laippa valokuva

Laippa - mikä se on? Valmistus, laitetyyppejä laipat

Laippa - metalliteollisuuden yksityiskohtaisesti. Sen tarkoituksena - liittää putket, tiivisteet tai vastaavat onton lieriön muotoinen metallinen rakenne. Turvallisesti ja luotettavasti liittää kaksi esineitä, on tarpeen käyttää ylimääräisiä tyynyjä. Tehdä niistä käyttää pehmeitä materiaaleja. Ja kysymykseen: "Laippa - mitä tämä osa?" - Voit vastata, että se on laitteisto (lyhenne sanoista "metallituote"), mikä luo hyvän tiivistyksen nivelissä lieriömäisistä elementeistä.

Standardi laipat ulkonäkö muistuttaa metallinen rengas, johon on erityisiä reiät tappien tai pulttien. Jotkin näistä elementeistä voivat olla onkaloita, piikkejä, lovia.

Valmistukseen käytettävien eri laatuja teräs: 13HFA 20 / 09G2S 12X18H10T, 15H5 M ym. Lisäksi ne voivat olla terästä ja ruostumatonta terästä. Käytetty teknologia on erilainen. Valmistajat käyttävät taonta, leimaamalla, valu. Kunkin tavan käyttää erikoislaitteita muotoja. Julkaisee tuotteita, valmistajien huolellisesti tarkastaa sen laatua. Hakeminen työssään erityisiä testejä, TCI työntekijät tarkistaa niiden kestävyyden ja luotettavuuden. Testattiin myös kosteudenkestävyys laipat. Mikä se on? Koska ne liittyvät kiinnityselementit ja ovat mukana yhteydessä metalliosia, jotka voivat joutua kosketuksiin veden kanssa, on tärkeää, että ne eivät ole alttiina korroosiolle. Siksi on käytettävä vedenpitäviä metalliseoksia. Usein, valmistajat pinnoittaa laipan lisä- suojakerros.

Siten laippa - mitä se on? Tämä ennen kaikkea laitteistot. Sovelluksesta riippuen, nämä osat voivat olla tasainen kaulus vapaa. Suunnittelu ei ole kovin erilainen. On kauluslaippa on pieni ulkonema muistuttava kartio. Usein sitä kutsutaan kaulus. Tämän tyyppinen laippa käytetään, kun on välttämätöntä hitsata osia Butt. Tämä huuli auttaa yhdistetty tiiviisti toisiinsa yhdistävien osuuksien putkistojen. Niitä tarvitaan myös silloin, kun putket tuodaan säiliöt ja muut tekniset laitteet. Tärkein etu Näiden laippojen on, että niitä voidaan käyttää useita kertoja. Valmistettu laitteiston tietoja kestäviä materiaaleja, ja tämä mahdollistaa niiden käytetä työssä, jossa lämpötila vaihtelee -253-600 ja celsiusastetta.

Flat laippa - mikä se on? Se Metiz, joka muistuttaa litteä levy, jossa on reikiä. Sitä käytetään, kun se on tarpeen kytkeä venttiilien osat, akselit, säiliöitä, putkistoja, laitteita ja vastaavia. Tällä elementti voidaan tiiviisti kiinnittää putki.

Löysä laippa - mikä se on? Tämä laji ei ole kovin erilainen kuin edellä. Se koostuu kahdesta osasta tavanomaisen laipan ja renkaan. On tärkeää, että ne on valmistettu samasta materiaalista ja niillä on sama halkaisija ja paine. Niitä käytetään aina, kun työn vaikein, missä se on vaikea suorittaa asennuksen. Koska kaksi osaa yhteys on tiivis ja kestävä. Ensimmäinen tavanomainen laippa kytketty (se on hitsattu), ja toinen rengas sitten käytön aikana voidaan turvallisesti pyörittää.

Joitakin erilaisia ​​töitä erikoispiistä elementtejä. Special laippa - mikä se on? Se on sama kone, mutta voidakseen tehdä töitä mukavilla, niiden muotoilu on hieman muutettu. Ne voidaan myös hitsata, vapaa, valettu, kierteellä. Vain ne leikata uria tai hitsataan ulokkeet. piirustukset ja erityiset puristeita kehitetty alun perin niiden valmistamiseen. Tällaisten laitteiden tehdään tilauksesta yrityksille.

Flat laipat GOST 12820-80

Lattateräs hitsin laippa - tuote on tarkoitettu kiinnitettäväksi eri venttiilien putkilinjan sekä liittymistä yksittäisten fragmenttien putket. Tärkein valmistusmenetelmiä on laudaksi, taonta ja leimaamalla myöhempien koneistus. Materiaalit voidaan käyttää monenlaisia, mutta useimmiten se on hiili, seostettu ja korroosiota kestävästä teräksestä.

Laippa on tasainen GOST 12820-80 symmetrisesti järjestetty aukkoja kiinnittimien (ruuvit, mutterit, pultit). Määrä aukkoja riippuu paineesta ja halkaisija. Tyypillisesti tasainen versio tuotettu paine alueella 0,1-2,5 MPa. Mukaisesti rakennettuja GOST tuotteet tarjoavat luotettavan ja tiivistetty yhteys.

Valikoimaamme esitellään kaikki koot särmäyskoetta pitkin hitsattujen, hinta on arvonlisäverollinen ja merkitystä nykyinen päivämäärä. Kaikki kysymyksiä tästä tuotteesta, voit kysyä johtajat puhelimitse tai lähettämällä sähköpostia.

laippa valokuva

Facebook Page: +7 (495) 933-96-88, +7 (495) 933-96-89 takaisinsoitto

Valitettavasti olet pyytänyt Sivua ei löydy.

Aloita kanssa kotisivun.

Olet ehkä vahingossa kytkeä näppäimistön asettelua kirjoitettaessa.

Voisit kopioi linkin ei loppuun asti, tai sekoittaa kahta vieressäni kirjaimet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin