Laatikot säilytykseen asioita omin käsin

Laatikot säilytykseen

Usein talossa kertynyt paljon pieniä asioita, jotka on jossain paikka. Tyypillisesti kaapit ja hyllyt tämä ei riitä, koska ne ovat kaikki jo käytössä erilaisia ​​kodinkoneita tai vaatekappale. Siksi meidän on löydettävä tie ulos tästä tilanteesta. Tätä tarkoitusta varten sopivia laatikot varastointiin asioita, jotka sinun täytyy joko ostaa tai tehdä omin käsin.

Jo antiikin aikoina, esi-isämme käytetään tallentaa erilaisia ​​trifles arkkua, joka oli koristeltu ja maalattu. Nyt kauniisti koristeltu laatikko - ei ole vain tyylikäs lisälaite, mutta esineen, sisustamisessa. Millaisia ​​laatikot olemassa ja miten aihe omiin käsiinsä?

Erilaiset laatikot varastointi

Laatikot eroavat muodoltaan, kooltaan ja valmistusmateriaali (pahvi, muovi, viiniköynnös) ja sisustus. Tällaiset toisiaan esineet voivat poiketa tyylillä. Esimerkiksi ne voivat olla:

 • Vuosikerta - metallisten raidat ja kivet;
 • Tiukat monokromaattista verhoiltu kangas tai paperi;
 • Romanttinen käyttäen romanttinen aparaatti koristamaan;
 • Glamorous - renkaat lohkottu strassit.

Varastosäiliöt ovat valtavat tai pienessä koossa. Läsnäolo kannen - valinnaisen edellytys tämän sisätilan.

Tehdä laatikot useimmiten käytä pahvia. Se voi olla värillinen tai yksivärisen. Joten on suositeltavaa liittää yli laatikkoon ja sisustaa antaa sille hienostuneen ilmeen.

On olemassa tavallisia ja aaltopahvin säilytysastiat. Jos aiot tallentaa niitä raskaita ja särkyvät esineet (astiat ja antiikki), tätä varten se on parempi käyttää aaltopahvin laatikot. Ne ovat luotettavia, tiheämpi ja kovemmin, koska valmistettu useista aaltopahvia. Tällaisissa kontit usein päällekkäin arvoesineitä, koska se on melkein ei koske muodonmuutoksia. Vakiokapasiteetti (kuten kuvassa alla) - ohuempi ja heikompi, joten ne ovat parhaiten pidetään kevyitä esineitä.

Paju laatikko säilytykseen edustavat koreja tai laatikoita. Käsintehtyjä esineitä valmistettu paju tai korin sanomalehden putkia. He tulevat eri kokoja ja värejä. Nämä korit sisustaa asunnon ja on sama huonekalu. Ne sisältävät hedelmät ja vihannekset, rihkamaa, koruja, sekä puhdas tai likaista pyykkiä. Toinen onnistunut ja mielenkiintoinen ulkonäkö joukko laatikoita viiniköynnöksen. Tämä sarja tekee erityinen tyyli kotiisi sisustus.

Muovilaatikoissa käytetään pääasiassa elintarvikkeiden varastointiin. He myös tallentaa siemenet, vaatteet, ompelu, neulominen työkalut. Niitä kutsutaan myös muovilaatikoita. Ympäristöystävällistä muovia ei vahingoita terveyttä, jos se on tehty elintarvikkeiden varastointi. Nämä laatikot on erikokoisia, kannen kanssa ja ilman. Myös jotkut niistä ovat pyörät ja kahvat helpottavat käyttöä.

Ulkonäkö muovilaatikoissa esimerkiksi kuten kuvassa alla on vaikuttava kirkkaat värit ja muotoilu. Ne ovat herkkiä ja kudotut, helppo puhdistaa ja kestävä käytössä.

Laatikot leluja on erityinen ulkonäkö. Ne ovat valoisia ja värikkäitä, ne voidaan maalata lasten suosikki sarjakuva ja kirja merkkejä, kuten kuvassa alla. Tämä ruutu motivoi lapsi laittaa leluja omalla erityisellä "talon". Käytä turvallisia materiaaleja valmistukseen tällaisten säiliöiden: pahvia tai muovia, jotta lapsi pelin aikana ei ole loukkaantunut.

Useimmissa tapauksissa liikuttaessa aikana tai korjausten avulla pahvilaatikoihin. He pakata erilaisia ​​asioita. Riippuen siitä, mitä aiot laittaa näissä säiliöissä, ne jakautuvat suuria, keskikokoisia ja pieniä.

