Laatikot säilytykseen

Laatikot säilytykseen

Usein talossa kertynyt paljon pieniä asioita, jotka on jossain paikka. Tyypillisesti kaapit ja hyllyt tämä ei riitä, koska ne ovat kaikki jo käytössä erilaisia ​​kodinkoneita tai vaatekappale. Siksi meidän on löydettävä tie ulos tästä tilanteesta. Tätä tarkoitusta varten sopivia laatikot varastointiin asioita, jotka sinun täytyy joko ostaa tai tehdä omin käsin.

Jo antiikin aikoina, esi-isämme käytetään tallentaa erilaisia ​​trifles arkkua, joka oli koristeltu ja maalattu. Nyt kauniisti koristeltu laatikko - ei ole vain tyylikäs lisälaite, mutta esineen, sisustamisessa. Millaisia ​​laatikot olemassa ja miten aihe omiin käsiinsä?

Erilaiset laatikot varastointi

Laatikot eroavat muodoltaan, kooltaan ja valmistusmateriaali (pahvi, muovi, viiniköynnös) ja sisustus. Tällaiset toisiaan esineet voivat poiketa tyylillä. Esimerkiksi ne voivat olla:

 • Vuosikerta - metallisten raidat ja kivet;
 • Tiukat monokromaattista verhoiltu kangas tai paperi;
 • Romanttinen käyttäen romanttinen aparaatti koristamaan;
 • Glamorous - renkaat lohkottu strassit.

Varastosäiliöt ovat valtavat tai pienessä koossa. Läsnäolo kannen - valinnaisen edellytys tämän sisätilan.

Tehdä laatikot useimmiten käytä pahvia. Se voi olla värillinen tai yksivärisen. Joten on suositeltavaa liittää yli laatikkoon ja sisustaa antaa sille hienostuneen ilmeen.

On olemassa tavallisia ja aaltopahvin säilytysastiat. Jos aiot tallentaa niitä raskaita ja särkyvät esineet (astiat ja antiikki), tätä varten se on parempi käyttää aaltopahvin laatikot. Ne ovat luotettavia, tiheämpi ja kovemmin, koska valmistettu useista aaltopahvia. Tällaisissa kontit usein päällekkäin arvoesineitä, koska se on melkein ei koske muodonmuutoksia. Vakiokapasiteetti (kuten kuvassa alla) - ohuempi ja heikompi, joten ne ovat parhaiten pidetään kevyitä esineitä.

Paju laatikko säilytykseen edustavat koreja tai laatikoita. Käsintehtyjä esineitä valmistettu paju tai korin sanomalehden putkia. He tulevat eri kokoja ja värejä. Nämä korit sisustaa asunnon ja on sama huonekalu. Ne sisältävät hedelmät ja vihannekset, rihkamaa, koruja, sekä puhdas tai likaista pyykkiä. Toinen onnistunut ja mielenkiintoinen ulkonäkö joukko laatikoita viiniköynnöksen. Tämä sarja tekee erityinen tyyli kotiisi sisustus.

Muovilaatikoissa käytetään pääasiassa elintarvikkeiden varastointiin. He myös tallentaa siemenet, vaatteet, ompelu, neulominen työkalut. Niitä kutsutaan myös muovilaatikoita. Ympäristöystävällistä muovia ei vahingoita terveyttä, jos se on tehty elintarvikkeiden varastointi. Nämä laatikot on erikokoisia, kannen kanssa ja ilman. Myös jotkut niistä ovat pyörät ja kahvat helpottavat käyttöä.

Ulkonäkö muovilaatikoissa esimerkiksi kuten kuvassa alla on vaikuttava kirkkaat värit ja muotoilu. Ne ovat herkkiä ja kudotut, helppo puhdistaa ja kestävä käytössä.

Laatikot leluja on erityinen ulkonäkö. Ne ovat valoisia ja värikkäitä, ne voidaan maalata lasten suosikki sarjakuva ja kirja merkkejä, kuten kuvassa alla. Tämä ruutu motivoi lapsi laittaa leluja omalla erityisellä "talon". Käytä turvallisia materiaaleja valmistukseen tällaisten säiliöiden: pahvia tai muovia, jotta lapsi pelin aikana ei ole loukkaantunut.

Useimmissa tapauksissa liikuttaessa aikana tai korjausten avulla pahvilaatikoihin. He pakata erilaisia ​​asioita. Riippuen siitä, mitä aiot laittaa näissä säiliöissä, ne jakautuvat suuria, keskikokoisia ja pieniä.

Vahvuus ne eroavat myös. Standard vähemmän kestävä. He parempi laittaa asioita helposti, ja aaltopahvin - vahvempi. Näissä laatikot, täsmää arvokkaita kohteita, joissa on raskas paino. Ne eivät vaurioidu, vaikka laitat ne one. Ja arvokas lasti ei vahingoitu.

On laatikoita, joissa on erityinen ripustin helppo matkustaa vaatteita. Tämä on hyödyllinen liikuttaessa, varsinkin jos asiat huonosti sekaisin.

Vihje: kun siirrät kiinnittää huomiota leveyttä oviaukon. Leveys laatikko on vastattava aukon leveys. Saat kapea aukkoja valita pahvi esine kapeampi.

asiat ovat varastointi hyllyt, kuten hyllyt ja kannakkeet, ja ne on tarkoitettu varastointiin eri materiaalien ja esineiden. Esimerkiksi, se voidaan pinota hyllyt kenkiä ja vaatteita tai erityisiä markkinaraon, jotka on tallennettu laatikot ja laatikot säilytystä (kuten kuvassa alla).

Jos sinulla on paljon asioita, ja sinun tärkein tavoite - lisätä tilaa, niin tämä auttaa sinua tyhjiöpussit. Tiiviyden vuoksi niiden pakkauksiin, asiat vähenevät kolmesti. Tällaiset paketit pitää asioita eheyden pitkään, suojaa kohteita kosteudelta ja kuukaudeksi.

Säilyttää tuoreuden tuotteet käyttävät tyhjiö kontit. Niiden avulla voit pitää päivittäis klo kertaa pidempi johtuen venttiilien rakennettu kansi. Kontit pitää raikas maku, aromi ja hyödyllisiä ominaisuuksia tuotteita.

Laatikot säilytykseen omin käsin

Erityisen arvokkaita ovat laatikot säilytykseen, käsintehtyjä. Tätä varten ota valmis kenkä kontti kodinkoneiden tai liimaa se omasta pahvista. Rekisteröintiä varten tarvitset liimaa, sakset, harja ja sisustusmateriaalien. Niiden valinta on suuri. Tämä voidaan käärepaperi, kangas, paljetteja, hapsut, nauhat, helmet ja enemmän.

Suositus käärepaperi tai kankaalla on parempi käyttää ohut kerros PVA liimaa, ja sitomiseksi koriste-elementit sopivat kuumaliimalla.

Miten järjestät ja koristella varastointia varten, katsokaa tätä videota mestarikurssi:

Jos meidän oli sinulle hyötyä, kirjoittaa arvostelua alareunassa artikkelin. Voit jakaa mielenkiintoisia design varastosäiliöt kommentteja.

Asioiden pitäminen kotona: ideoita, joten omissa käsissä, valokuvia

Vaikka olet minimalistinen, niin silti löytää melkoinen määrä eri asioita, jotka täytyy olla jossain ja jotenkin säilyttää. Tämä voidaan tehdä luovaa lähestymistapaa, jonka avulla voi kerta kaikkiaan järjestyksen palauttamiseksi talossa. Jotkut tapoja järjestää järjestystä pelata ei ole pelkästään toiminnallista roolia, vaan toimivat myös koristeluun. Tarjoamme selvittää, miten järjestää varastointiin asioita kotona. Ajatuksia tässä artikkelissa, voidaan toteuttaa avulla ostetut tai itse tuotetun järjestäjät. Voit tehdä saman kotona, vietettyään vähintään aikaa ja rahaa.

Pitää asiat ja vaatteita kotona: ideoita

Tapauksissa, laatikot, korit, laatikot - kaikki tämä voidaan muuntaa varastoihin. Sama järjestäjät voivat käyttää tarkkaan taitto toimistoihin, keittiötarvikkeet, leluja, vaatteita, kenkiä. Sillä jälkimmäisessä tapauksessa on erityisen tärkeää hankkia erityinen järjestäjä muovilaatikkoon talossa. hän käyttää idean on se, että kengät eivät ole pölyä, mutta se on täysin näkyvissä. Lisäksi yksi tällainen astia pystyy korvaamaan kymmenen laatikot. Ja näkymä on paljon esteettisesti miellyttävä.

Kokeile kaikki järjestäjät eivät pidä toisistaan ​​tai tehdä samalla tyylillä. Tämä pätee erityisesti niille, jotka eivät piiloutua kaapin ovet.

Store alusvaatteet, sukat, vyöt ja muut pienet asiat oikein

Kun se tulee organisaation tallennustilaa, sitten heti tullut mieleen, järjestäjät laatikko soluja. Ne voidaan tehdä eri materiaaleista, ja ne käsittävät tietyn määrän erottimia. Yleisimpiä ovat kangas järjestäjä, joka voidaan taittaa. Myydään ovat lähes kaikki rautakaupat. Mutta voit tehdä kuin järjestäjä pahvilaatikoihin.

Tämä edellyttää, että tyhjät pakkaukset, pahvi ja sisustus: rauta- ja ei-liima-paperi, tapetti. Aseta laatikko laatikon sisällä, jossa pitää asiat kotona järjestetään. Järjestely ideoita paketit riippuvat niiden koosta ja mittasuhteet laatikon. Liimaa kaikki laatikot yhteen. Jos sinulla ei ole valmiita kehyksiä, sinulla on kaksi vaihtoehtoa ratkaista ongelma:

 • Mitata pituus ja leveys laatikon varastointiin. Koon perusteella, jotta haluttu määrä laatikoita, samalla korkeudella.
 • Pahvi tehdä seinät, joka lisätään laatikkoon. Liimaa pohjaan. Tee sitten pahvi välilevyt.

Valmis järjestäjä okleyte värillinen paperi, paperi tai itseliimautuvat ja sen ulkopuolella.

Tallennustilaa on valmis! Sitä voidaan käyttää järjestämiseen alusvaatteet, sukat, vyöt, korut, huivit, ja erilaisia ​​lisävarusteita ja niin edelleen. Tärkeintä - aina kaikki käden ulottuvilla ja varovasti laajentunut.

Yksikin ihminen on muutamia aparaatti että haluat erottaa kaapeleita. Mitä voimme sanoa perheen useita ihmisiä, jossa jokaisella on vähintään yksi puhelin ja laturi sitä. Ja sitten on kaapelit kamerat, tabletit, kannettavat tietokoneet ja tietokoneisiin, kuulokkeisiin ja niin edelleen. Jos kaikki on varastoitu eri paikkoihin tai yhdessä laatikossa, mutta dia, et voi puhua oikeasta säilytyksestä asioita kotona.

Ideat omin käsin tehty järjestäjä harkitsee alla:

 1. Tee laatikko soluilla, kuten edellä on kuvattu.
 2. Tee-järjestäjä solun. Sillä sen on otettava pahvisylinterit WC-paperi, käsipyyhkeet, folio, ruoka elokuva tai pergamentille. Korostaa yksittäisen kaapeli- tai laatikot. Leikata tarvittava määrä identtisiä sylinterin korkeus. Niiden arvo on oltava alle sentin koko laatikon tai laatikon. Sylinterien määrä riippuu siitä, kuinka monta kaapeleiden teillä. Yhdistä solut yhteen kaksipuolisella teipillä tai liimapistoolilla. Valmiit kaasupullot voidaan maalata spray maalilla. Jää lisätä järjestäjän laatikkoon ja täytä se huolellisesti kierretty kaapeleita.

Onko sinulla paljon korvakoruja, rannerenkaita, riipuksia ja muita koristeita, mutta et tiedä, miten säilytät asiat oikein? Ihanteet kotiin voivat näyttää tältä:

 1. Osta erikoistapaus, jonka molemmin puolin on paljon taskut. Se voidaan ripustaa kaapissa. Tässä tapauksessa on paljon erilaisia ​​koristeita ja lisävarusteita, joita ei sekoiteta keskenään, ja avoimien taskujen ansiosta löydät aina oikean kohteen heti.
 2. Osta säiliö pillereitä varten viikoksi. Se on niin pitkä mutta kapea kynätila, jossa on seitsemän solua. On kätevää säilyttää pieniä koristeita.
 3. Neilikka korvakorut voidaan tallentaa nauhalle. Yksinkertaisesti liitä se pareittain koristeet ja laittaa laatikkoon.
 4. Tee arkki, jossa kaikki parit korvasi sopivat. Tee tämä mukava pieni laatikko, jossa on kansi, huopa tai huopa, liimapistooli ja lyijykynä. Leikkaa samankokoiset kangaspalat. Kääri huopa kynään putkessa. Kiinnitä kankaan pää. Vedä kynää ulos. Tee useita tällaisia ​​putkia. Aseta kaikki aihiot laatikkoon niin, että ne sopivat tiiviisti yhteen. Voit tallentaa korvakorut paikkoihin.

Käytä aina seuraavia ideoita saadaksesi suosikki- ja keittiötarvikkeet aina käden ulottuvilla:

 • Ota samat purkit ja kaada mausteita niihin. Jokainen merkki. Liitä kannet hyllyyn käyttämällä itsekierteittäviä ruuveja. Näin voit säästää myös tilaa.
 • Laatikot, joissa on keittiötarvikkeita, käytä jakajia. Kotitekoiset tuotteet on valmistettu pahvista tai ohut vanerilevyistä.
 • Käytä kaapin ovien sisätiloja. Esimerkiksi, kiinnitä koukut tai korit kotikäyttöön tarkoitettuihin kemikaaleihin, sieniin, laukkuihin, joissa on itsekierteittävät ruuvit.
 • Mausteita voidaan myös varastoida magneettilevyyn. Ainoastaan ​​tässä tapauksessa käytä pieniä purkkeja, joissa on rautahelmiä.

Asioiden säilyttäminen kotona: ideoita (kuva) kylpyhuoneelle

Kylpyhuone on aina pieni, mutta haluan sovi niin paljon. Tätä tarkoitusta varten käytä pieniä temppuja:

 • Varmista, että kaiken, joka on altaan alta, olette mielessäsi käyttänyt vertikaalisen varastoinnin järjestelmää. Voit tehdä tämän kaiken irti ripustetuista säiliöistä.
 • Lajittele meikki siveltimet, puuvillapavut ja levyt sekä muut tarvittavat pienet esineet eri purkit. Voit tallentaa ne hyllyille tai kaappiin. Jars zadekorirovate kuten sydämesi haluaa, käytä tätä maalia, koriste nauhat tai vain kaada kahvipapuja, hiekkaa, palloja.
 • WC-sanan yläpuolella on saranoitu pajukori. Riippuen niiden koosta, voit varastoida wc-paperia, ylimääräistä pyyhkeitä, hiustenkuivaajaa ja niin edelleen.
 • Käytä eri hyllyjä (esimerkiksi oven yläpuolella).

Ergonomiset säilytyskotelot

Jotta kaikki talo-omaisuudet eivät tuhonneet sisätilojen harmoniaa, varastoinnin laatikot tulevat tueksi.

Usein tapahtuu, että kirjat, aikakauslehdet, vuodevaatteet, vaatteet, kengät ja muut tavarat ovat makaavissa kaappeissa, varastoissa, jotka ovat pölyttöneet vuosia mezzaninea heidän tuntikausiaan ennakoivasti. Järjestä tilaa, säilyttää kertynyt hyvä, helpottaa tilauksen luomista, eri laatikoita varastointia varten voi olla ihanteellinen vaihtoehto sekä ylimitoitetuissa huoneistoissa että suurissa huoneistohotellissa.

Tallennusvaihtoehdot

Jokaisessa rautakaupassa on tarjolla erilaisia ​​muovisia, metalleja, puisia laatikoita, suuria ja pieniä säilytysastioita, muovisia laatikoita eri värejä ja kokoja varten.

Käytännöllinen vaihtoehto on taitettava kangaskotelot, jotka sopivasti sijoitetaan vaatekaappiin ja puhdistetaan tarpeen mukaan. Ne ovat hengittäviä, taitettuja, niissä on vain vähän tilaa, sopivia säilyttääkseen kengät, vaatteet ja erilaiset pienet asiat.

Asiakirjojen sisällön kannalta on järkevää käyttää kannella varustettuja pahvilaatikoita, jotka ovat riittävän helppoja tehdä itse, koristelemalla niitä maun ja sisustuksen mukaan.

Lastenhuoneen oloissa tilojen säilytystilaa tulee joskus äitinsä pelastukseksi. Lelut, lyijykynät, vaipat, vaatteet - kaikki on sen paikan päällä, mikä auttaa käyttämään lapsen ympäröivän tilan järjestämiseen.

Yksinkertainen muovinen laatikko, joka voidaan työntää sängyn alle, sopii erinomaisesti liinavaatteiden, huopien, tyynyjen, päiväpeitteiden säilyttämiseen.

Riippuen koosta ja materiaalista, johon varastosäiliö on tehty, sen toiminnallisuus poikkeaa toisistaan. Suuri säiliö voidaan täyttää lämpimillä peiteillä, talvivaatteilla ja sijoittaa kaukaiseen hyllyyn kesäkaudelle. Useat samanlaiset keskikokoiset laatikot mahdollistavat tallennusjärjestelmän luomisen avoimessa kaapissa tai tyylikkäässä pukuhuoneessa. Jäljellä on vain allekirjoittaa ne, jotta tietää, missä se on.

Tungossa olevasta tarkastuspisteestä on hyödyllinen metallirunko, jonka jokaisessa erillisessä osassa lukitaan avain, jonka ansiosta työntekijä ei ole huolestunut kiinteistön turvallisuudesta koko päivän ajan. Metallikaapit yleensä ratkaise ongelman, joka ei ainoastaan ​​vaatteet, vaan myös dokumentaatio, työkalut ja muut asiat, ja on tarkoitettu käytettäväksi toimistossa, pukuhuoneessa, tuotannossa.

Tallennuslaatikon luominen (video)

Itse valmistetut säilytyslaatikot

Vakiolaatikoita kerättyjen tuotteiden järjestämiseen voidaan valmistaa käsin valmiista pahvilaatikoista kengistä, kodinkoneista, huonekaluista. Tai tehdä hieman enemmän työtä ja saada täysin ainutlaatuinen luomus, joka tulee ainutlaatuinen elementti huoneen sisustuksessa.

Provence-tyyliin sopivien pussirasia on valmistettu helppokäyttöisimmistä materiaaleista: sanomalehdistä, aikakauslehdistä, liimasta, lakasta tai tahroista. Ensin meidän on löydettävä sopiva koko kartonkipohja, vanhat ei-toivotut sanomalehdet ja aikakauslehdet. Ruutuun täytyy katkaista yläkansi, ja leikata lehdistä aikakauslehtien sivut. Taittaminen on välttämätöntä, koska se on mahdollista, on ohuempi ja tiheämpi, sillä se on tarpeen neulontanojen käyttämiseksi. Aikakauslehdet ovat jäykempiä sopiviksi tulevan laatikon virroille ja sanomalehtiin - suoraan kudontaan.

Kartonkilaatikko toimii kehyksenä, jolla on helpompaa kutoa putkia saadakseen tuotteen halutun muodon. Jos erikoisvoimaa ei vaadita, perusta voidaan poistaa. Suurille laatikoille on kuitenkin parempi vahvistaa sisäseiniä.

Valmis laatikko voidaan jättää sellaisenaan tai maalata millä tahansa värillä maalilla tai peittää tahra. Jotta pöly pyyhkiisi edelleen, käytä tuotetta kosteassa tilassa (esimerkiksi kylpyhuoneessa likaisen pesun keräämiseksi), jonka päälle pitää peittää lakalla. Kudotun korin sisäpinta voidaan ommella kankaalla tai peittää käärepaperi.

Kudottu samalla tavoin, pienillä pienikokoisilla pitsireunoilla koristeltu lahja on hieno lahja tai elementti sisustuksesta pukeutumispöydässä.

Asioiden järjestäminen ja varastointi kotona (video)

Jopa yksinkertaiset pahvilaatikot, jotka on liimattu monivärjätyllä paperilla, joka on vuorattu kankaalla, joka on sisustettu sopivaan tyyliin, voi tulla itsenäinen design-esine.

Koristeellinen kangas ei välttämättä osta - vanhoja vaatteita, paitoja, villapaita, pussia on hyödyllistä. Paperi voidaan ottaa esimerkiksi vanhoilta koululausektoreilta ja tallentaa tuloksena oleviin matkamuistomyymälöihin matkan muistoa.

Leikkaa tai rullataan putki-sanomalehtiin tai aikakauslehtiarkkeihin, jotka on valmistettu samalla tavalla kuin kudontaan, voit yksinkertaisesti liittää laatikkoon alkuperäisen astian säilyttämistä varten.

Vakiolaatikot kertyneiden asioiden järjestämiseksi voidaan tehdä omilla käsillä

Sisustukseen sopivat erilaiset nauhat, kangas, napit, helmet, helmet. Riittävä yksinkertainen versio tyylikkäästä sisustuksesta saadaan, jos kääri laatikko koko pinnalle juuttiköysillä.

Tavallinen itsekiinnittyvä kalvo muuttaa pahvilaatikon tunnistamattomaksi ja muuttaa sen söpöksi säilytyslaatikoksi. Ja jos pahvi on suunniteltu sijoitettavaksi kaappiin, sen liittäminen seinälle, joka on jäljellä korjauksen jälkeen, auttaa lisäämään sisustuksen harmoniaa: laatikko melkein sulautuu seinälle ja ei ota kiinni silmäsi.

Varastojen varastointipaikkoja, mukaan lukien omin käsin, on erinomainen valikoima. On välttämätöntä sisällyttää mielikuvitus ja kääntää kerääntyneet tukokset tyylikkääseen, toimivaan moderniin sisätilaan.

Oletko koskaan kokenut nivelkipuja? Ja et kuule, mitä se on:

 • kyvyttömyys liikkua mukavasti ja helposti;
 • kipu harjoituksen aikana tai sen jälkeen;
 • epämukavuutta kiipeilyyn ja portaiden laskemiseen;
 • tulehdus nivelissä, turvotus;
 • epämiellyttävä kriisi, snap not at will;
 • kohtuuton ja sietämätön särkyvä nivelkipu.

Ole hyvä ja vastaa kysymykseen: oletko tyytyväinen tähän? Onko mahdollista kestää tällaista kipua? Kuinka paljon rahaa olet jo "sulautunut" tehottomaan hoitoon? On aika lopettaa tämä! Oletteko samaa mieltä? Tänään julkaisemme yksinoikeudella haastattelun professori Dikul, jossa lääkäri paljasti salaisuuksia päästä eroon nivelkipu, hoitoon niveltulehdus ja nivelrikko.

Huomio, vain TÄNÄÄN!

Arvostelut ja kommentit

Aikaisemmin en edes ajattele sitä, että jatkuvassa sotkuhuoneessa voi johtua siitä, että asioiden varastointijärjestelmää ei ole suunniteltu, mutta nyt käsittelen varmasti tätä asiaa ja aion tehdä ainakin muutamia laatikoita. Artikkeli työnsi minut erilaisiin ideoihin, ja piti erityisesti neuvoja erilaisten laatikoiden koristelemisesta omiin käsiinsä, mikä on erittäin hyödyllistä kriisin takia, sillä myymälässä hinnat usein puristuvat.

No, minäkin pidät nyt kaikenlaisia ​​pieniä asioita muovisissa tapauksissa. Ne ovat yksinkertaisia, käteviä ja varustettu myös kahvalla. Tietenkin voit tehdä sen itse, mutta tähän tarvitset tarvittavat taidot ja tarvittava materiaali. Lisäksi muovikotelo on halpa ja painaa hyvin vähän. Plus se voidaan helposti piilottaa saman sängyn alla tai kaapissa. Jos se rikkoo, vaihda se sitten uudella.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin