Laatikot puun kätensä

Laatikko on valmistettu puusta käsillään. Miten tehdä laatikkoon?

Tämä artikkeli yksityiskohtaisesti, miten tehdä omia koruja laatikko puusta ansiosta yksinkertaisia ​​käsityökaluja, suuri halu ja taidot työskennellä puusepän työkaluja. Valmistukseen laatikoita voi ottaa melkein yhtään puuta - sopii saarni, tammi, pyökki tai mäntyä. Tärkeintä on, että puulla ei ollut solmua, ja se kuivataan hyvin.

Aluksi on syytä tehdä sapluuna varten kannen ja laatikon pohjalle. Lomakkeella voit valita oman maun ehdottomasti mitään.

Jälkeen stensiilit ovat valmiita tekemään kaksi kappaletta levyjä paksuudeltaan noin 1,5 cm, ja laita ne päälle sapluuna, lyijykynällä ääriviivaa.

Kääntämiseen aihioita, voit käyttää reitittimen käsikirja, joka pitää korjata pöydälle niin, että vain työ osa leikkurit työntyvät yläpuolella pöydän pintaa.

Refacing on tehtävä hyvin hitaasti ja varovasti, jotta ei vahingoita työkappaleen.

Jälkeen karkea käännekohta on valmis, voit aloittaa hiomalla. Hionta hyvin puinen levy, jonka haluat kääri hiekkapaperilla. Hyödyntämään sitä täysin sileä reuna, joka on kohtisuorassa pintaan meidän aihion.

Reunat tarpeen jauhaa myllyssä, joka on muotoiltu muoto. Voit valita minkä tahansa, pidit, leikkuri.

Ja se on tulos.

Voit nyt harjoittaa valmistus ja kokoonpano kotelon ruutuun. Tähän tarvitaan kolme levyä samalla korkeudella, jonka paksuus on noin 1 cm. Kun pää sahan täytyy viiltää kulma on 45 astetta, kulmana näyttää paremmalta.

Sitten saatu levyt täytyy pysyä yhdessä, jota voit käyttää mitä tahansa puusepän liimaa. Yksi vaihtoehto voi olla liima "hetki", joka nopeasti tarttui, ja tabletti ei tarvitse kauan pitää.

Sitten voit aloittaa tuotannon edessä ruutuun. Tämän vuoksi on tarpeen raivata kaksi levyä, jonka paksuus on noin 1,5 cm. Erityinen leikkuri voi tehdä reunat levyjen minkä tahansa muotoinen.

Levyt pitäisi saada täsmälleen sama.

Sen jälkeen, yksi tabletti tulee liittää alkuun laatikon, ja toinen käytetään pohja laatikon. Taka- ja sivuseinät laatikko on raivata yhtä suuri paksuus - noin 0,5 cm, ja pohja ja etuseinä - 0,4 cm.

Sitten on välttämätöntä liimata laatikon, älä unohda kulmien säätämiseksi, ja sitten edessä ruutuun haluat liittää edessä lankku.

Kun laatikko on valmis, se on mahdollista tehdä väliseinien avulla lankun paksuus 0,4 cm.

Yläruutuun on liittää pohja ja tehdä välilevyt, jonka paksuus on 0,4 cm.

Sitten ruutu asetetaan piironginlaatikko ja sitten tarkistetaan, koska se menee laatikkoon.

Jos laatikko menee tiukka, sinun täytyy heikentää hänen ihonsa.

Ylemmässä osastossa myös osioita. Kansi ja laatikko takaseinän pistorasiat koverrettu sarana, kierretään sitten saranat ja kansi arkun.

Nyt laatikko on valmis. Jää vain maalata ja lakattu sitä, ja ripustaa kahvasta.

Laatikon sisällä voidaan viimeistellä sametti liimattu pahville, paperille tai sametti.

Laatikko on valmistettu puusta käsillään. vaihtoehto 2

Stash on yksi suosituimmista tuotteista niille, jotka työskentelevät puuta. Haluttaessa tämä laatikko voi helposti tehdä sen itse.

Valmistukseen laatikot puusta käsillään, voit käyttää levyjen materiaali tervaleppä, lehmus tai mänty, koska ne on helpompi leikkaamiseen ja käsittelyyn. Myös, että on tarpeen määrittää välittömästi seinän paksuus laatikon. Esillä olevassa esimerkissä otetaan huomioon kanssa laatikko seinät 1 cm: n paksuinen, joiden mitat 10h10h8 cm.

Minun täytyy kaksi lautaa - yksi koko 40h8 cm, 10x20 cm, ja toinen ensimmäisestä lankku seinä 4 tulee leikata, jonka koko on 10x8 cm, saatu toinen pohja ja kansi 10x10 cm ..

Liittämiseksi sivuseinät tarvitse osioida sisäpuolelle leikkaamalla paksuus. Sitten avulla veitsen-karmi, sinun täytyy tehdä kallistuskulma 45 astetta ja sitten hiekkapaperilla sopivaksi liitoksen. Kokoaa osia parhaat erityinen laite, jonka pitäisi olla 90 asteen kulmat ja olla aika kova. Säädön jälkeen sivuseinien, on tarpeen liimata kaikki osat valkoinen liima. Sitten sinun täytyy liimata ylhäältä ja alhaalta.

Saatu kuutio loman kuivua tuntia ja täydellisen kovettumisen jälkeen tuo sen kautta nazhdachki. Sitten 2 cm: n korkeudelta kuution täytyy vetää raja ja huolellisesti sahaamaan läpi sahaa molemmin puolin.

Erät on hiottu ja sitten laatikon takaosassa poistaa pieni puoli silmukat siten, että ne uppoamisen. Silmukoita voi ostaa valmiina tai tehdä itse, esimerkiksi tölkit kahvia. Ohut lanka voidaan käyttää akselin itsensä tehty silmukoita. Se täytyy laittaa keskelle, ja sitten taittaa takaisin työkappaleen ympäri silmukka, puristusliitoksen pihdit. Jotta vältettäisiin liukukannen ruutuun, sinun täytyy kattaa sekä etuseinä poraa pieni reikä ja aseta vaarna reikään, joka on seinässä.

Nyt laatikko on valmis, ja se on edelleen vain koristella sen. Pussi voidaan yksinkertaisesti maalata tai lakata sen kierre voidaan suorittaa tai polttamalla decoupage. Se näyttää laatikko, riippuu vain mielikuvitus sekä taitoja ja kykyjä.

Tänään aion kertoa teille, kuinka istuttaa kukkia saappaat. Jotkut kysyvät: "Miksi.

Monet ihmiset, joilla on kesämökki usein miettiä, mitä ja tehokkaasti.

Joka huoneessa, voit lisätä mukavuutta, sänky lattiamaton. Ja jos matto uudelleen.

Art pyrography tai polttamalla puuta on ikivanha. Varhaisimmat.

On mukavaa, kun kaikki ympärilläsi ovat asioita, jotka muistuttavat jotain erittäin hyvää.

Swing - hämmästyttävä tuote, ja on suosikki lasten ja aikuisten, se ja virkistys-ja viihde.

Jätä kommentti peruuttaa vastaus

Jos teet komerossa käsillään, se voidaan oikeutetusti pitää toimivin.

Bungalow rakensi omin käsin työmaalla ennen talon rakentamiseen. Sen tärkein tehtävä.

Kehittämällä nykyaikaisen rakentamisen tekniikka, monia vaihtoehtoja kattoon.

Kun tyttö saapuu nuoruusiässä, vanhemmat ovat ajatella muutosta sisustus.

Olet päättänyt rakentaa talon omin käsin ja valitsi tämän vaahtopala tai gazoblok. Erinomainen! Todellakin.

Viime aikoina ajatus sähkön tuntui fantastinen. Kuitenkin tekniikka.

Ostamalla neste tapetti, jotka ovat olennaisesti tyyppiä kipsi.

Taittotuoli - täydellinen kalastus, ulkoilu. Tämä on välttämätöntä.

Viime aikoina taustakuvia ovelle katsottiin vanhentuneen tekniikan koristelu huoneeseen.

Hyvin usein, sillä näiden kotitalouksien tarpeisiin saamme läpinäkyvä liima nimeltä "Tsianopan".

Miten tehdä puulaatikossa

Puiset lippaat universaali asia, joka voi palvella monia tehtäviä. Tarvitsetko lahja syntymäpäivä, kunniaksi urakehitykseen, tupaantuliaiset tai uudenvuoden? Mies, kenties nainen? Sinulla ei ole paikkaa laittaa koristeet tai ei ole paikkaa varastoida lahjakortteja? Tulet ostaa ruutuun. Kuitenkin, jos et halua viettää paljon tai kysyä, miten tehdä puinen laatikko, sinun on kätevää tässä artikkelissa.

Tällainen luksusta kuin koruja laatikko, ilmestyi maailmassa pitkään, vuosituhansien ennen ajanlaskumme. Kuitenkin anna heidän olisi varaa ei kaikille. Ne suunniteltiin tallentamiseen koruja ja jalokiviä, ja usein tehty kullasta, hopeasta tai pronssista. Isännät olivat huonompi omistajat halvempaa lippaat puusta, peitetty kankaalla tai muuta halpaa materiaalia. Riippumatta kustannusten ja laadun lipas, hänestä tuli perheen aarre ja siirretään jälkeläisille.

Kehittämisen kanssa teollistumisen ja siirtyminen koneeseen, hankintaan arkku tuli paljon edullisempia. Nyt se on ylpeä paikan elämässä nykyajan ihmisiä.

Luominen käsintehty laatikko - se on luova prosessi, ja niin on olemassa paljon erilaisia ​​niistä. Ensinnäkin ne eroavat materiaalin valmistus. Esimerkiksi se voi olla:

 • puu;
 • Jalometallit (kulta, hopea)
 • Halvempia metalleja (rautaa);
 • lasi;
 • Ivory;
 • Pahvi.

Ruutu voivat olla yksinkertaisia ​​tai taidokkaasti koristeltu. Koristella arkku käytetään useimmiten tällaisia ​​menetelmiä:

 • Jalometalliupotuksin ja puolijalokivet;
 • lanka;
 • kaiverrus;
 • Käsittely nahka, sametti tai vastaavia materiaaleja.

Koska osto laadun ruumisarkku voit lentää paljon rahaa, paljon kannattavampaa luoda puinen laatikko käsillään.

Voit tehdä tämän sinun tulee:

 • Puu (edullisesti paksuus oli noin 1-1,5 cm);
 • pahvi;
 • Käsijyrsin;
 • käsisahalla;
 • Puuliimaa;
 • Saranat kannen ruutuun;
 • Sisustus.
 • Vaihe 1: Piirrä pahvi mallin ylä- ja alaosat ruutuun sen pohja ja kansi.
 • Vaihe 2. Ota kaksi korjatuista hallituksen määritelty paksuus ja ympäröidä niitä malleja.
 • Vaihe 3: Käyttäen reititin, scrollsaw haluttuun muotoon osat lipas. Tämä olisi tehtävä hitaasti ja valppaasti. Jos et tiedä, miten tämä tehdään, viittaavat vastaavaan mestarikurssi.
 • Vaihe 4. Viimeistele pohja ja kansi pitää hioa. On parasta käyttää ihon kiinnitetty puukiekkoon. Työ ruumisarkku se toimii, joten voit käyttää mitä tahansa muuta menetelmää hionta. Pohja ja kansi ovat valmiina!
 • Vaihe 5. Ota kolme levyä on sama paksuus (pohja paksuus on noin tai hieman vähemmän) ja korkeus. Pituus toisella puolella voi olla erilainen, tämä on takaseinän. Zapilivaem laudat 45 0 niiden sijasta kautta käyttäen pää sahaa.
 • Vaihe 6. Tarttuminen laudat pohjaan muodostaen meidän lipas.
 • Vaihe 7. scrollsaw kaksi pientä levyt etuosan arkku olettaen, että ne pitäisi liittää yhteen, mutta ei tiukka. Laivalla voit pistää toisen ohut lauta (double-paksu - kolme kertaa vähemmän) kauneutta, ja myöhemmin liittää kahva sitä.
 • Vaihe 8. Yksi aluksella lujasti kiinni päälle, kiinnitetty toiseen laatikon (alhaalla) ja paksuus oli noin 0,5 cm, joka on vapaasti tehdä alemman reiän alapuolella.
 • Vaihe 9: Tee osio laatikon. Ottamaan tämän hallituksen laatikon seinämän paksuus ja liimaa niitä niin, että parhaaksi katsomallaan tavalla.
 • Vaihe 10. Aseta laatikon lipas. Jos hän tulee töihin, kannattaa kiillottaa sisällä.
 • Vaiheeseen 11. tekeminen ja liittää sen pohjaan ja seiniin ylemmän laatikon.
 • Vaihe 12: kiinnittämiseksi kannen ja takaseinän laatikon saranalla.
 • Vaihe 13. Koristele laatikko mieleisekseen. Nyt meillä on alusta loppuun osaamme tehdä laatikko puusta käsillään.

Koristeelliseen puiset pitkään käytetty lanka, joten veistetyt puiset laatikot ovat hyvin suosittuja. Käytössä loi arkku tämä menetelmä näyttää varsin tasapainoisesti.

Jos olet aloittelija, ja Puuveistoksia tuntemattomia tai on uusi, käyttö geometristen ja suurten malli, koska se on helpompaa. Sinun pitäisi varastoida talttaa, veitsiä ja poraa. Saat oppitunteja löytyy erillinen mestarikurssi. Jos pidät itseäsi ammattilainen alalla lanka, voit valita harjakattoisia Veisto- veistos - se näyttää paljon enemmän tyylikäs.

Sahatavaran lippaat

Kehittää, luoda, luoda. Onnea toimii!

Laatikko on valmistettu puusta käsillään: mestarikurssi ja piirustukset

Oletetaan yrität tehdä sellainen asia kuin koruja laatikko puusta käsillään. Miten hyödyllistä tämän lisävarusteen? Laatikko veistetty puusta ovat ihanteellinen varastointiin pieniä lahjatavaroita ja pieniä keräilyesineitä kuten postimerkkejä tai kolikoita. He sisustamisessa ja antaa sille ripaus omaperäisyyttä.

Mestarikurssi. Laatikot puusta käsillään

Karkoitusrasiat me viilun 8 mm paksuus materiaalia helpoimmin. Pre-varmista, että vaneri, jotka aiomme käyttää, sileä pinta, ilman irrallisia hiukkasia, jälkiä oksia ja muita pieniä vikoja. Pintakuvio tulisi olla yhtenäisiä, niin levy voidaan leikata helposti ilman pelkoa siitä, että menetelmässä murtui palasia viilun.

No, aloitetaan. Ensinnäkin valmisteltuun pintaan tulisi soveltaa mallia tulevaisuuden tuotteiden - box järjestelmä puusta. Voit tehdä tämän, ota kynä ja yksinkertainen piirustus välineitä, kuten hallitsijoiden ja kompassit. Jos sinulla on valmiin kuvan kokoa haluat muuttaa, varmista tarkkuudesta piirustuksen jokaisessa kulmassa ja linja. Oikeat ja huolellista laatikoita piirustus puu - välttämätön edellytys menestykselle.

Osia suorakaiteen muotoinen voit käyttää vanerilevy on edullisinta. Onnistuessaan asettelu tarpeettomia koristeita on lähes mitään.

Sitten pelätä aloittaa menettelyn tarkasti leikkaamalla pois kaikki keskeiset osat - kansi, pohja ja sivut. Sileämpi meidän lanka, sitä tarkempi on työkappaleen ääriviivaa saadaan aiheuttaa lyhentäminen tiedoston.

Erityisesti on syytä huolellisesti leikattu rajaviiva viereisten osien. Jos se liikkuu sivuttain, sitten heti molemmat tiedot tullaan vahingoittunut tai sinulla on yksi ja toinen myöhemmin leikata.

Tämän jälkeen tärkein vaihe liittyy hienosta työstä. Se on noin sahaus yhdisteitä kehykset piikkejä. Meidän pieni lippaat sopivat pienen neliön piikkejä yksinkertaisen lomakkeen. Niiden korkeus olisi vastattava viilun paksuus levyn, eli tässä tapauksessa yhtä suuri kuin 8 mm.

Pääsääntöisesti ne leikkaamalla obushkovoy saha. Mutta voimme ottaa ja palapelin tai vannesahan. Sen terä on täydellinen puun työstöön, koska lähes mitään flex.

Jos olet valinnut palapelin, leikkaa ne on virtuaalisesti suunnitellun linjan. Syvennys kohti leikattu osa koko ei saisi ylittää yhtä tai kaksi millimetriä. Pieni ylijäämä puu myöhemmin helpompi poistaa tiedoston.

Joten teimme suoraa viiltää. Niiden liittämisestä reunaan tuomme jigi, ja varovasti nosta 90 astetta. Liike niitä ylös ja alas pysähtyy.

Samoin scrollsaw ja poistaa kaikki tarpeettomat osat. Laatu toteuttamista tämän työvaiheen riippuu siitä, kuinka tulevaisuuden tuote on kestävä ja luotettava. Jos tässä vaiheessa me vahingossa pilata kappaleen, työ on aloitettava uudelleen.

Siirrymme nyt peitellä meidän veistämällä lipas. Epäilemättä tämä työ on paljon helpompaa kuin leikata piikkejä. Mutta emme rentoutua. Älä unohda tarkkailla tasaisuutta leikattu ja pitää kulman välinen sahaus lentokoneita ja pinta- viilulevy. Tämä tapahtuu niin, että myöhemmin ei ollut välit sahatut osat kattavat ja seinät.

Tällä vaikein vaihe työ on valmis. Seuraava järjestyksessä tehtävä - laatikko puusta kädet olisi kerättävä yhdeksi yksiköksi yksittäisten elementtejä. Jos piikit vaikea päästä pistorasiaan tai ei sisälly lainkaan - älä huoli. Pahempaa, kun he eivät saa.

Ylimääräinen materiaali on helposti jauhaa tiedosto. On parasta valita yksi, joka on neliömäinen osio. Kuten hionta tulee suorittaa pienissä erissä jatkuvasti asennettavat osat toistensa suhteen.

Sopimaan ulos mahdollisimman tarkasti, jotta se olisi pöydälle tai muulle tasaiselle pinnalle. Parantavat luotettavuutta seinän pitäisi laittaa liima. Tiedot täytyy olla varma painaa toisiaan ainakin lyhyeksi aikaa.

Voit tehdä niin se on parhaiten ruuvipuristimella tai puristin. Älä unohda asentaa välillä esineen ja teräs työkalu pinta pieni puinen vuori.

Laatikko on valmistettu puusta käsiään: kiinnitä kansi

Sementillä seinät ruutuun olkaamme kunnossa ja liimaamalla pohja ja kansi. Kannessa meidän laatikot liitetään kehon pieni metallinen silmukoita, joita on helppo ostaa mistä tahansa rautakaupasta. Voit ostaa pienen silmukan määrä 2 tai 3 kpl ja yksi pitkä lenkki huonekaluja.

Työskentely silmukoita, sinun täytyy varmistaa, että ne eivät ole kiinni pinnan yläpuolelle tuotteen kotelon. Siksi pisteen kiinnitys jokaisen puun tulisi kevyesti valita. Ota tämä pieni näki tai saha suoralla taltalla.

Kiertämistä varten saranat pitäisi poimia pieniä ruuveja, joiden koko vastaa reikien halkaisija on saranat. Huolellisesti kiinnitetty sen kohdealueelle, ja vanerin ei jaettu, poratun reiän koko on hieman pienempi kuin halkaisija ruuvi. Tämä ero ei saisi olla enempää kuin yksi tai kaksi millimetriä.

Ulkopuolelta laatikon suotavaa säätää mekanismia lukitsemiseksi muodossa, esimerkiksi, nepparit, koukku tai salpa. Tämä auttaa säilyttämään laatikon sisältöä, ja ei paljasteta kaikkein odottamattomia hetki.

Kaikki nämä osat on asennettu samalla tavalla silmukoita käyttäen pientä ruuvia ennalta porattuihin reikiin heille. Jos laatikko materiaali - puu, ei vaneri, vaikka sallittu pieni upotettavat huonekaluja riippulukko.

Pohjimmiltaan, tuote on valmis. Toivomme, että hanke: "laatikot puun" tuli ulos onnistunut ja tuote osoittautui siisti ja houkutteleva ulkonäkö. Jos ei - ei hätää. Tulokkaan joka ensimmäisenä vievät syntyi tämä mestariteos, harvoin onnistuu kaiken heti.

Laatikko on valmistettu puusta kädet ei tarvitse ensimmäistä kertaa saada täydellisen. Useimmiten lopullinen versio osoittaa meille odottamaton laiminlyönti. Selkeimmin on ärsyttävää välit elementtien sopivat riittävän tiukasti. Löytää jotain tällaista, älä ensimmäinen impulssi - päästä eroon epäonnistui käsitöitä. Olisi viisasta harkita huolellisesti tuotteen analysoida missä virhe, ja ottaa huomioon oppimiskokemus tehtiin.

Tulevaisuuden kohtalon tuotteidemme, sitä enemmän siellä on korjattavissa. Esimerkiksi rako saattaa joutua zadelke ja peittää. Loppujen lopuksi on paljon temppuja.

Helpoin vaihtoehto - ottaa valmiit täyteainetta puun ja maalata sen yli toivottuja kuilu. Voit valmistaa niin sanottuja "neste puu", jonka perusteella käytetään liima. Tämä vaihtoehto on ihanteellinen ja jos haluamme ruutuun oblitsevat viilua.

Lisäksi artikkeli voidaan päällystää lakalla tai maalilla. Jälkimmäisessä tapauksessa, proshpatlevav osat ennen maalausta niitä edelleen gruntuem.

Mutta tee suorakulmainen laatikko ja soittaa hänelle laatikko - ei kaikkia. Tuote tulee koristeltu, ja parasta tehdä sitä avulla lanka.

Carved lipas - taideteos. On olemassa erilaisia ​​laatikot puusta. Ennen vanhaan monet heistä ovat huolellisesti säilytetään joka kotiin. Loppujen lopuksi puusta veistämällä luomalla erilaisia ​​geometrisia kuvioita ovat pitkään ihastunut ihmisiä.

Venäläisessä kylissä, useimmat puutuotteita, huonekaluista astiat, oli koristeltu monimutkaisia ​​kaiverruksia. Tämän perusteella sisustus on aina ollut säännöllinen geometrinen kuvio, ja esteettinen vaikutus ylitti kaikki odotukset. Lippaat veistetty puusta luoda todellinen hallita omia veneet olivat tukeva ja kestävä.

Jos et vielä omista geometrinen veistos tekniikoita - on aika oppia. Tämä ei ole niin vaikeaa. Eikä pilata meidän kokki, niin huolellisesti tehty laatikko, me käytännössä ensin erilliselle pala puuta - esimerkiksi leikkuulauta.

Välineitä tähän menettelyyn edellyttää hyvin yksinkertainen. Sinä ja minä teen hyvin juuri kaksi veistä: ns veitsi-kynä ja veitsi-karmi kolmion muotoinen, ja hallitsija, kynä ja kompassi.

Veitsi kynä vie kun haluat leikata pitkänomaisen elimen, kuten terälehti tai riittävän pitkä katuojaan. Sitä käytetään pienten leveys lähtö.

Toinen työkalu suoritetaan syvennys eri geometriset muodot, yleisesti kolmion muotoisia, ja pitkät suorat viivat. Kukin terät tulisi aina olla terävä ja on kätevä kahva.

geometriset veistämällä teknologian

Välittömästi ennen hallituksen olisi sovellettava luonnos tulevaisuuden malli. Voit raschertit hänen kynänsä käyttäen hallitsija ja kompassi. Ja voit käyttää valmiita sablonikuvio päälle siirtävän aluksella suunnitelma.

Oletetaan mallinamme sisältää kukka-aiheita. Se on heidän kanssaan, ja pitäisi aloittaa työnsä. Tekniikka on yksinkertainen: peukalo painautuu taululle mahdollisimman tiiviisti, ja indeksi hieman koskettaa häntä ylempään liitoksen. Näin pitämällä veistä, sinulla on kyky hallita ja muuttaa kulmaa sen ja sukeltaa syvälle puuhun. Peukalo terä siirretään sujuvasti ja tarkasti.

Leikkaamalla yhden sivun elementin levyn on oltava käännetään ja suorittaa saman toiminnon vastakkaisella puolella. Huomaa: jos pelimerkkejä mukaan veitsi rullaa "köyden" - tarkoittaa, instrumentit melko terävät.

Miten leikata geometrisia muotoja

Elementtien muodossa kolmiot ja muut vastaavat luvut leikata veitsellä-karmin. Kantapäähän leikkaukset puuhun kulmassa noin 45 astetta, kun taas ei johtaa kuvion reunat. Toista toimenpide eri puolilta geometrisen elementin.

Butted puolelta raon. Tämän seurauksena puu leikattu pala putoaa aluksella. Puutähde, joita ei voitu leikata veitsellä, sileä ja puhdas varovasti.

Sama periaate on leikattu kaikki muut osat kuvan. Päätyttyä ottaa nazhdachku ja perusteellisesti kiillottaa kaikki. Voidaan edelleen käsitellä luonnon kyllästys.

Joten olemme oppineet yksinkertaisin tekniikoita puuveistoksia. Tulevaisuudessa kasvaessa määrän veneen ja näin ollen kokemus, kyky kasvaa. Pystymme tekemään puisia laatikoita, paitsi lakattu tai maalattu eri väreillä, mutta myös koristaa ylimääräisen fantasia ornamentti että näyttäisi yksinkertaisesti ylellinen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin