Lämmin lanka LVI

Lämpökaapeli vesiputket

Tee vesi omakotitalon tai huvilan jatkuva besperebofnym - ei ole helppo tehtävä. Vaikeinta - varmistaa vesihuollon talvella. Putket eivät jäädy, ne voidaan sijoittaa pakkasen syvyys, mutta on edelleen heikot kohdat. Ensimmäinen - epätavallisen kylmä talvi, joka ajoittain erittäin kuiva kaikki ennätykset. Toinen - Olen paikka talossa. Ne usein vielä jäässä. Exit - asentaa lämpökaapeli vesihuollon. Tässä tapauksessa, vedenpoiston on haluttu, mutta haudata se voi olla matala. Ja osissa talon voin laittaa kiukaan on tehokkaampi ja paremmin eristä.

Tyypit lämpökaapeleiden veden

On olemassa kahdenlaisia ​​lämpökaapeleiden - resistiivinen ja itsesäätöinen. Resistiivinen ominaisuus käyttää metalleja johtamalla sähkövirta lämmittää. Kaapelin Tämän tyyppinen kuumentaa metallin johtimen. Niiden ominaispiirre - ne aina jakaa saman määrän lämpöä. Kaikki kadun + 3 ° C: ssa tai -20 ° C lämmintä ne on sama - täydellä teholla, mikä kuluttaa saman verran sähköä. Kustannusten alentamiseksi suhteellisen lämmin aika, järjestelmä lämpötila-anturit otetaan käyttöön, ja lämpötila (sama kuin käytettiin sähköinen lattialämmitys).

Rakenteen vastuksen kaapelin

Lämmitysvastus johdot asennuksen aikana ei tulisi mennä päällekkäin tai ne voivat sijaita vierekkäin (sulje). Tässä tapauksessa ne nopeasti ylikuumentua ja epäonnistua. Kiinnitä huomiota tässä vaiheessa asennusta.

On myös todettava, että resistiivinen lämmityskaapeli vettä (eikä vain) on yhden ytimen, ja kaksisuuntaisen. Yleisemmin käytetyt Kaksilankaisen, vaikka ne ovat kalliimpia. Ero yhteydessä: kerta-ydin virtalähde on molemmat päät, mikä ei aina ole kätevää. Kaksilankaisen toisessa päässä on tulppa, toisella - perinteisen kiinteän virtajohto ja pistoke, joka sisältyy verkon 220 V. Mitä muuta tarvitset tietää? Resistiivinen johtimet ei voida leikata - ei toimi. Jos olet ostanut lahden pidempi väli tarpeettoman - aseta sen kokonaisuudessaan.

Noin muodossa lämpökaapeleiden myydyn LVI

Itsesäätyvä kaapelit - metalli-polymeerimatriisiin. Tämä johto järjestelmä vain johtaa virtaa, ja lämmittää polymeerin, joka on kahden viiran. Tämä polymeeri on mielenkiintoinen ominaisuus - mitä korkeampi lämpötila, sitä vähemmän lämpöä se allokoi ja päinvastoin, jäähdytyksen, se alkaa tuottaa enemmän lämpöä. Nämä muutokset tapahtuvat riippumatta tilasta vierekkäisten osien kaapelin. On käynyt ilmi, että hän säätelee lämpötilaa, koska se on hyvin nimetty - itsesäätöinen.

1

Rakenne itsesäätyvän kaapeli

In itsesääntelyelimen (samogreyuschih) kaapelit kiinteä Plussat:

 • ne voivat olla päällekkäisiä ja ei voida polttaa;
 • Se voidaan leikata (on merkitty riviä leikkaus), mutta sen jälkeen on tarpeen tehdä johtaa holkin.

Vähemmän heillä on yksi - korkea hinta, mutta käyttöikä (noudattaen toimintasäännöt) suuruusluokkaa 10 vuotta. Nämä ovat siis kohtuulliset kulut.

Käyttämällä veden lämmityskaapeli tahansa, on toivottavaa eristää putken. Muuten kuumentamalla se vaatii liikaa valtaa, ja näin ollen suuret kustannukset, eikä se, että lämmitys selviytymään erityisen ankara pakkaset.

Lämmityskaapeli vesi ulkopuolelle sijoitetut tai putken sisällä. Kunkin tavan olemassa erityisiä erilaisia ​​johtoja - jotkut vain ulkokäyttöön, muut - sisäistä. Asennusmenetelmä täytyy ilmoittaa teknisistä tiedoista.

Asentaa lämmittimen sisällä vesijohto, sen on täytettävä useita vaatimuksia:

 • kuori ei saa päästää haitallisia aineita;
 • asteen Sähköturvallisuuden saisi olla pienempi kuin IP68;
 • suljettu kärki hihat.

Voidakseen täyttää sisälle viiran lopussa putkilinjan antavat tee, jossa yksi sormet läpiviennin läpi (mukana) Alkaa lanka.

Esimerkki lämmityskaapeli asennus putkeen läpiviennin läpi

Huomaa, että kytkentä - paikka siirtyminen lämpökaapeli ja sähkö - olisi ulkopuolella putken ja laipan. Sitä ei ole suunniteltu käytettäväksi kosteissa ympäristöissä.

T-liitos asentamiseksi lämpökaapeli putken sisällä voi olla eri ulostulon kulmat - 180 °, 90 °, 120 °. Tässä menetelmässä asennus on tehty ei ole vahvistettu. Se vain veloitetaan sisälle.

Tyypit tees asentamiseksi lämpökaapelin sisällä vesi-

Kiinnitä lämpökaapeli veden ulkopinnalle putken niin se on tarpeen rajoittumaan tiukasti koko alueella. Ennen asennusta metalliputki, ne puhdistetaan pölystä, liasta, ruosteesta, hitsin jälkiä jne Pinnan ei saa jättää mitään seikkoja, jotka voisivat vahingoittaa autoa. Metalli levitettyä verkkoa syy kirjataan 30 cm välein (useammin, ainakin - ei) käyttämällä metalloitu muovinauha tai kiinnittimet.

Jos ulottuu pitkin yksi tai kaksi riviä, sitten ne kootaan pohjasta - kylmin vyöhyke, pinottu rinnakkain, välimatkan päässä toisistaan. Kun tehdyn kolme tai useampi lanka, ne on järjestetty siten, että niiden suurempi osa on alaosassa, mutta etäisyys lämmitys- kaapelien väliin säilyy (tämä on erityisen tärkeää resistiivinen muutoksia).

Menetelmät takaamaan lämpökaapeli putkeen

On toinenkin tapa asentaa - kierre. Kaapeli asettuu tulisi huolellisesti - he eivät pidä teräviä tai useita mutkia. On kaksi tapaa. Ensimmäinen - kytkin on vähitellen rentoutumiseen rullata osvobozhdayuschiysya kaapeli putken. Toinen - korjata se notko (alempi kuva kuvassa), jotka sitten kierretty ja kiinnitä metallinen nauha.

Jos lämpimän veden putki on valmistettu muovista, viiran alla ensimmäinen metalloitu nauha liitetään. Se parantaa lämmönjohtavuus, lämmittämisen parantamiseksi tehokkuutta. Toinen rajoitus, asennus lämpökaapelin vesijohto: tees, venttiilit ja niiden kaltaiset laitteet vaativat enemmän lämpöä. Kun asennat tehdä jokaisesta asentamisesta useita silmukoita. Vain varoa minimitaipumissäteen.

Liittimet, venttiilit täytyy lämmetä paremmin

Ehdottomasti eristys lämmitetty putki on ei-toivottua käyttää vuorivillan mitä tahansa alkuperää. Hän pelkää kastua - märkä menettää eristyskyky. Jähmetyin märkänä jälkeen nostaa lämpötilaa, se vain murenee tomuksi. Puute kosteutta putken ympärille niin, että se on erittäin vaikeaa, niin että eristys on parempi ei tehdä.

Ei kovin hyvä eristys, joka on puristettu alle painovoiman vaikutuksesta. Käpertyneenä, ne myös menettävät eristysominaisuudet. Jos putki olet asetellut erikoisrakennettu viemäriin, se ei ole mitään painaa et voi, voi käyttää vaahtoa. Mutta jos putki yksinkertaisesti kaivaa, tarvitset jäykkä eriste. On olemassa toinen vaihtoehto - murskaa alkuun eristys (esim., Polyeteeni vaahto suljettu solu) jäykän putken, esimerkiksi - muovi viemäri.

Esimerkki vesijohto eriste lämpökaapeli

Toinen materiaali, - polystyreeni, valettu muodossa fragmenttien halkaisijaltaan erilaisia ​​putkia. Tämäntyyppinen eristys kutsutaan usein kuori. Hänellä on hyvät eristysominaisuudet, ei pelkää vettä, tekee joitakin kuormia (tiheydestä riippuen).

Mikä voima lämpökaapeli tarvitaan vesihuollon

Tarvittava teho riippuu alueesta, jossa asut, mistä reititys putki, halkaisija putkien, eristetyt tai ei, ja jopa miten haluat navigoida lämmitys - putken sisällä tai sen päällä. Periaatteessa kukin valmistaja on taulukko, joka määräytyy kulutusta kaapelin metriä kohti putken. Nämä taulukot laaditaan kullekin valtaa, joten lataa tässä joitakin niistä ei ole mitään järkeä.

Kokemuksesta, se voidaan todeta, että keskimääräinen eristys putken (polystyreeni kuoret 30 mm paksu) Keski-Venäjällä lämmittämiseen yhden metrin putkien sisällä tarpeeksi virtaa 10 W / m, ja sen ulkopuolella on otettava vähintään 17 W / m. Mitä pohjoisemmaksi asut, sitä suurempi teho (tai paksumman eristeen jalustaa) tarvitset.

Jos haluat maksaa lämmityksen vesi mitätön, se on parempi laittaa termostaatti. Vaikka aiot asentaa itsesäätyvä lämpökaapeli. Yleensä, tekniset tiedot ovat seuraavat: otetaan käyttöön at + 3 ° C: ssa, kytkeytyy pois + 13 ° C: ssa

Jos vettä syötetään teille hyvin, se se ei koskaan lämpötilassa + 13 ° C: ssa On käynyt ilmi, että lämmitys toimii koko ajan, vaikka keväällä ja kesällä. Kesällä tietenkin kaapeli voidaan kytkeä pois päältä, mutta keväällä ja syksyllä älä tee sitä, koska mahdollisuus äkillisiin pakkasta. Wells hieman helpompaa, mutta ei paljon - kesällä, jossa vesi voi olla lämpötilan ja hieman yli shutdown kynnyksen. Mutta tämä on - kesällä ja kuumin kaudella. Ja yleensä, miksi tarvitset lämmittää, esimerkiksi vettä, joka on vesisäiliö? Ja joka menee keittiöön tai suihkussa, voit silti lämpökattiloissa tai vedenlämmittimet.

Joka tapauksessa, se osoittautuu - termostaatti tarvitaan. Se paljastaa sammutus lämpötila alueella + 5 ° C: ssa Kustannukset lämmitys putki laskenut huomattavasti. Tämä lisää merkittävästi käyttöikää lämpökaapeleiden - niillä on jonkinlainen osuus työajan. Sitä vähemmän he työskentelevät, sitä kauemmin palvelee sinua.

Lämpökaapeli vesihuollon - kytkentäkaaviosta termostaatin

Asennettaessa vesijohto lämmitysjärjestelmät termostaattia, on tarpeen asettaa ja lämpötila-anturin. On vaikea. Olisi laittaa putkeen niin, niin, niin se ei vaikuta lämpötilaa lämmittimen. Eli putki ei tarvitse eristää, ja kaapeleista - on tarpeen.

Sam on toivottavaa asettaa termostaatti huoneessa. Se on kytketty vaihde tonttu virrankatkaisimen läpi ja, edullisesti, RCD. Tehonkulutus lämpökaapeli on pieni, koska kone nimitys voit tilata take 6A nimellinen RCD valitse seuraava suurempi ja vuoto, edullisesti 30 mA.

Kytke lämmitys kaapeli vesi vastaaviin liittimiin termostaattikotelon. Jos useita haaroja, niiden zaparalelivayut. Viereisillä kytkettyjen koskettimien lämpötila-anturi. Jokaisena termostaatti on merkintä, jonka perusteella on selvää, että jos se on tarpeen kytkeä. Jos merkintä ei ole - parempi ostaa toiseen: toiminta tässä tapauksessa se on hyvin kyseenalaista.

Lämpökaapeli kuumentamiseksi putki kuumennetaan johtamalla sähkövirta toiminta on tärkein osa, joka on suunniteltu estämään sulatuksen putken ulkoisen viestinnän järjestelmiä.

Camoreguliruyuschiysya lämmitys (lämmitys) kaapeli jäätymissuoja - mahdollistaa lämmittää putken ulkopuolella ja vesisäiliön sisällä, lämpöpumppu asemalle, lämmittää putken osio taloon ja venttiilit, jne.

Jäätymissuoja polyeteeniputkia (HDPE) muovia, metallia.

Konstantinuksen on kysymys! On valtatie PVC-putket noin 500 metriä pitkä, vivahde - (.) Korkeusero pumpun ja vastaanottimen noin 90 metriä, voit antaa neuvoja siitä, miten suojautua jäädyttämistä putkea (suljettu takki eristys), tai pikemminkin miten päästä lämmityskaapeleita IPA tee ei kanavoida.? Kahden puolen tee halkaisija on 40 mm., Kolmas 25 mm.

Lämpökaapeli veden: tarkoitukseen, menetelmät ja asennusvaihtoehdot

Pakastaminen vesi on täynnä epämiellyttäviä seurauksia. Jääpuikot, jotka muodostuvat putkissa, joissakin tapauksissa voi olla jopa useita metrejä pitkä. Ja jotta poistaa tällaiset tulppien ponnistelemaan. Jos tunnet ankarat talvet, on tarpeen ratkaista etukäteen. Tavanomainen eristys on tehoton aikana pitkittynyt jäätymisen ja alhainen lämpötila, ja siksi on tarpeen pyytää toista suoritusmuotoa. Paras ratkaisu tässä tapauksessa on lämpökaapeli, joka pystyy ylläpitämään halutun lämpötilan ja antaa hyvän lämmön ja suojaa tiivistymistä.

Toiminto lämpökaapelin ↑

Jo pitkään arjessa erityisiä lankoja käytetään lämmitykseen vesihuollon järjestelmiä. Lämpökaapeli - on yleisin kaapeli, jossa on säädettävä sähköinen vastus, joka on suunniteltu lämmityksen ohjaamiseksi itse kaapelista.

Lämpökaapeli varten vesikourut suositellaan veden lämpötila on alle nollan ei jäätynyt alueilla, jotka ovat kadulla. Lanka tulee mukaan, kun ulkoilman lämpötila laskee 5 astetta, koska jos edelleen jäähdytysjärjestelmän suojaa veden jäätymisen. Mutta jos ovat lämmitys jopa pakkasella, se vie aikaa ovat puolustaneet nestettä sulaneet. Ja kun vesi sulaa, paine vesijohto alas.

Suunnittelu, käytä prioriteetit ↑

Lämpökaapeli putki koostuu useista osista, jotka on yhdistetty yhdeksi tuote. Tämä tulppa, kylmä (sähköinen) ja kuuma (lämmitys) johtimet, ja lämpötila rajoitin. Johtimet on yhdistetty toisiinsa laserjuotos.

Ulkoinen kaapelin eriste - saumattomat, joten se on täysin suojattu kosteudelta, korkean lämpötilan ja kemiallisen altistumisen. Lämpötila rajoitin on vastuussa putken lämpötilan ja sähkökatko, kun yli 15 astetta.

Kun oli jäähdytetty 5 ° virta kytketään päälle uudelleen. Näin ollen, vedenpinnan ei ylikuumene, ja energiansäästöä samalla - maksimi.

On hyödyllistä tietää! Aiemmin lämmitys on yksinomaan käytetään teollisiin tarkoituksiin lämmitysputket. Ja vasta äskettäin, kuten lämpökaapeli järjestelmiä alettiin käyttää laajasti kotitalouksissa.

Tärkeimmät edut käyttäen lämmityskaapelin:

 • Luotettavuutta. Toimivaltainen laskelmat ja oikea asennus lämmitysjärjestelmän jäätymisen estämiseksi vesihuollon koko käyttöajan.
 • Turvallisuus. Kuumennuslangassa voidaan käyttää lämmitykseen juomavettä putket.
 • Monipuolisuus. Itsesäätyvä lämpökaapeli yhteyden putki voi olla, joka sijaitsee ulkona tai maan alla. Kaapeli asetetaan pinnalle tai sisällä Vesijohdon.
 • Käyttömukavuus. Liitä tuote on hyvin yksinkertainen: lämmityslanka on liitetty vesijohtoverkkoon, sitten pistoke on kytketty pistorasiaan.
 • Taloutta. Lämmitysteho voidaan säätää itsenäisesti, keskittyen ympäristön lämpötilaan, jossa se sijaitsee.

Lämmityskaapeli vesi: Luokitus ↑

Lämmitys johdot veden ovat kehittäneet nimikkeistön. Ne luokitellaan järjestelmän itsensä säätämällä lämmitystä ja kestävyys, sekä tuotteita mineraalieristeiset.

Lämpövastuksen kaapelit on jaettu vyöhyke- ja lineaarinen. On lineaarinen malli aikana vapautunut lämpö läpikulun lämmitys johtimen virta. Kaapeli on yhden tai kahden ytimen, ja se voi myös olla muutama live spiraali- tai lineaarisessa muodossa. Mielivaltainen leikkaus, kuten kaapeli ei ole sallittua.

Suunnittelun, itsesäätyvä lämpökaapeli on samanlainen kuin vastus. Se on myös kaksi virrallinen johtimia, mutta ei eristävä pinnoite. Lämmöntuotto tuotteen pituus voi vaihdella. Kun ympäristön lämpötila lisää polymeerin resistanssi, ja lämmöntuotanto vähenee. Tämä on osoitus itsesääntelyn vaikutus, tuote ei tapahdu, jos työuupumuksen ja ylikuumeneminen. Itsesäätyvä lämpökaapeli voidaan leikata osiin, joiden pituus on 20 cm useita metrejä.

Lämpeneminen vesihuolto - yksi vaikeimmista ongelmista, jotka vaativat nopeita ratkaisuja. Kuumennuslangan käytetään lämmittimen ja viemäröintiputkitusta. Vaihtelemalla vastustuskyvyn rakenne, on mahdollista muuttaa lämpötilaa luotu lämmittimen kaapeli.

On mahdollista asentaa lämpökaapeli putken sisällä tai sen ulkopuolella.

Mutta joka tapauksessa, kaapeli tulee valita siten, että lämpöhäviö vesihuollon ei ylitä lämpöä, joka vapautuu järjestelmä.

Kaapeli olisi vahvistettava useilla rinnakkain riveihin. Harjoitetaan myös tapa pinoaminen kierre. Kiinnityksen varmistamiseksi sinun on käytettävä sopimukselle metalliverkolla tai teipillä. Putken ulkopuolella lämmityskaapeli on kääriä folio. Asennus lämpökaapeli tarkoituksenmukaista ammattilaisille.

Toimivaltainen valinta - järkevä käyttö ↑

Valitsemalla kuumennuslangassa olisi perustuttava tehtäviä joka ratkaisee lämmitysjärjestelmä. Muuten, lämmitys kaapelit on suunniteltu kotikäyttöön esikaupunkialueilla, mökkejä ja yksityiskoteihin. Myös näitä tuotteita käytetään lämmitysjärjestelmissä, yhteisöllinen arvot - suojelu viemärijärjestelmien, viemäreiden ja vesijohtojen jäätymisen. Tällaista käyttöä varten tarvitaan pieni koko järjestelmää.

Kuten käytäntö osoittaa, että edellä mainittuihin tarkoituksiin soveltuu putki-, lämmitys- kaapeli teho enemmän kuin 50-60 wattia per metri. Mutta lisävoimaa - rahan tuhlausta, kirjaimellisesti. Tehojen riittää sulattaa jään ja lumen sekä säästää rahaa. Tehokas lämpökaapeli viemäri tai veden kuluttaa paljon sähköä, jonka osuus palkan.

On hyödyllistä tietää! Itsesäätyvä kaapeli, joka nauttii suurta suosiota tänään, yleensä kaksi tärkeintä indikaattoria - työvoimansa ja valta levossa. Molemmat luvut merkitty pinnalla kaapelin.

Näin ollen, on tärkeää lämmityskaapeli järjestelmien viemäröintiin ja viemäröinti - kasvot. Valita oikea johto unohtaa jäätyminen vesi ja matalan veden paine!

Lämpökaapeli veden ja sanitaation edulliseen hintaan. teploobogrev.ru elimissä. 89219430321

Suuri valikoima lämpökaapeli varastossa! Hintoihin! Kuuleminen on ilmainen. Toimitus Venäjälle ja Kazakstaniin.

Tapoja pitää yhteyttä itsesäätyvä lämpökaapeli veden

Ongelma jäädyttämistä vesijohtojen poikki lähes joka omistajan omakotitalon tai tontti. Ei aina ole mahdollisuutta rakentaa juomavesijärjestelmällä alapuolella maaperän jäädyttämistä, ja jäätymisen putkissa voi olla hyvin erilaisia ​​syitä: liian kylmä talvella alueella, virheet asennuksen. Voit ratkaista tämän ongelman, voit käyttää asennus lämpökaapeli veden: Tämä vaivatonta käsitellä edes noviisi sähköasentaja.

Asentaminen lämpökaapeli - on tehokas ratkaisu jäätymisen vesihuollon talvella

Miten lämpökaapeli vesihuollon?

Tarvittavien vesi- tiivisteet lämpökaapeli on toivottavaa saada aikaan etukäteen. Ei ole tarpeen järjestää "testi voimaa" on jo asennettu hana järjestelmä: odottaa ensimmäistä kova pakkanen, ja vasta sitten tehdä päätös siitä lämmitysputket. Ajoissa hoitoon lämpenemisen ja säästää rahaa, aikaa ja resursseja.

Toimintaperiaate kaapelin lämmitykseen vesijohto on yksinkertainen: itsesäätyvä johtava osa vedetään putken tai sen koko pituudelta, on sitten kytketty verkkovirtaan. Koska tämä lämmitys tapahtuu ja halutun alueen. Asennus menetelmiä, on olemassa vain kaksi - johto voidaan asentaa sisällä tai ulkopuolella putken.

Yhdistävät sähköjohtoja, että verkon pitäisi tuottaa, kun ilman lämpötila alueella lähellä 0 astetta. Ei tarvitse odottaa pakkasta: jos vesi järjestelmässä jäätyy sulattaa kestää jonkin aikaa. Kaikki tällä kertaa putkijohdon paineen alenee, mikä ei ole toivottavaa. Täysin jäätyneen veden ilman lämmitystä paitsi nekomforten kuluttajien kannalta, mutta se saattaa hyvinkin johtaa hätätilanteeseen. Putket deformoituvat vaikutuksesta jään, altistettiin repeämä seiniä. Tämä voi tapahtua teräksestä ja muovituotteet uudenaikainen. Putket lämmitetty ulkona vesihuollon suojataan koko vuoden.

Joko lämpökaapeli on sähköisesti joitakin mitta sähkövastus. Tuotteet on useita lämmitysputket tai yksi lämmitin johdin on päällystetty eristävällä suojakerroksella.

Lämpökaapeli käsittää yhden tai useamman johtimen, eristekerroksen päällystyskerros

Tärkeää! Aste eristys määrittelee laadun lämmitys itsesäätyvän kaapeli vettä, koska järjestelmä on työskenneltävä melko vaikeaa olosuhteissa vakio jännite sähköverkosta.

Valitseminen itsesäätyvä lämpökaapeli vesihuollon

Myynnissä on paljon valmiita tuotteita lämmitysputket, joilla on erilaiset vaatimukset. Valinta lämpökaapeli veden riippuu indikaattorit itse järjestelmän:

 • halkaisija putken käyttää;
 • rakennemateriaalilla putken;
 • paksuus eristekerroksen;
 • likimääräinen lämpöhäviöiden.

Nämä parametrit vaikuttavat kapasiteettia lämmityskaapeli vettä ja että se sisältää lisäelementtejä. Kun ostat valmiin lämpökaapeli vesihuollon on tarpeen kiinnittää huomiota seuraaviin ominaisuuksiin:

 1. Virta.
 2. Läsnäolon tai puuttumisen termostaatin.
 3. Nimellisjännite.
 4. Pituus itsestään kuumeneva kaapelin vesihuollon lahden.
 5. Näyttää suurin käyttölämpötila (optimi - 65 astetta).

Asennus lämmityskaapeli vesihuollon: menetelmä lämpeneminen ulkopuolella

Ennen asennuksen tulisi tarkistaa huolella eheyden eristyksen koko pituudelta kaapelin samogreyuschego veden. Jos oli halkeamia, rypyt ja muut rikkomukset eristyksen, lämmityksen asennus ei ole sallittua.

Kaapeli tuotetaan teollisissa olosuhteissa, ei tarvitse kokoonpano, se olisi helppo korjata valmisteilla

Tärkeää! Vakavin tapahtuma valmisteltaessa asentamiseksi johto kytketään kuumennusvaiheen, jossa sähköjohdon "kylmä" lanka.

Joskus kytkentää valmistajan toimittamien, mutta jos olet valmistautuu asentamaan kotitekoisia sähköjohdon, se on tehtävä omin käsin. Kukin kaapeli malli lämmitys- vesiputket tarjoaa erityisen tyyppinen yhteys, joka on nähtävissä oheisissa ohjeita ostaessaan. Päätavoitteena tämän operaation - luoda tehokas sähköinen kontakti voidaan luotettavasti eristää.

Perusperiaatteita kaapeliasennus lämmittämiseen vesiputkien ulkoa:

 1. Standardi ulkoasu lanka - yhdellä rivillä pitkin koko putken pituudelta. Ja sijainti lämmityselementti asetetaan tietyt vaatimukset. Esimerkiksi, ylä- puolella putken ei voida suorittaa. Se liittyy suojaamaan kaapeleita mekaanisilta vaurioilta syksystä erilaisia ​​esineitä päälle tai lävistys maaperään. Myös otettava huomioon, että jäädyttäminen neste alkaa tavallisesti putken pohjalle, niin tällä alueella ja vaatii suurimman lämmitys.
 2. Määrä lankoja eristykseen putkien saattaa vaihdella yksilöllisiin tarpeisiin. Jos yksi ulkoinen sähkökaapeli ei ole riittävästi lämmitysteho, on mahdollista ajaa useita lämmitys linjat. Niiden määrä voi olla enintään 4.
 3. On olemassa toinen menetelmä putken tehokkaan lämmityksen, jossa on yksi lanka. Johto voi kulkea suorassa linjassa, ja pinottu pinnalla putken kierre. Toisin sanoen, lämmityskaapeli on kierretty vettä putkilinjan mukaisesti tietyllä kentällä. Tämä vaihtoehto on edullinen, mutta ei aina ole mahdollisuutta toteuttaa se. Jos oja ei ole tarpeeksi tilaa ohittaa koko lahden kaapeli lämmitysputket, jätä korvaukset-lenkit myöhempää käärimistä.
 4. Pinnalla muoviputkien esilämmitys lanka kiinnitetään alumiiniteipillä. Tämän materiaalin avulla voidaan luoda varman istuvuuden, ja helpottaa myös maksimi lämmön siirtyminen lämmitys kappaleita putken. Lanka on kiinnitetty koko pituudelta, ja kaikkein ongelmia voi käyttää alumiinifoliota paremman lämmönsiirron.
 5. Kun se tulee asentamista kaapeli lämmin metalli vesijohto, kiinnitysrenkaasta jätti avulla lämmönkestävän teipillä tai muovinippusiteille. Vaihe kiinnityspisteiden väliin ei ylitä 300 mm.
 6. Erityiset edellytykset kaapelinasennusjärjestelmä lämmöneristykseen vesijohtojen järjestelmässä mutkia. Lanka tulee sijaita mahdollisimman lähellä säteittäisesti ulomman pistorasiaan. Nivelissä putken metallikierteille järjestää myös lankasilmukka lähellä vuoren. Työvaran johto säilyy myös sijainnit massiivinen muotoinen putken osia, venttiileihin, laippoihin tai nosturit.

Kaapeli varustettu lämpötila-anturilla, jonka avulla voit hallita energiankulutusta

Vinkki! Itsesääntelyelimen kaapeli liitetään kuluttajat entistä kustannustehokkaampi ratkaisu, koska sähkön hintaa teoriassa hallinnassa. Mutta kuten käytäntö osoittaa, itsesäätyvä lämpökaapeli lämmittää vesihuollon usein toimii samalla tilassa, riippumatta ilman lämpötila. Siksi on varma ole turhaa energiaa on suositeltavaa asentaa erityinen anturi.

Oikean sijoittamisen lämpötila-anturi vaikuttaa verran kustannusten hallintaan. Lämpötila-anturi ei voida sijoittaa lähelle lämmityskaapeli vesiputket, muuten sen suorituskyky on virheellinen. Tyypillisesti anturi asetetaan kylmä vesi paikka - nimittäin lähempänä putken päälle.

Asentamista lämmitys vesiputkien sisälle kaapelin

Lanka sisäpuolella vesihuollon, tehokkaammin toimia, mutta sen asennus on aina liitettävä tiettyjä vaikeuksia. Tämä menetelmä on edullinen, kun asennetaan ulkokaapeli veden lämmitykseen putki ei ole mahdollista, koska kulkua järjestelmän kautta betoni rengas tai päällekkäisyys.

Asentaminen sisäinen kaapeli veden lämmitykseen putkeen tuotetaan rakenne on suunniteltu eristämään putkissa. Tämä tuote kestävämpiä eristys, ja toimittaa hänelle kuuluvat kierteitetyt holkit ja pesukoneet kartiomaisella tai sylinterimäinen tiivisteet.

Asennus lämpökaapelin putken sisällä vettä on seuraava:

 1. Kaikki muut laitteet on sijoitettu sisemmän johto on sopivassa järjestyksessä, ja vasta tämän jälkeen suoritetaan kytkemällä lämmityselementti "kylmä" lanka.
 2. Viiran sisäänmenon ontelo-osan putken on asennettu tee. Tee pujotetaan raksi.
 3. Lämmityskaapeli vesi- sisäpuolella putken haluttuun pituuteen. Sisäinen sähköisesti pystyy lämmittämään vain suoraan putkilinjan, poikkeus - pieni suunnittelu käänteitä, jossa läsnä lankojen ei häiritse nesteen kulkua. Johdotus veden lämmitykseen kaapeli putken sisällä järjestelyä venttiilien, tai -venttiilit kielletty: kierreliitos voi vahingoittaa eheyden eristekerroksen.
 4. Käyttöönoton jälkeen kaapelin veden lämmitykseen putki tiivisteholkkikokoonpano kohdistuu vääntöä ja puristus. On välttämätöntä sulkea pois mahdollisuus paineen sisällä vesijohtoverkostoon.

Ennen kuin päättää sähkö-johtosarja sisällä vesihuollon, varmista, että johdot valmistusmateriaali täyttää terveysvaatimukset juomavettä. Lämmitetty vesi putki kaapelin sisällä on mahdollista vain, jos muotoilu halkaisija on yli 20 mm. Muuten paine järjestelmässä on vähemmän kuin optimaalinen.

Lämpökaapeli voidaan sijoittaa myös putken sisällä, mutta tällainen laitteisto tarvitsee johto vesitiivis eristys

Onko mahdollista tehdä lämpökaapeli veden omin käsin?

Siinä tapauksessa, jos arvo langan lämmittää vesiputket eivät ole hyväksyttäviä budjetti, analoginen kaapeli voi ostaa tehdä omiin käsiinsä. Onnistuneen lopputuloksen on tarpeen olla ainakin pintapuolisesti kokemusta sähkölaitteita.

Kaikkein todistettu tapa - luominen itse tehty lämmityskaapeli vesi pois teho puhelinjohto. Tämä lankaa käytetään optimoida viestinnän alalla, se on merkitty R-274m. Tämä malli on käytössä, koska vaaditun erotuksen aste ja riittävän jäykkyyden. Numeron valinta valjaat voidaan jopa käyttää sisäisenä esilämmitys lanka. Kuitenkin itsesäätyvät kaapeli tehdä tällä tavalla ei toimi.

Tärkeää! Tämä menetelmä lämmittämiseksi vesiputkien kaapeli kädet ehdottaa optimaalisen tiivistyksen tulo johdot putkeen. Ruukku joukko voidaan järjestää laipan joustavan putken ruokintaan. On myös mahdollista täyttää käytetty lanka sopiva epoksiyhdisteen ja kiristä mutteri.

Jos aiot lämmitys vesihuollon putki ei sisällä, mutta sen ulkopuolella, puhelin kaapeli purkautua ei tarvita. Kytkemällä se on vastakkaisella puolella osan, joka vaatii eristys. Asennus sisäpuolella putkilinjan rakentaminen suoritetaan alumiinifolion avulla ja nauha. Putken on edelleen eristetty lämmöneristys. Näin voit luoda edellytykset lämmitys paitsi vesi, mutta myös puhtaanapito. On kuitenkin syytä muistaa, että nykyinen ei voi nousta yli 9A.

Saatavuus lämpökaapeleiden veden - selvä etu, erityisesti järjestelmien piilee kylmillä alueilla. Kuitenkin tämä menetelmä eristys ja ei ole välttämättömyys. Jos et voi tehdä ilman lämmityskaapeleita vettä, se on parempi tehdä se tällä tavalla. Kaivaa kaivannon tarpeeksi syvä ja hyvä lämmöneristys on ratkaista jäädyttämistä ja ilman monimutkaisia ​​manipulointia kanssa sähköjohtoja.

Kuten tavaraa? Jaa ystäviesi kanssa!

Miten turvallisesti eristää ulkopuolella vesiputken

Range pyöreä ja profiloitu teräsputket

Vesiputkia terästä ja polymeerien: selityksessä ja GOST standardit

Likavesiviemäriin ja vesijohdot: mitä ne ovat

Putkityypeille, tärkeimmät ominaisuudet ja luokittelu putkistojen

Korvaaminen putket: vesi, lämmitys, kaasu ja viemäri

Uusimmat kommentit

 • Jeanne Gorokhova tallennus sinkittyä terästä putki: edut ja ominaisuudet
 • Jeanne Gorokhov kirjoittaa putkeen eristys vaahto OC: mitat ja ominaisuudet
 • Andrew Vozhdayev tallennus Sandwich putki savupiippu: kokoa, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
 • Fire and Ice tallennus Sandwich putki savupiippu: kokoa, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
 • Lumi kirjoittaa Sandwich putki savupiippu: kokoa, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
 • B. tallennus Sandwich putki savupiipun: koko, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
 • Andrew Vozhdayev tallennus Sandwich putki savupiippu: kokoa, suunnittelu, neuvoja valitsemalla
 • Olga tallennus aallotettu putki ruostumattomasta teräksestä, lämmitykseen: sovelluksen ominaisuuksia
 • Dmitry Poshtarenko tallennus alumiiniputki. Soikea ja pyöreä poikkileikkaus
 • Maximushka imuletku tallennus: tyypit, tarkoitus ja käyttö

mainos

Materiaalien käyttö on mahdollista vain aktiivinen linkki lähde.

1