Laatikot leluja

Oikean lelulaatikko

Nykyaikaiset lapsilla ei ole pulaa leluja. Ne ovat alkaneet ostaa ennen lapsen syntymää, ja myöhemmin niiden määrä kasvaa joka loma.

Jokainen tulee käymään perheen pienten lasten kanssa, varmasti tuo lelu. Ja jossain vaiheessa, vanhemmat ymmärtävät, että kaikki nämä aarteet on tallennettava jonnekin.

Tämä huoli vanhempien on ymmärrettävää, koska jos häiriö ympäröivät lasta heti lapsuudesta, on todennäköistä, että tulevaisuudessa johtaa yleinen puute organisaatiossa. Lelu, voit tehdä todellinen palvelu.

Psykologit ovat jo pitkään tehnyt tutkimuksen, että lapset, jotka ovat tottuneet menettelyyn, on paljon helpompi sitten käydä koulua. Ottaa kätevä lelulaatikko, on mahdollista paitsi ylläpitää järjestystä talossa, mutta myös opettaa tämän lapsen. Lapset, laittaa asiat järjestykseen hänen huoneessaan ja lisäämällä leluja, oppiminen paitsi tarkkuutta, mutta myös perusteet systematisointi ja analyysi niiden toimia.

Tähän tehtävään ei ollut liian työlästä, lelu laatikot olisi mukava, valoisa, kaunis ja toimiva. Edullisia malleja, jotka ovat matalia ja matala. Tällöin lapsi voi helposti saada haluttu lelu ja se on myös helppo poistaa se.

Erittäin helppokäyttöinen voi olla yksi iso laatikko, jossa useita pieniä laatikoita asetettu. Tällöin on mahdollista pitää se lajitellaan leluja, kuten autojen yhdessä osastossa, kuutiot - toisessa, maalit ja väriliidut - kolmannella. Joten lapsi on helpompi liikkua monimuotoisuuden heidän omaisuutensa.

Monet valmistajat tarjoavat lelulaatikot pyörillä voidaan helposti siirtää paikasta toiseen.

Tällaiset säiliöt ovat riittävän edullista, mutta vievät paljon tilaa. Pienelle asunnon, voit käyttää tätä vaihtoehtoa: in itseliimautuva koukut kiinnittyvät huonekaluja, seiniä tai jopa kaapin pienet säiliöt leluja - ne näyttävät hyvin omaperäinen ja epätavallinen.

Jos vain suunnitelma tehdä korjauksia lastenhuoneessa ja ostaa huonekaluja sitä, kannattaa kiinnittää huomiota sängyn tai sohva, jossa on sisäänrakennettu lelu laatikoihin tai erittäin mukava ja toimiva lasten pöytä kontin säilytykseen lautapelejä, maalit, albumeita ja leluja.

Monet vanhemmat haluavat asentaa hyllyt pitkin seiniä. Aluksi he voivat laittaa leluja ja ikääntyessään lapsi niistä tulee hyllyt kirjoja ja erilaisia ​​artikkeleita. Voit tehdä niistä tai ostaa järjestyksessä. Tyypillisesti valmistajat käyttävät niitä materiaaleja, kuten lastulevy, puu, muovi.

Voit ostaa metallikiinnikkeet muovilaatikoissa tai konteissa. Tässä päätöksessä paljon ansioita. voi "kasvaa" lapsen kasvaessa ensinnäkin, hyllyillä, voit siististi järjestää kaikki, ja toiseksi, telineeseen. Aluksi pinon korkeuden olisi sama kuin lapsen kasvua, ja kun vauva on vanhempi ja pitempi, yhden tai kaksi riviä laatikon voi asentaa toinen. Kolmanneksi tukevasti kiinnitetty telineeseen voi erottaa pelaaminen puolella huonetta muusta tilasta.

Se voidaan asentaa seinään kiinnitys keskeytettiin taskut leluja. Erilaisia ​​mesh taskuja leluille voit ostaa tai sitoa itsensä, äideille tyttöjen on hyvä tilaisuus opettaa tyttärensä pitää käsissä pinnoja. Tietysti tällainen kapasiteetti ei ole kovin vahva, mutta ne voivat nopeasti ja helposti selvittää oikein.

Viime vuosina tullut hyvin suosittu arkkua. Tämä huonekalut voi koristella lapsen huoneeseen, on mahdollista tallentaa leluja tai kohteita. Rinnassa voi istua, voit käyttää sitä sijasta yöpöytä. Pojilla sopivia muovisia tai puisia laatikoita, tyylitelty merirosvo.

Ja tytöt pitävät tyylikäs paju arkkua kirkkaita värejä. Mukava myös ostaa pyöreä kangas säiliö, joka voi nopeasti kerätä hajallaan leluja, jos tarvitset pikaisesti järjestyksen palauttamiseksi.

Lyhyesti, vaihtoehtoja - paino. Miten valita, päätät!

Kuinka tehdä lelulaatikko käsillään: mestarikurssi ja suosituksia. Lelu laatikot kädet kättelyssä

Pääsääntöisesti heidän lapsensa, ostamme paljon erilaisia ​​leluja (nukkeja, autoja, pehmeä, kehittämiseen, ja niin edelleen). Tämän seurauksena he ovat hajallaan eri puolilla asunnon. Tähän ei ollut, tarjoamme sinulle oppia ja mitä voidaan tehdä laatikko leluja omin käsin. Samalla on mahdollista totuttaa järjestyksen ja lapsi.

Käyttämällä tarpeetonta pahvilaatikko

Iso laatikko alta jalkineet, kodinkoneet ja niin edelleen voidaan käyttää uudelleen. Vain zadekoriruyte niitä - ja olet kätevä paikka tallentaa lasten nukkeja ja koneita.

Mestarikurssi, miten tehdä laatikko leluja omin käsin, on kuvattu alla.

 1. Tarvitset pahvilaatikkoon, liimapistoolilla, iso pala kangasta.
 2. Promazhte pohja laatikko kehä liimapistoolilla.
 3. Avautua kangas ja keskellä Peitä laatikon pohjalle, läppä hellästi ja painamalla sitä liimaan.
 4. Promazhte kaikki sisäseinien venyttää kangasta ja liimaa se marginalia.
 5. Kääriä kangas ulkosivulla laatikon ja liimaa sen pohjaan seinien.
 6. Käännä laatikko ja kääri kankaan pohjassa. Shred tarkalleen tulee seinää vasten. Liimaa kangas, ja leikkaa pois ylimääräinen.
 7. Vahvistamiseksi pohjaan promazhte kangasliimaa kehää pitkin laatikon ja liimaa päälle pahvi.
 8. Käännä ruutuun.
 9. Top Pin pyykkipojat, ja sisälle laittaa jotain raskasta, kangas on hyvin liimattu ruutuun.

Ohjeet miten tehdä laatikon lasten leluja kahvat auttaa tässä asiassa.

 1. Ota kaksi erilaista kangasta, nauha tai paksu köysi, liima, liima ase.
 2. Leikkaa kaistale kangasta. Leveä pitäisi olla suurempi kuin korkeus laatikon (sinun läppä voisi sulkea pohja ja vähän kääritty sisällä laatikko). Pitkin kudoksen pituus tulee täysin ympäröidä kehä laatikon.
 3. Liimaa leikatun suorakulmio kankaan seinämiin laatikon.
 4. Wrap ylimääräinen kangas toisaalta laatikon sisällä, ja toisaalta liima se pohjaan.
 5. Mitata pala muita värejä kangasta. Sen pitäisi kattaa pohjan ja seinien laatikon sisällä.
 6. Promazhte pohja sisällä liimaa ja liimaa kangas.
 7. Promazhte sisäseinän ja myös kudoksen liima. Reunoille tehdä yhdyskäytäviä.
 8. Liimaa yhdyskäytävät risteyksessä kahden kudoksen.
 9. Mittanauhan ja liimaa sen pohjaan pitkin kehä ruutuun käyttäen liimapistoolilla.
 10. Mitata kaksi samanlaista kappaletta nauhalle. Joukossa tehdään kyniä.
 11. Kiinni kaksi nauhat seinät sivuilla ruutuun.
 12. kiinnittää toinen nauha kehän ympäri laatikon päälle. Sen pitäisi kattaa pohjaan nupit.

Toy Box on valmis!

Helpoimmin tämä ottaa itseliimautuva tapetti. Niin älä pelleillä liimalla ja odota, että kaikki seinät ovat kuivat.

Mutta ei väliä, voit liittää seuraavan lelulaatikko tai itseliimautuva paperi tapetti, sama toimintaperiaate:

 1. Leikkaa pala taustakuva pituuteen hän voisi ympäröidä kokoisen laatikon.
 2. Tarvittaessa promazhte seinään valkoinen liima.
 3. Liimaa taustakuva kehä ruutuun.
 4. Tehdä viilto yläosassa ja alaosassa ulkonevat osat tapetti.
 5. Kääri sisällä ja pohjassa ulkonevat kappaletta.

Puinen laatikko lelujen omin käsin on varsin vaikeaa. Mutta sellainen asia antaa erittäin luotettava ja kestää paljon kauemmin kuin pahvilaatikkoon.

Myös, se ei voi yksinkertaisesti harjoittaa sisätilojen koriste-elementti. Tämä laatikko voi tulla toiminnallinen osa huoneen.

Jos esimerkiksi laitat laatikon alle seinään, laita huopa ja sohvatyynyt, siellä on yhden lisäpaikan.

Mukavuussyistä, annamme ohjeita siitä, miten tehdä puinen laatikko säilytykseen lelujen omin käsin.

 1. Luo luonnos tulevaisuuden laatikko (kuva 1). Harkita sen mitat, mikä on korkeus, syvyys ja leveys. Hän seisoo jalat tai pohjassa lattialla? Hoitaa ja missä ne tulisi sijoittaa?
 2. Valmistele kaikki tarvittavat materiaalit ja työkalut (kuva 2). Aloittaa, sinun täytyy vaneria tai MDF-levyä. Niitä myydään rautakaupasta. Mutta jos sinulla on vanhoja huonekaluja (esimerkiksi pöydälle, lipasto, vaatekaappi), voit purkaa sen ja saada tarvittavat materiaalit. Myös ruuvit ja kulmat, saranat, PVA liimaa tai puuseppä. Työkalujen se tarvitsee yksinkertaisen tai pyörösaha.
 3. Jos ostat materiaalit kaupasta, voit pyytää olla siellä olet sahattu laudat halutun kokoiseksi. Jos tämä ei ole mahdollista tai käytät improvisoitua materiaalia, tee se itse (kuva 3). Tästä raschertite hallituksen osille ja näin hänet. Tämän seurauksena sinulla pitäisi olla seuraavat osien määrä: neljä seinää (kaikki samaa tai kaksi erillistä osaa), ja pohjan kannen.
 4. Aloita ruutuun kokoonpano. Tähän kohtaan seinät on päällystetty liimalla nivelet (kuva 4).
 5. Liitä sitten kaksi kulmaa (kuva 5).
 6. Kiinnitä kansi laatikon saranat (kuva 6).
 7. Pyyhkiä pois ylimääräinen liima liinalla ja jättää kuivan laatikon.
 8. Zadekoriruyte ruutuun. Esimerkiksi, se oshkurte ja väri (kuva 7).
 9. Kiinnitä kahva ja valinnaiset jalat (kuva 8).

Laatikko säilytykseen valmis!

Puinen laatikko leluja voidaan tehdä lautoja. On kaksi tapaa kerätä.

 1. Toteutettava vaneri pohjaan kulmat kynsien ja neljä kiilaa. Myöhemmin ne naulataan ohutta kynnet lankku. Välinen puu voi tehdä rakoja, se olisi parempi tuuletus.
 2. Kynsien laatikko pohjaan molemmin puolin vaneri. Ja se naulattiin laudat. Siten laatikon sivut on oltava vankka, ja osapuolet - rakoja.

System Storage lasten leluja

Näennäisesti huono kun paljon leluja lapsille? Ja se, että ne ovat hajallaan läpi huoneet ja niiden omistajat eivät ole kovin ihastunut poimimista. Oikea säilytys lelujen asunnon tai talon - pantin rauhan ja järjestyksen (äidit varsinkin), koska jo pelkkä järjestyksen pitämisestä tässä tapauksessa - tehtävä erittäin monimutkaisia. Helpottaa sen mahdollista ja tarpeellista. Tarvitset huonekaluja lasten leluja - telineet, hyllyt tai kaappiin, sekä kohtuullisen määrän rasiat, laatikot, pussit ja pussit.

Kalusteet Säilytys lasten leluissa

Huonekalut lastenhuoneeseen tarvitaan ensimmäisinä päivinä elämän. Ja useimmiten se on lipasto ja hyllyjä. Mutta ensin he harjoittavat pääasiassa vuodevaatteet ja lasten vaatteita, leluja ja vievät vähän tilaa. Mutta vähitellen hauskaa - helistimet, nallekarhuja, autoja, PUPS jne saada isompi, ne vaativat erillisen paikka, mutta joskus enemmän kuin yksi.

Kätevin vaihtoehto - telineeseen. Ei kaapissa ovet, eli teline avohyllyt, joka voi olla laatikoita. Keeping leluja sellaisessa muodossa optimaalisesti - ja vauva on kätevä saada ne, ja poistaa ne nopeasti.

Aluksi voit ostaa tai tehdä suorakulmainen teline, ja mieluiten neliösilmän. Nyt ymmärrät miksi ...

Suorakulmainen teline neliön lokeroa

Kun lapsi on pieni, on mahdollista laittaa "valehtelee" - kuten kuvassa, pitkän sivun lattian. Joten se on helpompaa pieni lapsi - se ensin tutkia, mitä on alhaalla, sitten siirtyä ylähyllyllä. Ja turvallisuus - kasvaneet lapset voivat käyttää hyllyjä tikkaita, ja nousee korkealle ei tällaisessa tilanteessa))

Pari vuotta lapsi saa vanhemmat, lelut on enemmän. Voit kääntää telineeseen ja laita se "korkea", ja vapaana paikka toisen ryhmän tai tehdä hyllyjä. Yhdistämällä useita telineitä eri korkuisia saavat lasten leluja tallennustilaa.

Eri hyllyt ovat menossa lelu varastointi

Doraschivat volyymit voivat vähitellen: ostaa yhden telineeseen tai heti kun puhui - vaikka mitä, sitten toinen. Kauneuden lastentarha että he eivät edes välttämättä tarvitse olla samaa väriä. Ja jos välität - maalata ne, tai valitse neutraali väri "puun alla."

Miten järjestää varastointi leluja: ideoiden

Telineet voidaan laittaa erilaisia, laatikot jossa purkaa pieni eikä leluja. Heti huomaa, että puulaatikot (tai vaneri, lastulevy ja muut sen kaltaiset aineet) pikkulapsille - ole paras vaihtoehto. Ne ovat liian raskaita, yrittää saada leluja lapsille usein vahingoittaa sormin. Niillä on myös traumaattisia tiukkoihin kulmiin, joka voi tietenkin hieman pyöristynyt, mutta silti ne ovat jäykkiä. Nämä laatikot soveltuvat opiskelijoille. He jo ja lisää voimaa, koordinaatiota ja paremmin kehittynyt. Säilytystilaa leluja lapsille mahdollisuuden järjestää enemmän pehmeää eikä vamman muoviastioita / koreja tai tiheässä laatikot, liimattu värillinen paperi tai liina.

Raskaat laatikot tulisi korvata valoa

Huonekalut loukkaantunut tai älä osta niin paljon vaikeampaa, mutta opettaa lapselle laittaa leluja - tehtävä vaikeutuu. Tytöt kirjahylly voidaan tehdä taloon. Sitten se asettuu itsestään "asukkaat" ja luoda oloja.

Hyllyt ja lelut lastentarha tytöille

Poikien kanssa se ei toimi. Niissä on yleensä paljon autoja ja suurin ongelma varastointi lelujen boy - softan kone. Voit tehdä tämän, voit tehdä seinälle autotallissa. Tämä pitkä, kapea hylly, johon on sijoitettu koko laivaston. Lisää vaihtoehtoja - Läpinäkyvä pussien kangas (myydään kenkä varastointi järjestelmä) tai hylly koottu muoviputkiin.

Miten järjestää varastointiin koneet (autotallin seinään)

Edistää halu "Chase" auto autotallissa, lattialla voidaan maalarinteippiä tehdä merkintöjä, joissa "muutoksen jälkeen", he kutsuvat parkkipaikalla.

Tie parkkipaikalla

Periaatteessa nämä taskuja voidaan käyttää varastointiin kokoelmista nukkeja ja pehmoleluja.

Taskut seinälle sopivaan paikkaan ja nuket ja täytetyt lelut

Kun paikkoja hyllyt ja telineet lapsissa ei riitä, tarvitaan lisää ideoita. Lisäksi pussit voidaan tehdä laatikot (iso) sängyn alle tai pöydälle.

Laatikot sängyn alle - ei tapahdu, ja kätkeä voit jo kyllästynyt leluja

Suuria laatikoita ei määritellä kaikkia irtotavarana, pieniä asioita voidaan laittaa alle muovinen kori. Joten kaikki siellä nopeampaa kuin yleinen kasaan.

Leluille olisi järjestettävä asianmukaisesti

Laatikot voidaan asentaa telineisiin paitsi hyllyille: on mahdollista keskeyttää ne. Tätä varten, sivuseinät leikattu uria, jotka on sijoitettu vain sivuuttamaan koreja ja koreja. Korit voivat muovia (jos löytyy riittävän jäykkä puskurit), ja se voi olla metallia - laitteista kaappeja tai komeroita.

Miten asentaa kori leluja Hyllyt

Suurin vapaa pinta huoneessa - seinät. Ja voit käyttää niitä. Esimerkiksi kiinnittää seinään (sivuseinämän kaappi, valaisinvarjostinta, jne.) Tarranauhalla. Pehmolelut takana ommella liian pieniä tätä nauhaa. Ne on helppo ripustaa paikalleen ja ampua. Ja sisustus samaan aikaan monipuolistunut.

Velcro - yksi helpoimmista tavoista löytää paikka pehmolelut

Seinillä voit ripustaa metalliverkko ruukkuihin tai muovista. Ne järjestetään myös ihana pieni nukke-karhu-pupuja tai autoja.

Sijasta kukkia ruukkuihin laittaa leluja

Lainata idean ja keittiöstä voidaan: asentaa vaakasuoraan putkissa eri laukkuja. Kaulan olivat jäykkiä, ne voidaan kiristää tai ommella kirjontakehystä joustava lanka.

Taskut tai laukut putkeen - on toinen ajatus tallentaa leluja lastenhuoneessa

Taskut tekevät ja puinen pohja. Se voidaan leikata pois vaneri, maali, kynsien muutamia koukkuja, taskut ja pussit. Lelu mini varastointi järjestelmä on valmis.

Niistä jokin taskuja lelujen

Mutta eivät kaikki voi kiinnittää seinään. Jotkut asiat vaativat laatikoita tai laatikoissa. Esimerkiksi sportinentar - kaikki pallot, pallot ja muut ammukset. Ne on helppo tallentaa lanka roskakoriin koreja.

Lankakori varastointi urheiluvälineiden ja iso leluja

Haluttaessa kori voidaan kiinnittää seiniin ja juna osui pallo koriin (poispäin särkyviä esineitä ja ikkunat).

lelu varastointi luokasta "halpa ja iloinen" - taitto kankaalla kori. Tietenkin, ne ovat edullisia, näyttää hyvältä, mutta hyvin nopeasti revitty. Erityisesti net: lelu kiinni, hänen lapsensa vedetty ... .dyrka.

Taitto kankaalla koreja tallentaa leluja

Se ei olisi yrittänyt vanhemmille, joiden lapset eivät todellakaan halua siivota leluja. Tai pikemminkin eivät halua. Tässä mielessä täydellinen pussi-matto.

Bag-pad nopeaan puhdistukseen

Tämä nerokas ratkaisu: reunalla pyöreä matto ommeltu pieni korkeus "seinä" pitkin yläreunaa se teki Kiristin, joka prodernut johto. Poistaa lelu, sinun täytyy vain kiristää johto. Reunat matto ja matto nousevat muuttuu pussiin.

Nopeasti koota leluja helposti

Sitten nämä pussit voidaan sijoittaa jonnekin lähelle seinää tai ripustaa erikoiskoukkuja. Todella täydellinen.

Laatikot lelut omin käsin

Tarkasteltaessa lasten hintoja ei mukavalla paju tai muovia koreja kaupoissa, ajattele, että ajatus tehdä värillisen ruudun lelujen omin käsin ei ole niin paha. Tarvitsetko laatikoista paksu (ei aaltopahvin) pahvista luultavasti kodinkoneita. Voit kokeilla onneaan ystävien: Monet valmistajat tarjoavat takuukorjauksia vain, jos pakkaus. Joten ihmiset pitävät laatikot. Takuuaika pitkäksi aikaa on kulunut, ja heittää pois pakkauksesta unohdettu. Tässä ovat laatikot ja on - paras vaihtoehto lapsille.

Toinen vaihtoehto - kysyä tavaratalossa. Hekin saavat usein tuotteita kovien pakkausten. Esimerkiksi tällaisia ​​tule vaipoissa, lautasliinat jne

Kun löytyi laatikot katkaista kansi. Sivuseinissä (kapea) aukko-ura kahvan. Kaikki liitokset sisäpuolella mitoitus nauha.

Me katkaisi laatikko kansi, suoritetaan puolin hole-kahva

Otamme monivärinen paperi. Erinomainen kääreeseen jossa lahjat on pakattu. Se on vakaa, on olemassa suuri määrä erilaisia ​​kuvioita. Voit myös käyttää paperia scrapbooking. Jos koristelu on paperia eri värejä, suikaleina samanlevyisiä, jos pasta on kuvioitu, mitattu kaistanleveyden säätö laatikko.

Ottaa liiman (PVA), voitelee pinta harjan laatikon ja lähtökulma liimalla. Pyrimme liimata ilman kuplia, tasoittaa paperin vähitellen, reunasta reunaan. Seuraava laittaa levyn pienellä tuotavan ei kestä. Joten, kunnes liitä yli kaikki pinnat.

Katso valoa, leikattu saksilla kahvat. Että reuna on tarkempi, koonmuuttokahvat viipaleita ohut paperi nauhat. Myös nauhojen laatia lisäerän.

Valmis kotitekoinen laatikko leluja

Tässä tapauksessa kaikki kulmat ruutuun voit liimata teippiä molemmin puolin - kestää kauemmin. Seuraavaksi ota liinalla ja leikkaa sopiviksi kahdet tyhjään laatikkoon. Yksi vakavasti koko, sekä saumanvaran, toinen 1 cm pienempi ja myös korvaus. Saumat lisätä 0,5-1 cm kummaltakin puolelta. Yksi voi leikata työkappaleen kerralla rajat, mutta kangas on suurempi kulutus - erillisten palasten taloudellinen))

Leikkaa kangas kaksinkertainen erikoistilanteita ja ommella

Me ommella osaa, ensimmäinen muodossa laidalta ja sitten tehdään pussi ulos työkappaleesta. Kokeile ruutuun. Yksi (suurempi) venyttää ulkopuolella, sisällä toinen suoristaa.

Nyt ottaa universaali liimaa ja liimaa kudosta pohjalle kehän ulkopuolella. Sitten mitoitus kulmat. Niin, että kangas ei liiku.

Mitoitus kankaan reunoja pitkin laatikon

Reunojen kahden pusseja taitettu sisällä on vaippa laatikko käsillä kehä.

Päällystää yläosassa laatikko leluja, halkoo kahvan

Leikkaa saksilla kädensijan läpi. Kunhan et leikkaa isoiksi paloiksi. On tarpeen jättää noin 1 cm "extra" kudosta. Me kääri se sisällä, käsitellä Hemming.

Ottaa kynät, valmistaudu laatikkoon leluille.

Koristeltu itseliimautuva kalvo

Kiitos, erittäin mielenkiintoinen. Löysin yksi ratkaisu - laukkuja, matot IWIS-KIDS, josta kirjoitat, todella piti ajatuksesta. Ostin itselleni ja käyttää sitä nautintoa. Handy asia - neuvoa!