Lämmin lattia Caleo

Ominaisuudet ja arvosteluja Caleo lämmön kentän

Mikä on yleensä lämmin lattia? Tämä on niin lämmitysjärjestelmä, joka toimii saaden aikaan tilojen lämmitykseen pohjan, jossa lämmityselementti on lattia (lämmitetty kerros). Lämmin lattia - on ihanteellinen ratkaisu paikallisten tai täydellinen lämmitys. Avulla lattialämmitys huoneessa voi luoda kodikas tunnelma, joka vaikuttaa myönteisesti ihmisten terveyteen. Myös tässä kerroksessa on erittäin turvallinen, ympäristöystävällinen ja luotettava.

Lattialämmitys Caleo merkki edustettuina järjestelmä infrapuna lattialämmitys. Se on universaali elokuva, joka soveltuu kaikenlaisiin lattiapinnoitteen. Jos haluat nopea asennus lattialämmitys, Caleo - on paras vaihtoehto. Vaihtoehtoisesti zateivaet remontin asentaa järjestelmään, se voidaan sijoittaa vain, jos se on tarpeen, esimerkiksi tyylikkäin huoneissa nojalla jo olemassa olevaa lattiapäällystettä. Tämä järjestelmä sopii puupinnoille, se luo tällainen lattia tasainen ja lämmittäen varovasti. A: lla on paksuus vain 0,42 mm.

Toimintaperiaate ja lattialämmitys laite Caleo

Caleo on suunniteltu kahden kerroksen kuvantamisen kalvo, jonka sisällä ovat karboksyylihapon lämmityselementit ja kupari linja, joka sijaitsee pitkin koko kalvon.

Kun se on kytketty verkkovirtaan, päällyste alkaa lähettää anionisia hiukkasia pitkälle infrapuna-spektri. Tämän säteily vastaa hiili tahnamaista ainetta, joka on kalvoon suora tai kaareva liuskojen (Menetelmä, jota tämä aine riippuu tarkoitus kalvon, mutta myös tyypistä). Sähkön johtuu kuparilankoja, ja yhteyden itsensä sähkölämmitys elokuva verkko on yhdensuuntaisesti.

Tärkein lämmityselementti ohjata lämmön virtaus on lattiapäällysteen substraatti levitetään lattialämmitys, joka Se on heijastavia ominaisuuksia. Siksi asennus lattialämmitys, et voi murehtia mitä lämpenee jopa kattoon naapureilta.

Edut ja haitat lattialämmitys Caleo

Valitsemalla jotain kotiin, haluat aina valita parasta kaiken, tämä koskee myös lattialämmitys. Sen pitäisi harkita etuja ja haittoja. Etuja kuuluu, että se:

 1. Helppo asentaa. Caleo järjestelmä on erittäin kätevä ja helppo asentaa, asennus lattian kestää 2-3 tuntia. Ja voit käyttää sitä heti asennuksen jälkeen.
 2. Kustannuksia säästäviä asennuksen ja käytön aikana. Asennus ei tarvitse käyttää rahaa tie, liimaa tai kittiä, mikä säästää taloutta. Ostamalla lattialämmitys Caleo valita se voi olla oikea määrä metriä, ja sitten jaetaan tarvittava määrä moduuleja. Asettamalla tällaisen lattia voi säästää paljon sähköä käytön aikana energialaskut pienenevät noin 15-20%.
 3. Turvallisesti lämmittää asunnon tai talon. Infrapunavalonheittimet ovat paljon turvallisempia kuin asennat muita vaihtoehtoja lattialämmitykseen, esimerkiksi sähköinen lattialämmitys. 90% infrapunasäteilyn tämäntyyppisen kerroksessa on etäisyys, on hyödyllisiä ihmisen terveydelle. Caleo järjestelmä lisää määrä negatiivisia ioneja huoneeseen 4 kertaa.
 4. kestävä. Patentoidun teknologian valmistuksessa kalvon kerroksen Caleo, jotta järjestelmä toimii lähes moitteettomasti pitkään. On havaittu, että kun mekaanisia vaurioita järjestelmään, vain ne nauhat ja osat epäonnistua? joka on vaikuttanut, ja koko järjestelmä jatkaa toimintaansa keskeytyksettä. Elokuva ei ole alttiita korroosiolle. Takuu, joka tarjoaa valmistajan jopa 15 vuotta.

Kuitenkin, kuten mikä tahansa materiaali sen on haittoja:

 1. Asennus lattian vaatii tiettyjä taitoja. Tietenkin voit asentaa sen itse, koska se näyttää mitään monimutkaista siitä, mutta jotta lämmin lattia palveli pitkään se on parasta hakea ammattiapua.
 2. Haittapuolena on, että kaikki johtopäätökset ruoka ovat turvin, ja jos yhtäkkiä vika järjestelmässä on täysin purkaa koko rakenne.
 3. Haittapuoli on kalleus materiaalin ja, mutta kun otetaan huomioon se, että on energiansäästö, mahdollisesti tulevaisuudessa kustannukset materiaalista ja maksetaan takaisin.

Hinta lämmin lattia Caleo ja tekniset

Harkitse kaikki tyyppisiä tuotteita Caleo, vain vertailla hintoja ja tekniset tiedot.

 • Caleo LINE - sopii niille, jotka ovat taloudellisia. Suunniteltu kaupunkihuoneistot keskuslämmitys. puute joka ei antiiskrovoy hopeaa verkkoon, mutta laadusta elokuva ei ole mitenkään vaikuttaa.
 • Caleo GRID -Thermo tarkoitettu järjestely lämmitysjärjestelmän sisällä. Soveltuu sekä perus- ja lisälämmitystä. Se luo antiallergiset vaikutuksia, tiukat ympäristö- ja säilyttää luonnollisen kosteuden huoneen. Se on antiiskrovuyu verkkoon.
 • Caleo GOLD - jos olet erittäin vaativa valittaessa lattialämmitys, tämä vaihtoehto on sinulle. Sillä on vaikutusta itsesääntelyä. Kun lattian lämpötila nousee siinä määrin kuin on tarpeen, se vähentää virrankulutusta, mikä johtaa energiansäästö ja nopea lämmitys tilojen.
 • Caleo PLATINUM - suunniteltu lämpöherkkien lattianpäällysteet. Se on vaikutusta koko itse - lämpötilan nousu tehonkulutusta alennetaan 6 kertaa. Antiiskrovuyu myös verkkoon, joka estää kipinöitä.

Taulukko ominaisuudet ja hinnat lattialämmitys Caleo

Hinta täydellinen lattialämmitys Caleo määräytyy millaista tehonkulutuksen valita neliön, ja pituus valtaa itse elokuvan.

lattialämmitys asennus tekniikka Caleo

On olemassa kaksi vaihtoehtoa lattialämmityksen asennuksen.

 1. Laminaatin tai parketin. Tässä tapauksessa, lattiapäällysteen asennetaan polyeteenikalvo, joka suojaa kuvantamisen kalvo kosteudelta ja vaurioilta. Asennukset tehdään seuraavasti:
  • Ensimmäinen vaihe on ensisijainen kerros tai perän;
  • sitten heijastin asennettu lämmitin (Termisesti heijastava materiaali - izolon);
  • Asentaa suoraan itse Thermo Caleo;
  • Sitten tulee muovikalvo;
  • Kaiken Tästä määrätään parketti tai laminaatti.
 2. Maton alle tai linoleum. Tässä suoritusmuodossa on asetettava yli vaneri tai kuitulevyn polyeteenikalvon, se tehdään vaurioiden välttämiseksi kiinnitysyksikköön. Asennukset tehdään seuraavasti:
  • Ensimmäinen, ensisijainen tai lattiatasoite;
  • Seuraavat asetetut lämpöä heijastavaa materiaalia (izolon);
  • huipulla izolona laid thermofilm Caleo;
  • Peitti kaikki muovikelmu;
  • sitten tulee puukuitulevy tai vaneri;
  • Viimeistelykerroksessa tullaan noudattaen linoleumia tai matto.

Selvitä, mitä lattia työskentelet, voit alkavat kiinnitysyksikkö:

 1. On tarpeen valmistella materiaaleja käytettäväksi asennuksen: Hän asettaa lattialämmitys ja asennustarvikkeet. Asentaa lattia ehkä nauha, muovikalvo (jos lattia laminaatti tai parketti), DVP (jos pehmeä lattia) ja välttämättä tarvitse olla materiaalia, jolla on lämmön vaikutus, joka vähentää lämpöhäviötä. Se ei saa käyttää materiaalia, joka perustuu osaan alumiinifoliolla.
 2. Tarvitset myös tietää pinta, jonka on Se on lämmin lattia.
 3. Joilla on määritellyt pinta-ala voi alkaa antaa lämpöä heijastavasta materiaalista.
 4. arkkia thermofilm hajotetaan materiaali teploobrazhayuschy (Ilman ilmarakoa).
 5. Loppujen lopuksi tehnyt sinun täytyy asentaa termostaatti.
 6. Pinotaan sitten rakennus johdot, ja määrittelee paikka strippareita.
 7. Thermofilm yhdiste on lanka.
 8. liitoskohta on eristettävä.
 9. Sitten yhteys yhdistää johdot termostaatti.
 10. Se tekee kytkeminen ja asentaminen lattia-anturi termostaatin.
 11. sitten termostaatti Se on kytketty verkkovirtaan.
 12. Testattu lämmitysjärjestelmä.
 13. Päälle kaikki asetetut lattialämmitys sovi muovikalvo.
 14. Ja silauksen tehdään asennus lattiapinnan.<

Asiakas arvosteluja Caleo lämmön kentän

Muuttaneille uuteen asuntoon, päätimme tehdä lämmin lattia parvekkeella. Asennetaan lattialämmitys Caleo tietyn tehonkulutus 200 W. T. odotellessa tärkeimmät lämmitysjärjestelmä, siirry paistatella parvekkeelle. hyvin tyytyväisiä sukupuolen valintaa, Vaikka ei ole valituksia.

Elämme ensimmäisessä kerroksessa, ja lattia oli aina hyvin kylmä. Kynnyksellä lapsen talossa ovat päättäneet asentaa lämmin lattia. Valinta pysähtyi Caleo Grid, t. K. Hänellä on antiallergeenisia vaikutus, ionisoi ilmaa eikä kuivaa se. Lisäksi lattialämmitys Maksut hyödyllinen ionit ja lapsen mielenrauhan, että hän pelaa lattialla.

Kopioimalla materiaali on sallittua, kunhan asennus aktiivinen linkki sivustollemme.

Katsaus lämpimien lattioiden Caleo tuotemerkki

Lattialämmitys - erinomainen lisälämmön vaihtoehto, ja miten järjestää tällainen lämmitys riittää. Kuitenkin useimmat menetelmät eivät ole universaaleja ja on rajoitettu sovellus. Et voi sanoa Caleo infrapunajärjestelmät. Useimmat rivit tarkastelun valmistajan on sijoitettu asennussalkkuina asennukseen ilman sementtilaastille. Nämä ovat pääsarjan riviltä Caleo Platinum. Ja vain kallein malli Unimat perhe voi työskennellä tehokkaasti alle kerros betonia.

Toimintaperiaatetta Caleo ei poikkea muista infrapuna elokuvat: juotettu hiilikuitu polkuja yksinkertaisesti kulkee virta, kasvaa niiden lämpötila +60 ° C: ssa Tämän seurauksena ne luovuttavat lämpöä muodossa infrapunasäteilyn pitkän aallonpituuden spektrin. Kalvo on infrapuna lattialämmitys elementit on kytketty rinnan eikä peräkkäin. Tämä ratkaisu mahdollistaa lämmityksen jatkaa työskentelyä, vaikka paikallinen vaurioita.

Caleo alue on riittävän suuri, jotta se on helpompi tutkia sitä eri jaksoista.

Budjettikohdan munivan kalvoja linoleum. Laminaattilattia tai vaativat kalliimpia malleja - me käsitellä niitä tässä tarkastelussa. Tietenkin Line-järjestelmä vähäisempiä sen toiminnallisuus, ne eivät sovellu itsesääntelyä, mutta on minimaalinen virrankulutus - vain 130 W / m2. Tämän vuoksi niitä käytetään vain täydentävänä lämmitys. Lattialämmitys Caleo valmistettu paksuus on 0,3 mm, kiinnityslistojen vakioleveys - 50 cm sisällä Run Line on eroja vain alueella kalvojen :. Alkaen 1,5-6 m2.

 • lämmönkestävä kalvo - +130 ° C;
 • IR aallon pituus - 5-20 mikronia;
 • pitkäaaltoinen säteily yleensä alueella ≥ 90%.

Mahdollistaa asennuksen alle laminaattilattia ja matto. On jo suunnitella täydennetty hopea silmäkoko toisistaan ​​emitterin ja virtakiskojen. Kyllä, ja itse järjestelmän voi ylpeillä lisääntynyt lämmönsiirron, joka sallii käyttää sitä pääasiallisena lämmönlähteenä.

Grid on kaksi versiota:

 • lattialämmitys kalvo Caleo 150 W, 1 neliömetri on arvoltaan 1935 ruplaa;
 • Järjestelmät 220 W / m2 arvoon 2032 ruplaa per neliö.

Taloudellinen virrankulutus eri malleja on vain 45-67 W / h.

kalvo leveys voidaan valita useista 0,5, 0,8 ja 1 m (ei-oletusarvot ovat vain Caleo Grid-6 150 sq. m). Kokonaispinta-ala on asetettu alueella 1-20 m2. päästöominaisuuksia Kaikkien Caleo sama, joten päällekkäistä kuvaus niistä ei.

Lämmin elokuva lattia "kultainen» Caleo sarja pystyy edullisempaa toimintaa. Se on velkaa self-ohjaustoiminto, joka vähentää virrankulutusta kasvaessa kuumennuslämpötila. Kulta on melko kunnollinen teho - 170 wattia, ja virrankulutus, kun termostaatti on enintään 39 wattia. Se puhuu todella hyvin taloudellinen järjestelmä. Kuitenkin eri kokoja on niin rikas.

4. Caleo Platinum.

Täällä valmistaja pystyi saavuttamaan vieläkin tehokkaampi itsesääntelyjärjestelmät, mikä voi vähentää virrankulutusta 4-5 kertaa. Lämpötilassa + 10 ° C kalvon otetaan nimellisarvoon tarvittavan tehon (175, 230 tai 280 W / m2). Mutta kuten kuumentamalla Nämä luvut vähennetään: +60 ° C virrankulutus on jo 35, 50 ja 75 W / m2, vastaavasti. Paksuus Caleo Platinum hieman suurempi kuin koko "linoleumin" malli ja on yhtä suuri kuin 0,4 mm. Alue yhdet alueet:

 • 1,5-6 m2 elokuvat 175 W;
 • 1-6 m2 230 ja 280 watin.

Asennettaessa valoa järjestelmät Grid, kultaa, platinaa ja linja välttämättä käytä heijastava alustan, mutta ei folio, vaan Mylar tai polypropeenia pohja.

Huolimatta erinomaisen suorituskyvyn infrapuna itse elokuvia, luoda tehokas lämmitys täytyy ostaa lisävarusteita alkaen Caleo:

 • yhdistävä lanka;
 • terminaalit;
 • eristys bitumi perusteella.

Parantaa tehokkuutta vaatii myös termostaatin. Mutta useimmat järjestelmät, aloittaen sarjan Caleo Grid, ovat jo heidän kanssaan mukana.

Tämä alue on selvästi erilainen kuin lämmitysjärjestelmät, koska se on matto, rekrytoidaan jäykkä tangot (rakenne muistuttaa enemmän köysitikkaat). Tällainen lattialämmitys levitetään tupakoimattomille yli 30 m2 tai korkea liikennettä. Päätarkoituksena Caleo Unimat - muuttamisesta ohut betonilaatan 20-30 mm tai raskaita laatoitus.

Muuten, valmistaja antaa heille 20-vuoden takuu, kun lattiat elokuva Caleo hän on vasta 15-vuotias. On muitakin, yhtä tärkeitä eroja:

 • Kykyä soveltaa lämmin lattia ulkona ja kosteissa tiloissa.
 • Liittäminen matot järjestelmän kautta joustavia kytkimiä sijaan tavallinen kiristimet.
 • Lattialämmitys on Unimat älykäs asetus toimii - alueilla riittämätön lämpenemisen kasvaa automaattisesti syöttöjännitteen, ja se pienenee, kun ylimäärä lämpöä.
 • Maksimipituus Caleo matot jopa 30 m, vaikka kalvo ei ylitä 12.

Haittana kutsutaan usein kyvyttömyys sisällyttää Unimat lämmitys heti asennuksen jälkeen. Mutta se on ongelma ole niinkään infrapuna baareja on tarjolla karkaisu sementtiä kaatamalla.

Lattialämmitys alla kytkin on saatavilla kaksi versiota kapasiteettia:

 • taloudellinen 110 W;
 • Standard Rail 140 wattia.

Nämä ovat maksimiarvot. Keskimääräinen teho 82-105 W / m2. Ero mallien on myös tiheys pinoaminen karboksyylihapon tangot Caleo (13 ja 10 mm, vastaavasti). Äskettäin kokoonpano täydennetään matot Boost. Tässä emitterit vaihe on vielä vähemmän - 9 mm, ja lämpöteho yhdestä neliö nousi 160 wattia.

Lisäksi on harkittava resistiivinen suoritusmuodoissa Calais Lämmitetty lattia sarja Cord-T (130 W / m2) ja johto-F (140 W / m2), jossa on kaksi-ydin lämpökaapelin muovi verkkoon. Tämä ei ole infrapunaemitterien ja toiminnan periaate niillä on täysin erilainen: sisäinen vastus vain nostaa Massan lämpötilan tai laatta verhous johtuen kosketuksesta lämpöä.

Kääntöpuolella on suojattu matot Caleo levitetään liimakerros. Mukaan arvosteluja, se yksinkertaistaa asennusta ja ei salli lämmittimet liikkumaan valun tasoite.

Lämmin Unimat kerroksessa hiljattain saanut paljon kielteisiä arvioita. Useimmat lakkauttamisohjeisiin asiakkaista hän toimii ilman ongelmia vuoden tai kaksi, jonka jälkeen sauvat liitinten juuri otgarayut. Todennäköisesti valmistaja alensi baarissa jo malleja, monet ovat edelleen toiminnassa ja pettää ainoastaan ​​siinä tapauksessa tulvan.

Ongelmia ja erinomaista palvelua sekä täytäntöönpanossa takuun Caleo. Ja sillä ei ole väliä - asetat itsellesi lämmin lattia, tai kutsua alan asiantuntijoita. Toimittajat ja palvelukeskukset ovat tuhat syytä jättää ihmiset yksin vikoja.

"Tarvitsimme hyvän lämmitys- ja ei halua sotkea putket ja konkreettisia ratkaisuja. Koska mieheni ja uskalsin ostaa ja Caleo elokuva lattia keittiössä ja lastentarha. Panivat itsensä: yksinkertaisesti tehneet substraattikalvolla kivetty ja peitti vaneri. Top rullalta ja laittaa linoleum jalkalistat - selvisi hyvin nopeasti. "

Alina Fokina, Ufa.

"Olen myös päättänyt saada poikansa huoneeseen lämmin lattia, koska pelaa hänen matto ei puntaa ja jalat selvästi" vetää". Hinnalla ostokuitti, suoraan sanottuna, hinta ei ole halpa, mutta jo ensimmäisellä talvella on vähän vaikutusta. Voit turvallisesti kävellä paljain jaloin, istu, makaamaan lattialla - todellista lämpöä. Mielestäni - hienoa!".

"Vuonna kylpyhuone, graniittia heitetään 3 neliön Caleo Unimat. Useita kertoja lattian raskaasti tulvii, ja eräänä päivänä hän vain ripustaa. Emme Pura ei, jätetään ennalleen. Kuukautta myöhemmin, järjestelmä takaisin töihin, mutta oli lämmittämätön alueilla. Täällä olemme poistaneet laatat ja vaihda menetti kappaletta. Vaikka se toimii, mutta innostus lattialämmitys, koska sen korkea hinta ei ole enää. "

Sergei Malikov, Moskova.

"Minulla on se käsitys Calais eivät ole niin ruusuinen kuin seitsemän nauhat pinotaan käytävällä, keväällä pysyi riveissä vain kolme. Mikä on syy - En ymmärrä, yrityksen työntekijät kieltäytyvät tulla, koska olin tekemässä asennuksen itse. Yleensä minulla on vielä painia. "

Paul Vasilchenko, Jekaterinburg.

Opiskelu tuote! Caleo ja sen ominaisuudet selviävät yleisiä etuja infrapuna lämmitysjärjestelmiin:

 • tehokkuutta;
 • Yksinkertaistettu asennus;
 • pieni kalvon paksuus lämmittimen;
 • mahdollisuus valita minkä tahansa pinnoitteen.

Sopivasti, että lämmin kalvo Caleo sitovien lattia on muodostettu erillisissä kohdissa. Eli jos vahinkoa yhden kuumennusvyöhykkeiden järjestelmä toimii oikein. Toinen etu Caleo tarkoitettujen tuotteiden mahdollisuuteen käyttää sähkökentän kylpyhuoneissa. Kevyen elementtejä ja johdin on turvallisesti eristetään kosteudelta laminointi elokuva, niin että veden kanssa kosketuksissa missään tapauksessa ei tapahdu. Mutta päätellen arvion lattiat Caleo perheen Unimat tällaista kohtelua ei kestä, koska niiden muotoilu tämä suoja ei ole säädetty.

Haitat infrapuna lattiat Caleo voida heti havaita, mutta ne ovat. Power käyttäjien niiden perusteella on toistuvasti esiin huonon sijoittumisen syöttölinjojen - ne ovat lattian alle. Se on korjata tai edes havaitsemaan iho-ongelmia täytyy ampua. Kuitenkin linoleumin tai laminaatti tämä haitta ei ole niin huono kuin sementtilaastille, joka loi lämmin lattia. Epäilystä ja ilmoitetun ajan infrapunajärjestelmät, niin usein kirjoittaa arvosteluja, että ongelmia esiintyy ensimmäisen vuoden "elämää". Silloin, kun ei luota mainontaan.

Lattialämmitys on vastuussa tunnelman luomiseen, suotuisa vaikutus.

Johtuen pienestä paksuudesta lattialämmitys IR - vain 0,4 mm.

Kysymykseen siitä, kuinka lämmittää omakotitalon, voit antaa.

Yleiskatsaus vedenlämmitin Thermex

Lattialämmitys käsillään

basaltti eristys

Katsaus lämpöeristyksen tuotemerkin Techno-Nicole

Lämmin lattia Caleo

Soita ilmaiseksi Venäjällä

Soita ilmaiseksi Venäjällä

Tarkista erikoistarjouksia sosiaalisten verkostojen!

15 vuotta takuu!

Lämpimät kalvolattiat №1 Venäjällä * Kaikki

Caleo LINE 1620 s.

 • Alle laminaatti, matto, linoleumin
 • Jopa 20% taloudellisempi kaapeli sukupuolten
 • Se lämpenee nopeammin kuin toiset
 • Infrapuna "live" lämpöä

Caleo kultaa 1993 s.

 • Alle laminaatti, matto, linoleumin
 • Jopa 30% taloudellisempi kaapeli sukupuolten
 • Se lämpenee nopeammin kuin toiset
 • Infrapuna "live" lämpöä

Caleo Platinum 2518 s.

 • Alle laminaatti, matto, linoleumin
 • Jopa 60% edullisempaa kaapeli sukupuolten
 • Se lämpenee nopeammin kuin toiset
 • Infrapuna "live" lämpöä

Miksi valita Caleo

Kaapeli lattialämmitys Näytä kaikki

Caleo CABLE 1 860 s.

 • Alle laatta ja graniitti
 • Takuu - 20 vuotta
 • Ei-standardi tilat
 • Teflon eriste

Caleo EASYMAT 1 750 r.

 • Alle laatta ja graniitti
 • Takuu - 20 vuotta
 • Asennuksen helppous
 • Teflon eriste

Caleo SUPERMAT alkaen 3775 s.

 • Alle laatta ja graniitti
 • Taattu - elinikä
 • Suojaus asennuksen aikana - kupari näytön
 • Kolminkertainen Teflon eriste

Edut tilata Caleo sivusto

Termostaatit 1838 s.

Rod lämmin lattiat 2902 s.

Lämmitysputket ja kattorakenteiden 1312 s.

Internet-kauppa sähkö- Lämmin lattia Caleo ja lämmitysjärjestelmät

C 2006, Ammattilaistemme tekevät parhaansa lämmittää lattiaa Caleo, josta ne on ostettu, on luotettavin, helppo asentaa, ja tuoda vain positiivisia tunteita sinulle ja läheisillesi!

Voit tehdä tämän, käytämme vain luotettavia toimittajia, laadukkaita komponentteja, meidän omat standardit tuotannon ja monivaiheinen laadunvalvonta kaikissa vaiheissa.

Caleo valittu sekä ostajien että ammattilaisille. Se on laatu ja turvallisuus meidän sukupuolen palkinnon sai "Best of Life 2016" in nimitys "laatu ja luotettavuus." Asiakas valinta jolloin Caleo - Film lämmin lattia №1 Venäjällä *, puhuu puolestaan!

Arvostamme suuresti mielipiteesi ja kokemusta lattialämmitys Caleo. Kiitos osallistumisestasi kilpailuihin ja kerro mielipiteesi gallupit! Kukin viittaus online www.caleo.ru välttämättä otettava huomioon. Ja vain ansiosta yhteinen ja jatkuva pyrkiä parantamaan tuotteiden olemme saavuttaneet nykyisiä kantoja.

Kiitämme meille! Viihdy!

toimitusjohtaja

Antonova Svetlana O.

ja joukkue Caleo

* Mukaan vuosittaisen tutkimuksen riippumattoman markkinoinnin toimisto.

C 2006, Ammattilaistemme tekevät parhaansa lämmittää lattiaa Caleo, josta ne on ostettu, on luotettavin, helppo asentaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin