lämmitys laskurit asuntoja

Miten laittaa laskuri lämmitys asunnossa: paperityötä ja asennus

Laki "energiansäästöstä" hyväksyttiin maassamme. Asiakirjan mukaan, kaikki asunnon asentamiseen tarvitaan sen tilille lämpöenergian kulutusta laitteita. Valvonta veden, kaasun ja sähkön on pitkään ollut arkipäivää. Monet uskoivat, että lämpö ei sovellu mihinkään hammaskiveä, joten laskurit se tuli todellinen uutuus. Miten laittaa laskuri lämmitys asunnossa, kuvattu tässä artikkelissa.

Mitä käyttäjät ajattelevat laskurit lämmityksen asunnossa? Arviot viittaavat siihen, että edut asetetaan kirjanpito laitteiden ilmeinen.

Omistajan on maksettava vain tuloksena lämpöä ilman kustannusten kattamiseksi tappiot kuljetuksen aikana. Maksimaalisen talous, on tarpeen poistaa kaikki lähteet, jotka edistävät lämpöhäviö talossa: asentaa Windows, eri tiiviys, jotta eristys tiloihin ja suorittaa muita toimintoja. On kaksi tapaa asentaa yksikkö.

Asennus Yleisen talon laskurin

Monet ihmiset ovat kiinnostuneita siitä, miten laittaa laskurit lämmitys asunnossa.

On syytä huomata, että ihmiset asuvat kerrostalot, voi ratkaista ongelman lämmön mittaus kulutuksen turvautumalla asentaa kuin yksilön ja koko talon laskuri. On huomattava, että on halvin vaihtoehto. Koska kustannuslaskenta yksikön korkea, mutta se jaetaan asukkaiden. Summa tulos on täysin hyväksyttävää.

Merkintöjä kerääjälaitetta ottaa kerran kuukaudessa. On maksettava omistajalle jokaisen huoneiston vastaa alueen asuntoja. Samaan aikaan noudattaa tiukkoja ehtoja: jos lämpö toimittaja ei anna kuluttajalle johtuen lämpötilasta, niin hän on velvollinen palauttamaan rahat tekemän vuokralainen.

Miten aloittaa asennuksen yhteisen talon laskuri?

Ensimmäisessä vaiheessa tapahtuma - kokous vuokralaisten talon. Siinä käsitellään keskeisiä kysymyksiä tulevan asennuksen. Määritettiin myös joka toimii keräilijä, ota lukemat ja kirjoittaa kuitin maksun.

kokouksen päätöstä on pakollista vakioprotokollan, niin voit ottaa yhteyttä yhtiön kirjallinen suostumus laitteen asennuksen.

Tärkein prioriteetti yhteinen talo-yksikkö - sen halpuuden. Kuitenkin taloudellinen puoli, kun sitä käytetään, ei kuitenkaan täytä käyttäjiä. On monia syitä. Esimerkiksi, tasainen riittävän lämmitettiin ja sisäänkäyntien voi aiheuttaa lisääntyneen lämmön kulutusta.

Onko ulospääsyä? Selvittämiseksi laskurit lämmityksen asunnossa?

Usein asukkaat ovat turvautuneet asennus yksittäisten laskulaittei-. Tällaiset Lämpömäärämittarimme lämmitykseen asunto on paljon kalliimpaa, mutta myös hyötysuhde on korkeampi.

Teknisiä rajoituksia asennuksen yksittäisten laskurin

Ennen kuin laitat laskurit lämmityksen asunnossa olisi tunnettava useita teknisiä rajoituksia. Lämpöenergiamittari yksityistä käyttöä asennettu valua, joka johtaa suoraan huoneiston. In vanhanajan kerrostalot suoritetaan yleensä johdotettaessa putkien lämmitykseen pystysuoran muutos. Tämä tarkoittaa, että huoneistossa voi olla uninen. Jokainen niistä on asennettava mittari, joka maksaisi omistajalle melko kalliita.

Ratkaisu tähän ongelmaan on asentaa erityisesti suunniteltu laskurit lämmittimet. Mutta asennus tällaisen laitteen maamme ei suoriteta, vaikka Euroopassa tämä menetelmä yleistyi.

Valmistajat kirjanpito yksiköt tarjoavat ulospääsyn tästä tilanteesta. Ei laittaa muutaman metrin, ovat turvautuneet asennus venttiilit, mitataan veden virtaus perustuu lämpötilaero pinnalla säteilijän ja ilmaa huoneeseen.

Toinen tapa ulos on suljettu yhteiseen asennus tonttu laite, joka on kuvattu edellä.

Rakennuksissa, joissa johdotus muodostetaan vaakasuoraan asennettaessa metriä hallinnasta lämmön kulutus ei rajoitu. Kompakti laitteet on asennettu putki, joka tuottaa lämpöä huoneeseen. Joissakin tapauksissa asennus tehdään valmisteilla.

Lämmön metriä ja mittauksen funktiona erilaisia ​​modifikaatioita. Sovelluksesta riippuen, voit hakea yhteen neljästä vaihtoehdosta. Mietitäänpä kukin erikseen.

Tämä on vastoin yhtenäinen rakenne. Hän on ruuvi, turbiini tai tuuliviiri. Tukiaseman toiminta sisältyy jäähdytysneste muuntaa etenevän liikkeen liikkeeksi osa mittausta.

Tämä on edullisin kustannuksiltaan laitteen. Sitä ei voida soveltaa, jos jäähdytysaineena vettä korkea jäykkyys, tai se sisältää hiukkasia ruostetta, hilseilyä tai mittakaavassa. Ne voivat tukkia mekaanisen laitteen osien. Siksi ennen asentamista yksiköt asennetaan erityinen suodatusjärjestelmä. Lisäksi mekaaninen rakenne ei kestä nopeaa vaihtelua.

Sähkömagneettisia laitteita pohjimmiltaan käsittää nykyisen ilmenemismuotoja tekijä, kun neste kulkee magneettikentän läpi. Laitteet tunnettu siitä, että riittävän korkea stabiilisuus metrologiassa. He tulivat laajaan käyttöön. Epätarkkuudet lukemissa voi aiheuttaa epäpuhtauksien läsnäolo vedessä ja huono laatu johdotuksen asennuksen aikana.

Arvosta laitteita pyörteet, jotka näyttävät takana este sijaitsee jäähdytysnesteen tiellä. Rakenne voidaan asentaa sekä putkien pysty- ja vaaka-muutos. Laitteet ovat herkkiä ilman läsnä ollessa putkessa, hitsauksen laatu ja epäpuhtaudet veteen.

Talletukset putkissa eivät vaikuta laitteen toimintaan. Laitteet vaativa koko suorat osat putkeen ennen mittaria ja sen seurauksia.

Yksiköt toimivat ultraääni

Ne voivat mitata aikaa, jonka aikana neste johdetaan putkijohdon läpi lähteestä vastaanotto signaalin. Laitteet ovat Doppler, taajuus, aika, ja korrelaatio.

Joka tapauksessa laitteen toiminta erottuu täydellisesti. mittauslaite järjestetään puhtaalla vedellä epäpuhtauksien läsnä ollessa tai skaalausta. Virheellisiä lukemia voi tapahtua, kun on kuplia jäähdytysneste tai mittakaavassa. Tämä laite on luotettava ja kestävä.

Että on sovellettava laskuri?

Kuten minkä tahansa mittauslaitteen, mittari on oltava vastaava todistus ja passi. Asiakirjat osoittavat ensisijainen testaus yksikön, joka pidettiin tehtaalla. Näitä indikaattoreita olisi tulostimeen merkittyjä. Ne näyttävät leima tai tarra. Päivämäärät tarkastusmenetelmille riippuvat laitemallista. Mediaani tapahtuma - joka neljäs vuosi.

Joka ohjaa rutiinitarkastus laitteen?

Nykyinen tarkastus laite tehdään voimassaolon päätyttyä tarkasteluvälillä.

Tätä tarkoitusta varten, omistajan on sovellettava useita tapauksia:

 • paikallisyhdistys ROSTEST;
 • yksityinen järjestö, joka pitää näitä valtuuksia;
 • palvelukeskus valmistajan.

Tässä prosessissa, koska asennus metriä lämmitykseen asunnossa, sinun pitäisi valita yritys, joka tarjoaa asennuksen ammatillisen tason. Monet yritykset tarjoavat edelleen huollosta. Aikana rutiinitarkastusten vastaa asiantuntijoita.

Asennusjärjestyksessä ja laiteyhteys

Miten laittaa laskuri lämmitys asunnossa kaikkia sääntöjä? Omistaja itse oikeuden kokoonpanoon on. Asennus suoritetaan erityisiä organisaatioita, joilla on päätöslauselman akkreditointi suorittaa tällaisia ​​palveluja. Yrityksen työntekijät seuraavat toimet toteutetaan vaiheittain:

 • Tee liitännät hanke;
 • sopi asiakirjan yritys, joka asentaa yksiköihin;
 • asentaa laskurit lämmityksen asunnossa;
 • päättymisen jälkeen sinetöity laitteita;
 • Laitteet on rekisteröity;
 • laitteen on oltava toiminnassa, ja sen jälkeen ne siirretään valvonnan järjestämisestä.

Miten valita yritys asentaa laskuri?

Valitessaan yritys, joka asentaa tuotteen, kannattaa kiinnittää huomiota useita tärkeitä kohtia:

 • saatavuus vapaan poistumisen insinööri sivustoon, jonka aikana tutkii viestinnän;
 • täytäntöönpanon kaikkiin vaiheisiin asennustyöt;
 • läsnäolo seurassa erikoisvarusteita ja ammattitaitoisia työntekijöitä;
 • toleranssi ja läsnäolo todistusten;
 • tietoa yhtiön Unified;
 • takuu työstä;
 • tarjoaminen etuoikeutettu palvelu tietyn kansalaisryhmän;
 • mahdollisuus maksuerän ja takaisinmaksuehdot;
 • palvelun tarjoaminen.

Niin kuinka paljon ovat laskureita lämmitykseen asunnossa? Hinta itse mittalaitteen yhdessä venttiilin säännellä, suodatin ja sulkuventtiili on noin 10 000 ja edellä, mallista riippuen.

Kuitenkin tähän määrään on lisättävä menot asennuksen. Joten meidän on maksettava paitsi laskurit lämmityksen asunnossa. Asennuksen hinta kasvaa merkittävästi ja on noin 20000 ruplaa.

Lukemia tämä laite poistetaan samalla tavalla kuin sähkömittarin kanssa. Sitten täytetään kuitti, joka sisältää ero lukemat kerrotaan nykyinen tariffi.

Maksu lämmityksen tiskin toi oksat Sberbankin. Vastaanottajaksi määritetyn tarjoava yhtiö lämmitys.

Lämpömäärämittarimme on hyvä apulainen omistajan asunnon tai talon. Tärkeintä - määrittää asennuksen keinona yksikkö, yhteensä taloja tai yksittäisiä, ja veloittaa ammattilaisille.

Noin laskurit lämmityksen asunnossa kommentit lajike. Monet matkustajat uskoivat, että läsnäolo yksittäisten työkalujen avulla lämpenemisen kuukausittaisen maksun 30-40%.

Laskurit lämmityksen asunnossa: luokittelu metriä ja niiden asennus säännöt

Laki "energiansäästöstä" hyväksyttiin Venäjällä. Asiakirjassa velvoittaa kaikki omistajat asentaa kodeissaan mittauslaitteisiin. Seurata veden virtausta, kaasun ja sähkön on jo pitkään ollut tapana eniten asunnon. Monet ihmiset virheellisesti uskovat lämpöä mittaamaton tekijä, joten laskurit lämmitys heille tuli todellinen uutuus. Miten asentaa tuli pakolliseksi kaikille laitteille? Katsotaan tutkia.

Vaihtoehdot asennukseen annostuslaiteryhmät

Hyötyvät asennus mittalaitteiden on ilmeinen. Omistajan asuntojen maksaa vain tuloksena lämpöhäviöitä ei forking maksua kuljetuksen. Säästöjen maksimoimiseksi tulisi poistaa kaikki mahdolliset lähteet lämpöhäviöitä talossa: mount suljettu ikkunat, eristää huone jne Mittarin asennuksen vaihtoehtoja voi olla kaksi.

Asukkaat kerrostalot voi ratkaista ongelman lämmön mittaus, jossa obschedomovoy annostelulaite. Näiden, muuten on edullisin vaihtoehto. Sen jälkeen, kun lämpömittarin hinta, joka ei ole halpaa, ja sen asennus on "hajallaan" omistajille useita asuntoja. Saadun määrän seurauksena, olisivat hyväksyttäviä. Viitteitä tällaisesta laitteesta poistetaan kerran kuukaudessa. Maksut Kullekin huoneiston mukaisesti koon. Tässä tapauksessa, jos palveluntarjoaja hyvässä uskossa täyttämään osa sopimusta, eikä se tarjoa viittausta talon lämpötilaa, se olisi velvollinen palauttamaan maksetut varat vuokralaisia.

Kannattaa aloittaa kokouksen yleisen rakennuksen asunnon omistajat. On syytä keskustella kaikkia vivahteita tulevan asennus- ja päättää kuka poistaa mittarilukemat ja kirjoittaa kuitin maksun. kokouksen päätöstä on tarpeen vahvistaa protokollan, niin voit ottaa yhteyttä rahastoyhtiö kirjallinen lausunto yhdistävän laitteen.

Halvin tapa lämmittää annostelemiseksi järjestely - yhteisiä osia. Et kuitenkaan voi odottaa useita syitä taloudellisen vaikutuksen häneen

Menetelmä # 2 - yksittäisten instrumentointi

Tärkein etu obschedomovogo laitteen - sen halpuuden. Kuitenkin taloudellinen vaikutus sen käyttö voi olla paljon pienempi kuin odotettiin. Ja on monia syitä. Esimerkiksi ei riitä winterized kuistia tai asunnon naapureita, mikä lämpöhäviö ovat kohtuuttoman suuret. Siksi monet ihmiset valitsevat yksittäiset laskurit lämmitykseen, asennetaan suoraan huoneiston. Se on kalliimpi, mutta erittäin tehokas vaihtoehto.

Allokaattorit asentaa jokaiseen patterin asunnossa. Kuukauden sisällä, ne korjaa akun lämpötila, seuranta pienintäkään muutokset. Näiden tietojen perusteella, maksu lämmön lasketaan

Ennen suunnittelemaan asennuksen yksittäisten kirjanpidon laitteen, sinun tulisi tutustua joitakin teknisiä rajoituksia. Lämpö virtausmittari putkistoon asennetun johtaa asunnon. Vanhassa kerrostalot esiintyy usein pystysuoran asettelun lämmitysputket. Tämä tarkoittaa sitä, että asunto voi olla useita nukkuville, joista kukin on asennettava laite, joka on erittäin epäedullinen. Ratkaisu voisi olla asentaa erityisiä metriä lämpöpatterit, mutta tällaiset laitteet maassa ei käytetä, vaikka Euroopassa on yleisenä käytäntönä.

mittauslaitteet valmistajat tarjoavat asentaa kodeissa, joissa on pystysuuntainen jakelusta ns venttiilit, jotka mittaavat veden virtauksen perusteella lämpötilaero pariston pinta ja ilmatilaan. Toinen ratkaisu ongelmaan - obschedomovoy annostelulaite. Rakennuksissa, joissa vaaka-asennus asunnossa kuumenemaan laskurit ei ole monimutkaista. Kompakti malli laitteita on asennettu putkeen, rehun nestettä huone tai, joissakin tapauksissa, paluuputkeen.

Lämmönlaskimet työskennellä erilaisten virtausmittareita. Riippuen toimintaolosuhteet voidaan valita neljästä vaihtoehdosta.

Ovat kaikkein yksinkertainen laskuri. Voi olla kierteiset tai turbiini tuuliviiri. Toimintaperiaate laite perustuu muuntaminen translatorisen liikkeen jäähdytysaineen virtauksen mittauselimen. Edullisin laitteita. Voidaan käyttää, jos jäähdytysneste on valittu kovaa vettä tai jos se sisältää hiukkasia ruostetta, hilseilyä tai valssihilsettä. Ne tukkia mekaanisen laitteen osasta, joten on suositeltavaa asentaa erityisiä suodattimia eteensä. Lisäksi mekaaniset laitteet eivät voi sietää äkillisiä virtauksen muutosten.

Mekaaniset lämmönkulutusmittareiden ovat yksinkertaisia ​​mittalaitteita. Ne ovat kuitenkin hyvin herkkiä laadun jäähdytysnestettä, nopeasti tukkeutua ja epäonnistua

Sähkömagneettinen laskurit lämmityksen asunnossa työssään käyttävät tekijä esiintyminen sähkövirran kulun aikana nesteen magneettikentässä. Laitteet on riittävän korkea metrologiset vakautta ja hyvin käyttää. Epätarkkoja laite kasvaa ulkonäkö epäpuhtauksia veteen ja huono laatu johtimiin asennuksen aikana.

Laitteet arvioi pyörteiden taakse muodostuu este sijaitsee jäähdytysnesteen tiellä. Se voidaan asentaa sekä pysty- että vaakasuorat viivat. Laitteet ovat herkkiä ilman läsnä ollessa järjestelmässä, hitsauksen laatua ja vedessä olevia epäpuhtauksia. Myös niiden toiminnan täytyy asentaa magneettinen siivilä. Talletukset putkissa eivät häiritse työssään. Laitteet vaativa koko putken suorat osat ennen mittaria ja hänen.

Mitata aikaa, että neste kulkee lähteestä vastaanottimeen signaali. Laitteet jaetaan Doppler, taajuus, ja ajallista korrelaatiota. Joka tapauksessa, laitteen toimii moitteettomasti mittausten homogeeninen kirkas neste ilman epäpuhtauksia saostua tai mittakaavassa. Vääristymä lukemat syntyy ulkonäkö ilmakuplia, laajuuden tai mittakaavassa jäähdytysneste. Kestävin ja luotettava vaihtoehto.

Kuten mikä tahansa mittauslaite, mittari on oltava todistus ja passi. Tarvittavat asiakirjat sisältävät tietoja ensivakauksen joka omistaa tehtaan. Samat tiedot on sovellettava vastakappale muodossa erikoisleimasimet tai tarroja. Käytön aikana laitteen täytyy myös tehdä säännöllisesti tarkastusta. Ajoitus sen toteutus riippuu laitemallin. Keskimäärin tapahtuma järjestetään joka neljäs vuosi.

Kompakti ultraääni malleissa suunniteltu asennettavaksi asunnon ominaista korkea tarkkuus, luotettavuus ja pitkä käyttöikä

Järjestyksen asennuksesta ja metriä

Kiinnittäminen ja yhteysaikalaskuri saa suorittaa organisaation paketin lupien tällaisille palveluille. Sen asiantuntijat vähitellen hoitaa seuraavat työt:

 • suorittavat yhteyden hankkeen
 • sopia asiakirjan organisaation, joka toteuttaa lämpöä;
 • asentaa annostelulaite;
 • äänitys laitteet;
 • kulkevat laitteen käyttöön ja siirtää sen toimivalta valvovan organisaation.

Devices tilin - hyvä apulainen omistajan omaisuutta, joka auttaa käyttämään varoja harkiten. Jokainen, joka ei halua maksaa tappiot kuljetuksen aikana lämmön ja kylmän akut täytyy tehdä asennus mittarin lämmitykseen. Varsinkin kun se ei ole liian vaikeaa. Tärkeintä - itse päättää, liittää yksittäiseen laitteeseen tai obschedomovoe ja pudottamaan kaikki muut askareet ammattilaisia.

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

echo adrotate_group (27, 0, 0, 0); Hyvää päivää. Epävakaa käynnissä Automaattinen kattilan AOGV 11.

echo adrotate_group (27, 0, 0, 0); Hei Tänä vuonna siirtynyt maan.

echo adrotate_group (27, 0, 0, 0); Hei Muutama päivä sitten löysin useita vaurioitunut katto.

Internetin tietosanakirja rakentamista viestintä

Miten laittaa laskuri lämmitys asunnossa: asennus mittarit

Lämmittämättömissä huoneet talvella on mahdotonta elää, ja tämä ei kiistellä. Kuuma patterit kylmempiä kuukausia - rakentaminen ja hyöty modernin elämän. Kuitenkin laskut säännöllisesti veloittamista asiantuntijoiden rikoslakiin Lämmitys, usein liioiteltuja. Vain selvittää, miten laittaa laskuri lämmitys asunnossa on asunnonomistaja mahdollisuus ei tarvitse maksaa ylimääräistä.

Tavoitteiden asettaminen laskuri lämmitykseen

Kallis lämmittää talon. Mutta yksityiset asunnon edes valita kattilan laitteiden ja polttoainetta. Vuokralaisten kerrostalojen ei ole muuta vaihtoehtoa - keskuslämmitys tariffeja nimeämä rahastoyhtiö.

On kuitenkin olemassa keino vähentää kustannuksia lämmitykseen huoneisto - yksittäisten lämpömittarin.

Kun ei ole laadukas lämmitys. Se tapahtuu niin, että talon lämmitysjärjestelmä toimintahäiriö pakko etsiä vaihtoehtoisia lämmönlähteitä. Tai aiheuttaa Algoritmitunnus huone patterit tulee aikomusta hallinnan Asuntotoimi säästää lämmityskustannuksia obschedomovyh.

Sitten putkimies kiinnittää venttiili sulkuventtiili, vähentää kuuman veden virtauksen lämmitysjärjestelmissä asuntoja. Asukkaat ovat kylmiä ja kuumennetaan sähkökiuas, lisäys laskuja. Mutta kustannukset lämmityksessä Tämän ei ole vähentynyt.

Kun lämpö on liian paljon. Tulistetun Huoneilman on epämiellyttävä, on välttämätöntä avata ikkuna vähentää yleistä lämpötila tasolla. Mutta takana näennäisen yksinkertaisilla menetelmillä maksaa raha "lämmitys kadulla." Ne voidaan tallentaa asettamalla valvonnan pattereiden ja lämpömittarin - lämmityspiirissä asunnosta.

Piilotettu komponentteja maksujen lämmitykseen. Kattilan lämmönsiirtoaine tulee runkoverkon kanssa kuumennuslämpötila, mutta sisääntulon lämmitysputkien hänen talo, on eri lämpötila, alhaisempi. jäähdytysneste toimitus putkien kautta liittyy lämpöhäviö huonon eristyksen, tämä on ymmärrettävää. Mutta nämä lämpöhäviöt maksaa loppukäyttäjälle - omistajat huoneistoja korkeita rakennuksia ei ole varustettu lämpöä metriä.

Kuukausimaksuja jonkun toisen elintilaa

Jokaisessa huoneistossa talossa on varustettava lämpömittareiden - 13 artiklan 5 liittovaltion lain №261-FZ 23.11.2009 Rahastoyhtiö noudattaa tätä säännöstä ja lopussa kunkin kuukauden, poistaa lämpöä kulutus korkea rakennus, joka sijaitsee sen toimivaltaan. Summa lämpöenergiaa yksinkertaisesti jaetaan asuntoja niiden elintilaa. Vaikka tämä lähestymistapa ei ehkä ole kelvollinen.

Tiedot kotelon saatavilla rikoslain perusteella tiedotteessa jokaisen huoneiston. Kuitenkin nämä koosteet usein ei oteta huomioon tiedot asuin kunnostaminen, lisätä lämmitys alueella. Ei ole tietoa lisätä olevia kytkentä patterit.

Samaan aikaan, asunnot ja kunnostaminen ja laajentaminen määrä lämmittimien kuluttavat enemmän lämpöä kuin toiset. Koska obschedomovoy lämpöenergian kulutus jaettuna passi asuntojen vuokralaiset ovat "normaali" asuntoja maksaa käyttämä lämmön vuokralaisten parantunut "asuntoja.

Helppo tapa ulos tilanteesta maksamalla toisen lämpöä - mittarit lämmityspiireille asuntoja. Säästöt lämpöenergian kustannukset, jonka kulutus määritetään lämpömittarin, määrä on yli 30% entisen kuumennettaessa maksut liittyvät koko kotelon (normatiivinen).

Tyypit Sähköjohtojen asunnon lämmitysjärjestelmä

Korkeissa huoneisto on varustettu joko pysty- tai vaaka-johdotus lämmitysjärjestelmän. Asuinkerrostalojen rakennettu ennen alkua luvulle, lämmitysjärjestelmä kasvatetaan pystysuunnassa.

Pystysuora ulkoasu lämmitysjärjestelmä

Vertikaalinen silmukka lämpöjärjestelmä suoritetaan yhden putken, ainakin kahden putken. Mutta aina johdonmukaisesti ajaa Jäähdytysnesteiden on Backboard tasoilla - alhaalta ylös, sitten ylhäältä alas. Erityisesti pystysuora lämmitys johdot kierrätetään Khrushchevki.

Lämmityksessä, jolla on pystysuuntainen johdotus on vakavia puutteita:

 • epätasainen lämmön jakautuminen. Lämmönsiirtofluidi pumpataan pystysuuntainen sisävuori muodon, joka ei ole tasaisen lämmityksen huonetta eri tasoilla. eli huoneistoissa on alemmissa kerroksissa on paljon lämpimämpi kuin alueet lähempänä katolla korkeita rakennuksia;
 • estyneen säätö asteen lämpöä lämmityspatterit. Tarve varustaa jokainen ohitus akku;
 • ongelmat tasapainotus lämmitysjärjestelmän. Tasapaino yhden piirin lämmitys pystysuora johdinsijoittelua saavutetaan sulkuventtiiliä ja lämpötilan säätölaitteet. Mutta mitään muutosta paineen tai lämpötilan järjestelmässä on suoritettava uusi säätö;
 • Yksilöllisesti monimutkaisuus huomioon lämmön kulutus. Vertikaalinen nukkuville lämmityksen huoneen huoneisto yli yhden, niin tavanomainen lämpömittarit ei sovelleta. He tarvitsevat muutaman - jokaisesta jäähdytin, joka on kallista. Vaikka pystysuuntainen johdotus lämmitykseen, käytettävissä oleva väline lämpöenergian mittaus - lämmönlevittimeen.

Rakennus- kaavion pystysuuntainen lämmitys putki halvempaa vaaka kaapelointi - tarvitaan vähemmän putkia. Säästöt aikakaudella massa tyypillisessä rakennuksessa Venäjän kaupunkialueiden XX vuosisadan katsottiin oikeutetuksi.

Horisontaalinen kaapelointi lämmitys kerrostaloissa

Kun vaaka johdotus lämmitysjärjestelmän on myös pystysuuntainen nousuputken syötteen jakamiseksi jäähdytysnesteen kerroksissa. Toinen nousuputki, joka toimii paluulinja on sijoitettu pystysuoran kuilun tekninen lähellä rehun nousuputken.

Molemmista jakauma nousuputket asunnossa näyttävät vaakaputkia kahden piirit - meno- ja paluu. Paluujohdon kerää jäähdytettyä vettä, kuljettavat sen lämpövoimalan tai kattila.

Edut horisontaalinen kaapelointi lämpöputket ovat:

 • mahdollisuus lämpötilan säätämiseksi jokaisessa huoneistossa, ja koko runko (vaatii sekoittamalla solmua);
 • korjaus tai ehkäisyyn erillisen lämmityspiirin ilman täyttä sulkeminen lämmitysjärjestelmän. Sulkuventtiili mahdollistaa kerrostalon piiri milloin tahansa;
 • pikaopas lämmitys kaikissa kerroksissa. Vertailun vuoksi, jopa hyvin tasapainoinen-putkijärjestelmä, pystysuora johdotus toimituksen jäähdytysnesteen kaikki patterit kestää ainakin 30-50 sekuntia;
 • Asennus lämpömittarin huoneisto piiri. Kun lämmitetään vaakasuora kaava torjua sen lämpö koneet - yksinkertainen tehtävä.

Se haitta, että vaakasuoran lämmityspiirin - sen kallistuminen. Tarve asentamiseksi paluuputken rinnan virtausputken nostaa hintaa asunnon kuumentamalla 15-20%.

Piirteet lämpömittarin

Ryhmän yksittäisiä lämpöenergian annostuslaitteet on suunniteltu toimimaan lämmitysjärjestelmät 15-20 mm putken kanavan ja jäähdytysnesteen määrä on alueella 0,6-2,5 kuutiometriä tunnissa. Laskelmat kulutetaan lämpöenergian lämmön laskurit ja lämmön jakelijat toimivat itsenäisesti, jossa on tiedot lähtö piirikortti.

Tietokonelaitteen moduuli määrittää määrän lämpöä ennalta määrätyn ajanjakson ajan (tunti, päivä tai kuukausi), ylläpitää ja kertyy tämän tiedon muistiin laitteeseen 12-36 kuukautta. Kätevin asennus haihtumaton laskuri lämmitykseen (eli ylimääräinen virtalähteen - akku).

Mallista riippuen, arvot sen lämmön mittauksissa näkyvät kilowattia tunnissa, megawattia tunnissa, tai gigajouleina Gcal. Johdon ja monet muut palvelut ovat tarpeen lukemia lämmön Gcal. Muunnetaan Gcal on tarpeen käyttää tarkoitukseen sopivia muuntaminen kaavan. Esimerkiksi varten kilowattituntia - kerrotaan kertoimella 0,0008598.

Tyypit ja ominaisuudet huoneiston lämpömittareiden

Kukin mittari on monimutkainen useita laitteita. Sen pakkaus voi sisältää lämpötila-anturit, laskimet kulutetusta lämpöenergiasta ja paineantureita, virtauksen ja jäähdytysnesteen kestävyys. Tarkka laitteet lämpömittarin valmistajan asettamat varten mallista.

Riippuen periaatteen lämpöenergian, lämmön metriä on varustettu ultraääni- tai mekaanisella (-mittari) mittari. Myös malleja, joissa virtaus laitteiden muut tyypit (esimerkiksi pyörre tai sähkömagneettisia), mutta ne ovat huonosti jaettu. Lämpömittareiden on suunniteltu keräämään tietoja lämmönkulutus yksinomaan vaaka- johdotuksen lämmityspiirin.

Erillinen ryhmä lämmön metriä - laskimet ja lämpö jakelijat eivät vaadi hyödyntämällä lämmityspiirin. Näitä laitteita käytetään laskea kustannukset lämpösäteilijöiden kaikki piirit lämmityspiirin.

Yksinkertaisimmillaan suunnittelu, siis edullisimmat (noin 9000-10000 hankaa.) - laite, jossa on kaksi-wire lämpötila-anturia, vesimittari ja elektroninen laskin yksikkö. Pääasiallinen käyttöelin laskuri on kohde (juoksupyörä, potkuri tai turbiini), joka pyörii samalla kun se kulkee läpi jäähdytysneste laitteen. Kierrosten lukumäärä määrittää määrän jäähdytysnesteen läpi mittarin.

Yhteyttä lämpömittari upotettu putken virtausta ja palata lämmityspiirin asuntoja. Ensimmäinen lämpömittari asetetaan laskuri erityinen korttipaikkaan. Toinen - on asennettu paluuputkeen, erityisesti palloventtiili suunnittelu (jack) tai tee, lämpömittarilla varustettu holkki.

Plussat mekaaniset lämpömittarit:

 • maksaa noin 8000 ruplaa.;
 • Rakenne on yksinkertainen ja luotettava;
 • Se ei vaadi ulkoista virtalähdettä;

Se houkuttelee riittävän oikea suorituskyvyn ja vakauden luvallisuus on asennettu vaakasuoraan tai pystysuoraan asentoon.

Haitat lämpö laskurit mekaanista tyyppiä:

 • Termi työsuhdeturva korkeintaan 4-5 vuotta. 4 vuoden välein toteuttamista vahvistus vaaditaan;
 • korkea kulumista pyöriviä osia. Kuitenkin kaikki mekaaniset metriä korjataan vähän rahaa;
 • pyörivä elementti parantaa painetta kuumennus piiri;
 • herkkyys waterhammer;
 • suuri kysyntä vastaa todellista jäähdytysnesteen virtaus nimellinen virtausnopeus lämmitysjärjestelmä on asennettu valmistajan toimesta.

Tarvitaan työnnetään silmukan magneettinen verkko siivilän ennen termistä mekaaninen laskin. Laite on erittäin herkkä sisältöä mekaanisen suspension määrä jäähdytysnesteen!

Ultraääni lämpömittarin

Virtausnopeus Näiden laitteiden avulla määritetään ultraääni- lähettämän signaalin lähettimen ja vastaanotin vastaanottaa. Sekä termisen ultraääni mittari asennetaan vaakasuorassa lämmitys putki on asetettu tietyn etäisyyden niiden välillä.

Signaalin anturin seuraa jäähdytysnesteen virtauksen ja saavuttaa vastaanottimeen ajanjakso, joka riippuu liikkeen nopeus jäähdytysnesteen lämmityspiirin. Perustuu aikaan datasarja jäähdytysnesteen virtausta.

10 suoritusmuoto on annettu yli ultraääni virtausmittarit - taajuus, Doppler, korrelaatio, jne. Sen lisäksi, suorittaa perustoimintoja, ultraääni- lämmön mittari voi olla toiminto säätää jäähdytysnesteen etenee ..

Edut ultraääni lämpöenergiamittareita huoneistojen:

 • alhainen hinta alustaan ​​- 8000 ruplaa. (Kotimaan malleissa);
 • tiedot lämmön aiheuttama kuormitus LCD-näytön yhdellä napsautuksella, joka on kätevä;
 • laitteen toiminnan ei aiheuta lisäystä hydraulinen paine lämmitysjärjestelmän;

Pakottamalla saavutetaan pitkä käyttöikä - yli 10 vuotta (vahvistus tarvitaan joka 4. vuosi) ja virtansa sisäänrakennettu akku.

Miinukset ultraääni lämpömittareiden:

 • herkkä koostumus jäähdytysnestettä. Kun niiden sisältämien ilmakuplien ja lian (vaahto, mittakaava ja niin edelleen.) Lukemat on virheellinen, ja suuntaan kasvaa lämpöä.

Ultraääni virtausmittarit on yksi sääntö asetus - putkiosan ennen ja jälkeen laitteen on oltava suora (tarvittava kokonaispituus suoran osuuden - yli metrin). Silloin mittari antaa oikeat tiedot lämmön kulutuksesta.

Laskin ja lämpölevitin

Nämä laitteet suorittavat mittauksia suhteellisen lämpöenergian kustannuksella. Nämä rakenteet - lämmön sovitin ja kaksi lämpötila-anturi. Kolmen minuutin välein, lämpötila mittausanturit suorittaa pinnalla lämmityspatterin ja huoneen ilmakehän, eron määrittämisen. Lämmönkulutusta kerätyt tiedot on koottu ja näytetään laitteen näytöllä.

Lämpö laskimet on ohjelmoitu toimimaan tietyntyyppisiä lämmityspatterin aika asennuksen siihen. Kaikki tarvittavat tekijät ja teho jäähdytin luvut on merkitty laskuri muisti, jonka avulla se näyttää tiedot lämmönkulutusta kilowattituntia.

Luvut osoittavat lämmön levittimet on esitetty mielivaltaisissa yksiköissä. Ja niiden käännös kilowattituntia lukemat on kerrottava arvo nimelliskapasiteettiin lämmityspatterin ja vastaavalla kertoimella jäähdyttimet. kuvaavat luvut ovat valmistajan antamat laskurin perusteella laboratoriokokeiden tulokset.

Laskimet ja lämmön levittimet on järjestetty mittaamaan lämpöenergian lämmityspatterissa. eli asunnossa, jossa pidetään kirjaa lämmityslaitteet kuten pitäisi olla yhtä monta metriä kuin on patterit. Molemmat laskurit on tehokas riippumatta järjestelmän asuntojen lämmittämiseksi ja työskentely ominaisuudet jäähdytysaineena käytetään lämmityspiirin.

Ammattilaiset venttiilit ja lämmön laskimet:

 • maksaa noin 2000-2500 ruplaa. eli niiden asennus on edullinen pienissä asunnoissa, joissa on viisi patterien tai vähemmän (mutta yli 2);
 • pitkäikäinen ilman tarkastusta - 10 vuotta;
 • helppo ja nopea asentaa patterin koteloon tai lähellä sitä;
 • Tiedonsiirto, jossa on useita lämpömittareiden radioteitse yhden ohjaimen, yhteen niitä (radio saatavuus riippuu mallista);

Vakuuttava puoltaa asennus tällaisten laitteiden - täydellisen riippumattomuuden mittaustulosten jäähdytysnesteen laadun.

Miinukset asunto laskimet ja lämmön Levitys:

 • suhteellinen mittausvirhe määrä on 7-12% (suurin virhe luontainen lämpölevittimen), joka on korkeampi kuin "ura" lämmön metriä;
 • energiankulutus tiedot oikein, jos lasketaan mittauksista useiden laitteiden rajoissa asunnosta. Yksi tietokone ei pysty oikein määrittämään lämmönkulutus ilmakehän yhdestä jäähdyttimen. Tarvitaan yhteenveto useita laitteita;
 • tehokasta työtä vain tehtaan malleissa patterit. eli mitään muutoksia kuin alkuperäinen patterin lämpöä kaltaiset mittaukset lämpömittareiden eivät ole sallittuja.

Asennussarja asentamiseksi laskin tai lämmön levitin on valittu jäähdyttimen tyyppiä, jossa jarrusatulan runko on asennettu. Hätävara tapoja asentaa mittari laadun huononemiseen tiedonkeruun. Jos erityistä asennussarja ole järkevää korjata laitetta akun se palvelee.

Järjestystä oikeutetut lämpömittarin asennus

Sekvenssi, joilla pyritään asennus väline erillinen syöttö lämmön asunnossa on seuraava:

 • kirjallinen kutsu talon johto-organisaation asentamiseen Lämpöenergiamittarin päätöslauselman. Kirjeessä on liitettävä kopiot saantoselvitykset asuntojen, tekninen passi asunnon;
 • hankkiminen tekniset edellytykset asennuksen lämpömittarin lämpöenergian toimittaja (yleensä rahastoyhtiön);
 • laatiminen yksittäisten lämmön mittaus ja asennus teknisten asiakirjojen. Esityskieli organisaatio, jolla on laillinen oikeus tarjota suunnittelupalvelut;
 • koordinoimaan hanke dokumentaation kanssa lämmön sähköntoimittajat.

Hankkia lämpömittarin tuottaa sovitun luonnoksen lämpö ei pitäisi olla, koska voidaan kieltää useista syistä. Joilla on kaikki asiakirjat projekti pysyy valitussa lämpömittarin - Ultraääni, tai mekaaninen ulkoisen laitteen (esim., Lämpö laskin).

Ostetun mallin on saatava myyjän tarkastukset (kauppa ja raha), manuaalinen, takuukortti ja kopio voimassa oleva laatu.

Yhtiö, joka suorittaa asennuksen lämpömittarin on oltava lisenssi tämäntyyppistä työtä. Ennen valintaa urakoitsijan tarpeen arvioida tiedot ehdokkaista (rekisterin, todistukset, hyväksynnät SRO), asentajien (erikoislaitteita, luettelo asennustyön, läsnäolo asennussarja), takaa työtä.

On huomattava, että sen lisäksi, että lämpömittarin tarvitsee lisälaitteita ja varusteet: ohitus, patteritermostaattien, putki suodattimet, T jne täyttö lämpömittarin tai lämmön levitin jälkeen asennustyöt - tarvitaan .. Tiivisteet edustajat sekä lämmityslaitteilla kasvi.

Kun asennus on mahdotonta tai kannattamatonta

Asennus Yksittäisten lämpömittarin evätään rahastoyhtiö, jos ei ole korkea rakennus obschedomovogo lämpömittarin. Laskea suhde ODN on tarpeen tietää lämmöntarve talon.

Maksut Lämpöenergiamittareille seuraavissa tilanteissa tulee olemaan suurempi kuin ilman sitä:

 • lämpöputki annetaan multistory rakennus on vanhentuneet järjestelmään - kautta hissi;
 • asunto on päähän talon, viimeisenä tai ensimmäisessä kerroksessa;
 • On halkeamia ikkunanpuitteet, ovi laatikkoon;
 • Loggia (parveke) ei ole lasitettu;
 • Puhdistaa sisäänkäynnin huoneeseen (rikki ikkunat, ovi auki ajotie), jne.

On huomattava, että ei vain asettaa obschedomovoy ja tilaa laskurit, jotta lämpö energiakustannuksia. Tarpeen uudistaa rakennuksen lämmitysjärjestelmän - korvaaminen hissin asentamiseksi AITP tai AGC. Vain tällaisessa sähköjärjestelmän korkean nousee puolestaan ​​saavuttaa mukavuutta huoneistoja vähintään maksut lämmitykseen.

Video yksittäisten lämpömittareiden

Asettaminen lämpömittarin - vaatimus Venäjän lainsäädännön. Mutta asunnot kerrostalot, tämä sääntö ei päde. Syitä Yksittäisten lämpömittareiden voi olla ongelma käsitellään tässä video:

Petersburger perustettiin vuonna 2013 pattereiden lämmittää laskimet asunnon ja löysi 30% liikaa lämmitykseen. Mutta HBC-3 ei ole kiirettä kompensoimaan sen kustannukset. Katso video:

Lainsäädäntö edellyttää varustaminen lämmitysjärjestelmiä kerrostaloissa talossa laskuri, vaan ainoastaan ​​yleistä (koko talon). Talon-johtajat asunnon kotitaloudet hyötyvät mittarit yhdessä tapauksessa - jos talo on uusi tai kunnostettu (eristetyt) modernien standardien mukaisiksi.

Vain kysymys mittarin asennuksen lämmitykseen. Asunnosta, jossa nyt asuvat pystysuoran ulkoasu lämmitysjärjestelmä, hommasta paljon, ja sinun täytyy avata ikkunat ja osuus lämmön tulla valtava. Hiljattain ostanut asunnon, paritalo jo antautunut, ja meidän vain kuusi kuukautta. On vaakasuora kaava lämmitys-, ja haluamme laittaa laskuri lämpöä välittömästi. En halua maksaa vapautuvan lämmön ikkunassa, se on vain pelkää rikoslain ei anna lupaa mitään keittivät syystä.

Olen myös käsitellyt kysymystä aiheen. Äskettäin valmistunut rakentamiseen ja koristeluun omakotitalon perheen ja tässä se tuli, ja ennen asennusta erillislämmityksen metriä talossa. Monet joka kuvaa rakenne ja vaiheiden asennettaessa metriä, mutta meillä on vielä osoitettu asiantuntijoille ja ei ollut esityksiä.

Internetin tietosanakirja järjestelystä teknistä ylläpitoa verkkojen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin