Lämmin ovet maalaistalon

Lämmin etuovi yksityiselle maalaistalo: optimaalinen koko ulompi kannas

Kysymys valintatulon rkonstruktsii maassa, päättynyt korppikotka-paneloitu talo ei ole niin vaikeaa kuin se saattaa vaikuttaa ensi silmäyksellä. Lisäksi markkinoilla on tarjolla valtava valikoima - niukka valikoima 90s jää taakse, ja voit valita kahdenkymmenen suurten valmistajien tänään vain tarjota korkealaatuisia ja luotettavia tuotteita, kuten on laita monoliittinen laatat ammatillinen lattia, jonka piirustukset näyttävät täällä http://fasdoma.ru/materialy/profnastil/monolitnye-perekrytija.html.

Ennen kuin aloitat hallitsemaan markkinoiden ovivalmistajat, tarvitset hieman tehdä itse kysymykseen hyvin oven muotoilu, ominaisuudet materiaalin, etuja ja haittoja etuovien yksityiskoteihin.

Joten, mitkä toiminnot suoritetaan syöttöjärjestelmän maalaistalon? Se on olennainen osa sisätilojen kadun sekä elementtitalo sivuraide, joka on suunniteltu suojaamaan sisätiloja epäsuotuisista sääoloista, kuten myös kutsumattomia vieraita. Vastaavasti oven pitäisi olla hyvin erikoinen sisustuksessa julkisivun sekä vankka ja käytännöllinen muotoilu, josta omaan elämään tapahtuu.

Luotettavuus kankaan kasvaa läsnäolo korkealaatuisia ja luotettava lukitus, jolla on oltava korkea turvallisuustaso. Lisäksi asentamista oven taloon liittyy myös asennuksen erityisiä malleja, jotka suojaavat itse oven jäätymiseltä: asennus korkki ja tekemällä kynnys.

Edessä muotoilua mökki Sen on täytettävä seuraavat vaatimukset:

 • Oltava kestävä ja luotettava antamaan vastustuskykyä barbaarisen ja henkisen halkeilua, antavat suojan ulkoisia olosuhteita.
 • On korkea lämmöneristys. Suunnittelun on oltava erityisiä materiaalit, joilla on lämpöä ja läpäisemättömyyden ylimääräisiä ääniä. Ovet on lämmin.
 • Se on kätevä käyttää prosessia, sekä älykäs valaistus portaita, on kuvattu artikkelissa. Siksi ovi on asennettava reiästä, jonka avulla voit hallita talolta. Moderni teknologia mahdollistaa parantaa tätä ominaisuutta, ja nyt saat kehittyneitä laitteita: videoglazki, valvontakameroilla. Näillä laitteilla omistaja talon voi nähdä, kuka myönsi hänelle käynnin sekä mitä tapahtuu talonsa ympärille, ei välttämättä tule ovelle.
 • Esteettisyys. Kauniit kasvot oven ilahduttaa paitsi omistajien, mutta myös vieraille. Oven on sovelluttava ulkoa ja orgaanisesti sovi sisustus talon.
 • Pitäisi olla takuu asiakirjoja valmistajalta, se ei ole välttämätöntä, että herjausta portaikossa puusta.

Mitä etsiä valitessaan?

Ovet kartanotunnelmasta kuvassa

Ensi silmäyksellä ratkaista tämä kysymys näyttää helppoa ja yksinkertaista, mutta itse asiassa monet omistajat taloja menetetään valittaessa paras vaihtoehto. Välittömästi herättää paljon kysymyksiä ratkaista, jotka ovat mahdollisia vasta tutkittuaan yksityiskohtia. Syynä vaeltava ajatuksia valinta tulon järjestelmien on niiden valtava valikoima, voit joskus vain ei suunnata mitä kangasta soveltuu maalaistalon, ja joilla kaupunkiasuntoa.

Tietysti mikä tahansa ovi suunnittelu pitäisi täyttää luotettavuuden, turvallisuuden ja kestävyyden, mutta on olemassa joitakin vivahteita, jotka on otettava huomioon valittaessa. Esimerkiksi syöttöjärjestelmän täytyy olla lisäsuojan kosteuden tunkeutumista taloon, luonnoksia, joten suunnittelussa tulee maksimaalisesti eristää. siksi

asiantuntijat uskovat, että ovi pitäisi olla hyvä eristys, hyvä tiiviys kuin ylimääräisiä ääniä.

Lisäksi, parempi suosia malleja terästä. Jos sinulla on jotain salattavaa häikäilemättömiä ihmisiä, se on parasta valita paksummasta materiaalista. Jos et pelkää turvallisuudesta arvotavarat, voit käyttää terästä, paksuus teräksen joka on yhtä suuri kuin 3 mm.

Oven sisäpuolella rakenne on esitettävä hyvin lämpöä eristävää materiaalia, ja ulkosivun vuori voidaan käyttää. Lisäksi markkinoilla on laaja valikoima pinnoitteita MDF. Jotta etuovi voi olla henkilökohtainen projekti.

Lisäksi, tulisi kiinnittää huomiota oviheloja, joka myös osallistuu aktiivisesti puolustuksessa maalaistalon:

 • Laadukas lukko. Suositeltava oviin maalaistalon vähintään kaksi lukkoa. Niitä voidaan käyttää: yksi lukitusvipu ja toinen sylinterin avulla. Ensimmäinen luokka on raskaampaa lukot, jotka tarjoavat suojaa kannalta vahvuus, on vaikeampi poistaa fyysistä voimaa. Toiseen luokkaan kuuluvat lukot on suojattu teknologia tauko, on vaikea tuottaa yleisavain tai avain valita oikea, koska mekanismi koostuu monien miljoonien yhdistelmiä. Tämän seurauksena kaksi näistä kahdesta mekanismista täydentävät toisiaan, jotka tarjoavat parhaan suojan kotiisi. Laadukas lukko puinen lehtien
 • oven saranat - ovat heikoimpia oven. Ne voidaan helposti poistaa avulla hienontaa tai raskaan vasara. Turvallisuussyistä, hyödyntämään paremmin anti-nastat. Kun ovi suljetaan, he painua reikiin ovenkarmiin, täydellisesti syömällä oven. Silloinkin kun leikataan tai kaatamalla, rikolliset eivät alle voima poistaa ovilevyyn. Tästä seuraa, että ovi oli ainakin neljä kannatinta, jotka on asennettu lukon puolella, ja samalla mekanismilla ylhäältä ja alhaalta. Myös, silmukka on oltava erityinen säätölaite tapauksessa muodonmuutoksen aukon muodon.
 • lukitusmekanismit: Salpa ja salpa.
 • tarvikkeet, Rakentamisen oven. Moderni teknologia ja materiaalien avulla voit luoda ovia, jotka täyttävät luotettavuuden ja kestävyyden. Materiaalin valinta riippuu mieltymysten käytettävissä ovirakennelman.

On olemassa suuri valikoima materiaalia, jota käytetään tekemään syöttää rakenteita, sekä valmistuksessa epätavallinen portaita. Liitteinä ja koristeet alkoi käyttää lasia.

Käsitellään yksityiskohtaisesti kunkin materiaalin:

 • alumiini. Ovet Tämän materiaalin on yksinkertainen rakenteeltaan, mutta ovat lyhytikäisiä. Tämä materiaali kestää korkea kosteus ja kestää äärimmäisiä lämpötiloja. kiinteä ovet, pystyy ylläpitämään korkea laatu käytetä pitkään aikaan, koska ne ovat korroosiota. Ne on helppo asentaa.
 • muovi, kuten valmistuksessa julkisivupaneelit kuvattu materiaali. Tällaiset mallit ovat edullisin ja helpoin. Aineisto on ominaista se, että se on helppo käsitellä, on sitkeä ja se voi kestää useita vuosia. Kuitenkin nämä ovet eivät anna suojaa hakkerointi.
 • Tree. Avulla tämän tuotetun aineiston klassikkoa sisäänkäynnin oven talo. Puu on käsiteltävä erityisellä avulla vastuksen lisäämiseksi, luonnon. Suorituskykyä paremmin kuin muut materiaalit.
 • teräs. Tämä materiaali on ja luotettavin, se ei pelkää mitään vahinkoa mekaanisen, kosteutta ja syövyttäviä prosesseja. Tämä ovi on erinomainen pitää lämpimänä, jos täydennetään termomaterialom. Tähän mennessä tämä on paras suoja tunkeutujia. Koristella teräsovet käyttää erityistä koristelistat.

Erilaisia ​​ovimalleihin

Kun olet päättänyt materiaalista, kannattaa harkita erilaisia ​​rakenteellisia ominaisuuksia. Tyyppi-ja syöttömekanismi voi olla ryhmä:

 1. swing. Niiden muotoilu vaadi välit oven ja karmin, jotta estää tunkeutumista luonnoksia. Ovi, jossa on korkea äänieristys, koska valmistettu imevää mitään ääntä.
 2. Liukuva. Poikkileikkaukset siirretään sivusuunnassa. Avoin läsnäolosta johtuen liikkuvan mekanismin, joka koostuu ohjaustelojen, tulppa ja tulppa.
 3. taitto. Heillä on miellyttävä ulkonäkö, mutta käytetään harvoin syötteenä rakenteita. Ovet on useita osia, jotka on vuorotellen taitetaan haitarin.
 4. Pendulum ja Konyushenny. Nämä sisäänkäynnit pystyvät muuntamaan minkä tahansa rakenteen, mutta harvoin käytetty maan mökkejä.

Lisäksi, useissa taitokset voivat olla:

Menetelmän mukaisesti aukon ovat:

 • Avaa huoneeseen.
 • Avautua ulospäin.

Toinen tyyppi porttina on:

 1. Ilmatiivis erityistä eristys ovet.
 2. Palontorjunta suunnittelu.
 3. Äänieristetty.
 4. Niitä käytetään suojan mekaanisia vaurioita.
 5. Luodinkestävä.

Luotettavin suunnittelua pidetään palo-ovi ja kestävät mekaanisia vaurioita, koska niiden valmistuksessa käytetään taipuisaa materiaalia - terästä. Runko on sijoitettu erikoismateriaaleja, jotka eivät salli kulkua luoteja ja suojaavat sisäänpääsyn tulipalon taloon. Oveen käytäntö, jonka äänieristys ja ilmatiivis rakenne ei käytetä rakentamisessa maan. Ne ovat toisiaan täydentäviä.

Tietenkin jokainen mökin omistaja haluaa luoda vankka ja luotettavaa suunnittelua, jonka on oltava tasainen ja kaunis. Kannattajat klassisen tyylin sopii tavallista suorakulmainen ovi. Mutta ystäville hienossa kunnossa, ovi voi tilata muodossa kaaren, tehty muodossa puoliympyrän.

Ovirakenne kuuro peräpeili, joka sijaitsee yläosassa muodossa kaaren, ja koriste-elementti oven voidaan täydentää.

Käyttämällä tylsä ​​peräpeiliin aiheutuu siitä, että ei rasita itse oven, koska maa talot käyttävät vain tukeva vahvaa terästä oven useita lukot erilaisia.

Koristeeksi voit käyttää panssaroidusta lasista valmistettuja elementtejä sekä metallia. Lisäksi sisustuselementti on ovenkahva, jolla on myös valtava lajike, joka täyttää erilaiset makuelämykset.

Ulkoisten rakenteiden heikkoudet ja vahvuudet

Voidaan sanoa, että tämän tai oven rakenteen edut riippuvat laitteen ja valmistusmateriaalin tyypistä. Voimme kuitenkin erottaa yhteisiä vahvuuksia:

 • Jokainen ovirakenne voidaan tehdä vapaassa tyylissä. Kangas voi olla monipuolisin: kiinteästä lasista, kehyksestä, läpinäkyvästä tai sävytetystä, kuviolla tai lasimaisella.
 • Kaikki ovet on suljettu, mikä estää kylmän ilman tunkeutumisen.
 • Ulko-ovet eivät vaadi huolellista hoitoa, ne toimivat monen vuoden ajan ja tarjoavat luotettavan suojan kotona.
 • Laaja tuotevalikoima tarjoaa hyvät mahdollisuudet ovien valmistukseen, mikä on erinomainen lisä katujen koristeluun.

Samaan aikaan sisäänkäynti-ryhmät yksityiseen kotiin heikkouksia:

 1. Kääntö- ja taittorakenteiden käyttö on lähes mahdotonta maanrakennuksille, koska tilojen eristys ei ole saavutettu. Ne voidaan kuitenkin sulkea erityisin keinoin.
 2. Jotta ovet olisivat äänieristettyjä, niissä on oltava karkaistu lasi, kolminkertaiset tai kaksinkertaiset ikkunat. Myös profiilin materiaali on tärkeä.

Kuva sisäänkäyntiovista taloon

Lisäksi maa-talojen tuloryhmien kustannukset voivat johtua myös niiden eduista tai haitoista. Oven hinta riippuu tällaisista olosuhteista:

 1. Ulomman oven rakenne.
 2. Oven mitat (lehden leveys ja korkeus), profiilien rakenne.
 3. Ovien rakenne kaikkien osien valmistukseen.
 4. Läsnäolo ylimääräisiä sisustuselementtejä, lasiastioita karkaistusta lasista, piirustukset, lasimaalaus.
 5. Ovien laitteiden kustannukset, niiden laatu ja määrä.
 6. Lisärakenteellisten elementtien läsnäolo: tamburi, visiiri.
 7. Yksittäisen järjestyksen valmistusaika.
 8. Työskentele sisäänkäynnin oven asennuksessa ja lisätyötä sisustuksessa.

Voit tilata sisäänkäyntiovien sekä valmiiden ratkaisujen luettelosta että tehdä erikoishankkeen mukaan asiakkaan suunnittelun piirteistä ja mieltymyksistä.

 1. Vladimir

Tänään ajattelin vain etuovesta, on aika vaihtaa sitä. Se on tehty omasta, valmistettu lohkoista ja vanerista, ja se on vuorattu lämpimällä materiaalilla. Mutta se on vanhentunut, kuten kirjailija sanoi, 90-luvulta. Päätin lopettaa valintani teräksestä. Kaikki samoin ja turvallisuutta ja austerausta. Laitoin kaksi ovea, siellä on eteinen, kuten ilmatyyny, mikä tarkoittaa, että se vähentää kylmää.

Minulla ei ole maalaistaloa, mutta tässä on yksityinen talo suoraan kaupungissa. Käytännöllisenä ihmisenä kiinnitän ensisijaisesti oven lujuutta ja lukon luotettavuutta sekä lämpöeristysominaisuuksia. Rakastin vaihtoehtoa teräsovesta (minulla on tammi), mutta luulen, että ulompien ovien lasisisällöt ovat liiallinen ylellisyys, ainakin ei talvellemme.

Kun hän rakensi talonsa dachassa, kysymys oven asennuksesta jäi loppuun asti. Ja kun se tuli ovelle, rajatussa budjetissa oli tehtävä "tilapäinen" vaihtoehto. Joten viiden vuoden ajan tämä "väliaikainen" ovi on sen arvoinen. Nyt valitsen mietteliäs: niin, että eristys on hyvä, ja materiaali on luotettava, ja muotoilu niin, että silmä iloitsee.

En edes ajatellut, kuinka monta vivahdusta on otettava huomioon asennettaessa ovi. Minulla ei ole maalaistaloa, mutta aion tehdä toisen uloskäynnin asunnosta. Ja tietysti tarvitsen tällä puolella luotettavan oven, jossa on lämpöeristys. Aion todennäköisesti keskittyä vakiolevylle. Mutta otan puuta teräspinnoitteella. Vain parvekkeella täysin teräs ei jollakin tapahdu.

Mitä minun pitäisi etsiä, kun valitaan yksityisasuntoon eristetyt ovet?

Maan talon lämmin sisäänkäyntiovet ovat pakko. Lisäksi niiden on oltava luotettavia ja turvallisia. Koska talvet ovat yleensä kylmiä ja tuulisia, tämä vaatimus tulee erittäin kiireelliseksi. Erilaisia ​​erilaisia ​​malleja vaikeuttaa valintaa.

Sisäänkäynnin kaaren tyyppi maalaistalolle

Huomio! Ostamalla heikkolaatuisen ovimallin, voit ostaa joukon ongelmia: jäätymisen, kondensaation oven sisäpuolella ja seurauksena jäätä, ovien lehtiä olevien metallien osien korroosiota. 2-3 vuoden kuluttua tällainen muotoilu on muutettava. Lisäksi on otettava huomioon, että yksityisen talon sisäänkäyntiovet ovat jatkuvasti alttiina ulkoisille tekijöille: kesällä on aurinkoisia säteitä ja sateita talvella - lumen, huurteen, jatkuvan lämpötilan muutoksen. Joten sinun ei tarvitse säästää ovelle.

Kuinka valita talossa laadukas, luotettava ja lämmin tulorakenne? Itse asiassa tämä on paljon helpompaa kuin miltä se näyttää ensimmäisellä silmäyksellä. Mallin valinta on kuitenkin hyvä, kiinnittäen huomiota lämpöeristykseen.

Perussäännöt sisääntuloväylien valitsemiseksi

Metallinen sisäänkäynti tai puinen ovi on parempi lopettaa ensimmäisenä. Ne ovat luotettavampia ja kestävämpiä ulkoisen fyysisen voiman vaikutuksilta. Ulkoisen metallilevyn paksuuden ollessa 1,5 mm: n ja 2 mm: n asentama kadun lämmin rakenne ei voi pelätä, että se avautuu kattotelalla. Ulomman raon pitäisi olla kiinteä, ilman hitsauksia ja niitejä. Sisäiset jäykisteet myös edistävät mallin suurempaa lujuutta. Eteisen ja viilun tulee olla hyvin asennettu ja pitävä ovenkehys ja arkki pitävät tiukasti kiinni niin, että se ei ole mahdottomana särmätä ja käännä sitä.

Puinen sisäänkäynnin rakenne, sisustettu lasiseinillä

Ovien saranat on ihanteellisesti piilotettava. Tämä lisää luotettavuutta ja yksityisen talon etuovi näyttää paremmalta. On toivottavaa, että silmukoiden määrä on suurempi kuin kaksi. Kolme tai parempaa - neljä silmukkaa tarjoavat sisäänrakennetun rakenteen entistä turvallisemman liittämisen eikä se loeloja ajan myötä. Ensinnäkin tämä koskee paksua teräslevyä valmistettuja raskasmalleja.

Suunnan, jossa lämmin etuovi avataan, on oltava ulospäin. Tällöin ei ole mahdollista koputtaa sitä ulkopuolelta. Lämmitintä käytettäessä käytetään mineraalivillaa, vaahtoa ja muita lämpöä eristäviä materiaaleja. Riippumatta rakennuksen sisällä olevasta eristämisestä, tiivisteen kaksois- tai kolmoiskuvio on läpäistävä ääriviivaa estäen pakkasilman pääsemästä sisään rakennukseen.

Jotta suojaus olisi mahdollisimman tehokasta murto-osaan, rakenteeseen on asennettava vähintään kaksi erilaista lukkoa - satula ja sylinterilukot. Kahden lukon avainten löytäminen kerralla on melko ongelmallista, kestää kauan. Mökin sisäänkäynnin laatuovet ovat eristettyjä ja luotettavia rakenteita.

Etuluukun eristäminen: mitä minun pitäisi harkita?

Yksityisen talon eristetty turvaovi on eräänlainen raja kadun ja sisätilan välillä. Kylmällä vuodella huono lämmöneristysmalli ei tee kaikkia sille määritettyjä toimintoja: se jäätyy, tiivistää kosteutta sisäpuolella, huurun kahva ja ovi ei suojaa sitä kylmältä. Siksi talon eristetyn sisääntulovälineen valitseminen on tärkeää kiinnittää erityistä huomiota lämmöneristyskerrokseen. Ja ei vain lämmittimen materiaalista vaan siitä, miten se asetetaan kankaalle. Paras vaihtoehto on laittaa lämmitin kuten puff kakku.

 1. Ulkokerros. Itse asiassa tämä on itse malli. Periaatteessa ei ole merkitystä, onko se puu vai metalli.
 2. Toinen kerros. Tämä on suoraan lämmitin. Ihanteellisessa tapauksessa lämmöneristimellä tulisi olla suuri tiheyskerroin. Hyvä vaihtoehto on mineraalivilla.
 3. Kolmas kerros. Tämä on ilmakerros. Se suojaa kangasta jäätymiseltä.
 4. Neljäs kerros. Jälleen lämmittimen kerros.
 5. Viides kerros. Oven sisäpuolella. Voidaan valmistaa metallista, puusta tai laminaatista.

Etuluukun asentaminen edellyttää, että kaikki aukot oviaukon ja laatikon väliin pyydetään huolellisesti sulkemaan kylmän ilman läpi halkeamat. Oven oikein säätö ja halkeamien poistaminen ovilevyn ympäriltä, ​​voit estää toisen kylmää ilmaa. Tätä varten sinun on säädettävä ovi tasolta, jota ei ole vaikea tehdä yksin.

Suomen metallinvalmistajan luoma katuovi

Jos teet tamburin sisäänkäynnin edessä, se lisää lämmönsuojaa kotona. Kaikki modernit eristetyt mallit valmistetaan "termisen tauon" tekniikan perusteella, eli ei ole kosketusta oven sisä- ja ulkosivujen välillä. Tämä takaa jään jäämisen talvella, jolloin ovet eivät jäätyvät eivätkä salli kylmää päästä huoneeseen.

Oikein valittu etuovi kestää katkoksia vähintään 15 vuoden ajan. Tietenkin eri tekijät voivat vaikuttaa valintaan: taloudelliset mahdollisuudet, henkilökohtainen myötätunto tietylle materiaalille, ilmasto, viimeistely talon julkisivulle. On kuitenkin olemassa tiettyjä merkittäviä kohtia, joita ei missään tapauksessa saa jättää huomiotta valitsemalla mökin sisäänkäyntiovet: korkealaatuinen ja luotettava rakenne, hyvä lämmöneristys, luotettavat ovilukot, mallin säänkestävä ulkopinta ja houkutteleva ulkonäkö. Etuosassa on myös huomattava koristeellinen tehtävä, koska se on osa talon julkisivua. Ja koska se näyttää, tulee olemaan ensimmäinen vaikutelma talosta.

Metalli sisäänkäynti talon ulko-osalle

Minkä kokoisia haluaisin mieluummin?

Ovien sisääntulomateriaalilla on oltava oikeat mitat. Älä valitse valtavia ja valtavia vaihtoehtoja - ne eivät ole kovin käyttökelpoisia. Suuria rakenteita on vaikea avata. Erityisesti kaikki puutteet tulevat näkyviin talvella, kun kadun jäätyy. Tuuli puhaltaa talon sisällä, kun suljet oven, rikkomatta vakiintunutta mikroilmastoa. Toinen haitta - massiivisten vaihtoehtojen hinta on melko korkea.

Huomio! Jos on tärkeää, että saat korkealaatuisen mallin parhaalla hinnalla, kiinnitä huomiota tavanomaisiin metallisiin oviin. Ne ovat erittäin luotettavia ja vakiomitat tekevät niiden käytöstä erittäin mukavaksi. Lisäksi voit sijoittaa eristyskerroksen itsenäisesti ja piilottaa sen verhoiluun. Tämä antaa sinulle tyylikäs ja lämmin ovi.

Ylellisyyttä suoritusmuodossa oven metalliseen, tunnettu siitä mielenkiintoinen suunnittelu ja värien yhdistelmä

Ovet voidaan esittää yhden siiven ja kaksinkertainen siipi malleja. Kysynnällä. Mutta tässäkin kaikki riippuu kysymystä hinnasta sekä lämpöhäviöt. Jos ulkoa kotiisi sallii, on parempi valita luotettava ja pieni ovi erinomaisen eristyksen. Yksityiskodissa sisustus kysymys ei todennäköisesti siirretään oven, koska voit menettää positiivinen tulos.

Etuovi on välttämättä oltava jokaisessa kodissa. Muista, että jos valita suunnittelun sattumanvaraisesti, on tuskin mahdollista taata optimaalisen suorituskyvyn lämmöneristys ja suojata ulkopuolisilta. Tulevat ovelle monimutkaisia ​​kysymyksiä valinta saada laadukkaita malli.

Kestävä metallinen etuovi - tämä ei takaa suojan.

Laatu, lämmin, kestävä ja kauniisti sisustettu metallia.

termi "sisäänkäynnin omakotitalon" rakennusalalla.

Sisäänkäynti pariovet lasi omakotitalon siellä.

Kommentteja tai arvosteluja valitettavasti, mutta voit jättää.

Mitkä ovat ulko-ovet, ovet talossa, mökki tai mökki

Päätehtävä asunnonomistaja - suojelu talon - ratkaistu asettamalla vahva muotoilu tulo. Maalaistalo, mökki tai mökki erityisesti tarvitse sitä, koska ilman luotettavaa tulo ovea, niistä tulee helppo saalis hakkereille. Hänen Suomen talot nykyään yksi suojaa kuin pystyt.

Ovi - ensimmäinen asia sinua tultaessa. Lisäksi luotettavuus metalliovia todistamaan pitäisi mahdollisesti enemmänkin sellainen koristella Suomi kotiin. Koska ne ovat kadulla, sinulla on oltava korkea lämpöä ja ääntä eristäviä ominaisuuksia. Materiaalit ja valmistamisen rakenteet ovet voivat olla erilaisia.

Ne voivat vaihdella muoto ja rakenne, mutta kumpi valitaan, sen on täytettävä turvallisuusvaatimukset ja henkilökohtaisten mieltymysten omistajille.

Perusvaatimukset etuovi

Etuovi kesäasunto, maa mökki tai omakotitalo arvioitiin seuraavilla kriteereillä:

 • Murtovaras. Kaikki neljä luokkaa, joista parhaat ovat kolmas ja neljäs. Street ovet on suojattava edellä sekä pääsy siihen ei ole rajoitettu, ja katu - katu.
 • Lämmöneristys. Ovet maan mökkejä ja taloja on jatkuvasti yhteydessä kadulla. Ilmasto sisällä mahdollisimman pitäisi olla vähemmän riippuvainen säästä ulkopuolella. Jos sää on lämmin, se ei saisi olla kuuma. Jos se on viileä sisällä talossa on lämmin.
 • Kulutuskestävyys. Katurakentaminen on kestettävä mekaanisia vaurioita. Suomen talot usein jätetään yksin pitkäksi aikaa. Vandaalit voivat yrittää raapia tai rikkoa oven. Näin ollen, lasi rakenne ei ole kovin sopiva.
 • Suunnittelu on sovelluttava ulkoa ja mökistä. Moderni suomalainen taloja eroavat quirkiness ja monimuotoisuutta suunnitteluratkaisuja. Valitse kadun heille oven - ilo.

Tärkeimmät kriteerit ovat laatu eristyksen ja murtosuojaus tulon suunnittelun mökki. Ensimmäinen tekijä liittyy enenevässä määrin valmistus materiaalia.

Parhaimman luotettavuuden on metalliovia. Paino hänen suomalainen koti varustettu sellaisilla. Ja alin - metallia.

Lämmin jos ovi riippuu suunnitteluun, asennettu suomalainen koti, ja eristemateriaalin.

Kulutuskestävyys määräytyy laatu ja ulkoiselle pinnoitteiden ja päättyy. Suomen talot usein koristavat ovet vasara pinnoitteita. Kaikki muu riippuu mielikuvitusta ja maku suunnittelijoiden ja asiakkaiden sekä taloudelliset edellytykset jälkimmäisen.

Koska materiaali määrää rakenteen lujuus, hän kiinnittää erityistä huomiota valittaessa panos omakotitalon rakentamiseen. Riippuen materiaalin valmistus tuotantopanosten jotka on asennettu suomalainen koti, jaettu:

 • Metallia. On rauta, alumiini ja terästuotteita. Kylmävalssatut pidetään luotettavin ja kestävä materiaali. Jos käytetään ruostumaton teräslevy, suunnittelu ei pelkää mitään kosteuden tai korroosiota. Kunnon eristys, teräs ovet ovat hyvin pidetään lämpimänä.
 • Puuta. Puun tuotannon ovet suomalainen koti on käytetty melko usein. Periaatteessa jono. Tämä luonnollinen luonnollinen materiaali, tunnettu siitä, käytettävyyttä, kestävyys ja luonnon kauneutta. On kehystetty (valjaat ja täyteainetta), kehys (käyttäen lasiosissa) ja suojus (puurunko on vuorattu molemmin puolin, ja on auton sisällä).
 • Muovia. Tämä on halvempi muoto ovia.

Materiaali on helppo prosessi, metalli-muovi rakenne on helppo valmistaa, on suuri kulutuskestävyys ja kestävyys, mutta pieni murto. Ovet ovat usein varustettu kaksinkertaiset ikkuna.

Koska etuoven maan mökki, talo tai omakotitalon, seuraavat rakenteet:

 • Vauhdissa. Tämä merkitsee lasku minimiin koko ja aukkojen lukumäärän välillä oven ja karmin. Tästä johtuen oven virtaa alahuoneen luonnoksia ja ulkoisen melun. Se voi olla joko lasia tai ilman. Metallista, puusta tai muovista.
 • Liukuva. Koostuu osista, siirtynyt kohti erityisesti asennettu ohjausrullien. Usein maalaus tällainen ovi on varustettu lasi. Lisäksi on olemassa metalli, muovi ja puu.
 • Taitettava. Suunnittelun koostuu jaksojen, taitto "harmonikka". Tulo ovi on harvoin käytetään heikon murron.

Ovet voivat olla erilaisia ​​määrän taittuu - maalauksia. Mallit ovat:

 • Yksilehtiset. Tämä tuote tavallista muodossa.
 • Polutorastvorchatye. Nämä ovat kaksi ovea, joista yksi on pienempi kuin muiden.
 • Kaksilehtiset. On kaksi läppää samankokoisia. Pariovet käytetään laaja aukot.

matkustamon ovet voidaan avata sisäänpäin ja ulospäin. Suositusten ja vaatimusten asiakirjat sanoa 'oikea' katu ovia auki ulospäin. Tulipalon sattuessa tai muissa hätätilanteissa poistua talosta on helpompaa.

Ulkonäöltään ja muoto Ovet ovat:

 • Standardia.
 • Arch.
 • Sokea transoms.
 • Koriste-elementtejä, kuten lasi.

Lisäksi on palonkestävä ja luodinkestävä rakenne.

Plussat ja miinukset ulkoisten malleja

Riippumatta valmistus- ovet materiaalin tarkoitettu asennettavaksi omakotitalon ja mökki, tunnettu seuraavista eduista:

 • Erilaisia ​​muotoja, tyylejä ja malleja. Riippumatta tuotteen suunnittelusta, esimerkiksi raina voidaan värjätä karkaistu lasi, sävytetty tai piirustukset. Useimmiten se on valittu omistajien talojen ja asettaa omiin käsiinsä.
 • Korkea eheys ja lämpöä eristävät ominaisuudet. "Lämmin" älä anna oven talo on lämmin ja anna kylmässä.
 • Helppohoitoinen. Pese kädet tuotteen, ovat resistenttejä luonnollisia vaikutteita, se ei ole liian vaikeaa.
 • Pitkä käyttöikä.

Heikkoudet tulo -aiheiset omakotitalojen, maan mökkejä ja huvilat ovat seuraavat:

 • Monimutkaisia ​​rakenteita (kääntyvät, liukuva) ei ehkä ole korkea-luokan murron.
 • Taso lämmön ja äänen eristys on parantaa avulla erikoistyökaluja. Senkin jälkeen oston, ja usein omiin käsiinsä.
 • Suunnittelu muovi edellyttävät tehostettua profiilin, varustettu kaksinkertaiset ikkuna karkaistua lasia tai triplex.
 • Johtuen siitä, että ne menevät suoraan kadulle, on ongelma jäädyttämistä. Sisäpuolelle rainan tulisi aina olla lämmin.

Meidän leveyttä tämä kysymys on erittäin tärkeä. Talvella, tulo perusrakenteita talon muodostaa usein pakkasta. Vaikka eteisen sisäänkäynnin kadulle päin ja kaksisuuntainen käytöksessä näkyy, ja rainaa voidaan jäähdyttää kautta. Kyllä, ja rakentaa eteisen omin käsin ei ole aina mahdollista. Mutta toinen kerros vuori omin käsin voidaan laittaa ilman ongelmia.

Auttaa selviytymään ongelma voi olla hyvä sisempi lämpöä eristävä kerros. Lämmitintä käytetään mineraalivillaa, paisutettu polystyreeni, sijoitetaan ei vain rainan, mutta kehys karmin. Omakotitalon ovi tällainen laite - lämpimin.

Mutta paras tapa - valita tuotteita lämpö profiilia. Ovi on varustettu erityisillä insertit temorazryvom, joilla on alhainen lämmönjohtavuus. Siten, ulkolämpötila lähetyksen tuskin tapahtuu sisällä paitsi sarana-alueella. Jos suunnittelu kokoonpano tehdään omin käsin, on tarpeen säätää vivahteen.

Tässä suhteessa, polyamidi on erittäin hyvä. Tuotannon malleja käytetään myös lämpö- muut PVC insertti, joka muodostaa ilman solujen rainan, vähentää lämmönsiirtoa.

Riippumatta sisäisen eristyksen etuoven maan talon pitäisi aina olla varustettu kahden ja kolmen silmukan paremman sinetti.

Mineraalivillaa ja vaahto parempi suljettu sisäinen onteloita, jotka tarjoavat korkean tason vähentämiseksi lämpöhäviöiden kun ulkoilman lämpötila on -25 astetta. Tuotannon ovet kuumasaumaaminen käytetään lasikuituja. Tällaisia ​​tuotteita tulee välttää kuumassa ilmastossa. Lasikuitujen korkeissa lämpötiloissa päästävät vaarallisia ihmisille.

Metalli ovet lämpökatkolla, vuorattu puusta, se on parasta täytä näitä vaatimuksia.

Tuote lämpö vähentää merkittävästi lämmityskustannuksia. Mallisuojaa ei ole koskaan tallettanut pakkasta, tiivistyminen tai jäätä. Ne pysyvät aina kuivana. Jos tällaisia ​​ilmiöitä auttaa säilyttämään kunnon ulkonäkö ja toiminnallisuus useita vuosia. Rakennusalan tuotteet peitetty lämpö erityisiä yhdisteitä, jotka suojaavat niitä korroosiolta.

Vuonna videon näet oven valinta omakotitalon:

Hyvä suojaus tarjoaa sähkölämmitys. Kaapeli sijaitsee kehä kankaalle, linnoissa alueen ja laatikon sisällä. Jopa hyvin alhaisissa lämpötiloissa rakenne pysyy aina kuivana. Haitta - ylimääräisiä energiakustannuksia. Tyypillisesti tämä tehdään käsin.

Tehostaa tuotteen termisen piiri on asennettu ylimääräinen tiiviste. No, kun he olivat 2-3. Tyypillisesti tämä tehdään omin käsin tarvittaessa. Erittäin tärkeä edellytys luotettavan vähentämiseen lämpöhäviö on toimivaltainen asennus lämpömallia. Voit tehdä sen, ja omin käsin, mutta se on parempi luottaa asiantuntijoita.

Kun valitaan suunnitelma, joiden lämpöteho vaaditaan tarkastaa sen läsnäolo haketus, raapiminen ja muita mekaanisia vaurioita. Niiden ei pitäisi olla.