Lämpeneminen sisälle asuntoon

Eristä seinä sisälle asuntoon - materiaalit ja sekvenssi työn

Seinän eristys voidaan tarvita kerrostaloissa ja elementtitalot, koska niissä on eniten ongelmia, koska pienet seinämän paksuuden. Jos seinät eivät suojaa huoneen jäätyminen, kuormitus sisäisen lämmitysjärjestelmän suurenee sähkölaskun on epäsuotuisa ilmasto.

Perusoikeuksia ja epäkohdat eristyksen muurien sisällä

Sisäinen eriste kuin ulompi on useita puutteita, jotka täytyy tietää ennen asennusta eristyksen. Sijainnin vuoksi eristyksen sisäpuolelle asunnon seinän ei keräävät lämpöä ja täysin välttää lämpö ei onnistu, ne joka tapauksessa olla enintään 15%. Myös sisällä "kastepiste" tulee sijaitsemaan eristys väliin asennetaan lämmöneristeenä ja seinän. Siksi seinän voi kerätä kondenssivesi joka voi tulla syy esiintyminen huoneissa hometta ja homehtua.

Eristä seinän sisältä asunnosta oikein on paljon vaikeampaa kuin ulkopuolella, ja olettamus pienetkin virheet asennustyöt johtaa seinän jatkossakin jäädyttää, koska mitä rakennuksen edessä ja eristysaineet tehdään kuluvat enemmän.

Tiivistymisen estämiseksi seinillä, on tarpeen luoda laadukkaita höyrysulun, se oli hän, joka suojaa eristys kosteudelta ja merkittävästi pidentää sen käyttöikää.

Suojella eristeen Kosteushöyrysulkupinnoitekoostumus vaaditun laadun

Työ, tarvitaan korkealaatuista höyrynsulkukalvo ja vedenpitävä rakentamiseen teippi (tiivistämiseksi nivelet asennettu paroizolyatora). Eristeenä käytettävien materiaalien tulisi olla alhainen vesihöyryn läpäisevyys. On tärkeää, että eristys höyryn läpäisevyys oli pienempi kuin betoni seinät. Tämä mahdollistaa sen, että kosteus haihtuu kadulle eikä sisällä asunnossa.

Asennettaessa höyrysulku ja eristemateriaalin kannattaa olla hyvin huolellinen promazyvaet liimaa ja tiukasti kiinnitetään seinään, ettei se jätä onteloita niiden välillä. Seinät ennen asennustyön pohjustetaan erityistä yhdisteitä, jotka suojaavat pintoja hometta ja homeen. Ne auttavat myös parantamaan tarttumista asennetun materiaaleista.

On myös suositeltavaa tarjota laadukkaita ilmanvaihto eristetyssä asunnossa. Standardi luonnollinen ilmanvaihto ei todennäköisesti ole tarpeeksi, koska sinun täytyy joko asentaa kiertoilmauunissa kierrätysjärjestelmää, tai asentaa ikkunoita erityistä venttiilit, joiden kautta huoneeseen saa raitista ilmaa.

On erittäin tärkeää, että oikein laskea tarvittava paksuus asennettu lämpöeristeet. Paksuus eristemateriaalin on oltava seinät ja ilmasto-olosuhteet alueella. Jos eristekerroksen on liian pieni, se ei voi luotettavasti suojata asunnon ja sen asukkaat kylmältä. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä asennettaessa liitokset levyjen, tässä esiintymistodennäköisyys "kylmäsiltoja".

Voinko käyttää mineraalivillaa eristys?

Mineraalivilla säilyttää lämpöä hyvin ja pystyy "hengittää", joka on siirtää ilmaa, mutta koska muutokset lämpötilassa, tämä ominaisuus voi vaikuttaa haitallisesti sisäilman ja aiheuttaa ulkonäkö kondensaatio seinillä.

Suosittelemme valitsemaan enintään tiheys kivivilla

Tämän välttämiseksi on valittava tiheäksi materiaaleista. Mineraalivilla ei ole yhtä tiheä kuin laajennetusta polystyreenistä ja polyuretaanivaahto, koska asiantuntijat suosittelevat tai hylätä lämmitin tai ostaa vain ne mineraalivillaa levyt, jotka ovat tihein verrattavissa ominaisuuksia vaahtoa.

Ennen asennusta, mineraalivilla on asennettava höyrysulku laatua. Jos valitset riittävästi luotettavaa vedeneristysmateriaalin tai se asennetaan loukkauksia ajan alle pintakerroksen on oltava sienen torjumiseksi, joiden on suoritettava monimutkaisia ​​ja kalliita korjauksia.

Styroksi - ihmisarvo ja asennus säännöt

Vaahtopolystyreenistä Penoplex ja paljon paremmin asentaa betoniseiniin kuin mineraalivillaa. Heillä on kaikki tarvittavat ominaisuudet varmistaa mukavan mikroilmasto asunnossa. Tärkein etu polystyreeni on sen alhainen lämmönjohtavuus, mutta siinä on muita myönteisiä ominaisuuksia, jotka tarjoavat mahdollisuuden käyttää sitä voidaan seinälle sisällä:

 1. 1. Kevyt, sileä pinta. Nämä ominaisuudet tekevät siitä mahdollista suorittaa asennustyöt vähällä vaivalla ja luotettavasti korjata materiaalia seinään liimalla.
 2. 2. Mahdollisuus esikäsittelyyn. Ennen asennusta vaahto aluksella voidaan leikata tavallisella veitsellä rakentamiseen.
 3. 3. Kestävyys. Polystyreeni kestää suuren kuormituksen tauko ja jopa huomattava supistuminen, joka on erittäin tärkeä, kun otetaan huomioon korkea kuormitus lämpöeriste on vahva lämpötilan muutoksia ja kutistuminen rakenteiden.

Jopa halvin XPS melkein ei ime kosteutta, ja näin ollen asennuksen aikana, voit olla asentaa höyrysulku. Eristys aluksella nivelten korjaukseen tarpeeksi vahvisti ne vaahdolla. Vaahto voidaan myös käyttää asennettaessa vaahdotettu polystyreeni Seinätaulujen. Laajentamisen aikana se täyttää kaikki väliset raot asennettu eristys ja käsitellyt pinnat tehdä luotettava kiinnitys ja täysin suljettu. Moderni hallituksissa suulakepuristettua polystyreeniä ovat piikkejä ja uria, jotka helpottavat niiden asennusta.

Kiinnittämiseksi vaahtoa voidaan käyttää ei vain liimaa, mutta myös erityinen liitetiedoston muodossa sieniä. Sijoittamisen jälkeen paneelit seinällä porattu ja tukkia läpi reiät kiinnikkeitä. Tämä mount on erittäin luotettava ja sitä voidaan käyttää betonin ja tiili taloja. Kun asennus on valmis, kaikki halkeamat ja saumat tarpeen sinetöidä levyt. Päälle lämmöneristys voidaan asentaa erilaisia ​​päin materiaaleja, kuten kipsi ja kipsilevy.

Valitsemalla polystyreeniä eristykseen on otettava huomioon paitsi etuja tämän materiaalin, mutta myös sen nykyisiä puutteita. Esimerkiksi polystyreeniä ei pysty tarjoamaan laadullista äänieristys huoneissa, lisäksi se on korkea palavuus ja voi jaettava polttaminen vaarallisia ihmisille.

Sisäinen eristys polyuretaani

Polyuretaani - vaahto, vaahdotettu polymeeri, joka on eristävät sumuttaa käyttäen erityisiä laitteita. Asentamiseksi kuten lämpöeristeenä on asennettu seinälle puinen laatikko, toimii tuki kiskot ruiskuttamalla materiaali, ja sitä käytetään edelleen asennettaessa verhouslevyjä.

Tärkein etu vaahto on, että kerrostuksen aikana, hän täyttää kaikki väärinkäytöksiä, halkeamia tai rakoja seinät, luo suljettu, saumaton pinta tiiviisti seinämän vieressä ilman huokosia ja onteloita. Toisin sanoen, asennus polyuretaanivaahdon täysin suojaa huoneiston "kylmäsiltoja" ja mahdollisuus tiivistymistä.

Soveltamista polyuretaanivaahdon vaatii erityisen laitteiston

Polyuretaanivaahto on kosteutta kestävästä materiaalista, joilla on alhainen lämmönjohtavuus ominaisuudet. Asennettaessa se ei välttämättä kata seinämän kerroksista vesivoiman ja höyrysulun. Sen käyttö on erittäin helppoa ja nopeaa lämmin tahansa seinälle kuitenkin tällaiseen työskentelyyn ilman erikoislaitteita on mahdotonta, mikä on tärkein haittapuoli tämän menetelmän lämpenemisen.

Omin käsin luoda polyuretaanivaahdon lämmöneristys pinnoite seinät on mahdotonta, täytyy hakea apua ammattilaisia, jotka tuntevat menettelyn ja ottaa eristyksen suorittamisessa tarvittavan näiden töiden laitteisto. Jotkut yritykset harjoittavat leasing laitteiden hoitoon seinät polyuretaanivaahtoa, se on suuri mahdollisuus itsensä eristys, mikä vaatii paljon vähemmän taloudellista panostusta kuin ostaa kalliita laitteita.

Cork - ei-standardi tapa torjua kylmä seinä

Korkki - lämmitys tuotettua materiaalia muodossa laatat ja kelat balsapuu. Se erottuu ympäristöystävällisyys ja on täysin turvallista käyttäjälle, joka on erittäin tärkeä asuin huonetta. Kiitos oivallisen teknisiä ominaisuuksia balsapuu avulla se voi toisaalta eristäviä asunnon, antaa sille laadukkaan äänieristys sekä houkuttelevuuden lisäämiseksi sisäseinät.

Cork eristys voidaan asentaa täysin sileä pinta, joten ennen asennusta seinän pitäisi olla valmiita korjaamaan. Ensin meidän on kokonaan poistaa pinnalta vanhan vuorausmateriaalina, ja sitten kansi seinät antiseptinen aluke, joka kykenee suojaamaan huoneen biologisen saastumisen - hometta ja homeen.

Korkki on paitsi lämmittää, mutta tarjoaa myös hyvän äänieristyksen

Seuraavaksi linja seinät. Tätä tarkoitusta varten, kipsi tai kipsilevy. Ojennettaessa kipsilevyä, käytä vedenpitävä liima ja asennus vaahto, jotta asennuksen jälkeen levyjen ja seinän välissä ei jää onteloita ja onteloita. Jälkeen vahvistamisesta kipsilevyt seinä olisi lisäksi korjata muovisia kiinnittimiä, kuten "sieni" tai ankkureita.

Kun kipsilevy tai rappaus emäs on kuiva, se voidaan aloittaa asennus eristys palan. Levyt puusta tai pituudet rainamateriaalin perusteellisesti on päällystetty erityistä liima, sitten lujasti levitetty alustalle. Eristys korkki - se on myös täysi sisävuori ei vaadi myöhempää viimeistely.

Lisäksi asennuksen helppous ja ulkonäköä positiiviseen ominaisuuksien balsapuu materiaalien on se, että heillä on ohut. Eli asennus lämmittimen ei ole paljon vähentää alueen kivittämällä huonetta, mikä on erittäin tärkeää pienille kaupunkien asuntoja.

Penofol - polyeteeni vaahto suorituskyvyn parantamisessa huoneiston

Penofol - polyeteeni vaahto, jonka paksuus on 2-10 mm, joka myydään rullina. Toisaalta tämä materiaali on folio pinnoite tuottaa lämpöä heijastus päällystetty sisällä tiloissa. Ennen asennusta penofol seinäpinta on valmistettu samalla tavalla kuin asennus limakalvon korkki, niin se on mahdollista lujittaa materiaalin avulla rakenteen nauha.

Penofol on asennettava siten, että kalvo puoli on kohti huoneen. Tämä asennus muuttavat huoneen eräänlaiseksi termospullo, täydellisesti säilyttää lämpöä. penofol nauhat Asennuksen tulisi leikata pitkiksi huonekorkeus. Bändi tulisi asettaa taustakuvaksi - Butt. Nivelet liimataan lisäksi erityistä teipillä, joka on myös folio pinta.

Penofol - laatu eristys asuntoja, jotka voidaan tehdä kädet, mutta et voi liittää raskaita suojakuorimateriaalit sitä. Edelleen viimeistely seinät on tarpeen asentaa kylmään tasainen pintakerros penofol tai profiloitu puu rima, johon voidaan kiinnittää kipsilevy. Kipsilevy on päällystetty kipsi, tapetti tai maalilla.

Asennettaessa Kipsilevy arkkia tarpeen jättää pieni rako (noin 5 mm), joka antaa hyvän ilman kierron ja estää kondenssiveden muodostumista ja kosteuden kertymistä eristeeseen. Penofol - yksi parhaista materiaaleista ja eristys, joita voidaan käyttää itsenäisesti tai yhdessä muiden lämmittimet, esimerkiksi polystyreeni.

Ammattilaiset suosittelevat, että ennen asentamista vuorausmateriaalikerros tarkastamaan seinät huoneiston. Vain, jos pinta ei jälkiä multaa voi alkaa asennukseen. Jos seinät ovat sairastuneet, he ensin täytyy puhdistaa ja suojata toistumisen multaa, ja vasta sitten edetä eristyksen.

Täysi tai osittainen kopiointi tiedot sivustosta ilman aktiivinen linkki on kiellettyä.

Miten eristää seinään sisälle asuntoon

Warming huoneistoja, yleensä se on välttämätön toimenpide taloissa tehdasvalmisteiset lohkot. Ensimmäinen seinämä päällekkäisyys tällaisia ​​rakenteita ovat hyvin ohuita, mikä johtaa nopeaan jäähdytykseen tiloissa. Toiseksi keskitetty lämmitysjärjestelmä ei selviydy lämmitys kotelo, koska lämpöhäviö ylittäessä määrä toimitilojen lämmitys patterit.

Avain mukava lämpötila ei ole aikaa ja intensiteetti lämmitys, ja laatu eristys. Miten eristää seinään sisällä asunnossa, ja mitä materiaaleja tarvitaan tähän opit tästä artikkelista.

Seinän eristys sisältä - välttämätön toimenpide

Seinän eristys sisältä asunnosta - vaihtoehto ei ole suosittu, mutta samaan aikaan se on etunsa:

 • seinän eristys sisällä asunnossa ei ainoastaan ​​tarjoaa hyvä lämmöneristys tilaa, mutta on myös eräänlainen este tunkeutuminen akustinen kohina wafting kadulta;
 • toimivat taloudelliset mahdollisuudet - voit päättää, milloin ja kuinka nopeasti toteuttaa seinien eristystä asunnossa;
 • asennus lämpöeristys laite ei riipu säästä ja lämpötila ulkopuolella.

Jos vertaamme ulkomitat eristys julkisivujen sisäisten, toisella suoritusmuodolla on paljon negatiivisia puolia:

 • vähentää hyödyllinen ala lämmetä huoneen;
 • tarvitaan laadullisesti ilmanvaihto- ja ilmastointilaitteet;
 • virheellisestä asennuksesta eristys voi johtaa siihen, että seinä jäätyy;
 • löyhästi vieressä eristys voi laukaista kehittäminen kosteutta, hometta ja hometta, lähteet eivät ole vain epämiellyttävä haju, mutta myös vakavia seurauksia;
 • kustannukset sisäinen eristys on aina korkeampi kuin ulkopuolelta kustannukset kasvavat koriste toimii.

Suurin haittapuoli on äänieristysseinämistä sisälle asuntoon - huoneen tulee kuin termospullo, kun seinä ei ole "dyshat9raquo;. Tällaisilla alueilla välttämättä asennettu tuuletus, tai vähän aikaa se on yksinkertaisesti mahdotonta.

VIDEO: Oikea seinien talon. Niiden ulkopuolella? prosessi Physics

Lämpöeristyksen konstruoitavassa täysin palvele tarkoitustaan, on tarpeen noudattaa kaikkia teknisiä neuvoja seinien eristystä sisäpuolelta.

Suositeltu järjestely kerrosten

Miten halutun tuloksen saavuttamiseksi:

 • eristämiseen seinien sisälle asuntoon vaaditun laadun höyryä, ja vedenkestävä teipillä, jonka tiivistyssaumasta;
 • lämmöneristeenä on otettava vaihtoehto, joka on pienempi vesihöyryn läpäisevyys kuin seinään päällekkäisyys;
 • asennus eristys ei toteutettu "kuiva", mutta erityisellä liimalla, jolloin vältetään erot eristeen ja seinän;
 • jälkiasennus Eristä huoneet painovoimainen ilmanvaihto - esimerkiksi ikkunanpuitteet varustettu erityisillä peltejä, jotka tarjoavat esteetön tunkeutumisen ilmamassan tiloihin;
 • Juuri tämä laskelma eristysmateriaalin paksuus voi auttaa poistamaan esiintyminen liiallisen lämmön tai, päinvastoin, tunkeutuminen kylmää ilmaa huoneeseen;
 • etuseinä eristys sisäpuolelta asunnon suoritetaan niiden käsittelemällä erityinen alukkeen, jonka ansiosta parantaa liima kapasiteetti seinän päällekkäisyyttä, sekä mahdollista poistaa mahdollisuuden hometta ja homeen.

Mitä sisältyy eristysrakenteella

Eristykseen prosessi sisäseinämästä asunnon, voit käyttää useita vaihtoehtoja lämmöneriste. Ja on helpompi päättää, mitkä niistä antaa mieltymyksensä, tarkastella niitä lähemmin.

Mineraalivilla on jo vuosia käytetty luomaan TEPLOBLOK. Se on suuri lujuus ominaisuuksia, että se antaa parnepronitsaemostyu, joka on niin tarpeen luoda sisäinen eristävä rakenteita. Mutta "dyshaschaya9raquo; perusteella, vaan tässä tapauksessa haitta kuin etu, koska lämpötila laskee seinään laattojen kondensaatin muodostamiseksi.

Kondensaation välttämiseksi, jossa on sisäinen eristys on suositeltavaa käyttää suuren lujuuden vuorivillaa niin lähellä kuin mahdollista polystyreeni.

Muun muassa tämä edellyttää korkealaatuisten lämmöneristys höyrysulun kangas. Jos emme välitä kaikki nämä suositukset, seinän eristys on ajanhukkaa sisältä asunnosta ja rahaa, koska ennemmin tai myöhemmin ne alkavat kehittää sieni eroon, joka on mahdollista vain täysin purkamalla koko suunnittelu ja rakentaminen uuden lämmöneristys este.

Vaahdotettu ponepolistirol, penosplast, Penoplex, suurelta, on käyttää lämmitintä sisävuorauksen huone. Tällaiset levyt ovat korkean suorituskyvyn ja, mikä tärkeintä, alhainen lämmönjohtavuus. Ja johtuen siitä, että vaahto ei absorboi kosteutta, se ei kulje sen sisällä teplosbregayuschey suunnittelu, joten tarvetta erillistä höyrysulkua on yksinkertaisesti häviää.

Liittää tällaiset käyttämällä laatta vaahto rakenne, joka, kun laajeneva, täyttää kaikki aukot seinän ja eriste-rainat päällekkäin, jolloin pinta enemmän ilmatiivis. Lisäksi jotkut mallit on varustettu erityisellä polystyreenituotteet paneelit lukitusjärjestelmä, jonka ansiosta on mahdollista luoda yhtenäisestä pinnasta ja yksinkertaistaa asennusta.

Tämä materiaali on altis palamisen, jonka aikana voi tihkua myrkyllisiä aineita, jotka haitallista vaikutusta ihmisten terveyteen.

Moderni versio lämmöneriste, joka levitetään seinään ruiskuttamalla vaahdotettu polymeerejä käyttämällä erityisiä laitteita. Identtisellä periaate ruiskutus vaahtoa pullosta.

Tämä menetelmä eristys huoneistossa on seuraava muoto: valmis ja pohjustettiin seinälle puun rakenne toimii ohjaimena suihkutetaan polyuretaanivaahdon ja tukea kiinnittämiseksi pintamaali.

Tämä lämmöneriste kattaa kaikki suunnittelun puute, joten TEPLOBLOK monoliitti, ja näin ollen luotettava.

 • kosteudenkestävyys;
 • vähintään lämmönsiirtokerroin;
 • ei ole tarvetta käyttää hydraulisia ja höyrysulku;
 • asennuksen helppous (kunnon laitteet);
 • erinomainen tiivistys;
 • korkea liima kyky;
 • käyttöä rakentamisessa lämmitysjärjestelmien tiloissa mitään asetuksia.

Toinen vaihtoehto eristävää materiaalia, jota voidaan käyttää yksinään rakentaa TEPLOBLOK. Hilloa muodossa rullina.

Edut korkki eristys:

 • lämmön ja äänen eristys;
 • käyttö korkki koriste-pinnoite;
 • mukavuutta ja asennuksen helppous;
 • ekologisen turvallisuuden;
 • miellyttävän tuntuinen materiaali voi olla eri väri ja rakenne kuvio;
 • johtuen pienestä paksuudesta putkien, joita voidaan käyttää pinta-ala ei liian vähentää.

Tämä ajatus seinien eristystä on lainattu Musiikkistudiot tarvittaessa kysymys oli täsmälleen laatu äänieristys. Seinäeristyksen soluja (tarjottimet) munista, pahvia.

Lämpöeristys muna tarjottimia

Huolimatta siitä, että erittäin huokoinen materiaali, joka on monimutkainen seos solun muotojen vaimentaa ei vain ääntä, mutta myös lämpöä aalto. Tällaisen pinnan täysin absorboi lämpöä, koska se ei näy, mikä johtaa kertyminen lisätehostamistoimien. Ainoa haittapuoli on tämä menetelmä äänieristysseinämistä - laskua käyttökelpoinen alue, koska se vaatii lisää välys muodossa kipsilevy, lastulevy / kuitulevy, kipsi, verhous, jne.

Tietäen kuinka eristää seinät asunnossa ja miten järjestää tämän prosessin, voit luoda kotiinsa mukavin lämpötiloissa, ilman viettää ylimääräistä rahaa lämmitys kaduilla ja takaisin huonetta.

VIDEO: Wall eristys - käytännön vinkkejä

Hyvä eristys - PIR-levyt. Ja muutamia paikkoja miehitetty, ja lämmönjohtavuus kunnossa, ja ne eivät sisällä mitään kemikaaleja. Nyt vain puomi näillä levyillä.

Kyllä, olen samaa mieltä, aivan äskettäin hankki PIR-levyt ja aikoo asentaa

PIR-levyillä on erinomainen vaihtoehto. Ne ovat melko helppo asettaa ja korvata pitkä puhelu.

PIR-levyt, on järkevää, jos tarvitset omakotitalon nopeasti upholster eristys. Ei haise, ei jäädy mitään, kuten miten se olisi pois. Hope se tämä ominaisuus, emme koskaan arvostaa.

I ajaa toisen kerran Phoenix-tyylikäs. En ymmärrä miksi niin korkea lämpötila tislaus? Tulipalo.

 • 15.1.2018 "Miten eristää seinään sisälle asuntoon

  PIR-levyt, on järkevää, jos tarvitset omakotitalon nopeasti upholster eristys. Ei hajua, ei.

 • 01.14.2018 "Best moonshine - miten valita ja mitä

  Hei Vuosittain parannettu laitteiden, lapset haavat eliminoidaan, on suositeltavaa.

 • 01.14.2018 "Best moonshine - miten valita ja mitä

  Hyödyllisiä artikkeli. Jos haluat Mielestäni jakavat. Olen myös sitoutunut tislaamalla ,.

 • 01.13.2018 »Moonshine Brownie

  1 Brownie oli ensimmäinen pontikka. Ostin sen tietämättään mainonta johti. .

 • Paras eristys seinissä sisällä asunnossa: neuvonta ja asennus

  Jos lämmitystä tarvitaan asetella pyöristysoikaisuja tai asunnossa on kylmä ja kostea, niin on selvästi ongelma, että lämpö ei pysy sisällä. Loogisin olisi eristää seinään sisälle asuntoon ja yksinkertainen maallikko on osakkuusyhtiö yhteistyössä monimutkainen asennustyöt. Kuitenkaan ole aina välttämätöntä käyttää erikoistyökaluja.

  Plussat ja miinukset eristettä sisälle asuntoon

  Ammattirakentajille eivät ole väsynyt kiistellä miten eristää seinät huoneiston. Jotkut heistä väittävät, että eriste sisältä - se on rahan tuhlausta, kun taas toiset väittävät, että eriste tuo hyviä tuloksia. Ne kuitenkin yhtä mieltä siitä, että ulkoseinän eristys on paljon parempi kuin sisällä.

  Mutta miten eristää seinään asunnossa asuville kerrostalot, jossa ohuet seinät jäätyä läpi talven? Loppujen lopuksi talon lämpimänä ulkona on usein mahdotonta. Lisäksi se on mahdotonta eristää talon historiallisessa keskustassa, lähellä huoneiston hissikuiluun, ja monet muut syyt ovat vasta-tämäntyyppiseen eristys. Siksi on vain yksi vaihtoehto, hyvät ja huonot puolet, jotka ovat jo pitkään olleet tunnettuja.

  By haittoja eristeen sisällä kuuluu yleensä:

  • keskikoko asunnon alennetaan 0,5-2 neliömetriä;
  • ajankohtana tarvittava työ kokonaan luovuttamaan tilat;
  • tarpeen säätää useita lisätoimenpiteitä: tuuletus, lämpöeristys suoja, jne.;
  • homeen muodostumista tai hometta.

  Etuja tämän tyyppinen eristys ovat:

  • edullisia;
  • mahdollisuuden työskennellä missä tahansa aikaan vuodesta;
  • saavutettavuus (asennus voidaan suorittaa itsenäisesti).

  Hyvä uutinen on, että jos pidät eristys noudattaen kaikkia sääntöjä, voit välttää useimmat väitetyistä haitoista.

  Miten välttää tuhoutumisen sisustusta?

  Ennen kuin aloitat käsittelemään seurauksia väärästä eristyksen pitäisi ymmärtää syitä ongelmia.

  Tietyssä lämpötilassa ilman tiivistää vesihöyryn. Tämä lämpötila on nimeltään "rakennus kastepisteen", jonka yläpuolella kylmille pinnoille lauhde syntyy, eli vesipisarat.

  Mukaan normit, ilman lämpötila asuintiloissa tulee olla vähintään 22 ja enintään 27 celsiusastetta. Tässä tapauksessa kastepiste on 10,7 astetta. Yksinkertaisesti sanottuna, jos eristää seinät, ja he saavuttivat kastepisteen, tiivistyminen on tarpeen. Missä tarkalleen se tulee olemaan, se riippuu monista tekijöistä. Esimerkiksi, jos ulkona on kylmä, se siirtyy kauemmaksi edestä.

  Lauhde mitätöi vaikutus eristyksen lisäksi seinillä muotin näkyy. Joten ongelma numero yksi - kuiva seinä. Tämän saavuttamiseksi on realistinen, tärkeää noudattaa muutamia sääntöjä:

  • lämmittämiseen Valitse korkealaatuisia materiaaleja, höyrysulku kalvo siirrin tiivistesulku;
  • kiinnittää huomiota nopeuden vesihöyryn läpäisevyys eristyksen alemman se on, sen parempi. Jos seinät vesihöyryn läpäisevyys on suurempi kuin eristeen, niin pari menee kadulle;
  • liimattaessa eristyksen sen on pysyä seinällä. Voit tehdä tämän, se on parasta käyttää kampaa;
  • aseta venttiilit ikkunat kosteuden vähentämiseksi huoneen;
  • laskea paksuus eristävän kerroksen ominaisuudet ilmastovyöhykkeeseen. Eristeen tulee olla ohuempi kuin tämä arvo;
  • ennen lämpeneminen Käsittele seinät erityinen yhdiste, joka estää homeen ja homeen. Aloita lämpenee jälkeen seinät kuiva.

  On syytä huomata, että jos päällekkäisyyden liitetty kantaviin seiniin, on mahdotonta toteuttaa eristys. Näissä paikoissa lämmöneriste on levitetään höyrysulun, sitten ne peitettiin falshkolonn jne.

  Joka vuosi enemmän ja enemmän tuottaa uusia rakennusmateriaaleja. Jotkut heistä ovat sopivia lämmöneristykseen asuntoja, mutta on kolme todistettu eristys, hyviä ja huonoja puolia, jotka ovat hyvin ymmärretty:

  • mineraalivillaa;
  • polystyreeni;
  • polyuretaanivaahdon.

  Monet meistä ovat kuulleet, että voit eristää huoneiston sisäpuolelta mineraalivillaa. Ei ole yllättävää, koska tämä materiaali on melko helppo käyttää: On riittävää antaa se sisällä kipsilevy rakentamiseen. Useimmiten, työ tehdään nopeasti, valitun materiaalin edullisimmat, höyrysulun huomiotta. Tuloksena saadaan vastaavasti enemmän haittaa kuin hyötyä. Tavanomaisessa mineraalivillaa rullina hyvin pieni kerroin lämmönkestävyys.

  Positiivinen asia voidaan kutsua millaista on "hengittää". Toisaalta, kautta kuitu villa kosteutta tunkeutuu kastepisteen, ja sitten se imeytyy materiaaliin. Tietenkin on myös kalliimpia ja laadukkaita vaihtoehtoja, mutta jos eristää tavalliseen halpa mineraalivillaa, se ei takaa kuivana.

  Riskin vähentämiseksi, että kosteus tunkeutuu, eivät skimp höyrysulku ja liimaa korkealaatuista liimaa. Jos seinät näyttävät tahroja tai erityisesti sieni, sitten kaikki työt lämpeneminen on muutettava.

  Paisutettu polystyreeni pidetään yhtenä parhaista eristystä sisäseinät. Sitä käytetään yhä enemmän sekä Venäjällä että ulkomailla. Tämä materiaali on tarvittavat ominaisuudet irrottaa mineraalivillaa lämmöneristys tulla suosituin kaikista.

  Paisutettu polystyreeni on huono lämmönjohdin ja ei ime kosteutta, joten sillä on alhainen vesihöyryn läpäisevyys. Se on helppo käsitellä kuormaa, voi selvitä vakava puristus murtumia, se on erittäin kevyt ja notkea: voit jopa leikata veitsellä. Siksi eristyksen asennusta ilman ongelmia.

  Niinpä ohut kerros polystyreeni eristys ongelman ratkaisemiseksi ja ei salli kosteuden kastepisteen. Ainoa haitta - se ei suojaa melua ja tuhotaan lämpötila on yli 80 astetta. Äskettäin pääsääntöisesti ei ole merkitystä sillä, että sääolosuhteet Venäjällä.

  Polyuretaanivaahto on uusin materiaali, joka on suunniteltu nopeasti ja tehokkaasti ratkaista ongelma eristys seinien sisällä. Kosteus ei pääse tunkeutumaan materiaalin, joten se ei kastu. Lisäksi, se ei ole välttämätöntä liimata, niin suihkuttaa seinään. Tällä ei muodosta saumat ja liitokset, jopa huoneen kaareva kulmat näyttävät täydellinen.

  Tietenkin, materiaali on myös haittoja. Useimmiten, ensimmäinen asia kiinnittää huomiota kuluttajille - hinta. Polyuretaanivaahto - melko kallis eristys, Lisäksi sen asennus ja käyttö eivät ole halpoja. Sitä paitsi, jos se syttyy, se on paljon savua ja vapauttaa erilaisia ​​myrkyllisiä aineita. Kun se altistetaan UV nopeasti hajoaa tuotteisiin, jotka muutaman vuoden on suurta haittaa terveydelle.

  Riippumaton eristys muurien sisällä

  Koska polystyreeni on edullinen ja korkealaatuinen materiaali, sitä käytetään esimerkkinä. Ennen kuin aloitat eristää seinät, sinun täytyy valmistautua niiden pinnat. Riippuen siitä, miten seinillä jotain tai ei, sinun täytyy viettää muutaman yksinkertaisen vaiheen.

  Jos seinät ovat jo rapattu, maalattu tai peitetty viimeistelytarvikkeet, sinun pitäisi:

  • poista tapetti tai maali;
  • pohjamaalattu;
  • odota pohjamaali on kuivunut;
  • kitti;
  • saatiin kitti kuiva.

  Jos seinillä mitään, niin:

  • pohjamaalattu;
  • kohdista Seinälaastin;
  • kitti;
  • saatiin kitti kuiva.

  Eristä seinät voi olla vasta turkki on täysin kuiva. Se kestää yleensä 2-6 tuntia, tarkka aika pakkauksessa ilmoitetun. Sitten seuraavan erän liimaseoksen aina oppaan. Jälkeen ottaa lastalla ja Levitä liimaa Styrox, Varmista, että kerros on yhtenäinen. Aseta lämmitin haluttuun asentoon ja tarkista, ettei ilmataskuja. Tiivistysaine levitetään päihin. Sitten kun kaikki levyt ovat valmiina, liiman tulisi kovettua.

  Nyt alkaa soveltaa viimeistely takki:

  • sovelletaan ohut kerros laastia paksuus on noin 2-5mm;
  • kunnes seos on jähmettynyt liittää betoniteräsverkko; se olisi hukkua seoksessa voidaan käyttää lastaa. Grid proshtukaturennye suojaavat seinät halkeamia;
  • Sovelletaan ratkaisu ja kohdista pinta lastalla;
  • päivä hiekkaa seinästä välttää väärinkäytöksiä. On paljon pölyä, on tarpeen huolehtia hengityssuojainta.

  Kun asennus, yritä liimata levyt, jotta vältetään aukot. Tämä estää kosteuden pääsyn seinään ja ei salli kosteuden tiivistymisen. Jos ero on vielä jäljellä, käytä kalvo puhalletaan ulos.

  Päättymisen jälkeen työ älä unohda säännöllisesti tuuleta huone. lämpeneminen voi heikentää ilmastointitiloihin, että haittaa terveydelle. Ylläpitää tervettä mikroilmasto, tuuleta huone päivittäin. Tällaista hoitoa on tuotettava tuloksia ja huone pysyy kuivana ja lämpimänä.