Lämmöneristys mansardikatto

Lämmöneristys mansardikatto

Jos parvi on kuin asuinkäyttöön, joka sijaitsee alle katon ilmatila se toimii hyvä lämmöneristyskyky (yhdessä lämpenemistä päällekkäisyyttä). Kun kyseessä on ullakon se ei ole niin: niin eristys on hyvin lähellä kateaineen ja tehtävänä on tehdä paitsi eristys ullakon, vaan luoda edellytykset sille, että koko katto järjestelmää pitkään toiminut.

Lämpeneminen monikulmion katto ullakko on tehtävä tiettyjen sääntöjen mukaisesti

Vain sanoa, että kaikki puu käytetään rakentamisessa katon, tulisi käsitellä antiseptiset. Itse asiassa koko: ja listat ja alusruoteet ja orret. Kaikki puuosat. On myös tarpeen tehdä niistä vähemmän syttyvää. Voit tehdä tämän, ne käsitellään palonestoaineita. Kaikki tuotteet, jotka ovat kadun puolella, hoidossa koostumus ulkokäyttöön. Kaikki puuosat huoneeseen päin, hoitaa kyllästys sisustus-. Jos sisäkäyttöön koostumuksen ulkoapäin, erikoinen haju säilyy useita vuosia. Jos sitä vastoin - puun ulkopuolella voi kärsiä: kotelointiluokaksi ei riitä. Koska tässä tapauksessa ei kitsastella.

Vielä. Ennen kuvataan, miten eristää kattoterassi omin käsin, on syytä muistaa tämä: on alle katon tilaa ilmanvaihtojärjestelmä on järjestettävä. Voit tehdä tämän pitämällä erityistä harjun tuuletusaukkoja. Niiden kautta ilma alta katemateriaali ulos, kuljettaa ylimääräistä kosteutta. Ja saada katon kannella, hän olisi vuoteen ulokkeita. Ei kerta kaikkiaan voi tehdä kaikkea tiukasti. Sieltä tulee ilmanottoaukko. Vain tällä tavalla kondenssivesi on ajankohtainen kuivata ja katto kestää pitkään.

Lämpenemiseen olivat oikeita ja kosteus päätellään ajoissa, on tarpeen ilman liikkeen masc katemateriaalin

Ullakolle lattia oli lämmin talvella ja viileä kesällä, ei ollut ongelmia korkea kosteus, ei jäätyy katolla jääpuikkoja, sinun täytyy tehdä oikea eristystä katon. Mutta jos kyseessä on katon eristys, höyry ja vedeneristys - täydellinen ratkaisu, ja ilman toista toimii erittäin huonosti tai ei toimi.

Jos polygonaalinen katto on sekä seinät ullakolle, kakku on seuraava (nurinpäin):

 • sisävuoraus (kipsilevy tai paneeli);
 • häkki;
 • höyrysulku;
 • eristys (eristeen paksuus riippuu alueesta ja lämmitin asetukset on noin 200 mm keskellä bändi Venäjä);
 • superdiffuzionnaya kalvo;
 • ventzazor;
 • häkki;
 • kattotiiliä.

Miten eristää kattoterassi: jono kerrosta monikulmion katon asunnon

Kuvassa eriste viisto mansardikatto graafisessa muodossa. Huomaa, että eristys on kirjattu yli superdiffuzionnaya kalvon (merkitty sinisellä). Sen tarkoitus - estää joutumasta eristeen muodostunut lauhde tai vuotanut kattopäällyste sedimenttien ja poista höyry, joka oli vielä mineraalivillaa, jolloin se voi kuivua. Koska vesihöyryn läpäisevyys 1500 g / m 2. Tämä kerros on usein kutsutaan vedenpitäväksi (koska se todellisuudessa on), mutta höyryä läpäisevän vedenpitäväksi.

Ihannetapauksessa se sopii täsmälleen ohjeen mukaan: kääriminen orret ja tiiviisti makaa lämmittimen. Usein taloudelle, se on rullattu päälle kattotuolien, mutta vetämättä ja tekemällä löysyyttä 3-5 cm vaihtoehto toimii myös hyvin :. Kosteus pääsee pintaan, ja sitten rullaa alas ja erittyy ulkopuolella katon. Tässä on toinen tärkeä seikka: kalvon on sammuttava katuojaan. Sitten kosteus johdetaan katolle tilaa.

Laid vedeneristys mahdollisella tavalla: hieman löysällä, mutta ei aivan vetää häntä

Muutaman hetkiä tehdyn kalvon. Se valssatut koko orret, alkaen alhaalta. Ensimmäisen sarjan kulkee viemärin läpi. Seuraava rullattu takertumisesta 10-15 cm. Ja niin harjalle. Harjun molemmin puolin kalvon leikataan pitkin yläreunaa ja kiinteä. Harjanteen pitkin valssattavan nauhan, menee alas yhdellä ja toisella puolella katon. Saadulla päällysteellä, jonka läpi vesi virtaa alas kouruun.

Höyryä, ja sääntöjen pakkauksestaan

Meidän pitäisi myös puhua höyrysulun. Sen on myös oltava kalvo. Polyeteeniä tai polypropeenia plenka lähestyä: ominaisuuksia hän ei niitä. Läpäisevyys kerroksen (ilmaistuna g / m 2) tulisi minimoida. Ihannetapauksessa - on nolla. Eli tämä kerros ei kannata jättää pari toimitilat eristekerros. Kun käytetään eristeenä mineraalivilla on erittäin tärkeä: märkänä se menettää enemmän kuin puoli sen ominaisuuksia, ja jähmettyi märkänä ja sitten sulatetaan, kaikki murentua pölyksi.

Siksi höyrynsulkukalvo pino vaatii myös, kankaalla toisella. Lisäksi nämä liitokset on liimattu erityinen Höyrytiivis kaksisuuntainen nauha (se näyttää tahmea kumi). Neutraali maalilla tai toimistossa ei sovi. He eivät anna 100% suojaa höyry. Lisäksi kaikki liitokset on liimattu ja jatkuvuuteen: alhaalta, puolin, alkuun.

On höyrysulku levitetään linjalla. Se merkitsee rajan, josta alkaa seuraavan kerroksen (arvo kierros) ja sen linjan, jolla rainat pidetään yhdessä teipillä

Höyryn, yleensä kiinnitetty palkkeihin tai nitoja niittejä, kuten kuviossa baareissa asentamista varten sisemmän rima verhous. Tässä tapauksessa yksi ventzazor joka toimittaa kuivua ja kalvon. Tämä ero on toivottavaa, mutta ei välttämätöntä. Periaatteessa rimat voidaan asentaa suoraan päälle kalvon.

Mitä paremmin Eristä viisto - monimutkainen kysymys ja selkeää vastausta ei ole. Mineraalivillaa käytetään, vain kova, tiheys 30-50 kg / m 3. Koska taitekatto on tyypillisesti suuri kallistuskulma, että pehmeitä materiaaleja voi indeksoida. Juuri tästä syystä ottamaan levy paremmin. Vaikka tässä tapauksessa on välttämätöntä säätää vaiheen koot ristikot eristeen: sen on oltava 10-15 mm pienempi kuin levyn leveys, materiaali tulee "vraspor" palkkien väliin ja hyvin käyttäytyviä.

Luoda eristys tarvitaan, jotta kylmäsiltoja mahdollisimman pieni. Keskimääräinen Venäjän bändi vaatii yleensä 200-250 mm mineraalivilla. Tämä on useita kerroksia matot. Kun tehdyn laatat kattotuolien väliin sijoitettu siten, että liitokset yhden rivin päällekkäin seuraavan. Leveys lämmittimen, kuten jo mainittiin, on hieman leveämpi kuin etäisyys orret. Sitten levy tulee tiukka, lukuun ottamatta halkeamien esiintymisen. Jos leveys on suurempi / pienempi kuin on tarpeen leikata materiaalia. Samaan mahdollisuus saada sileä reuna on pieni ja on vielä monia jäänteitä.

Jos koko orret ei riitä laittaa kaikki eristys, huoneen poikki täytetyt nauhojen tarvittavan paksuuden. Niiden välissä loi edelleen eristyksen. Sen päälle jo kiinnitetty höyrysulku ja tarvetta viimeistelyyn häkki. Tämä vaihtoehto on vielä parempi, poistaa kokonaan kylmäsiltoja, estää jopa orret. Tämä menetelmä vaatii hieman kalliiksi asennusta, mutta ullakolla tulee varmasti lämpimämpi, mikä vähentää lämmityskustannuksia.

Miten eristää kattoterassi: menettelyn työt

Laitteen ullakkokerroksessa ja hyvin, mikä auttaa venyttää loppuun rakentamisen. Välittömästi tarpeen makasi orret ja korjata Superdiffuzionnaya kalvo, se sorvaus ja kattomateriaalina. Ullakko eristys voidaan tehdä sisältä jonkin ajan kuluttua.

Mutta huom: vedeneristys tulee asentaa katteen. Tämä on tärkein virhe monet kehittäjät: ne eivät sovi kalvoa. Seurauksena katto tai tulee poistaa ja laittaa sen, tai keksiä järjestelmä tämän puutteen korjaamiseksi. Ongelmana on, että edullinen ratkaisuja, jotka takaavat normaalin materiaaleja, tässä tapauksessa ei ole.

Jos teet kaiken oikein, menettely toimii näin:

 • tiloista täytetty laatikon poikki kattotuolien - se luo eristys, eikä laatikoita joskus liitä johto tai sinkitty lanka;
 • sille katolla sovitus eristemateriaalin (sääntöjen mukaisesti, syrjäyttää nivelet, varmistaa, ettei ole aukkoja);
 • superdiffuzionnaya kaataa eristeen kalvon;
 • täytetyt häkki;
 • lankku katetuotteiden;
 • tiloista on kiinnitetty ja liimattu höyrysulku;
 • tai ilman häkki asennettu leikata.

Lämpöeristys mansardikatto ulkoa: helppo työskennellä, eriste sijoitetaan pohjalle reunustamalla häkki

Tällaisessa suoritusmuodossa on helppo työskennellä eristys: se on helppo asentaa, se nojautuu sorvaus (johdot).

Tämän vaihtoehdon avulla voit siirtää sisustus haluttuun aikaan (hyödyllinen jos on varojen puute). Asennuksen jälkeen ristikko järjestelmä on mitä sinun tarvitsee tehdä:

 • Kauli ja kiinnitä vesitiivis;
 • Orsi täyttää (tarvittaessa kontrobreshetku);
 • mount katemateriaalin.

