Lämmönjohtavuus rakennusmateriaalien taulukon

Taulukko lämmönjohtavuuden rakennusmateriaalit: kertoimien

Kaikkien rakennusten koosta riippumatta aina alkaa hankkeen kehittämiseen. Hänen tavoitteenaan - suunnitella paitsi ulkonäkö rakenteesta tulevaisuudessa ja jopa laskea perus lämmöneristävyys. Onhan päätavoite talonrakentamisen pidetään vahva, kestävä rakennuksia, jotka voivat ylläpitää tervettä ja viihtyisä ympäristö, ilman ylimääräisiä lämmityskustannuksia. Epäilemättä auttaa valittaessa raaka-aineita, joita käytetään rakennusten rakentamisessa, rakennusmateriaalien on lämmönjohtavuus taulukko: kertoimia.

Lämpöä rakennuksen napyaryamuyu riippuu lämmönjohtavuus rakennusmateriaalien

Lämmönjohtavuus - lämpö on energian siirtyminen lämmitetty huoneen osat on vähemmän lämmin. Tämän energian vaihtoa tapahtuu, kunnes lämpötila on tasapainoinen. Soveltamalla tätä sääntöä aidat järjestelmien kotona, voidaan ymmärtää, että lämmönsiirtoa määritetään aikaväli, jonka aikana on rinnastus lämpötila ympäristön huonetta. Aika on enemmän, lämmönjohtavuus materiaalin rakentamisessa käytetyt alla.

Puute koti eristys vaikuttaa ilman lämpötila huoneen sisällä

Materiaaleja, joiden lämmönjohtavuus on käytetty käsite kuten lämmönjohtavuus. Se esittää lämmön määrä aikayksikköä kohti ajan kulkee pinta-alayksikköä. Mitä korkeampi samalla nopeudella, sitä enemmän lämpöä, joten rakennus jäähtyy nopeammin. Eli rakennusten rakentamiseen, taloja ja muita tiloja on käytettävä materiaaleja, lämmönjohtavuus, joka on minimaalinen.

Vertaileva ominaisuudet lämmönjohtavuus ja lämmönvastus seinien rakennettu tiilet ja betonitiilet

Mikä vaikuttaa lämmönjohtavuus?

Lämmönjohtavuus mitä tahansa materiaalia, riippuu monista parametreista:

 1. Huokoiseen rakenteeseen. Läsnä ollessa kaukana viittaa heterogeenisyyden raaka-aineen. Kulkiessaan lämpöä tällaisia ​​rakenteita, joissa suuri osa tilavuudesta on käytössä huokoset, jäähdytys on minimaalinen.
 2. Tiheys. Korkea tiheys edistää enemmän vuorovaikutusta hiukkasten toisiinsa. Tämän seurauksena lämmönvaihto ja sen jälkeen täydellinen tasapainotuksen lämpötila on nopeampi.
 3. Kosteus. Korkeassa kosteudessa tai märkä rakennettu seinät, kuiva ilma on siirretty huokosiin nestepisaroiden. Lämmönjohtavuus Tällaisessa tapauksessa on lisääntynyt huomattavasti.

Lämmönjohtavuus, tiheys ja veden imeytyminen on noin rakennusmateriaalien

Käyttö lämmönjohtavuus indeksi käytännössä

Rakentaminen kaikki materiaalit tavanomaisesti jaettu lämpö- ja rakenteellinen. Rakennusaineiden tunnettu siitä, että maksimaalista suorituskykyä lämmönjohtavuus, mutta että sitä käytetään rakentamiseen seinien, kattojen, muita suojauksia. Taulukon lämmönjohtavuuden rakennusmateriaalien betoni- seinien alhainen lämmönvaihdon ympäristön kanssa rakenteen, paksuuden tulisi olla noin 6 metriä. Tällöin rakenteesta tulee saada valtava, raskas, ja vaativat huomattavia kustannuksia.

Havainnollistava esimerkki - eri paksuus niiden lämmönjohtavuus kerroin materiaalien on sama

Siksi rakennusten rakentamiseen olisi erityistä huomiota kiinnitettävä lisälämmön-eristeet. Kerros eristys ei tarvita ainoastaan ​​rakennusten puusta tai vaahtoa, mutta jopa käytettäessä tällaisia ​​raaka nizkoprovodnogo suunnittelu paksuuden on oltava vähintään 50 cm.

Tarvitset tietää! Lämpöeristys aineet lämmönjohtavuus arvojen ilmaisin ovat minimaaliset.

Lämmönjohtavuus valmiin rakennuksen. Vaihtoehdot eristerakenteita

Kehittämisessä rakentaminen on tarkasteltava kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja ja tapoja lämmittää menetys. Paljon voi mennä läpi:

Eristämättömiä lämpöhäviö omakotitalon

Jos väärä laskettaessa lämmönjohtavuuden suunnitteluvaiheessa, pysyy hänen vuokralaisten vain 10%: n lämmön energiaa. Siksi taloja rakennettu tavalliset materiaalit: tiili, betoni, kivi, me myös ehdottaa eristää. Ihanteellinen rakenne taulukossa mukainen lämmönjohtavuus materiaaleilla on valmistettu kokonaan eristävästä elementtejä. Kuitenkin, alhainen lujuus ja vähäinen stressinsietokyky rajoittaa niiden soveltamista.

Tarvitset tietää! Asianmukaista järjestely tahansa lämpöeristys tiivistysaineet korkea kosteus ei vaikuta eristyksen laadun lämmönsiirron vastus ja rakentaminen tulee olemaan huomattavasti suurempi.

Vertaileva kaavio lämmönjohtavuuden noin rakennusmateriaalien ja eristys

Yleisin kantaja tämän yhdistelmän rakenteiden valmistettu erittäin lujasta materiaalista, jonka lisäksi eristekerros. Näitä ovat:

 1. Puurunkoinen talo. Sen rakentamiseen puusta runko jäykkyys koko rakenteen, ja jossa eriste on valmistettu väliseen tilaan pystyosien. Väheten lämmönsiirtokammion joissakin tapauksissa voidaan tarvita enemmän eristys ja ulkopuolen päärungon.
 2. Talo tehty vakiomateriaalien. Kun seinät tiili, tuhkakivi, eristys on tehtävä ulkopinnalle rakenteen.

Tarvittava lämmön- ja vedeneristys pitää lämpimänä omakotitalossa

Taulukko lämmönjohtavuuden rakennusmateriaalit: kertoimien

Tässä taulukossa esitetään yhteenveto lämmönjohtavuus yleisimpien rakennusmateriaalien. Käyttäen samanlaista hakemistoja, voit helposti laskea tarvittavan seinämän paksuus ja käytetyn eristyksen.

Taulukko lämmönjohtavuuskerroin rakennusmateriaalien:

Taulukko lämmönjohtavuuden rakennusmateriaalit: kertoimien

Lämmönjohtavuus rakennusmateriaalien (video)

Mitä tiedät fyysisten ominaisuuksien rakennusmateriaalien? testi

Table "konkreettisia suhteissa 1m3." Laadullisia betoniseoksissa

Eristys seinämien talon sisätiloissa ja ominaisuuksia materiaalivalinnat

Kuinka monta kuutiota hiekkaa painaa: laskettaessa materiaalin rakennusta varten

Mark betoni ja betoni luokka. Konkreettiset parametrit

Kuinka hyvin ymmärrät verhous rakennusmateriaalien? testi

Lämmönjohtavuus rakennusmateriaalien taulukon

Jos taulukko materiaalin ei ole arvoja ehtoja A ja B, niin SP 50.13330.2012 tai valmistajien verkkosivuilla ei ole sopivia arvoja tahansa materiaalia, joka ei ole mitään järkeä.

Muista, kirjailija - tavallinen ihminen, en aina ehdi vastata, jos kysyy kysymyksen hänen työmaalla.

SNP johon viittaat on korvattu ja ei ole enää voimassa. Tiedot taulukossa ei ole tarkka.

Esimerkiksi: lambda (#&55;kerroin lämmönjohtavuuden) vaahdon betonin 600kg / m3 tiheys, ts D600 on 18, ja 26 kosteissa olosuhteissa (tämä kerroin on yleensä käytetään laskelmissa lämmönjohtavuus). Laskenta on yksinkertaista, Moskova, Moskova alue johdetaan lämmönsiirtokerroin ulkoseinän R = 3,14. R / #&55;= δ

R-tekijä ogrozhdayuschih rakenteita (on 4,15 katon);

#&55;Kerroin lämmönjohtavuus materiaalin (katso taulukko edellä);

#&48; - materiaalin paksuus (m).

Jos joku todella täytyy löytää seinään, katto tai enimmäismäärä lämmönjohtavuuden, neuvosto voi ladata "Tower", ja se on parempi eivät ota leipää suunnittelijat. Että ne turhat tai jotain oppinut?

että mitä on sivuston ei toimi kreikkalaisia ​​aakkosia. ole kunnossa.

Alex, tietysti tiedän, että SNIP II-3-79 korvataan SNIP 23-02-2003. Mutta olet oikeassa, on tarpeen säätää pöydän, ottaen huomioon työ- materiaalikosteuden.

Kreikkalainen aakkoset ei toimi, koska suoja roskapostia, mutta olen viestisi korjataan, korjataan kreikkalaiset kirjaimet.

Alex, lämmönjohtavuus taulukossa on muuttunut - lisäarvoa riippuen kosteuden olosuhteissa. Kiitos kommentteja.

Muuten, kaikki sama vaahto 600 kg / m3 ei ole 0,18, ja 0,14 kuiva arvo.

Ehdotan lisätä taulukon soluun polyeteeni - höyry, lämmöneristys. Fyysisesti silloitettu vaahto - 0,036 kemiallisesti silloitettua PE vaahto - 0,038. Tiheys - 33 kg / m3.

Alex, kiitos! Lisään vaahto. Näytti valmistajat, lämmönjohtavuus vaihtelee välillä 0,031-0,038.

Ei ole välttämätöntä käyttää vaahtoa eristää seiniä. Hiiri - vain vähitellen tuhoutuminen penoplatsta ajan - kaksi. Varsinkin kun se ei ole välttämätöntä käyttää sitä lämpeneminen saunaan.

Toivoin löytää olet lämmönjohtavuus tapetti, mutta valitettavasti. Tämä on viittaus Shchekina Lämmitys, mutta minulla on hänen jalokiviä pitkään ja nyt en löydä. Ja minä, kuten näette, "pikkutarkka". Tiedän, että paperi (taustakuva) on penniäkään kannalta lambda, mutta silti.

Maria, tapetit - se on kaikki roskaa, niillä ei ole vaikutusta, on 1-3 mm, joten ota huomioon niiden lämmönjohtavuus ei ole paljon järkeä. Ja mitä tietoa vesihöyryn läpäisevyys ne toimivat (jos, esimerkiksi vinyyli, eli count suljettu).

Dmitry, hyvä iltapäivä.

Pyydän selventämään tässä on kohta:

ottaa standardin paksuus ulkoseinän tiili kerrostalo Keski-Venäjällä - 0,66 metriä jaettuna lämmönjohtavuus piidioksidi tiili "normaali" olosuhteet - 0,76 saada lämmönsiirron vastus = 0,87. Lisäämällä lämmönkestävyyttä ulomman ja sisemmän shtukaturok- 0,04 ja 0,13, vastaavasti, ja saatiin yhteensä vastus 1,04, joka on enemmän kuin 3 kertaa pienempiä vaatimuksia SNiPa.Vopros I virheen laskenta, tai SGF ja asuntojen rakentaminen vaatimukset vaihtelevat tai oikeastaan, että kiristyneet?

Alexander, hyvä iltapäivä. Aivan oikein, luulit. Uusi (vaikka se on jo 12 vuotta vanha) napsia merkittävästi yhä kasvaviin lämpösuoja. Kaikki vanhat talot on yhtäkkiä tullut "netoplymi".

Kiitos pöydän. Lisää uutta materiaalia: polykarbonaatti

Natalia, poizuchal polykarbonaatti tuottajia.

Alex, halusi tietää ominaisuudet sahanpuru

Dmitri, edessä mainonta "maalata ihme." Kirjoita että kolme millimetriä maali riittää, mikä sietää tulikuuma sähköliesi käsin. Olette kohdanneet käytännössä tällaisia ​​päätöksiä? Havaintoja on?

On käynyt ilmi, että paras eristys - Polyuretaani vaahto (PUF), tiheys 40 kg / m3, jolla on lämmönjohtavuus 0,031-0,04. Kerro minulle, kun paksuuntuminen eristekerros on mahdollista saavuttaa nolla lämmönjohtavuus? Ja miten tällainen paksu kerros?

On käynyt ilmi, että seinämä 25 cm kiinteiden tiiliä eristys ulkopuolella lämmin keramiikka 51 cm, rapattu sisältä ja ulkoa on paras vaihtoehto ympäristön kakun \ Novosibirska.Plity kerroksessa 1. kerroksessa perustuu vain tiilen jopa vahvistaa TTC ei tarvita. Mitä mieltä olet Dmitri? Mitä haittaa tämän pie?

Kyllä, pöytä on ihana, mutta ei ole tyhjentävä. Miten käsitellä polystyreeniä betonia. Hän ei maininnut kumpaakaan höyrynläpäisykyky ilman lämpöä. Meillä on 3 tässä tuotantolaitoksessa sekä yksityisiä elinkeinonharjoittajia. Jos se ei ole vaikea lisätä tietoa tällaisesta materiaalista. Jos näin tapahtuu, ota päällekkäisiä postissa, ei ole mitään keinoa seurata päivittäiset päällä. [email protected]

Olisi hienoa lisätä materiaalia MDVP. Esimerkiksi, tuulenpitävä Izoplat levy.

Olisi erittäin hyödyllistä lisätä lämmönjohtavuus liimattu paksuudesta riippuen ja määrä lamelleja. Verkko ei ollut laajan 0,1-0,22 bar 200 mm paksu. Voin vain olettaa, että se on täsmälleen alentaa lämmönjohtavuus mänty (0,18-0,16). Vaikka lämmönjohtavuus materiaalin ja Walling erilaiset ominaisuudet. 0.2 voi olla, kun otetaan huomioon häviöt risteyksissä palkin?

. ja missä folgoizolon. Ja yleensä, vahvistaen, onko valta pitää ja poistaa videon, tällainen kokeilu. 1. teki suosituimmista materiaalit ja paksuudet saman kuutioita. 2 sisään on asennettu säiliön jäähdytysnesteen ja lämpötila-anturit .. 3.snaruzhi asentaa laitteet datan lukemiseksi .. 4. Lämpötila-anturit tietyllä hetkellä jäähdytysnestesäiliön täyttää samassa lämpötilassa. 5. jonkin ajan kuluttua (1 tunti, 2 tuntia. 10 tuntia) poistaa tietoja. miten hitaasti tai nopeasti lämmönsiirron jäähdytysnesteen ympäristöön. 6. päättelevät ja luonnon johtopäätöksiä. Kiitos.

Erittäin hyvää ruokaa, mutta ei ole penoizol ja näin hänen tiheydessä 4 kg 1 ov. mielenkiintoista tietää sen lämmönjohtavuus 🙂

Artikkeli on tehty niin se on, ja taulukko on tehty käytettävissä olevien tietojen tekijältä. Jos haluat jotain erityistä tai yhteisiä tuottaa jossain yhdessä paikassa ja etsiä siellä. Ja yhteisen ymmärryksen ja vertailu materiaalien tiedot ovat riittävät.

Erinomainen. Kaikki kunnossa.

Dmitry levy osin. Ainoa sivusto sopivan pöydän.

On kiellettyä kopioida koko tekstin, osittain vain, viitaten tämän sivuston.

Taulukko lämmönjohtavuuden rakennusmateriaaleja. Ominaisuudet ja vertailu rakennusmateriaalien

Rakentaminen mökki tai talo - on monimutkainen ja aikaa vievä prosessi. Ja sen varmistamiseksi, että tuleva staid kuin kymmenen vuotta, on tarpeen täyttää kaikki määräykset ja standardit sen rakentamiseen. Näin ollen, jokaisessa vaiheessa rakentaminen vaatii tarkkaa laskelmat ja toiminnan laatua tarvittavan työn.

Yksi tärkeimmistä mittareista rakentamisessa ja koristeluun rakennusten on lämmönjohtavuus rakennusmateriaaleja. SNIP (rakennus koodi) tarjoaa täyden valikoiman tietoa aiheesta. On tarpeen tietää, että tulevaisuus rakennus oli mukava asua kesällä ja talvella.

Suunnittelun piirteet rakenne ja käytetään sen rakennusmateriaalien riippuu mukavuuden ja tehokkuuden sen asuinpaikka. Mukavuus on saada aikaan optimaalisen mikroilmaston sisällä riippumatta ulkoisen sääolosuhteet ja ympäristön lämpötila. Jos materiaalit on valittu oikein ja lämmityslaitteet ja ilmanvaihdon tulevat mukaan normien, niin tämä talo on mukava viileä lämpötila kesällä ja lämmin talvella. Lisäksi, jos kaikki aineet, joita käytetään rakentamisessa, on hyvät eristysominaisuudet, energiakustannukset tilojen lämmitykseen on minimaalinen.

Lämmönjohtavuus - siirtoa lämpöenergian välillä koskettamalla suoraan elinten tai ympäristöissä. Yksinkertaisesti sanoen, lämmönjohtavuus - on kyky materiaalin johtaa lämpöä. Eli joutumassa jotkut väliaine on eri lämpötila, materiaali alkaa ottamaan väliaineen lämpötilan.

Tämä prosessi on suuri merkitys rakentamisessa. Siten, että talon kautta lämmityslaitteen säilytetään optimaalinen lämpötila (20-25 ° C). Jos ulkolämpötila on alhaisempi, kun lämmitys kytketään pois päältä, kaikki lämpö ulos talosta jälkeen kun lehdet kadulla, ja lämpötila laskee. Kesällä on päinvastaisessa tilanteessa. Jotta talon lämpötilaa alle kadulla, on tarpeen käyttää ilmastointi.

Lämpöhäviö kotona on väistämätöntä. Se tapahtuu koko ajan, kun ulkolämpötila on alempi kuin sisätiloissa. Mutta sen voimakkuus - vaihtelee. Se riippuu monista tekijöistä, joista tärkeimpiä ovat:

 • Pinta-ala mukana lämmönvaihdon (katto, seinät, lattiat, lattia).
 • lämmönjohtavuus rakennusmateriaalien ja yksittäisiä rakennusosia (ikkunat, ovet).
 • Erotus ulkolämpötila ja sisälle taloon.
 • Ja toiset.

Määrällisesti ominaisuuksia rakennusmateriaalit käyttämällä erityistä lämmönjohtavuuskerroin. Käyttämällä tätä lukua, voimme yksinkertaisesti laskea tarvittava eristys kaikkiin osiin taloa (seinät, katto, katto, lattia). Mitä korkeampi lämmönjohtavuus rakennusmateriaalien, sitä suurempi intensiteetti lämpöhäviö. Siten, rakentaa lämmin koti on parasta käyttää materiaaleja, joilla on alhaisempi tämä arvo.

Lämmönjohtavuus rakennusmateriaalien, samoin kuin muita aineita (neste, kiinteä tai kaasumainen), merkitään kreikkalainen kirjain λ. Mittayksikkö on W / (m * ° C). Kun tämä laskenta suoritetaan yhden neliömetrin seinän metrin paksuinen. Lämpötilaero on otettu tässä 1 °. Lähes minkä tahansa laitteiston hakemistotaulukon lämmönjohtavuus on rakennusmateriaalien, jossa voidaan nähdä arvo tämän tekijä eri lohkojen, tiilien, betonin seoksia, puuta ja muita materiaaleja.

lämpöhäviöitä millään rakennuksessa on aina, mutta materiaalista riippuen he voivat muuttaa sen arvoa. Keskimääräinen lämpöhäviö tapahtuu kautta:

Määrittää lämpöhäviö käytetään erityistä lämpökamera, joka määrittää eniten ongelma-alueille. He seisovat sen punaisena. Vähemmän lämpöhäviö on keltainen vyöhyke, sitten - vihreä. Alueelta pienimmällä lämpöhäviöitä ovat sinisiä. Määrittämisen lämmönjohtavuus rakennusmateriaalien olisi suoritettava erityisissä laboratorioissa, kuten on ilmoitettava laatu todistuksen liitteenä tuotteen.

Otetaan esimerkiksi, seinän materiaalista, jonka lämmönjohtavuus 1, kun lämpötilaero molemmilta puolilta seinän 1 °, lämpöhäviö on 1 W. Jos seinämän paksuus ei ole 1 metri ja 10 cm: n menetys oli 10 wattia. Jos lämpötilaero on 10 °, lämpöhäviö myös olla 10 wattia.

Tarkastellaan nyt konkreettinen esimerkki laskelma lämpöhäviö rakennuksesta. Ottaa sen korkeus 6 metriä (8 ridge) leveys - 10 metriä, ja pituus - 15 metriä. Yksinkertaisuuden laskelmissa ikkuna 10 pinta-ala on 1 m 2. Sisälämpötila pidetään suuruudeltaan 25 ° C: seen, ja kadulla -15 ° C: ssa Laskea alueen kaikki pinnat, joiden kautta lämpöhäviö?

Kaavan rakennusmateriaalien avulla laskea lämmönjohtavuuden kertoimet kaikki osat rakennuksen. Mutta se on helpompi käyttää valmiita tietoja hakemistosta. Siellä on taulukko lämmönjohtavuus rakennusmateriaaleja. Harkita kunkin elementin erikseen ja määrittää sen lämmönkestävyys. Se lasketaan kaavalla R = d / λ, missä d - materiaalin paksuus, ja λ - sen lämmönjohtoluku.

Sukupuoli - 10 cm betonin (R = 0058 (2 m * ° C) / W) ja 10 cm mineraalivilla (R = 2,8 (2 m * ° C) / W). Nyt lisätä nämä kaksi indikaattoria. Siten, lämmönkestävyyttä lattia on yhtä suuri kuin 2858 (2 m * ° C) / W.

Samoin pitää seinät, ikkunat ja katto. Materiaali - solubetoni (kevytbetoni), paksuus 30 cm tässä tapauksessa R = 3,75 (m 2 * ° C) / W .. Lämmönkestävyys säiliön ikkunat - 0,4 (2 m * ° C) / W.

Katto olettaa mineraalivilla paksuus on 10 cm ja levystä. Koska metalli on korkea lämmönjohtavuus, teräslevy ei oteta huomioon. Sitten katto R on 2,8 (2 m * ° C) / W.

Seuraavaa kaavaa voit selvittää lämpöhäviöt.

Q = S * T / R, missä S - pinta-ala, T - lämpötilaero sisä- ja ulkopuolelta (40 ° C). Laskemme lämpöhäviö kunkin kohteen:

 • Katto: Q = 160 * 40 / 2,8 = 2,3 kW.
 • Seinien: Q = 300 * 40 / 3,75 = 3,2 kW.
 • Ikkunat: Q = 10 * 40 / 0,4 = 1 kW.
 • Lattian: Q = 150 * 40 / 2,858 = 2,1 kW.

Edelleen, kaikki nämä luvut lasketaan yhteen. Näin ollen, tämän hytti lämpöhäviön oli 8,6 kW. Ja säilyttämiseksi optimaalinen lämpötila vaaditaan kattilan laitteet, joiden kapasiteetti on vähintään 10 kW.

Tähän mennessä on paljon seinänrakennusmateriaalien. Mutta suosituin yksityisen asuntorakentamisen ovat edelleen rakennuspalikoita, tiiliä ja puuta. Tärkeimmät erot - tiheys ja lämmönjohtavuus rakennusmateriaaleja. Vertaa voit valita keskitie suhteessa tiheyden / lämmönjohtavuus. Mitä suurempi materiaalin tiheys, sitä suurempi on sen kantavuus, ja siten rakenteen lujuus kokonaisuudessaan. Mutta alentaa lämmönkestävyys, ja sen seurauksena, energiakustannukset ovat korkeammat. Toisaalta, mitä suurempi terminen vastus, alempi tiheys materiaalia. Alempi tiheys tavallisesti sitä, kun läsnä on huokoinen rakenne.

Punnita hyviä ja huonoja puolia, on välttämätöntä tietää materiaalin tiheydestä ja sen lämmönjohtavuus. Seuraavassa taulukossa rakentaa materiaalien lämmönjohtavuus seinien annetaan arvo, tämän suhteen ja sen tiheys.

Jos on riittämätön lämmönkestävyys ulkoseinät voidaan käyttää eri lämmittimet. Koska arvot lämmönjohtavuus eristykseen rakennusmateriaalien voi olla hyvin alhainen, useimmiten paksuus on 5-10 cm, riittää luomaan miellyttävän lämpötilan ja sisäilman. Laajalle levinnyt käyttö tänään saanut materiaaleja, kuten mineraalivillaa, paisutettu polystyreeni, polyuretaanivaahto ja vaahto lasi.

Seuraavassa taulukossa lämmönjohtavuus rakennusmateriaalien lämmöneristykseen ulkoseinien, antaa kertoimen arvo λ.

Ominaisuudet soveltamisen seinän eristys

Käyttö eristys ulkoseinät on joitakin rajoituksia. Tämä johtuu pääasiassa parametrit, kuten vesihöyryn läpäisevyys. Jos seinä on valmistettu huokoisesta materiaalista, kuten betonista, kevytbetoni tai kevytsoraa, se on parasta käyttää mineraalivillaa, koska tämä parametri ne ovat käytännössä samat. Käyttö polystyreeni, polyuretaani vaahto tai vaahto lasi on mahdollista vain erityisen ilmastointijärjestelmän välinen rako seinän ja eristys. Puu on myös kriittinen. Mutta tiiliseinät, tämä parametri ei ole niin kriittinen.

Lämpeneminen Katon välttää tarpeetonta kustannusten ylittymistä lämmitykseen koteihin. Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää kaikenlaisia ​​lämmittimiä levyn koon, ja ruiskutetaan (polyuretaanivaahto). Samalla emme saa unohtaa höyrysulun ja vedeneristys. Tämä on erittäin tärkeää, koska märkä eristys (mineraalivillaa) menettää sen ominaisuudet lämmönkestävyys. Jos katon ei ole eristetty, on välttämätöntä perusteellisesti eristää kattoon välillä ullakolle ja ylimmässä kerroksessa.

Lämpeneminen lattia on erittäin tärkeä vaihe. On myös tarpeen käyttää höyrysulun ja vedenpitäväksi. Lämmitintä käytetään tiheämpää materiaalia. Se, vastaavasti, on suurempi lämmönjohtavuus kuin katto. Lisätoimenpide lämpeneminen lattia voi toimia kellarissa. Kun läsnä on ilmakerroksen parantaa lämpösuoja kotona. Lattia lämmitysjärjestelmä laitteet (vesi tai sähkö) antaa lisälämmönlähteeksi.

Rakentamisen aikana ja koristelu julkisivun on ohjattava tarkasti laskelmia lämpöhäviö ja ottaa huomioon materiaalien parametrien (lämmönjohtavuus, vesihöyryn läpäisevyys ja tiheys).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin