Lämpeneminen Katon sisältä omin käsin

Lämpeneminen katto sisäpuolelta käsin. katon eristys tekniikka

Kuten tiedetään, yksi tärkeimmistä tehtävistä tahansa rakennuksen katto on suojella rakennuksia kosteudelta ja muut ulkoiset vaikutustekijöistä. Lisäksi katto on tiukka ote lämpöä talossa. Tässä yhteydessä on syytä tietää, mitä katon eristys tekniikkaa. Tästä ja puhuu edelleen.

Materiaali: Yleistä tietoa valikoimaamme

Monet päättää tehdä eristyksen katto sisäpuolelta käsin. On loogista, että omistajille asuinrakennusten herättää kysymyksen siitä, mitä materiaalia valita. Vähimmäispaksuus eristekerroksen - 25 mm. Sitä pidetään optimaalinen nopeus 10 cm. Nykypäivän markkinoilla, voit nähdä erilaisia ​​eristyksiä katoille. Nykyinen tuotteet ovat korkea suorituskyky. Valinnassa materiaali on tarpeen tarkastella useita tärkeitä tekijöitä:

 • Kustannuksia.
 • Toimintakiinteistöt.
 • Kestävyys mekaanisia vaurioita.

Materiaalin valinta vaikuttaa myös tyyppinen katto. Katto voi olla:

Lämpeneminen katto sisäpuolelta omin käsin voidaan suorittaa yhteisiä aineita. Näitä ovat erityisesti:

 • vaahdotettu lasi,
 • mineraali-puuvilla levyt,
 • vaahto,
 • lasikuitu paneelit,
 • polyuretaanivaahdon
 • Styroksi.

Väittää on tarkoitettu eri katoille ja on tasoerot veden absorption, ympäristön, lämpimän veden ja vesihöyryn läpäisevyys. Valittaessa eristys on myös otettava huomioon sellaiset tekijät kuin hinta ja kestävyys. Usein suoritettavaan katon eristys vaahto. Tämä on varsin käytännöllinen ja helppo pakkausmateriaali. On myös tavallista, katon eristys mineraalivilla sisäpuolella. Tämä johtuu siitä, että aktiivinen materiaali on kestettävä riittävän korkeassa lämpötilassa. Se on myös alhainen lämmönjohtavuus. Lisäksi, kuitulevyt pitää yleinen materiaali. Sitä voidaan käyttää toteuttamaan puinen katon eristys tahansa.

Varsinkin kuitumateriaaleista

Nykyään on mahdollista suorittaa sisäpuolelta katon mineraalivillaeristys erilaisilla perusteilla. Sitä voidaan käyttää:

 • basaltti,
 • lasikuitu,
 • selluloosa,
 • vaahdotettu lasi.

Lämpeneminen katto sisäpuolelta omin käsin suositellaan suorittamaan avulla kaksi ensimmäistä tyyppiä. Emme kuitenkaan saa unohtaa, että lasi ei ole korkea imukykyinen omaisuutta. Käytettäessä mineraalivillaa on reitittää edelleen vesi- ja höyrysulun kerroksia. Yksi lajikkeiden lasi on "Isover". Käyttämällä erityistä tekniikkaa tuotannossa materiaalia on läsnä rakenteen ilmaa. Koska häntä "Izover" on riittävän alhainen lämmönjohtavuus. Lisäksi materiaalilla on korkea äänen eristys. Yksi suurista eduista lasivillan pidetään sen pitkäikäisyys. Käyttöjakson aikana voi olla jopa puoli vuosisataa. Lisäksi se ei pala.

Suorittaminen eristys katto sisäpuolelta omin käsin, on välttämätöntä varustaa vedeneristys. Yleisin materiaalit Tähän luokkaan kuuluvat:

Lisäksi toteutuksessa, eri kattojen eristys kalvot tarjoavat eristys suojaa. Ne voivat olla:

 • polyeteeni,
 • rei'itetty,
 • vahvistettu kangas tai verkko.

On huomattava, että listat ovat kaukana täydellisestä edellä. Useiden nykyisten alue on melko vaikea valita erikseen. Tässä tapauksessa on tarpeen kuulla asiantuntijoita tai kokeneempi käsityöläisiä. Virheellinen valitun materiaalin ja virheitä sen asennus voidaan menettää lämpöä rakennuksen.

Eristeen läpi harjakaton sisäpuolelta, on varmistettava, että eristys ei peitä tuuletusrako. Kun käytetään kokoamisen superdiffuznoy kalvomateriaali on lähellä sitä. Jos käytät perinteistä Katemateriaalit, on tarpeen säätää välykset ylä- ja alapuolella. Eristys liitokset vierekkäisten rivien olisi porrastettu. Entistä istuvuuden orret eristemateriaalin leveyden on oltava suurempi kuin etäisyys rakentava kattoelementit. Laatat eristys olisi säädettävä lähelle toisiaan. On suuri askel välillä orret ja materiaali on kiinnitetty sivulta huoneen. Tätä tarkoitusta varten, että ruuvit ruuvataan ja kiristetään viiran välissä. Se tukee edelleen eristemateriaalin. Pieni poikkileikkaus kattotuolit ja alapuolella välisen eristeen orret.

Ensimmäinen askel on tarkistaa kattoelementit koskemattomuutta. At havaitseminen jälkiä rappeutuminen, vahinko, kosteus, kyseiset osat vaihdetaan. Kaikki komponentit on käsiteltävä antiseptistä. Kun kyseessä on lämmityksen johtoja tai putkia tai vettä on myös tarpeen arvioida niiden kunto. Maa, jossa se on tarkoitus toteuttaa pakkausmateriaalia puhdistetaan liasta, kuivataan.

Sillä jyrkät katot soveltuvat parhaiten laatta ja rullattu eristys. Pinoaminen materiaalihankinnat sorvaus välillä orret. Toiminnassa, höyrysulku on myös asennettu eristeen alla. Päälle asetetaan tiivistenauhaa. Välillä katteen ja eristys on vajausta. Eristys voidaan asettaa päälle ja orret. Tapauksessa oikean suorittamisen työn ja materiaali on hyvä äänen eriste.

yhteinen karikot

Ensimmäinen on väärä valinta leveys materiaalin. Eristys ei saisi olla pidempi kuin etäisyys orret. Muutoin muodostunut rako. Tämä puolestaan ​​vähentää merkittävästi laatua eristystä katon. Toinen virhe on kosteuttava aine. Tämä ei saisi missään tapauksessa. Muuten metallialkuaineet katetaan ruosteen ja puuosat mätänee. Kattotilaan seurauksena on täynnä epämiellyttävää hajua. Lisäksi, jos materiaali on hyvin märkä, vesivuodon rakennukseen on väistämätöntä. Toinen virhe katsotaan laiminlyödä käyttö höyry ja vesi varautumisesta. Jos et anna tätä suojaa, sitten kaikki keinot ja aikaa menee hukkaan.

Lämpöeristys mansardikatto: Ominaisuudet

Suunnittelu järjestely tilojen katon, on syytä ottaa huomioon joitakin vivahteita. Siten, korkeassa kosteudessa ullakolla käytetään vahvistetun kalvon toisella puolella, joka on levitetty erikoisfoliosta. Eristeen läpi mansardikatto erityistä huomiota olisi kiinnitettävä alueisiin kattoon yhteyksiä ulkoseiniin. Näissä paikoissa eristyksen tulisi niin paljon kuin mahdollista hikinen kiinni pystypinnoille. Muuten, se voi olla muodostettu "kylmäsiltoja". Läsnä ollessa räystään on myös tarpeen hoitaa eristys. Tällöin kylmä ilma ei tunkeudu tilaan katon alla. Vaikeat kohdat kiinnittämiseksi kalvon sinkiläpistooli. Tämä on kätevää ja helpottaa prosessia pinoaminen eristysmateriaalia. Sitä käytetään myös kiinnitys- kiskojen ja puu.

Huolimatta siitä, että kuvatun prosessin eristyksen katon kädet on melko yksinkertainen, sinun täytyy noudattaa kaikkia suosituksia. Yksi yleisimmistä virheistä omistajat kerrostalojen pidetään valinta halvemman materiaalin lämpöeristys, säästöt vesi- ja höyrysulun. Kuten käytäntö osoittaa, tällaiset pyrkimykset eivät ole perusteltuja. Heikkolaatuinen järjestely katon eristys johtaa merkittävään lämpöhäviöitä. Kun tämä on vaurioitunut ei ainoastaan ​​materiaali, mutta myös rakenteelliset elementit katon. Lisäksi käyttöikä halpoja lämmittimiä tarpeeksi pieni. Muutaman vuoden kuluttua meillä on redo kaiken työn. Ja jos on vaurioita ristikon järjestelmä - ja sen korjaaminen. Viisaasti sijoittanut eristyksen merkittävästi säästää lämmitys ja sähkö. Suurta huomiota olisi lähestyttävä suojeluun ullakkotilaan.

Lämpeneminen Katon sisältä omin käsin, tyyppisiä lämmittimiä ja teknologian

Kokeneet rakentajat sanovat, että kerros katon eristys olisi vahvistettava vaiheessa talon rakentaminen. Mutta jos tällä kertaa ei tehdä, niin ainoa tie ulos tilanteesta - eristystä katon sisäpuolelta käsin.

Miksi katto piirakka niin tärkeää kerros eristää? Me kaikki tiedämme, että kuuma ilma nousee. Viivästyttää se voi vain oikein taitettu lämmitin. Jos ei ole eristys, lämpöä menee vapaasti taivaalla. Kumpikaan kaksoispohja tai paksut seinät ei pelasta tilannetta. Lämpöhäviö läpi kylmän katon saavuttaa 45%.

Penoizol vaahtoaminen tulee suosittu laji katon eristys

Lasivillaa ei ole enää universaali ääni ja lämmöneristyskerros. Sen tilalle on ottanut muiden, kehittyneempiä ja ystävällinen eristys:

 • mineraalivilla - rullan ja matot;
 • ecowool (bulk kuituinen selluloosa);
 • laatta vaahto ja jäykkä polyuretaanivaahto;
 • penoplex arkki - eristää katto käyttäen erityistä lomaketta - "Penoplex Katto";
 • Penoizol (nestemäinen vaahto);
 • irtotavaran (paisutettu savi, kuona, pöly, korkki). ne eivät koske nykyään niin usein kuin täyttämällä tämä tila on liian aikaa vievää asia. Mutta jos katto on kihara, se on helpompaa ja tehokkaampaa täyttää se taipuu kuin irtoarkeille eristys.

Mukava ullakolla alla katon eristys

Vinkki! Jos päätät ottaa mineraalivillaa, ennen asennusta ne mahdotonta pakata ja taipua. Sijainti tukoksen villa imee kosteutta.

Harvat valita lämpöä johtava materiaali on tarpeen aivan oikein laittaa sitä. Tietämättä tekniikka katon eristys sisäpuolelta omin käsin, voit täyttää kaikki lämmöneristeen ullakkotilaan, ja lämpö talossa ei kasva.

Ensimmäinen askel kiivetä ullakolle ja tarkastaa katto sisäpuolelta. On parempi tehdä se sateen jälkeen, kun viat ovat erityisen selvästi. Mutta eivät kattotiiliä työtä tehdään lämpimänä kuiva päivä, jolloin kuivattu huolellisesti kattorakenne.

Lämpeneminen katon sisältä suoritetaan loppuun saattamisen jälkeen katto

Aikana esityön:

 • Poista ullakolla kaikki ylimääräinen, poista roskat,
 • ja puhdistaa neaten sisäpinnan katon sekä päädyt;
 • jäänteet vanhan eristys;
 • korjata mittaria löydetyt vauriot;
 • Arvioimme valtion Sähköjohtojen ja muiden viestintäkanavien kautta. Mikä parasta, kun voimalinja pidetään pois lämmittimestä. Jos järjestelmää ei voi muuttaa, ja johdot tulee olemaan paksumpi eristekerros, kaikki nimet ja liittimien tulisi laadullisesti eristää;
 • Käsittelemme puuosat katon antiseptisiä. Tämä auttaa säilyttämään vahvuus pitkä listojen ja orret.

Vaahdotettu polyuretaani katon eristys, jota seurasi maljaamalla kipsilevy

Lämpeneminen Katon sisältä omin käsin

Siten, katemateriaalin on jo päällystetty, ja pääsy orret päälle on suljettu. Tässä tapauksessa työtä tehdään päinvastaisessa järjestyksessä, perusteella alakaton. Tehtävämme - eristää katto lämmittämiseksi ullakko (ullakko).

Asennus Vedeneristyskerroksen

Ensinnäkin vaippa asennetaan vedeneristys. Tavallisesti käytetään tähän katemateriaalina, asfaltti tai terva. Miinukset tavanomaiset pinnoitteet on, että heidän elämänsä - jopa 20 vuotta. Moderni synteettisiä materiaaleja ovat 2-3 kertaa pidempään.

Suunnittelu katon mineraalivillaeristeiden kakku

Näitä ovat Izoplast, lasi, Technonikol, Linokrom, Bikrost. Jotkut käyttää muovikalvo, mutta se on talouden versio. Vedenpitäväksi määritteli päällekkäin limityksellä reunoilla 20-25 cm. Kiinnitetty korin sinkiläpistooli tai niittejä.

Seuraava makaa eristekerros. Laatat eristys on paras kiinnittää vraspor kanssa kattotuolit, että ne on luonnollisella tavalla. Tätä tarkoitusta varten, levyt täytyy olla hieman leveämpi kuin etäisyys orret. Jos ero ei ole, niin lämpöhäviö katon kautta vähennetty minimiin.

Väliset raot eristys ja kattotuolien pitäisi olla minimaalinen

Saavuttamaan eheyden parhaillaan lämpeneminen sisällä katon käsillään, levy voidaan liimata toisiinsa. Luotettavuuden järjestää ylimääräisiä häkki. Ei vain se pitää levyä, vaan toimivat myös perustana ilmastointikanavaan.

Tärkeää! Laadullisesti järjestetty katto on kaksi ilmarakoa. Alkuperä - välillä pöydältä katto materiaali ja toinen - välillä katemateriaali ja eristys. Ja se ei ole vain vapaa tila - ilma on kierrettävä se.

Työ katon eristys on suoritettava haalarit, suojalasit ja hengityssuojainta

Muuttamisesta höyrysulku

Riippumatta vettä hylkivä voidaan maalata ohjeissa eristettä höyrysulku katto on tarpeen. Höyry, joka on valmistettu yli elämässä tukijärjestelmä nousee. Kesällä se haihtuu ja tiivistyy katon sisäpuolella talvella. Kosteus johtaa heikkeni vähitellen ja eristyksen, ja kattorakenne itse.

Käyttöohje IZOSPAN B ja sen ominaisuuksia. Ja ominaisuudet asennus eri pinnoilla. Muiden lajien Izospan höyrysulun.

On parempi käyttää ammattilaisen diffuusi kalvo, joka kulkee höyryn sivuun. Näitä ovat Izospan, Yutafol, Pentaizol. Tämän kaksipuolinen "hengittävä" materiaalit varmistaa optimaalisen mikroympäristön huoneessa.

Höyrynsulkukalvo suojaa eristettä lauhde kertymistä

Kalvo on ommeltu orret, sileä puoli on lämmitin. Karkeat pinnat tulisi suunnata huoneeseen päin. Se tehokkaasti pitää lauhdepisaroiden että haihtua hitaasti. Jotta ei estettäisi prosessi, välillä katon ja kalvo jää tilaa 4-5 cm. Raidat asennetun höyrysulun n limityksellä 12-15 cm, vahvistamisesta ne vaakasuoraan asentoon. Sillä sideaineena sinkiläpistooli tai kynnet, sinkitty.

Haluan lisää varoittaa vaaroista kotona yleismies liiallisen säästöjä. Kautta Kattolämpöeristimet sisäpuolelta omin käsin, jotkut ommeltua vaahtoa katto, päällystys kuten polyeteenistä vedenpitäväksi. Höyrysulun kanssa yleensä laiminlyödään, joko pinottu polyeteenikalvo laminoidaan piikkitelauksen.

Nuotio (syntyvät jätteet pellavan) - halpa ja täysin luonnollinen eriste

Tällainen "höyrysulku" kerros luo kasvihuoneilmiötä. Talon kostuu kondenssivettä orret alkavat mädäntyä, on ummehtunut haju. Jatkuva kosteusolosuhteet elämä vaahto vähennetty huomattavasti. Siksi ei ole suositeltavaa säästää lämmöneristysmateriaaleilla.

Eristys Kerrosten lämmittämätön ullakko

Jos ullakko on suunniteltu pelkästään tuuletukseen, eristetyn ullakkokerroksessa. Se käyttää täyte kuonaa, kevytsoran, löysä ecowool. Jos ullakkokerroksessa on betonilaatan, asennuslevyjä ennen on suositeltavaa asettaa palkit, joiden välissä eriste on tarkoitus asentaa.

Leca voidaan käyttää eristeenä katon ja lattian

Vinkki! viive paksuuden tulisi olla hieman suurempi kuin eristeen paksuus, että niiden välillä vedenpitäväksi kerros pysyi tuuletusvälissä.

Tekniikka toimii eristys

Suosittu laji kattoeristeenä sisältä kädet oli vaahtoamista penoizol. Tehdä tämän, kosketuspinta kostutetaan, mikä lisäisi tarttumista materiaaleja. Sitten sumutetaan vaahdon ohut kerros. Kerran Penoizol tilavuus kasvaa ja tarttuvat, levitetään toinen kerros, jos tarpeen. Vaahto täyttää kaikki viat, halkeamat ja aukot, eristää ja sulkemaan limi-.

Siivu kakku kattotiiliä eristys

Jäädytetyt eriste kansi kattohuovalla ja ommella alkuun vanerin tai kipsilevy. Tämä suojaa sitä auringon säteet ja saastuminen. Penoizol on pitkä käyttöikä, ei murene eikä kutistu.

Teknologia muuttamisesta kate kakku on sama - vaahto eristys tulee sijoittaa kerrosten väliin vedenpitäväksi ja höyrysulun. Eristyskalvo tässä tapauksessa kiinnitetty kannatinelimet päällekkäin, ja sulkee sitten viimeistely kattoon. Kalvon ja katon tulee olla ilma- rakoa, missä vesi haihdutettiin.

Lasivilla on alhainen lämmönjohtavuus eikä lähetä paria

Lopuksi. Suojella talon kylmältä, on olemassa monia tapoja, ja yksi niistä - eristystä katon sisäpuolelta käsin. Haluttaessa kaikki asunnonomistaja voi tällaiseen työskentelyyn, jos haluat parantaa lämpöesteessä talonsa.

Lämpöeristys katon omakotitalossa omin käsin

Seinän eristys vaahto kädet: askel askeleelta opas

Kattojärjestelmä harjakatolla käsillään

Lämpeneminen parvekkeet käsillään: askel askeleelta Photo Ohjeet

Lämpeneminen ullakolla sisäpuolelta, jos katto on jo katettu: materiaalit ja tekniikat

Lämpeneminen lattian puutalossa pohjasta: materiaalit ja asennus tekniikka

Lämpeneminen Katon sisältä omin käsin

Henkilökohtaisesti rakennettu ja kalustettu talo - todellinen ylpeys omistajalle. Välttämätön askel järjestelyä asuinrakennusten on sisäinen eriste katon. Ja jos lämpöeristys seinien ei ole ongelma useimmissa tapauksissa ei synny, eristystä kattorakenne voi tulla nepodgotovlennog siitä master hämmennys. Siksi ennen ryhtymistä käytännön osa tutkimusta, kaikki teoreettiset ehdottamat suositukset alla.

Lämpeneminen Katon sisältä omin käsin

Sisällön ohjeita:

Suunnittelu katto piirakka

Suunnittelu katto piirakka

Asennuksen jälkeen eristyksen ja kaikki siihen liittyvät osat katon järjestelmä on samanlainen kerroksellinen "kakku". Suunnittelu perustuu järjestelmään orret. Se pinottu ja kiinnitetty kaikki muut osat.

Moderni katto "kakku"

Klassinen versiossa kakku kerroksittain, alkaen viimeistely katto on järjestetty seuraavasti:

 • kattotiiliä;
 • sorvaus asennukseen viimeistely materiaalia. Voi olla kiinteä tai harva;
 • kontrobreshetki baareja. Meidän on luotava tuuletusvälin alla kateaineen;
 • Olen vedeneristys elokuva;
 • lämpöä eristävää materiaalia toisen;
 • höyrynestomateriaalin;
 • sorvaamalla asentamiseksi eriste ja sisempi kotelo;
 • materiaali sisemmän suojakuoren.

Oikein maisemoitu katon piirakka vähentää merkittävästi lämpöhäviö kylmällä säällä ja estää ylikuumenemisen tilan katon lämpöä. Vedenpitäväksi suojaa eristeen ilmakehän kosteudelta ja höyrysulun materiaalien estää kondenssiveden muodostuminen ja syntyminen kaikkine siihen liittyvine ongelmia.

Laite katto piirakka

Nykypäivän markkinoilla on valtava valikoima materiaaleja, joita voidaan menestyksellisesti käyttää sisäisiin eristystä katon. Yritä välttää liiallista säästöjä - materiaalien on oltava korkealaatuisia.

Eristyksiä katto

Sopivan eristeen tulisi kiinnittää huomiota useita keskeisiä materiaalin ominaisuudet, eli:

 • paino. Mitä painavampi eristys, sitä enemmän merkittävästi kuormittaa se on katolla. Tämä asettaa lisävaatimuksia orret ja vaippa - konfiguraatio ja niiden lujuus on noudatettava erityispiirteet eristys;
 • lämmönjohtavuus. On parempi, että tämä parametri niin alhainen kuin mahdollista, ei enemmän kuin 0,04 W / m * C, jos se on mahdollista;
 • vastustuskykyä ulkoiset haittavaikutukset.

Asennus mineraalivillaa katolla ristikon osa

vaatimukset edellä vastaukset eivät ole niin paljon materiaaleja. Kaikkia olemassa olevia variantteja eristys ammattilaiset suosittelevat antaa etusija mineraalivillaa lämmöneristeenä ja vaahto paneelit. mineraalivilla on edullisempi, muiden tekijöiden pysyessä ennallaan.

Muita eristeet

Yhdessä katon eristys täytyy eristää edelleen käyttämällä höyryä ja kosteussulku materiaalien x. Vedeneristämiseen katon, Käytän yleensä polyeteeni ja kattomateriaalina. Nämä materiaalit ovat täysin vastustaa kosteutta.

Höyryn ohjaus kerros on paras varustaa käyttämällä erityisiä kalvoja, glassiinipaperi tai folio nykyaikaisia ​​materiaaleja.

Tärkeitä suosituksia ennen työn

Riippumatta eristeen (asennus on vielä suoritetaan samassa posledovatelnos minuutti) aikana työn suorittamisen sinun on noudatettava useita keskeisiä suosituksia, et voi laskea, jota ilman laadullista sisäinen eriste katon.

Tärkeitä suosituksia ennen työn

Kaikki säännöt voidaan yhdistää yhdeksi lyhyt yhteenveto hallituksen, nimittäin:

 • Varmista, että eristelevyt eivät estä tuuletusraot;
 • kun kyseessä on kaiken katon järjestelmän Superdiffuzionnaya toinen kalvo eristys Asenna tiukimmin hänelle. Näin vältetään päällekkäin tuuletusvälin sijaitsee mainitun membraanin;
 • jos kyseessä on kaiken "kakku" tavallisten aluskatteen esitystä tarvitset luoda 2 kuilu - elokuva, ja sitä sen yläpuolella;
 • nivelet lämpöä eristävän materiaalin levyjen vierekkäisten kerrosten tulisi sijoittaa shakki;
 • jos kokonaispaksuus eristekerroksen tulisi olla 20 cm, mount 2 kerrosta 10 cm eristekerroksen sijasta 4-5 cm;
 • leveys eristys on suurempi pari senttimetriä välisen etäisyyden elementtien ristikko järjestelmä. Tämä mahdollistaa tiheimmin vahvistetut eristys;
 • seurata maksimoida eristelevyn koskettavat toisiinsa;
 • jos elementit katon asennettu suuremmin askelin, eristyslevyt on edelleen vahvistaa huoneen puolella. Se riittää ruuvata ruuvit orret ja vetää viiran välillä on asennettu kiinnittimet;
 • jos orret on asennettu pienin lisäyksin, suorittaa lämmittämällä yhdistetty menetelmä, tehdyn materiaalista palkkien ja niiden välillä;
 • käyttäen Vuorivillaeristeet välttämättä edellytä vedenpitäväksi laite th kerros. Kestämistä kalvo on päällystetty päällekkäisiä liitoksia liima ja sitova nauha;
 • eristelevyjen tarvitse johtaa kattotuolien välisenä taitteitta, mahdollisimman suora.

Valmistautuminen katon eristys

Siten jopa ennen lämmöneristyskykyä maisterin työtä täytyy oppia melko paljon tietoa ja muistaa useita tärkeitä vaatimuksia. Työ on tehtävä mahdollisimman laadukkaita. Oikein lämpeneminen tekee varustettu huoneeseen mahdollisimman mukava ja vähentää merkittävästi kustannuksia tilojen lämmitykseen.

Variantteja katon eristys omin käsin

Käytä näitä ohjeita ja muistaa: sinun täytyy eristää pakollinen asentaminen paroizolyatsionnog ja kosteussulku kerroksia. Vain niin monimutkainen tulee tarjota luotettava, kestävä ja kestää haitalliset ulkoisille vaikutteille kattorakenteiden. Parempi vain tehdä kaiken sääntöjen mukaan ja elää rauhassa turvallisessa talossa, kuin laastari reikiä katto piirakka jokaisen rankkasade.

Variantteja katon eristys omin käsin

Järjestystä lämpöeristyksen pysyi lähes samana riippumatta tyypistä katon, materiaaleja ja muita asioita. Hän käsitellyn pääkohdat lämpöä eristävä työtä, voit onnistuneesti soveltaa niitä käytännössä.

Ensimmäisessä huolellisesti valmistautua katon tulevan sisäisen eristyksen.

Ensimmäinen vaihe. Tarkasta palkin järjestelmään. Havaitessaan mätä ja vaurioituneet osat, korvata ne uusilla osilla.

Toisessa vaiheessa. Käsitellä kaikkia puisia elementtejä antiseptisiä.

Kolmas vaihe. Kuntoa putket ja johdot, jos nämä viestintä kulkee katon alla.

Opastusta sisäisten katon eristys

Lämpeneminen Katon sisältä omin käsin

Edetä tekemään siellä työtä sisäisen eristyksen katon. Tapahtuma järjestetään useassa vaiheessa. Käydä läpi kunkin niistä sekvenssin, unohtamatta suositusten aiemmin saatu.

Oletetaan, että orret, orret ja muut tarvittavat elementit ovat jo asetettu ja voit vain asentaa eristyksen, ja sitten laittaa viimeistely katto.

Suositeltava höyry eristys mainittu aikaisemmin. Höyrysulku voidaan asentaa päälle laatikoita varten lämmittimen tai muuten sen nojalla tiloista - eroa periaatteessa.

Kalvo on päällystetty 10 cm: n päällekkäisyys. Kiinnittämiseksi höyrysulun baareissa on hyödyllinen sinkiläpistooli niittejä. Kahdesti, tiivistä kaikki liitokset ilmastointiteippiä. Olla erityisen varovainen ja perusteellinen tiivistys erilaisia ​​monimutkaisia ​​osia kuten kalvo yhteinen paikkaa putkien kanssa, seinät ja muut rakenne-elementtejä.

EKOTEPLIN - katon eristys

Aseta valitun lämmitin laatikoissa solussa. sorvaus kerätään tavallisesti siten, että väli tankojen se oli pari senttiä pienempi kuin leveys eristys, jotta voidaan sijoittaa levy lämpöä eristävästä eli maksimi tiukasti. Suoraan tankojen rima tulee naulata orret kohtisuorassa niitä.

Joilla on vahva halu tehdä ilman laatikoita - kirjoittamasi reunat kynnet orret ja vedä langan välillä. Hän pitää eristelevyjen. On kuitenkin parempi olla luopua korit - sitä luotettavana.

Eristys itse yleensä pinottu 2 kerrosta. Ylempi kerros on tehtävä siten, että tietty offset suhteessa pohjaan - on mahdotonta nivelet eristys laudat molemmat kerrokset ovat kohdakkain.

Vedenpitäväksi th kalvo on sijoitettu siten, että se peittää täysin lämmitin, sorvaus ja orret. Korjata elokuva on kätevintä käyttää nitojalla niittejä.

Tulosta vedeneristyksen alle ylitys katon - luotte välttämättömät edellytykset tehokkaalle veden johtaminen tulevaisuudessa.

Lopussa on vain antaa katolla valitun kateaineen.

Niinpä riippumaton sisäinen eriste katon, vaikkakin erittäin tärkeä ja vastuullinen toiminta, mikään pelottava sen toteuttaminen ei ole. Tehdä kaiken ohjeiden, ja hyvin pian kotona on todella viihtyisä ja lämmin, ja kustannukset lämmitys kylmänä vuodenaikana huomattavasti.

Video - lämpöeristys katon sisäpuolella käsillään

Hanki paras e