Ensimmäiseen vaiheeseen on kaikki tarvittavat työt. Sen jälkeen voi jatkaa, sinun täytyy tehdä taitekatto eristys sisällä. Työ ei ole niin kätevää: meidän täytyy tehdä vartija rakenne, joka ei työnnä eristys on suurempi kuin on tarpeen. Puuvilla itsessään on jotenkin korjata: hän yrittää pudota hänen päähänsä. Prosessi toimii näin:

 • välillä viivettä 40-50 cm välein täytteenä hihnat, jotka pitää eriste, joka tarjoaa vaaditun ventzazor;
 • sopivat ja kiinteä eristys tarvittavan paksuuden (säännöt ovat samat);
 • naulattu rima pitämällä eristekerrokset;
 • lankku ja liimattu höyrysulku kalvo;
 • asennettu sorvaus ja viimeistely materiaalia.

Jos käytät levyt, sisäpuoli eristää ullakolle, liian helppoa

Muutama muistiinpanoja miten voi pinota lämmöneristysmateriaali. Jos se matot mineraalivillaa korkean tiheyden ja leveys hieman enemmän kuin kentällä palkkien väliin, kaikki on suhteellisen yksinkertainen: he itse ovat hyvin hoidettuja.

Jos sopii, rulla, mineraalivillaa, sitäkin vaikeampaa. Making eristys mansardikatto sisältä, se on sijoitettu ylöspäin. Take pitsi, sinkiläpistooli. Kauli villaa, painaa sen nauhat, kiinnitä pala pitsi hihnat, piirustus kirjain Z. Joten kiinnitä ensimmäinen kerros, jonka jälkeen - toinen ja kaikki myöhemmät.

Yleensä, jos haluat taitekatto oli lämmin, parempaa käyttöä mineraalivillamattoihin vaaditaan tiheys 30-50 kg / m 3. Ne ovat kovia riitä pitämään muotonsa hyvin. Pehmeämpi tela aineet pystysuorilla pinnoilla tai kun suuri poikkeama peitossa, asettuminen mansardikaton eristys huononee.

Nämä ovat seurausta asettamalla rullan mineraalivillan riittämätön tiheys

Mitä parempi eristää kattoterassilla

Kuten edellä mainittiin, suosituin materiaali lämpöeristys mansardikattoihin - mineraalivilla. Se on hyvä, mutta se ei ollut paras: pelkää vettä. Siksi se vaatii huolellista joten sen suojaa kaikilta puolilta niin, että se säilyttää ominaisuutensa.

Päällystää katon vaahto tai suulakepuristettua polystyreeniä - Epps. Vaahto (DPM laadut P-25, P-DPM-35) on hyvät ominaisuudet, mutta kun se allokoi palaminen haitallisia aineita, vaikka on itsestään sammuva merkki (erityisesti lisäaineita). Tässä on heidän katon eristys on parasta käyttää lämmöneristykseen katon.

Tärkein etu vaahto: alhainen hinta. Asennettu se yksinkertaisesti: vraspor väliin orret, kaikki liitokset on tiivistetty vaahto-. Tee eristys vaahto sisäpuolelta ullakon kätevä: Jotta haluttu koko levyt - 10-15 mm suurempi kuin väli orret - ja laita ne tiiviisti. Johtuen elastisuuden ne ovat erittäin hyvin pidetty.

Puolelta katon ja jättää tuuletusvälin ja laittaa vedeneristys. Mutta se ei enää suojaa puurakenne, koska Styrox ei pelkää kosteutta, se ei itse melkein ei ime, höyry ei johda. Täällä myös tärkein haitta piilee. Koska parin materiaali ei läpäise, ullakolla tarvitsevat hyvän ilmanvaihtojärjestelmän, ja se on - lisäkustannukset.

Epps on parhaat ominaisuudet: sen paksuus on pienempi kuin kaksi kertaa samoissa olosuhteissa kuin mainittu mineraalivillan tiheys ja puoli kertaa pienempi kuin vaahto. Hänellä on myös lukitusjärjestelmä, joka vähentää halkeamien läpi, jolla lämpöä poistuu. Toinen plus: suulakepuristettua polystyreeniä pidä hiiret ja hyönteiset, se ei rotu hometta ja hometta. Mikä rajoittaa sen käyttöä: kiinteä hinta. Ja vielä ilmanvaihtojärjestelmän.

Leimat Epps - Extrol, STIREKS, Penoplex, URSA XPS, TECHNOPLEX, PRIMAPLEX (PRIMAPLEKS) ja polystyreeni, (vaahtomuovia), KINPLAST (KINPLAST), lämpö, ​​GREENPLEX (GRINPLEKS). Koska tekniikka on sama, on joitakin eroja ominaisuuksia niin, että kun valitset vertailla.

Ei niin kauan sitten, uudentyyppinen eristys: vaahtopolystyreenillä. Se levitetään nestemäisessä muodossa pinnalle, se reagoi ilman kanssa toistuvasti koko kasvaa, täyttämällä kaikki aukot ja monoliittisen kerroksen. Tämä on ainoa, ehkä tänään tapa tilanteen korjaamiseksi ja laadullisesti eristää ullakolle, jos asennus katto unohdin laittaa kerros vedeneristys.

Tämä prosessi eristys Polystyreenituotteet (vasemmalla) ja mitä tapahtui sen seurauksena. Ylijäämä leikata lokitaso

Se on hyvä lämmöneristys ominaisuudet (lämmön johtuminen kerroin 0,036-0,040 W / m ° C), mutta erityinen soveltaminen teknologia. On tarpeen järjestää umpinaisen kammion, jossa tulvii osa. Tapauksessa taitekatto sivuosat - orret, ylä- ja naulataan siihen levy (kuitulevy, kipsikuitulevy, vaneri ja vastaavat).

Onteloon alkaa syöttää holkki, josta tulee ulos paineen alaisena löysätään villa. Se täyttää kaikki ontelot, muodostavat yhden eristekerros.

Prosessi mansardikatto eristys ecowool

Tärkein etu ecowool verrattuna kaikkiin lämmittimet on kuvattu edellä: se kuljettaa parin. Voi imeä kosteutta jopa 20% tilavuudesta, ja vapauta se. Eli ei tarvitse järjestää höyrysulku: kosteutta säädellään luonnollisella tavalla, kuten on laita puun. Ilmanvaihto kuilu katto- ja eristys on kaikki samat, kuin hyvin organisoitu liikkuvuuden ilmamassojen siinä.

Tämä tieto on kaikkein selkein ja kompaktnaya.hochu eristää katto, joka osittain kaappaa toisen etazh.primerno mennessä 1,7 ylemmässä kupoli 2. etazha.vyshe on cherdak.dom osti Predchistovaya version nyt jakaa avaa svody.stroiteli vain natiskali jotta Ursu ilman ventzazora.Zimoy oli tiivistymistä, hometta paikoin poshla.Budu tekevät eriste oman rekomendatsiyam.Vovpros cherdakom.Ostavlyat syntyy sen lämmittämätön tai eristää kaaria 2nd etazha.Delo on, että talon ilmanvaihdon ainoa prinuditelnaya.Ya konsultirovalsya.mne suositeltavaa asettaa harjanteen kappaletta 6 aeratorov.Ploschad parvi noin 80m² .hochu pyytää sitä apua? Tai jättää ullakon kylmät ja kuuro? Yksinkertaisesti sanottuna ilmassa ventzazoram menee ullakolle ja menevät aukkoihin konke.I esche.v räystään ei reikiä, hän sinetöity vagonkoy.Dumayu nasverlt kehä ympärillä hylly reikä sisäänvirtausta vozduha.Vashe lausuntoa, ellei zatrudnit.Spasibo

Jos et aio käyttää ullakolle asunnon, on mahdollista pitää se kylmänä. Silloin on helpompi tehdä ilmanvaihdon. Kaikki kääntyy pois juuri niin kuin on tarkoitettu - ilmastimilla antaa luonnollisen ilmanvaihdon ullakkotilaan. Tällöin poistoilma kanavat voi tulostaa katon ja pysyä ullakolla. Siksi kautta ilmastimet zargyaznenny ilma poistuu itsestään. Tässä tapauksessa ei ole ongelma jäätä umpeenkasvu kanavia.

Lämpöeristys mansardikatto: miten lämmin oikealle

Lämpöeristys mansardikatto - yksi tärkeimmistä vaiheista luoda luotettava katto piirakka, joka on suunniteltu pitkän käyttöiän. Varmistaa mukavan elinehdot ullakolla talon, on tärkeää valita laadukkaita eristys ja täydentää Asenna.

Toiminnalliset piirteet lämpöä eristävän katto kerros

Oikein tehty lämmöneristys kattorakenteen sisäpuolelta mahdollistaa tarjota suotuisan mikroilmaston ullakolla. Kylmänä vuodenaikana, siellä tehokkaasti säilyttää lämpöä, ja lämmöneristyksen ei anna jäähtyä huoneilman alla mansardikatto. Luomaan tehokkaan lämmöneristyksen katon, sinun täytyy ymmärtää koukerot tekniikan asennus katon piirakka ja käyttää laadukkaita materiaaleja ja välineitä. Hyödyllisiä esittelyvideo.

Lämpöeristys mansardikatto on suoritettu samoilla periaatteilla kuin tavalliset kattojen lämpöeristys, vaan mansardikatto vaaditaan suurempaa. Tämä johtuu siitä, että rakentaminen katon tilaa, jonka seinämät on muodostettu harjakaton ja harjakattoinen taloja tai välittömässä läheisyydessä rinteillä. Tästä syystä ilma ullakolla tuoksinassa kesän lämpenee ja jäähtyy nopeasti talvella.

Monikerroksinen kakku taitekatto koostuu seuraavista komponenteista (sisemmästä ulkokerrokseen):

 • höyryn eristekerros;
 • eristys;
 • tuuletusväli;
 • vedenpitäväksi;
 • kattotiiliä materiaalia.

Joilla on kaikki tarvittavat kerrokset, koska jokainen niistä toimii hyvin funktion. Huomiota vaatii tuuletus ja lämpöä eristävä katto piirakka, koska niiden laadun suorituskyky riippuu tason mukavuutta kun oleskelee ullakolta talon.

Valitsemalla lämmitin, on tarpeen kiinnittää huomiota tähän indikaattorimateriaali, kuten lämmönjohtavuus. Se luonnehtii kyky materiaalin lähettämään lämpöä tiloihin tai tiloista. Alempi pisteet, sitä parempi materiaali suojaa kuumuutta vastaan ​​vuoto, siten, alemman kerroksen eristys voidaan saavuttaa tarvittava eristysominaisuudet katon.

Lämmitetty huone eniten lämpöä katoaa katon läpi, koska mukaisesti fysiikan lakeja, lämmin ilma nousee. Lämpö tunkeutuu katto- ja kakku siirretään viimeistely pinnoite, joka lepää kerros lunta talvella. Lumi on huokoinen rakenne ja koska sisäilman taskuihin toimii ulkoisen lämmöneristeen lämpötilassa alle -2 °.

Jos lämpöhäviö kautta talon katolle ovat suuria, kattotiiliä materiaalia kuumennetaan, minkä vuoksi on lunta sulatuksen. Alemmassa lämpötilassa sulava lumi jää muodostuu kuori. Se on vaarallista katteeseen, koska jäätyminen vesi on negatiivinen vaikutus ulkopintaan katon. Jäätä, toisin kuin lumi ei lämpöä eristävä, lisäksi se tiheämpi rakenne - jää kuori katto lisää merkittävästi kuormitusta rakennetta. Jos eristeen sisällä on oikea, talvella lumi sulaa katolla ei ole.

On kuuma kesä katolta rakennukseen siirretään ylimääräisen lämmön. Ilma voi ylikuumentua niin paljon, että jopa ilmastointilaitteet on vaikea säilyttää terveen mikroilmasto ullakolla. Asennus katon sisäpuolella luotettavan lämpöeristyskerroksen tällaisten ongelmien välttämiseksi. Tietenkin ilman ullakolla kuumenee voimakkaammin kuin huoneessa ensimmäisessä kerroksessa, mutta ero ei ole epämiellyttävä.

Piirteet tuuletus mansardikatto

Lämpöeristys mansardikatto vaatii erityistä lähestymistapaa. Tämä johtuu sen ominaisuuksista. Jos vertaa tavallinen laite katto ja ullakko, on selvää, että suurin ero on koko ilmanvaihdon väli asuintiloja ja katto. Normaali tuuletus katon varmistetaan läsnäolo ullakon kattoikkunat. Mansardikatto tuuletus tila on hyvin rajallinen - se on vain noin 10-15 senttimetriä.

Oikein toteutettu ilmanvaihto on erittäin tärkeää elvyttämiseen katteen pie mansardikatto. Vent ero vedenpitäväksi ja eristys edistää ylimääräisen kosteuden poistaminen katolta, suojaava koko rakenne ja sen käyttöikä pitenee. Talvella katon tuuletus estää ylikuumenemisen ja jään muodostuminen kuorii se. Kuumalla ilmalla ansiosta ilma katon annetaan lämpöä, jolloin vältetään ylikuumenemisen ilmassa ullakolla, ja siinä on katto.

Valmisteltaessa asennus katto piirakka, sinun pitäisi määrittää materiaalin valinta lämpöä. Alkaen oikein mitoitettu tyyppi ja tekniset ominaisuudet ja kerrosten lukumäärä riippuu eristeen paksuus. Tämän päivän rakennusmarkkinoilla monenlaisia ​​materiaaleja lämmöneristyksen kattorakenteisiin. Niistä halutuimmista osa:

 • polyuretaani;
 • suulakepuristettua polystyreeniä;
 • lasivillaa;
 • mineraalivillaa.

Myös, vaahdotettu lasi voidaan käyttää erilaisia ​​luonnollisia eristys on tarkoitettu asennettavaksi (puulastuja, merilevä, rakeistettu paperi, jne.).

On neljä tärkeintä kriteeriä valinnalle eristemateriaalin:

 • lämmönjohtavuus;
 • kosteudenkestävyys;
 • tulipalo;
 • ympäristöturvallisuus.

Kiinnittää huomiota! Ja taitekatto eristys on suositeltavaa käyttää materiaalia, jonka lämmönjohtavuus on 0,05 W / m * K tai vähemmän.

Korkeampi kosteudensietokyky eristys - sitä kauemmin säilyttää sen toiminnalliset ominaisuudet. Indeksi palamisenkestävyyttä - tärkeä kriteeri kodin turvallisuus. On myös tärkeää ottaa huomioon ekologisen puhtauden aine ja sen turvallisuudesta ihmisille. Mutta kaksi viimeistä parametrit eivät vaikuta kestävyyttä ja tehokkuutta lämpöeristyksen katon.

Mineraalivilla - eristeet tehty kivestä sulaa. Materiaalin pitää hyvin lämpöä, ei lahoa, kestää lämpötilan ja syövyttäviä ympäristöjä, käytännössä ei ime kosteutta. Mattojen paksuuden vaihtelualueella, mineraalivillasta tehty, erityisen kätevä käyttää kattojen eristys, jos vaihe ristikot vastaa maton leveys.

Lasivilla on valmistettu sulatetun lasin, joiden ominaisuudet tietyn tyyppiselle lämmitin lähellä mineraalivillaa, mutta on pienempi terminen kynnys -450 ° C Se on hyvin lämpöä ja äänieristys ominaisuuksia. Lasivilla kestää jäätymisen. kosteus voi kondensoitua lasikuitujen välisiin kuitenkin vedenpitäväksi on suoritettu oikein.

Mineraalivilla ja lasivilla mahdollistaa eristää katto pienellä taloudellisia investointeja. Haittoja ovat kuitenkin, että on tarpeen luoda paksumman eristekerroksen ja useita kerroksia höyryn ja vedenpitäväksi.

Eristä sisällä kattorakenne voivat olla avulla synteettisestä materiaalista - polystyreeni tai polyuretaani vaahtoa. Etujen joukossa polyuretaanivaahdon (kaasu-täytetty muovi) tarjoaa suuri kyky säilyttää lämpöä, valoa, kestävyys. Polyuretaanivaahto ei ohita höyryä eikä kosteutta. Suulakepuristettua polystyreeniä voidaan tehokkaasti eristää katon - sen lämmönjohtavuus on 0,05 W / m * K Materiaali on hydrofobisuus ei läpäise höyryä. Syttyvyys G1-G4, riippuen tuotemerkin materiaalin. Haitat polymeeri eristeet sisältävät niihin keinotekoisia ja suhteellisen korkeat kustannukset.

Jos on tarkoitus rakentaa talon kokonaan ympäristöystävällisistä materiaaleista, voidaan eristää katto luonnon lämpöeristeet. Huolimatta hyvistä lämmönjohtavuus ja ympäristön puhtautta, erilaisia ​​luonnon lämmittimiä on omat haittapuolensa. Vaahdotettu lasi on korkea murenevuus. Rakeistetaan paperi ja Reed, olki matot, levät ja niiden kaltaiset aineet on tunnusomaista suuri tulenarkuus ja vaativat erityistä osaamista suoritettaessa asennus.

Ymmärtää, miten parhaiten hoitaa asennuksen lämpöeristyksen elvyttämiseen katto piirakka, sinun täytyy edetä askel askeleelta suuntiin tutustua teoksiin. Yleensä kodin katon eristys pelkistetään seuraavia toimia:

 • koulutustila asennuksen eristyksen;
 • muuttamisesta lämpöä eristävän kerroksen;
 • vahvistamisesta materiaalia.

Tällä laadittaessa vaiheessa ristikkorakenteen olisi määritettävä vaihe, joka asennetaan orret. On syytä pitää mielessä, että ristikon järjestelmän on oltava luotettavia, eli vaihe saisi ylittää suositeltuja arvoja. Jos eristykset valitaan etukäteen, on suositeltavaa asettaa orret niin, että matot tai eristelevyjen niiden välillä olivat tiukasti sisällä. Tämä yksinkertaistaa lämpöeristys teknologia ja minimoi jätteen lämmöneristysmateriaali.

Eristeen reunalistojen väliin ja palkit, vedenpitäväksi sovi. Materiaali on päällekkäisyyttä, pinoaminen alkaa alareunan rampin. Sitten vasta-asennettu puu - paksuus katon luo pyydetyn tuuletusrako. Reiki voidaan kiinnittää orret nauloilla, mutta parempi käyttää ruuveja. Valmisteltuun rakenteen sisällä sovituksen orret ja eristys on kiinnitetty.

Palkin jalka on valmistettu metallista tai puusta, on kylmä silta, koska sen lämmönjohtavuus on paljon huonompi kuin lämmöneristeen.

Tästä syystä, eristää ullakon ei pitäisi rajoittaa asentamista lämmöneristyksen välillä paarteiden - päälle jo pinottu matot ja kattotuolien parempi suorittaa jatkuvan eristekerroksen. Jatkuvan kerros on parempi käyttää ohuempaa eristys. Tämä menetelmä parantaa laatua eristys. Haittana on, että tässä tapauksessa orret ovat piilossa, ja ne ovat vaikeampia tulevaisuudessa käyttää asennukseen muita komponentteja. Jotta voitaisiin helpottaa kulkua lisätyötä olisi oikein huomata paikantaa orret.

Päälle eristeen olisi säädettävä höyryä läpäisevä kalvo. Sen käyttö mahdollistaa siirtää ylimääräistä kosteutta. Sitten valmis rakenne kiinnitetty laatikon. Loppuvaiheessa suoritetun työn sisäinen sisäkaton. Eristysrakenteen katon sallii käyttää ullakkokerroksessa ympäri vuoden niin asunnon, jota tukee suotuisa mikroilmasto. Yksityiskohtainen vastaus kysymykseen, miten eristää kattoterassi, on suositeltavaa kiinnittää huomiota temaattista video yksityiskohtaiset ohjeet.

Talonrakennusta

Mukava elinolosuhteet ullakkotilaan suoraan riippuvainen oikea tapa tehdä lämmöneristyskerrokseen. Lämpöeristys mansardikatto säästää arvokasta lämmön talvella ja kesällä lämpö luo tällaista miellyttävän viileyden sisätiloissa. Mutta luominen todella luotettava ja tehokas lämmöneristys katon ullakon vaatii tietoa ja ymmärrystä eristysteknologia. Yleensä suorittaa eristyksen mansardikatto kädet vaaditut taidot käsittelyssä väline, halu ja aika.

Tekniikka ja mansardikatto eristys piiri

Mansardikatto eristys tekniikka on hyvin samanlainen kuin tavanomaiset lämpöeristys kattojen, jossa ainoa ero on, että ullakko täyttää tiukempia vaatimuksia. Tämä johtuu piirre suunnittelussa ullakon kokonaisuutena. Asian ydin sisäseinät, jotka kirjaimellisesti puoleensa lähelle kattoa, ja joitakin malleja on yhdeksi kokonaisuudeksi. Siksi talvella ullakkokamari jäähdytetään nopeasti, ja on hyvin lämmennyt kesähelteellä.

Aivan sama piiri taitekatto eristys on monikerroksinen kakku, joka koostuu seuraavista kerroksista:

Ajo katon eristys, video:

Kukin näistä kerroksista suorittaa sen tehtävän, ja niiden läsnäolo on tarpeen. Mutta ennen kuin eristää kattoterassilla, eniten huomiota on kiinnitettävä lämmöneristyskerrokseen ja ilmaa, koska se on näistä kahdesta komponentista riippuvainen 80% onnistuttu saavuttamaan mukavan oleskelun ullakolla tiloissa.

Voit vastata kysymykseen, miten parhaiten eristää kattoterassi, sinun täytyy tietää, miksi se on lämmin. Joten, ensimmäinen, joka vaatii lämpöeristys - on säilyttää lämmön kylmänä vuodenaikana. Toinen - suojana ylimääräisen lämmön lämpimänä vuodenaikana. Niille, jotka eivät tiedä, kaikki lämmöneristys on tunnus, kuten lämmönjohtavuus, joka vastaa lämmön siirtymistä huoneeseen tai tiloihin. Mitä pienempi arvo on, sitä vähemmän lämpöä tunkeutuu materiaalin kerroksen ja alemman eristeen paksuus on tarpeen optimaalisen eristyksen ominaisuuksia.

lämmönjohtavuus on tärkeää ei voi aliarvioida. Tästä syystä. Tiedämme jo, että ullakon seinät ovat kiinteä katto. Ja talvella lämmitetty ullakkokamari, suurimman paineen ulos talosta kohti katto, ja syyttää muuttumaton fysiikan lakeja. Lämpö siirretään katemateriaali, peitetty lumikerroksen, joka, muuten, on luonnollinen eriste. Lumi, koska sen rakenne ja sisäiset ilmataskut ja toimii ulkoisen lämmittimen matalan lämpötila-alueella -2 ° C: ssa Ja tässä, joutuessaan viimeksi vähän lämmin katto sulaa ja lumi sekä halla kadulla, hän uudelleen jäätyy muodostaen jäätä. Ja nyt jää ei ole lämmöneristysominaisuudet lumen lisäksi, se pahentaa katto ja tuhoaa katto. Jos eriste katon, katon erityisesti tehty oikein, talven lumi katolle valehtelevat tasaisesti eikä sulaa.

Mitä toimintaa lämmöneristys lämpimänä vuodenaikana, se on kaikki hieman helpompaa. Kesähelteellä, ylimääräinen lämpö siirtyy katon ullakolle, ja olla huoneessa sietämätöntä kuumuuden vuoksi, ja jopa muutama ilmastointilaitteet eivät selviydy lämpöä tasolla. eristekerros häiritsevät tätä prosessia tarjoamalla jäähtyä katon alle. Tietenkin, verrattuna ensimmäisen kerroksen lämpötila on useita asteita korkeampi, mutta lopulta riittävän hyväksyttävä.

Nyt tietää ja ymmärtää, miksi katon eristys, voi kiinnittää huomionsa kattorakenne ja sen vaikutus laatuun eristys. Jotta eristys ullakon asianmukaisesti, on välttämätöntä verrata tavanomainen laite ja taitekatto. Siitä tulee heti selvää, että ero on siinä koko ilmanvaihdon väli katon ja oleskelutiloihin. Ja jos tavanomaiset katon tätä tarkoitusta varten on olemassa ullakko kattoikkunat, sitten taitekatto tuuletusväli rajoittuu 10-15 cm oikealle teki taitekatto läsnäolosta toimivaltaisen ilmanvaihto on yhtä tärkeä kuin lämmönjohtavuus materiaalien .. On useita syitä. Ensinnäkin, ilmanvaihto poistaa ylimääräisen kosteuden katon alla, mikä säästää sekä pidentävät kokoonpanon. Toiseksi ilmanvaihdon talvella ei salli ylikuumenemisen katolle, pitäen lumen sulamisen ja estää ulkonäkö jäätä. Kolmanneksi kuuma kesäilmanvaihto poistaa joitakin lämpöä ulos katon estää ylikuumenemisen sisä- ja elementtejä kattorakenteen.

Video: eristys mansardikatto

Ennen työskentelyn aloittamista, on tarpeen määrittää eristemateriaalin, koska se riippuu siitä, kerrosten lukumäärä, lämpöä kakku ja sen paksuus. Nykyään markkinoilla voi tarjota valtava valikoima erilaisia ​​eristeiden. ovat suosittuja mineraalivilla, lasikuitu, styroksi, suulakepuristettua polystyreeniä, Vaahtolasin, polyuretaanivaahdon. Älä myöskään unohda luonnon eristys - lastuvilla, paperi, olki. Mutta valitaan yksi tai muuta materiaalia lämpöeristyksen katon ullakon, sinun on ohjattava neljä perusparametrit. Ensimmäinen vaihe on jo tiedossa meille, lämmönjohtokyky. Katon eristys on paras ottaa materiaalia kertoimella 0,05 W / m * K tai vähemmän. Toinen vaihtoehto - kosteudenkestävyys, ja mitä suurempi se on, sitä parempi. Kolmas - se on palamisenkestävyyttä. Ja neljäs - ympäristöystävällisiä materiaaleja. Joista kaksi parametrit konkreettisiin kysymyksiin ei synny, koska ne välillisesti eivät vaikuta erityispiirteet luoda lämpöeristyksen kakku. Mutta lämmönjohtavuus ja kosteudenkestävyys voivat kallistua valintaan tiettyä ainetta.

Valitsemalla eristeenä mineraalivilla tai lasivillaa, sinun täytyy olla valmis jotta eristyskyky näiden materiaalien suuresti pahenevat ajan. Tämä voi tapahtua kahdesta syystä. Ensimmäinen - paakkuuntunut materiaali tai päinvastoin murenevat. Toisen - taso kosteuden materiaali ylitti kaikki hyväksyttävät normit. Nämä ongelmat ei ole yllättävää. Villa, mitä se voi olla, on villa, materiaalia, joka on hyvin herkkä kosteuden imeytymistä. Lisäksi tämä materiaali ei kestä mekaanista rasitusta ja niiden vaikutuksesta tuhoutuu. Toinen haitta villa eristeenä katon ullakon on tarve luoda paksu kakku 3-4 eristekerroksien, jotta saavutetaan haluttu tulos. Lopuksi, että lämpöeristys puuvilla tehdä useita kerroksia höyryn ja veden varautumisesta. Mutta puuvillan ja sen saatavuus tekevät siitä erittäin houkuttelevan.

On myös mahdollista lämpenemisen taitekatto vaahto. Tämä materiaali ei pelkää vettä ja sillä on erinomaiset eristysominaisuudet. Mutta tämän pitäisi olla varovainen valitessaan, sillä kaikki vaahto on sopiva tähän tarkoitukseen. Lähimpänä vaahdon suorituskykyyn ja usein käytetty, on suulakepuristettua polystyreeniä. Tämä materiaali ei myöskään pelkää vettä, se on paloluokka G1-G4, ja on kerroin lämmönjohtavuus 0,05 W / m * K Niistä puutteet polystyreenivaahdon huomattava, sen synteettistä alkuperää ja riittävän korkea hinta.

Niille, jotka haluavat rakentaa siitä täysin ympäristöystävällisiä materiaaleja, jotka sopivat lämpöeristys granuloidaan paperi, foamglass, ruoko, olki tai tikkaat merilevästä. Näillä materiaaleilla on erinomainen lämmönjohtavuus, ympäristöystävällisiä, mutta, kuten mikä tahansa muu aine, jokainen niistä on sen haitoista. Vaahtolasi on liian hauras. Ruoko, olki ja merilevä polttoainetta, ja vaativat taitoa käyttää niitä. Rakeistettu paperi vaatii erityisiä työkaluja ja taitoja.

Miten eristää kattoterassi

Kaikki työt katolle ullakon eristys on tuottaa tilaa eristys, munivat ja vahvistamisesta materiaalit paikan päällä. Voit tehdä tämän, sinun täytyy tehdä seuraavat:

 • vaiheessa rakentamisen orret tarvitse olla huolissaan vaihe, johon ne on asennettu. astua itse pitäisi valita yksi, joka pitää luotettavuutta suunnittelu katon ja samalla mahdollistaa tiukasti väliin orret mattoja tai eristelevyjen;
 • jos käytetään lämpöä eristävää materiaalia, joka ei ole herkkä kosteudelle, niin höyry ei tarvita. Muuten, esimerkiksi mineraalivillaa asetetaan päälle kattotuolien höyryn eristekerros;
 • ja täytetyt kontrobreshetka kori, johon kerros on luonut vedenpitävä kalvo paroprozrachnoy. Aukon, joka tapahtuu välillä kontrobreshetkoy ja eristys, suorittaa ilmanvaihto toimintoja. Lisäksi katto voidaan asentaa ilmanvaihtoilmaa aukot;
 • sisällä kattotuolien väliin, lämpöeristys asetetaan ja kiinnitetään sinne. On kuitenkin yksi tärkeä seikka. Palkin jalka on valmistettu puusta tai metallista, joka tapauksessa, orret lämmönjohtavuus paljon huonompi kuin eristemateriaalin. Näin ollen palkin on kylmä silta. Tämän ehkäisemiseksi, päälle jo pinotut eristys ja kattotuolit varustaa yksi jatkuva eristekerros. Valitettavasti se kätkee orret, johon muita elementtejä on kiinnitetty muihin ullakon rakentaminen. Ja helpottaa lisätyötä, on huomattava, jos palkin;
 • eristekerros päälle asetetaan höyryä läpäisevä kalvo ja korjata kaikki sisemmän laatikon.

Video: Miten eristää kattoterassi

Nykyään ullakko on suosittu omistajat maa taloa. Mutta monet ihmiset maksavat liian vähän huomiota sen lämpenemistä ja vasemmalle pettynyt jälkeen siellä kesällä ja talvella. Mutta ymmärtäminen tarkoitus katon eristys ja kalustettu se sääntöjen mukaan, voit nauttia kaikkia positiivisia puolia asuu talo ullakko.

Mitä idiootteja aina laittaa

Mitä idiootteja aina laittaa - (miinus)!?

Niin tärkeä ja yksi selkeä ja asiaa artikkeleita.

Se auttoi minua paljon.

Jos voisit - joutuisimme 100 ++++++++ tämän artikkelin!

Kirjoittaja Kunnioitus ja uvazhuha!

Ja mikä on tiheys mineraalivillaa olisi valittu mansardikatto?

© Building portaali StrPort 2011-2016. Artikkeleita korjaus-, rakennus- ja rakennusmateriaaleja.

Kopioi tiedot sivustosta on mahdollista vain luvalla julkaisijan tai suora viittaus lähteeseen. oikeudelliset perustelut

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin