Laite kanalan käsillään

Rakentaminen Kanala omissa käsissä: kuvia ja pieniä parannuksia

Rakentaa Kanala puutarhassa tänään, se ei ole vaikeaa - runsaasti ja rakennusmateriaalit, ja piirustus erilaisia ​​malleja. Siitä, miten toteuttaa järjestelyn sisälle kanalassa omin käsin, valokuva voi auttaa tekemään kodin siipikarjan kätevä, rationaalisesti suunniteltuja ja turvallisia.

Päämäärät ja tavoitteet sisäistä järjestelyä kanalassa

Suunnitelman varattu alle coop tai uudelleen rakennettu tilat on tehty perustuen:

 • lukumäärän ja iän lintu, joka on suunniteltu kotelo;
 • kauden, kun aiotaan käyttää talon;
 • tarvetta säännöllinen puhdistus ja desinfiointi kanalan.

Siipikarja välttämättä järjestää paikka nukkua, ruokkia ja janoa. Jos talo estetään tai munivat kanat, tarjota heille turvallinen mukava pesä.

Ylläpitää eläinlääketieteen terveys- ja vakaa toiminnallinen tila rakennukset, hienompaa on huolehtia:

 • noin tuuletus kanalassa;
 • eristys, vedenpitävät ja rakentaminen lämmitys, erityisesti, jos rakennus on talvella;
 • valaistuksesta tilaa kanala;
 • oikea materiaalien valinta, jotka eivät ole käytettävissä vain ja halpa, ja voidaan helposti pestä ja puhdistaa kemiallisesti.

Ensimmäinen asia huolehtia ennen kuin rakentaa Kanala, ja varustaa sen orret, syöttölaitteet ja juovat, se sopii siipikarjan mikroilmaston.

Kuten kanalassa luoda viihtyisä ympäristö?

Huonelämpötila, valaistus, kosteus ja tuoreus terveys riippuu lintu, sen kasvua ja tuottavuutta. Vaikka kesän ylläpito kanoja on tärkeää, että coop oli suojattu kosteudelta ja luonnoksia. Siksi jälkeen ruhon ja suojakuoren väistämättä kuluttaa vesi- ja lämpöeristys lattiat, seinät ja katot.

Käyttämällä materiaalit käsillä ja pikku temppuja sisäistä järjestelyä Kanala on paljon halvempaa, mikä vaikuttaa myönteisesti kustannuksiin liha- ja munatuotteita. Töihin sopivat edullinen ja helppo asentaa vaahtomuovi, mineraalivillaa, vuorattu kalvoa, ja muita materiaaleja:

 1. Jos sivusto on suunniteltu pitämään kanoja vain lämpiminä kuukausina, tämä muotoilu auttaa estämään luonnoksia, vaaralliset munivia kanoja, kanat ja vasikoita, sekä suojella lintujen ylikuumenemisen kuumina päivinä.
 2. Milloin rakentaa omin käsin talvella kanalan, ilmasto- keskimmäisen kaistan pieni eristys, on ajateltava lämmitysjärjestelmään.

Riippumatta halla muurien sisällä kanalan lämpötila on oltava positiivinen. Optimaalisesti, jos se ei alita 7-10 ° C: ssa

Saadakseen tehosteena kanaloissa tekevät itsenäinen lämmitysjärjestelmä tai kytketty kotiin.

Viime aikoina yhä useammat siipikarjankasvattajien kiinnittää huomiota infrapunalampun tai paneeliin käytetään lämmittämään Kanala. Ne ovat taloudellinen ja tehokas, helppo asentaa, älä anna ärsyttävä kanoja valaistus ja ei lämmitä ilmaa ympärillä ja alla oleva pinta-infrapunasäteilyn lähteenä. Kuitenkin elvyttämiseen kanalassa tällaisia ​​laitteita on muistettava, että lintu ennen heitä pitäisi olla vähintään 50 cm, ja lamppu on paras kattaa ritilä vartija.

Valaistus ja ilmanvaihto kanalassa

Jos infrapunalamput voidaan käyttää paitsi lämmitykseen vaan myös valon, jopa heidän hämärässä voi häiritä lintujen yöllä. Näin ollen, valmistumisen jälkeen 15 tuntia valoa päivässä virkistys kanojen tarjoavat pimeässä.

Säästää sähköä, käynnissä keinovaloa, se voidaan tehdä kanalassa ikkunassa. Kun sisältö kanojen maassa kesällä coop laite ei muutu paljon, mutta kun se tulee jokasään suunnittelun, täytyy huolehtia kestävät ja tiiviit kylmä kehyksiä.

Kun järjestely toteutetaan sisälle kanalassa, kuten kuvassa, hänen kätensä välttämättä tee ilmanvaihto. Se auttaa pääsemään eroon epämiellyttäviä hajuja ja myös auttaa normalisoimaan kosteus ja lämpötila, joka nousee siipikarjassa elämän:

 1. Pieni, laskettu muutaman Birds Space voidaan rajoittaa yksinkertainen ilmansyöttöjärjestelmä.
 2. Ilmanvaihto suuri määrä kana taloja on oltava pakollista ja kaikissa osissa elintilaa.

Rakentaminen seinät ja lattia kanala

Lisäksi eristys tila, harrastajat oletti käsittää kanojen kesällä, on hyödyllistä kattaa seinään kerros laastia. Tämä antaa suojan tavallisimpien infektioiden, loiset ja helpottaa desinfiointi kanalan.

Samassa tarkoituksessa talonrakennuksessa siipikarjan on annettava ovi tai luukku puhdistukseen kerroksessa vanhan Kanala pentueen, jätökset ja muut roskat. Kun sisältö kanojen syvä pentueen lattialle aiemmin kaadetaan kerros kalkkia, pentueen itse ei ohuempi kuin 10 cm on puhdasta kuivaa sahanpurua tai olkea. Aikaan kylmän kerros kasvaa ja pilaantumisen laajuudesta säännöllisesti muuttaa.

Kuten Kanala rakentavat pesiä ja pesät?

Olennainen osa hyvin varustettu kanala ovat pesät kanoja ja kerroksia. Tee niitä voidaan vaneria, ohutta levyä tai muuta sopivaa materiaalia, mutta jos mahdollista, kokenut siipikarjan tuottajia kamppailevat mikä on käsillä. Linnut täydellisesti hallitsemaan koripajukorit, muoviastioita sopiva määrä ja kauhat. Pohjassa tällaisia ​​pesiä vuori kaikki pentueen.

Välien määrä lasketaan yksi viidestä lintuja. Samaan paikkaan niiden pitäisi olla, jotta kanat eivät häiriötekijöitä. Useimmissa tapauksissa pesä on asetettu yksi tai kaksi tasossa etäisyyden päässä sisäänkäynnin kanalassa.

Kun se on järjestely kanalassa omin käsin, sisällä, kuten kuvassa asennettu kätevä ahventa kanojen. Tämä voi olla napa tai tankojen noin 50 mm. Jos isäntä ottaa baareissa tai yleinen suorakulmainen poikkileikkaus, ennen pyöristetyt kulmat, ja koko pinta on käsitelty hiekkapaperilla.

Ensimmäinen rivi orret tehdä korkeus 50 cm, toisen ja sitä seuraavien vuosien - etäisyydellä noin 35 cm: n päähän edellisestä. On tärkeää, ettei anna linnun istua päällekkäin alentaa kanoja eivät ole saastuneet jätöksiä ne ratkaistaan ​​ylemmillä tasoilla. Pienin etäisyys seinästä orret tulisi olla 25 cm.

Piirteet kynä järjestely kävely kanojen

Kävely lintu vieressä Kanala välttämättä sovi varustetulla leikkikentällä. Jos kasvava kanoja odotetaan maassa kesällä, kanalan laite on suunniteltu siten, että kynä:

 • En mene kuumin, etelän puolella, mutta se ei aina tummennetut;
 • Se oli kuiva, puhdas, ja se ei ole haitallista kasveille kasvanut lintuja;
 • Se suojattu tunkeilijoita.

Esimerkki käyttäjäystävällinen suunnittelu omavaraisviljelyn voi toimia Kanala Dodonova jossa talon lintujen vieressä on pieni, mutta harkittuja suojia kävely lintu.

Luja, kestävä kotelo on tehty metalliverkosta, ottaa kanalan hienojakoista materiaalia, joka on kiristetty ja kiinnitetty kulmiin navat kaivettiin osa. Välttää joutumasta lemmikkejä tai yrittää lähteä epätoivoinen kerrokset coop, aita korkeus ei saa olla pienempi kuin 1,5-2 metriä.

silmäkoko Kanala tulisi olla sellainen, että utelias lintu voi juuttua siihen. On tärkeää ottaa huomioon kokoero on aikuisten miesten ja naisten ja ulos kävelylle kana kanoja.

Alueella kanojen kävely tarjota paikka pölyinen tuhkan kylpyjä. Tämä pakollinen ja erittäin suosikki linnut kanoja menettely auttaa pääsemään eroon ärsyttävää loisten: punkit, kirput, täit ja täitä.

Osana järjestelmää sisällä Kanala - tehty omin käsin, kuten kuvassa, waterers ja syöttö. Tällaiset säiliöt on asennettu takapihalle alueelle, jossa kesän aikana kanat viettävät suurimman osan päivästä.

Temppuja sisäistä järjestelyä kanalassa

Kokeneet siipikarjan kasvattajille aina heidän pienet temppuja järjestelystä kätevä käytännön kanaloissa:

 1. On tärkeää seurata taso ja kesto päiväsaikaan kanalassa. Jos pizza liikakasvua valoa, ne tulevat aggressiivisia ja alkaa nokkia heikoin sukulaisia, pilata munat pesiin.
 2. Ei ole välttämätöntä asentaa pesän maanpinnan tasolla, tai taitavin kanoja välttämättä oblyubuyut heidät nukkumaan.
 3. Jotta voitaisiin lisätä munantuotanto on tarpeeksi, jotta lähtö kaikkein varjostama nurkkaan kanalassa.
 4. Pesät ovat vierustat vastakkaiselle pistorasiat.
 5. Linnut helpompi kiipeilyä ylempään tasojen ahventa ja pesiä niitä järjestämästä kaltevaan tikkaat ja portaat.
 6. Waterers ja syöttölaitteet asennetaan hieman lattiatason yläpuolelle, niin että he helppo käyttää, mutta linnut eivät pääse kiipeämään ruokaa tai vettä.
 7. On parasta laittaa syöttölaitteet ja waterers lähellä välinen seinä pesiä ja orret, olla näköakseli enimmäismäärä asukkaiden Kanala.

Ihanteellinen järjestely kanalassa käsillään

Sillä Kanala voi lähestyä käyttämätön rakentamisessa maassa, sinun tarvitsee vain kunnolla varustamaan, varustettu kaikella mitä tarvitset, mutta jos tämä ei ole, sinun täytyy rakentaa uusi, mieluiten koholla päällä kuiva. Suuri merkitys on sisäistä järjestelyä kanalassa, täällä sinun täytyy harkita kaikkia yksityiskohtia.

Suunnittelu järjestely Kanala maan on tiedettävä lukumäärä ja ikä kanojen, jos ne haluavat elää siinä ympäri vuoden tai vain kesäisin. Suunnitelmansa alue, joka perustuu lintujen määrä kasvattaa ja ovat merkitykseltään koosta, luonteesta ja määrästä liikkuvuutta. Noin 3 kanat voivat laskeutua 1 neliömetri, jos suurimman osan ajasta he viettävät verkkovierailumaksuista, Kanala voidaan edelleen tiivistetty.

Paikka tehdä kävely vieressä Kanala, sulkevat verkkoon korkeudella 1,5-2 metriä, ylhäältä suljettu välttämään saalistajia tai mahdollisuus kanojen lentää aidan yli. Alue on suositeltavaa tehdä 1,5 kertaa enemmän kuin Kanala, ja netto-aidat kaivaa syvyyteen vähintään 30 cm kanoja ei tee minun, repiminen maahan.

Video "Käytännön vinkkejä järjestämisestä"

Videosta opit vinkkejä voit rakentaa sisällä coop.

Miten järjestää Kanala maan, sinun täytyy miettiä etukäteen, piirtää suunnitelma, laskea ja poimia materiaaleja. Kaikki laitteet coop voidaan valmistaa sellaisia ​​materiaaleja, jotka on jo tai ostaa edullisia materiaaleja heille.

On mahdollista järjestää järjestely oman Kanala omissa käsissä, keinoin käsillä. Sen pitäisi olla mitään luonnoksia, kosteuspitoisuus, on ikkunat, keinovaloa, lattialämmitys, raitista ilmaa, juovat, syöttölaitteet, säiliöt karkeaa hiekkaa tai rikki kuoret, paikka tuhkan kylpyjä, pesät ja pesiä, jos Kanala munivaa kanaa, kanoja.

Seinät on tehty mitään - tiili, kivi, puu, karrelle lohkot. Niiden pitäisi olla vahva, vakaa, pitää lämpötila (jos aiot käyttää sitä ympäri vuoden). Taloudellinen ja nopein tapa rakentaa runko ja obbit sen ulkopuolella vaneri, lastulevy tai puukuitulevy lakanat, käsittele erikoistyökaluja, maalata. Ja ulomman ja sisemmän täyte laittaa lämmitys materiaali: puuvillaa, hiekka, sora, savi. Sisäpuolelta on parasta hoitaa seinät kalkilla. Tärkeintä on olla käyttämättä haitallisia aineita, koska he voivat saada jopa kanoja, jotka rakastavat nokkia kaikille.

Voit tehdä ilman säätiö tai tehdä teippiä kehä rakenteen. Lintujen suojelemiseksi jyrsijät, kehä seinien voi olla kaivaa metallilevyjen syvyyteen puoli metriä.

Oikein maisemoitu coop on oltava ikkunat, niiden pinta-ala vastaa pinta-ala on 1-10 (tai 12). On erittäin tärkeää, että ei ole olemassa, joiden läpi tuuli puhaltaa tai kanat voivat saavuttaa eristys.

Paul voidaan savesta, betoni, maa, asfaltti, puuta. Miten päätämme milloin Varustaa hänen dacha osuuskuntia. Ihannetapauksessa tietenkin laittaa karkea puulattia, sitten kerros soraa, ja ylhäältä viimeistely tasainen ja sileä kerroksessa Höylätyt laudat. Kaikki puu voidaan käsitellä avulla tuholaisten voidaan maalata lateksimaalia, mutta sitten on odotettava, kunnes täydellistä katoamista haju. Jotkut omistajat sanovat kätevästi kattavat linoleumlattianpäällysteitä, se on paljon helpompi puhdistaa, mutta se tapahtuu niin, että nokkia häntä kuin kanoja.

Lattialla on suositeltavaa kaataa kalkin, ja sitten pehmeä sänky lastujen, sahanpurun, heinää tai olkea paksuus 5-10 cm. Tämä pentueen on ajoittain vaihtaa, kuten talvella tehdä vielä paksumpi, lisäämällä kosketus turpeen, niin että on olemassa luonnollinen lämmitys prosessi by siellä kemiallisilla prosesseilla. Jossain seinään, voit järjestää erityinen luukku, jonka kautta se on helppo lakaista likaiset pentueen.

Laite kanalan vaikea kuvitella ilman ahvenia. He sanovat, että kanat käyttävät niitä puolet elämästään. Ne on valmistettu puupylväiden, baareja, mutta ainakin pistokkaita lapio. Paksuus tässä baarissa pitäisi olla sellainen, että kana oli kätevä kattaa jalkansa. Liian ohut tai paksu orsi eivät anna lintu vakautta. Arvioitu leikkauskuva puun - 4 7 cm säteellä tai pyöreä sauvat - 5 -. 7 cm hyvin tärkeää, että ahven on vahva, ei taivu painon alla linnut, kun ne istuvat sitä. Silti se on sileäksi höylätty ja kävellä hiekkapaperia, poista kaikki purseet ja terävät paikoissa.

Pituuden ahvenet on laskettava olettaen, että kana tarvitsee noin 30 cm: n kesällä ja talvella he istuvat kasaan pitää lämpimänä. Varustamiseen coop, jotkut kanaloissa on pesät askeleen etäisyydellä 35 cm: n päähän toisistaan, jotta linnut eivät istu ohitse naapureilleen, ja toiset sanovat, että tällainen tilansäästö voivat aiheuttaa kilpailun kärkisijat. Jos tila sallii, on parempi sijoittaa pesät samalla korkeudella noin 50-60 cm lattiasta, 25 cm: n etäisyydelle seinästä. Mukavuussyistä orret tulisi säilyttää loivat portaat tai vain linjan.

Jacks sopivat pimeässä yksinäinen paikka korkeudella noin 50 cm lattiasta. Kanat voidaan suorittaa riittävän suuri, vakaa pesiä pehmeä vuodevaatteet. Voit tehdä tämän, fit laatikot, kauhat, altaat, korit, laatikot sopivan kokoinen -. Leveä ja syvyys on noin 40 cm, korkeus on vähintään 35 cm Niitä voi ostaa, mutta voit tehdä kädet, kuten vaneria tai vanhoja huonekaluja, voit säätää ämpäri, jos heillä on tarpeeksi.

Vuoteen tunkit pitäisi myös johtaa viisto tikkaat. Niiden määrä on laskettu siten, että yksi rako oli 4-5 kerroksia, oviparous lajit voivat jopa olla korkeampi lähtö. Ilman niitä, munat likaantuu ja rikki lattialla, muna tuotanto riippuu talon, varustettu kodikas pesä vai ei.

Syöttölaitteet ja waterers voi olla valmistettu puusta, muovista tai teräksestä. Yleensä ne nostetaan irti lattiasta 20 cm, jotta linnut eivät kiipesi niitä tassuillaan. Niiden pitäisi olla helppo puhdistaa ja desinfioida. Sopivasti jos puskurit taitetaan sisälle pari senttiä, se estää ruuan leviämisen. Ala (tai määrä) syöttölaitteiden on oltava riittävä murskata ja ruokaa ilman taistelua.

Täytyy olla säiliö karkea hiekka tai kuoret pahoinpideltiin jatkuvasti pääsy.

Jotta hyvä munivat kanat tarvitsevat valoa päivä vähintään 15 tuntia. Pitää se tällä tasolla auttaa keinovaloa. Usein hehkulamppu tai loisteputki. Erittäin kätevä infrapunalamput, ne kuumennetaan, kuivattiin pentueen.

Liian kirkas valaistus ei pitäisi olla parempi ottaa lamppu 40 - 60W. Valaistukseen 1 sq. m tarvitsee 5 wattia.

Kaikki myyntipisteet olisi piilossa ja lamput peitetty baareja.

Video "vaihtoehdot sisäinen järjestely"

Videosta opit miten sisustaa sisälle taloon.

Rakentaa lämpimän kodikas Coop - tämä on ongelma, jonka lähes jokainen harrastaja, mutta tämä riippuu terveyteen ja tuottavuuteen kanoja.

Jos haluat pieniä määriä täysin kehittynyt, kannattaa ehdottomasti rakentaa Kanala linnuille käsillään 20 kanoja.

Pieni Kanala, rakensi omin käsin 10. kanoja, ei ole ainoastaan ​​luotettavaa suojaa siipikarjaa, mutta myös täydentävät pihalla orgaanisesti.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Kopioimalla materiaali on sallittua vain aktiivinen linkki sivustollemme

Miten tehdä Kanala mukava?

Onko sinulla coop tai et vain ole varattu rakentamiseen mahdollisen lintu jalostukseen? Meidän parannusvinkkejä omin käsin sisätilasta taloon kanat hyödyttää sinulle ja lintuja. Vain jos kaikki tekniset standardit kanalan laite tuottaa tulosta - lisääntynyt muninnan linnut ja laatu lihaa.

Suunniteltaessa tilaa Kanala sinun täytyy muistaa kaikki sen osat. Tässä muutamia vinkkejä järjestämisestä sisäisten elementtien talon omaan linnuille:

 • Pesä korkeudella vähintään 20 cm lattiasta kanoja he eivät olleet nukkuneet. Aseta ne pimeässä nurkassa, kaukana ikkunoista. Ne tulisi sijoittaa vierekkäin sarjassa kaksi tai kolme riviä toinen toisensa yläpuolelle.
 • Ahvenet asettavat periaate astui vastakkaisella puolella pesiä kanoille istuu sauvat tai gadili ja hyppäsi paikka haudottaa.
 • Juovat ja syöttölaitteet on suositeltavaa asentaa seinään, joka yhdistää kaksi rinnakkaista seinät, joissa on orret ja pesät. Juominen alusten ja ruokittaessa kanoja on sijoitettava vierekkäin pienen välimatkan päässä lattiasta.

Rakentaminen kanalassa kädet eivät vaadi voit ostaa kalliita materiaaleja. Voidakseen luoda mukava coop, sinun täytyy seurata annettuja artikkelin yleisiä suosituksia. Älä unohda, että rakennus on yksilöllistä, joten sinun täytyy ottaa huomioon sen ominaisuudet ja valita tarvittavat laitteet.

Jos rakenne, että olet varattu siitoskanojen suunniteltu kesän, ja aiot pitää linnut talvella, se olisi, jos Eristä sisäseiniä. Sisäpuolelta yläosasta seinän eristys kanalan pitäisi obbit vaneria tai puisia lautoja. Ennen muuttoa kanoja muurien talonsa, kuten näkyy kuva ja video, muista maalata kalkki, laimennetaan vedellä desinfiointia.

Helppo puhdistaa lattian Kanala höyhenet, lika ja pentue yhdessä rakennusten seinien ehdottaa omin käsin tehdä aukko on vähintään 50 cm halkaisijaltaan. Tämä ominaisuus talo on salainen nopea ja helppo puhdistaa kanalan lattialle. Aukkoa voidaan varustaa kansi, joka avautuu.

Esillä kanalassa lattia laitteiden erikoismateriaaleja et tarvitse. Jos lattia oman Kanala on hiljattain tehty tiilistä tai puiset palkit, ja peitä se eristemateriaalia, esimerkiksi vaahtoa, ja päälle puisia lautoja. Lopussa järjestely kerroksessa on tarpeen määrätä olkea tai sahajauhoa.

Pesiä täytyy tehdä riittävästi, ja ne näkyvät kuvassa, se tulisi asettaa samalle tasolle. Lisäksi yksi tai kaksi, kuten asiantuntijat neuvovat, on toivottavaa tehdä mustan paras munivia kanoja. Yöllä, se on parempi kattaa kansi, jotta linnut eivät nuku niihin.

Jotta voitaisiin rakentaa pesän kädet, voit käyttää vanhaa jätettä altaan, kori, laatikko, mitä materiaalia on tehty tästä aiheesta. Tärkein asia, kun luot pesä - sen optimaalinen syvyys kanaa. Pohjaan pesä on avattava sahanpurua tai olkia.

Joka perustuu kanojen määrä, määrittää optimaalisen määrän pesiä kanalassa. Tekemällä tällaisia ​​laskelmia, on repelled siipikarjankasvattajien vihjeitä, jotka suosittelevat jokaista 5 kanojen tehdä ainakin yksi paikka. Jos matkalla pesä munivia kanoja näkee useita muita kanaa, hän ei halua kantaa. Siksi välien määrä pitäisi riittää korkean tason munantuotannon oman eläimiä.

Pentue kerroksinen talo kanoille, kuten jo edellä mainittiin, voivat toimia olkea tai sahajauhoa. Vuodevaatteet kerroksen tulee olla vähintään 10 cm: n paksuinen. Kun se likaantuu, yksinkertaisesti kääntää sen ja tehdä uusi. Talvella kylmällä säällä, jotta vuodevaatteet Kanala vieläkin suurempi. lämpö on erittäin tärkeää lintuja, varsinkin jos et kerätä munia, ja odottaa loppuun kuoriutumisesta poikasia.

Pesät kanalassa ovat tärkeimpiä paikkoja kanoja, koska ne he viettävät suurimman osan elämästään. Valmistukseen ahvenen kanssa kädet täytyy löytää oikea baareja, niiden läpimitta on yhtä suuri kuin 5 cm. Pituus napojen on oltava yhtä suuri kuin etäisyys samansuuntaisia ​​seiniä talon linnuille.

Suositeltava hyvin pyöristetty ja hiottu reunat tolppaa oman kanojen eivät saa loukkaantunut, ja se oli helppo pysyä sillä. Ahveniin Kanala asennettu vähintään 50 cm lattian yläpuolella. Navat on sijoitettava enemmän kuin yksi yhteen, ja kuten on esitetty video vaihe-periaatetta vastaavasti toisiinsa. Väli orret suositella tehdä noin 35 cm. Ylin napa tulee asentaa vähintään 25 cm katosta.

Syöttölaitteet ja juovat voivat tehdä kädet pois vanhasta ruutuun ja kolmen litran purkeissa. Se ei ole suositeltavaa laittaa ne lattialle, koska linnut tullaan tutkiessani niitä. Siksi, että on tarpeen vahvistaa laatikot etäisyydellä vähintään 20 cm lattiasta.

Työstä valaistuslaitteen, on muistettava, että optimaalinen kesto päivänvaloa munivia kanoja - 12-15 tuntia. Tietenkin, olet huolissasi, joilla ei ole kesällä, mutta valaistus talvella kanalassa on tarpeen. Lampun-, joka kattaa Kanala, on välttämätöntä alentaa kilven vanerin mihin laittaa kaikki pistorasiat.

Varustaa valaistus coop, voit käyttää mitä tahansa pienitehoisia valaisimia. Pääasia on, miten tehdä valottamaan kanoille oikea - on noudattamista normeista 5 W per 1 m2. Infrapunalamput on asennettava vähintään 50 cm: n päässä lämmitys objekti.

Monet siipikarjan kasvattajille kehotetaan käyttämään vain infrapunalamput. Punainen valo on perus laitteet lämpökaapit - solut juuri kuoriutuneet poikaset. Mutta myös Punaista valoa tehdä hyvin funktio paitsi valon, mutta myös lämmittää Kanala talvella. Edut Punaista valoa:

 • ei tilaa on lämmitetty, ja erityisesti niillä alueilla, jotka kuuluvat niiden palkit;
 • säilyy parhaana mahdollisena kosteuden ja pitää pentueen kuivana;
 • kohtalainen punainen valo on rauhoittava vaikutus kanojen;
 • erittäin helppo käyttää, asentaa ja korvata;
 • Ne ovat, kuten asiantuntijat sanovat, korkea hyötysuhde (98%).

Toinen plus punainen valo Kanala on, että 90% sähköstä on käytetty lämmitykseen ja 10% - valaistuksen. Kokenut siipikarjankasvattajien väittävät, että punainen valaistus parantaa immuunijärjestelmää kanojen ja sulavuus Rehuvalmistuskoneet. Voimakkain valoa juovat, syöttölaitteet ja ahvenia. Illalla punaista valoa pitäisi sammuttaa, koska kanoja täytyy nukkua täysin pimeässä.

On syytä huomata, ja haitat infrapunalamput. Monet siipikarjan kasvattajille valittavat, että nämä lamput kuluttavat enemmän energiaa kuin muut lamput. Toinen miinus tulee heidän hauraus, koska ne räjähtää kosketuksiin veden kanssa. Punaista valoa, kuten näkyy kuva, se on asennettava pois juovat ja antaa heille aidat verkkoja tehty omin käsin. Kaikki kuitenkin riippuu tarkkuus käsittelyyn ja laadun lamppuja.

Video "Käytännön vinkkejä järjestämisestä kanalassa"

Katsoa tämän videon, näet, kuinka nopeasti ja helposti tehdä mukavan coop.

 • Miten tehdä häkki munivia kanoja kanssa yaytsesbornikom omin käsin?
 • Itsenäisesti tuottaa hautomakoneen kananpoikien
 • Tehdä niiden kanojen pesä yaytsesbornikom
 • Kanarotu Hallitseva ominaisuuksiensa sekä kuvaus
 • Miten rakentaa Kanala maassa omin käsin kesällä saatavilla olevista materiaaleista?
 • Kerroksia Kanat ja kananpojat Hajseks - valkoinen, ruskea, punainen
 • Mikä saattaa vahingoittaa kanoja ja kanat kodin?
 • Kaikki tiedot Incubators Tasot
 • Kanoilla ja kanat evätään jalat kuin ne ovat sairaita ja miten kohdella heitä?
 • Galina Tallennus voi olla sairas kanat ja kanoja kotitaloudessa?
 • Sergey tallennus kanarotu Hallitseva ominaisuuksiensa sekä kuvaus
 • Galina tallentaa Miten antaa Lozeval kanoja
 • https://www.youtube.com/embed/z6kRIIudijg?rel=0
 • https://www.youtube.com/embed/Q2PJgSQufx0?rel=0

Prokyr.ru - Sivusto noin jalostukseen kanoja käsillään

Kopiointi mitään materiaalia ei mainitse lähde - on kielletty!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin