Lämpeneminen PPU eduista ja haitoista

Edut käyttää vaahtoja: tyypit ja menetelmät päällystysmateriaalin

Polyuretaanivaahto eristys on ainutlaatuinen, pääasiassa tunnettu siitä, että muita vaihtoehtoisia lajeja. Eriste Polyuretaanivaahto tapahtuu ruiskuttamalla, ja ehdottomasti ei ole saumoja, raot, liitokset ja kiinnitykset.

Tämän vuoksi eristekerros sijaitsee monoliittisesti ja ilmatiiviisti, lisäksi on höyryn läpäisevyys, yhteydessä tämän erittäin tehokkaasti suorittaa sen toiminnon. Polyuretaanivaahto on ympäristöystävällinen materiaali lämpöeristys kaikkien käytettyjen materiaalien nykyaikaisessa rakentamisessa.

Pinnan vahingoittumisen polyuretaanivaahdon eristys (PUR) on täysin inertti liukenematon aine, joka ei sisällä haitallisia komponentteja.

Lämmöneristys polyuretaanivaahdolla ei saumojen rakoihin

 • vesihöyryn läpäisevyys;
 • vedenpitäväksi;
 • Saumaton muotoilu.

Polyuretaani hyvin alhainen lämmönjohtokerroin useiden muiden lämmittimet. Ja vielä joitakin luontaisia ​​etuja:

 • äänen eristys;
 • eristys;
 • ympäristön turvallisuus;
 • Koska tyhjät tilat;
 • kosteudenkesto ja homeen kasvua;
 • kosteudenkestävyys;
 • helppo asennus;
 • pinta ei vaadi erityistä koulutusta.

Haitat lämpeneminen liittyy myös sen höyryn sulkuominaisuudet. Esimerkiksi eristetty vaahto estää julkisivujen, puutalot puun tai tukkien lämpö laskelmien hyväksyttävää soveltaminen on ohut eristekerros.

Tehdä talon todella lämmin tarpeeksi 3-5 cm, mutta tässä tilanteessa on mahdollista saada kastepisteen rajalla eristemateriaalin ja seinät. Jotta voitaisiin laskea oli siisti, taattua laatua ja kastepiste ongelmia, menettely eristeen pitäisi olla ammattilaisia.

Prosessi lämpeneminen rakennuksen julkisivu vaahtomuovilla

Rakenteen kovaksi vaahdoksi

On olemassa useita muunnelmia tämän eristyksen, ne ovat erilaisia ​​koostumukseltaan, laatu ja hinta. polyuretaani massa on valmistettu kahdesta komponentista, pakollinen sekoitetaan perusteellisesti, jolloin eristys tapahtuu 100%, joka vastaa valmistajan ilmoittamat ominaisuudet.

Jos osuus "A" komponentti on huomattavasti suurempi kuin, hyvin pehmeä rakenne - se menettää kapasiteettia ja lämmönjohtavuus ja käytetään yleensä sisäseinien. Ylimäärin komponentti "B" vaahto koostumus muuttuu kovaksi, hieman hauras mutta vahva ja stabiilisti käytetään vedenpitäväksi Improvement ullakon eristys, kattojen eristys. Siksi, että eri pinnoille on tärkeää, koska asianmukainen suhde komponenttien materiaalin.

Soveltamisalaa eristys penoplex kertoo meidän seuraava artikkeli.

Polyuretaanivaahto käytetään useilla eri tavoilla, riippuen tarkoituksena on eristää kohde, ja laajuus prosessin:

 1. ruiskuttamalla. Penopoleuretan on ominaisuus levittää vaahtoa pinnalle, jolloin voit täyttää halkeamia, saumat korkea tarttuvuus alustoihin kaikenlaisten materiaalien. Käyttämällä sputterointimenetelmää käsitellä helposti monimutkaisia ​​rakenteita, joiden painaumia ja ulkonemia. Tämä tekniikka voidaan saada monoliittinen saumaton lämmöneristyskerros pinnoite on kiinnitetty alustaan, joka ei ole totta routaeristyslevyillä avulla paisutettu polystyreeni.

Facing sirotushöyrystysmenetelmällä myöhemmässä maalaus näyttäisi alle stukki julkisivu

Kaatamalla polyuretaanivaahto (PUF) välisessä seinään onteloita

On erityisesti valmistettu muotti on täytetty polyuretaanivaahdolla koostumuksen vaaditussa suhteessa, vaahdotuksen jälkeen ominaisuus, korkea paine massa kovettuu ja hankkii ääriviivat muotin lyhyessä ajassa.

Kuoret putkien eristys vaahto pystyy tarjoamaan kulutuksen minimoimiseksi lämmityskauden aikana, ja on välttämätöntä varmistaa, lämmön johtuminen putkia, jotka kykenevät kestämään korkeita jäähdytysnesteen lämpötilan (jopa + 150 °).

Katulaatta on luonnollinen materiaali, on ominaista alhainen veden imeytyminen, on yksi parhaita materiaaleja verhous ja eristys julkisivujen samanaikaisesti.

Julkisivu keraamisilla laatoilla

Polyuretaani paneelit on korkea tiheys, käytetään myös lämpöeristys rakennusten, ja on kevyt, mikä on tärkeää rakennusten heikko perusta, jonka liiallinen kuormitus ei ole sallittua.

Rakennuksen eristyksen polyuretaanivaahdon ruiskuttamalla

Tapauksessa pieni kosteus samanaikainen positiivinen kuivalla säällä, Tarttumisasteen kasvaa, tuotetta käytetään ilman mitään ongelmia ja se voi kestää useita vuosikymmeniä.

Polyuretaanivaahto tarttuu erittäin hyvin lähes kaikki rakennuksen pinnoille. Ainoa asia, joka ei tartu polyuretaani, polyeteeni ja on PTFE pinnan.

Huonetta, jossa polyuretaanivaahto on käytetty aktiivisesti eristämään se:

 • hallit, varastoissa;
 • julkisivut taloja;
 • parvekkeet, loggias;
 • parvi;
 • säätiö, kellari;
 • seinät, lattiat, katot,
 • kattotiiliä;
 • ääneneristävyyden ilmanvaihtokanavien.

Katso esittely video noin polyuretaanivaahdon eristys:

Näinkö? Tilaa tämän sivun päivityksiä RSS tai pysy kuulolla VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter tai Google Plus.

Haitat polyuretaanivaahdon kuin eristys

Ennen kuin ostat mitään tahansa materiaalia, kukin käyttäjä näkee puutteita. Polyuretaanivaahtoa ei ole poikkeus. Tämä materiaali, jota kutsutaan myös polyuretaania, joka rakentaja tänään kuullut paljon tietoa.

Jos olet joskus ajatellut lämmittää kotiin, luultavasti kiinnittänyt huomiota tämän vaihtoehdon lämmöneristys. Ehkä hän olisi paras ratkaisu, koska yhdessä haittojen valossa on monia etuja.

Polyuretaanivaahto, joka haittaa sinun pitäisi olla tietoinen ennen töiden aloittamista lämpeneminen, on eräänlainen muovista. Niistä valmistetut on kennorakenne. Polyuretaanin koostumus sisältää kaasumaista ainetta, joka sisältyy määränä, joka on 85-90%. Koko rakenne koostuu pieniä soluja, jotka ovat hyvin eristetty toisistaan ​​seinillä, nämä solu ja täytetty kaasulla. Jäljellä oleva määrä korko on kiinteä osa, nimittäin seinät itse.

Haitat polyuretaanivaahdon kuin eristeen tulee harkita. Lajikkeiden vaahtoa käytetään nykyään usein, materiaali on suosittua kuluttajien keskuudessa siitä saataisiin hyvin yksinkertainen, se voidaan tehdä suoraan työmaalla. Kaksi nestemäiset komponentit näin ollen on välttämätöntä sekoittaa sen jälkeen, kun ne tuodaan kemiallista reaktiota. Tarvittaessa tarkkailla mittasuhteet ainesosien, polymeeri on syntetisoitu, joka edustaa jähmettynyt vaahto. Jos useampi kuin yksi muutos valmistuksen tekniikka, on mahdollista saada polyuretaanivaahtojen, jotka ovat erilaiset ominaisuudet toisistaan. Jotkut heistä ovat sopivia lämpöeristys ovet ja ikkunat, kun taas toiset - eristämiseen rakennusten teräsbetonista tai tiili. Mitä tulee kolmanteen lajeja, niitä käytetään laajasti putkistojen. Näin ollen, riippuen mittasuhteet aineita, voidaan saada tuotos polyuretaanien, jotka koostuvat useita soluja eri kokoa. Nämä seinät voi olla vaihteleva paksuus ja vahvuus.

Suurin haitta polyuretaanivaahdon

Polyuretaanivaahto, jonka puutteet on esitetty alla, voidaan käyttää monilla rakentamisen. Kuitenkin ennen ostamista on tärkeää saada lähemmän miinuksia materiaalia. Tärkeimmät negatiivinen vaikutus säädösten auringonvalon pinnalla, joka voi aiheuttaa nopea kuluminen tuotteita. Estääkseen hajoamisen lämmöneristyksen, on tarpeen säätää puolustustaan. Voit käyttää kipsi, maali ja kaikenlaisia ​​tavallisten paneelin. Nämä ovat keinoja neuvoi kokeneet rakentajat.

Haitat eristys kuin seinät voit ymmärtää vai ei käytä sitä. Suojarakenne voi suojata eristyksen UV-säteiltä, ​​ja myös tehdä polyuretaanivaahtoa houkuttelevampi. Jos enemmän pitävät tätä kielteistä, voidaan todeta, että säilyminen vaahdon ominaisuudet vaativat enemmän resursseja kuin työskentelemme weatherization, joihin materiaalit, jotka eivät tarvitse riittävää suojaa. Muun muassa kaikki kotona mestarit pystyvät tuottamaan kipsi työtä sekä laadullisesti sovellettu väriainekoostumuksissa. Tämän seurauksena pinta voi olla yhtä houkuttelevia kuin ennen puhdistusta.

Jos päätät valita polyuretaanivaahdon, joka haittaa joidenkin kuluttajien voi olla liian vaikuttava, on syytä ottaa huomioon, että tämä materiaali on lämpöeristetty, jotka, kun ne ovat alttiina tulelle alkaa kyteä. Tämä puute asiantuntijat sanovat. Huolimatta siitä, että vaahto toimii hitaasti palava materiaali, se ei pysty selviytymään tulipalon 100%. Luokituksen mukaisesti eristeen viittaa ryhmään palavuus G-2. Tämä osoittaa, että, kun se altistuu matalan lämpötilan syttyminen ei tapahdu. Liekki sammuu, prosessi pysähtyy heti, kun materiaalin pinnalla voi jäähtyä. Jos on erittäin todennäköistä mahdollisuutta tulipalon tai lämmöneristyksen tiettyjen alueiden, tässä tapauksessa ei pidä käyttää polyuretaanivaahdon.

Miksi ei valita vaahtoa eristykseen koteihin

Haitat polyuretaanilla eristys, tietenkin olemassa. Jos päätät tehdä eriste, on tärkeää ottaa huomioon. Jos käytät väärää tekniikkaa työn kuluessa, se voi vaikuttaa haitallisesti suoritusarvot rakentamisen. Jotta voidaan välttää tämän, sinun kannattaa harkita joitakin ominaisuuksia aineen kuvattu. Siten vaahto on alhainen vesihöyryn läpäisevyys - tämä viittaa jäykästä materiaalista lajeja. Jos käytetään seinärakenteeseen, käsittely yläpohjan tai muu paneeli on varmasti synnyttää kosteuden sisäpinnoilla rakenteessa. Koska seuraukset voidaan mainita kosteus- ja hometta, mutta jos on jäädyttämällä laakerielementtien pysyvästi romahtaa. Tämä seikka on usein huomattava arvostelussaan kokeneet rakentajat.

Jos päätät ostaa polyuretaanivaahdon vikoja asiakkaiden arviot sinun täytyy kuvata yksityiskohtaisesti. Kun kaikki negatiiviset puolet ihmiset huomaavat ensin. Näin ollen sinun täytyy olla valmis, jotta ajan mittaan rakenne menettää eristävä laatua parhaimmillaankin ne voi vain mennä alas. Kuten yhteensä ikääntyminen johtaa paitsi materiaali, vaan myös lämpötilan muutokset, ja altistuminen ultraviolettisäteilylle. Usein kun lämmöneristys toimii käyttäen sirotushöyrystysmenetelmää, se suojaa altistumiselta avotuli. Jos et halua luoda lisää tulipalon riskiä tilanteessa on välttämätöntä ryhtyä asianmukaisiin turvatoimiin. He myös tullut lähde lisäkustannuksia, jotka eivät ole aina tyytyväisiä kuluttajia.

Miinus: tarvetta tarkastella rakenteellisen lujuuden

Polyuretaanivaahto, haittoja, arviot, jotka on analysoitu tässä artikkelissa antaa oikean määrittämisen tarvetta rakenteellisen lujuuden. Tämä on totta silloin, kun työn ehdottaa puhaltaa eristyksen väliseen tilaan seinät. Tämän jälkeen rakenne alkaa laajentua, ja sen jälkeen voi aiheuttaa vaahdon tuhoa. Se ei aina omistajat omakotitalojen on kyky tehdä oikeita laskelmia.

Miksi se joskus kuluttajat kieltäytyvät käyttämästä vaahtoa

Jos päätät hakea vaahto, haitat, arvioita siitä aineiston on arvioitava. Näin ollen on toivottavaa käyttää lämmöneristykseen rakennuksen sisällä. Tämä voi aiheuttaa siirtymän kastepiste ulkoseinän puolelle huonetta. Tässä tapauksessa seinä alkaa jäätyä, muodostuu kosteuden aiheuttaa homeen leviämisen jälkeen puu alkaa rappeutuminen. Tässä skenaariossa seinät pysyvät kostea myös kesällä, joka vaikuttaa kielteisesti mikroilmaston tiloihin. Neuvovat jos ei voi käyttää analogista materiaaleja, puolijäykkä polyuretaanivaahto sovelletaan tyyppi. Tässä riittää kerros, jonka paksuus on 30 millimetriä.

Lämpöeristys polyuretaanivaahdon: sovellus menetelmiä, hyvät ja huonot puolensa, hinta per neliömetriä

Niistä polyuretaanivaahdon eristävä materiaali on paras lämmönjohtavuus, joka voidaan saada samat tulokset käyttää ohuempi sen.

Keski-Venäjä, laskelmien mukaan täydellinen eristys tilaa nimellinen seinän mineraalivillaa paksuuden täytyy olla vähintään 250 mm, on valmistettu vaahdotettu polystyreeni - vähintään 150 mm, kun taas polyuretaanivaahto - yhteensä 100 mm. Sen avulla voit vähentää yksikkökustannukset tukirakenteita pelastaa alueelle. Lisäksi, adheesio ja läpäisykyky vaahdon on lähes jätä mitään mahdollisuuksia tyhjien kohtien muodostumista.

Monet eivät ole kovin perehtynyt tähän eristykset, vaikka itse materiaali on jo pitkään tunnettu ja käytetty jonkinlaista aivan kaikki.

Mikä on polyuretaanivaahto (PUF), sen ominaisuuksista

Polyuretaanivaahto - tämä on yksi lajikkeiden vaahto (kaasulla täytettyjen plastinen massa), jossa tämä on kaasu vie jopa 98%. Tämän vuoksi se on äärimmäisen pieni lämmönjohtavuus - lämmönjohtavuus kerroin on 0,019-0,03 W / (m * C) ja riippuu materiaalin tiheys.

Yleisin materiaali on alhainen tiheys avoin solurakenne ja tunnetaan meille vaahtona.

Sen eristysominaisuudet voi puhua paljon - ja nippujen vaahtomuovia nauhan on jo pitkään käytetty tiivistämiseen ja eristys vanhoja kehyksiä. Polyuretaanivaahto tekee myös auton istuinten, sienet hankaustyynyjä ja monia muita hyödyllisiä asioita.

Mutta rakennusmateriaalina donedavna se tunnetaan alalla yleisesti ja edullisesti soveltaa valmistuksessa jäähdytyskammiot, laivanrakennuksessa.

Polyuretaani saadaan voimakas sekoitus näiden kahden komponentin, polyoli ja isosyanaatti:

Tässä rakenteessa on 2 tyyppisiä laitteita soveltamista:

laite alhainen paine;

paineastia.

Tietenkin jälkimmäinen tehokkaasti. He tulevat eri kokoja ja kapasiteettia, josta suorituskyky riippuu. Lämpötila aktivoi prosessin, niin sitä enemmän teknologian laitteiden lämmitettävä komponenttien säiliöinä ja syöttöletkut. Itse laitteet - mittaus- ja syöttölaitteiden, polyuretaanin valmistuksessa tapahtuu ase. Korkean paineen laite on varsin kallis ja rakenteeltaan monimutkainen laite.

Edelleen on kiinteät asennukset, joiden avulla tuottaa täyttää muodossa.

Niiden avulla tekemään kuori putkille, turvaistuimet, koriste listat ja polyuretaanista lohkot ja paneelit, puhtaassa muodossa käytetään rakentamisessa eristämisessä samaa tekniikkaa kuin yleisemmin käytetyt styroksi.

Myös näiden avulla koneiden valmistamaan-edessään seinäpaneelit.

Missä ja missä muodossa polyuretaanivaahto, joita käytetään rakentamisessa

Jokainen tuntee vaahto sylinterit käytetään asennus ikkunoiden ja ovien - tämä on polyuretaanivaahto. Ja sen puhallus ilmapallo usein pumpataan propaani-butaanin, ja ennen hakemuksen sylinteri ravisteltiin voimakkaasti paremman sekoittumisen. Totuus on se on kuin yksi-komponentti, ja koostuu kahdesta komponentista.

Neste vaahto on yleisimmin käytetty runko talonrakennuksessa sijasta perinteisen eristys. Ne täyttävät onkalon ruhon.

Vaikka mitään estä yksinkertainen soveltaminen vaahto tiili-, betoni- ja muiden rakennusmateriaalien sekä rakennusmateriaalien, eikä vain niitä.

Voit tarkastella kuvia, klikkaa pikkukuvia oikealla

Lämmöneristys vaahto voidaan valmistaa valamalla ja suljetussa ontelossa. Tätä tarkoitusta varten, suojuksen materiaali tehty tulva reikiä ja itse vaahtoon, sekoittamisen jälkeen aseen syötetään putkeen. Laajennuksen jälkeen ja polymerointi vaahto täyttää kaikki käytettävissä olevaan tilaan.

Ja näin se toimii käytännössä:

Lämpöeristys polyuretaanivaahdon, hinta per neliömetriä

Nyt monet yritykset eri puolilla Venäjä tarjoaa vaahtoeristeen rakennuksia. Miten navigoida kustannukset sellaisia ​​teoksia?

Se vaikuttaa paitsi raaka-ainekustannukset, palkat työntekijöiden, yritysten ja poistot tulokseen laitteita. Merkittävä rooli on, että materiaalin tiheys. Vaahdon tiheys 8-12 kg / m3 on avoin solurakenne on riittävän pehmeä, eikä sitä voida käyttää ilman suojaa rakennusten julkisivujen. Spray 5 cm kerros materiaalia tänään on 450-500 hieroa / neliömetriä Kuitenkin, suosituin on tiheys vaahtoa 30-40 kg / m3, solu joka on haudattu, ja jossa 10 cm kerros tällaista materiaalia maksaa 1500-1800 ruplaa / m2, riippuen ero raaka-aineiden hintojen eri valmistajilta.

Nämä hinnat ovat merkityksellisiä Moskova eikä paljon eri alueilla. Erilaisia ​​olosuhteita, jotka vaikeuttavat kaasufaasipinnoitusmenetelmällä, kuten: korkeus, jolloin katto, ja leikata. jne, lisäävät hintaa tietyn hahmo.

On polyuretaani, jonka tiheys on enintään 100 kg / m3, niitä käytetään pääasiassa vedenpitäväksi ja hinta tällaisen palvelun on määritelty kussakin tapauksessa.

Vaihtoehdot soveltamista polyuretaanivaahdon ja liittyvien työpaikkojen

On olemassa useita menetelmiä työ- sovellettaessa vaahto, muut kuin ne, jotka on kuvattu edellä.

Variantti levitetyn polyuretaanikerroksen tulevan ilman lisäkoulutusta. Tässä tapauksessa pinnalle vaahdon pidetään melko kiinteä kuori, sekä suojella sitä UV-valon ja mekaanisilta vaurioilta. Tällainen pinta voidaan maalata ja unohtaa viimeistely tulevina vuosina.

Vaahdon tulisi olla sama tiheys ei ole pienempi kuin 40 kg / m3, ja parempaa käyttöä värjäys tai hybridi polyurea polyuretaani bezrastvoritelnye kattamilla yhdisteillä SD lakka suojaa paremmin UV-säteilyä.

Muuten, soveltamisen polyureapohja käytetään useimmiten samoja laitteita kuin ruiskuttamalla vaahto, joten tämä palvelu on sama yhtiö, joka tuotti eristys. Jossa ulompi eriste tehokkaampaa näkökulmasta katsottuna fysiikan, ja mahdollistaa tehokkaamman käytön potentiaalia seinät lämmönvaraajat.

Kaikki edellä mainitut koskee vaahtoja katoille.

Jos riittävää vaahdon tiheys niin katto voi turvallisesti kävellä, puhdistaa lumesta. Ja jos lasketaan korvauskustannusten ulkokatto ja verrattiin samanlaisen korjaus samanaikaisesti lämpeneminen, se jopa säästää rahaa. Meillä on niin käytäntö on melkein siellä, mutta ulkomailla tällainen korjaus kattojen tehdään pitkään.

Jos ulompi vaahtoja tehty laatikon, ja säädetään sen jälkeen viimeistely mitä tai seinälevyt, kun sen soveltaminen on tarpeen tehdä leikkaamalla ulkonevat polyuretaani. Se on tehty erikoisteräksestä sähkötyökaluja.

Tai manuaalinen pitkä kahden käden terää.

Mahdollista soveltavan suoritusmuodon vaahto luomalla pieni onteloihin liikkuvan kilvet.

Tämän pinta kilpi järjestyksenvaihtamiset päällystettiin polyetyleenikalvolla jossa vaahto tarttumista huonompi. Ja se voidaan voidella öljyllä ja ripottele silikonirasvalla.

Lämpöeristys polyuretaanivaahdon: etuja ja haittoja

Myönteistä ominaisuudet vaahdon tässä artikkelissa kertoo paljon. On lisättävä ainoastaan ​​kätevästi varastointi ja kuljetus sivustoon, koska sen komponentit ovat varastoidaan tynnyreissä, ne myös, ja kuljetetaan levityspaikkaan. Niistä kaksi 200 litran tynnyreihin vaahdon tiheys 40 kg / m3 vapautti noin 10 kuutiota valmista vaahtoa, ja helppo - 40 m3.

Niistä puutteet on tärkein on raaka-ainekustannukset ja kalleus sovelluksen.

On toinenkin: vaahto pelkää auki auringonvaloa, varsinkin jos pinta kuori on katkaistu, ja vaatii siksi pakollista puolustukseen. Myös ilman tätä vaaleanruskeana vaahtona - alhaisen tiheyden, tulee hydrofiilinen - absorboivat kosteutta.

Lämpöeristys polyuretaanivaahdon kädet

Lämpöeristys polyuretaani käsillään suuria alueita, ilman tarvetta ostaa kalliita laitteita, on mahdotonta siksi, että tässä artikkelissa emme puhu. Mutta hänen lämmin vaahto Loggia tai pieni pristroechku täysin kykeneväinen omasta.

Voit tehdä tämän, on olemassa erilaista kertaluonteisen vaahdon määrän aseita, letkuja ja suuttimia. Heidän tuottaa useita yrityksiä, kuten ja venäläinen "PPU XXI Century", «-nimisessä Penoglas».

Hyvin pieniä määriä, voit käyttää asetta ruiskuttamalla vaahto ilmapallo avulla kompressori.

Tai tehdä sen itse pistoolista. Mutta tämä on jo kirjoitettu.

Hyvät lukijat, jos sinulla on kysyttävää, kysy heiltä alla olevalla lomakkeella. Otamme mielellämme kommunikoida kanssasi;)

Suosittelemme muita artikkeleita

Miten eristää metalli ovi omin käsin - syyt ja korjaus lauhde

Äänieristystä asunnossa käsillään - ainehintojen

Lämpöeristys katon katon kylmä, kondensoimattomalla

Kommentteja ja kysymyksiä lukijoilta

Story - laskimet

Tilaa uusia artikkeleita

Copyright © 2015 stroi-specialist.ru

Materiaalit sivuston on suojattu tekijänoikeudella. Kopiointi on kielletty!