Vahvuus ne eroavat myös. Standard vähemmän kestävä. He parempi laittaa asioita helposti, ja aaltopahvin - vahvempi. Näissä laatikot, täsmää arvokkaita kohteita, joissa on raskas paino. Ne eivät vaurioidu, vaikka laitat ne one. Ja arvokas lasti ei vahingoitu.

On laatikoita, joissa on erityinen ripustin helppo matkustaa vaatteita. Tämä on hyödyllinen liikuttaessa, varsinkin jos asiat huonosti sekaisin.

Vihje: kun siirrät kiinnittää huomiota leveyttä oviaukon. Leveys laatikko on vastattava aukon leveys. Saat kapea aukkoja valita pahvi esine kapeampi.

asiat ovat varastointi hyllyt, kuten hyllyt ja kannakkeet, ja ne on tarkoitettu varastointiin eri materiaalien ja esineiden. Esimerkiksi, se voidaan pinota hyllyt kenkiä ja vaatteita tai erityisiä markkinaraon, jotka on tallennettu laatikot ja laatikot säilytystä (kuten kuvassa alla).

Jos sinulla on paljon asioita, ja sinun tärkein tavoite - lisätä tilaa, niin tämä auttaa sinua tyhjiöpussit. Tiiviyden vuoksi niiden pakkauksiin, asiat vähenevät kolmesti. Tällaiset paketit pitää asioita eheyden pitkään, suojaa kohteita kosteudelta ja kuukaudeksi.

Säilyttää tuoreuden tuotteet käyttävät tyhjiö kontit. Niiden avulla voit pitää päivittäis klo kertaa pidempi johtuen venttiilien rakennettu kansi. Kontit pitää raikas maku, aromi ja hyödyllisiä ominaisuuksia tuotteita.

Laatikot säilytykseen omin käsin

Erityisen arvokkaita ovat laatikot säilytykseen, käsintehtyjä. Tätä varten ota valmis kenkä kontti kodinkoneiden tai liimaa se omasta pahvista. Rekisteröintiä varten tarvitset liimaa, sakset, harja ja sisustusmateriaalien. Niiden valinta on suuri. Tämä voidaan käärepaperi, kangas, paljetteja, hapsut, nauhat, helmet ja enemmän.

Suositus käärepaperi tai kankaalla on parempi käyttää ohut kerros PVA liimaa, ja sitomiseksi koriste-elementit sopivat kuumaliimalla.

Miten järjestät ja koristella varastointia varten, katsokaa tätä videota mestarikurssi:

Jos meidän oli sinulle hyötyä, kirjoittaa arvostelua alareunassa artikkelin. Voit jakaa mielenkiintoisia design varastosäiliöt kommentteja.

Asioiden pitäminen kotona: ideoita, joten omissa käsissä, valokuvia

Vaikka olet minimalistinen, niin silti löytää melkoinen määrä eri asioita, jotka täytyy olla jossain ja jotenkin säilyttää. Tämä voidaan tehdä luovaa lähestymistapaa, jonka avulla voi kerta kaikkiaan järjestyksen palauttamiseksi talossa. Jotkut tapoja järjestää järjestystä pelata ei ole pelkästään toiminnallista roolia, vaan toimivat myös koristeluun. Tarjoamme selvittää, miten järjestää varastointiin asioita kotona. Ajatuksia tässä artikkelissa, voidaan toteuttaa avulla ostetut tai itse tuotetun järjestäjät. Voit tehdä saman kotona, vietettyään vähintään aikaa ja rahaa.

Pitää asiat ja vaatteita kotona: ideoita

Tapauksissa, laatikot, korit, laatikot - kaikki tämä voidaan muuntaa varastoihin. Sama järjestäjät voivat käyttää tarkkaan taitto toimistoihin, keittiötarvikkeet, leluja, vaatteita, kenkiä. Sillä jälkimmäisessä tapauksessa on erityisen tärkeää hankkia erityinen järjestäjä muovilaatikkoon talossa. hän käyttää idean on se, että kengät eivät ole pölyä, mutta se on täysin näkyvissä. Lisäksi yksi tällainen astia pystyy korvaamaan kymmenen laatikot. Ja näkymä on paljon esteettisesti miellyttävä.

Kokeile kaikki järjestäjät eivät pidä toisistaan ​​tai tehdä samalla tyylillä. Tämä pätee erityisesti niille, jotka eivät piiloutua kaapin ovet.

Store alusvaatteet, sukat, vyöt ja muut pienet asiat oikein

Kun se tulee organisaation tallennustilaa, sitten heti tullut mieleen, järjestäjät laatikko soluja. Ne voidaan tehdä eri materiaaleista, ja ne käsittävät tietyn määrän erottimia. Yleisimpiä ovat kangas järjestäjä, joka voidaan taittaa. Myydään ovat lähes kaikki rautakaupat. Mutta voit tehdä kuin järjestäjä pahvilaatikoihin.

Tämä edellyttää, että tyhjät pakkaukset, pahvi ja sisustus: rauta- ja ei-liima-paperi, tapetti. Aseta laatikko laatikon sisällä, jossa pitää asiat kotona järjestetään. Järjestely ideoita paketit riippuvat niiden koosta ja mittasuhteet laatikon. Liimaa kaikki laatikot yhteen. Jos sinulla ei ole valmiita kehyksiä, sinulla on kaksi vaihtoehtoa ratkaista ongelma:

 • Mitata pituus ja leveys laatikon varastointiin. Koon perusteella, jotta haluttu määrä laatikoita, samalla korkeudella.
 • Pahvi tehdä seinät, joka lisätään laatikkoon. Liimaa pohjaan. Tee sitten pahvi välilevyt.

Valmis järjestäjä okleyte värillinen paperi, paperi tai itseliimautuvat ja sen ulkopuolella.

Tallennustilaa on valmis! Sitä voidaan käyttää järjestämiseen alusvaatteet, sukat, vyöt, korut, huivit, ja erilaisia ​​lisävarusteita ja niin edelleen. Tärkeintä - aina kaikki käden ulottuvilla ja varovasti laajentunut.

Yksikin ihminen on muutamia aparaatti että haluat erottaa kaapeleita. Mitä voimme sanoa perheen useita ihmisiä, jossa jokaisella on vähintään yksi puhelin ja laturi sitä. Ja sitten on kaapelit kamerat, tabletit, kannettavat tietokoneet ja tietokoneisiin, kuulokkeisiin ja niin edelleen. Jos kaikki on varastoitu eri paikkoihin tai yhdessä laatikossa, mutta dia, et voi puhua oikeasta säilytyksestä asioita kotona.

Ideat omin käsin tehty järjestäjä harkitsee alla:

 1. Tee laatikko soluilla, kuten edellä on kuvattu.
 2. Tee-järjestäjä solun. Sillä sen on otettava pahvisylinterit WC-paperi, käsipyyhkeet, folio, ruoka elokuva tai pergamentille. Korostaa yksittäisen kaapeli- tai laatikot. Leikata tarvittava määrä identtisiä sylinterin korkeus. Niiden arvo on oltava alle sentin koko laatikon tai laatikon. Sylinterien määrä riippuu siitä, kuinka monta kaapeleiden teillä. Yhdistä solut yhteen kaksipuolisella teipillä tai liimapistoolilla. Valmiit kaasupullot voidaan maalata spray maalilla. Jää lisätä järjestäjän laatikkoon ja täytä se huolellisesti kierretty kaapeleita.

Sinulla on paljon korvakoruja, rannerenkaita, riipuksia ja muita koruja, mutta et tiedä miten järjestää varastointi asioita? Ideoita talon voisi näyttää tältä:

 1. Osta erikoistapaus, jonka molemmille puolille on paljon taskuja. Se voidaan ripustaa kaapissa. Tällaisessa tapauksessa on paikka monia erilaisia ​​koruja ja asusteita, jotka eivät pidä sekoittaa keskenään, ja läpinäkyvän taskun tulet aina pystyä välittömästi löytää haluttuun kohteeseen.
 2. Ostaa kontti tablettien viikon. Se on niin pitkä, mutta kapea penaali, jossa seitsemän soluissa. Se on helppo säilyttää pieni koriste.
 3. Korvakorut, nastat voidaan tallentaa nauhalle. Yksinkertaisesti aseta parit koruja ja laittaa sen arkun.
 4. Tee laatikko, jossa voi laittaa kaikki korvakorut. Voit tehdä tämän, ottaa mukava pieni laatikko, jossa on kansi, huopa, liimaa aseen ja kynä. Leikkaa samankokoisia kankaan kappaletta. Tuuli tuntui lyijykynällä putkeen. End kangasliimaa. Irrota kynä. Tee useita näistä putkista. Aseta aihiot Laatikoiden sisällä, niin että ne sopivat tiukasti yhteen. Halkeamat voidaan tallentaa korvakorut.

Suosikki mausteita ja keittiötarvikkeet olivat aina paikalla, kokeile näitä ideoita:

 • Toteuttavat samat purkki ja kaada mausteet niihin. Jokainen merkki. Caps yhteyden hylly ruuveilla. Näin voit säästää myös tilaa.
 • Saat laatikkoa keittiötarvikkeet, käytä välilevyt. Kotitekoinen tehty pahvista tai ohuesta Vanerilevyjen.
 • Käytä sisätilaan ovet kaappien. Esimerkiksi roikkua ruuveilla koukkuja tai korit pesusienet, paketteja.
 • Mausteet voidaan myös tallentaa magneettiselle aluksella. Vain tässä tapauksessa käyttää pieniä purkit metallikansilla.

Asioiden pitäminen kotona: ideoita (kuva) Kylpyhuoneen

Kylpyhuoneessa on aina pieni paikka, ja haluan niin paljon sopivaksi. Tätä tarkoitusta varten, käytä pikku temppuja:

 • Että kaikki on altaan alla, se oli mielessäsi, käytä pystysuoraa tallennusjärjestelmän. Voit tehdä tämän, laita kaikki saranoitu kontit.
 • Lajitella meikkejä harjat, vanupuikkoja ja levyt, muut tarvittavat yksityiskohtaisesti eri purkkeihin. Pidä ne voivat olla hyllyillä tai kaapissa. Purkit zadekoriruyte jotenkin mieleen, käytä tätä maali, koriste nauha tai yksinkertaisesti kaada kahvipapuja, hiekka, helmiä.
 • Yläpuolella wc hang riippuva koreja. Koosta riippuen ne voivat tallentaa vessapaperia, vara-pyyhkeet, hiustenkuivaaja ja niin edelleen.
 • Käytä eri hyllyt (esim oven yläpuolella).

Tehdään oma kädet laatikko tallentaa asioita - uudelleenjärjestelystä sisäisen kaappitilaa

Ikuinen ongelma kaikkien kotiäidit: puute tilaa tallentaa tarvittavat asiat. Mutta ehkä ongelma ei ole pieni kaapit, ja niiden väärä merkintä? Toimivaltaisen laitoksen tallennustilaa - tämäkään ole helppo tiedettä. Yksi tärkeimmistä vaiheista sen ymmärtäminen on systematisointi ja jakamiseen. Valmistus tuotetarjontaa edesauttaa jotta suuri määrä pinoja, helpompi löytää tarvittavat ja mahdollistaa säästää arvokasta tilaa.

Tee laatikko käsillään pitämään asiat yksinkertaisina rakentaminen

Useilla tavoilla rakentaa omin käsin laatikko säilytykseen: helppo ja nopea toteutus, sekä hieman vaikeampi valmistaa, mutta enemmän koriste ulkonäkö vaihtoehto. Artikkelissa kaksi vaihtoehtoa luoda laatikoita kuvataan yksityiskohtaisesti, ja sisältää kuvia (kuvat) työvaiheissa neljä eri esimerkkiä.

Valmistukseen ensimmäisen tarvitsemme seuraavat:

1. Carton koko.

2. Liima (tai "Crystal" läpinäkyvä tai "PVA").

4. Kiinnitä suuri.

5. nauha on kapea tai nauha.

Valmistukseen toisen vaihtoehdon, tarvitsemme materiaaleja ensimmäisestä luettelosta, paitsi viimeisessä kappaleessa, ja lisäksi seuraavat:

5. neula ja lanka.

Kuva (13-20) Kuva (21-22)

Tehdä yksinkertainen laatikko tallentaa asioita käsillään pitäisi noudattaa seuraavia järjestyksen rakennusurakan toteuttaminen:

1. Leikkaa yläkansi työkappaleesta, jos sellainen on. Tai liimaa ne sisäpintaan sivuseinät, jos haluat jäykistää rakennetta.

2. Tee leikkaus ristin asettelua. Sen keskus on vastattava koko pohjan aihion, sivuelementtien - koko neljän seinän. Virtapiiristä asettelua askel 1,5-2 cm ja aseta toinen. Se on se, ja leikkaa kankaan koristeluun.

3. Leikkaa vuorattu leikatun segmentin, otgladte sitä laajemmin ja litteä. Pohja kartonkiaihion tasaisesti peittää liima-aine ja alentaa keskus valmistetun kudoksen kattavuutta. Työnnä paina ja anna liiman kuivua kokonaan.

4. Peitä liima tarkoittaa yhdestä sivuseinäaihio ja soveltaa sitä vastaavan osan kuvion. Side korvaukset aiemmin tehnyt, on tarpeen taivuttaa sisäänpäin alle liimattu kankaalle. Ylempi tuki taipuu sisällä esimuotin ja ankkurointi pintakangas käyttämällä niittejä (kangas, kun märkä, ei työnnetä alas), poistaa ne kuivauksen jälkeen. Yhtä lailla toimia muun sivuseinien.

5. kulmat aihion nivelillä rainaa peitetty teipillä tai punos, joka on myös liimattu. Sisätilaan tuote voidaan jättää tyhjäksi, mutta se on parempi sulkea liinalla. Tämä tehdään täsmälleen sama kuin koristelu ulko-osan, jossa on vain pieni ero päästöoikeuksien. Ylempi taivutettu päästöoikeuksia kankaalle. Puoli päästöoikeuksien yhdessä nurkassa liimata: Ylisuuret liinalla liimattu viereiseen seinään, ja toisaalta - on kytketty alle tiukka.

valmistus sanomalehden tubulukset (5-8) laatikko huopaa

Mestarikurssi luomiseksi koristetakka laatikosta käsillään. Mielenkiintoisia kuvia, ideoita ja kokeiluja!

Koristele pahvilaatikko monimutkaisempi tavalla

Tässä tapauksessa tehdä laatikko kätensä varastointiin tällaisen suunnitelman olisi vähän hiki. Prosessi näyttää tältä:

1. Ota paperi ja leikkaa ne suikaleiksi, joiden leveys on enintään 8 cm.

2. Panemme pora puikot ja turvallisesti korjata sen. Suorittaa töitä miniminopeudella.

3. Ota paperi segmentti, yksi sen kulmista laittavat käyttivät lähellä paikkaa asennuksesta. Teemme yksi kierros kädet ja sotkee ​​sen liimalla. Turn pora ja haavan leikataan pitkä, ohut putki ympärille pinnoja. Loppukohta on vahvistettu saman liima. Poistaa kohteen heti, odota kunnes liima jaossa. Samoin käsitellään kaikki paperi leikkauksia.

4. alareunan kartonkiaihion liima paperille elementtejä. On suositeltavaa antaa heidän seisomaan paineen alla. Kummallakin puolella pohjan aihion tulee vastata pariton määrä elementtejä.

5. Käynnistys liikkua ylöspäin Opletaev esimuotin muusta paperista elementtejä. Vaakasuora liuska on ohittaa ensimmäisen pystysuoran toisaalta, toinen - toisaalta ja niin edelleen.

6. Viimeinen kierros Edge liimaa kiinteän, pystyjuovat leikataan pois ylimääräinen.

7. punottu tuote päällystetään alukkeen kuivaamisen jälkeen maali, lakka ja sitten ruumiinavaus.

8. Alkaen ommeltu kansi, jonka mitat vastaavat mittoja seinien sisällä.

Käsitöitä maan improvisoitua materiaalia - käytännöllisyys ja estetiikka!

Ensimmäinen suoritusmuoto ehdottomasti peruskoulun kannalta valmistuksen, siis varaa ehdottomasti mitään. Pienellä vaivalla ja sisällä oman kaapin alkaa kuninkaaksi täydellisessä järjestyksessä. Toinen vaihtoehto on vaikeampaa, mutta voit saada kaunis asia, vaikka kaapissa piilottaa synti, sitä voidaan käyttää paitsi sen oikeaan käyttötarkoitukseen, vaan myös osana sisustus sisustus.

1 kommentti "Tehdään oma kädet laatikko tallentaa asioita - uudelleenjärjestelystä sisäisen kaappitilaa"

Tällaiset väliseinät rajattu korvaamattomia ja erittäin kätevä juttu!

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Suunnittelu pieni talo - etuja tämän rakenteen!

 • Katsaus nykyaikaisia ​​materiaaleja äänieristykseen seinät asunnossa

 • Miten valita hana kylpyhuoneeseen ja ei valitettavasti

 • Miten suorittaa asennuksen ikkunoiden omakotitalon tehty betonitiilet

 • Prosessi rakentaminen korkeita rakennuksia on monoliittinen teknologia

  On kokonaan tai osittain materiaalien käyttö sivuston tarvitaan aktiivinen suora linkki