Lämmöntuotto lämpöpattereiden taulukon

Lämmön siirtyminen lämpöpatterit: taulukot ja vertailut rautaa, bimetallisia alumiinin, teräksen patterit lämpö

Tärkein valintakriteeri lämmittämiseksi lämmönsiirtolaitteen on - kerroin, joka esittää lämmön määrä vapautuu ympäröivään ilmaan kuumennuslaitteen. Toisin sanoen, mitä korkeampi pistemäärä, sitä parempi ja nopeampi se lämpenee talosta. Tässä artikkelissa tarkastelemme tyypit lämpösäilytyslaitteeseen taulukko toimii selkeä osoitus.

Jotta tarkka laskeminen tarvittava määrä lämpöä monet tekijät on otettava huomioon sijoittamista: ilmasto maasto, rakennukset tilavuus, mahdolliset lämpöhäviöt seinien, katon ja lattian (lukumäärä ikkunat ja ovet, rakennusaine, läsnäolo eristys ym.). lämpösäteilijöiden Taulukon parametrit on annettu alla.

Tämä tietokonejärjestelmä on työvoimavaltaista ja sitä käytetään harvoin. Yleensä lämmön laskenta määritetään perustuen perustettu alustava kertoimet tasainen katto, jossa on enintään 3 metriä 10 metriä 2 vaatii 1 kW lämpöenergiaa. Sillä pohjoisten alueiden osuus nousee 1,3 kW.

Valurautapatterit: Tekniset

Patterit valmistettu valuraudasta vaihtelevat osien määrä on kokoonpanon korkeus, syvyys ja leveys. Kukin osa voi olla yksi tai kaksi kanavaa.

Suuri alue tarvitaan lämpöä, sitä suurempi tarve akun, sitä enemmän osiot ovat koostumukseltaan enemmän lämpöä tarvitaan. Valurautapatterit (taulukko alla), tämä luku on korkein. Huomaa myös, että sisäilman lämpötilaan vaikuttaa useissa ja koko ikkuna-aukkoja ja seinämän paksuuden kanssa kosketuksessa ulkoisen ilmatila.

Korkeus jäähdyttimen voi vaihdella 35 cm ja enintään yksi ja puoli metriä, ja syvyys - alkaen puoli metriä yhden ja puoli. Paristot tämä metalli on melko raskas (noin kuusi kilogrammaa - paino yhden osan), joten niiden asennus vaatii tiukasti kiinni. On moderneja malleja tuotetaan jaloissa.

Tällaisille patterit merkitystä veden laadun ja sisältä ne eivät ruostu. Niiden työpaine on noin yhdeksän kohteeseen kaksitoista ilmakehää, ja joskus enemmän. Asianmukaista hoitoa (tyhjennys ja huuhtelu) voi kestää pitkään.

Verrattuna muihin viimeaikaisista hintakilpailun valurautapatterit on kannattavin.

kuumuus valurautapatterit taulukossa esitetty alla.

Parametrit Bimetallilämpötilarajoittimen patterit

Teknisten parametrien bimetallinen jäähdytin, koska niiden erityinen suunnittelu - kevyt alumiini kotelo on tanko teräksen korroosion kosketuksessa jäähdytysnesteen. Tämä symbioosi materiaalit antaa heille korroosionkestävyys, kuumuudelle ja kevyt, mikä helpottaa kokoonpanon prosessi.

Alkaen todetut haitat, voi olla kallista ja alhainen suoritusteho.

Polubimetallicheskie Myös malleja, joissa teräksen kasvaa pystysuorat putket. Tällaisissa akut alumiinia kosketuksiin veden kanssa ja niille suoritettiin korroosion. Elinkaaren tällöin pienenee, mutta hinta ne ovat halvempia.

Perustuu edellä, omakotitaloissa erillislämmitys voidaan käyttää polubimetallicheskie lämpöpatterit, mutta aggressiivinen vesi keskuslämmitys ympäristössä kestää vain bimetallic.

Rakenteellisesti nämä tyypit lämmittimet on jaettu monoliittinen ja poikkipinta. Kaksi ensimmäistä kertaa suurempi kuin toisen tyypin käyttöikä ja kolme kertaa - käytettävästä paineesta osoitin. Tämän seurauksena kustannukset.

Taulukko lämpö kaksimetallinen patterit päälle.

Piirteet alumiini akut

Alumiini patterit on tunnettu siitä, että niiden ulompi puoli on peitetty jauhe kerros, joka kestää ulkoisen korroosiota, ja sisällä - suojaavan polymeeripinnoite.

Niillä on siisti ulkonäkö, keveys, katso keskihinta luokkaan.

lämmitys prosessi alumiini patterit - konvektio kestämään paineita jopa kuusitoista ilmakehää.

Rakenteellisesti tällainen materiaali jaetaan pursotettu ja valettu. Ensimmäisessä tapauksessa, tuotantoprosessi koostuu kahdesta vaiheesta: ensimmäinen muovi suulakepuristetun alumiiniprofiilin, ja ylhäältä ja alhaalta paine valettu, ja sitten osien ovat sitoutuneet erityinen koostumus. Toisessa tapauksessa koko jakso juuri valettu paineen alla. Tämä menetelmä tekee suunnittelu vakaampi, jolloin vakaampi kestämään mäiske ilmeneviin painekoestamiseen lämmitysjärjestelmien ennen talven tuloa.

Edelleen, lämmönsiirto-ominaisuudet ovat alumiini lämpöpatterit taulukossa.

Lämmitys teräs laitteet markkinoille monenlaisia. Rakenteellisesti ne on jaettu paneelin ja putki.

Ensimmäisessä tapauksessa, paneeli kiinnitetään seinään tai lattiaan. Kukin osa koostuu kahdesta hitsattujen levyjen kiertävä jäähdytysneste välissä. Kaikki elementit liitetään paikalla hitsaamalla. Tämä muotoilu parantaa huomattavasti lämmönsiirtoa. Kasvattaa tätä lukua liittää useita lautojen, mutta tässä tapauksessa akku tulee erittäin raskas - patteriin kolmesta paneelista paino vastaa rautaa.

Toisessa tapauksessa rakenne on alempi ja ylempi keräilijät on yhdistetty toisiinsa pystysuorilla putket. Yksi tällainen elementti voi käsittää enintään kuusi putket. Lisätä radiaattorin pinnan voidaan liittää yhteen useaan jaksoon.

Molemmat tyypit ovat kestäviä, hyvin lämmöntuotto lämmittimet.

Jotta suunnitella teräsputkea patterit voidaan valmistaa muodossa väliseinät, kaiteet, peilin kehyksiä.

Taulukko teräs lämpösäteilijöiden järjestetty edelleen artikkelissa.

Lämmöntuotto on akku ei riipu ainoastaan ​​materiaalista, josta ne on valmistettu. Suuri merkitys on sen tyyppinen yhteys putkien ottamiseen ja ajoneuvosta pois lämpöä. Säteilijä voidaan liittää:

 1. Diagonaalinen tavalla. Tässä tapauksessa, syöttöputki on kiinnitetty ylhäällä vasemmalla, ja tap - alhaalla oikealla. Tämä lomake on tehokkain, koska se mahdollistaa tasaisesti kuumenna koko akun hyvän lämmönsiirron. Vanha valurautapatterit (taulukko yllä annettuja parametreja) on liitetty tällä tavalla.
 2. Yksipuolinen tapa (puoli-yhteyden). Tämän putken liittyä toisella puolella. Tämän tyyppinen yhteys katsotaan olevan vähemmän tehokasta - jos säteilijä paljon osia, ne eivät saa lämmetä riittävästi.
 3. Päätykytkentä - molemmat putket on yhdistetty alaosassa molemmin puolin.
 4. Yläliitännästä. Tämän tyyppinen putki on yhdistetty ylhäältä: rehun vasemmalle, oikealle napauttamalla.

Vertaa jäähdyttimet lämmönsiirron: Taulukko

Alla on vertaileva taulukko lämmönsiirron paneelit on valmistettu eri materiaaleista. Se auttaa suuntaamaan markkinoita näistä laitteista.

Vain muistaa, että tehokas lämmittely laitteiden on paitsi valita tyypin jäähdyttimen ja sen yhteydet, mutta myös laskea laitteen pituutta (useita osia), riippuen alueen lämmittää.

Vertaileva taulukko on seuraava.

Mainittu konvektorien tiedoissa ominaisuudet ovat ne, joihin ihanteelliset olosuhteet, lämpösäteilijöiden parametrit vastaavat myös tämän taulukon. Valitettavasti kotitalouksien tasolla, on mahdotonta.

Todellinen lämpö lämpöpatterivirtaus hieman pienempi lämpöhäviö tapahtuu myös johtuen monista eri tekijöistä. Ja niiden joukossa on, että oletusasetukset on määritelty tulevan makean veden lämpötila on noin seitsemänkymmentä astetta, ja todella tulee kuluttajalle jo saastunut jätevesi 50-60 astetta lämpöä.

Lisätä lämpökiinnitys, asiantuntijat neuvovat:

 1. Lämpenemistä. Huoneeseen säilyttää enemmän lämpöä, sinun täytyy lämmittää sitä. Huoneistot ja talot tämä voidaan tehdä sekä ulkona että sisällä. Näitä tarkoituksia varten erityisen vaahto paneelit: kahden pyatisantimetrovym paksuus ulko viimeistely, polusantimetrovoy - sisustus. On myös tarpeen eristää ja katon.
 2. Asentaminen heijastin. Heijastava materiaali (yleensä se on penopropilena folio toisella puolella) on kiinnitetty seinään patterin taakse ja toimii heijastamaan infrapunasäteilyä kuin lisääntynyt lämmönsiirto patterin (edellä olevassa taulukossa on esitetty tiedot tämän parametrin).
 3. Kireys. Luonnoksia huoneen merkittävästi vähentää lämmintä ilmaa. Lämpeneminen on paljon tehokkaampaa, jos annetaan ikkunat ja ovet, että vain valtuutetut tulo ilmamassojen.

Joka tapauksessa, ei väliä millaista lämpöpattereiden tai asennettu, sinun täytyy huolellisesti tutkia ominaisuudet välineiden ja kutsumaan ammattimainen asennus.

ominaisuudet patterit taulukossa.

Kun mallin talon lämmitysjärjestelmä, yksi tärkeimmistä tehtävistä on määrittää lämmön määrä, joka tulee saada huoneeseen luotiin mukava elinoloja. Tämä indikaattori on nimeltään lämpö säteilytys, Alla olevassa taulukossa luetellaan eri malleja lämpösäteilijöiden sekä erikseen aineet, josta ne on valmistettu.

Laskea lämpöpatterit, voit käyttää laskinta laskettaessa patterit.

lämpö säteilytys mitattuna W / m * K, valmistajat lämmityspatterin passi usein osoittavat eri yksikön - cal / h. Itse asiassa ne ovat yksi ja sama. Kääntää sisäkkäin, on tarpeen käyttää seuraavaa suhdetta: 1,0 W / m * K = 859,8452279 cal / h.

Taulukko lämpöä eri materiaaleista.

Materiaali lämmityspatterin

Taulukko lämpösäteilijä mukaan sen rakenteellisia eroja.

jäähdyttimen malli

Alumiini RIfar Alum

Bimetallic Rifar Base

Alumiini Royal Termo Optimal

Royal Termo Evolution

Bimetallic Royal Termo BiLiner

Royal Termo Twin

Royal Termo Style Plus

Seuraavat ovat taulukoissa eri Performance patterit.

Vertailu taulukko lämmönsiirto osien, käyttöpaine, kapasiteetti ja paino osa patterit.

Alumiinia, jonka keskus 500 mm

Alumiinia keskiöetäisyydellä 350 mm

Kaksimetallinen keskus 500 mm

Kaksimetallinen keskus 500 mm

Valurauta, jonka keskitaajuus on 500 mm

Valurauta, jonka keskitaajuus on 500 mm

Taulukko lämpö, ​​paine, voima lämpöpatterit

Teho-osan h = 500 mm, Dt = 70 ° C, W

Vertailevan taulukon tyyppisiä kuumennuslaitteita.

Teräs putkimainen lämpöpatterit

Korroosionkesto prosesseja

Tuotettu suunnittelu malli

Korkea sähkökemiallinen aktiivisuus, antagonisti-kupari.

Sopii erinomaisesti huoneissa on korkeat vaatimukset puhtaudesta

Vertailu lämpösäteilijöiden taulukon

Kodin hankkeen vaiheessa valitun tilan patterit. Yksityisissä rakentaminen usein tämä oikeus siirtyy talon omistajan. Miten valita jäähdyttimen: valurauta, bimetal, alumiini? Ei aina valittaessa järkeä vallitsee ja varsinainen data lämmityslaitteiden suurempi kuin taloudellinen osa arvosta talon. Se ei ole aina aivan halpaa, oikea valinta, yritämme paljastaa eri parametrien lämpösäteilijöiden.

lämmityspatteri, vertailu useita lajeja

Tärkein ominaisuus lämmityslaitteen on lämpöä, jäähdytyselementti on kyky luoda lämpövuo tarvittavan tehon. Valitsemalla lämmityslaite, on välttämätöntä ymmärtää, että kullekin niistä, on olemassa tiettyjä ehtoja, jossa mainittu tuotettu lämpö virtausta passiin. Ensisijainen lämpöpatterit lämmitysjärjestelmien valinta ovat:

 1. Poikkipinta valurautapatterit.
 2. Alumiini jäähdytin on.
 3. Kaksimetallinen poikkipinta lämmityslaitteet.

Vertailla erilaisia ​​lämmityslaitteita on parametrit, jotka vaikuttavat niiden valinta ja asennus:

 • Suuruus lämpökapasiteetin lämmityslaitetta.
 • Kun jokin käyttöpaine, Se on tehokkaasti toimiva laite.
 • Paine, joka tarvitaan puristamiseen akun osia.
 • Viemä lämmönsiirtoaineen yksi osa.
 • Mikä on paino lämmitin.

On huomattava, että prosessi vertailu ei ole tarpeen tutkia maksimilämpötila lämmönsiirtoaineen, korkean taitekertoimen tämän suuruusluokan sallii käyttää näitä lämmittimet asuintiloissa.

Kaupunkien lämpö verkot ovat aina eri parametrit käyttöpaine lämmönsiirtoaineen, tämä luku on otettava huomioon valittaessa jäähdytin, sekä parametrit testin paine. Esikaupunkialueilla koteihin kyliä mökit jäähdytysneste on lähes aina pienempi kuin 3 baaria, mutta kaupungin kaukolämmön toimitetaan paineen jopa 15 bar. Lisääntynyt paine on tarpeen, koska monet rakennukset enemmän kerrosta.

Tärkeitä näkökohtia jäähdyttimen valinnan

Valitsemalla patteri tulisi olla tietoisia veden vasara, jota esiintyy kaukolämpöverkkoon ensimmäinen käynnistäminen järjestelmän toiminnassa. Näistä syistä jokainen säteilijä on sopiva tämän tyyppinen lämmitysjärjestelmä. kuumentamalla lämmönsiirtolaitteen suoritetaan edullisesti, kun otetaan huomioon lujuusominaisuudet lämmityslaitteen.

Tärkeä indikaattori säteilijän valinta on sen paino ja lämpökapasiteetti väliaineen, erityisesti yksityisten rakentamiseen. jäähdytin kapasiteetti auttaa laskettaessa oikea määrä lämmönsiirtoaineen yksityisen lämmitysjärjestelmä, laskea energiakustannuksia se kuumennetaan vaadittuun lämpötilaan.

On välttämätöntä valitessaan lämmityslaite ottaa huomioon ilmasto-olosuhteet alueella. Patteri asennetaan normaalisti kantavaan seinään, ympärillä kehä talossa on lämmityslaitteet, joten heidän on tiedettävä paino laskea ja valitse kiinnitysmenetelmä. Lämmön jäähdytin vertailutaulukko, se tuottaa tiedot tunnettu yritys RIFAR, tuottavat lämmityslaite kaksoismetallipalalla ja alumiini, samoin kuin valurauta lämpöpattereiden parametrit luokka MS-410.

Selitys on vertailtu lämmityslaitteiden

Esitettyjen tietojen perusteella käy ilmi, että korkein lämmönsiirtolaitteen on kaksimetallinen lämmitys. Rakenteellisesti tämä laite edustaa RIFAR uurrettua alumiini koteloon, jossa metalli putket sijaitsevat, koko rakenne on kiinteä hitsattu runkoon. Tämäntyyppinen akku on sijoitettu koteihin useita lattiat sekä mökkejä ja yksityiskoteihin. Se haitta tämän tyyppisen kuumennuslaitteen koskee sen korkea hinta.

Enemmän kysyntää, alumiini lämmittimet, heillä on hieman pienempi asetuksista, mutta ovat paljon halvempia bimetallic lämmityslaitteiden. Testin paine ja työparametrien salli tämän tyyppisiä paristoja asennettu rakennuksiin rajoittamatta korkeus.

Tärkeää! Kun tämän tyyppinen akku laitetaan kotien kanssa monta kerrosta, on suositeltavaa olla oma kattila asemalla, joka on vedenkäsittely yksikkö. Tämä ehto on vakautettu jäähdytysneste ominaisuuksien vuoksi alumiinin akkujen, ne voidaan altistaa galvaanista korroosiota, kun se tulee muodossa huonolaatuisia läpi keskuslämmitys verkkoon. Tästä syystä lämmitys alumiinin suositellaan laittamaan laitteisiin Erillisten lämmitysjärjestelmien.

Valurauta akku Tässä vertailevassa järjestelmän parametrit ovat huonompia, niillä on alhainen lämmöntuotto, suuri jäähdytin paino. Mutta, vaikka nämä luvut, MC-140 patterit kysyntä väestöstä, johtua seuraavista tekijöistä:

 1. Kestoa häiriöttömän käytön, mikä on tärkeää lämmitysjärjestelmissä.
 2. Kestävyys kielteisiä vaikutuksia (korroosio) lämmönsiirtoaineen.
 3. Lämpöinertian valuraudan.

Tämäntyyppinen lämmityslaitteiden ovat yli 50 vuotta, ei ole mitään eroa koulutuksen laadun lämmönsiirtoaineen sitä. On mahdotonta laittaa ne kotinsa mahdollisuuksien mukaan korkea käyttöpaine lämmitys verkko, rauta ei koske kiinteitä aineita.

Kuinka tehdä laskelma lämpövoimalan

Asianmukainen järjestely lämmitysjärjestelmän kotona ei voi tehdä ilman TDP lämmityslaitteiden tarvitaan tilojen lämmitykseen. On yksinkertaisia ​​todistettu Laskentamenetelmät kuumentavat rekyyli, tarvitaan lämmitykseen. Siinä otetaan huomioon myös sijainti tilojen talon kardinaali.

Mitä sinun tarvitsee tietää laskea lämpövoimalan:

 • Eteläpuolella talon kuumennettiin kuutiometriä kohti tiloissa 35W. lämpövoimalan.
 • Pohjoisen huoneet talon kuutiometriä kohti kuumennetaan 40 wattia. lämpövoimalan.

Voit hankkia yhteensä lämmöntuotto tarvitaan lämmittämään talon tilat on todellinen tilavuus huoneen kerrottuna esitetyt arvot ja laittaa ne huoneiden määrä.

Tärkeää! Esitetään tyypin laskenta ei ehkä ole tarkka, se yhdistetään arvot, niitä käytetään yleiseen esittämiseen tarvittava määrä lämmittimet.

Laskelma kaksimetallinen lämmityslaitteet, ja myös alumiini paneelit järjestetään Perustuvien tuotteiden eritellyt muuttujat passin tiedot. Standardien mukaisesti osa tällaisen akun kapasiteetti on yhtä suuri kuin 70 yksikköä (DT).

Mitä se on, miten ymmärtää? Passi terminen akku osa voidaan saada virta, kun ehto toimittaa lämmön kantaja, jonka lämpötila on 105 astetta. Nousevan kuumennuslämpötila on 70 astetta kotona. Ensimmäisen huoneen lämpötila pidetään 18 astetta.

Tärkeää! On ymmärrettävä, että nämä akun näkyvät, kun lämmönsiirtofluidi kuumennettiin 105 °, todellisessa järjestelmissä on harvinaista, ja sitä vähemmän lämpöä. Laskea todellinen lämpövuo on tarpeen määrittää arvon DT, tämä tehdään käyttäen kaavaa:

DT = (virtaus lämpötila kantaja + kantaja paluulämpötila) / 2, miinus huoneen lämpötila. Sitten tuote passin tiedot kerrotaan korjauskertoimella, joissa eri arvot DT ovat erityisiä hakemistoja. Käytännössä se näyttää tältä:

 • lämmitysjärjestelmä toimii suoraan syöttö 90 astetta käsittely 70 astetta, huoneen lämpötila on 20 astetta.
 • Saatu kaavan (90 + 70) / 2-20 = 60, DT = 60

Katsomalla hakemisto kerroin tämän arvon, se on yhtä kuin 0,82. Tässä tapauksessa, lämpövuo 204 kerrotaan kertoimella 0,82, saadaan pakotettu virtaus = 167 wattia.