastus, jotta tämän arvon yksi. Tämä vaatii suuren piirin, jossa on yksi pitkä putki, jaettu useisiin pienempiin.

Asennus vesiputket ja tasoite

Teknologian luomiseen veden lattialämmitys vaatii erikoistyökaluja profiileja. turvaaminen pinta lattia suoritetaan tappien avulla ja ruuvit. Erityiset paikat ovat heidän käytettävissään, jota tuotetaan ja turvata putkia. Koska nämä profiilit yksinkertaisesti kestää välttämätön askel etäisyydelle, joka on poistettava toisistaan ​​putken kelat.

Useimmiten toimitus putket tehdään muodossa kelat. Poistamalla ei voida hyväksyä putki yksi kierros. Sen purkaminen tulisi tehdä asteittain edellisen linkit jo levittää lattialle. Taivutus suorittaa tarkkoja toimintoja, ottaen huomioon, että sääntöjä noudatetaan vaatimus mahdollisimman vähän säteellä. Säde polyeteenistä korkeintaan viisi kertaa putken halkaisija.

Laatiessaan tällaisia ​​putkia ei saa olla liian kiristä liikaa niitä tai muodostettu valkeahko kaistale paikassa taivutus. Tämä tarkoittaa, että materiaali alkoi terävä venyttää ja ilmestyi sali. Huomaa, että tällaisia ​​vikoja ei voida noudattaen putkistossa Lämmitetty kerroksessa, koska käytön aikana on korkea riski repeämän taitekohta.

Jos tarpeen, putkien päät syötettävän jakotukin voidaan reitittää seinien läpi ja eristää eristekerroksen. Polyetyleenivaahtoon voidaan käyttää lämmöneriste. Yhdistävät kerääjäputkeen suoritetaan käyttämällä evrokonusnoy järjestelmää tai purista sopiva. Päätyttyä asennus infrapuna, sinun on tarkistettava, että järjestelmää luomalla siihen ylipainetta. Tämän vuoksi on tarpeen täyttää vettä putkessa, ja soveltamalla painetta 5-6 bar.

Testitilassa, järjestelmän pitäisi toimia vähintään 24 tuntia. Jos testin aikana järjestelmä ei vuoda eikä laajentaa kauppa- putket, tässä tapauksessa, voit jatkaa asennusta betonin siteitä. Huomaa, että valun laite on käynnissä, kun lämmitysjärjestelmä työpaine putkissa. Kun tasoite on kirjattu, se on odotettava 28 päivää, minkä jälkeen sitä pidetään valmiina. Edelleen on mahdollista siirtää laitteen työskennellä lattiapinnoitteen.

Tärkeää vivahteita muodostumista siteitä

Lähestymistapa luominen betonilaatan lattialämmitykseen on otettava vakavasti. Syy tähän on lämmön jakautuminen ominaisuudet ja työtä materiaalia käytetään viimeistelyyn lattiapinnan.

Jos laatta tehdään vesijohtojen infrapunajärjestelmä, on tarpeen tehdä kytkimen 35 cm: n paksuinen. On myös mahdollista tehdä muuten laittamalla putki etäisyydellä 10-15 cm: n päässä toisistaan. Jos tämä ehto ei täyty, putket on huono lämpeneminen lattian pintaa. Saatat myös nähdä "lämpö seepra".

Jos materiaali kerrosta käytetään linoleumin tai laminaatti, jonka jälkeen laite tasoitekerroksen pieni paksuus. Varmistaa tarvittava lujuus, käyttää lujiteverkko on sijoitettu yli infrapuna-järjestelmä. Tässä suoritusmuodossa laite tarjoaa helpompi tapa lämpöä putkista pinnalle päällysteen. Käytettäessä laminaatti materiaalin lattiapäällysteen ei täyty eristyslaite, koska se vain muotoilu pahentaa järjestelmän tehokkuuden.

Lämmin vesi lattia - tehokas lämmitysjärjestelmä, laite, joka monet ihmiset tekevät. Vaikka se on kallista sinänsä, mutta se voi olla pitkä aika. Vähennä yksikkökustannuksia voidaan saavuttaa itse työstä, jos luetaan huolellisesti tätä tekniikkaa, luo lämmitysjärjestelmä työn aikana käyttää laadukkaita materiaaleja ja laitteita. Tässä tapauksessa, omistaja voi saada koko järjestelmän veden lattialämmitys, joka ei anna ongelmia käytön aikana ja varmistaa, kodin lämmitysteho.

Opastusvideo asennus lämmintä vettä lattialla kädet

Lattialämmitys saatavilla kunkin omistajan kotiin, erityisesti asiaan lattiat yksityisesti. On mukava tuntea lämpöä jalat lämpeneminen on kylmä talvi-iltana. Ja miten siistiä kun lapsi juuri oppinut ryömimään tai yrittää kävellä, voi viettää tuntikausia lattiapinnoitteen Vilustumisen ilman riskejä.

Jokainen ihminen, joka on sijoittaa kätensä ja päänsä, on hyödyllistä tietää, miten tehdä lattialämmitys käsillään ja ohjeitamme video auttaa.

Eduksi lattialämmitys lähti Seuraavat muut seikat:

 • Säästöjä käyttöön jopa 45%;
 • mahdollisuus päästä pois jäähdyttimen laitteet, jotka mahdollistavat tilankäytön huone on parempi;
 • Lopuksi päällyste mistä tahansa sopivasta materiaalista;
 • ilma lämmitetään tasaisemmin, ei luonnoksia;
 • löytää mukavuutta lämmitetty tilaan lämpösäteily on paljon suurempi kuin lämmityspatterin.

On kuitenkin olemassa haittoja, jotka sisältävät painehäviö lämmitysjärjestelmän tarkoitus häiritä lämmitetty jäähdytysneste lattiat, sekä kyvyttömyys nopeasti löytää ja korjata vuoto onnettomuuden sattuessa.

Joka tapauksessa tärkein peruste lattialämmitys on mahdollisuuden parantaa asumismukavuutta merkittäviä kustannussäästöjä.

Laitteiston ja pääpiirteet asennuksen

Periaate laite lämmitetyn veden kerros seuraavasti: kattilaan tai kaukolämmitykseen putket on kytketty, joka Kuuma vesi syötetään pinottu kierukoiksi putkien päällekkäisyyksiä, ja vesijohtovettä lämpöenergiaa suoritetaan paluulinjan takaisin lämmitysjärjestelmään.

Työ on tehtävä seuraavan sekvenssin:

 1. linjaus pinta vedenpitäväksi (suoja vuotoja), eristys, annettu vahvistava ruudukon kerros folio;
 2. putken koskevista menetelmistä (kiemurteleva tai kierre);
 3. laite solmukeskuksiksi;
 4. noudattaminen kattilan tai lämmitysjärjestelmän putket kuuman veden ja paluulinja;
 5. paine testaus ja asennus sulkuventtiiliä;
 6. järjestelmän testaus;
 7. Täyttöputki mukainen kammioiden liuos (betoni) jauhaminen tai aluksella;
 8. laite puhdas lattia.

Aloita tehdyn vesi lämmintä lattialla kädet pitäisi olla laite tasoite, tasoittaa pinta vaakasuoraan pohjaan. edelleen välttämättä vedeneristyskerros estää liotus alavirtaan parantaminen, jos vaurioita putkien ja veden vuodon järjestelmästä.

Lämmöneristyskerros on kiinnitettävä erityistä huomiota. Alueilla kellarissa tai pohjakerroksessa on merkittävä osuus lämpöhäviö, ja siksi paksuus eristävän kerroksen tulisi olla vähintään 20-25 cm. Toisessa ylävirran ja lattiat riittävästi kerros 50 mm paksu.

Eristys voi olla:

 • polystyreeni;
 • mineraalivillaa;
 • lasivillaa;
 • Tekninen korkki;
 • Basaltti levyt jne ..

Kaupoissa voit ostaa Erikoiseristys urat tehdyn putkien, nämä levyt auttavat vähentämään aikaa ja vähentää työvoimakustannuksia.

eristys välttämättä kata kalvokerros, joka toimii lämmön heijastin ja lisää lämmönsiirtoa. Vahvistaa maapohjan putki mieluiten vakavammin kuin vuosi tai kaksi eristysaineissa painua paikoissa, jos ei murene, ja kaikki työ tullut mitään.

Perän toimivat 50-60 mm, materiaali - ratkaisu merkitsee 100-150 betonia tai valettu-M 300, mutta varmasti lisäyksiä pehmittimiä, joka estää halkeilua.

Kuumennettaessa perän massa laajenee, ja jotta vältettäisiin halkeamat tarvitse tehdä liikuntasauman; se on kätevin tähän tarkoitukseen jättää aukon kehälle 1-1,5 cm, joka on täytetty elastisella materiaalilla. Sen sijaan ennen työn suositeltavaa liimata ympäri kehä vaimennus nauha.

Valinta pinnoitteiden, putket ja muut materiaalit

Valitsemalla maalin oltava Riippuen kohteesta tiloissa: Vuonna kylpyhuone, wc ja pesula parempi keraamisia laattoja käytävällä - linoleum olohuoneessa hyvä valinta on laminaatti, makuuhuone ja keittiö voit valita minkä tahansa materiaaleista mieltymys emäntä.

Teknisiin tietoihin lattia sopii kaikkiin, tasoitustangolla teki vahvuus on erinomainen viimeistely pinnoite.

Vaskitorvilla tilanne on hieman erilainen, valita olla vahva, kevyt ja joustava materiaali. tämä polypropeenia tai silloitettua polyeteeniä.

Kun valitset polypropeeni on kiinnitettävä huomiota putket, vahvistettu lasikuitu, sitten korkea materiaalin paisuminen kuumennettaessa ei ole parhaimmillaan.

Polyeteeniputki- ovat huomattavasti alempi lineaarinen laajeneminen, Tästä syystä monet asiantuntijat mieluummin valita niitä.

Myydään kelat tai putkiryhmän, jossa muodossa vapautuminen, joka levitetään pinnoille kerrosta. Halkaisijat yleensä käytetty 16-20 mm, Näin ollen on olemassa kaksi ehtoa niiden soveltuvuus: Kyky kestää veden lämpötila on 95 ° C ja veden paineen 10B.

Kollektori on putkikappaleen jossa kaikki sormet on kiinnitetty liitos-, ja jossa keskittynyt yhdistää kaikki piirit, joka koostuu kahdesta haarasta, joista yksi on syötetty ja toinen taaksepäin.

Kollektori on sijoitettu, että kapealla, joka mainittiin aiemmin, ja sisältää seuraavat komponentit ja varaosat toimintaan lattialämmitys:

 • jäähdytysnesteen virtauksen ohjaimet;
 • venttiilit;
 • Varovedenlaskulaite järjestelmä.

Vahvikeverkon voidaan tehdä Wire f4,5 - 6 mm portain 5-100 mm. Joskus käyttäen muovista vahvikeverkon.

Lattialämmitys on yhä suosittu, se asetetaan minkäänlaista pinnoitetta. Pidämme kaksi vaihtoehtoa: alle laatta ja laminaatti.

Vertailevaa ominaisuudet valurautapatterit täällä.

käyttää letkuhalkaisijat 16, 20 tai 25 mm: n. Käytön halkaisijaltaan pienempi putki johtaa heikentynyt kiertovettä. Mittaamalla painetta kuumennus avulla putken gidromanometra voi tietää määrää järjestelmän paine.

Liian suuri halkaisija putket makaavan lattialla aiheuttaa kakku alentaa käyttöpaine ja lämpötilan lasku.

Toinen materiaalille ominainen - sen tarve, mitä pituus laskea. Pino putki voi olla jokin seuraavista: kiemurteleva tai kierre (simpukka). Asennus järjestelmä lämmintä vettä lattialle kädet näyttää tältä:

Ensimmäisessä tapauksessa on huomattavia eroja lämpötila paikoin alueella kierre antaa paremman lämmön jakautuminen. Tämä asettelu tuottaa menetelmän poocherednost eteenpäin ja käänteinen virtaus jäähdytysnestettä.

On arkki "kuvaaja paperi" tai kannettavan häkissä olisi piirtää asteikolla 1:50 tai 1: 100 huonetta luonnos ja soveltaa jälki putki, jossa alusta tulisi olla hyvin lähellä nousuputken ikkunaan. Ensimmäinen rivi päällystys 25 cm seinien.

Vaihe putket on yhtä suuri kuin 25-50 cm (25 cm - halkaisija 16 mm, 30-40cm - at F20 mm, 40-50 cm - at F25 mm).

Pituus mitataan piirustuksessa, muuntokerroin skaalata halutun resoluutio. Liitettäväksi pystyputkeen pitäisi lisätä 2-2,5 metriä.

Valitseminen ja yhdistää kerääjän ja kattilan

Kun selvää, kuinka monta silmukat liitetään jakotukin, on mahdollista aloittaa valinnan pituuden ja määrittää määrä portteja, mutta myös otettava huomioon, että mahdollisuutta säännellä moodin lämmin päällyste Se tarvitsee paineanturi, aukko, luumut.

Manifold sen alempi putki on sijoitettu samaan tasoon syöttöputken, hieman lattiatason yläpuolelle.

On erityisesti suunniteltu terveyttä standardeja laitteen kokoamiseen. Piilota paras kerääjää paikkansa seinään, suunnilleen keskellä suhteessa kaikkiin piirejä.

Kattila riittävästi voimaa veden lämmittämiseen, sekä tietty teho varaus. Määrittää yleinen tarvittavan tehon seuraavasti: summa piiri kapasiteettia on lisätty 20% marginaali.

Tehostamisen järjestelmän on toivottavaa asentaa pumppu, useimmissa malleissa kattiloiden pumppu on jo mukana, joka kykenee käyttövettä Yksikerroksisessa talossa ala 120-140 m2. Kun suuret alueet tarvitsevat lisää pumppuja.

putkien asennus ja pinnoite teknologia

Letkun kiinnittämiseksi myyntiin siellä erinomaisen istuvuuden - muoviset kappaleet, edustaa kampa. Niitä käytetään apuna, ja jopa erityinen kytkentäelementtejä käytetään varmempi kiinnitys.

On muistettava, että putki on pidettävä eheys, niin jyrkkiä mutkia, jolloin ulkonäkö rypyt, jota ei voida hyväksyä (Plastic Pipe taivutussäde voi olla vähintään 5-8 halkaisija). Jos polun kerääjä kulkee väliseinän tai seinään, reiät on porattava.

Järjestyksen ja asennus veden lämmin lattia kädet tekniikka esitetään tässä video:

Jälkeen putken annetun ja kiinnittämällä ne keräilijä, kattilan ja asennus putkistoon työn, laastilla tai betonilla ei ole sallittu ilman Painekoe järjestelmän toimintaa.

Aikana putki kytkinlaite rypäleen täyttää vedellä paineen alaisena ja, on tarpeen välttää murskaus, puristamalla putket.

Alle keramiikkapäällystykset tasoitteen on paksumpi, 30-50 mm, laminaatti ja linoleumin - enintään 30 mm, vuoraus toisen muoviverkko. Siten, paksuus kakku tulee nopeasti lämmin takki.

Tee vesi lattialla kädet on täysin todellinen, mutta todella pitkä lattialämmitys palveluprojektin, tai ainakin luonnoksia ja laskelmat on parempi tilata asiantuntija-lämmityslaitteet, jossa otetaan huomioon kaikki yksityiskohdat, kaikki varusteet, laitteet, materiaalit ja tuotteet täyttävät spesifikaation.

Teki oman tällaista vakavaa työtä säästää huomattavia varoja ja nostaa itsetuntoa isäntä.

Ei liittyviä viestejä.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Moskova, 1 kadun Yamskogo Fields, 9/13 +7 (499) 322-91-67

1