Laite coop munivia kanoja

Perustaa oman kanan coop munivia kanoja elänyt mukavasti

Monet siipikarjan kasvattajille eivät anna erityistä huomiota kanalassa laitteeseen. Ja se on turhaa! Loppujen lopuksi se on avain linnun terveydelle, sen munantuotanto ja laadun painonnousua. Suosittelemme, et opi kokemuksistaan ​​katkera virheitä, ja seuraa ohjeita suunnitteluun esitellään tässä artikkelissa.

Sillä kanat voivat käyttää olemassa olevia rakennuksia päällä tai rakentaa uusia. Ensimmäinen asia tehdä, kun suunnittelet avaruus - valitse hyvä paikka. Sillä Kanala on parempi valita kuivassa paikassa pienellä kukkulalla. Paikoissa, joissa lämpötila sallii linnun viettää paljon aikaa kantaman, voi asuttaa kanalan riittävän tiukasti: määrä 6 kanat per 1 m². m. On myös välttämätöntä sulkea aurinkoinen paikka kävely lintujen alueensa sääntöjen mukaan pitäisi olla 1,5 kertaa suurempi Kanala.

On tärkeää suunnitella sitä paitsi ulkopuolelta, mutta myös sisältä. Elements sisustuksen sijoitetaan seuraavaan periaatteeseen:

 1. Yhdelle seinälle huoneen pimeässä, sinun täytyy tehdä pesän lintuja. Asettaa ne kaksi tai kolme riviä allekkain klo korkeus 50-60 cm lattiasta. Pesiä voi olla täysin erilainen suunnittelu. Esimerkiksi ne voidaan varustaa kansi, joka sulkeutuu yöllä, jotta linnut eivät nuku niiden pesiä.
 2. Vastapäiselle seinälle sijoitetaan kanalassa orret. Sauvat pitäisi aio liittimiin jätökset lintujen istuu niitä laskussa kytkimen.
 3. Juovat ja syöttölaitteet voidaan tehdä korjata jäljellä olevan vapaan seinälle tai ripustaa keskelle huoneen pienen välimatkan päässä lattiasta.

Rakentaminen Kanala ja sen ulkopuolella ei maksa viljelijän kalliiksi. Rakentamisen aikana tilojen on tarpeen ottaa huomioon alueen keskimääräinen lämpötila ja yksilölliset ominaisuudet sivuston itse. Materiaalit valitaan ensisijaisesti ympäristöystävällisiä, turvallisia lintuja. Esimerkiksi peering nokkia kappaletta vaahto seinät, kana voidaan myrkyttää. Tai kemikaaleja päästä liha, ja se ei ole sopiva taulukossa.

Helpoin tapa tehdä Kanala puusta, kun taas sen runko sijasta tulevaisuudessa seinien vaippa levyt. Kesän siipikarjaa, kuten seinien sopii, mutta se on liian kylmä talvi talossa. Taloon voi kunnolla täyttää tehtävänsä myös talvella - sen seinät tasoittavat lämmitin, ja sitten ommella ylös linjan. Voit käyttää vaahtoa, sahanpurua ja muita materiaaleja. Tärkeintä ei jää aukkoja, joiden kautta kanat voivat nokkia eriste.

Maalata seinät pystytetty Kanala voi olla tavanomainen vesi-pohjainen maali. Yksi on vain odotettava, ennen kuin aloitat uuden kanaa talon maali olisi hellittää hyvin ja kuivaa. Toinen mahdollisuus nostaa seinien sisällä kanalan oikeassa muodossa - Paint kalkki laimennettiin vedellä. Se on myös hyvä desinfiointi.

Valmistamiseksi lattia yleensä käytetään savea, betonia tai asfalttia levyt. Puulattia, tarvittaessa sekä eristetyt seinät. Kanalassa lattia olisi sujuvaa, purseeton ja pelimerkit puun että kanat eivät satuta itseäsi. Peittämällä se olisi säilytysainetta puun tai kalkkia, ja sitten tiheä kerros olkia.

Lattioiden kanat sopivan lämmin vuodevaatteet Kanala: se on hyvin eristää kylmän lattian talvella ja helppo huoltaa.

Kirjanmerkki kuivikepohjaisissa suoritetaan periaatteen mukaisesti:

 1. Aloita lattialla kanalan kaatoi sammutettua kalkkia. Pino sen nopeudella 0,5 kg 1 sq. m kerros. Kalkki desinfioi lattian ja imee ylimääräisen kosteuden siitä.
 2. Kalkki yläkerroksen sijoitettu pentueen kanoille, kerroksen paksuuden tulisi olla pienempi kuin 5 cm. Kuivikkeiden voidaan käyttää murskattua turvetta, olki, sahajauho ja muut kuivat vaarattomia materiaaleja. Lintua kohti vuodessa ulos noin 7-8 kiloa tämän pinnoitteen.
 3. Yksi tällainen pentue kerran viikossa sinun täytyy löysätä että se ei ole tiivistetty eikä syrela. Jos ripottele kattamaan viljaa lattia, kanoja itse irtoaa kunnes se puree.

Rakentaminen Kanala on välttämättä sisältää paikka lintuja, jossa he nukkuvat yöllä - pesät. Kunkin kanan helposti sovittaa napa, lopettaa 20 cm. Istumaorsia voidaan valmistaa höylätty baareja osa 4h7, jonka reuna tulee olla hyvin sileä. Tämä koko mahdollistaa lintu tukevan otteen jalat, mikä tarkoittaa unta.

Sängyt ovat kiinteitä klo korkeus 50-60 cm lattiasta, pitää niiden välinen etäisyys on noin 35 cm. Internet on usein suositeltavaa sijoittaa orsia perusteella portaita tai mäkiä, mutta kokenut siipikarjankasvattajia ei kannata tehdä tätä. Ja se on aivan perusteltua, koska jokainen kanojen yrittää kiivetä korkeammalle, tulee olemaan taistelee ja, seurauksena vammoja.

Jos viljelijä aikoo peruuttaa tai saada poikasia kanojen munia, seuraavaksi talossa asennettu pistorasia. Ne voidaan tehdä omin käsin, käyttäen arkkia vaneria tai puulaatikot, ja myös saada valmiiksi. Yleensä ne on järjestetty yhteen riviin tai useampaan riviin on järjestetty toinen toisensa yläpuolelle korkeudelle 50-60 cm lattiasta. Paikka pesiä on parempi valita tumma, jossa lintu tuntuu turvallisemmaksi ja siksi paremmin vilistää.

Kanat voivat munia ja lattialle, mutta niin ne ovat hyvin likaisia ​​lintu jätettä lattialla. Myös kanat, jotka ovat suoraan matolla, munat rikki tai murtunut.

Syvyys kunkin laatikon tai pesiä kanojen pitäisi olla noin 30-40 cm, ja leveys - 30-40 cm Laske mitat paremman pohjan kanan rodun koot .. Pohjassa pesä on vuorattu sahanpurua tai olkia. Istuimet kuoriutumisen lasketaan seuraavasti: jokaista viittä kanaa vähintään yksi sijainti on säädetty.

Tämä on pakollinen osa järjestely kunkin kanalan. Laitteet ruokintaan kanat voivat tehdä itse tai ostaa. Ne ovat yleensä kiinteitä tai ripustetaan korkeus 20 cm lattiasta. Tämä tehdään, jotta linnut eivät kaivaa viljan eikä heittää sekä sijoittaa ne alle ei syrelo.

Tuottavat syöttölaitteet erimallisen voi olla itse puun tai mukautettava tähän muoviastiassa. Siipikarjatiloilla voi ostaa erikoislaitteita sinkittyä terästä. Kanaloissa kehotetaan ostamaan astian seinät sisäänpäin kaarevia syöttölaitteet vähintään 2 cm. Tämä estää viljan valuminen lähes 35%.

Alusten lukumäärä olisi laskettava määrä asukkaita talon, se on parempi laittaa enemmän kanoja eivät syrjäytä eikä taistella. Lisäksi syöttölaitteet ja juovat, voit tehdä astia gastroliths: coquina hiekkaa tai hienoa. Linnut nokkia tällainen seos voidakseen auttaa sulavaa ruokaa kasvustossa.

Siipikarjanlihan munantuotannon vaikuttaa kesto päivänvalon. Summer, aurinkoinen kanala, ei ole ongelma, mutta talvella sinun täytyy huolehtia oikeassa valossa. Päästäksesi kanat talvella munat, ne ovat hyvin ruokittu ja ne luovat vaikutus 15-16 tunnin päivänvaloa lampuilla.

Tässä tapauksessa sinun täytyy noudattaa tiettyjä sääntöjä:

 • kasvu päivänvalon tapahtuu vähitellen, lisäämällä keinovalon päivä enintään 15 minuuttia;
 • liian paljon valoa paitsi kuluttaa enemmän energiaa, mutta myös lisätä rehun kulutusta. Se on parasta käyttää lamppua 40-60 W;
 • aikana massa valotetaan päivä pitäisi kestää enintään 9 tuntia;
 • parhaiten valaistuksen hehkulamppu, loisteputki ja punaista valoa. Neliömetriä kohden kerros on yleensä 5 wattia valaistus.

Siten kanalassa valaisemaan 50 neliömetriä. m. 5 täytyy valaisimet 40 wattia. Aseta ne paremmin yli syöttölaitteet ja kaikki pistorasiat tarvitse piilottaa suljetussa vartija.

Suosituin keskuudessa siipikarjankasvattajien sellainen valaistus - avulla punaista valoa. Sen suuri etu on, että se ei kuivata ilmaa ympärillä ja lämmittää vain niissä paikoissa, joissa sen säteet pudota. Punainen nimeltään infrapunalämpölamppu, se voi lämmetä jopa 12 neliömetriä, mikä on erityisen tärkeää talvella.

Tässä muutamia etuja punainen valo:

 • Se väittää optimaalisen kosteuden kanalassa, ja kuivuu pentueen;
 • pehmeä punainen väri vaikuttaa kanojen rauhoittavasti;
 • nämä lamput ovat erittäin helppo käsitellä;
 • Tehokkuus punainen valo on erittäin korkea: noin 98%.

Video "rakentaminen talousarvio kanala"

Pelkää mahdollisten kustannukset talon rakentamiseen? Tässä leike kertoo maanviljelijä, miten hän onnistui rakentaa pienen talon talvella lintuja ja suojata budjetin.

Luo koti 200 kanan nopeasti ja helposti!

Miten rakentaa kanan coop kanojen sisälle ja ulos

Master pesiä munimaan vaneria

Jakaa tietoa sosiaalisten verkostojen:

Tarvitset neuvoja?

  • Kulut ja tuotot munivia kanoja
  • Annos lihaa kanojen
  • Annos tuottava hanhet
  • Ruokavalio siitoskalkkunat
  • ruokavalio helmikanatilojen
  • ruokavalio viiriäisen
  • Fasaani liha ruokavalio
  • Myynnistä saadut tulot munien
  • sytykkeet kani
  • porsiminen emakot
  • karitsointi lammas
  • poikimisen lehmät
  • Vyzherebki mare
  • karitsointi vuohet

  Johdat hallinta? Jaa valokuvasi muiden yhteisön jäseniä ZooHoz

  Kanalan sisällä: mitä tarvitaan ja miten

  Ei vain rakentaa hyvä lato kanat, meidän on myös varustaa hänet korjata pesimäpaikkoja, tekevät pesiä, laita / ripustaa juovat, syöttö. Mutta se on tehtävä niin, että tunnet olosi mukavaksi kanalan ylläpitämiseksi. Itse asiassa kanat eivät välitä kuinka kaunis niiden pesiä. Ne ovat hyvin järjestää lattialle. Et halua noutaa munia lattialta, ja voi nokkia niitä. Koska järjestely kanalassa tekevät niin, että se on helpompaa sinulle.

  Ensinnäkin sinun täytyy varustaa Kanala sisällä ahvenia. Se on pyöreä tai ovaalin stick - puun oksa, kahva lapio, höylätty baarissa tai vastaavalla kiinnitetty jossain korkeus lattiasta.

  Keskimääräinen kestää noin 20-25 cm perch pituus kanaa kohti. Seinistä heidän kiinnitetty etäisyydellä 25-30 cm, yksi kyydissä toisaalta -. Kun etäisyys 35-40 cm Voidaan pinota, mutta he taistelevat korkein paikka. Muista, että kaikki ulottuvuudet - on vain suuntaa-antavia, ja ne ovat välttämättömiä, jotta voi navigoida. Kaikki valitut paikka: ja kalliot ovat erilaisia ​​ja kanala, ja niiden omistajat liikaa.

  Sovitettu Kanala: suositeltu koko

  Helpottavat siivota, etäisyydellä 20 cm alle ahven asetetun kilven tahansa sileästä materiaalista. Se kerää pentueen, koska valita sileä pinta: se on helpompi lakaista.

  Jäljelle jää kysymys: kuinka korkea do orsi, ja siten suoja? Kaavi on kätevintä korissa. Hänen pitäisi kutsua kilpi, joka voisi kuokka vastaiset pentueen kerran kottikärryt. Tulva korkeus kilpi määrittää korkeuden auton, ja yli kilpi jo ahven lautaselle. Jälleen, ahven korkeus kanoja on valittu siten, että se oli kätevä poistamiseksi.

  Toinen välttämätön osa palautuminen yh - pesä. Ne tehdään lattialle, mutta munat ovat likaisia, mutta silti voi nokkia. Sääntöjen mukaan yhden pesä tekevät kolmeen kanoja. Ja itse asiassa käy ilmi, että kuinka moni heistä eivät, he valitsevat yhden tai kaksi, korkeintaan - kolme ja ovat niistä vuorollaan. Loput ovat samat seuraavan ovat tyhjiä. Ajoittain niiden makuun muuttuvat kuljetti aloittaa muissa ... Kaikesta tästä seuraa, että voimme turvallisesti olettaa 5-6 maalia yhdessä pesässä vielä puoli on tyhjä.

  Paikannus jack parempi tapa tehdä nostat munat eli ripustaa seinälle. Lintu pystyi turvallisesti saada, tehdä trapiki - taipuvainen hallituksen naulattu poikki ahven / tikkuja. Sama trapiki tehdä ahvenia. Jos pesä sijaitsee lähellä pesät ja suunnilleen samalla tasolla, he kävelevät edestakaisin. Se on varsin kätevää.

  Voit tehdä tällaista sivistynyt pesä

  Jos sinulla on mahdollisuus tehdä niin, että kääntöpuolella pistorasiasta ulos käytävään, jos se on olemassa. Kääntöpuolella oven tekevät. Sitten poimia munia ei tarvitse mennä varikolla - avasi oven, laitamme yhdessä.

  Pesiä ovet takana

  Vaikka kanat haluavat kuljettaa pimeässä, tai ainakin, että hämärässä. Koska sisäänkäynti eivät juurikaan, eikä istua pitkään sisällä, unessa eikä gadili, katto valmistettu vahvasta kaltevuus (katso kuva).

  Voit järjestää tai ripustaa pitkin seiniä laatikoita, mutta järjestää sähkökatkos ennenkuin pesiä osio. Yleensä on vaikea ennustaa niiden käyttäytymistä. Ne ovat yksinkertaisesti unohdetaan pistorasia, hoppu kaikkialla. Sitten voi auttaa sapluuna tai taitto: leikattu valkoinen paperi ja laita muna on pesä. Voi auttaa: siellä tehdään.

  Useat pesii eri versiota alla olevassa kuvassa. Se on kaikki todellisia kanala, voit ottaa huomioon.

  aina kädet pesässä toimivat varoen: et koskaan tiedä mitä saat purettu kana ... Se on paljon helpompaa ja turvallisempaa, kun muna roll erityiseen lokeroon - yaytsepriemnik. Tärkein pulma tässä laitteessa: kallistuskulma lattian poimia ja joustavaa materiaalia, jotta se muna pois työntää ja pysähtyi ilman päästä niin pitkälle kuin seinään. Lieventää "lasku" pohjalle kaadetaan sahanpurua.

  socket suunnittelu kanoja yatstsepriemnikom

  Koska muna roll ja lintu ei näe, he voivat kieltäytyä kuljettaa tällaisia ​​pesiä. Tällöin voit tehdä fake munaa - tiheä vaahto täysikokoinen tai leikkaa paperia sapluuna - ja liimaa sen pohjaan. Se toimii melkein aina.

  Joskus lintu häkeissä. Mutta se on teollista tai osittain teollisen sisältöä. Tällaisen menetelmän kasvaa suuren määrän lintuja pienellä alueella. solut suunnitelmat kanojen mitat alapuolelle.

  piirustus solujen broilereiden mitat

  Kaikenkokoisia - vaatimusten mukaisesti, ja keksiä mitään ei tarvita. Tämä on pienin, joka tarvitaan munivia kanoja. Ja se voi päästä pois tällaisten solujen alakuvassa.

  Solujen kerrosta

  Miten solut broilereiden puusta, katso video. Kaikki on maalattu erittäin yksityiskohtaisesti, mitä, mitä, mitä koko, miten kerätä ja mitä se tarvitsee. Todella hyödyllinen.

  Rakentaminen kanalassa on mahdotonta ilman juovat ja syöttö. Lisäksi niillä pitäisi olla myös kesällä verkkovierailua. Syöttölaitteet ovat ajoittain ja bunkkeri. Määräajoin - tämä on mistä tulit, vuotanut syöttönopeus ja kaikki. Kunnes seuraava ruokinta, ne ovat tyhjiä.

  Kiivetä ja kaivaa - suosikki asia

  Hopper - on, kun on kunnon elintarvikehuolto, joka jatkuvasti kaada jonkin verran kapasiteettia. Molemmat ovat haittoja: ajoittain - aina tarvitse mennä Kanala ja kaada vilja, ja jopa lintu väkeä, taistelevat paras paikka, mikä johtaa joskus siihen, että syöttölaite on ylösalaisin.

  Läsnäollessa bunkkerin syöttölaitteiden täytyy kävellä paljon vähemmän, mutta on mahdollista overfeed lintu että munivia kanoja - ongelmia. Tai koska kanat tehdä suuria haka ja ruokitaan siten vain broilerit.

  Määräajoin rakenteet syöttölaitteet on paljon, mutta ne kaikki eivät mahdollistavat säästää ruokaa. Helpoin tapa kaataa ruoan kulhoon tai astiaan. Mutta, jos on mahdollista, kanoja alkaa kaivella ruokaa, tyhjennetään ja sitten tallata. Heitettävä pois. Ja tällainen syöttölaitteet avulla päästään kaivaa rehuun, mutta myös saada kaukaloon jalat. Koska niiden tarpeen parantaa. Tehdä tämän, asettaa kapasiteetti viiran erottimen. Rehun kulutus vähenee jyrkästi: vaikeampi raaputtaa.

  kaukalo rajattu

  Voidaan tehdä esimerkiksi toinen samanlainen syöttölaite (tai kouru), joka on sopivasti kiinnitetty tai tulee seinään. Se on luultavasti helpompi hitsata metalli, vaikka on käsityöläisiä, jotka tekevät jotain puuta.

  Kätevä aallonpohjasta kanoille: ja asettaa hieman ja seisoo tukevasti, ja voit ripustaa

  On joitakin mielenkiintoisia ajatuksia. Esimerkiksi, vanhasta ajaa konetta altaan sopiva halkaisija ja muovipulloon vesitilavuus on 5-10 litraa takana taloudellinen automaattinen syöttölaite.

  Ainekset kotitekoinen syöttölaitteiden kanssa taloudellinen rehun kulutus

  Kiekko tämäntyyppisen näyttää kuvassa: suuri määrä pieniä reikiä ulkoreunaan. Hänen puolivälissä leikattu reikä koko kaulan pullosta. Kannen pullon leikata pohjaan, jättäen vain renkaan säiettä. Pullo täytetään syötettävä seos, laittaa sen levyn, painoi leikattu korkki. Allas täytetään ruoka, huippumuotoilua asetettu.

  Pura aina, kun syötin kun haluat kaada pullon syötteen, voit tehdä viilto pohjaan, joten se näennäinen kansi. Sitten hän pullo voidaan kiinnittää vakavampi: kiinnitysruuvi kannessa - ole kovin luotettavia. Kuitenkaan parantunut ei salli penkomaan syötössä ja lantio kukaan nousee.

  On mahdollista tehdä syöttölaite pala muovia viemäriputki. Molemmin puolin leikata reikä, jonka halkaisija on noin 7 cm Ne eivät välttämättä tee kierros -. Kulmikkaat Myös menee. Päissä asetettu alue 90 ° leimahtaa ja pieni pala putkea: tästä voi täyttää syötteen.

  Syöttölaite kanala muoviputki. Lähestymistapa ja miten juomari

  Toinen suoritusmuoto kana-syöttölaite kourut PVC putki

  Yksinkertainen mutta tilava bunkkeri syöttölaite - kunnon rinnassa, jossa pohja läppä kiinnitetään hihna. Avoimessa asennossa, se kaadetaan ruokaa.

  Toinen vaihtoehto taloudellinen ruokintalaitteet - muovista viemäriputket. Mutta tämä on bunkkeri suunnittelu: kunnon marginaali. Rakenne on yksinkertainen, ja virtausnopeus pienenee.

  Vielä mielenkiintoisempaa muotoilu kana syöttölaitteet muodossa kannella. Avata, sinun täytyy hyppiä sillä.

  Toisen suoritusmuodon Bunkkerivaunut kourun PVC-putket ja muovipullot vedestä.

  Kanssa juovat lähes sama tarina. Vasta sitten suihkutetaan vettä, joka sekoitetaan lantaan avulla poikkeuksellisen jatkuva haju ja likaa. Kaikki tämä ei edistä helpompaa ja nopeampaa puhdistaa. Koska valinta juovat eivät ole niin tärkeitä kuin ruokinta-astioita.

  Yksinkertaisin vaihtoehto pienellä määrällä lintuja - 15 kappaletta - juoksuttaa juovat. Ne ovat jalat, auttaa säästämään vettä. Jos jalat ovat suunniteltu hyvin, jopa lentänyt alkuun kana ne eivät ole järkyttävää.

  Syphon Drinkers - tehtaan ja kotona valmistettu muovipullo

  Tehtaan juovat tietysti näyttävät paremmilta, mutta kotitekoinen versio - se on melkein vain toimii yhtä hyvin. Kuvassa näkyy yksinkertaisen juoksuttaa kotitekoinen aallonpohjasta kanoille: kulmassa naulattu tuki - pala board leikata reikä kaulan. Top - asennusjärjestelmä, ja kuorma jottei ampua alas. Entisen pohja leikattu pullon aukon, johon kaadetaan vettä. Temppu täällä - valita etäisyys, jolla asentaa vesisäiliön: että se ei riitä tai liian paljon.

  Cup-juovat soveltuu solujen kasvuun, sillä ne ovat kätevästi kiinnitetty verkkoon. Mutta kukaan viitsii ripustaa suojaverkon, esimerkiksi seinään tai keksiä toinen kiinnitys.

  Cup-Kaukalon siipikarjan (myös kana)

  Niiden avulla vesilintuja ilman roiskeita. Syötetään vettä kuppiin, se on alle painovoiman vaikutuksesta kallistuu, estää virtauksen. Joi vettä, kuppi esille, vesi virtaa uudelleen. Sivusuunnassa liitetty varuste letku, toinen pää, joka on tallennettu vesisäiliöön, joka on yläpuolella juomari. Kätevästi ja taloudellisesti.

  Asennusvaihtoehdot cup juovat

  Juottolaitetta kanoille. Tämä pieni laite, muutaman senttimetrin kokoisia. Muovikuori työnnetään tangon kartion muotoinen ruostumaton teräs.

  Nämä nännit ruuvataan muoviputkiin, jotka syötetään vettä. Poratun reiän haluttua halkaisijaa ja kierrenipasta ruuvattu. Kun klikkaat palkki näkyy muutama tippa vettä. Kanat nokkia sauva tippaa juominen ilmestyi. Tärkein haittapuoli tässä menetelmässä - pisaroista pudota lattialle. Että sitä ei ole otettu alla juomari erityistä poistaja. Hän vain napsautetaan kiinni putkeen.

  Kaikille arvoisia nämä vähän miniatyyri Juovat paljon, varsinkin jos laatu - lue - tuonti. Meillä, tietenkin halvempi, mutta hajoaa nopeasti.

  Vähän juomari kanoille tai viiriäisen

  Ja loput - nämä ovat erilaisia ​​kuppeja ja altaat, jossa vain täytetty vedellä. Niiden haittana on se, että linnut ovat usein kumota, ja vesi on likaista nopeasti.

  On mielenkiintoista ideoita DIY. Esimerkiksi, kuten kourut putken näkyy kuva. Pala muoviputkea vedenpinnan ohjataan float-mekanismilla, wc säiliön. Putkien kiinnitetty kolme cup-juovat.

  Putkeen kiinnitetty kolme pannulla juovat

  Video esitetään alkoholia automaattisen täydennyksen.

  Jos on halu rakentaa Kanala kuin mahdollista, jotta voitaisiin minimoida huollon tarvetta. Tällöin lintu tuo paitsi tuloja, vaan myös hauskaa: aina mukava katsoa esineet omin käsin, ja kanalassa ilman "suora" kädet sisältävät lintu on vaikeaa ja kallista.

  kanat talon tai rakentaa Kanala

  Monet puutarhurit rakentavat niiden tontille pääoman omaisuus ja asuvat siellä pysyvästi. Ja jos näin, miksi ei tehdä Kanala ja syöminen puhdas munia omia kanoja. Jotkut uskovat, että rakentaminen talon pitkän aikavälin prosessi ja kallista. Mutta se ei ole niin jos oikeus tehdä suunnitelma ja seurata sitä, voit rakentaa Kanala omin käsin ei ole vaikeaa. Nyt puhutaanpa mikä olisi hänen oikea laite.

  Kanala munivia kanoja: ja mitä ominaisuuksia?

  Valitessaan paikkakunnalla Kanala munivia kanoja olisi pysyä täysin turvallinen, poissa tiloista. Hänen ympärillään, on välttämätöntä rakentaa luotettavan aita. Tämä suojaa karjan lintujen tunkeutumisen, ääniä ja saalistajat. COOP sovi kevyesti tummennetut, suojassa sateelta paikasta. No, jos rakennuksen vieressä on puita: tuoksinassa kesän he antavat varjoa, ja kylmällä säällä suojaa tuulelta ja sateelta.

  kanala laitteen on oltava sellainen, että munivia kanoja oli mukava siellä. Sen koko riippuu laskemisesta siipikarjaa. Alan suhdelukuna 2-3 kanaa ollut alle neliömetri. Pienin alue kanalassa on kielletty alle kolme neliömetriä. Sisäänkäynti kanalassa, ikkunat ja varikolla on tehty kunnolla etelälaidalla.

  Oikeat kävely - on myös pakollinen kunnon talon rakentamista. Linnut pitäisi pystyä kaivaa maahan ja saada Auringonsäteilyolosuhteiden. Lintuhuone yleensä vieressä linnunpönttö ja aidattu verkkoon, kuten kuvassa. Verrattuna Kanala, sen pitäisi olla hieman suurempi. Se on oikein yksi kana tarjota ainakin yhden metrin neliö alue. Kun kotelo laite oikein tekee hänestä aivastaa suojautua sateelta ja auringolta.

  Sivusto, jossa aiomme rakentaa Kanala oman kanojen, on puhdistettava pois pensaat. Tietoja rikkaruohot ja muut ruohokasveilla älä huoli, he ottavat kanoja itse. Jälkeen koko rakennusalueen valmistelua, voit hoitaa asennuksen.

  • lapio;
  • vasara;
  • ax;
  • betonimylly;
  • kivien ja soran;
  • sementti ja hiekka;
  • palkit ja levyt;
  • kynnet;
  • mesh;
  • moottorisahan;
  • katemateriaalina;
  • eristetty materiaali;
  • betonitiilet;
  • muita välineitä tarpeen mukaan.

  perusta

  Rakentamisen tahansa rakenne on oikeus aloittaa perusta. Hänen useimmiten suorittaa liikuntaelinten columnar esisuunniteltu. Jotta voidaan luoda pohja, on tarpeen tehdä seuraavat työt:

  1. Suorita laskenta mukaisesti valitun mitat talon.
  2. Poistaa pintakerros maaperän ja tuottaa markup syvennyksiä.
  3. Kaivaa kuoppa koko 40 40 cm: n syvyyteen ja 20 senttimetriä. Välinen etäisyys tukien odotetaan välillä 1,5-2 metriä, ne sijaitsevat peräkkäin.
  4. Jokainen reikä nukkui soraa ja hiekkaa, 20 cm korkea, ja kaikki on hyvin tiivistetty.
  5. Täytä tyyny betoni ja pantiin kaksi riviä emäksen lohkojen kaatamalla sementtiä väliin ratkaisu.
  6. Kukin pilari rapatut konkreettinen ja vedeneristys bitumin käsitelty.

  Kun perusta on valmis, voit jatkaa rakentamista seinien omin käsin. Kanala munivia kanoja on oltava vahva ja lämmin seinät. Ne on valmistettu paksusta puutavaraa. Tämä muotoilu, joka aiomme rakentaa, helposti erottaa, on hyvät eristysominaisuudet. Korkeus seinän oletetaan 190 senttimetriä. Aloitetaanpa:

  1. Hänen kätensä lankku vedenpitäväksi päällekkäin sarakkeen estää prosessi rappeutuminen puuta.
  2. Teemme ensimmäinen rivi baareja, jonka päät ovat liittyneet vuonna puoli.
  3. Jokainen 60 cm reunalla palkkien asennetaan siten, että ne eivät ulotu ensimmäisen kruunun ja liittää ne hänelle.
  4. Tuo myöhemmin puikkorivin, kokoavat seinät. Jälkeen jokainen rivi päällystys eristys (lnodzhutovoe web).
  5. Ja liimaus baareja käyttää puutikuilla (NÄGELI).
  6. Etelä seinän Kanala suunnitelman ikkuna laitteen ja oviaukosta.
  7. Huolellisesti eristää ikkunan ja oviaukon.

  1. Sen jälkeen, kun seinät on rakennettu, siirry kannelle lattiaan käsillään.
  2. Mukaan aikaisemmin on määritelty viiveet täytyy antaa eristys tuulenpitävä, varmistaa sen avulla lankkuja 25 100 millimetriä.
  3. Väli palkit täytyy luoda eristyksen.
  4. Lag ommeltu kautta linjan osa 50-150 millimetriä.
  5. Laid vedenkestävä vaneri.
  1. Katto rakennetaan päädyssä. Kiinnitä käsillään kattoparrut jotka toimivat horisontaaliset viiveellä.
  2. Jatka asennusta ristikot, jotka on asetettu kulmassa 35-50 astetta.
  3. Päälle orret naulattu kehikkoa, ja hän pannut Hydro lämmöneristysmateriaali.
  4. On kori naulattu katemateriaalin.
  5. Katto päällystää molemmilta puolilta vanerin tai lastulevyn, ja väliset tilat palkit ovat luomassa eristetty materiaali.
  6. Jotta laite tuuletuskeinot, rakentamisen katon, sinun täytyy tehdä kädet ja pohja-aukot. Tätä tarkoitusta varten, asettaa kaksi putket muovia, joiden halkaisija on 140 mm eri paikoissa. Lopussa yksi niistä pitäisi olla lähellä lattiaa. Mukaan putken huoneen sisältyy raitista ilmaa, koska lämpötilaero. Toinen putken ei tulisi kohoava yli katon.
  7. Toinen poistoputki on, sen toinen pää on kiinnitetty kaksi tuumaa katosta ja toinen pää sen kadulla, asettaa mahdollisimman korkealle. Ilmanvaihdon talon, sinun täytyy varmistaa, että Kanala ikkunat auki kesällä.

  Jotta Coop rakensi omin käsin, se oli kaikkein toimiva ja mukava lintujen ja henkilökunta on hyödyllistä tietää, miten rakentaa "jokapäiväisessä" kohteita. Kuin sen pitäisi olla orret, syöttölaitteet, juovat, ja tietenkin, pesiä.

  Todettiin, että kanojen yli puolet elämästään ahvenet. He nukkuvat ja levossa. Pesät - napa on valmistettu levyt, koko 5-6 senttimetriä. Välttää lintujen loukkaantuminen, pyöristää kulmat levyt. Orret tulisi järjestää vastapäätä ikkunat, pois sisäänkäynnin tiloihin. Esimerkki katsoa videon.

  Navat on sijoitettava vaakasuoraan korkeus 50-90 cm lattiasta. Väli orret on oltava vähintään 35 cm. Navasta seinään on havaittu väli 25 cm. Orret on toivottavaa, että yhdellä tasolla, muuten linnut on ristiriitoja, koska on haluttu ottaa alkuun, hallitsevaa asemaa. Kokonaispituus ahvenet riippuu linnustoon. Kun laskelmat kanaa kohti annetaan 25 senttimetriä tilaa ahven.

  Pesiä sijoitetaan syrjäisimmillä nurkassa talon. Laskettaessa pesien lukumäärä tulevat siitä, että viisi kerrosta pitäisi kuulua yksi pesä. Pesiä yleensä veistetty koreja tai puisia laatikoita. Paras pesät mitat ovat: syvyys 40, korkeus 40 ja leveys 30 cm. Katto liittimet tehdä kalteva 45 astetta, kuten kuvassa, jotta kanat eivät voineet istua siinä ja likainen pentueen.

  Kaikki pistorasiat tulee järjestää yhteen yksikköön, joka on nousta yli lattian neljäkymmentä senttiä. Alareunassa kunkin aikavälin sijoitettu pieni kerros olkisilppu tai sahanpuru, kana oli mukava istua, ja munat eivät ole rikki.

  Syöttölaitteet täytyy rakentaa helppo huoltaa. Pituus kourun riippuu lintujen lukumäärä: kunkin henkilön on oltava vähintään 10 cm ja ruokinta. Vain tässä tapauksessa, kanat eivät voi työntää, ajankohtana ruokinta. Määrä ruokaa tulee olla kohtuullinen, kun asianmukainen ruokinta-astioita ei pitäisi olla ruokaa. Lähellä syöttölaitteet tulisi sijoittaa juovat.

  Lisäksi kanalassa perustaa kaksi syöttölaitteet kivennäisaineita muodossa laatikot mitat 10 10 40 senttimetriä. He nukahtaa liitua, kuori tai soraa, jotka ovat välttämättömiä ruuansulatuksen lintuja ja muna muodostumista. In-alue puku kädet V-muotoinen latticed syöttimet vihreä ruokinta lintuja.

  Kaikki tietävät, että kanat alttiiksi hyökkäys punkit, luteet, täit ja muut loiset, jotka aiheuttavat ahdistusta lintu vähentää munantuotanto ja levittää tartuntaa. Vastaan ​​loisten organismien käyttää tuhkaa kylpyjä. He voivat rakentaa omin käsin ohuesta levyt ja vaneri, jonka mitat ovat 1 metri 0,7 metriä. Tällaisessa kylpyammeet kaadettiin seokseen, jossa oli hiekkaa, lentotuhka ja savi tasasuhtaisesti. Kanat, ajoittain, kampela näissä kylvyt ja näin päästä eroon loinen.

  Ennen asettumistaan ​​linnut on asianmukaisesti koulutettu tekemään Kanala. Valmisteilla tarkoitetaan puhdistus ja desinfiointi tiloissa. Taudinaiheuttajia vastaan ​​seinät, lattia, katto kanala, syöttölaitteet ja waterers pestään kaksi prosenttia liuokseen, jossa oli kalsinoitua soodaa. Tehdä tämän, liuotetaan 200 g leivinjauhetta kymmenen litraa vettä. Desinfioinnin jälkeen, pesät olisi otettava käyttöön olkia tai sahajauhoa, täyttää syöttölaite rehua ja vettä kaukalot - ja valmis käyttöasteen.

  Video: "rakentaminen Kanala omin käsin"

  Tarjolla video mies jakaa hänen oman kokemuksensa rakentamisesta kanalassa omin käsin.

  • Master alkuperäinen syöttölaitteet ja waterers puusta ja putkien

  Ja minun kanoja elää yhdessä navettaan vuohia. Juuri vuohien sinne ensin pilttuu, ja lopulta ovat kanoja, vaan ne ovat koko ajan minun verkkovierailujen esto. Niin kunnossa, se ei haittaa?

  Mitään, se on hieno. Mekin kaikki linnut elävät samassa navetassa eläinten kanssa. Siellä on lehmä maassamme, villisiat, kanoja ja jopa ankat erikseen. Eikä mikään, kaikkia sääntöjä. Hyöty suuren lato, joka on kerran hevoset, mitä on jäljellä, rakensivat talli ja kaikkia sääntöjä.