laatta tasausjärjestelmä SVP

Laatta tasausjärjestelmä

Erityisesti helpottamiseksi ja nopeuttaa viimeistely sisätilojen asunnot, talot ja toimistot laatat, rakennusalan asiantuntijat kehittävät erilaisia ​​vaihtoehtoja ns laatta linjausjärjestelmiä. Itse asiassa, tämä erityisesti joukon laitteita, joka koostuu sekä kerta- että kertakäyttötuotteiden, ja elementit on suunniteltu toistuvaa käyttöä varten, joka tekee mahdolliseksi selviytyä, jonka tehtävänä on asianmukainen järjestely tilojen, joissa käyttö laatat on suunniteltu.

Erikoisuus nykyaikaisten järjestelmien laatta linjaus on, että ne ovat melko helppo käyttää, mikä tekee niistä todellinen siunaus maallikolle, joka ei halua overpay palveluiden ryhmiä ja laatoitus, jotka päättivät tehdä korjauksia asunnossa yksin.

Erityisyys laatta kylpyhuoneessa

Osaa laattojen kylpyhuoneessa ensisilmäyksellä näyttää yksinkertaisemmin kuin muilla aloilla ja huoneet. Kun kyseessä on kylpyhuoneen hänen suhteellisen pieni koko ovat todennäköisemmin seikka, että vaikeuttaa tehtävää tiler, ei plus. Tuomari itse - pienessä suljetussa tilassa on paljon näkyvämpi kaikki virheet ja epätäydellisesti asennettu neliöt laatat välittömästi nähtävissä.

On myös selvää, että laatat lattialla liikkuvat pystysarakkeissa seinille kylpyhuoneessa, joten pienetkin väärinkäytöksiä laskemassa hyväksyttävää. Lisää että äärimmäinen kosteus ja korkeita lämpötiloja, jotka joutuvat kestämään laatta päivittäin - ja on selvää, että ilman täydellistä laskentaa, kiinteät kädet ja ammattimaista otetta laattojen kylpyhuoneessa ei saa korjata.

Kuten edellä on mainittu, siinä tapauksessa, että laatoitus kylpyhuoneessa lähestymistapaa "silmin" huone mahdoton hyväksyä - korkeuseroja eri laatat ja epätasainen raot niiden välillä voi johtaa kosteuden tunkeutumisen alle laatta. Ja se on täynnä erilaisia ​​ei-toivottuja seurauksia - muotista ennen tulvia naapurit, jotka asuvat yhden kerroksen alla. Käytettäessä laatta yhdenmukaistaminen järjestelmä kokonaan mukaisesti yksinkertainen ohje kylpyhuoneen oletusarvoisesti vapautettu kaikista näistä ja muista ongelmista, jotka liittyvät väärään asentoon laattoja. Itse asiassa, päätarkoitus laatta tasausjärjestelmä - on varmistaa täysin tasainen vaakasuora (tai pystysuora - kun se tulee huoneen seinien) ilman pinta nousuja ja siisti identtinen välit laatat.

Kohdistusmenetelmät laatat ennen saapumista SVP markkinoilla

Ennen kynnyksellä nykyaikaisen laatta tasausjärjestelmä rakentajat käyttävät muovia ristejä, joka toimi oppaita vykladyvanii yksittäisiä osia. On huomattava, että tehtävänä on varmistaa yhdenmukaisuus-liitosrakoja näiden laitteiden selviytymään tiettyyn menestys. Kuitenkin, he eivät voi vaikuttaa siihen, että vierekkäiset laatat voivat "kävellä" tasolla.

1

Osittain oikeassa tilanteessa asiantuntijat vanhan koulun kokeili lanka, vetää yhdensuuntainen lattian ylemmän rajan vahvistettuja laatat. Kuitenkin, epätasaisuus lattian ja väistämätön kutistuminen laattaliima, joka sijaitsee elementit, itse asiassa, vähentää kaikki nämä ponnistelut tyhjäksi. Nykytekniikalla että on yhä laajalti hyväksytty ja levitä ratkaisee molemmat ongelmat.

Toimintaperiaate laatan tasausjärjestelmä

Onnistumista työn kaakelointi käyttäen SVP (tässä tapauksessa tämän lyhenne viittaa kehittämiseen tahansa valmistajan, ei samannimisen brändin, myy tällaisia ​​tavaroita) riippuu seuraavista selkeät ohjeet.

Aloitusvaiheessa on täysin vakio ja sisältää valmisteluun laasti laatta. On tärkeää, että sekoitetaan ja soveltaa liima täsmälleen kuten suunnattu paketti seoksella. tahmea massa johdonmukaisuus eivät saisi olla liian paksu tai nestemäisiä. Seuraavaksi sinun täytyy luoda ensimmäinen laatta on niin, että kaikki myöhemmät segmentit menevät toivottuun suuntaan. Erityistä huomiota on kiinnitettävä vaakasuorassa ensimmäisen laatta (kuten tapauksessa laatoitus seinään - pystysuora), koska se on oikea taso alkaa neliön kaikki suuruus riippuu lopullisen pinnan laatat.

Sen jälkeen, kun ensimmäinen laatta on ihanteellinen, ja sen kummaltakin puolelta on asetettu yksi tai kaksi - ominaisuuksista riippuen tietyn järjestelmän - kertakäyttöinen puristin ohjeiden järjestetty sisennetty reuna laatta. Tässä vaiheessa, jotkut kehittäjät laatta kohdistusjärjestelmä säädetään muovin käyttöä varten tarkempi ristejä "telakointi" vierekkäisten elementtien ja saada ihanteellinen kuilu-saumat. Kun kaikki valmistelevat toimet pannaan ensi neliö laattoja. Varmista, että linjat on muodostettu vierekkäisten laatat ovat suoraan ilman vääristymiä ja "pata", master-inserttejä leikkeitä, jotka on sijoitettu laattojen väliin, erityistä kiilat. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi tämän toiminta on saavuttaa hyllyn "yksin" kiilan ulkopintaan kahden vierekkäisen laatat. Kun tämä tavoite on saavutettu, voimme sanoa, että taso erot laatat eivät.

Seuraavaksi sinun täytyy toistaa kaikki vaiheet tarvittavan monta kertaa, kunnes liima jäätyi. Etuna laatta tasausjärjestelmä on juuri siinä, että sen avulla voit käyttää useita kertoja nopeuttaa prosessia annetun laatta, vaikka tämä työ käsittelee rakastaja, ei koko joukko ammattilaisia. Seuraus panemalla kaikkien vaiheiden laatat kohdista avulla tällaisen järjestelmän, joka on vahvistettu kiinnikkeet ja kiilat laatta ei ole "johtaa" aikana kuivumiskutistuma liiman.

Sen jälkeen, kun liima on täysin kuiva, ja kaikki laid laatat tiiviisti liimattu lattiaan, tulee suosikki monet niistä, jotka jo käyttävät järjestelmää linjaus laatat, askel - poistamalla kiilat ja ulkonevat osat aukkoja leikkeet. Tämä tehdään kumivasaraa tai jalkapallo - siisti potkua "varsi" clip. Asia on, että alempi osa päätelaitteen pysyy laatta, ja yläosa voidaan helposti erottaa pitkin linjaa, jossa tehdas pystyy tekemään leikkaus tai perforointi.

Poistamisen jälkeen kaikki ulkonevat osat järjestelmässä on myös jäljelle jääneen liima-aukkoja. Käsittelemiä tietoja erityisen saumausta nivelet, koostuu kuiva seos, joka laimennetaan vedellä ja levitetään saatu nivelet aikana annetun. Jotta nämä puutteet esteettinen ulkonäkö laasti levitetään ja käsitellään erityisiä lastalla lastalla.

Vertaa vaihtoehtoja laatta linjausjärjestelmistä eri valmistajilta

Tällä hetkellä markkinoilla on melko laaja SVP kun Venäjän-made ja yritysten liikkeeseen laskemiin IVY ja ulkomailta.

Kotimaisten kehitys korostettu laatta tasausjärjestelmä kauppanimillä "johtaja" ja DLS. Ensimmäisessä lyhenne itse asiassa tarkoittaa "laatta tasausjärjestelmä." Otsikko toinen ( "DLS") tarkoittaa «daz tasausjärjestelmä». On perustavanlaatuisia eroja näiden kahden järjestelmän. Joten, luovat "SVP" ehdota kahden puristimen kummallakin reunalla laatta sekä neuvoi joissakin tapauksissa asennetaan reunaan laatta, muovi ristejä.

Samaan aikaan, mukaan "DLS" valmistaja järjestelmän avulla voimme rajoittaa neljä pihdit neljän sijasta, ja kokonaan luopua muoviohjaimet reunat laatat. DLS asetettu, lisäksi kertakäyttöisiä muovi kiinnikkeet ja kiilat, ja se sisältää enemmän erityinen laite, joka muistuttaa lukko-lähemmäksi. Sen kanssa, kohdistus on aikaansaatu ei kaksi vaan neljä välittömästi vierekkäisen laatat.

Myös erityismaininnan ansaitsee kehittämiseen valmistajien Valko - yritys "Farton". Järjestelmäänsä laatta linjaus, dubattuna Farton, aivan kuten tekniikkaa käytetään Venäjän "SVP". Tässä asennossa tekijöiden Farton sekä pinoaminen ja kohdistusjärjestelmä paitsi laatat, mutta myös posliini paksuus 6 millimetristä 1,4 cm.

Löytyy Länsi markkinoilla analogit yllä olevista järjestelmistä, ja olennaisesti toisistaan ​​rakenne tarjoaa leikkeet. Näin ollen joissakin SVP sijasta kiilat erityistä suutinta käytetään, muistuttaa puolipallon muodon. Kuivatuksen jälkeen laattaliima on tarkoitus poistaa ne, joilla on erityisiä pihdeillä.

Verkkosivuilla valmistajien erilaiset muunnokset laatta linjausjärjestelmistä, sekä erikoistuneita foorumeita omistettu korjaamiseen ja rakentamiseen, säännöllisesti raportteja ja kommentteja, jotka onnistuivat arvioida tietyn SAP.

Professional viimeistelijät huomioon, että toiminnallisuus näiden järjestelmien todella kätevä silloin, kun laattojen suurempia. Asiantuntijat kunnioitusta että tavanomaiset mitat ja käytön laattojen tasoitus mahdollistaa merkittävästi nopeuttaa prosessia ja säästää aikaa.

Arviot tavallisten käyttäjien voidaan jakaa kahteen suunnilleen yhtä suureen osaan. Jotkut niistä, jotka alkoivat tehdä korjauksia niiden käsissä, arvostettu johtaja, myönsi käyttökelpoisuutensa suoritettaessa tehtäviä, jotka vaativat erityistä osaamista ja kokemusta. Toiset valittivat, että yksinkertaisuus idea ja järjestelmän suunnittelun, periaatteessa voit olla rahaa ja tehdä analogisia kiilat ja pihdit itseään.

Kotitekoinen laatta tasausjärjestelmä

Käsityöläiset verkonjakoinformaatioon menetelmät käsintehtyjä laattoja tasausjärjestelmä. Mieti kaikkein päätellen useissa katsauksissa ja vilkasta keskustelua, suosittu yksi.

Materiaalina puristimien on ehdotettu käytettäväksi tavallisia 1,7 mm alumiini-lanka. Koska se on valmistettu suorakulmion korkeus 1,5 ja 0,9 senttimetriä pitkä. Ylempi reuna, joka toimii laatta on muodostettu taittamalla kahden langan päät. Yläosaan päätelaitteen voidaan helposti poistaa sen jälkeen, kun liima on kuivunut, oikeissa paikoissa nadkusyvayut lanka leikkureita.

Valmistukseen perusta kiristys, joka varmistaa sen turvallinen kiinnitys liimakerrokseen alla laatat, ehdotetaan ottaa pienen leikkausjäännös asennus nauha, litteä metallilevy tai pala ohuita. Kiila rooli tässä suunnittelussa on yleensä suorittaa muovi kiila laatat, vahvistettu romu puukuitulevy. Sikäli kuin stop ohjaa kierretty lanka, kiilan antaa improvisoituun tason yhdistymisen kahden vierekkäisen verhouselementit samaan periaatteeseen, jota käytetään tehtaan ja laatta kohdistus järjestelmiä.

Lisätietoja laatta tasausjärjestelmä, katso seuraava video.

Laatta puu kylpyhuonesuunnittelun

Primer ennen asennusta laatat

Valmistelu seinien alla laatat kylpyhuoneessa

Miten porata laatta, niin että se ei ole halkeamia?

Muovia ulkokulma laatta

Laatta karju kylpyhuoneessa suunnittelu

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

laatat käsillään tasausjärjestelmä (AEP)

Prosessissa laatoitus on sinulle hyötyä laatta tasausjärjestelmä (SVP), mikä yksinkertaistaa laskemme laattoja käsillään. Osalta tämän innovaation, on monia mielipiteitä. Me ymmärrämme, mitä se on ja miten sitä käytetään.

Tämä laite helpottaa poistamista tasaisen pinnan

SVP käytetään, kun laattojen ja suunniteltu helpottamaan tehtäviä päällikön osalta poistamisen parhaalla tavalla. Samanlainen rakenne korvaa muovi ristejä. Se on muodossa, joka kiilakiristin koostuu kahdesta osasta.

Base - välikappale säätelevä asema laatta suhteessa naapurimaihin elementtejä. Kuitenkin niitä on ollut todellista hyötyä paikanmäärityksen käyttämällä kiilamainen kiinnikkeet. Laatta on alttiina niin, että tasaantui korkeuseroja, ja tasaisesti jakaa liima pinnoite. Toisin sanoen, järjestelmä keskiarvot aseman viereisten laattojen, saavutetaan tasainen pinta.

Tärkeimmät elementit pino on kaksinkertainen kerros liimaa, muuten järjestelmä ei selviydy tehtävä.

Toteuttaa MRA voisi jopa ei-ammattimainen laatoittajia

Tällainen laite on jo saanut tunnustamista mestareiden kuitenkin jotkut vielä hylätä sen käyttöä, kun otetaan huomioon paitsi hyödytöntä, vaan myös mutkistaa annetun laatta. Käsitellä sopivaa pitää etuja ja haittoja.

 • Tasainen lattia. Sen avulla voit asettaa optimaalisen tason tasossa. Tämä ei ainoastaan ​​vaikuta laatuun ja ulkonäkö muuraus, mutta lisää myös elämän pinnoitusta. Säädä taso avulla tämä laite on paljon nopeampi ja helpompi kuin perinteisin menetelmin.
 • Sama saumat. Perusjärjestelmän väliin laatat, ja näin ollen täysin korvaa muovi ristejä. Kiinteät tarkka etäisyys fragmentteja, sama koko alueelle.
 • Yhtenäisen jakautumisen liima. Jos lattia pinta ei ole täysin tasainen, haitta on offset liiman avulla. Ratkaisu täyttää tyhjät tilat ja dispergoi yli tason, jos se sisältää kohoumia. Erityisesti silloin, kun käytetään paksu kerros liimaa, kuten manuaalisesti suorittaa tällainen työ on vaikeaa.
 • Estää vajoamisen laatat. Vaikka kuivauksen jälkeen pinta lattia säilyttää tasolla eikä vaikutuksen alaisena prosyadet kuormia.
 • Korjaa laatta kuivauksen aikana. Tavanomaiset muuraus kuivuu, muuttaa sijaintiaan: jännitekuoppien liikkuu, hyppää reunoilta. Pihdit poistaa tämä epäkohta ja lujasti painamalla alas pohjaan laatta, kiinnittämällä se yhteen asentoon, kunnes poisto kiinnittimet.

Ansioita tällaisen järjestelmän, monet

 • tarvittava aika asennuksen ja poiston kiilan;
 • vaikeus puhdistus hitsit;
 • lisäkustannuksia rahaa ostosta SVP.

On olemassa kahdenlaisia. Ensimmäisessä - standardin talouteen versio. Toinen - kehittyneempiä ja paranee. Standard SVP käytetään useimmissa tapauksissa, erityisesti jos kone on katettava ei ole merkittäviä eroja. Pohjaosa on tasainen pohja ja puristetaan päälle kiilan. Näin laatta kiinteä asema, osoitti identtiset liitokset, ja pienet epätasaisuudet tasoitetaan.

palkkio järjestelmä lisäksi suurempi arvo on erilainen erityinen rakenne - perusteella mezhshovnoy insertti on kupera muoto. Aluksi se tuntuu haitta, ja hämmentävä, mitä se on parempi? Huolimatta siitä, että alun perin pohjakattotiilessä vuorossa, kun sen tallentamisesta clip tulee itsesääntelyä. Levy on taivutettu niin kauan kuin se on tarpeen sujuvan annetun laatta ja levitä liima nykyisen lattian vikoja.

laatta tasausjärjestelmä on erittäin helppokäyttöinen. Tietenkin, kun laattojen käsillään kuin aloittelija tarvitsevat enemmän aikaa laittaa kaikki elementit, mutta se takaa erinomaisia ​​tuloksia muuraukseen.

Tekniikka liittyy käytön erikoistyökaluja

Miten hakea SVP:

 1. Liima levitetään lattialle pinta hammastetulla lastalla.
 2. Aseta ensimmäinen laatta ja kiinnitä reunat Kahden osuuden SVP.
 3. Laita toinen.
 4. Lukkopesän kiiloilla. Tee sama toisella kädellä.
 5. Muokata leikkeen niin kauan kuin hän ei kiinteästi.
 6. Tyhjentää saumat oozed liiman, rajoittamatta laatta.

Jos et poista liima laattasaumat kuivauksen jälkeen, se tulee olemaan hyvin vaikea poistaa, ja se vaikuttaa päällysteen lujuus.

Onko minulla sellainen laite, tai voit tehdä ilman sitä - sinä päätät. Jos haluat saada tasaisen pinnan, sinun tulee käyttää kaikkia käytettävissä olevia menetelmiä.

Kiitos vinkkejä.

Tämä järjestelmä jättää tyhjän alle laatta, kuten vetämällä laatat yhdessä tasossa nostaa sitä. Miten käsitellä sitä on epäselvä.

Mikä voi olla mitätön kampa? jos laittaa molemmat kumpuja muutenkin, ei ole olemassa järjestelmää tukia ja ensihoitaja tarvitsee! Savea riittävän joustava, että kun tasoitus SVP huokoset ei voi kokea henkilökohtaisesti tyhjentää laatat!

Kopiointi sivuston materiaalien on sallittua vain, jos se on aktiivinen linkki lähde.

Adesilex tasausjärjestelmä - kätevä vai ei?

Kun osaa laattojen on korjailla oikean muodostumisen saumat. Kyseinen järjestelmä laatta linjaus on suunniteltu helpottamaan tätä menettelyä. Uskotaan, että se auttaa vähentämään aikaa työn ja luoda kaunis, sileä pinta. Tietenkin on myös vastustajia, jotka uskovat tämä tuote on merkityksetön. Siksi on tarpeen ottaa huomioon kaikki laitteen toiminnot huolellisesti.

Edut ja haitat laatta tasausjärjestelmä

Johtuen siitä, että on olemassa erilaisia ​​mielipiteitä, jotka ilmentävät ammattilainen velho, sinun täytyy kiinnittää huomiota etuja ja haittoja SVP (laatta tasausjärjestelmä).

 1. Laitteen avulla voit saada tasainen lattia. Tämä saadaan aikaan esittämällä optimaalisen päällysteen tasoilla. Sen avulla on mahdollista parantaa paitsi ulkonäköä, vaan myös merkittävästi pidentää tuotteen päin.
 2. Saatiin täysin identtisiä saumat. Laite mahdollistaa kokonaan luopua muovista ristit, aikaisemmin käytetty.
 3. Seos on jakautunut tasaisesti varten kiinni laatat. Tämä on erityisen tärkeää silloin, kun pohja on joitakin puutteita. On käynyt ilmi, että huokosia on täydellisesti täytetty liimalla. Manuaalisesti, tämä prosessi on vaikea tuottaa.
 4. SVP suojaa laatat notko. Tämä tapahtuu vaikka lopullinen kuivaus tapahtuu.
 5. Laitetta turvallisesti tallentaa jokaisen elementin. Tämä tarkoittaa sitä, että kuivauksen aikana, laatta on yksinomaan haluttuun asentoon. Esiintyminen ei tapahdu tippaa ja offset.

Järjestelmä linjaukseen laattojen luotettavasti tallennetaan jokainen osa tuotetta

Mutta on myös haittoja:

 • On viettää aikaa kunnolla asentaa kiilat ja poista ne.
 • Puhdista nivelet tullut paljon vaikeampaa.
 • On lisäksi menoerän.
 • Suuremmat laatat on asennettu kaksinkertainen liimakerros. Muuten järjestelmä ei voi selviytyä tehtävät, jotka sille.

Vihje! Ostamalla SVP, kiinnittää huomiota materiaalin laadusta. Loppujen lopuksi on paljon väärennöksiä, jotka eivät käytön aikana.

Komponentit SVP

Erilaisia ​​järjestelmiä tasoitukseen

Laite munivien laatta on jaettu kahteen päätyyppiin:

 1. Kustannustehokkain vaihtoehto. Käytetty pinnalla, jolla ei ole merkittäviä sääntöjenvastaisuuksia. Tuote koostuu perusosasta, joka on kiinnitetty erityistä kiila. Tämä mahdollistaa vahvistamisesta laatat, joka johtaa tasaus nivelten ja oikea pieniä epätasaisuuksia.
 2. Kalliimpi tuote, jolla on kohonnut luotettavuutta ja toimivuutta. Laite on kaareva muoto, joka voi aluksi olla hämmentävä. Mutta se johtuu nimenomaan tämän nimenomaisen - haluttu vaikutus on saavutettu. Järjestelmän ensimmäinen tuottaa siirtymä laatat, ja sitten sen itsesäätelyn tapahtuu. Se mukautuu tarvittavat parametrit, jossa yhden pinnan tasossa ja jakamiseksi tasaisesti liimaa.

Erilaisia ​​järjestelmiä tasoitukseen laatat

Älä ajattele, että tämä laite avulla voit tehdä kaikki työt tasoitus pinnan ja tarkempi jakautuminen mastiksi. Se on vain täydentävä väline, jonka avulla voidaan korjata vikoja, jotka ovat syntyneet työprosessin aikana.

Vihje! Ja SVP-järjestelmä laattojen kohdistuksen tuotti halutun tuloksen, vain laadukkaita lippu materiaali tulee käyttää. Sen täytyy olla täysin tasainen.

Toimi laitteessa - nopeasti ja helposti. Tietenkin, tarvitset vähän koulutusta ja ymmärtää toiminnan periaate. Teknologia on seuraava:

 • Valmistellulle pinnalle lastalla liimakerroksella. Sen jakautuu määrätyn osan hammaslastalla.
 • Nyt sinun täytyy laittaa ensimmäisen elementin. On tärkeää ymmärtää, että se on tarpeen yhdenmukaistaa asettaa pohjan muita komponentteja.
 • Lisäksi toiminta riippuu siitä, mikä järjestelmä käyttää laattojen kohdistuksen. On kaksi päävaihtoehtoa:
  • jossa leikkeet reunat laatta, mikä tarkoittaa sitä, että kumpikin osapuoli osuus kaksi laitetta (etäisyydellä viisi senttimetriä reunasta);
  • asennus leikkeet risteyksessä vierekkäisten elementtien (täsmälleen neljä kulmaa keskustasta tuotteet).
 • Joka tapauksessa, toimi seuraavasti:
  • nipissä taitettu jatkuva leikkipaikka;
  • se liu'utetaan pohjan alla laatat siten, että häntä sutuuran ulkonevat pieni ikkuna;
  • tämä liitin on asetettu ja kiila.

Osaa laattojen avulla SVP

 • Kiila on asetettu, kunnes se napsahtaa. Tee se kädet epämukavaksi. On parempi käyttää erityisiä pihtejä, joilla on kyky sopeutua (riippuen keraamisten).
 • Olisi huolehdittava, jotta liima ei anna asentaa laitteeseen. Paikka kiinnitys täytyy olla täysin puhdas.
 • Ylijäämä mastiksi poistettiin välittömästi.
 • Joten tilauksen koko pinnan. SVP edelleen, kunnes laatta liima kuivua kokonaan.
 • Tulee aika poistaa sen. Kiilat vedä liittimestä, voit käyttää niitä edelleen, ja loput puristin - kolhi katkaisemista. Eli alaosa pysyy varjolla. Tämä osa on kuluva.

Tietenkin, tyyli valvoo jatkuvasti tason jokainen elementti on asetettu tarkasti paikoilleen.

Käytettäessä SVP laatoitus täytyy valvoa Rakennustasolla

Making suoritusmuodossa improvisoitua

Mahdollista valmistaa laatat tasonsäätöjärjestelmällä omin käsin. Tietenkin se on merkittävästi erilainen kuin kaupasta ostettu. Mutta se säästää perheen budjetin. Luoda tarvittavat mukautukset tarvitaan:

 1. Alumiini johdot (1,7 mm paksu) - roolissa puristusosa.

Vihje! Kupari materiaaleja käytetään - ne ovat elastisia, jolloin niitä on vaikea käyttää.

Valmistusprosessi on seuraava:

 • Lanka on taivutettu niin, että saadaan pitkänomainen suorakulmio.
 • Aseta lopetus levylle - paikka mukaan hänen hieman litteä.
 • Viiran osa, joka on tason alapuolella laatta, nadkusyvaetsya kevyesti molemmin puolin. Tämä tehdään, jotta se on helppo katkaista pois hänen.
 • Lisäämällä testilaitteeseen mezhshovnoe tilaa, yläreuna on kierretty. Sen alla etukäteen liittää kappaletta kovalevyn. Tallennetta.

Vaihtoehto kotitekoinen laatta tasausjärjestelmä

Tietenkin, kotitekoisia laite on huomattavasti huonompi kuin erityinen laite. Mutta se mahdollistaa paljon paremmin ja nopeammin. Luonnollisesti jokainen valitsee vaihtoehdon kykyjen perusteella, sekä erityinen tilanne.

 • leikata
  • katto
  • seinät
  • Paavali
  • Ovet, kaaret
  • ikkunat
  • Uuni, Takka
 • Viimeistely tilat
  • keittiö
  • Kylpyhuone, wc
  • Käytävä, halli
  • Parveke, Loggia
  • muut huoneet
 • viimeistely rakennuksia
  • Kesämökit ja koteihin
  • puutalot
  • Saunat
 • viimeistelytarvikkeet
  • kipsilevy
  • verhouslevyn
  • Tapetti, korkki
  • laatta
  • Laminaatti, linoleumi
  • koriste kipsi
 • viimeistelytyöt
  • kipsi
  • pohjamaali
  • caulking
  • Maalaus, kaunistellaan
 • ulkopinnat
  • julkisivu

Vaippa vuori pinnat suoritetaan useita toisiinsa vaiheessa, joista kukin vaatii erityistä lähestymistapaa. Varovainen.

Vedeneristys kylpyhuone - pakollinen menettely, joka auttaa suojaamaan huoneeseen monista ongelmista. Ensinnäkin.

Mikä on Refractories savea ja menetelmä sen soveltaminen on hyödyllistä tietää ihmisiä, jotka suunnittelevat.

1