Laatikot säilytykseen hedelmien

Varastointi vihanneksia keittiössä: oikeat olosuhteet ja kontit

Etusivu »Keittiö» Keittiötarvikkeet »Varastointi hedelmät keittiössä: oikeat olosuhteet ja kontit

Oikea säilytys hedelmiä ja vihanneksia auttaa laajentamaan tuoreuden ja säästää rahaa, kun seuraavan kerran ostaa tuotteita. Mutta palaamassa markkinoilta tai supermarketin, me vain lataa kaikki laji jääkaapissa, ei tiedä, että tämä lähestymistapa on monia haittoja. Ensinnäkin, ei kaikki luonnon lahjat tulisi säilyttää jääkaapissa. Säästää niistä, kuten tomaatit ja perunat, alhaiset lämpötilat ovat yleensä ei-toivottuja. Toiseksi monet hedelmät ja vihannekset ei ole suositeltavaa pitää yhdessä. Tuotteiden lyhyt säilyvyysaika nopeasti tullut ylikypsiä ja alkaa tartuttaa muita. Lopuksi varastointi vihannesten laatikon jääkaapin johtaa usein siihen, että emme yksinkertaisesti unohtaa yksittäisiin hedelmiin haudattu nippua vihanneksia tai kaali päätä.

Tänään opit järjestää varastointi vihanneksia keittiössä. Lue lisää ihanteellinen ehdot säästöjä sekä mukava ja kaunis säiliöt hedelmiä ja vihanneksia, jotka auttavat koristella sisätilojen keittiön tai ruokakomero!

Oikeat varastointi- vihanneksia ja hedelmiä

Alla taulukko, joka on ideaalinen ehdoista varastointi suosittuja vihanneksia ja hedelmiä aakkosjärjestyksessä. Mutta ennen kuin mennä sen, annamme joitakin yleisiä ohjeita:

 1. Ennen kuin alat tallentaa vihanneksia on suositeltavaa poistaa lehdet, jättäen vain muutaman sentin, mikä hillitsee ennenaikainen kuivuminen.
 2. Varmista, että kasvikset pakkauksella on useita reikiä ilmanvaihtoa varten (katso alla oleva taulukko - tähän sääntöön on poikkeuksia).
 3. Levitä kasvikset löyhästi jääkaapissa. Mitä lähempänä ne ovat toisiaan, joten mätänee nopeammin.
 4. Pese hedelmät ja vihannekset juuri ennen syömistä.
 5. Kivihedelmät (paitsi kirsikat), tomaatit, melonit, mangoja, avokadoja, omenat ja päärynät voidaan varastoida ympäristön olosuhteissa, joissa ne jatkavat kypsyä.
 6. Paprikat, viinirypäleet, banaanit, kaikki sitrushedelmiä ja marjoja tulee käyttää vain säilyttää jääkaapissa.
 7. Perunat, sipulit, valkosipuli ja inkivääri juuri vastaavan huonosti kosteissa jääkaapissa, jonka vuoksi alkavat mädäntyä ja muuttaa niiden makua. Niitä paras pitää lanka ja koripajukorit, puiset laatikot ja muut astiat tuuletettu huoneenlämmössä.
 8. Porkkanat ja punajuuret on suositeltavaa varastoida pesemättömin viileässä. Jos tämä jääkaappi, säiliö on suljettava suojautua kosteutta, jota nämä juuret ovat peloissaan.

Tässä ovat paras tapa säilyttää hedelmiä ja vihanneksia kotona:

Kätevä säilytysastiat vihanneksia keittiössä

Koska monet hedelmät ja vihannekset voidaan säilyttää huoneenlämmössä, herää kysymys: mikä on paras pitää ne? Ihannetapauksessa säiliöt vihanneksia tulisi olla ilmanvaihto seinä eikä vie paljon tilaa. Erityiset koripajukorit tai puulaatikoissa ovat hyvä vaihtoehto, joka lisää luonnetta keittiöön ja mukavuutta. Jotkut säiliöt voivat myös olla osa keittiön kaappiin. Alla annamme 5 parhaat vaihtoehdot kuvien kera keittiön suunnittelu.

Roikkuu hyllyt, korit ja muut säiliöt vihannekset - yksi parhaista tavoista säästää tilaa ja antaa keittiö maalaismainen mukavuutta. Ne voidaan ripustaa tai lähellä työskentelevät yläosassa, mikä tekee ruoanvalmistusta paljon kätevämpää.

2. Wicker ja ritiläkorit vihanneksia

Koreja vihanneksia voidaan myös ripustaa seinälle tai rakennettu keittiön kaapit. Koripajukorit luonnon materiaalia pidetään ihanteellinen tähän kuin "dyshat9raquo; ja ei ole suuria aukkoja (kuten johto), joka auttaa pitämään puhtaana keittiöön.

Laatikot vihannekset ovat hyviä, koska ne voivat olla kätevää sisällyttää keittiön kaappiin. On huomattava, että vaikka mukava katsella, puulaatikot ei pysy riittävän ilmanvaihdon. Rei'itettyä metallia, lanka korit taata pitkän vihannekset pilaamasta.

4. Hyllyköt tallentamiseen vihanneksia keittiössä

Monitasoinen laatikot ja lokerot ovat toinen hyvä vuosi pieniä annoksia. Hyllyt pyörillä ja kaikki voivat olla ihanteellinen ratkaisu.

5. Varastointi vihanneksia erityinen kaappiin

Lopuksi varastointi vihanneksia ja hedelmiä voidaan järjestää minkä tahansa vanhan kaapin varotoimena tehneet sitä "okoshki9raquo; metalliverkko. Nämä ikkunat että ilma pääsee kiertämään, ja sinä - mitä on piilossa sisällä kunkin osaston. Katso kuva miten tällainen seistä vihannesten kädet:

Tee laatikko vihanneksille kädet

Jokainen meistä ennen kylmää ajatella ostaa suuren määrän perunoita mikä olisi riittänyt koko perheelle talvikaudella. Tämä johtuu siitä, että hinta niin tärkeä ainesosa meidän ruokavalio voi kasvaa kaksi kertaa tai useammin, kun ikkuna raivoaa kylmä.

Jos yksityiskodissa ongelmia varastointiin, yksi tai muutama sata kiloa perunoita ei mitään ole, koska kellari, asunto on melko vakava ongelma. Voit pottu hyvin hoidettu eikä lahonnut on tarpeen säätää parasta ehtoja omalla parvekkeella ja keittiö.

Sopivat olosuhteet tallentamiseksi perunoiden

Ennen kuin laitat perunat osti laatikkoon vihanneksia talvella, että olet tehnyt omin käsin, on välttämätöntä huolellisesti valmistautua. Voit tehdä tämän, kaikki kasvikset on aseteltu ilmassa ja kuivataan kunnes se on täysin kuiva, se kestää kaksi tai kolme päivää. Kuivuus on arvioitava silmämääräisesti kokeilemalla perunat käsin.

Optimaaliset olosuhteet varastointiin vihanneksia: lämpötila 1-5 astetta ja kosteus noin 90%.

Perunoihin piti laatikossa on kestettävä lämpötilat vaihtelevat kahdesta viiteen asteeseen plusmerkki. Pääsy kosteuden on oltava täysin torjua, ja ilmankierto on minimaalinen. Ilmanvaihto on tehtävä siten, että ilma ei voi vain pysähtyvän ja hitaasti liikuttaa ruutuun.

Tuotamme erilaisia ​​kokoonpano laatikot

Tänään huomiota esitellään neljä suosituimmista ja helppo versio parveke kellareissa, että voit helposti tehdä sen itse ja säästää perunat sopivissa olosuhteissa talvella. Luoda niitä, sinun ei tarvitse olla erityisopetusta, on omistajan valtava määrä kalliita välineitä ja on laaja tietämys kokoonpanoon kylmälaitteiden.

Joten, huomiosi esitellään ohjeita luomalla sellaiset laatikoita, joissa varastointi vihanneksia parvekkeella on mahdollista:

 1. Joustava kellari.
 2. Thermobox varastointi vihanneksia parvekkeella
 3. Puinen säilytyslaatikko.
 4. Välimuisti levyt lämpenemisen.

Tällaiset mallit ovat suosituimpia, kätevä ja sopivin kotikäyttöön, jos aiot tehdä omiin käsiinsä. Jos todella tarvitset sitä, sitten siirtyä tutkimuksen kunkin esitteli lajikkeita ja päättää, mikä niistä lähestyy sinua paremmin, ja sinun ehdottomasti pystyä keräämään omiin käsiinsä ilman ylimääräisiä kustannuksia ja mahdollisimman laadukkaita.

Se edustaa pehmeä kellari rakentaminen, joka on hyvin samankaltainen kuin pelkkä pussiin. Sen yläpuolella on lohkottu yksinkertaisella tiheä kangas on kansi, joka tarttuu kautta vetoketjut tai Velcro. Voit tehdä sen, sinun ei tarvitse mitään metallitöitä ja sähkötyökaluja.

Katso video: edut joustopakkauksia

Se on tarpeeksi saada tarvittava määrä sopivaa kangasta varten, eristävä kalvo, joka koostuu erikoismateriaaleja, läpäisemätön kylmä ja lämpöä itse, samoin kuin suljetussa vetoketju erityistä lämmöneristys. Työkalu on valmis, lyijykynäpiirros kuvioita, sakset tai veitsi leikkaus, neula ja lanka tai ompelukone.

Lämmittimien leikata pohja ja sivuseinät, ja sitten tiukasti ommella pohjaseinämän ja pyöreä tai neliötä. Liitokset paras liima liima hartsi. Sitten kaikki verhotun päin kangas, joka on myös yksinkertaisesti ommeltu reunat.

Yläkansi, joka on päällystetty kankaalla ommeltu hänen toista reunaa salama ja aseta yläosan meidän suunnittelu ja ompele samanlainen yksi seinä. Alaosa vetoketju ommellaan yläpäähän seinät. On myös mahdollista, ustnovit lämpömittari lämpötilan mittaamiseen säiliön sisällä. Siinä kaikki, joustava jääkaappi on täysin valmis. Sitä voidaan käyttää myös keittiössä.

Making uunin omin käsin

Jotta tällainen laatikko, olet jo tarvitset Lukkoseppäalan työkaluja ja muuta materiaalia. Alamme kerätä prosessi puinen sisäkehys vaneria, OSB tai DPA.

Suunnittelu uunin vihanneksia

He kokoontuvat muodostavat neliön tai suorakaiteen laatikko, tarvitset korkeus, leveys ja pituus. Ilmanvaihdon reiän halkaisija on kymmenestä viiteentoista senttimetriä pohjassa yksi seinä, ja vastakkaisen seinän, täsmälleen saman aukon vain kohti yläreunan seinä.

Sitten puurunko obbivat vaahto tai muu eriste sen kehän ympärille, pohja on parempi tehdä eristyksen kahteen kerrokseen. Kiinnitä kansi pienellä verhot, ja myös eristää kaksi kerrosta. Pitäisi olla mahdollista noudattaa päiden seiniä, se on parasta käyttää kumia tiivisteiden.

Lämpömittarikoodattuja ei häiritse lastaus vihanneksia - se voidaan asentaa laukun kansi. Nosto kansi, näet lämpötilan.

Sitten, koko lämmittimen rakenne voidaan peittää muovia, metallia tai samaa puuta. Säädä lämpötila kuvun täytyy asentaa sininen spektri valoa ja laittaa lämpömittaria.

Tarkastetaan säännöllisesti kuplan lämpötila tulee mukaan, kun se alittaa kaksi astetta plus-merkki, valo voi lämmittää säiliön ja nostaa astetta hyväksyttävä arvo.

Tällainen laatikko, sekä joustava, voidaan asentaa keittiöön säilyttämään siellä vihanneksia ja muita tuotteita talvella.

Kuten puu kellarissa koostuu kahden laatikon, välinen tyhjä tila seinien on täynnä sahanpurua. Tee se hyvin yksinkertainen ja intuitiivinen muotoilu. Ensin teet iso puinen laatikko kädet, täytä pohja sahanpuru ja asettaa rajoituksia pienemmästä puinen laatikko ei epäonnistunut alareunaan.

Sitten laittaa alemman rakenteen ja kiinnitetty sen jälkeen kaadettiin seinien väliin sahanpuru ja vaneri sulkea niin, että ne eivät ole levinneet. Tässä kokoonpano on ohi ja puinen laatikko voidaan käyttää muihin tarkoituksiin talvella eikä vain parvekkeella, mutta myös keittiössä.

Tee säiliö kädet on hyvin yksinkertainen ja se pystyy täysin kestämään ankaraa pakkaset, pitää perunat ennallaan. Kokoonpano prosessi alkaa luomalla pieni rakenne muodossa laatikko on valmistettu termoplastisesta jonka paksuus on vähintään kaksikymmentä millimetriä, yleisesti, mitä enemmän sen parempi.

Joutumista hedelmän lattiaan, piironginlaatikko varustaa alahyllyn. Tämä luo vaikutus ilmatyynyn.

Sitten se on vaippa levyt, jotka ovat hyvin tiiviisti liitetty toisiinsa. Saat puinen laatikko muovinen eriste sisällä. Kansi on myös tarpeen eristää muovi- ja tekevät siitä erittäin tiivis ja mahdollisimman ilmatiiviisti.

Ilmanvaihdon ympärillä kehä tehdä pieniä reikiä kahdessa tai kolmessa rivissä. Joten, perunat eivät pysähtyvän ja lahoa ennenaikaisesti.

Perunalle pysyi laadukkaampaa talvella, sinun pitäisi sekoita kaksi tai kolme kertaa kuukaudessa, vaan kerran viikossa.

Jos sinulla on ongelmia rakentaa erityinen muotoilu tallentamiseen perunoita tai muita vihanneksia parvekkeella tai keittiössä, voit käyttää yksinkertaisia ​​mutta yhtä tehokkaita tapoja tallentaa vihanneksia.

Yksi vaihtoehto on helppo säilyttää, on käyttää yksinkertaista puuvillaa patjan tai huopia. Avulla peruna slide täysin kääritty ylös ja erittäin hyvä säästää. Sinun tarvitsee vain sekoita silloin tällöin niin, että se ei pysähdy parvekkeelle tai keittiön.

Toinen hyvä vaihtoehto, jota voidaan käyttää keittiössä ja parvekkeella, se on kokoontaitettava muovilaatikoita. Ne ovat erittäin kompakti, helppo koota ja purkaa, ei vie paljon tilaa. Niiden rakenne mahdollistaa niiden taittumisen päällekkäin muiden, minkä vuoksi perunat säilytetään erittäin tiiviisti ja tehokkaasti.

Valokuva ja kuvaus: Eri varastosäiliöt

Varastointi vihanneksia talvella parvekkeella: kellari, kaappiuunissa

Huolimatta siitä, että talvella on joitakin vaikeuksia kannalta säilyttämisen joidenkin tuotteiden oikea lähestymistapa, sinulla on oikeus useita vaihtoehtoja käsitellä mahdollisia ongelmia. Lämmin säilytyslaatikot vihanneksia parvekkeella asunnoissa on pitkään ollut yleistä keskuudessa kansalaisillemme.

Perinteitä varastoimaan perunoita ja muut hedelmät ja vihannekset (omenat, porkkanat, punajuuret), ja hillopurkit hapankaalin ja muiden säilyttämistä kotona meillä - hyvin pitkään. Isovanhemmat oli tehnyt niin joka vuosi siitä lähtien, sikäli kuin volyymi varastot kerättyä talven määritelty monin tavoin, ellei selviytymistä, niin ainakin, tehotaso. Tänään - aivan eri aikoina, ja suurin osa tuotteista saatavilla supermarketeissa. Kuitenkin perinne ainutlaatuisia kotitekoisia "kasvi store" ei mene pois, vaikka, ja on tullut paljon vähemmän suosittu kuin ennen.

Nykyään useimmat ihmiset elävät asunnoissa, eikä kylässä taloa kuin ennen. Näin ollen varastointiolosuhteet tänään - paljon enemmän rajoitettu verrattuna niihin, jotka olivat latoja kylässä. Vaihtoehdot eivät ole monta, ja yksi yleisimmistä on kellarissa varastointiin vihanneksia parvekkeella.

Syitä monet ihmiset rakastavat luoda varantoja - hyvin erilaisia. Tässä muutamia niistä:

 • Luottamus siihen, että kasvatettu vuodetta kotimaassaan - paljon parempia tuloksia puhtauden ja ekologian.
 • Halvemmalla vihanneksia joka voi ostaa maanviljelijöiden markkinat syksyllä, mutta ei mennä aina silloin paikallinen supermarket.
 • Joku on ystäviä tai sukulaisia ​​kylissä tai ottaa oma loma / loma-asunnon, joka ajoittain "tarjonta" luonnon lahjat: perunat, kaali, punajuuret, paprikat, saumaus ja niin edelleen. Kaikki tämä on säilytettävä jonnekin.

Useimmat parvekkeet ja lasitus monikerroksisissa rakennuksissa ei kuumenneta. Joten sinun täytyy löytää ulospääsyä tilanteesta, luoda vankka "jääkaappi", joka auttaa pitämään sato, estäen jäädyttäminen kylmässä ja asianmukaisessa säilytyslämpötila. Kuitenkin lisäksi, todellinen lämpötila ja suunnittelun kylmälaatikossa parvekkeella kylmä, kannattaa harkita monia muita asioita.

Tässä on useita ehtoja, jotka ovat välttämättömiä onnistuneen säilyttämiseen sisällön myöhemmin:

 • Jos haluat tallentaa talvi kasviksia (perunaa, porkkanaa, kaalia ja enemmän), ne olisi kerättävä asianmukaisesti. Olisi kerättävä kuivalla säällä.
 • Tämän jälkeen sato makuulle kuivassa paikassa.
 • Välttää altistumista auringonvalolle.
 • On tärkeää lajitella ulkoisia vaurioita ja vahingoittuneen aineiston. Muuten kaikki ponnistelut luoda laatikko perunoiden parvekkeella voi olla turhaa: tämä sato on yksinkertaisesti kadonnut.

Vihje! Joka tapauksessa, varastointi on tarjottava laadukkaita ilmanvaihto: pääsy ja ilmankierto pidentävät "elinikä" sadon.

Muuten, on toinen tärkeä edellytys. Tämä on varmistaa asianmukainen kosteustaso, jonka on oltava pieni, enintään 50%.

Suunnittelun, kaikki tällaiset järjestelmät on jaettu 2 pääryhmään:

 1. Joustava Lämmitys varastointikansiot vihanneksia. He epämääräisesti muistuttavat suuri lämmin pussi, perusteella tehdyt tekstiili. Termomeshka selkeä etu on, että lopussa talvikauden se voidaan taittaa, mikä säästää paljon tilaa.
 2. Termolaatikot, jotka muodostavat kiinteä rakenne, joka on valmistettu tietyn materiaalin. Useimmiten käytetään puun (aluksella, vaneri, OSB-levyt, jne.).

Cache vanhasta jääkaapin

Lisäksi, eri paikoissa luokitellaan riippuen materiaalista, josta ne on valmistettu (puuta, vedenpitävä kestävä kangas, muovi, jossa on metallirunko), sekä siitä, onko tällainen lämmitys varastointia tai ei. Tilavuus ne voivat myös olla erilaisia, joskus ne ovat erilaisia ​​hylly (vaakasuoraan tai pystysuoraan).

Vihje! Ylimääräisiä mukavuutta ja käytön vapaata tilaa ylhäältä tällaisia ​​säiliöitä on tehnyt Winter penkki ja joskus - jopa pieni sohva, kesä jotka toimivat penkkejä missä istua ja levätä.

Mitä rakenteisiin ilman ylimääräisiä sähkölämmitys, se on parasta käyttää niitä paikoissa, joissa ei ole suoraa kosketusta pakkasilmaa. Toisin sanoen, puhumme kuistia, yhteinen käytävillä, lasitetut parvekkeet ja niin edelleen. Vaikka jotkut suljettu parveke on parempi asentaa lämmitetty lämmin laatikko, edullisesti varustettu termostaatilla. Kiitos jälkimmäisen, sinulla on mahdollisuus säätää ilman lämpötilaa sisällä. Rajat vaihtelevat, esimerkiksi 0-10 astetta, riippuen siitä, mitä tuotteita aiot tallentaa sinne. Kulutuksen taso sähkön heiltä vastaavasti myös erilainen. Joka tapauksessa, se on luotettavampi, kasvikset tässä Lara ei jäädy, ja pankit hapankaalin tai Marinoidut sienet - eivät räjähtää kylmältä.

Pidä vihanneksia parvekkeella talvella se on mahdollista ja joustava säiliö, joka on epämääräisesti muistuttaa suuren laukun tai repun. Tällaiset mallit ovat hyvin käytännöllisiä, koska, kuten jo mainittiin, ne voidaan poistaa tai siirtää väliaikaisesti tarvittaessa. Joissakin malleissa on varustettu termostaatti. Toisaalta, voit tehdä laatikko vihanneksia parvekkeella omin käsin, mikä ei ole totta pehmeää pussien, joka useimmissa tapauksissa suorittaa teollista tavalla. Nämä asiat ovat yleensä parempi ostaa varastoon kuin tehdä itse. Kun kaikki käytännöllisyys pussin, termospullo ei tehdä ottomaanien, sohva tai istuin. Joten, kaikenlaiset rakenteilla on omat etunsa ja haittansa. Jokainen valitsee oman, joka perustuu niiden edellytykset ja vaatimukset.

Siitä, mitä lämpötilaa kestävät vastaavia malleja. Kaikki riippuu joukko perusteita, kuten miten kasvis eristetty kaappi, onko sillä lisäeristys, jos parveke on auki tai kiinni, ja niin edelleen. Joka tapauksessa on parempi olla varastoida tuotteita lämpötilassa -30 ° C tai alle. Muuten, tämä suositus koskee myös eristys, koska liian lämmin sää, perunat ja vihannekset voivat olla alaisia ​​vaurioita. On toivottavaa, että kellarin seinät ovat ohuita ja ei suorita toimintaa isotermi ja positiivinen lämpötiloissa.

voit tehdä laatikko perunoita parvekkeella omin käsin, ilman kieltänyt sitä ulkopuolisilta asiantuntijoilta haluttaessa. Yksinkertaisin muotoilu ei ole varustettu lämmön ja sähkön. Ennen siirtymistä yksityiskohtaisemmat vaiheittaiset ohjeet, on tarpeen yleensä harkita liittyvien tärkeimpien suositusten valmistukseen, asennukseen ja sijoituspaikan valinta.

Niissä tapauksissa, kun olet ylpeä omistaja melko tilava parveke tai loggia, ja jos aiot säilyttää vihanneksia joka talvi, on järkevää ajatella luoda kestäviä paikallaan kellari, joka voi kestää useita vuosia.

Suositus! Joissakin tapauksissa voit käyttää materiaaleja käsillä, sekä jäänteet laudat tai vaneri, jotka ovat noin mökillä tai autotallissa.

Olisi huolehdittava perunoita (tai muita vihanneksia) ei joudu kosketuksiin tiili, betoni ja muut sen kaltaiset aineet, sillä se voi aiheuttaa hajoamista ja siten pilaantumista. Tätä varten ja sivupinnat, ja "kerros" talvisäilövalmisteluja laatikko on lohkottu muiden materiaalien kanssa. Mikä parasta, jos se on puuta.

Niissä tapauksissa, kun on kyse siitä, Hruštšov tai muun vastaavan majoituksen parvekkeella pieni alue, voit tehdä kontti pystykuormituksessa. Kansi siten voidaan edelleen lämmittää, koska se on kautta suurin lämpöhäviö voi tapahtua. Vaihtoehtoisesti, se voi olla valmis sisältä folio, tai vain kattaa kannen mitä tahansa materiaalia, kuten huopa, huopa, vanha takki ja niin edelleen.

Kuten näemme, vaihtoehtoja tehdä laatikon tallentamiseen perunoita talvella parvekkeella käsillään - paljon. Keskittyä yhteen niistä, joka voi olla kaikkein monipuolisin ja mennä lähes mihin tahansa asunnossa. Joten, me luettelo tärkeimmistä vaiheista omaan tuotantoon:

 1. Ensimmäinen askel on huolellisesti mitata tilaan parvekkeella. Tämä auttaa ymmärtämään, mitä sinulla on vaihtoehtoja ja varmistaa, että siinä voidaan valmistaa tiettyä rakennetta näytteen ja kokoja.
 2. Yritä suunnitella kaiken niin, että syvyys kellarissa enintään 0,7 metriä. Muuten (pystysuoraan kuormitus), kasviuute tai tölkit, siitä tulee ratkaista saumaus. Erityisesti - aivan alhaalta. Kapasiteetti, joka tapauksessa, on oltava "sisältö" riittää kunnon tilavuus.
 3. Valmistautua laudat alustaan, sekä vaneri, lastulevy tai MPS verhous seinät tulevaisuudessa. Mukaan välttää syntymistä ja leviämistä hometta ja homeen tulevaisuudessa, peitä ne lakalla tai erityinen yhdiste. Kuivaamisen jälkeen maahan merkitsemään leikata.
 4. Yhteensä, pitäisi olla 4 teline, joka määrittää korkeus laatikon, sekä 12 vaakatasossa (2 kummallekin pinnalle, mukaan lukien kansi).
 5. Kun nauloja tai ruuveja rakentavat kehykset kuljettavat sekä säiliön ja kannen, joka kattaa sen.
 6. Sitten ottaa levyn materiaalia, joka on valmistettu te olettaa, että tämä vaneri, ja leikkaa sen pintaan 2 kummallakin pinnalla on rakenne: cap, pää- ja sivuseinät sekä päivän. Sisäarkkipari siis oltava vähintään 100 mm. kussakin tasossa.
 7. Leikattiin eriste (vaahtomuovia tai paisutettu polystyreeni), paneelit kannen 6, ala-, etu- ja takaseinät, vastaavasti. Vaihtoehtoisesti, kivi voidaan käyttää (mineraali) villa. Edullisesti, siten, että mineraalivilla on riittävän tiheä. Varmista kaikki obsheyte luuranko arkkia vaneria. Tekaistaan ​​kansi seuraavat samaa tekniikkaa.
 8. Silmukka voidaan käyttää kiinnittämiseen kannen. Toisaalta, oletetaan, että se oli vain vuokrattu.
 9. Lopuksi ulkopuolelta voidaan käsitellä sai lämpimän laatikko erityisellä lakalla. Se auttaa pitämään puun ilman kosteudelta.

Joten hän valmisti kaappi. On huomattava, että lopullinen kokoonpano koko rakenne on parempi tuottaa jo parvekkeella. Muuten voi käydä niin, että se ei yksinkertaisesti sovi parvekkeen oven tai ikkunan.

Asianmukaisesta varastoinnista vihanneksia parvekkeella talvella olettaa läsnäolo hyvän mikroilmaston. Ensinnäkin, voit tehdä pieniä reikiä tai ajoittain auki kellariin. Toiseksi on mahdollista tehdä yksinkertainen "lämmitys" järjestelmään. Doing vieressä kattaa pieneen rakoon, voit tarvittaessa (esim, jos jyrkkä pudotus lämpötila kadulla) esittää hehkulamput, niin sanottu "siirrettävyyden". Yksi Moina lamppu, esimerkiksi, 100 wattia, on riittävä saamaan aikaan ylimääräistä lämmitys sisällä. Aloita sen parvekkeella, voit käyttää tavallista laajennus. Kytkin on asennettava sisälle asuntoon, joten et tarvitse joka kerta mennä kylmä parveke tai Loggia.

Vihje! Vaihtoehtoisesti voit käyttää vanhaa työelämän ulkopuolella jääkaappi. Tässäkin tilassa sillä on hyvät eristysominaisuudet. Lisäksi hän on jo toimiva ovi. Voit myös hakea muunnettu vanhat huonekalut tai pakkausta tiiviin vaahdon.

Sinä vain sytyttää valoa, ei muuta. Suunnittelu - hyvin yksinkertainen, mutta samalla se on melko tehokas. Yksikin lamppu riittää varmistamaan, että kasvikset ovat jäätyneet laatikon sisällä. Sitä paitsi, et voi kytkeä lamppu pysyvästi. Anna sen käydä muutaman tunnin, ja sitten voit poistaa sen. On mahdollista sisällyttää erityisesti ja yöllä, kun ulkolämpötila laskee merkittävästi.

Suuri "laatikko" voidaan jakaa osiin

Sähkön kulutus, edellyttäen, että valo loistaa (ja siten lämmittää sisätilan parvekelaatikon) muuttuvasti enintään kohtuullisina. Mutta tiedät varmasti, että kaikki ne tässä uunissa vihannekset, perunat, porkkanat, kaali, paprika, punajuuret ja muut, on ensinnäkin kuiva, ja toisaalta ne eivät jäädy. Jos sähkönkulutus ei häiritse sinua, niin siellä on vaihtoehto sijasta (tai molemmat) hehkulamppu ja käyttää säännöllistä hiustenkuivaaja. Sen lisäksi, että se lämmittää paljon vahvempi ja pumput kuumaa ilmaa paljon nopeammin. Lisäksi, se voi olla myös kauko-ohjata huoneeseen.

On tärkeää ymmärtää! Käytettäessä valoja tai sähkölaitteiden olisi erityistä huomiota turvallisuuskysymyksiin.

Antaa lisää lämmöneristyksen tapauksessa erityisen vakavia pakkaset voivat lisälämpöeristeenä, koteloitu parveke "kellarissa" huopia tai raskas vaatetus. Kyllä, ja sitä ei tulisi laittaa kylmään betoniparvekkeeseen laatta, ja arkki lastulevystä paksu, tiivis vaahto ja muut vastaavat pinnat. Vaihtoehtoisesti on mahdollista asentaa lämpömittari anturilla sisäpuolella kieltä. Näin voit hallita sisälämpötilaa. Nämä ovat mielenkiintoisia, mutta samaan aikaan, yksinkertaisia ​​ideoita, jokainen voi käyttää. Tärkeintä - olla fiksu eikä pelkää ratkaista tehtäviä. Kaikki tämä auttaa pitämään sato kevääseen turvallisia.

Valokuva esimerkkejä siitä, mitä voi olla laatikon jääkaappiin vihanneksia parvekkeella. Klikkaa nähdäksesi suurempi kuva:

Useimmat ihmiset, jotka synnyttävät mökin itse, on hyvin tietoinen siitä, että se on paitsi työpaikka ja viljely sadon, mutta kaikkein kulmat jossa voit rentoutua kaupungin hälinästä ja nauttia kauniista näkymistä luonnon ja maan.

Luonnonvaraisia ​​eläimiä ja lintuja, jotka elävät luonnossa, ei voi luottaa siihen, että talvella se joku auttaa heitä kuinka heidän kesyjä "veljensä".

Jokainen meistä rakastaa kauniisti sisustettu sisustus. Tämä sitoumus on erityisen kysyntää jos sisustusratkaisuja vaikuta hyvän mielen ja ilon meidän rakkaitaan.

Jokainen tunnollinen omistajan täytyy huolehtia mukavasti heidän lemmikki, ohjaa kuuluisa lainaus "Pikku prinssi": "Me olemme vastuussa niille, jotka ovat kesytetty."

Ennemmin tai myöhemmin, ennen kuin suurin osa meistä on edessään tehtävä ostaa uusia huonekaluja, kuten tuolit. Samalla, se ei aina järkevää ostaa uusia huonekaluja riittävän korkeat hinnat, koska voimme palauttaa vanhat tuolit.

 • Projektista
 • mainostajat
 • palaute
 • Sivukartta

Lainaus tietojen on sallittua vain silloin, kun määritetään aktiivinen indeksoitava ansioksi.