Lämmin lattia kädet omakotitalossa

Contents

Itsensä kehittämisen olosuhteissa lämpimän kerroksessa omakotitalon

Hanke asennus lattialämmitys mahdu lämmitysjärjestelmän omin käsin. Itsenäisesti perustettu tämäntyyppisiä lattialämmitys: infrapuna, sähkö, vesi ja kalvo. Halvin ja käytännön tyyppejä pidetään veden lattialämmitys. He viettävät vähiten resursseja on kuitenkin korjailla asennuksen.

Järjestelmässä järjestely vettä lämmintä kerroksessa omakotitalon

Ominaisuudet ja organisatorisia kysymyksiä

Lattialämmitys - järjestelmän polypropeenia, muovi-, kupari- tai muoviputket. Jäähdytysneste - on nestemäinen, joka liikkuu pitkin ääriviivoja putken. Lämpötilan nesteen ja, näin ollen, talo on ohjaa termostaatti - lämpöherkän anturi, joka on asennettu etäisyydelle 80-120 cm lattiasta. Huomaa, termostaatti voidaan sijoittaa mihin tahansa lämmitetty huone tai kadulla.

Vesi lattialämmitys laite

Toinen tunnusmerkki veden lämmitys on se, että taloudellisesti. Kuitenkin tämä järjestelmä on kääntöpuolensa - laiteyhdistelmäksi järjestelmä a lattialämmitys on tarpeen kunnolla valmistella tasoite, ostaa lämpöeristeenä, liitä putki kattilan ja järjestää turvallisuutta kotiisi. Lisäksi vesi lattia edellyttää yhteyden omin käsin säätöventtiilit ja kaapit kerääjät. Kaapissa on tarjontaa ja Paluujohdot kytketty kerääjä.

vesi lattialämmitys

 • Vesi- kerros vahvistetut tasaiselle alustalle. Vanha tasoitetta olisi korvattava uudella. Jos olet kotona on suhteellisen nuori, mutta epätasainen tasoitteille sitä voidaan käsitellä itsetasoittuva yhdisteitä. Jos näin ei tehdä, lattialämmitys on epätasaista;
 • Vedenpitävät materiaalit asennettu tasolla tasossa. On suositeltavaa käyttää sellaisia ​​materiaaleja: itseliimautuvan kalvon, vaahdon tai polyeteeni puolinen laminaatti, jossa on lämpöä heijastava taustakalvo tai Mylar-polystyreeni;

Laskeminen materiaalit ja asennus veden lattialämmitys

Asennus lämmintä vettä lattialle betonilaatan - on suosituin tapa asentaa huipputekniikan lämmitys. Tämä asetelma järjestelmä hankki suuren suosion takia korkean tuottavuuden ja taloudellisuuden vettä lattialle.

Lämmin vesi lattiarakenne on betonilaatan

 • Koko alue lämmitetty tila on jaettu yhtenäinen osiin (ei enemmän kuin 40 m kukin). Jos geometria talo ei salli jakaa koko alueen yhtenäiseksi osaan, sitten suhde säilyy suhteessa 1: 2, jossa 1 - huoneen, ja 2 - sivustojen määrä;
 • lattia valmistelua. Tässä vaiheessa täydellinen puhdistus tilojen pölystä, liasta ja rasvasta;
 • Eristeet on pinottu kolmannessa vaiheessa. Jos näin ei tehdä, lämmitysjärjestelmä menettää liikaa lämpöä. Tämän seurauksena saat lämmin lattia alhainen tehokkuus ja korkeat kustannukset lämmitys. Vaahto pidetään edullisimmat eristävää materiaalia. Asiantuntijat suosittelevat paksu levypinon (30-150 mm) tiheydellä ei ole pienempi kuin 35 kg / m. Materiaalin paksuus valitaan perustuen tarpeiden tiloissa - vaikeampaa kuin se on kuumennettava, paksumpi vaahto on ostettu;

Tyyppisistä laitteista vettä lattialämmityksen

Lattiaa käsillään suositellaan noudattamaan yllämainittu. Käännymme vaikeimmista vaihe - laatiminen järjestelyistä putkien ja niiden asentamisesta. Useita menetelmiä tehdyn vesihuollon: yhden ja kahden hengen kierre, ja kiemurteleva. Kaavio käärme neuvotaan hakemaan neliön tai suorakaiteen tiloja, ja toinen vaihtoehto - huoneelle väärä geometria.

Teknologia putken laskemisen vesi lattialämmitys

Lämmityskattiloiden elementit on kiinnitetty kiinnittimet tangon grid 0,5 metriä. Alueilla mahdollisesti korkean paineen ja jännitteen putken vahvisti aaltoletkut. Putkiosas- vedettäessä ulkoseinän ei tulisi ylittää 85-95 metriä, tai lämmitysjärjestelmä menettää liian paljon lämpöä seurauksena paineen laskun lopussa piiri. Keskimäärin enintään 1 m osuus 5 metriä putkien, edellyttäen, että havaittu vaiheessa 200 mm.

Hyvät vierailijat. Säästää linkki sosiaaliseen. verkoissa. Tulee hetki, jolloin talon kylmältä, ja me autamme sinua 🙂 Jaa!

Miten asennus lattialämmitys betonilattia

Lattia on kirjattu vasta täydellisen jähmettymisen perän. Jollei lämpötilan ja säännöllisen ilmanvaihto tilojen tasoite kuivattu noin 20 päivää. On lämmin lattia, rakennettu omin käsin, on mahdollista luoda keraaminen laatta, linoleum, laminaatti tai matto.

Asennus lämmitysjärjestelmän polystyreeni

Mukana polystyreenilevyjä myydään kaikki tarvittavat materiaalit asennus. Piiri kokoonpano on varsin yksinkertainen: polystyreeni levy on erityinen levy urat jossa putki on helposti lukitaan kerroksessa vettä. Jälkeen katkaiseva kerros voi mennä päällekkäin tahansa pinnoite, joka ei vaadi erityistä emäksen, esimerkiksi betonilaatan.

Polystyreeni järjestelmä kuuman veden kerros

Jos et voi kuvitella sisätilojen ilman laatta tai linoleum, niin siinä tapauksessa suosittelemme asentamaan kerros kipsikuitulevyssä (kipsiä levyn paksuus on 10-15 mm) polystyreenilevyjä. Gipsovolokno - se on erittäin vahva ja kevyt materiaali, joten se voidaan turvallisesti noudattaen laattoja käsillään, ilman pelkoa vahingoittamatta lämmitysjärjestelmä.

Asennus puulattia lämmitysjärjestelmä

Järjestelmän ominaisuuksia veden lattialämmitys puutalo

 • Modulaarinen piiri merkitsee käyttöä jo päättynyt lastulevyn kanssa tietyn kanavan putkilinjan alle. lämmitykseen putket asennetaan uriin. Sitten eristävä kerros on sijoitettu. Koko rakenne päällä on peitetty laatat kipsikuitulevyn. Sopivan tyyppinen lattiapäällysteen - esimerkiksi, linoleumin;
 • Teline mount hylly järjestelmä ei ole erilainen kuin edellä. Ainoa asia, joka perustuu tämän järjestelmän piilee rautatie, ei levy kiinnittimet. Jälkeen asennuslevyt putken päällekkäin Gols.

Video: Lämmin lattia on puinen pohja

 • tulisijat
 • savupiippu
 • polttopuut
 • puhdistus
 • Ostopaikat takka
 • lattialämmitys
  • Vesi lattialämmitys
  • Sähköinen lattialämmitys

Tiedot tällä sivustolla annetaan suosittu-opetustarkoituksiin. He eivät väitä olevan viittauksia ja tieteellistä tarkkuutta, eikä se ole ohjaamaan toimintaa. Rakentamisen aikana tulisijojen yhteyttä ammattilaisia.

Kopiointi ilman lupaa sivuston tai kirjailija on kielletty.

Täytön jälkeen lomakkeen ottaa yhteyttä johtaja ja vastaa kaikkiin kysymyksiin.

Miten tehdä lämmin lattia omakotitalossa

Olen samaa mieltä, että se on suuri ilo herätä aamulla ja herätä paljain jaloin lämmin lattialle. Varsinkin kun ikkuna tällä kertaa katkesi lumisade. Menet hautua kahvia, istuu alas edessä ikkunan ja tarkastella lumivalkoinen maisemia. Haluatko liikaa? Sitten lukea artikkelin alla ja oppia tekemään lämmin lattia omakotitalossa.

Jos järjestelmä lämmitykseen lattiat jo ostanut teiltä, ​​ohita tämä osio ja siirry seuraavaan. Loput tiedot kirjoitetaan täällä muuten. On olemassa kahta päätyyppiä lattialämmitys:

Molemmat ovat tarpeeksi niiden etuja ja haittoja. Siksi on tarpeen käsitellä erikseen kullekin.

Lattialämmitys

Nimellä voit arvata, että lattia on lämmitetty vedellä. Todellakin, alle lattiat putki, jossa kuuma vesi kiertää. On syytä huomata, että omakotitaloihin, tämä järjestelmä on suositumpi sähköinen vastine. Kuitenkin Katsotaanpa miksi.

Niin, hyödyt vettä lattialle ja sähköinen analogia tavanomaisen jäähdyttimen ovat:

 1. Mukavuutta. Vesi kerros ei kuivu ilmaa, lämpö jakautuu tasaisesti lattiasta kattoon.
 2. Osittainen riippumattomuus sähköä. Kun äkillinen sähkökatkos, lattia jatkaa lämpene edes yhden tai kaksi päivää. Huolimatta siitä, että veden kierto pysäytetään ja lämmityselementit kytketään pois, neste jäähtyy hyvin pitkä.
 3. Lämpöpatterit traumaattinen ja voi jättää vakavia palovammoja. Lattialämmityksen kanssa järjestelmä on täysin poissuljettu.
 4. Paljon tilaa. Kaikki osat ovat alle Lattialämmitys. Näin ollen jäähdytyslevy voidaan lähettää roskakoriin (tai kaapissa, jos olet liian säästäväisiä) ja vapauttaa lisätilaa.
 5. Yhteensopivuus muiden lämmittimet. Merzlyakov Tässä vaiheessa on erityisen miellyttävä. Lattialämmitys voidaan käyttää yhdessä muiden lämmitys menetelmillä. On huomattava, että tämä koskee myös sähköistä sukupuolia.

Vaikuttava lista, eikö olekin? Kuitenkin, kuten kaikki, mikä ympäröi meitä, lattialämmitys on haittoja, jotka sinun pitäisi tietää henkilökohtaisesti.

 1. Olemme jo maininneet, että lattiat pitkä viileä. Mutta on kääntöpuolensa. He myös lämmitetään pitkään. Saadaksemme optimaalisessa lämpötilassa, kestää ainakin päivässä. Näin ollen asentaa järjestelmään maalaistalon jossa kukaan asuu pysyvästi, ei ole mitään järkeä.
 2. Toinen haitta hieman ei kohteessa. Mutta jos olet lukenut artikkelin omistajat huoneistoja korkea rakennus, seuraavat tiedot on kätevää. Joten asentaa vettä lattialle tällaisissa kotelo on kielletty. Tämä johtuu siitä, että se lisää tason hydraulinen vastus.
 3. Mutkikkaaksi, verrattuna sähköisen kanssa. Lisää myöhemmin.
 4. Jos aukko on muodostettu lämmitys putki, tunnistaa tiettyyn paikkaan on epätodennäköistä. Siksi on tarpeen purkaa kaikki lattiat.

Sitten voit tehdä johtopäätöksiä. Kuitenkin lopullinen valinta on tehtävä, kun kuvataan sähköinen lattialämmitys.

Edut ja haitat sähköinen kerros

Sen sijaan, että edellä kuvattu järjestelmä, sähköinen lattialämmitys on 3 tyyppiä:

 1. Lämpökaapelin. Yksinkertainen järjestelmä, mutta haluat asentaa kytkimen sen päälle.
 2. Erikoismatoilla. Samaa kaapelia, mutta erityinen verkkoon. Se on kalliimpaa, mutta ei tarvitse suorittaa korjauksia eivätkä sido.
 3. Lämmitys kalvo (Infrapunalämmitys). Asennetaan suoraan lattian alle, ja kuluttaa vähemmän virtaa. Kuitenkin huoneissa laajalla alueella, tällainen järjestelmä ei ole yhtä tehokas.

Nyt pitää tärkeimmät edut sukupuolten:

 1. Tällainen lämmitysjärjestelmä ei kuivata ilmaa ja luo suotuisan mikroilmaston, myös ihmiset, joiden keuhkosairaus.
 2. Huoneen alkaa lämmittää muutaman minuutin virran kytkemisen jälkeen.
 3. Ylläpitää ja muuttaa lämpötila on helppoa. Tätä varten on erityinen termostaatti. Tapauksessa veden kerrosta, se on myös läsnä, kuitenkin, täytyy muuttaa lämpötilan paljon suurempi aikaa kuin tässä.

Nyt haitat, tai pikemminkin puute. Kyllä, hän on vain yksi, mutta jostain hyvin painava. Se koostuu lisääntynyt virrankulutus. Per 1 m² Se kuluttaa noin 110-150 wattia. Kuitenkin, avulla lämpötilan valvontaa, tämä luku voidaan vähentää 70-100 wattia.

Ehkä varjopuolia tämän - siinä kaikki. Tietysti on huomattava, että monet puhuvat haitallisen säteilyn lämpömatoille. Todellisuudessa se ei tueta mitään.

Niin, kaikki "hyviä" ja "huonoja" kunkin järjestelmän on esitetty. Nyt voit tehdä valinnan, mennä kauppaan ja lue seuraavat ohjeet.

Valitse vettä sukupuolta? Hieno. On kuitenkin syytä muistaa, että sen asennus on velvollisuus tehdä betonilaatan. Se voi tehdä puutalossa? Ehdottomasti ei. Kuitenkin, on olemassa ratkaisu, ja se kuvataan myöhemmin.

Asennus tiili ja betoni talo

Aloita harkita klassinen version asennusta. Joten, ennen putkea, olisi useita lisätoimenpiteitä.

 1. Ensimmäinen, pääasiassa lattian pinta tasoitetaan ja poistettu roskia. Päällyste on sitten peittyä vedeneristyskerroksen. Tätä sovitusta varten tiukka polyeteeni, saumat on liimattu kaksipuolinen teippi.
 2. Luultavasti jokainen haluaa järjestelmä on korkea lämpö- ja suunnattu ainoastaan ​​ylöspäin eli huoneen lämmitykseen. Tämän muovieristeessä noudattaen kerros (kalvo ylöspäin). Helpommalta sijoitus on suositeltavaa pysyä kovempia materiaaleja.
 3. Sitten, ympäri kehä huoneen pelti on liimattu nauha. Se estää mahdollisen tulevan tie puristamalla kuivauksen aikana.
 4. Sen jälkeen voit jo alkaa luoda putkeen. Tämä tulisi tehdä tiukasti ohjeiden mukaan, jotta vältetään odottamattomia ongelmia tulevaisuudessa.
 5. Sitten seuraavan kerran yhteyden jakelijan. Ennen kaatamista perän, järjestelmä on aina tarkistettava mahdolliset ongelmat ja reiät putkia.
 6. Ja lopuksi, viimeinen vaihe. Paul kaatoi betonilaatan huolellisesti tasoitettu ja annetaan kuivua kokonaan.

Asennus puutalossa

Periaatteessa hieman erilainen. Tärkeintä on, että sen sijaan, että perän käyttää erityisiä moduulijärjestelmät, joka on asennettu putkeen. Top on ohut suojakerros ja lattiapäällyste on säädetty.

Asennus Tämän järjestelmän jälkeen suoritetaan lopullinen linjaus perusteet sukupuolen ja perusteellinen puhdistus pölyltä ja roskia. Seuraavaksi se on melko samanlainen kuin edellinen versio. Pohjakerroksen lämpö- ja peittyä vedenpitäväksi. Koska täydellinen eristys 5-10 cm paksu lisäämällä lämpöä heijastava kerros folio.

Tämän jälkeen lämmitys elementit on asennettu. Kunkin lajin, erityisesti asettamalla hieman erilainen, voit katsella niitä ohjeiden irroittamista. Älä unohda, että on suotavaa luoda järjestelmä, vain ne osat huoneeseen, jossa tulee olemaan huonekaluja.

Sitten vahvistettu tasoite on kirjattu, seuraa laattaliima. Lattiapinnoitteen asennettu täydellinen. Älä unohda, että kaapeli seinään sinun pitää termostaatin. Kaapeli lattialämmitys massa kaade- ja jätettiin 30 päivä. Vain kuukausi voit aloittaa järjestelmän käyttämistä. Sinun tulisi kuitenkin aloittaa alhaisessa lämpötilassa, hitaasti nostaen. Jos kalvo lattialämmitys menetelmä valittiin, tehdä ilman siteitä. Viimeistely lattiapäällyste on asennettu suoraan vastukset.

Kuumenna lattia ja talon yleensä monin tavoin. Kumpi valita, päätät. Perustuu totesi etuja ja haittoja jokainen niistä, olet varmasti tehdä oikean valinnan. Ja ohjeiden perusteella tuotteen ja tämän artikkelin, lattia laadittava oikein ja kestää useita vuosia.

Video: Lämmin lattia - hyvät ja huonot puolensa

Miten liimaa lasiseinä maalaamiseen

 • Miten poistaa naarmuja laminaattia kotona

 • Miten oikein valmistautua seinään maalauksen

 • Kuinka nopeasti poistaa nestettä tapetti seinällä

 • Miten saada äänieristys kerroksen huoneisto

 • Miten tapetoida päälle kipsilevyä

 • Miten leikata Kipsilevy kotona

 • Miten kasvattaa liimaa kuitukankaiden tapetti

  Ei vielä kommentteja! Me pyrimme korjaamaan sen!

  Ei vielä kommentteja! Me pyrimme korjaamaan sen!

  Pisin tositv maailmassa, tämä Dom-2. Se on yli kymmenen vuotta, ja on selvää, että telestroyka on toinen "Santa Barbara".

  Lattialämmitys veden omin käsin - askel askeleelta asennusohjeet

  Mikä on lattialämmitys? Se on pääoman-neste-lämmitysjärjestelmä, jossa lämmitys huoneilmaa tapahtuu käyttämällä lattia rakenteesta, jossa on putki, jonka kautta kierrätetään jäähdytysainetta. Lattialämmitys järjestelmä kytketty lähiverkon (kaasu kattila), tai keskushermoston lämmitysjärjestelmä.

  Vesi lattialämmitys voidaan käyttää pääasiallisena kotiin lämmitys (riippumaton lämmönlähde), tai ylimääräinen. Suunnittelusta riippuen ja menetelmä lämmitys- emittoivat eri lattialämmitys: vesi ja sähkö (kaapeli, sauva, elokuva, infrapuna).

  Lattialämmitys käsillään

  Radiant lattia on kestävä ja taloudellinen lämmitysjärjestelmä, mutta sen asennuksessa on suuria vaikeuksia ja kustannuksia. Siksi asennus lattialämmitysjärjestelmiä uskottu ammattilaisia. Niille, jotka päättivät tehdä veden lämmin lattia käsillään, minä sanon teille, mistä missä vaiheessa tämä prosessi ja kiinnittää huomiota perus koukeroita suunnittelun ja asennuksen.

  Lattialämmitys - edut ja haitat

  • tehokas uudelleenjako lämpöä, varmistaa tasaisen lämmityksen koko huoneen;
  • tarjoamalla luonnollinen ilmanvaihto;
  • Yhteensopivuus lattialämmitys minkäänlaista lattianpäällysteet (edellyttäen, että se johtaa hyvin lämpöä: laatta, laminaatti, kivi);
  • voidaan luoda itsenäisen järjestelmän (yksittäisten lämmitys) tai yhteyden kaukolämmön putki;
  • vähentäminen lämmityksen kustannuksia 20-40% (verrattuna jäähdytin);
  • riippumattomuus sähköverkosta (ja katkoksia virtalähde);
  • pystyy säätelemään säätö yksittäisissä huoneissa ja milloin tahansa päivä;
  • pienin kustannuksin koottavien;
  • parantunut ulkonäkö huoneen puuttumisen vuoksi näkyvän ja jäähdyttimen lämmitysputkien;
  • pitkä käyttöikä.

   Tehokas lämmön jakautuminen - vertailu lattialämmitys ja jäähdytin

   • inertia järjestelmän. Lämmetä aika on 4-6 tuntia huoneen (määrästä riippuen, pinta-ala);
   • monimutkaisuus suunnittelun tapauksessa lattialämmitys ainoana tilan lämmityksen lähde;
   • kalleus asennus;
   • vaikea hallita lämpötilan tapauksessa yhteyden keskuslämmitys putki;
   • vähentää huonekorkeus nostamalla puheenvuoron 100-120 mm.;
   • Se estää käyttämästä vastaavat lattianpäällysteet kuten matolle tai matto;
   • mahdollisuutta vuotoja (asunnossa - tulvia naapurit alla, yksityiskodissa - kellarissa);
   • alhainen huollettavuus järjestelmän putket;
   • kielletty asennuksen monikerroksisissa kerrostalo (tai tarvitaan erityinen lupa). Vaikka tehdään asunnossa, lämmitys toimii vain lämmityskauden aikana.

    Lämpövuo veden lattialämmityksen

    Lattialämmitys - Asennus omin käsin

    Askel askeleelta opas laitteen veden lattialämmitys sisältää neljä peräkkäistä vaihetta:

    1. Kehittää omia, ladattavissa näyte tai tilaustyönä suunnittelu lämmintä vettä lattialle. Tässä vaiheessa on suositeltavaa houkutella asiantuntija poissulkemiseksi virheitä.
    2. Poimia laitteiden ja rakennusmateriaaleja.
    3. Toimimaan oikein kokoonpano lattialämmitys.
    4. Tarkastamaan ja käynnistämistä veden lattialämmitys.
    5. Hieno viimeistely, lattia- pinnoite (kaakeli, laminaatti, linoleum).

    Vaihe 1 - Designing lattialämmitys

    Ennen kuin aloitat laadinnassa, sinun on varmistettava, ettei mitään voida irrottaa esteitä asennuksen järjestelmän huoneeseen. Sinänsä voi olla:

    • huoneen korkeus. Paksuus lattialämmitys veden (asennettu järjestelmä) 100-120 mm. Tämä johtaa nostaminen lattian sopivalle korkeudelle;
    • Ovien asennus. Koska asennus järjestelmät lattian taso nousee. On välttämätöntä pitää oven korkeuden aukon 2200 mm (standardi ovi ja asennus välykset), tai arvioimaan mahdollisuutta lisätä oviaukko, tai selvittää, kuinka paljon maksaa oven räätälöinnin;
    • ikkunat suunta. Ikkunat sijaitsevat pohjois- tai länteen, tai suunnattu Tuulen puolella, tai joilla on suuri koko, voi johtaa siihen, että järjestelmän kapasiteettia on lisättävä kompensoimaan lämpöhäviön kautta ulkoisen piirin ja saadaan haluttu huoneen lämpötila;

     Ottaen huomioon edellä mainitut vaatimukset, vesi lattialämmitys omakotitalossa sai syvemmässä kuin asunnot kerrostalot.

     Jos esteet laitetta ei havaita, voit alkaa suunnitella.

     Laskee tarvittava määrä materiaalia, riippuen parametrit kuumennetun tilan ja tekniset ominaisuudet muodostaa laitteet ja materiaalit. Laskeminen lämmintä vettä kerros tehdään perustuu seuraaviin tietoihin:

     • pinta-ala ja korkeus huoneen;
     • Materiaali seinien ja kattojen;
     • aste ja laji eristys;
     • tyyppi lattiapäällysteen;
     • materiaali ja putkien halkaisija;
     • teho lämmityselementti (tai ohjauspaneelista kattilan);
     • halutun lämpötilan olosuhteissa (ks. taulukko).

     Raja (maksimi) pinnan lämpötila lattialämmitys huonetta eri tarkoituksiin

     Sen jälkeen, kun tämä on tehty luonnos (piirikaavio) esittää asennuspaikan tärkeimmät laitteet, menetelmä ja järjestely piki putkien.

     Kuinka tehdä Lattialämmitys

     Muista kiinnittää huomiota (etenkin laite):

     • sijoittamista huonekalujen asentaa lattialämmityksen elementtejä voi, koska se voi aiheuttaa heille ylikuumentua ja halkeamat;
     • ylitä suositeltua muodon pituus yli 90 m (raja-arvo riippuu osa putken);

     Enintään lattialämmitys vettä piiri pituus (silmukat), halkaisijasta riippuen putkien

     Poikkeama johtuu siitä, että virtausvastus (hidastuvuus liike lämpöä väliaineessa) ja terminen kuormitus on suoraan riippuvainen putken halkaisija.

     Master pidetään optimaalisena silmukan pituus 50-60 m (putkiosan 20 mm). Tarvittaessa on suositeltavaa luoda kaksi silmukkaa samanpituisia. Tämä johtuu siitä, että osa lämpöenergiasta ja lämpötila lattian pienenee siirtymässä putkien läpi kuuma vuosi. Käyttö oikosulkuja antaa tasaisen lämmityksen lattian koko alueella.

     • vaiheen kaatamalla lattialämmitysputket on 100-500 mm;
     • asetus termostaatit ylikuumenemisen ja alentaa järjestelmän toiminnasta.

     Lattialämmitys huoneiston keskuslämmitys

     tärkeä. Asentaminen lattialämmitys asunnossa liittyy useita ongelmia. Erityisesti, sinun on annettava luonnoksen asuntotoimistoon tai omistajat sekä kaukolämpöverkkoon. Hyväksymisen jälkeen hankkeen saada lausunnon mahdollisuudesta asentaa järjestelmän. Tyypillisesti asetus on sallittu vain uusiin kodeissa, joissa on erillinen nousuputken pumppaamaan kuumaa vettä (käytetään tapauksessa purkautuminen).

     Asennus lattialämmitys kylpyhuoneessa sallii Kytkentä uloskäynti kela pyyhe lämpimämpi. Lämmitykseen pieni alue lupaa ei tarvita.

     Järjestelmässä lämmintä vettä lattialle omakotitalossa

     Järjestelmässä lämmintä vettä lattialle omakotitalossa Järjestelmä lämmintä vettä tasainen lattia

     Lisäksi asetetaan piirikomponenttien suunnitteluvaiheessa on valittu muoto (tyyppi) lattialämmitys järjestelmiä.

     1. betoni järjestelmä. Se liittyy konkreettisia kaatamalla putki (kytkin järjestely);
     2. laitumelta. Siinä käytetään lattia puusta tai polystyreeniä. Tässä tapauksessa ei ole "mokrye9raquo; prosesseja ja lisää nopeutta.

     Vaihe 2 - komponentit lattialämmitys

     Lattialämmitys vesi, monimutkainen järjestelmä putkien jäähdytysnestettä. Näin ollen luettelo, joka on tarpeen lattialämmitys laitteen (järjestelmän komponentti).

     Lämminvesivaraajaan lattia

     Optimaalinen ja yhteinen variantti yksityiskodissa (asunto) - yhteyden kaasukattila. Jos huoneisto ei ole yksilöllinen lämmitys on mahdollista liittää kaukolämpöverkkoon sähköverkosta, mutta hävisi autonomia hanke.

     On myös mahdollista käyttää sähköiset veden sukupuolilla. Niiden erikoisuus on se, että lämmityskaapeli asetetaan putken sisällä, joka varmistaa tasaisen lämmityksen lämmönsiirtoaineena (vesi, etyleeniglykoli, propyleeniglykoli) koko pituuden yli ääriviivan. Kiistaton etu on kyky asennetaan kerrostaloissa (koska niitä ei ole kytketty lämmitys putki, ja näin ollen ei ole vaaraa vahingoittaa sopiva). Mutta on haittapuoli - kalleus sähkön, joka on välttämätön operaation (lämmitys) järjestelmä.

     Kiertovesipumppu lattialämmitykseen

     Varmistettava jäähdytevirtaus järjestelmässä. Sisäänrakennettu pumppu kattila ei selviydy kuormaa, jos alue talon on yli 100 neliömetriä

     Putket lämmintä vettä lattialle

     • kupariputket asiantuntijoiden mukaan katsotaan ihanteellinen vaihtoehto - pitkäkestoinen, ominaista korkea lämmönsiirto, mutta kustannukset asennuksen merkittävästi lisäämään määrärahoja;
     • putket valmistettu metallista lyijylle hinta / laatu-suhde. Niiden koostumus poistaa korroosion ja keskittymistä, että ei puututa halkaisija alueella putken. Myös muoviputket ovat kevyitä, helppo taivuttaa, ja on korkea lämpötila rajan.
     • polypropyleeniputkiin houkuttelemina alhainen hinta, mutta todennäköisesti ostaa huonolaatuisia tuote.
     • PEX-putki PEX ovat luotettavia, mutta vaativat jäykkä kiinnitys, sillä kuumennettaessa suoristettu. Käyttäjää kehotetaan vähentämään vaihe kiinnitys haltijat käyttäen PEX-putkia 2-3.

     Optimaalinen jakso - 16-20 mm. Virtausputket 1 neliömetriä 5-6 MP (Vaiheessa 200 mm).

     Eristys lämpimien vesien lattia

     Eristeenä materiaaleja voidaan käyttää:

     • polyeteeni (vähintään muotoilu paksuus lattialämmitys);
     • Styroksi. Jäsenet suositeltavaa käyttää valmiita eristysmatoista ennusteita munivan putkien askel 50x50 mm;
     • mineraalivillaa. Käyttäjät reagoivat huonosti villan laitteita betonin järjestelmän vuoksi kyky mineraalivillan imeä kosteutta liuoksesta.

     Asennus lämmönkulutusmittareiden asunnossa vastaanotettaessa asiaa lämmintä vettä lattialle laitteeseen päätöslauselman kerrostalossa.

     Sopii asentamiseksi säätöelimet ja telakointi moninaiset putkilenkit kuumentaen.

     Vahvikeverkon lattia-

     Noin muuttamisesta vahvistettu pinot mielipiteet eroavat. Yleisesti, raudoitusverkon vahvistavat entisestään betonilattia asennuksen jälkeen putkiston.

     Komponentit perän

     • betoni (sementti, hiekka, vesi);
     • Pelti 100-150 mm leveä nauha;
     • kiinnityselementit kiinnittämiseksi putkiin.

     Vaihe 3 - asennuksen lämmintä vettä lattialla kädet

     1. Aseta keräilijä kaappiin

     Asennus järjestelmä alkaa asennusta kollektorin kotelon, joita tarvitaan osia (jakotukkikokoonpano): keräilijä, pumppu, venttiili venttiilin ja valua pistorasiaan. Kerääjä mitoitus riippuu sen kokoonpanon. On suositeltavaa asentaa kerääjän yhtä kaukana kaikista piireistä. Pettäessä täytäntöön tämän suosituksen, vieressä pisin piirejä.

     2. valmistus pohjan lattialämmitys

     Pinta on puhdistettu ja roskat poistetaan eroja kerros korkeus (rinteitä, korkeus).

     On käsitelty pinta on lopettanut annetun lämpöä eristävä materiaali pienentää lämpöhäviöitä lattian läpi. Edelleen blanketed vedeneristys elokuva. Tehdyn nauhan vaimentimen poistaa lämpölaajenemisen betonilaatan.

     Lattia veden alla Lämmitetty lattian on tasata varmistaa tasainen paksuus perän (taata tasainen lämmön jakautuminen pinnan yli)

     3. pinoaminen putket lattialämmitys

     Asennus vesi lattialämmitys putket voidaan tehdä useilla menetelmillä (järjestelmät pinoaminen):

     Putket on säädetty kehä huoneen kapenee kohti keskustaa. Pakollinen vuorausputki läpi useita mahdollistamaan jäähdytysnesteen paluuiskun ja tasaisempi lämmön vaikutusta.

     Menetelmää käytetään, kun huone, johtuen monimutkaisesta kokoonpano tarvitaan siirtää keskelle putkijärjestelmä sekä tupakoitsijat-ala on 40 neliömetriä

     Tässä tapauksessa putki lämmittimestä ulottuu pitkin ulkoseinää, niin se menee takaisin aaltoja. Järjestelmä soveltuu pieniin tiloihin.

     Mutkitella (double käärme tai yhdistetyn järjestelmän)

     Loop käärmeet on järjestetty rinnakkain ja antavat mahdollisuuden järjestää liikkumista lämmön ja jäähdytyksen jäähdytysneste putkien läpi. Tämä on hyvä tapa, koska sen avulla voit kompensoida jäähdytysputket.

     Valmius www.moydomik.net sivusto

     Suorittamaan layout oikealle, aloittelija suosittelemme laittaa jälkiä lattiapintaan. Tuolloin lattialämmitys asennus viereisessä huoneessa, asennus tehdään "silmämääräisesti". Munivia putki vain käyttää kokonaan tai luotettavat yhteydet.

     Putken laskeminen alkaa yhteyden jonkin sen pää syöttöputkeen.

     Järjestää eristys lähimpään ulkoseinien muuttamalla järjestystä ulkoasu putkien, kuten on esitetty kaaviossa.

     Kaavio muuttamisesta putket lattialämmityksen teho ulkoseinät

     Sen jälkeen kun putkea nimetyissä piiri on kiinteä puristin. Vaihtoehtoisesti on mahdollista käyttää tappien ja sitoutua siihen putki kupari- lanka tai asettaa lattialle lujiteverkon putkeen ja sitoutuvat se mahdollisuus tarjota lämpölaajenemisen materiaaleja.

     Yksinkertaistaa uurrettu polystyreeni substraatin Lämmitetty lattia veden alla, jonka käyttö samanaikaisesti mahdollistaa lämpö- ja luoda putken parilliset rivit.

     Polystyreeni substraatin lämpimällä lattian veden Asennusputket lattialämmitys substraattia

     4. Yhdistä kerros jakotukki

     Pinoamisen jälkeen piiri, vapaa pää putken on kytketty paluujakoputkeen.

     5. Puristuspihdit lämmin lattia vedellä

     Paine testaus putkien (hydraulinen testi), tämä nimi on menettely laadun varmistamiseksi laskemme, koska tässä vaiheessa on mahdollista tehdä muutoksia lämmitysjärjestelmän veden lattialämmitys.

     Crimping tarjoaa veden sisääntulon korkean paineen järjestelmä. Suositellaan tarkistaa paine ylittää lasketun toiminta-1,5-2 kertaa (vähintään 0,6 MPa). Ensimmäisen puoli tuntia puristusvaihe sallittu painehäviö on enintään 10%, seuraavan 2-15% alkuperäisestä arvosta. Veden lämpötila pysyy vakiona. Testiaika - päivä tai enemmän. Jos rikkomuksia havaittiin, ja lattia lämmitetään tasaisesti, voit jatkaa työskentelyä.

     6. Coupler lämmin lattia vettä

     Siteitä voidaan käyttää:

     • mitään valmiin seoksen pakollinen ominaisuus, joka on kyky johtaa lämpöä hyvin;
     • klassinen betoni (sementti merkki vähintään 300 M), johon on lisätty pehmitintä (3-5%).

     Kaavio massoja lämmintä vettä lattialle Laite pintavaluille lämpimällä vedellä lattian

     Korkeus perän on alueella 3-7 mm. Kaatamalla liuos suoritetaan täydellä (täytetty jäähdytysnesteellä), jossa ennalta määrätyn paineen puristamalla liittämisen aikana. Lopputulos, kaada betoni - 28 päivää. Seokseen, jossa - kovettumisaika määräytyy valmistajan.

     Vaihe 4 - ensimmäisen käynnistyksen vesi lattialämmitys

     Kun täydellinen kovettuminen (kuivaus) Lattiatasoitteen järjestelmä on käyttövalmis. Se saavuttaa asetetut parametrit 2-3 päivää.

     Juokseva vesi lattialämmitys

     Vaihe 5 - hieno viimeistely lattialämmitys

     Avaimet käteen lämmin lattia viimeistely materiaali on katettu. Nykyään suosituin lattia on laatta ja laminaatti.

     Lattialämmitys laminaatin on yleistä. Kuitenkin asennus laminaatin tässä tapauksessa tehdään joitakin vivahteita:

     • laadun laminaatin tulee vahvistaa todistus. Loppujen lopuksi, kun se lämmitetään huoneen jaetaan haitallisia aineita. Tyypillisesti, laminaatti lattialämmityksen merkitty «Lämmin Wasser»;
     • lämpöeristeenä laminaatin ei sovi;
     • vaadittavaa ilmanvaihtoa lattia peitetty laminaatti. Tämän jätetään rako kehän ympärille 10-15 mm paksuus, joka suljettiin sitten sokkeli;
     • ennen asennusta laminaatti pantiin tilaa joukko lattian lämpötilaa. Samaan pakettiin kanssa säleet on sijoitettava lattialle, eikä laittaa korkea pino.

     Kuten näette, ylimääräinen monimutkaisuus käyttäen laminaatin lattiapäällystekäytössä ei luo, vaan mestarit neuvotaan käyttämään lattialämmitys alla laatat. Tämä johtuu siitä, että laminaatti on pieni lämmönjohtavuus (paksumpi lamellin, alempi kuva), ja sen koostumus on liittimet, haihtuminen, joka ei ole paras tapa voi vaikuttaa terveyteen että talon asukkaiden käytössä.

     Miten saada vettä lämpimän lattian käsillään - video

     Toiminta lattialämmitys - säännöt ja suositukset

     Vesi lattialämmitys kestää pitkään siinä tapauksessa, jos seuraa suosituksia niiden toimintaa, jotka sisältävät käyttäjän arvostelua. Perusvaatimukset ovat seuraavat:

     • vaatii asteittain lämpötila asetettu. Et voi ajaa järjestelmää "maksimum9raquo; jälkeen ajan kuluessa (tai kunnes täydellinen jäähtyminen kerros). Jäsenet suosittelevat asteittaisen lisäämisen - 4-5 ° C päivällä;
     • lämpötila tulevan jäähdytysnesteen ei saa ylittää 45 ° C;
     • Se ei ole suositeltavaa kytkeä päälle / pois päältä järjestelmän usein. Se ei johda lisäsäästöjä;
     • Meidän on varmistettava optimaalinen huoneen ilmankosteus. Tasapainoinen mikroilmasto myönteinen vaikutus ihmisten terveyteen.

     Lisäksi asennusjärjestelmä Lämmin vesi lattia sisälle taloon, voi suorittaa asennustöihin kadulla, esimerkiksi lämmitysjärjestelmä ja jääneston laite (lämmitys kävelytie, sisäänkäynti vyöhyke, vaiheet, portaikot, pysäköinti autot jne).

     Kommentit (0)

     Tiedotus projekti rakentaa talon omin käsin. Täysi tai osittainen kopiointi materiaalien on mahdollista vain yhteisymmärryksessä ylläpitäjä