Lämpeneminen katon sisäpuolella ullakko omin käsin

Lämpeneminen ullakolla sisältä: teknologia ja vaihtoehtoja

Lämpeneminen ullakolla sisältä omin käsin mahdollistaa tehdä tilaa katon alla sopivaa asua kaikkina vuodenaikoina. On tärkeää valita oikea eristemateriaalin ja noudattavat työtä teknologian ullakolle säilyy suotuisa ilmasto, ja ristikko järjestelmä ei kohdistu kielteiset vaikutukset.

Lämpöeristys ullakko mineraalivilla

Jos huone on katon alla käytetään vain varastointiin tarpeettomia asioita ja harvinaisia ​​yötä kesällä, ei ole kovin järkevää huolehtia sen seinien ja kattojen. Mutta jos haluat kytkeä osaksi koko ullakkokerros, on sijoitettava varoja viettää aikaa ja vaivaa asentaa laadukas eristys.

Eristetyt ullakko paitsi lakkaa jäädyttää katon läpi ja seinät talvella. Kesäisin ullakkohuoneessa suojattava ylikuumenemiselta, koska ilma-lämpö eristämättömät katto voimakkaasti lämmitettyä, varsinkin jos katteen on metalli laatta tai profiloitu.

Eristys voi kuljettaa lisätoiminnon eristeiden, mutta tässä tapauksessa se on tarpeen käyttää kuitumateriaalia - mineraalivilla, lasivilla, ecowool. Levyt vaahtoa ja paisutettu polystyreeni sammu ääntä ja mekaanista värähtelyä, mutta tällainen materiaali epäkäytännöllistä käyttää kodeissa meluisa metalli katto.

Valmistele tilaa eristys

Valinta eristyksen ja asennustekniikka

Eristys sisällä asuin ullakolle voidaan tehdä käyttäen erilaisia ​​materiaaleja käyttöjärjestelmän ominaisuuksia. Olisi kuitenkin otettava huomioon ominaisuudet sisäinen eriste ei ole vain katto, mutta seinät - kaksi seinät ullakon päädyissä ovat yleensä kotona, lisäksi joissakin tapauksissa kerros ullakkokamari sijaitsee alle vanteita ristikon järjestelmä.

Lämpöeristys seinien sisäpuolella on oma erikoisuus: kastepiste on siirtynyt keskellä seinää kohti eristekerros. Toisin sanoen, kosteus kondensoituu väliseen tilaan rakennuksen ja eristys. Jos käytetään lämmöneristeenä kuitumateriaalia (mineraalivilla) ovat laadullisesti yrittää suojella sitä kosteudelta, koska kostutus johtaa huomattavan menetyksen lämmöneristysominaisuudet ja esiintyminen kylmäsiltoja.

Kastepisteen määritelmä

Kuitueriste on tärkeää eristää kosteudelta molemmin puolin, koska tilaa se tunkeutuu paria. Koska höyrysulku ei voida tehdä täysin suljettu kehän ympäri, ja aika, tämä eristys menettää niiden ominaisuudet ja se on vaihdettava uuteen.

Enemmän toimiva ratkaisu ullakolle voi olla käyttöä vaahdotetun polymeerin eriste - vaahto tai polystyreeni. Höyry eristys estää kosteaan huoneeseen ilman kanssa kosketuksessa muurin rakentamisen, vastaavasti, sisäpuolelta lauhteen ei laske huolimatta restudy kastepisteen.

Näin ollen seinän eristys sisäpuolelta ullakon on luotettavin ja kestävä, jos:

 1. lämmöneriste noutamattomasta kosteutta ja höyryn kulkee;
 2. väliset liitokset eristyselementit ja vasteen ja korin seinät, katto tukikehyksen on hermeettisesti suljettu;
 3. viimeistelyyn seinät ja katto ullakon ei vaikuta eheyden eristekerroksen (eli ei kontaktille höyryn kanssa seinän rakenne).

Asianmukainen asennus lämpöeristys vaahtopolymeerimateriaalit mahdollistaa ratkaista ongelma eristys ullakon tilaa tulevina vuosina.

Lämpöeristys yläpohjan eristeen asennus sisäinen väistämättä edellyttää sellaisen järjestelmän, jossa ei ole luonnollista ilmanvaihtoa seinien läpi, joten on tärkeää ottaa huomioon ilmanvaihtojärjestelmän käytetty sisustukseen hengittäviä materiaaleja - kipsilevy tai puusta.

Mieti etuja ja haittoja edullisin lämmöneriste - vaahto ja styrox.

Lämpeneminen vaahto - suosittu vaihtoehto ullakko eristys, koska edullisia materiaalin ja yksinkertaisuus sen asennuksen. Hän voi yhtä hyvin voidaan käyttää katon ja seinärakenteisiin.

Positiivinen tulos materiaalin ominaisuuksia viittaa:

 • alhainen lämmönjohtavuus;
 • kosteudenkesto;
 • alhainen vesihöyryn läpäisynopeus (riippuen materiaalin laadusta);
 • Ei ole rappeutuminen, leviämisen multaa;
 • alhainen paino (ristikon järjestelmä ei vaadi ylimääräisiä vahvistaminen);
 • helppous käsittely (rakentamisen leikataan veitsellä, sahahammasäärivii- pienellä avioero);
 • asennuksen helppous (saatavuudesta annetun kätensä);
 • alhainen hinta.

On kuitenkin syytä kiinnittää huomiota monia puutteita:

 • eristys vaahto sulkea pääsy auringon ultraviolettisäteily materiaaliin, jotta sen hävittäminen;
 • hiiret ja muut jyrsijät vaurioituvat helposti eristys, kalvaa se liikkuu ja järjestetään pesä;
 • eriste on sulanut vaikutuksen alaisena avotulella vapauttaa myrkyllisiä aineita.

Suunnittelu eristys vaahto, huomaa laatu, tiheys ja paksuus levymateriaalin - riippuu sen toiminnalliset ominaisuudet ja kestävyys. Levyt tai kilpiä, jonka tiheys on 15/25/35 kg / m3 lämmöneristeenä rakenneosiin. Luoda sisempi lämpöä eristävä kerros ullakolla on suositeltavaa valita vaahdon tiheys on 35 kg / m3.

Edut vaahto

Levyn paksuus pitää olla vähintään 100 mm. Ennen kuin ostat varmista rakenteen materiaalin. Vaahto koostuu pienistä aloilla, joista kukin on suljettu solurakenne. Solut on täytetty kaasulla tai ilmalla, ja joka tarjoaa alhaisen indeksin lämmönjohtavuus. Valmistuksessa levymateriaalista, rakeet vaahdotetun polymeerin suspensiota sintrataan monoliitti.

Laadun vaahto pito pellettejä on riittävän korkea niiden välillä ole juuri mitään mikroskooppista aukkoja. Jos kalvomateriaali on helposti rikkoa ja murentua yksittäisiksi helmiä, joten se on paljon prosessin huokosia rakeiden välissä ja ei ole vaadittua vesihöyryn läpäisevyys. Tämä edellyttää lämpöeristeenä luoda vedenpitäväksi esteen välillä häntä ja seinän, ja asennus höyrysulku huoneen puolella. Muuten kärsivät kosteudelta puurakenteita seinien ja kattojen.

Eräs vaihtoehto on käyttää vaahtoa eristys suulakepuristettua polystyreeniä arkki - Penoplex. Hän suotuisasti muiden absoluuttinen kosteuden kestävyys ja höyryn läpäisevyys - suljettu solu materiaali ei ole tekniikan. Tämä mahdollistaa varustaa eristyskerros asennus höyrysulun kalvo.

Edut paisutettu polystyreeni myös kevyt ja asennuksen helppous, erinomainen lämmöneristyskyky. Toinen tärkeä etu, - jyrsijät ovat yhdentekevää se, ne eivät pure eivätkä asettua lämpöä eristävä kerros.

Vertailu seinämän eri materiaaleja

Penoplex palonkestävyys riippuu luokan materiaalin, mutta yleisesti ottaen eristys kestää paremmin avotulen yli vaahto.

Paisutettu polystyreeni on vahvempi ja kovempi, se on saatavana laatat kiiltävä reunat tai arkkia pazogrebnevyh yhdisteen. Eristämiseksi ullakon sopii halvempi ensimmäinen vaihtoehto, koska eriste palat sopivat paarteiden tai rimat seinillä. Penoplex paksuuden tulisi olla vähintään 100 mm.

Suorittamaan eristys ullakon omin käsin, käyttäen vaahtoa tai styrox lämmöneristeenä, tarvitset:

 • ruletti;
 • rakennus veitsi / rautasaha hienolla hammas leikkaamiseen arkkia eristys;
 • polyuretaanivaahto;
 • vahvistettu nauha;
 • teipillä;
 • Rakentaminen steppler;
 • vasara ja kynnet hatut, sateenvarjo,
 • pala puuta;
 • porakoneen kanssa poranterät puu;
 • ruuvimeisseli ja ruuvit puu;
 • vedeneristys elokuva;
 • kipsilevyä tai puupanelointi varten sisustus.

Jos haluat säästää niin paljon kuin mahdollista, vedenpitäväksi esteen vaahtoja voidaan valmistaa käyttämällä tavallista suurtiheyspolyeteenistä elokuva. Kuitenkin, asianmukainen eristys sanelee valinnan puolesta erityisen kalvon materiaaleja. Tässä tapauksessa järjestelmä kestää paljon kauemmin menettämättä sen suorituskykyyn.

Paksuus vaahtolevyn tai paisutettu polystyreeni tulisi vastata koko puutavaran josta orret kuumentimeen voidaan asettaa samaan tasoon yhden tai kaksi kerrosta. Kun pinoaminen on kaksi kerrosta kokonaispaksuus lämmöneristeen tulee olla 150-200 mm.

Asennus vedenpitäväksi este

Riskin poistamiseksi kondensaation sisäpuolelle ristikoiden ja seinärakenteita käyttämällä vaahtoa, asennetaan ensin vedenpitäväksi este. Raina (kalvo tai kalvo) on ohjattava siten, että se on ympäröity kattotuolien vieressä takapuolella riman. Liittää se voi kannattimiin stepplera rakentaminen, vaan myös saa käyttää kaksipuoleista teippiä.

Vedeneristyskerros olisi oltava kiinteä kangas ilman saumoja. Tarvittaessa liittyä kappaletta kalvon tai membraanin, sen on suorittaa päällekkäisyys leveys on vähintään 15 cm ja tarkasti liimaliitoksissa vahvistettu nauha.

Asennus vedenpitäväksi este

Jos päätyseinät ullakko (päädyt) on tehty puusta tai rakennuspalikoita, on tarpeen valita yksi kahdesta kiinnitysvaihtoehtoja:

 1. vesitiivis kalvo on kiinnitetty kaksipuolisella teipillä tasaiselle seinäpinnalle, minkä jälkeen lämpöeristeenä levynaulat tarvitaan korjata korkit-varjoja;
 2. seinälle paksuisen tankojen, jonka leveys on yhtä suuri kuin valitun eristeen paksuus, jonka päälle on asennettu vedenpitäväksi este mukaisesti samalla periaatteella kuin yläosassa ristikoiden.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä kiinnittämistä vesieristeitä harjalle harjakatto, juuressa seinien ympärillä kattoikkunoita. Liimaa kaikki liitokset kehän ympärillä tai vahvistettu alumiiniteippi.

Tapauksessa, lämmöneristeenä valittu polystyreeniä, ei ole mitään erityistä tarvetta vedeneristys - lämmitin unohda puurakenteiden kosteutta huoneeseen, jos välitä eheyden niveliä eristeiden asentamiseen.

Mansardin katto - eränmuotoinen rikkinäinen raftrakenne, sillä voi olla monimutkainen kokoonpano. Kevyt arkkimateriaali sopii erinomaisesti tällaisten järjestelmien eristämiseen, koska se voidaan leikata ilman mitään ongelmia vaadittujen kokoisten palasiksi.

Miten eristää ullakko omin käsin? Käytä nauha mittaa jokaisen aukon välillä rautasien niin, että palaset arkki polystyreeni tai laajennettu polystyreeni päästä soluun tiukasti, ilman aukkoja. Eristyselementit on sovitettu täsmälleen solujen leveydelle, pitkin niiden tavallisesti liityntää, yrittämättä jättää pieniä lipeitä.

Ja parvi oli lämmin, on tarpeen poistaa esiintyminen kylmäsiltojen - tätä varten, kaikki liitokset ja aukot, laipoitetun eriste orret, on tiivistetty vaahto. Kun se on jähmettynyt, leikkaa liika terävällä terätyllä.

Vaunun kotelo vaahtomuovilla

Jos puhumme vaahdon eristyksestä vedenpitävyysrajan yli, lämpöeristeen asennus on valmis.

Lämpöeristys paisutettu polystyreeni levy itse toimii höyrysulun, jos saumojen, joten kovettumisen jälkeen vaahto ja poistamalla ylimääräinen liima kaikki liitokset on vahvistettava teipillä.

Teknologia sisällä ullakon eristyksen käsittää konversion tilojen katon termospullo - lämpö ei saa vuotaa seinät ja katto, ja kosteuden ei pitäisi olla pääsy puinen kattorakenne. Muussa tapauksessa tarvitaan vaurioituneiden kiskojen ja laatikoiden työvoimavaltaista ja monimutkaista korjausta.

On tärkeää huolehtia ylimääräisen kosteuden tehokkaasta poistamisesta, muuten sieni voi vahingoittaa puurakenneosia ja maaleja. Lisäksi ylimääräinen kosteus tekee mikroilmastosta huoneen haitallista ihmisten terveydelle. Ullakolla on oltava aukot ikkunan ilmastointia varten sekä hyvä ilmanvaihto.

Jos ullakko on rakennettu ja eristetty omilla kädillä, ei ole vaikeata hoitaa asianmukaista sisäverhousta. Vakiomateriaalit sen valmistukseen:

 • kipsilevyä;
 • puupaneelit;
 • puupaneelit.

Kipsilevy, joka on valmistettu levytuotteiden muodossa, mahdollistaa tasaisen vaipan asentamisen nopeasti. Se on kiinnitetty ruuveilla puurunkoihin, kiinnityskohdat upotettujen hatut päälle ja saumat kastetaan. Tulevaisuudessa iho voidaan maalata tai tapettella.

Puulevy on kaunis ja käytännöllinen luonnonmateriaali. Vuoren vuoraus voidaan maalata tai sävyttää tahroilla, lakatulla. Pre-vuori on käsiteltävä sienilääkkeillä ja palonestoaineella.

Puinen vuoraus ullakolla

Puupohjaisia ​​paneeleja, jos ne valmistetaan ilman ihmisten terveydelle haitallisia hartseja, voidaan myös pitää materiaalina katon pinnoittamiseksi ja eristetyn ullakolle. Saumojen tiivistämisen jälkeen seinät ja katto on maalattu tai tapetit.

Riippumatta valinnan viimeistely materiaalia, jos eristetty parvi tai polystyreenivaahtoa, sisemmän vaipan ja lämmöneriste on suositeltavaa jättää ilmarako - on asennettu tämän lisälistan tankojen pieni poikkileikkaus.

Puu ja kipsilevy kuuluvat hengitysmateriaaleihin, ne imevät ylimääräisen kosteuden ilmasta. Poiston takaa ihon takaosasta huolehtii ilmankierrosta ja pienentää materiaalin vettä. Kosteutta imevän ihon suora kosketus rautasien kanssa suojaa katon runkoa sienestä aiheutuvilta vaurioilta.

Jos rakentaa talosi eristämiseen parvi se, meidän ei pitäisi yksinkertaistaa tekniikka toimii ja käyttää halpaa materiaaleja huonolaatuista - tämä on suora vaikutus elämänlaatuun talossa ja kestävyys rakentamisen.

Kuinka asianmukaisesti tehdä ullakolle kattoneristys sisäpuolelta omilla käsilläsi

Mansard-huoneet tarvitsevat korkealaatuista eristystä. Tämä on taloudellisesti kannattava ratkaisu, koska kun työ on valmis, rakennuksen lämpöhäviö vähenee useita kertoja. Myös ilman kosteus vähenee, hometta ja sientä esiintyy ongelmana, luodaan suotuisa mikroilmasto.

Vaatimukset kattoeristyksen ullakolle

Äänen katon eristäminen sisäpuolelta on merkittävä prosessi, johon kotitalouden lämmittämisen rahalliset kustannukset riippuvat. Se olisi suoritettava taitavasti. Sitten tulos on tehokas.

Eristävän kerroksen järjestämisessä on otettava huomioon seuraavat näkökohdat:

1. Matala lämmönjohtavuus

Materiaaleilla pitäisi olla alhainen lämmönjohtavuus - mikä vähentää talon lämpöhäviöitä.

Lämmöneristysmateriaalin on täytettävä paloturvallisuusvaatimukset. Tämä on tärkeä asia, koska katon tukirakenne on puiset elementit. Hätätilanteessa materiaalit estävät tulen leviämisen;

Materiaalin on oltava painoltaan alhainen, mikä takaa vähimmäiskuorman katolle;

Oikein varustettu ilmanvaihtojärjestelmä - lupaus ullakkotilan oikeasta toiminnasta;

5. Ympäristön turvallisuus

On erittäin tärkeää, että ullakkoa käytetään asuntona;

Kaikki ullakkotilan lämmittämisessä tehdyt virheet johtavat epätoivottaviin seurauksiin. Kumpi? Lämmittimien lämmöneristysominaisuudet vähenevät ja puiset kattotuhot tuhoutuvat kosteuden liiallisen kerääntymisen vuoksi.

Markkinoilla on laaja valikoima eristysmateriaaleja. Mitä pidät? Katsotaanpa suosituimpia vaihtoehtoja.

Mineraalipuuvilla on kuitumateriaalia, joka on valmistettu silikaattikiveistä. Hän on jatkanut johtoa monien vuosien ajan. Mineraalivillalla on merkittäviä etuja, kuten tukkeutumattomuus, korkea jäätyvyys, biologisten vaikutusten noudattamatta jättäminen ja höyryläpäisevyys.

Ei ilman haittoja, koska tuotettaessa haitallisia aineita, joilla on kielteisiä vaikutuksia kehoon. Asennuksessa on myös vaikeuksia. Se on tehtävä suojalaseilla, hengityssuojaimella ja käsineillä, koska itsepintaiset kuidut päästävät silmiin ja ihoon.

Laajennettu polystyreeni on erinomainen lämmöneristemateriaali, joka on valmistettu kehittyneiden tekniikoiden pohjalta. Se on ominaista erinomaiset suorituskykyominaisuudet. Tämä aine ei ole haitallisten vaikutusten alainen sienten ja mikro-organismien kohdalla. Se on alhainen höyryläpäisevyys ja ei muuta alkuarvoja pitkään aikaan.

Negatiivisiin ominaisuuksiin kuuluu syttyvyys ja rajoitettu mekaaninen lujuus.

Ecowool - selluloosaeriste, joka koostuu sanomalehtipaperista ja palonestoaineista. Siinä on merkittäviä etuja: ekologinen puhtaus, keveys, paloturvallisuus, alhainen lämmönjohtavuus sekä erinomaiset lämmön- ja ääneneristysominaisuudet. Ecowoolia käytetään laajasti rakentamisessa. Mutta hänellä on yksi haitta. Se koostuu siitä, että asennus toteutetaan erityislaitteiden avulla.

Lattialämmityksen omilla kädillä

Oikealla lähestymistavalla yritykseen ullakolle tulee täysimittainen asuinrakennus. Oikein tehty eristys auttaa luomaan suotuisan mikroilmaston. Kylmäkaudella aikaansaadaan tehokas lämmönsäästö, joka liittyy suoraan rahan säästöön. Kesällä lattian katon alla ilma ei ylikuumenta.

Lämmitetty katulaite

Jos haluat tehdä kaiken itsellesi, tutustu ensin eristettyyn kattorakenteeseen:

Työlle tarvitaan lämmittimet, vedeneristyskalvot, rakennusnurjaus, kiinnitysnauha, höyrysulkukalvo, terävä veitsi, lävistin ja vasara.

Ohjeita ullakolle

Kun rakennat mökkejä ja maalaistaloja, käytät erityyppisiä kattoja. Jokaisessa katossa on rakenteelliset ominaisuudet ja vaatimukset lämmöneristyksen järjestämiseksi. Keskitymme tärkeimpiin vaiheisiin, jotka on toteutettava eristettäessä ullakko sisäpuolelta:

Alkuvaiheessa on tarpeen asettaa vedeneristys pitkin kattotuolia pohjasta ja harjanteesta.

Sitten voit aloittaa lämpöeristeen asettamisen. Sinun täytyy tietää materiaalin lämpöjohtavuus. Tämä ilmaisin on merkitty tuotetodistuksessa. Tällaisten tietojen johdosta on tarpeen päättää, kuinka monta kerrosta pinottamaan eristystä. Tätä kohtaa ei pidä laiminlyödä, koska on välttämätöntä poistaa kokonaan lämpöhäviö.

3. Höyrysulkukalvojen asettaminen

Lämmittimen suojaamiseksi kosteuden kielteisiltä vaikutuksilta käytä höyrysulkukalvoja. Fysiikan lait sanovat, että lämmin ilma nousee ja tiivistyy. Siksi ei höyryeristys voi tehdä. Kangas on päällekkäin. Liitokset on suljettu kiinnitysnauhalla.

Sitten lopeta ullakolle. Tätä tarkoitusta varten sopivat kipsilevyt, vuori, vaneri. Päällystysmateriaalin kiinnitys suoritetaan metalliprofiilien tai puupalkkien avulla.

Suosittelemme videon katselemista, joka kuvaa yksityiskohtaisesti jokaisen lämmitysvaiheen:

Kun otetaan huomioon edellä mainitut tiedot, voit tehdä ullakon eristyksestä omin käsin. Mutta se ei ole kaikki, koska tässä liiketoiminnassa on monia hienouksia. Perehdy heihin tarkemmin:

Lämmitintä asennettaessa on jätettävä pieni aukko. Tämä ilmakerros antaa jatkuvan ilmanvaihdon;

2. Ottakaa huomioon raiteiden osan korkeus

Jos se on pienempi kuin eristeen paksuus, kiinnitä kattotuoleihin puupalkkeihin, jotka on esikäsitelty antiseptisilla aineilla. Kiinnitä kynnet kynsillä tai itsekierteittävät ruuvit;

3. Käytä vesitiiviit kalvot

Esimerkiksi vedenpitävät elokuvat Ondutis. Nämä ovat moderneja materiaaleja, joilla on erinomaiset suorituskykyominaisuudet. Ne eivät vähennä alkuperäisiä ominaisuuksia koko elämänsä ajan. Materiaalit suojaavat luotettavasti alle kattotilaa kylmästä ilmasta ja lauhdes- ta. Nämä ovat uuden sukupolven tuotteita, jotka soveltuvat erinomaisesti lämmöneristetyn ullakolle;

4. Kiinnitä eristys elokuva pihdit

Paikat päittäin tauluja mihinkään varovasti sementin nauha.

Olemme kanssanne selvittäneet kysymys siitä, miten eristää katolle ullakon omin käsin. Getting työtä, muistaa, että laatu suorituskyky riippuu siitä, kuinka paljon eristystä katon. Ohjeiden mukaan, voit selvitä tästä tehtävästä "täydellisen hyvin"!

Lämpöeristys mansardikatto sisältä omin käsin - vaihtoehdot lämmittimet

Muuntaa kuin asuinkäyttöön parvi ullakolla - ovat edullinen tapa lisätä elintilaa.

Voit tehdä tämän, sinun tarvitsee vain suojella tällä alueella kylmältä kadulle.

Katsotaan miten lämpeneminen taitekatto sisäpuolelta omin käsin ja mitkä materiaalit soveltuvat tähän parhaiten.

eristys vaihtoehtoja parvea

Tärkein ominaisuus tahansa eristys on lämmönjohtavuus kerroin (CT) - ja sen täytyy ensin valita materiaali. Paras on se, jolla on CT vähemmän. Kärjessä, jolla CT välillä 0038 ja 0042, ovat seuraavat:

Mukaan rakenteen samankaltainen kuin tavanomainen villa, mutta tekokuiduista sulaa lasia, kuonaa tai basaltti (vuorivilla).

Lisäksi pehmeää mineraalivillaa (usein kutsutaan rulla) tänään julkaissut kova - muodossa levyjen. Se on saatu puristamalla.

Aluksella voi olla yksi sivureuna elastisen (fleksirovanny), jolloin se saa kyvyn säilyttää ontelon kahden elimen voiman johdosta välikkeen.

Tiheys materiaalin vaihtelee suuresti - 35-400 kg / cu. m. Sisäisen eristyksen tulisi käyttää kevyin luokalla, kun taas raskas tarkoitettu ulkotyöt lämmetessään rakenteiden kuormitetaan (hoitaa tasakatto, esimerkiksi).

Minkä tahansa mineraalivilla kosteus voi tunkeutua lähes esteettä, vaikka sen kuidut on voideltu öljyllä. Kasteltu materiaali menettää sen eristyskyky.

Ns vaahdotettu polymeerit - styrox, polyuretaanivaahto, polystyreeni, jne -. Se on tunnetuin edustaja, sitähän me puhekielessä puheluun normaalisti ja vaahto.

Vozduhsoderzhaschie solut ovat kiinni, niin nämä materiaalit kestävät kosteutta.

Tämä hienoksi viipaloitua kyllästetty paperi estävät homeelle ja tulipalon aineita.

Se on paras suorituskyky mineraalivillaa. Luettelo eduista hänen huomattavia:

 • Se ei pala;
 • Se ei lahoa ja ei ruokatarjoilua jyrsijöille;
 • vaikka kuumennettiin se ei synny myrkyllisiä höyryjä (jos laatu materiaalia).

Mineraalivilla menettää eristysominaisuudet märkänä, mutta tämä ei ole totta sisäisen eristyksen.

Tärkeämpää on katsottava toisen haitta: hauras puuvillakuituja rikkomatta muodossa Colca pölyä, joka päästessään silmään, limakalvojen ja enemmän hengitysteitä saattaa aiheuttaa vakavia sairauksia.

Siksi asennustyöt pitäisi tehdä lasit, hengityssuojain, käsineitä ja suojavaatteita, jotka sitten ei heitä sääli.

Nykyään monet myyjät ja valmistajat yrittävät kovasti vakuuttaa ostaja että basalttivillaan lasivilla on ylivoimainen mitattuna sopii asennus-, ympäristövaikutukset jne Loppujen lopuksi tämä näkemys on vankasti kuluttajaympäristössä, joka saa myydä basalttivillaan ylihinnoiteltuja. Itse asiassa moderni kivivilla ei tuota, se on sen arvoista on paljon halvempaa.

Vaahto on halvempaa kuin mineraalivillaa, joten se on myös melko kysyntää - kuten budjetti vaihtoehto. Lisäksi se ei ole pölyinen, ei pelkää kastua, ja paljon parempi leikata. Mutta sinun pitäisi tietää, että kaikki polymeerit palavat, ja lisäksi kuumentamalla (noin + 80C) alkavat jakaa haitallisia haihtuvia aineita. Kesällä katon kuumentaen sellaiseen lämpötilaan on varsin todennäköistä.

Menetelmät lämpeneminen sisällä katon

Katsomme ensimmäinen tapa, suosituin.

Askel askeleelta ohjeet sisäpuolelle ullakon eristyksen

Yleensä menettely toimii näin:

 1. Kannattaa aloittaa tarkistamalla palkin järjestelmän mätä alueilla, halkeamia ja muita vikoja. Kun oli lämmitetty se ei ole käytettävissä, joten se on erittäin tärkeää saada kaikki sen elementit kunnossa.
 2. Jos katto on rakennettu oikein, vedeneristys elokuva on asetettava välillä kattotuolien ja katteen. Jos kerran unohtaa sen - antaa nyt jopa orret. Elokuva tulee vasten kehikkoa, sivuuttamaan orret, käytetään kiinnittämään sinkiläpistooli. Tässä suoritusmuodossa, puiset palkit jää ilman suojaa, mutta ainakin kosteus poistetaan lämmittimen ja sen alle.
 3. Jos eristys on tarkoitus käyttää levyjen muodossa (puristettu mineraalivillaa tai vaahto), sirpaleet haluttu leveys voidaan leikata ne. Polystyreeni levyjen tulisi olla laajempi väliset raot orret 5 mm, mineraali - 10-20 mm. Tässä koossa materiaali pidetään kattotuolien välisenä johtuen ponnisteluja välikkeen, muuten se on korjattava laitteisto.
 4. Aseta välinen eristys orret. Jos olet tekemisissä levyjen ja leveys ei riitä asentaa vraspor käytettäväksi pinnapulteille kanssa korialuslevyjen (ja ei työnnä eristykseen). Pesurit voi olla valmistettu muovista, ohut lastulevy tai galvanoitu teräs.
 5. Nyt eristys on tarpeen antaa höyrysulku elokuva. Tällainen suoja vaaditaan sekä mineraalivillaa, ja vaahto. Itse vaahtoon ei pelkää kosteutta, mutta kondensaatti voidaan kastella puuelementtejä katto, joka johtaa niiden reikiintymistä.
 6. Leikata nauhat telalta kalvo asetetaan vaakasuoraan pohjasta, päällekkäisyys tulisi olla vähintään 100 mm. Paikassa päällekkäin yksittäisten liuskojen täytyy liimaa kaksipuolinen teippi.
 7. Höyrysulku on kiinnitetty orret, joka käyttää katkottua ase tai ruuveja, jos palkin pohja peitetty vaahto.
 8. Seuraavaksi sinun täytyy kerätä ja korjata rima asennukseen verhous. Tiedot, jotta se (laatikot) ovat yleensä teline osa 20x50 mm tai kolmannen luokan, joilla on sama levyn paksuutta. Vaihe ajojen välillä riippuu mitoista kuoren osia. Sorvaus tarvitse pultata orret ruuveilla. Kori voidaan asentaa samanaikaisesti annetun höyrysulun. Sitten elokuva ei tarvitse vahvistetaan erikseen - se pitää telineisiin.
 9. Se on edelleen kiinnitetty runkoon paneeli. Hienointa, mutta myös kallein vaihtoehto - luonnollinen vuori. Materiaalit yksinkertaisempi - kipsilevy, vaneria tai lastulevyä (lastulevy, kuitulevy, OSB).
 10. Nyt sinun täytyy eristää pediments, jos sellainen on. Menetelmä lämpenemisen riippuu niiden suunnitteluun. Jos se on yksinkertaisesti puinen teline, leikataan ulkopuolelta, eristys on sama kuin katon asettamalla lämpöeristeenä välillä uprights. Jos pääty päällystetty samaa materiaalia kuin muu talo, on tarpeen eristää ulkopuolella mahdollisimman - sekä eristetyt seinät tyypillisesti. Sisältä frontespiisi täytyy päällystää höyrysulun sen ulkopuolelle ei kerry tiivistymistä eristeen.

Vaahto - erittäin kätevä materiaali lämpöeristys huoneen. Kaikki eivät kuitenkaan ajattelee näin turvata eristyksen. Lämpeneminen ullakolla vaahto - hyvät ja huonot puolet.

Opetella kunnolla eristää katolle omakotitalon, lukea täältä.

Eristys enimmäismäärän kylvyn vaatii erityistä lähestymistapaa, kuten höyrysauna on liikaa kosteutta. Kaikki siitä, miten tehdä eristeen vahingoittamatta huoneeseen, lue tätä aihetta.

Suositukset ammattilainen laskeminen eristys

Rakennusvaiheessa on erittäin suositeltavaa valita etäisyys orret, joka vastaa standardin leveys routaeristyslevyillä edullinen.

Neilikka tulisi pisteet, jotta ne eivät yritä Crate and lävistäneet vedenpitävä kalvo - jos se on pinottu oikein, eli päälle orret.

Sen sijaan, että nastat itse tehty pesurit voidaan käyttää erityisiä ruuveja suurennettu päät, joita kutsutaan "sateenvarjot" tai "lautasventtiilin".

Jos asetettu minvatnaya levy, nasta ei pitäisi murskata hänen - vain pitää.

Mineraalivilla on joitakin merkkejä toisaalta sujuva vettä hylkivä pinnoite. Olisi päin katon (karkea kasvot näyttää huoneeseen).

Jos missä tahansa vaahto ei ole sijoitettu puupalkki lähellä, on suositeltavaa sovelletaan ensimmäisen säteen vaahtomuovitestisuikaleeseen, jotta se voi kuivua minuutin 5. Tämä menetelmä muodostaa lämpöeristeen ilman välyksiä.

Jos sen sijaan mineraalivillalevyjä päätti käyttää joustavaa matto samasta materiaalista (mineraalivilla rulla), on tarpeen levittää huolellisesti näiden kahden välinen liike orret, painetaan vaipan ja sitten ampua roikkuu reunan sivupintoja orret.

Kaavio eristyksen ullakolle sisältä omiin käsiinsä

Tehdyn eristyksen väliseen tilaan orret merkittävästi vähentää lämmönhukkaa, mutta ei voida pitää lämpöeristyksen 100 prosenttia. Se, että juuri orret tässä tapauksessa toimii kylmäsiltoja. Lisää oikein olisi antaa koko rakenteen alla toisen eristekerroksen, materiaali on sijoitettu siten, että saumat eivät ole samat kerroksia.

Sijainti orret, jotka on piilotettu, on tarpeen merkitä venytetty siimaa tai nylon johtoa, koska tulevaisuudessa niitä käytetään kiinnittämiseen toisen lämpöä eristävien kerrosten kakkua.

Lämpöeristys katto voidaan suorittaa sekä osa ullakolle ja katto. Miten oikein eristää enimmäismäärän kylmän katon? Arvioimalla materiaaleja ja tekniikoita.

Lämpötila kylvyssä on hyvin korkea, ja jotta vältettäisiin lämpöhäviö, on ensin tarpeellista lämmittää lattialle. Miten tämä on kuvattu yksityiskohtaisesti tässä artikkelissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin