Lämmin Booth koira omin käsin

Koirankoppi omin käsin kaksi valokuva + video

Kun koira on talossa, herättää välittömästi kysymyksen omaisuuden: jonnekin hänen pitäisi nukkua ja suojassa sateelta. Ei kaikki ovat halukkaita ja kykeneviä pitämään heidät talossa koska kennel vaaditaan. Kennelit koirille rakennettu omin käsin, jopa ilman taitoja yhdessä päivässä. Mitään monimutkaista, mutta on ominaisuuksia.

Rakentamiseen kopissa sinun täytyy keskittyä koiran koosta

Määrittää koko ja rakenne

Asianmukainen Booth koira ei ole vain rakennettu seuraavasti: on tiedettävä, mitä kokoa sitä tarvitaan, missä ja mitä kokoa tehdä reikä, josta se on parempi tehdä ja miten eristää.

First things aluksi, määräytyy koon koirankoppi. Helpoin tapa keskittyä kokoa koiran. Korkeudella koirankoppi pitäisi olla 5-6 cm pitomtsaa, leveys / syvyys on suunnilleen yhtä suuri kuin rungon pituuteen, ja 10-20 cm pitkä voi vetää jalat. Yleensä koko Koiratarhat klo koiranohjaajia ovat suosituksia. He suosittelevat tekemään kopeissa, koosta riippuen rodun. Tulokset on esitetty taulukossa (leveys / pituus / korkeus koppi koirille annetaan tuumaa):

Jos lemmikkisi ei ylitä keskikoko rodun lisääminen Booth ei ole: on vaikea talvella se on lämmin. Huomaa, että se on - koko sisäistä, jos aiot leikata, kokoa kasvu seinämän paksuuden.

Määritettäessä koon koirankoppi

Referenssien ja suhteellisten leveyteen kulkuaukon. Se määritetään leveys rinnan koira. Toimenpide, lisätään 5 cm, leveys get miesluukku. Korkeus riippuu säkäkorkeus mitattuun arvoon, myös lisäämällä 5 cm ensin tehdä pieni reikä pennun - hieman enemmän kuin haluttu, koska se lisää kasvua tarkistaa ..

Reikä koirankoppi off-keskus ja lähempänä yksi seinä. Tämän rakenteen koira voi piilottaa sade tai tuuli umpinaiseen seinään, käppyrässä suojatussa osassa. Tarjoavat usein jakaa kopissa seinään, joten eräänlainen "eteinen" ja makuutila. Mutta piilossa osastoon osioitu pois, koira voi valvoa, mitä tapahtuu niiden alueella. Monet tunnollinen Vartia todellakaan pidä lähteä. Jotkut jopa vakavin pakkaset, sijaitsee vastapäätä sisäänkäyntiä, ei halua lähteä virkaan. Joten, esiteltiin valokuvan vaihtoehto offset miesluukku - optimaalinen.

Toinen kohta: suulla koirankoppi pitäisi olla mutteri korkeus 10-15 cm Se suojaa makaa edessä koiran tuulelta ja sateelta, estää tukkeutumisen lumen ja sade sisällä ..

Katto on parempi tehdä läppä

Katto Booth koirille voi olla pent tai harjakattoinen. Pent parempi: se haluavat istua / valhe ei ole kovin suuria eläimiä. Jotta he voivat seurata laajalla alueella.

Toinen kohta: koska kuumentamalla Booth, talvella ilman sitä kuumennetaan lämmön avulla kehon. Mitä suurempi äänenvoimakkuus, sitä kauemmin lämmitä koirankoppi. Harjakatolla on koirankoppi vain lisätä merkittävästi, tuomatta mitään muuta käyttöä. Jos haluat koiran hyvin, tee irtoa katto.

Jos et pidä siitä kannalta estetiikan, tekevät katto ja ylhäältä on aivan katon. Lisäksi on toivottavaa tehdä tai saranoitu- - saranoitu. Joten se on helpompi toteuttaa säännöllinen puhdistus ja desinfiointi: rako vasaroitua orgaaniset jätteet, joka kasvattaa kirput. Se on niitä ja on aika ajoin käsitellä kennel.

Kennelit koirille on seksiä, kohonnut maanpinnan yläpuolella. Voit tehdä tämän, jotta jalat jopa korkeus muutaman senttimetrin tai kolhi runko, joissa on jo määritelty suoraan lautoihin.

Yleensä jos voit, koirat haluavat viettää aikaa kadulla. Koska olisi kiva tehdä ennen koirankoppi, tai puolella hänen katos. Ja pystyä istumaan / makuulle sen nojalla - tehdä lattia.

Näen kaiken, kuulemaan kaiken))

Tässä Booth ei ole saranoitu katto ja etuseinä, joka on myös kätevä käsittelyyn.

Josta rakentaa ja miten eristää

Useimmiten koira kennel on valmistettu puusta tai puumateriaalien. Puu on edullinen - se pitää sinut viileä kesällä ja lämmin talvella. Se vie varsin mukava koira talvella jos levyt on asennettu tiiviisti, ei halkeamia, vaikka yksiseinämäisten puinen laatikko - lämmin. Että muuten, osoittautui koira kennel aukottomasti, käytät teräväkärkisiä levyt, joskus jopa uritettu.

Betoni ja tiili Booth - ei ole paras valinta: he ovat hyviä johtimet lämpöä, kesällä se on liian kuuma, talvi - liian kylmä. Tämä johtuu siitä, koirat mieluummin viettää yön ulkoilmassa eikä tiili kennel.

Jos puu on liian kallista käyttää osana hallituksen, ja kaikki loput voidaan tehdä OSB MDF, vaneri. Jos levyn käytön on puuainesta, se saattaa tarvita kaksi kerrosta, se on vielä paljon ohuempi kuin puu, ja läsnäolon ansiosta sideaineen, se on parempi lämmönjohtavuus (huonompi säilyttää lämpöä). Koska tässä tapauksessa, voit ajatella lämpeneminen kota talvella.

Doghouse vaneri: Esimerkki eristys

Voi olla mikä tahansa sopiva lämmöneriste. Voit käyttää tähteet talonrakennusta, mökkejä, saunat. Tämä voi olla mineraalivilla (kuten kuvassa), vaahtoa tai muuta materiaalia. On eristetty vaahto, älä liioittele: se ei anna ilman kulkea, ja jos olet kulkuaukkona ripustaa verhon, koira ei enää istua kopissa: ilma se ei riitä. Syy tai jätä pieniä rakoja tai ajatella mitään imuaukosta.

Jos liian lämmin, ja lattia ja katto, too. He myös tehdä kaksinkertainen, pohjustaa sama eristys. Liian suuri eristekerros ei pitäisi tehdä sitä: koira voi hyvin lämmittää, lisäksi se on kunnon turkki. Ja se on huonompi - ääri lämpötilan muutokset kuin pysyvä kylmä. Jos haluat koiran tulee lämmin, tamp talven koirankoppi oljilla: on tarpeen silloin pritopchut, extra - päästöjä. Muuttaa tätä sinun täytyy pentueen kahdesti talven yli.

Talvella naulattu miesluukun päälle paksu kangas, leikataan melko paksu suikaleiksi. Kaksi viipaloitu nuudelit liina varmistettu siirtymistä leikkauksia. Kuten se tapahtuu Booth ei tuuli puhaltaa koiralle, ja tulo / lähtö-vapaa. Mutta tämä innovaatio, jotkut koirat eivät heti tottua ja joskus kieltäytyvät menemästä sisälle.

Ulkopuolella Booth voidaan maalata sisäpuolelta - no. Katos ja seinämän tuulen (edullisesti yksi tyhjä) käsiteltiin antiseptiset. Maalata ne ole mitään järkeä. Tärkeintä - tehdä katolle ilman lähtö, ei mennä tunnoton sisälle ja puhalsi.

Vuodatetaan polttopuun tai woodsheds helppo tehdä omin käsin. Miten lukea täältä.

Eristetty koiran taloa omin käsin

Jos puhumme luvuista, mutta ei "kelloja ja pillejä" eläimiin, joita ei tarvita ja liian suuri, liian. Heille se on - reikä, ja se on määritelmän mukaan ei voi olla, ja ylimääräistä lämpöä tilavuudet vaikea talvi. Koppi tehty kaksi tuulenpitävä seinät ja pieni irtoa.

Valmiit Booth koirille

Ensinnäkin koko kahden lavojen tehty tukee neljän neliön puuta, sitten liittänyt ne toisiinsa. Tuloksena oli palkintopallille jossa konsernin lankku lattia. Jalat suunnitteluun halutaan - saa märällä lattialla.

Valmiina Booth lattia

Kulmissa baareja turvattu. Rajapinnalla saada kuusi kappaletta: neljä aivan kennel, kaksi edessä ja suojaa tuulelta seiniin. Ensimmäinen, sisempi vuoraus tehdään varmisti Penoplex 7 cm, vaippa ulkopuolella. Seinään levyjen välillä tai saapuu vettä, suljettu ylhäältä nauhan sopivan raon leveys.

Seinät kopissa lämmityksellä

Kun ulkokuori seinä, jonka vieressä vesitiivis seinät käyttää kokonaislukuja - niin jäykempi rakenne.

Laz ja eristetty irrotettava katto

Pisin kiireinen katto. En halua täysin tasainen, koska tapahtuu tiukasti koon mukaan eristettyjen kilpi, joka on kiinnitetty hieman kaareva katto päällekkäin säleitä. Se jopa osoittautui ilman kallistusta, mutta koska viisto muoto vesi virtaa ilman ongelmia. Koska tiiviste ei toimi muutenkaan, alla aluskate filmiliuskojen.

Booth puun Alabai puutavaran

Vain sanoa, että koirankoppi oli rakennettu materiaaleista jääneet rakentamisesta kylvyssä. Lisäksi se laittaa sinne, koska ulkonäkö olisi muistuttavat hyvin kylpyjä.

Tämän perusteella Booth koira meni koppi piirustuksen mitat Alabai. Mutta kun koira - ei alabai mittoja tehty vaatimattomampia. Oikaisut tehtiin rakenne: tarkistaa sivuseinässä tehdä ikkunan, ja takana - oven puhdistusta.

Koirankoppi baarista iso koira

Ensimmäinen ne on rakennettu ja maalattu alusta - puusta tähteitä, joita ei höylätty ja kädenvääntöä yhdessä. Sitten tuli varsinainen kokoonpano Booth koiralle. Ensin työpajassa höylätty, sahasi, ja valmis rakenne kuljettaa ja asentaa paikalleen - lähellä kylpyammeet.

Ensimmäinen rivi laittaa koko. Se muodostaa mutterin ja toimii tukena koko rakenteen. Sitten leikattu puu järjestelmän. Ottaen huomioon, että kokemus on jo (amme rakennettu), työ meni nopeasti.

Pinottu kaksi ensimmäistä kruunu

Koska se piti tehdä katto "talon", kuten kylvyssä vieressä koira oli lämmintä ja teki kattoon. Ja sitä on käytetty vanerilevyn. Levyt tehty vaarna, joka loi cut-to-koon arkin paksua vaneria. Sitten kääntää ja asentaa kattopaneelit.

Katto epäsuosiossa

Ne kerättiin sääntöjä - älä ristikon järjestelmä. Koska koriste katto paneelit kootaan, obbili niiden edelleen pehmeä laatta (myös rakentamisen kylvyn pysyi), sitten ne yhdistettiin ja vaipallisten päädyt.

Katto tehtiin ei noudata sääntöjä

Sitten levyt verhotun päädyt. Gap suljettu levyt. valmis koirankoppi. Tehty omin käsin puoli päivää.

Meillä ei aivan alabai ei valkoihoisia, mutta myös kovin pieni koira

Tällainen rakenne tämän kokoluokan koira on edelleen suuri. Tämä laatikko on suunniteltu suuremmille koirille. Tilanne voi ainoastaan ​​tallentaa asetettiin osio, joka kaventaa.

Toinen Boothin koira omin käsin tehty OSB peitetty puolisuunnikkaan arkki (suunniteltu eristys ja sisävuori). Kokoonpano prosessi kaapattu video.

Askel askeleelta selostus rakentaa koirankoppi omin käsin

Jossa vaiheessa koira, emme vain saada nelijalkainen uskollinen ystävä, mutta myös tullut sen huolellinen omistajat. Todellakin, vastauksena tarpeeseen näyttää omistautuminen huolta hänestä. Esimerkiksi jos lemmikki elää kadulla, hän tarvitsee talon, jossa hän oli piiloutunut säältä ja yöllä. Muuten, voit tehdä koppi koirille omin käsin, vaikka rakentamatta taitoja. Mitä sinun pitää tehdä ja mistä aloittaa, nyt kohdata sitä.

Video: miten rakentaa kennel koirille ↑

Kennelit koirille omin käsin - piirustukset ja mitat ↑

Ensimmäisessä vaiheessa työtä talon lemmikkiä täytyy päättää sen koosta. Niiden yläpuolella sinun täytyy miettiä tarkkaan, koska se vaikuttaa, miten mukava tuntuu lemmikkisi omassa talossa. On virhe ajatella, että vain pieni koppi on epämiellyttävä koiralle. Liian suuri se tuntuu epämukavalta.

Jos eläin on saavuttanut huippunsa sen kasvua, niin se on tarpeen mitata sen parametreja ja tehdä talon puolesta niiden perusteella. Esimerkiksi laatikossa syvyys tulee olla suurempi kuin 5 cm, kuin pituus lemmikkieläinten nenästä hännän. Leveys rakenteen tulisi saavuttaa noin sen korkeus, johon lisättiin 5 cm Laz tehdä 5 cm leveämpi kuin koiran rinnanympärys, ja sen korkeus -. 5 cm pidempi kuin säkäkorkeus sitä. Jos kuitenkin vain ottaa pentu talossa, meidän täytyy keskittyä keskimäärin jotka osoittavat hakemistoja.

Muuten, koko Booth ei vaikuta vain mukavuutta, mistä tämä riippuu myös siitä, onko lemmikkieläinten ei jäädy talvella. Siksi pohjoisilla alueilla on erityisen tärkeää rakentaa talon, joka noudattaa näitä vaatimuksia. Jos asut lähempänä etelässä, voit tehdä sen hieman ylittäen suositteli numerot 5 cm.

On arvioitu ulottuvuuksia, joita voidaan seurata, jolloin koira suojaa. Esimerkiksi, jos rakentaa kennel Shepherd kädet, sen on oltava vähintään korkeus on 95 cm ja leveys ja syvyys 1,4 m ja 1 m. Sama koskee rakennusten ja muiden suurten rodut. Talon korkeus 80 cm on sopiva eläin keskellä korkeus, leveys ja syvyys 1,25 m ja 0,75 m: iin. Pidäke tarpeeksi pieni koko asunnon 0,7 0,5 (leveys ja syvyys) klo korkeus 0,6 cm.

Tehtyään tarvittavat laskelmat, voidaan ajatella, miten tehdä koirankoppi omin käsin, ja tehdä siitä asianmukaiset pientä. Loppujen lopuksi rakenne voi näyttää aivan toisin, oman maun mukaan, tai sopusoinnussa ympäröivän maiseman.

On joitakin ohjeita, jotka asiantuntijat suosittelevat kiinni kotiin lemmikki oli paitsi miellyttävä silmään, mutta myös mukava. Esimerkiksi, sisäänkäynti on sijoitettu pitkä osa talon, vähän liikkuva se mihin tahansa suuntaan suhteessa keskustaan.

Jos sinulla ei ole taitoja työskennellä rakentamisen työkaluja, niin sinun on helpompi tehdä pent katto. Mutta kauniimpi näyttää silti pääty vaihtoehto. Jos on halu pomasterit, on mahdollista tehdä katon pieni parvi, ja se sinun pitää koiran leluja, astioita, ruokaa.

Lopuksi, yksinkertaisesti tehdä koppi omin käsin kanssa navesikom: se näyttää paljon houkuttelevampi. Mutta samaan erään suorittaa käytännön toiminta, koska se mahdollistaa eläimen katsomaan ulos kadulle sateessa ilman vaaraa kastumista. Luonnosteli rakenteen luonnos on tarpeen tehdä yksityiskohtainen piirros. Hänen kanssaan on vähemmän todennäköisesti tehdä virhe, ja se yksinkertaistaa tarvittavat laskelmat useita materiaaleja.

Ennen koppi koiran, sinun täytyy valmistautua kaikki tarvittavat materiaalit ja työkalut, jos meidän luonnos ja piirustukset ovat valmiina. Etusija annetaan luonnon rakennusmateriaaleja. Esimerkiksi, hyvin käyttäytyviä esittävät havupuu, joka on suhteellisen halpa, ja ympäristön kannalta turvallisia.

Esimerkiksi voidaan ottaa laudat tehdä runkorakenteen, osa 40x40 mm. Ja sivuseinät sopivia tavanomaisia ​​levyn tai vanerilevyjä. Lattialla, voit käyttää lattialauta. Jos haluat sisustaa talon, on välttämätöntä ostaa toisen ja koriste säleet. Lisäksi voit käyttää lämmitintä, jos talven alueellasi vakavia. Jos et käytä puuta kosteutta kyllästys, sinun täytyy huolehtia öljy-kankaalla tai muulla materiaalilla, joka täytyy verhoilla talon, joten se ei ennenaikaisesti rappeutunut.

Kuten työkaluja, aseta ne varsin vaatimaton, ja varmasti siellä on lähes joka kodissa. Sinun täytyy työskennellä vasara, saha, nauloja, taltta. Tämä herra on asetettu tarpeeksi, jotta kopissa omin käsin.

Making koirankoppi käsillään vähitellen ↑

Jossa tarvitaan Piirustukset ja materiaalit voivat aloittaa prosessin rakentamisen.

  1. Alkaa tehdä koirankoppi omin käsin alustasta, joka on seksi. Baareja osa 40x40 mm tulisi leikata kooltaan ja kiinnitä ruuveilla suorakulmio. Jos koira on iso, runko täytyy lujittaa edelleen poikkitangon tai kaksi.
  2. Lattialle oli tarpeeksi lämmintä, se on tehty kahdesta kerroksesta, tasoittaa eristys niiden välillä. Runko, peitetty levyt, vahvistaa niin, että tangot ovat huipulla. Vuori sisäpinnan glassiinipaperi (liitetään stepplerom). Tämän jälkeen asfaltti asetetaan päälle vaahtoa ja täytettyjen viimeistely lattian kopissa.
  3. Nyt sinun täytyy huolehtia jalkaan, joka talossa täytyy seistä. Tämä on tarpeen, jotta voidaan kierrättää ilmaa sen alla, niin rakenne kestää kauemmin, ja se ei pysähtyvän kosteutta. Kiinnitä jalat korkeus 7-10 cm lattiasta.
  4. Seuraavaksi liittää valmiiseen lattiaan puolella teline, ja kiinnitä se seinään kotiin. Runko on valmistettu puun 100x100 mm. Kaksi sivulevyä tulee olla korkeus Booth, ja kaksi on 7-10 cm pitkä muodostamiseksi katon kaltevuus.
  5. Telineet pitempi tulisi asettaa edessä kopissa. Älä unohda laserit edessä tai puolelle kopissa. Keskellä sivuseinien lisäksi täytetyt pystypalkit. Käytettäisiin metallilevyä vahvistaa kehyksen sisäpuolella nivelet.
  6. Ulkopuolinen kehys voidaan päällystää limivuorauslauta ja eristää sisällä sekä eristää lattialla - glassiinipaperi ja vaahto. Voit korvata vaahto mineraalivillaa.

Video: eristetty koira talon omin käsin ↑

Video: irtoa harjakatolla on Alabai ↑

Paikka koiran valmiiden asuntojen ↑

Saat kätevästi lemmikki ei ole vain tärkeää tietää, miten rakentaa koirankoppi, mutta myös löytää se hyvä paikka pihalla. Jos sinulla on lintuhuone, on tarpeen järjestää talossa aivan sen sisällä. On kuitenkin muistettava, että hänellä on seistä pienellä kukkulalla. Sitten poistin tulvariskin koteihin sateessa.

Niin varmaan pitää koirasi silti hänen varjella kotiin, sinun täytyy säätää, että hänen turvakoti oli hyvä yleiskuva pääalue.

Kun teet koirankoppi, huolehtia yksityiskohdista. Esimerkiksi on tarpeen ommella verhot tiheä materiaalia, joka on käyttökelpoinen sekä kesällä että talvella. Kesähelteellä talo voidaan kattaa, jotta se pysyy tuoreena ja kylmän talven, ne eivät läpäise lumeen ja jäädyttämistä tuuli.

Nyt osaat rakentaa talon oman nelijalkaisen lemmikki. Onnea ja muistaa, että olemme vastuussa niille, jotka kesytetty.

Kausi-operaatio

Wc mökkiä, kesällä suihku, Kennelit koirille.

Viesti navigointi

Miten tehdä lämmin kennel koirille.

Hei, rakkaat lukijat kauden stroy.ru site

Nykypäivän artikkeli, miten lämmin kennel koira, Pidämme yksityiskohtaisesti kaikissa vaiheissa rakentamisen ja oppia kotona puuhastelun mukavan majoituksen lemmikkisi. Selvyyden, kuten aina, antaa paketoitu piirustus lämmin koppi koon ja selitykset.

Winter, kuten sanotaan, ei ole kaukana, ja koira pihalla ei ole valmis pakkaselle. Puhkeamista kylmällä säällä vaikuttaa haitallisesti elävää organismia ja koira ei ole poikkeus. Jos lemmikkisi on tarkoitus suojella rauhaa omistajien ja sisältyy kaduilla, ei turhaa luoda mukava ilmapiiri asua sitä esimerkiksi tehdä lämmin kota. Kuten voitte nyt nähdä minun esimerkki - se ei ole niin vaikeaa.

Katse eteenpäin hieman kertoo, mitä pitää tapahtua loppuun. Booth on suorakaiteen muotoinen, jossa on pent katto Onduline.

Ennen kuin aloitat, se olisi hyvä määrittää koko rakenteen tulevaisuuden, sillä se tekee mittauksia päälinjaukset lemmikin - leveys, pituus, korkeus koiran, koska se on oikeus tehdä mitä kirjoitin aiemmin. Kerron vain lyhyesti, että pituus koira vastaa sisemmän pituus- koppi korkeus - korkeus ja syvyys rakenteen. Koska en voi kuvitella, rakas lukija, mitä koira teillä, projektin otti mielivaltaisia ​​parametreja Booth sopii keskikokoisia lajeja, kuten saksanpaimenkoira (erityisesti koko - katso piirrosta).

Niin, jonka mitat on määritelty, nyt me valitsemme materiaali rakentamiseen. Sinänsä parempi käyttää ympäristöystävällisiä, joista yksi - edut ja haitat löytyy täältä tässä artikkelissa. Käytän seuraavassa esitetyt: tanko-osan 40 x 40 mm - keräämiseen rakenteellinen muotoilu, puinen Vuori - peittämiseksi kopeissa ja sen ulkopuolella hallituksen lattian paksuus ei ole pienempi kuin 2 cm, Onduline - luotettava kattotiiliä vaahto - tietenkin, kuten eristys on hyvä, jota ei voi sanoa hänen turvallisuudestaan.

Ja minkälaista työtä ilman työkaluja, toivon kaikkien taloudessa on olemassa vasara, saha tai pistosaha, ruuvimeisseli, hallitsija, kynä. Tarvitsee vain eripituisia ruuveja ja nauloja naulaamalla vuori. Valmisteluun on valmis siirrymme rakentamiseen.

Vaiheissa rakentamisen ja yksityiskohtaiset piirustukset lämmin koppi koiralle.

1. Aloitetaan kokoonpanon eturungon. Leviäminen tasaiselle pinnalle leikatut bar, kiertämällä se ruuvimeisselillä ja samarezov seuraavasti. Seuraavaksi muodostavat reikä, sinun täytyy tehdä se niin, että koira hiljaa siirtyi Booth ja juuri tullut ulos siitä.

2. Takaisin kehysrakenteeseen.

3. Jotta lämmitintä, tässä tapauksessa vaahtoa, suojaamaan kosketuksiin muiden nelijalkaiset sisällä kopissa seinien vaippa puiset Vuori. Näin ommeltiin edessä ja takana kehyksiä.

4. Nyt yhdistä etu- ja taka kehykset lateraalialueita ylä- ja alapuolella muodostaen päät - tulevaisuuden kopissa seinään.

5. Stel kerroksessa, tämä levyn paksuutta käyttämällä ainakin 2 cm. Jälkeen kiinnitä tukitangot, kuten piirustuksissa on esitetty, ne ovat välttämättömiä kiinnittämiseksi vuorauksen päissä.

7. lämpeneminen alkaa lattiasta.

8. Sulje vaahto aluksella ja kiinnitä kulmat neljä jalkaa.

9. Eristä seinät.

10. päällystää seiniä kopissa Vuori.

11. tekeminen katto. Kiinnitä ylimääräisiä yläreunassa takarungon näin.

12. Vuori Top täytteenä ja laita lämmitin.

13. Mount Onduline erityisellä kynnet ja tavallisen vasaran.

14. Jotta Booth viimeistellyn ulkoasun, mutta myös kätkeä karheus kulmissa kopissa täyte kotelo.

Kun kaikki työt suositella ulkopuolella tuotetta erityislaitteistolle suojaava rakenne, joka suojaa puuta rakennuselementit lahoamista, bug ja ulkoiset sääolosuhteet. Koska tämä koostumus on parempi käyttää kyllästämiseen, vesi-pohjainen.

Sitähän kääntyi kopissa.

Nyt tiedät miten lämmin kennel koirille omin käsin. Kiitos huomiota, ilmaista mielipiteensä ja suositukset kommentteja, tilata päivittää sivustoa ....

Miten tehdä lämmin kennel koirille. 17 kommenttia

Paljon kiitoksia tekijälle oppitunnin! Kaikki on selkeä ja yksityiskohtainen, nyt yritämme rakentaa oman menetelmän.

Hyvin viileä ulkoasu, kaikki on yksinkertainen ja helppo ymmärtää 3D.Odin vain hämmentää asiaa puhtaasti käytännön .Prakticheski kaikki koirat rakastavat istua, makaamaan, stand jne katolla kopissa, andulin ole kovin sopivaa materiaalia tällaisia ​​asioita, mutta muuta käyttöä Haluan doganyayu kunnes estatiku tvoveniya ei kaikkia samaan porttiin voi mitään ideoita?

Laita katolla OSB (OSB) levyt ja pehmeä katto. Kuten olet tällaisen vaihtoehdon?

Se on vaihtoehto Kiitos myös, huomenna aloitan piirustuksia.

Erinomainen kuvaus, kiitos paljon auttanut jo alkoi rakentaa 🙂

Jos lämmitin käyttää ympäristöystävällisiä vermikuliittirakeiden 3-4 mm (lähes klooni sahanpuru), onko tarpeen sekoittaa sitä sementin ja hiekan kanssa seos vähintään suhteessa?

Minun ei tarvitse luoda yksi ilman sitä, ja kaikki on hyvin

Kiitoksia käyttäjäystävällinen käyttöönottoa. Ainoa asia, joka meidän täytyy tehdä irrotettava katto helposti isäntä. 🙂

Tässä prosessissa, kiitos! Mutta ajattelen paremman pääsyn sisälle poistaa ...

Kiitos artikkeli, piirrokset))) Otan näiden pohjalta, vain minusta tuntuu, että alkaa rakentaa parempaa lattialta, ja sitten se on korjattava seinään))) Ja kustannuksella irrotettava katto: helpoin vaihtoehto, minusta tuntuu, katolle täyttää saman puun niin, että se menee sisäkehän kopissa, antaa eristys ja helma, ja katto ulkopuolella vaippa pehmeää katto)

Rakennus todella on parempi aloittaa lattiasta. Ottaen tiedot piirustukset, tein koppi, jossa on kaksi huonetta - eristetty ja, suulla ns terassi - kylmä osa. Mutta irrotettava katto on parasta tehdä saranat lukot, pultit, koska Ajan myötä puu voi vääntyä kosteudelta ja kattopalkit lakkaisivat solmia sisäkehän kopissa. Laatija suurta kunnioitusta - Drawing saatavaa ja ymmärrettävää.

Kiitän kirjailija ymmärrettävää tietoa erilaisista parhaista lukea aiheesta. Yhdyn Sergey että pitäisi alkaa lattiasta. Päivän alku. Poikani ja minä teen meidän Mukhtar hyvää kennelin teidän luonnos. Onnea kaikille!

Kiitos, yritän, kaikki on hyvin selkeä muualla niin yksityiskohtaisesti kuvausta ei löydy.

Hyvin kiitos. Tein kopissa. Tykkäsin!