Lähtö muotit

Miten näyttää muotin asunnossa

Kukaan ei ole immuuni muotista asunnossa. Useimmiten se esiintyy kosteissa ja huonosti ilmastoiduissa tiloissa, kuten kylpyhuoneessa. Homeen lattia, seinät, katto - ilmiö ei ole pelkästään esteettinen, vaan myös vaarallista terveydelle. Joten jos huomaat paikka mahdollisimman pian päästä eroon siitä. Tässä artikkelissa näytämme, miten se tehdään.

Homeitiöt ovat läsnä vedessä ja ilmassa, mutta emme huomaa niitä, kunnes ne putoavat suotuisa ympäristö ja alkavat kasvaa. Kasvatus, irrotteiden ilmaan tuotteiden elämänsä, mikä ihmisille on myrkkyä. Ne aiheuttavat hengityselinten sairauksia (kylmä, yskä) ja allergisia reaktioita, estää immuunijärjestelmää. Se voi olla vaikea diagnosoida aiheuttaa kroonisia sairauksia. Joskus jatkuvasti vaikeuksissa mies riitä muuttamaan asuinpaikkaa ja asut huoneistossa ilman multaa hänen terveydelleen voimistui, ja hän ei enää olisi sairas.

Päästä eroon hometta asunnossa, on tarpeen toteuttaa erilaisia ​​toimia:

 • vähentää kosteutta huoneeseen, jättää oven auki huoneeseen ottamisen jälkeen kylvyssä tai suihkussa;
 • luoda hyvä huppu tai ilmaa niin, että ilma on jatkuvasti kierrätetään;
 • Tarkista vesiputket ja varmista, että vesi ei koskaan loppuu ja ei pysähdy;
 • kaikki liitokset, joka tulee vettä, on suljettu;
 • heittää pois kaikki ne asiat, joita multaa;
 • mekaanisesti puhdas kattoon, seiniin ja lattiaan muottiin;
 • käsitellä kaikki pinta antiseptinen.

Keinot poistaa hometta voi ostaa kaupasta rakennusmateriaalien. Pakkauksessa johon ne on kirjoitettu, miten soveltaa, ja mitä varotoimia tulee noudattaa. Mieti mitä useimmiten käsitellään pinta vaikuttaa hometta.

antiseptinen pohjamaali. Tappaminen jo homeen ja estää sen esiintyminen tulevaisuudessa. Se levitetään siveltimellä kuiva, puhdistettu liasta ja muotin pinnan. Eri valmistajien alukekonsentraatio on erilainen, joten tiedot kerrosten lukumäärä luettavaksi ohjeita.

valkaisuaine. Valkaisuainetta vaikuttava aine - natriumhypokloriitti. Se tuhoaa paitsi hometta, mutta sen itiöitä. Ne voidaan käsitellä laatta lattialle ja seinät kylpyhuoneessa, lasi. Laajuus valkaisuainetta rajoitettu, koska monet asiat vaikutuksen alaisena värjääntynyt. Lisäksi työkalu on pistävä haju ja ilmaan myrkyllisiä, joten käytä sitä vain hyvin ilmastoidussa tilassa. Jos valkaisuaine pääsee iholle, niin tämä paikka tulee palovammoja. Ennen kuin poistat multaa valkaisuainetta, käytä puseron, pitkät hihat ja kumihanskat. Liuotetaan ämpäri lämmintä vettä valkaisuainetta 01:10. Siveltimellä, sovelletaan neste ihon pintaan.

etikka. Normaali etikka käytetään ruoanlaitossa, on heikosti väkevää happoa, ja se voi tappaa monenlaisia ​​multaa. Se on pistävä haju, mutta toisin valkaisuaine ei aiheudu myrkyllisiä kaasuja. Etikka levitetään homehtunut pinta ruiskupistoolilla tai kostutetulla kankaalla, tässä tapauksessa on tarpeen käyttää kumihansikkaat. Tuntia myöhemmin, pinta huuhdellaan vedellä, ja tuulettaa huone. Tarvittaessa toista käsittely viikossa.

vetyperoksidi. Minkä tahansa farmasian myydään 3% vetyperoksidia. Se on antiseptinen ja antifungaalista ainetta ei pistävä haju, se ei päästää myrkyllisiä kaasuja. Peroxide tappaa homeen tehokkaasti. Toisin kuin monet muut antiseptisiä sitä voidaan käyttää maalatuille pinnoille ja kudoksiin. Mutta varoen, kuten pitkäaikaiseen kosketukseen, se voi olla valkaisu vaikutus.

ammoniakki. Tämä työkalu voidaan irrottaa muottiin kiinteän, ei-huokoisille pinnoille, kuten lasista tai laatta. Jos hometta iski huokoista materiaalia, ammoniakki vastaisessa taistelussa se ei ole tehokas. Alkoholi sekoitetaan veden kanssa suhteessa 1: 1, ja ruiskutettiin ihon pinnalle käyttäen kiskoruiskua. Jälkeen 2-3 tunnin käsittelyn vyöhykkeen pestiin lämpimällä vedellä. Ammoniakki on pistävä haju, joten käytä sitä vain hyvin ilmastoidussa tilassa. Joka tapauksessa on mahdotonta parantaa toiminnan sekoittamalla alkoholia valkaisuainetta. Käynnistää kemiallisen reaktion liittyy myrkyllisten höyry.

ruokasoodaa. Se on ehdottoman turvallista keino poistaa muottiin, joka ei sisällä myrkyllisiä aineita. Sen käyttö ei vahingoita myöskään ihmisiä ja eläimiä. Lasi lämmintä vettä lisätään tl ruokasoodaa, ja sekoita kunnes se on liuennut. Tämä neste spray suihkutetaan pinta saastuttamia hometta. Voit myös kostuttaa märällä sienellä sooda ja huuhtele se homeinen paikkoja ja asioita. Ei suositella täysin pestä sooda. Pieni määrä tuotteen pinnalle jääneet estää toistuvan muotissa käsiteltäessä.

Kupari. 10 litraa vettä on tarpeen liuotetaan 100 g kuparisulfaattia. Tämä liuos levitettiin lattia, seinät ja katto siveltimellä tai ruisku. Täydellisen kuivumisen jälkeen käsitellyn pinnan, toista.

Suorittamalla ehdotetut toimet sekä soveltaen rahastojen mainittu, voit päästä eroon hometta. Jos huomaat ensimmäisiä merkkejä ulkonäkö hometta, välittömästi ryhdyttävä toimenpiteisiin sen poistamiseksi tulevaisuudessa kunnes hän kerrotaan koko pinnalle ja älä aloita kohdentaa ilmassa myrkyllisiä aineita.

Miten tuoda omat ja pese hometta seinistä kodin

Ennen kuin poistat muotin seinät kotona, se on syiden homeen kattoon ja seiniin asunnon tai omakotitalon. Tämä mahdollistaa mahdollisimman tehokkaasti päästä eroon sienen avulla estetään sen esiintyminen.

Monet ihmiset joutuvat käsittelemään tällaista ongelmaa multaa, joka on epämiellyttävä täplät erikokoisia, pilaa ulkonäköä kylpyhuoneen tai wc, mutta kaikki eivät tiedä, että sieni on haitallinen vaikutus ihmisten terveyteen.

Tarpeeksi epämiellyttävä näky - homeen taustakuvan huoneeseen, jos se on tarpeen nukkumaan. Kun tapetti seinille sieni ei voi pestä pois, joten ainoa tapa poistaa homeen - on päästä eroon siitä. Kun tummanvihreä plakin taustakuva levyt poistaa lastalla. Jos vaurio on pieni alue sen levyllä on poistettava huolellisesti.

Leviämisen muotti ei ole vain mukana on epämiellyttävä haju, vaan johtaa myös kuorinta maali, tapetit ja kipsi. Tämä viittaa usein alikunnan kulmikas, kylpyhuoneissa, eli tilojen korkea ilmankosteus, samoin kuin koti, jossa ilmanvaihtojärjestelmä on rikki.

Toivon, että puhdistuksen jälkeen seinät muotin sieni voi tulla, älä. Kaikki riippuu olosuhteista ja kosteustaso, jotka jäävät tällä alueella. Kosteuden läsnäollessa ja heikentynyt ilmanvaihto kykenee jälleen aiheuttaa hometta kodeissa, joten tarvitset ennakoivaa kunnossapitoa. Niiden olisi tehtävä ennen huoltotilojen käyttämällä erityisiä ratkaisuja, jotka estävät homeen muodostumista.

Suotuisan ympäristön syntyyn ja kehitykseen sientä ovat jatkuvasti märkänä huoneita heikentynyt ilmanvaihto. Altistettiin suuren jäännöskosteus rakennusmateriaalien tuhotaan hometta. Jopa seurauksena tavanomaiset vinot sade kosteutta, joka ei virtaa kanavien läpi, se tulee aiheuttaa suotuisat olosuhteet syntymistä sieni.

Ulkonäkö muotin seinällä pinta voi johtua huonosta asennuksesta höyrysulun. Sieni lomakkeet seinille huonosti ilmastoiduissa tiloissa. Takana huoneisto entrances se voi näkyä melko usein, myös päätyseinät. Koulutus sieni voi usein katsella huonekaluja, eli paikoissa, joissa ilmanvaihto ei ole säädetty oikein.

Mikä on vaara täynnä saastuminen?

Jos huoneisto asennetaan aina Ikkunat korkea eheys, raitista ilmaa syötetään rajallisesti. Muovi-ikkunat voivat pahentaa ongelmaa ulkonäkö muotin seinät, koska ne ovat liian tiiviisti suljettu huone, joka johtaa huonoon ilmanvaihdon asunnossa ja kosteuden tiivistyminen

Jos on mahdotonta pestä pois hometta on levinnyt, sinun täytyy poistaa se kaapimella. Ja se voisi olla toinen syy mahdollisesta esiintymisestä hometta. Ikkunat täytyy suorittaa asennuksen tuuletusventtiili. Älä unohda tuuleta huone niin usein kuin mahdollista.

Kosteus kellarissa puutalon Myös aiheuttaa ulkonäkö sientä, joka on alkanut levitä ympäri seinään. Jos kuivatus on huonossa kunnossa, vesi tippuu voi tapahtua pitkin putkilinjaa. Muotti tällöin muistuttaa pakkasen valkoiset. Syy sieni on soluttautuminen pohjaveden perustuksen talon.

Poistaa jälkiä muotti voidaan saavuttaa peittämällä tahroja niin, että ne yksinkertaisesti voinut nähdä. Harmittomia ensi silmäyksellä, paikat voivat aiheuttaa huomattavaa haittaa terveydelle asukkaiden asunnon tai talon. Jos pitkät hengittää itiöitä tämän loinen, on mahdollista saada tartunnan hengitysteiden tulehdus, allergiat ja erilaiset ihosairauksia. He kärsivät sellaisista sairauksista useimmissa lasten ja vanhusten joiden immuunijärjestelmä on heikentynyt.

Havaitsemisen jälkeen multaa, tietäen miten poistaa sieni yksin kylpyhuoneeseen tai huoneeseen, sinun täytyy heti alkaa tuhota vaarallisia koulutusta seinäpintaan. Tuhota sen ei tarvitse muistaa viimeinen kerta korjaukset tehtiin tai minä vuonna talo on rakennettu, kun muottia - se on tuote märissä olosuhteissa. On hyvin vaikea poistaa, joten kaikki tarvittavat työkalut ja välineet on huolehdittava etukäteen. Näin vältetään ongelmia myöhemmin.

Ennen kuin tuo hometta, on tarpeen tarkistaa ilmanvaihto asunnossa tai talossa.

Tätä tarkoitusta varten lit ottelu tuoda sen venttiili. Jos liekki ei kallistu puolelle, niin ei ole puristusta. Jolloin venttiili on tukkeutunut, mikä vaatii sen vapautumista stanssaamalla. Tätä pyyntöä, ota yhteyttä asuntotoimistoon.

Tuhota sieni voi käyttää erilaisia ​​menetelmiä sen poistamiseksi, kuten alla on kuvattu. Ennen pintakäsittelyaineita lisätään kipsi tai kitti erityinen pohjamaali ehkäisyyn hometta. Jos tämä laiminlyödään, sieni tulee uudelleen näkyviin.

Siirry puhdistaa homeen seinistä on sitten Valmista seuraavat tarvikkeet: maski, kumihanskat, työvaatteita. Esivarausvaiheen kangas, jonka pitäisi vaimentaa liuosta, joka valmistettiin etukäteen. Homehtunut paikka käsitellään hyvin ja annettiin kuivua useita tunteja. Menettely toistetaan 2-3 kertaa 2 päivä. Jos 5 päivän kuluttua muotin ei häviä, niin kaikki toistuu.

Lastalla poistaa kerrosta kitti jonka lahonnut niissä paikoissa, joissa koristelu pehmeni ja murenevat. Teräsharjalla, jäänteet viimeistely. Täydellisen kuivumisen jälkeen, pesee ja pohjapäällyste on desinfioitava erityinen ratkaisu, antaa vedenpitäväksi käyttäen harjat, sienet tai helmiä. Lopuksi ala pohjamaalaus, kipsin tai kitti sivuston. Se on peitetty pohjamaalilla ja soveltaa koristeellinen viimeistely.

Jos on tarvetta käyttää pienen osan puhdistus huonekalujen tai kodinkoneiden muotista, voit käyttää seuraavia ohjeita:

 1. 1 Sekoita ruokasoodaa pienellä määrällä vettä ja hieroa tahroja.
 2. 2 Käytä alkoholi, lisäämällä glyserolin vaikutus tehostui.
 3. 3 Poista muodostumista käyttäen tavanomaista syötävä etikka, erinomainen syövyttävä muottiosan alustavasti sirotellaan sooda.
 4. 4 lähtö muotti, käyttäen tavanomaista saippua, laimennettiin paksu väkevään liuokseen alkalia voisi poistaa sieni pinnasta seinät.
 5. 5 laimentaa teepuuöljy kaksi kupillista vettä, nesteen tulisi runsaasti ruiskutettava sumutin useita kertoja.
 6. 6 Levitä kautta suihkeet kuparisulfaattiliuoksesta.
 7. 7 käyttö klooria sisältävää nestettä, joka takaa puhtauden ja desinfiointi, esimerkiksi valkaisuainetta pesussa.

Laadullisesti poistaa sieni seinille asunnossa, sinun täytyy aloittaa kehruuviimeistelyn poistamiseksi pinnalta. Käytä tähän lastalla tai vasaran laattojen purettu puncher ja poistaja käytetään muovipaneelit asentaa.

Pre-seinään sieni taustakuvaa tarkastetaan huolellisesti. Kun läsnä on tummia täpliä, mikä on hyvin todennäköistä, kipsi kaavittu käyttäen hiekkapaperilla. Se tarvitsee poista huolellisesti kaikki pienintäkään osoitus sientä. Puhdistuksen jälkeen alueelle käyttäen fungisidinen ratkaisu sen käsittelyn. Käsittelemällä pinnan tulee olla 5 tunnin välein 5-6 kertaa. Levitä antiseptistä ratkaisu pintaan pohjamaali. Sitten siirrytään rappaus ja puttying seinät, päättyy liittämällä uuden taustakuvan.

Huomaamatta pienet annoskoot, joka iski muotti, sinun täytyy ryhtyä toimiin välittömästi. Muuten, se voi johtaa siihen, että sienen kasvun. Ennen kuin peruuttaa sen, sinun täytyy valmistautua kaikki työkalut, joita tarvitaan selkeä sieni seinille.

Ihanteellinen avustaja torjunnassa hometta on valkaisuainetta, joka laimennetaan vedellä noudattaen suhteessa 01:10. Saatua liuosta käytetään hoitoon hoidettavalle alueelle. Tulee noudattaa äärimmäisen varovainen omissa käsissä laattoja käyttäen valkaisuainetta. Kaikki toimet on suoritettava kumihanskat. Jos tarveharkinta tapetit, niin ne väri muuttuu.

Jos sinulla olisi poistaa homeen seinistä ja voi käyttää valkaisuainetta, on mahdollista käyttää etikkaa. Se ei tarvitse kasvattaa, etikan levitetään kudokseen, joka käsitellään sienten hyökkäys päällä ja jättää tunti. Tämän jälkeen koostumus huuhdellaan vedellä. Hiero tämä työkalu seinä ehkäisyyn etikkaa 1 kerran viikossa.

Muotin poistamiseen kovilta pinnoilta suoritetaan käyttäen ammoniakkia, joka tulee laimentaa vedellä tasasuhtaisesti. Koostumus pyyhi vaurioituneen pinnan. Jos ennen kuin pinta on tehty valkaisuainetta käsittely, ammoniakkia käytetään vaarallista, koska myrkyllisten kaasujen alkaa.

Ihanteellinen tarkoittaa altistumisen estämiseksi ammoniakin hajua tai valkaisuainetta on vetyperoksidi. Tämä aine ei ole vain valkaisu ominaisuuksia, mutta on myös haitallista muottiin.

Kylpyhuone suorittaa tärkeitä tehtäviä, mutta usein seinille tilan alkaa kehittyä sieni, joka on torjuttava. Ennen kuin tuo sieni, on tärkeää arvioida laajuuden tappion seiniin.

Pestään vedellä rapatut ja maalatut seinät kylpyhuoneen, joka on verhottu muottiin, ei toimi. Vaikka seinän ja näyttää puhdasta, mutta sieni ilmestyy uudelleen jonkin ajan kuluttua. Näyttää muotin seinät kylpyhuoneessa, seuraavat vaiheet on noudatettava:

 1. 1 Valmistele työkalut: spray, käsineet, kemiallisin keinoin.
 2. 2 Puhdista seinät ja katto kylpyhuoneen maali ja kipsi.
 3. 3 pintaan kuivaamisen jälkeen antifungaalinen seos, jota käytetään torjumaan hometta, ei ennalta ehkäisyyn.

Valmistamiseksi antimykoottiliuoksella kotona voi käyttää erityisiä koostumus sekoittamalla kuparisulfaattia vedellä (100 g 10 litraa). Seinä on kuivua, ja sitten käsiteltiin jälleen. Kuivaa pinta, aloita uusi korjaus.

Kun mustia homeen laatan välillä saumat voivat käyttää valkaisuainetta. Valmistaa sitä yksinkertaista: valkaisuainetta veden tasasuhtaisesti 50:50. Tämän spray liuosta levitetään hoidettavalle alueelle ja jätettiin 5-10 minuutin ajan ja sitten huuhdeltiin lämpimällä vedellä.

Risteyksessä kylpy ja laatat kiinnitetään erityistä huomiota liitosten tiivistämiseksi Alustavan pintakäsittelyn. Kylpyhuoneessa asettaa laatua kuivain. Jälkeen suihku, kylpyhuoneen oven pitäisi olla jonkin aikaa jättää auki kuivata seinät huoneen alkoi.

Siten, pitäisi aina suorittaa puhdistus ja desinfiointi vaikuttaa muotin pinnalle. Jos pintamaalina erottui mätää fragmentteja eli taustakuva, muovia tai paneelit homeen peitossa, se tuntuu selvää hajua, joten sieni vitsaus on alkanut alkuperäisestä pinnasta. Tämä on johtanut tuhoaminen väli- viimeistely kerroksia ja uloskäynti ulkopuolella sienen, joka edellyttää varhaista puuttumista ja puhdistaa tuhoalueilla.

Miten voin poistaa homeen seinästä asunnossa

Muotti - sieni, joka toistetaan korkea kosteus ja ilmanvaihdon puuttumisesta. Useimmiten se löytyy kylpyhuoneessa ja kulmissa katon. Käsitellä ilmiötä ei ole helppoa, koska itiöt lisääntyvät suurella nopeudella. Sieni voi aiheuttaa kehitystä vakavien sairauksien, joten taistelu homeessa seinille asunnossa olisi suoritettava voimakkaita toimia heti havaitsemisen jälkeen epäilyttävistä paikoista harmaa, musta tai valkoinen.

Vaara hometta seinillä asunnossa?

Sieni ei ole vain pilaa ulkonäköä tilojen, mutta myös vaarallista terveydelle. sienisolujen elintärkeä prosessi hiilidioksidiksi, toksiinien ja itiötä. Getting märällä pinnalla, itiöt itävät.

Sairaudet, jotka aiheuttavat muotin:

 • Astma;
 • sinuiitti;
 • Krooninen nuha;
 • allergiat;
 • Ihottuma iholla (, ekseema);
 • päänsärky;
 • Sairaudet ruoansulatuskanavan.

Erityisen vaarallista on muotin lapsille ja vanhuksille. Koska heidän elin on heikko ja epävakaa taudeille. Älä syö elintarvikkeita, jotka ovat homeessa. Jotkut ihmiset leikkaa leipä tuotteen tai muilla tuhoalueilla sekä tuotteiden käyttö elintarvikkeissa. Joten älä, koska ruoka on yleensä peitetty keltaisella muotti - vaarallisin ihmisen sientä. Se kertyy elimistöön, myrkytyksen. Jonkin ajan kuluttua, voi aiheuttaa mahan verenvuotoa. Joskus se kehittyy maksakirroosi. Homeitiöt ovat myrkytys munuaiset, ja voi laukaista niveltulehdus ja reumaa. Ihottuman aiheuttama kosketukseen muotin, huonosti käsitelty. Tällaiset sairaudet ovat resistenttejä hormonaalista voiteita ja antibakteerisia aineita. Mahdollista muutaman vuoden kärsivät psoriasis ja ekseema, koska muottiin.

Syitä Mold:

 • Erityisten materiaalien seinät ja katot. Esimerkiksi kipsilevy - suotuisa ympäristö lisääntymisen ja sienen kasvun;
 • Liiallinen kosteus. Usein tulee kylpyhuone ja wc. Kokeile vaikka miten tehdä vettä kylpyhuoneeseen, avaa oven ja kytke tuulettimen (jos olemassa). Yritä olla istuttaa kasveja asunnossa, jotka vaativat usein kastelua ja suuri ilmankosteus. Käytä ilmankostutinta kunnolla, älä käytä sitä edeltävänä yönä muodostumista sumu huoneessa. Tämä on erittäin huono;
 • Riittämätön ilmanvaihto. Asenna huppu keittiössä ja kylpyhuoneessa. Usein tuuleta huone. Kypsennyksen aikana, avaa ikkunan tuuletusta myös talvella. Kosketuksissa kylmän höyryn tiivistyminen lasia, joka tulee syy esiintymisen homeen tiiviste lasin kumit ja rinteillä.

On tärkeää, että muotin poistaminen asunnossa hyödytön menoja parantamatta ilmanvaihtoa ja alentamatta kosteus. On tarpeen luoda hyvä kylpyhuone ilmanvaihto. Jos sieni seinälle tai kattoon makuuhuoneessa tai olohuoneessa, avoimempi ikkunat ja tuuleta huone. Sieni kasvaa nurkissa, näissä paikoissa sijaitsevat laipion saumat huonosti paikattu. Koska kosteuden tunkeutumista, seinän alkaa "kukka". Päästä eroon hometta, on tarpeen häiritä tapetit ja puhdista katon peitellä. Nämä toiminnot suoritetaan on hyödytön, ei hoitamiseksi halkeamia seinän ulkopuolella.

Varoja muotista seinille asunnossa:

 • Kalkkia. Sinun täytyy ottaa kalkin ja laimenna sitä vedellä. Lopettamisen jälkeen jylhyys, sovelletaan ratkaisu liinaa ja pyyhi teennäinen. Kokeile ennen kuin keinot kaapia pois tai pestä pois tahrat seiniin saippualiuoksella;
 • Vetyperoksidi. Se on turvallinen vaihtoehto kalkkia. Olisi kaadetaan sumuttimen 5% peroksidia liuos ja käsitellä kuiva, puhdistettu muotin pinnasta;
 • Ammoniakkia. Ottaa ammoniakki ja soveltaa sitä seinälle homeen peitossa. Jätä 3 tunnin ajan. Huuhtele vedellä.

Nämä menetelmät eivät ole turvallisia terveyteen, joten ennen kuin poistat muotin seinästä asunnossa, laittaa suojakäsineitä (kumi) ja hengityssuojainta. Tämä suojaa ihoa ja hengitysteitä.

Jos olet kannattaja luonnollinen pesuainetta, mutta en tiedä mitä poistaa homeen seinät asunnossa voidaan torjua sieni tea tree öljy ja etikka. Ennen soveltamalla työkaluja huuhdella sieni pinnasta ja anna kuivua. Auki, Peitä koko elokuva huonekaluja. Muista, kun kaavinta multa kuivaa sen huokoset hajottaa koko asunnon. Sinun täytyy poistamisen jälkeen seinään tai kattoon pyyhkiä 5%: ista liuosta etikka kaikki pinnat ja pese kerros, johon on lisätty teepuuöljy.

Kaikki nämä menetelmät ovat tehokkaita vain, kun läsnä on pieniä näppylöitä on sieni, joka ilmestyi tulva tai huono ilmanvaihto. Jos sieni iski suuren osan seinään tai kattoon, se on tarpeen poistaa maaliin ja tekemään perusteellisen pintakäsittelyyn. Ensinnäkin pyrkiä poistamaan syy mielessään sienen kasvun. Tästä Eristä huoneiston ulkopuolella, mene vedeneristys ja parantaa ilmanvaihtoa talon. Jos asut ensimmäisessä kerroksessa, on järkevää asentaa lattialämmitys.

Ennen poistamista musta ja harmaa tahrat eivät jatka korjata. Hometta ilmestyy uudelleen uuden taustakuvan. Sinun täytyy pestä seinät saippualla ja vedellä ja anna kuivua. Tämän jälkeen pinnalle on antifungaalista aluketta. Kuivaamisen jälkeen ensimmäinen kerros, levittää toinen. Lisää sitten vähän kuparisulfaattia täyteaineen ja tiiviste halkeamia seinään, jos sellaisia ​​on.

Radikaali menetelmiä torjumiseksi muotin tasainen

Täytit naapureille ja virtasi kattoon? Tässä tapauksessa, sen jälkeen kun muotti repiä tapetti, poista leikata katosta. Kipsilevy on repiä ja heittää pois. Sen jälkeen, kuivalla harjalla tai lastalla raaputetaan sienten seinään tai kattoon. Älä unohda suojata kehoa ja hengitysteitä. Sitten Puhdista pinta saippualla ja vedellä. Jotkut kotiäidit puhdistaa seinät käytön Domestos tai valkoinen. Kyllä, nämä ovat tehokkaita, mutta ne ovat erittäin myrkyllisiä ja voivat aiheuttaa myrkytyksen. Lisäksi, neste tiedot eivät pysty tunkeutumaan huokoisen pinnan. Pesun ja kuivauksen seinät, sovelletaan yksi keino:

Yhden päivän jälkeen laittaa seinät ja katto pohjamaali tunkeutua syvälle. Tämä tarkoittaa Euro Primer (Tikkurila), Tiefgrund LF (DUFA) ja Touring Yhtiö "Arm Mix". Muutamaa päivää myöhemmin, toista toimenpiteet. Vasta täydellisen kuivumisen alukkeen jatkaa rappaus pinnat. Yritä käsitellä seinät eivät käytä telalla ja siveltimellä. Se tunkeutuu hyvin huokosiin ja vähentää uudelleen sienen kasvun.

Liitettäessä seinät tapetti, käyttämällä vedenkestävää liima antibakteerinen lisäaineita.

Jos käytät taustakuvan maalaus, loppuvaiheessa, käytä kosteutta kestävä pinnoite. Parasta ennen korjaustyön eristää seinän ulkopuolella.

Kuten näette, menetelmät torjua hometta riittää, mutta on helpompi estää ulkonäkö sientä, kuin taistella sitä vastaan. Pidä asunnon puhtaana ja kuivana, ja sitten ei hometta seinillä ei näy.