Lämmin jalusta sähköinen omalla kädellä

Lämmin jaloteräksinen sähkö: arvostelut, valokuva, omat käsityöt

Lämmin jalusta sähköä pidetään täysin uusi tekniikka lämmittää asuintiloja. Tämä järjestelmä perustuu konvektioon.

Ulospäin, mainittu rakenne on metallista valmistettu laatikko. Sen korkeus on 14 cm, leveys on 3 senttimetriä. Asennus suoritetaan suoraan seinälle perinteisen puu- tai muovi-analogin sijaan. Sisäpuolella on erityiset kiinnikkeet lämmityslämmönvaihtomoduuli, joka koostuu 2 kupariputkesta. Niissä on messinkilamellit. Lämmitysmoduulit on liitetty toisiinsa kuparipuristusmenetelmällä tai puristusmuttereilla. Kulmissa lämmönvaihtimet on yhdistetty kuparista tai polyetyleenistä valmistetuilla pyörivillä putkilla. Sähkö tuotetaan jakoputkesta jakeluputkesta putkien avulla.

Arviot sähköisestä jalkalista

Lämpimän jalustan sähkö on kasvava suosio nykyajan kuluttajien keskuudessa. Se toimii sähkölämmityselementin avulla, jonka teho on 200 W yhtä juoksumetriä kohden. Lämmityselementit on yhdistetty rinnakkain, kun taas niiden toimintatila on korjattu sähkömekaanisella tai sähköisellä seinätermostaatilla. Jälkimmäisessä on sisäänrakennettu lämpötila-anturi. Käyttäjät huomauttavat, tämä lämmitysjärjestelmä on erittäin tehokas, lämmin ilma, joka nousee seinien ympäri, antaa hitaasti sen pinnoille lämpöä. Seinien ja ikkunoiden ulkopuolella on erikoisruutu, joka estää ulosvirtauksen lämpimän massan tiloista. Seinät itse pystyvät säteilee energiaa, joka välitetään huoneen esineisiin, nimittäin matot, huonekalut ja kankaat. Asiantuntijoiden mukaan lämpimän jalustan sähkö auttaa lämmittämään huoneen kahdesti. Ensimmäistä kertaa tämä tapahtuu itse laitteen kustannuksella, kun taas toisen kerran se johtuu esineistä. Yksityisten talojen ja asuntojen omistajat korostavat, että tämä lämpövaikutus edistää lämminilmamassojen tasaista jakautumista huoneen kehälle ja korkeudelle. Kuten käytännössä ilmenee, lämmityslaitteella ei ole tällaista vaikutusta.

Palautetta tehokkuudesta ja ympäristöystävällisyydestä

Lämpimän sähköpylväs sähköinen, asiantuntijoiden mukaan, ei ole haitallista ihmisten terveydelle. Se muun muassa kykenee muodostamaan esteen kylmien ilmamassojen polulle. Laite lämmittää seinät sisäpuolelta ja myös ulkopuolelta, lievittävät huoneen ylimääräisen kosteuden. Mistresses korostavat, että kun käytät tätä lämmityslaitetta, pöly huoneessasi muuttuu paljon vähemmän, kun ilma liikkuu paljon hitaammin. On mahdotonta olla mainitsematta tehokkuutta. Monet omien asuntojen omistajat asentavat tällaisia ​​rakenteita, korvaavat kokonaan loput lämmityslaitteistot kuvatulla tavalla. Tämä johtuu siitä, että lämpimänä sähkölangana, jota on suositeltavaa lukea ennen ostoksen tekemistä, voidaan käyttää tärkeimpänä lämmitysjärjestelmänä. Tarvittaessa se voidaan asentaa terassille, parvekkeelle tai parvekkeelle. Usein tätä laitetta täydentävät muut lämmityslaitteet. Lämmitysmoduulin ainutlaatuisen rakenteen ja keräilijän kautta tapahtuvan yhteyden vuoksi paluulämpötilan ja syöttölinjojen välinen ero ei ole yli 5 astetta. Tämä luku on neljä kertaa pienempi kuin perinteisissä järjestelmissä. Tästä johtuen on mahdollista säästää merkittävästi energiaa ja polttoainetta.

Turvallisuustarkistukset ja tilaa säästävä

Lämmin jalusta sähköinen, arvioita siitä, mikä on hyödyllistä lukea ennen menossa kauppaan, tarjoaa tasaisen lämmön jakautumisen koko huoneiston. Muun muassa tämän laitteen avulla voit säästää paitsi rahaa, myös huoneiston tilaa. Toisin kuin patterit, jalusta vie pienen määrän tilaa. Tämä on mieltymys asuntojen omistajille, joiden alue on hyvin rajallinen. Lämmin jalusta sähköinen infrapuna on luonnollinen lämmönlähde, se ei kuivaa ilmaa sisätiloissa ja on myös täysin turvallinen. Et voi pelätä sitä, että vierekkäiset pinnat, kuten verhot ja huonekalut, voivat aiheuttaa tulipalon. Tämä johtuu järjestelmän täydellisestä turvallisuudesta.

Palautetta harmoniaa sisustuksessa

Jos päätät valita lämpimän sähköpylvään, voit helposti asentaa sen omiin käsiisi. Suunnittelijat ja kotimestarit huomaavat, että tämä laite soveltuu mihin tahansa huoneeseen, koska keholla voi olla täysin erilainen väri, jonka avulla voit asentaa laitteen mihin tahansa sisätilaan. Voit valita materiaalin, joka on tehty jäljitelmä marmoria, puuta tai muita kuvioita. Kuluttajat usein valitsevat nämä jalkalistat, koska ne ovat yksinkertaisesti välttämättömiä tiloihin, joissa on korkeat katot ja vaikuttava määrä ikkunoiden aukkoja. Samaan aikaan lasin päälle ei muodostu kondensoitumista.

Asennuksen ominaisuudet

Lämmin jalusta sähköinen, jonka asennus voi tuottaa itsenäisesti, on asennettu teknologiaan, joka koostuu kahdesta vaiheesta. Ensimmäinen niistä valmistelee päätelmät laitteiden liittämisestä. Seuraavaksi sijoitetaan johtavat putket, jotka kulkevat keräilijöistä. Päällikön on tehtävä sähkökaapeli. Jalkojen asennuksen toisessa vaiheessa sinun on tarkistettava, onko viimeistely tehty. Seuraavaksi kehon osat kootaan, ja sen jälkeen asiantuntija liittää piirit päätteisiin. On tärkeää suorittaa tarpeelliset eristysmittaukset. Näiden manipulointien päätyttyä on mahdollista syöttää sähköä ja myös asettaa termostaatit.

Suositukset töistä

Lämpimät jalusta sähköinen, kuva, joka on esitelty artikkelissa, voidaan asentaa mille tahansa pinnalle, olkoon se muuraus, tiilipohja, puu tai kipsilevy. Laitteiden pinta on suojattava mekaanisella rasituksella kestävällä pinnoitteella. Käytä tässä tapauksessa vaatii jauhettua polymeerityötä. Lämmitetyn jalustan asennus tehdään huoneen kehän ympärillä, mutta sitä ei tarvitse tehdä koko pituudelta. Jos päätät asentaa lämpimän sähköpistokkeen sähkökäsillä kätesi alla, on tärkeää varmistaa turvallinen liittäminen pistorasiaan.

Jalkalistat on asennettava yhteen riviin siten, että ne ovat 1 cm etäisyydellä lattiasta. Seinästä sinun on vetäytyä 15 millimetriä käyttäen kahta pysäytintä. Jakauma on välttämätön, jotta järjestelmän konvektiota ja turvallista toimintaa voidaan käyttää, mikä on tarpeen ylikuumenemisen välttämiseksi. Ensimmäisessä vaiheessa seinä on merkitty tasolla. Voit käyttää pehmustettua lankaa. Moduulin takapaneeli kiinnitetään seinään, mikä mahdollistaa porauksen merkintäreiät. Näissä manipuloinnissa on upotettu muoviosat ja sitten moduuli on kiinnitetty paikalleen. Kaikki seuraavat moduulit asennetaan samaan periaatteeseen, mutta on tärkeää noudattaa tiukasti tasoa.

Lämmin jalusta sähköinen "Megador 9raquo; Se olettaa syöttöpumppujen asennuksen, joka tehdään kaikkien moduulien asennuksen jälkeen. Näin tehdessäsi varmista maadoitus. Sen saa kytkeä 17 moduulia, mutta ei enempää. Jokainen moduuli on kytkettävä sarjaan. Kun yllä kuvattu työ on suoritettu, on tarpeen kiinnittää kannet, joihin sutuurit on asennettu sivuille. Jos kansi ei ole riittävästi kiinni, alareunat ovat taipuneet. Järjestelmä mahdollistaa termostaatin läsnäolon, joka sijaitsee 1,2 metrin etäisyydellä lattiasta. Se on asennettava lämmityselementtejä vastapäätä. Järjestelmän tämä osa on suojattava luonnoksilta, ja se on myös sijoitettava kätevään paikkaan. Tämä voi olla pistorasioiden ja kytkinten lähellä oleva alue. Termostaatin tulee olla avoin ulkoiselle ilmalle.

Säätimen takapaneeli kiinnitetään seinään paikassa, jossa se on tarkoitus asentaa. On tärkeää tehdä merkkejä rei'istä, jotka ovat tarpeen poraamiseksi. Kiinnittimien käyttö on tärkeää, kun käytetään väkipyörää, jonka läpimitta on 6 millimetriä. Kun takaosa on asennettu seinään, sinun on tarkistettava, kuinka paljon se on kiinnitetty kunnolla pinnalle. Kaikki nämä vaiheet ovat erityisen tärkeitä, jotta erityistä huomiota kiinnitettäisiin, sillä tämä määrittelee jalustan suorituskyvyn ja sen kestävyyden. Jos et ole varma kyvyistasi, niin sinun on otettava asiantuntija.

Lämmin jalusta: vesi ja sähkö. Käyttö, asennus, valmistus omilla käsillä

Markkinoillamme uusi lämpöä säästävä järjestelmä on tullut uutuus lämmitysongelmien ratkaisemiseksi, vaikka Euroopassa se on tunnettu kahden vuosikymmenen ajan ja sitä pidetään melko tehokkaana siellä. Huoneen kehällä on metallista valmistettu jalusta, jonka sisällä on lämmityselementti. Lämpö suoritetaan tässä lämpösäteilyn ansiosta. Tämä järjestelmä voi täydentää lämmitystä pattereilla tai jopa olla ainoa lämmönlähde yksityisessä talossa tai asunnossa.

 • Lämpimän jalustan työperiaate
 • Lämpimän jalustan rakentaminen
 • Lämpimän jakelujärjestelmän luokittelu
  • Lämminvesilista
  • Sähkölämmitin
 • Lämmin jalustan etuja ja haittoja
  • edut
  • puutteet
 • Mikä on parempi - lämmin kerros tai lämmin jalusta?
 • Asennus lämmin jalusta
  • Valmistelu
  • Asennusprosessi käyttäen lämpimän jalustan vesijärjestelmää
  • Asennuksen sähköpaneelit
 • Lämmin jalusta omilla käsillä
  • Vaihtoehto numero 1 - katto kuparista
  • Vaihtoehto numero 2 - alumiiniprofiileista

Lämpimän jalustan työperiaate

Lämpimällä jalustalla on yksinkertaisin toimintaperiaate: sähkön tai lämmönsiirtimen lämpöputket ja -renkaat, ja ne lämmittävät lämpöä lämmittämällä alustan alumiinikoteloa.

Yhtenäisesti lämmitetty koko kehon pituus luo eräänlaisen lämpöverhon seinämien lähellä. Seinien hitaasti kohoava ilma kuumentaa niitä ja antaa heille lämpöä. Seinien ja ikkunoiden lähellä luodaan näyttö, joka ei salli lämmön päästä huoneesta, ja lämmitettävät seinät lämmittävät lämpöä huoneeseen lämmittäen sitä. Tämän seurauksena lämpimän lankun lämpö jakautuu tasaisemmin huoneen kehän ympärille, ja siksi huone lämpenee entistä tasaisemmin.

Video toimintaperiaate lämmin sokkelin:

Ulkoisesti, laite on laatikko on valmistettu metallista, jonka mitat 30h140 mm. Tällainen laatikko on asennettu suoraan seinälle, korvaa klassisen muovi- tai puinen sokkeli. Yläpuolen laatikossa on rako, jonka läpi lämmennyt ilma virtaa pitkin seinää on suunnattu ylöspäin. Paneelien alumiini kuumennetaan 40-70 astetta, jossa sisätiloissa asetettu huonelämpötila.

Tavanomaisista patterit on sijoitettu etäisyyden päähän lattiasta, tämä rakenne edullisesti tunnettu siitä, että lämpöä säteilevä sokkeli pystyy lämmittämään alimman tason tiloissa.

Laatikon sisällä on erityinen teline, johon on kiinnitetty lämpöelementti, joka koostuu parista kupariputkea, jolloin messinkilevyn kiinnitetty. Kupariputkia on sisähalkaisija on 11 mm ja seinämän paksuus 1 mm. Välillä lämmitys moduulit on yhdistetty toisiinsa puristusliitoksen pähkinöiden tai juottamalla kupari, ja kulmat käytetään erityistä kuparia tai polyeteeni pyörivä putki.

Lämmönsiirtoaineena, joka on useimmiten abies vesi tulee piirin kautta syöttöputken päässä jakokanaviston. On toivottavaa varustaa moninaisia ​​sulku- ja tyhjennysventtiilit, virtausmittarit ja automaattinen ilman ansaan. Lisäksi on hyödyllistä lisätä lämpimässä vedessä jalkalistat mittari ja lämpömittari, jonka avulla voidaan ohjata koko järjestelmää ja oppia hallitsemaan paremmin sen asetuksia.

Luokittelukäytäntöjä lämmintä sokkelin

Kuten lattialämmitys, lämmin jalkalistat voi olla:

Huolimatta sen nimi, se voidaan kierrättää ei vain vettä, mutta raskas alkoholi putkien läpi piirin. On sokkeli mittari täyttöputki ulos 0,34 litraa jäähdytysneste, jonka työlämpötila voi vaihdella välillä 50-85 astetta. Lämpötilan säätö suoritetaan automaattisesti tai käsin kokoojan kautta. Vesi sokkeli on varustettu sovitettu sekä keskitetyn ja riippumaton lämmitysjärjestelmä, voi toimia jopa pääasiallinen lämmönlähde huoneessa, ei vain täydentävänä.

Pituus kunkin silmukan lämmintä vettä sokkeli ei voi olla pidempi kuin 13-15 metriä, kuitenkin, jos kehä huoneen ylittää tämän arvon, niin se on tarpeen asentaa useita autonomisia peräkkäisiä silmukoita.

Lämmin sokkeli kuumennetaan sähköteho oli 200 W lämmittimet metriä kohti Moduulin pituus. Siten työ- lämpötila ei ylitä 60 astetta. Kaikki kuumennuselementit järjestelmään sisältyvät, toistensa kanssa on kytketty rinnan. Niiden toimintaa voidaan ohjata seinän läpi sähköisen tai sähkömekaaninen termostaatti, jossa on sisäänrakennettu sensori ympäristön lämpötilassa.

Lämmittimet on asennettu pohjaan kupariputkea, ja yläosa sijaitsee erityisen kaapelin, jossa on kuumuutta kestävä pinnoite. Jännite kaapelin siirretään lämmittimet sen nojalla, jotka edustavat osa pituus 0,7-2,5 m.

Edut ja haitat lämmin sokkelin

 • Jos käytät lämmintä sokkeli poistettu lähes kaikki huonekalut sijoitus rajan huoneeseen, heti kun sen sijainti lähellä seiniä voi ylikuumentua ja halkeamat.
 • Lämmin sokkeli auttaa luomaan miellyttävän sisäilmaston ja hidas nousu pitkin seiniä ilmavirran ei vie paljon pölyä. Tilavuus huoneen lämpenee tasaisemmin: katto ei ole liian kuuma, kun taas lattia ei ole liian kylmä.
 • Jatkuva lämmitys seinien avulla lopulta toimittaa ne kosteutta ja hometta, ja jos tällainen lämmitys käytetään huoneissa, joissa on suuret lasi rintamalla, niin ikkunoiden ei muodostu kondensaattia.
 • Johtuen pienestä poikkileikkauksen putket eivät vaadi suuria määriä lämpöä kantaja, joka vähentää kustannuksia sen esilämmitys. Jäähdyte tehokkaammin, jolloin lämpöhäviöt järjestelmä hallinnoi vähentää 5%. Se vähentää myös lämpöinertian järjestelmä, joka reagoi nopeasti tahansa säätö toimintatilan. Sähköinen suorituskyky lämmin sokkelin hallita energian säästämiseksi.
 • Johtuen siitä, että laite ei lämpene liikaa, tulee mahdolliseksi säästää energiakustannuksia. Sen mahdollisuuden johdosta, erillinen säätö jokaisessa huoneessa, missään niistä voi ylläpitää haluttu lämpötila.
 • Jalkalistat ovat erittäin helppo asentaa, koska se koostuu valmiista moduuleista, joista vain pysyy liitettynä lämmitys- tai sähköverkosta.
 • Kohtuullisesti kuumentamalla sokkelit laatikot joten ne ovat turvallisia verhoja, huonekaluja ja muita esineitä sijoitettu lähelle seinää.
 • Asennuksen jälkeen sokkelit ovat lähes näkymättömiä, he voivat sulautuu kaikenlaiseen sisustustyyli alumiini- suojuksia olla erilainen värimaailma.
 • Kalleus itse rakenteen.
 • Suuret energiakustannukset.
 • Tämä järjestelmä vaatii jatkuvaa toimintaa.
 • Alhaisen tehon järjestelmä ei pysty lämmin sokkelin nopeasti lämmetä huoneen, se on pitkä aika lämmetä seiniä, kunnes ne alkavat vapauttaa lämpöä.

Kumpi on parempi - lämmin lattia tai lämmintä sokkeli?

Kysymys on - se on parempi lämmittää lattiaan tai jalkalistat lämmin, koska lämmin sokkeli järjestelmä on paljon kuin sen sisko lattialämmitysjärjestelmä, mutta se vaatii paljon vähemmän työtä ja kustannuksia hänen asennuksen.

Lisäksi, lattialämmitys (ensisijaisesti vesi) voidaan asentaa mihin tahansa huoneeseen ei ole yhtä tarpeellista valmistaa betonilaatan hänelle. Jalkalista ole tällaisia ​​rajoituksia, ja se on vain tarpeen, että suoralle seinälle. Tässä tapauksessa modulaarinen järjestelmä tekee mobiili, joten se tarvittaessa voidaan purkaa ja koota toisessa huoneessa.

koulutus

Sinun täytyy etukäteen laskea järjestelmän virta lämmittäminen edellyttää tietyn huoneen, ja valita tyypin lämmitys. Määrä tarvittava lämmitys moduulien vaikuttaa:

 • ilmaston alueilla;
 • lasi alue;
 • laatu lämpöeristys huoneeseen.

Keskivaikean ilmasto keskiarvo virrankulutus on 100 W / m2. Jos talo on hyvin eristetty, niin voit laittaa sitä halvempaa ja vähemmän tehokas järjestelmä.

Liittää vierekkäiset moduulit laite halutaan käyttää kupari juote - Tätä menetelmää pidetään luotettavimpana, koska se mahdollistaa kestämään suurta painetta ja tämän vuoksi järjestelmä voidaan liittää keskuslämmitys. Jos kupari juotto ei ole mahdollista, kierteitetyt osat käytetään. Vesi kattilasta syötetään putkien luotettavan polymeereistä.

Prosessin asennus sokkelin esimerkiksi lämmintä vettä järjestelmä

Yleensä lämmin sokkeli on kytketty jakoputkiston tai kampa.

Tehokkaan järjestelmän toimintaa on välttämätöntä, että pituus kunkin lämmityselementin ei ylitä 13 metriä, ja sen jälkeen toimisi seuraava elementti voidaan liittää erikseen kampa.

 1. Alkaa jakeluputken putken näyttöpinnat asennuspaikalle.
 1. Merkitse ennen asentamista paneelit line asennus, kun otetaan huomioon, että etäisyys kanavan lattiaan tulisi olla noin sentin.
 2. Kiinnitä aiottuun linjaa takapaneelin ja kiinnitysreiät osioida, jonka voit porata vasaralla.
 3. Kiinnitä paneeli ruuveilla ja muovi tappien tai liimaa. Takapuolelle laatikon on pysähtyy, mikä antoi haluttua täyte laite seinä on 15 mm.
 1. Kiinni ja kotelon välisen seinän jalka- eristysnauhaa siististi leikattu reuna nauhan.
 1. Poraa kaksi reikää laakeripukkien ruuveilla, uppokanta niitä.
 1. Valmistetut kiinnikkeet rakoon yläraja askelin 50 cm.
 1. Kulmikas liitoselementit valmistaa ja asettaa ylempi kulmaosa.
 1. Riman kanssa suluissa oikeaan paikkaan seinälle. Asenna kiinnike ruuveilla, hukkuminen niiden hatut.
 1. Alaosa kiinnike murtuma ja poistaa - ne vain tarvitaan noudattaa tiukkaa yhdensuuntaisuus asettaa ylärajan suhteellisen hitaalla.
 1. Kussakin kiinnike Teflon aseta vuori.
 1. Valmistella kuumennuselementin asennuksen, leikkaamalla ylimääräinen osa tarvittaessa. Liittää moduuli poistetaan reunasta säleet 2-3. Putken käyttää liittimen mutteri, kumitiivisteet ja varusteet Compression kartioita.
 1. Kytke lämmitys laite, kiristä mutteri, tehdä lopullinen puristusvaihe.
 1. Tarvittaessa lineaarisesti ja / tai kulma-telakka lämmitys moduuleja.
 1. Koottuna järjestelmä on yhdistetty jakeluputkistoon ja ajaa kuuman jäähdytysnesteen.
 2. Stick lämpöä heijastava nauha sisäpuolella sulkimen liuskojen ja kiinnittää jälkimmäinen harjoittaa suluissa: ensimmäinen laittaa yläosan kannatin koukkua ja snap alaosassa pyrkineet.
 1. Kuhunkin käsivarsi ulkopuolella bar porata reikiä, joihin ruuvi ruuvit (päätään sulje koristetulpat).
 1. Voit aina valita koristepeitekerroksen profiili:

Lämmin sokkeli kaikki liitoselementit on melko kallista, mutta se on erittäin tehokas ja kehittämiseen sisätilat tarjoavat uusia mahdollisuuksia.

Videoita asennus lämmin sokkeli:

Vivahteita Sähkölaitteiden paneelit

 • Johtuen korkeasta sähkötehon kulutusta voidaan käyttää korkeintaan 17 yksikköä, jotta ei kuormita verkkoa.
 • Sähkökaapeli syöttölaite voidaan sijoittaa sisä- tai ulkopuolelle seinään, peittämällä se kanava.
 • Valtaan laite on kytketty kautta termostaatti, joka on helppo kiinnittää seinään puolentoista metrin päässä lattiasta, ja se pitäisi jättää vapaa pääsy. Pääsääntöisesti termostaatti on asetettu vieressä myyntipisteissä.
 • Kalibroida ennen käyttöönottoa.

Tuottaa lämmintä sokkeli omin käsin, on syytä harkita kaksi vaihtoehtoa sen tuotanto:

Variant № 1 - katto kuparia

Ensimmäisessä tapauksessa rakenne muodostuu kupariputkien neotozhzhonnyh halkaisija 12-20 mm ja katelevyn kupari 0,4 mm paksu. Tällaisia ​​järjestelmiä on koottu seuraavassa järjestyksessä:

 1. Kattolevy kuparia voidaan leikata suikaleiksi, joiden leveys oli 15 cm.
 2. Sitten saatuja reunanauhat taivutettu suorassa kulmassa pohjaan siten, että leveys taitettu osa oli noin 7-8 mm. Tässä tapauksessa nauhan pituus ei saisi olla enemmän kuin 3 metriä, tai toimimaan tällaisten aihioiden olisi yksinkertaisesti hankalaa.
 3. Sitten juottaa kupariputkien sisäpuolelle kotelon kallistamalla putkien päät juuri aikaisemmin sivuun, jotta se helpompi asentaa sovitin.
 4. Jäähdytysneste voidaan toimittaa vakio letku, jossa on sisä- halkaisija on 12 mm ja telakointiasema tavanomaisia ​​kauluksia putkille.
 5. Sen jälkeen kotitekoinen baseboards on kiinnitettävä seinään avulla kiinnikkeitä, jotka on valittava mukaan putken halkaisija.

Variant № 2 - alumiiniprofiileista

Eräässä toisessa suoritusmuodossa käytetään rakentamisessa standardin alumiini-, kuten se, jota käytetään kokoonpanossa rakenteissa kipsilevy. Tässä tapauksessa, järjestys kokoonpano on seuraava:

 1. Aluksi, ylä- ja alaosan työkappaleen on tehtävä muutamia pieniä reikiä, joiden läpi profiili on kiinnitetty seinään.
 2. Sen jälkeen, laita se kupariputket ja alumiini lanka korjata niitä.
 3. Sitten profiilin kanssa putket on siten kiinnitetty seinään, niin oli suurempi kuin toinen putkien.
 4. Kerätä kaikki palaset yhteen järjestelmään, on helpoin tapa soveltaa tyyppisiä liittimiä, kuten varusteet. Faceplates näissä laatikoissa voi olla sama profiili, sinun tarvitsee vain maalata väri, joka sulautuu väri huoneen seinät.

Haluatko asentaa lämmin tuomat edut kotona tai asunnon? Tai sinun täytyy lämmittää talon tällä tavalla? Kerro suunnitelmista ja saavutukset kommentteja.

"Data-url =" http://krutopol.com/teplyj-plintus-vodyanoj-i-elektricheskij.html "data-image =" http://krutopol.com/wp-content/uploads/2016/08/teply -plintus-450x256.jpg "data-title =" Lämmin sokkeli: vesi ja sähkö. Toimintaperiaate, kokoonpano-, valmistaa omissa käsissä ">

Kun lattia missä tahansa huoneessa on peitetty keraamiset laatat, saattaa korjata tulisi käyttää sopivimpia materiaaleja ja kaikkein harmoninen ratkaisu, kun kyseessä on laatta, tietenkin, on keraaminen ...

Itse asiassa mitään vakavaa korjaus alkaa tai muilta purkutyöt. Jos haluat korjata lattiaan, niin ensiksi täytyy purkaa jalkalistat.

Muista jakaa mielipiteesi: Peruuta vastaus

Tärkeitä tietoja sokkelit ja kynnykset:

© 2016 krutopol.com - kyse lattiapinnoitteet ja munivat lattiat omin käsin

Käytettäessä materiaalia sivuston vastavuoroisesti linkki vaaditaan.

Radiant jalkalistat omissa käsissä: 2 tyyppisiä uusia lämmitystekniikoiden

Säteilevä jalkalistat voidaan tehdä käsin Tänään me tiedämme, mitä on mahdollista lämmittää tiloja, jos keskuslämmitys ei kestä tätä. Voit tehdä tämän, voit laittaa talon ylimääräisiä patteri- tai lattialämmitys tehdä. Mutta moderni teknologia ilahduttaa meitä heidän uusimman keksintöjen ja tänään voit löytää markkinoilta täysin uusi, mutta jo suosittu lämmitysjärjestelmä - lämmin lattia.

Mikä on lämmitys vesi jalkalistat: rakentaminen yksikkö

Nykypäivän maailmassa on yhä enemmän uusia teknologioita, jotka ilahduttavat meitä niiden laatu ja toimivuus. Me kaikki haluamme luoda pois kotoaan viihtyisässä kolkassa jossa viihtyvät. Voit tehdä tämän, meillä on tulossa uusi ja kätevä.

Jalkalistat lämmitys vesi on juuri tällainen uusi teknologia. Tämä ei ole monimutkainen, mutta erittäin mukava lämmitysjärjestelmä, joka auttaa sinua lämmittää huoneen, paitsi olohuonetta, vaan myös verannalla, parveke, toimisto.

Lämmin sokkeli on oma epätyypillisten kokoisia ja muotoisia. Tämä ei kuitenkaan estä häntä helposti ja kauniisti sovi sisätilojen huoneessa.

Kuuman veden sokkelit - uuden ja modernin teknologian tänään

Sokkeli koostuu seuraavista elementeistä:

 • Etulevy, jossa on pieniä reikiä, joiden läpi lämmintä ilmaa huoneeseen;
 • Takapaneelin, se kiinnitetään seinään, sillä pyritään suojelemaan;
 • Lämmitys jäähdytin, joka suorittaa lämmitys toiminto;
 • Sivusuunnassa tulppa;
 • Lämmönvaihdinkasetin, se koostuu kahdesta pieniä putkia, joiden läpi vesi on kyky kiertää.

Yleensä jalkalistat ulkoasu on hyvin yksinkertainen, se on helppo asentaa mihin tahansa huoneeseen. Koko Tällaisen rakenteen on 15-20 cm, korkeus ja 3-4 cm leveä. Asentaminen jalkalistat lämmitys ei välttämättä ympärillä kehä huone, se on mahdollista paikoin, kuten ikkunan alle. Mutta missä et ole asennettu, se suorittaa yhden toiminnon - huoneen lämmitykseen.

Lämmitys sokkelit, hänen myönteisiä ominaisuuksia

Kylmänä vuodenaikana todella haluatte nähdä talo oli lämmin ja kodikas. Keskuslämmitys ei aina selviytymään tilanteesta, joten usein käyttää muita tehokkaita keinoja luoda in-house lisälaitteita lämmitykseen.

Jalkalistat lämmitys - on yksi tyyppisiä lämmitys, joka lämmittää huoneen ja voit nauttia lämmöstä ja mukavasti kotona. Tällainen menetelmä lämmitys voidaan käyttää sekä itsenäisesti että yhdessä muiden lämpöä tuottavien laitteiden.

Lämmin sokkeli pienikokoinen ja ei vie paljon tilaa kotona, verrattuna muihin laitteisiin. Tällaiset listat helppo asentaa, sillä sen muotoilu on erittäin helppoa, voit tehdä sen itse.

Lämmityksen lämmin sokkeli on monia etuja

Tärkeimmät edut lämmin sokkelin:

 • kompakti;
 • tehokkaasti;
 • Sen helppo asentaa ja korjata;
 • Hyvä lämmin huone puolelta;
 • Älä kuivata ilmaa talossa;
 • Sen ulkonäkö on esteettinen;
 • Se on mikä tahansa väri.

Jalkalista lämmitys lämmittää paitsi kerroksessa, mutta myös seinät, joka estää homeen ja homeen. Se voi olla eri väriä, joten se sopii mihin tahansa sisustukseen. Sen rakenne on yhdistetty minkä tahansa lattiapäällysteen, onko matto, linoleumin tai parketti.

Miten asentaa lämmin sokkeli omin käsin

Jos ostit lämmin sokkeli ja haluat asentaa sen, että sinun ei välttämättä tarvitse kuulla asiantuntijoita. Asenna se ja voit liittää itsensä. Koska sen ulkoasu on hyvin yksinkertainen.

Lämmin sokkeli omin käsin ei ole vaikea asentaa, vain täytyy huolellisesti tutkia sen suunnittelu järjestelmä ja paljon kärsivällisyyttä. Ennen kuin aloitat asentamisen jalkalistat, sinun täytyy oikein laskea kaikki ja mitata.

Työhön tarvitsemme välineitä, jotka löytyvät joka kotiin: jakoavaimen, lankaleikkurit, pihdit, vasara, terävät sakset, pora. Tuomalla kaikki nämä työkalut, voit saada toimimaan.

Kaavio lämmin lämmityslaitteet sokkeli

Vaiheittainen käyttöönotto vettä sokkelin:

 • Kiinnitä profiilit;
 • Asenna sitten haltijoille;
 • Liittää haltijoiden konvektorin;
 • Kytketyn järjestelmän pääasiallinen lämmönlähde;
 • Tarkista vuodot;
 • Sulje koriste paneelit.

Jos teet sen oikein, tekee työtä tämän järjestelmän mukaisesti, niin voit nauttia työssä sokkeli, ja kotiin on lämmin ja kodikas.

Sähköinen kotitekoinen lämmin sokkeli: tärkeimmät edut

Suunnittelu sähkölämmitys sokkelit yksinkertainen, mutta tehdä se itse täytyy olla joitakin taitoja ymmärtää sähkön, ovat asianmukaisia ​​välineitä ja materiaaleja.

Lämmin sokkeli kotitekoinen on parasta tehdä sähköisesti. Tämä vaihtoehto ei edellytä suuria kustannuksia, ja ovat tehokkaampia. Electric jalkalistat pystyy lämmittämään huoneen nopeammin kuin vesi.

Suunnittelu sähkö jalkalistat yksinkertainen, se koostuu lämpökaapeleihin on kytketty ja etupaneelin, sen avulla voimme kiinnittää ja sulkea vastukset.

Rakenne improvisoitua melko yksinkertainen sähköinen jalkalista

Etuja tämän tyyppisen jalkalista:

 • Se on pieni kooltaan,
 • On helppo liittää;
 • Huone lämpenee nopeammin;
 • Taloutta.

Toimivat sähköllä sokkelit paljon yksinkertaisempaa ja helpompaa. Mutta sinun täytyy huolellisesti käsitellä sähköä, ei luoda hätätilanteessa. Ennen kuin aloitat, varmista, että verkko on jännitteetön. Jos kuitenkin tulee olemaan piiri tai palonestolaitteet, on välttämätöntä hakea apua isännöitsijälle.

Asennus lämmin sokkeli omin käsin (video)

Lämmin sokkeli - loistava keksintö, joka on viime aikoina ilmestynyt markkinoillamme, mutta jo hyvin suosittu. Tämä sokkeli pystyy lämmin huone, pienestä koostaan ​​huolimatta. Toistaiseksi tiedämme vain kahdenlaisia ​​listat: vesi ja sähkö. Tällainen sokkeli yhdenmukaistetaan täydellisesti tahansa kalustus ja koristelu huoneeseen. Ne asennetaan paitsi olohuonetta, mutta myös toimistoissa, varastoissa, klubeja ja kahviloita.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin