Laatikot kylpyhuoneessa

Miten valita toimiva laatikko kylpyhuoneeseen

Kylpyhuone jokaisessa asunnossa on erilaisia ​​toimintoja. Tämä on ensisijaisesti paikka päivittäin hygienia, toinen ja kolmas - tallentamiseksi likaista pyykkiä ja varastointi kotitalouksien kemikaaleja. On tärkeää sijoittaa harmonisesti samassa tilassa kylpyhuoneen laatikot vaatteiden ja saniteettilaitteiden.

Joukko huonekalut kylpyhuoneen

Miten valita toimiva laatikko kylpy

Kylpyhuonekalusteet on niin paljon. Kuulokkeet, yksittäiset jousitus ja lattiaelementit koot tarkoitettu valtavia tiloja ja vastavuoroisesti wc. Tahansa väriaineet, tyypit, jotka koostuvat kokonaan tai budjetin sovelluksessa. Mitä kriteereitä olisi noudatettava Valintaruudussa kylpyhuoneeseen?

Asennettu laatikot kylpyhuoneessa

 • roikkuu kaapin;
 • lattia kaappi;
 • penaali;
 • hyllyt;
 • yöpöytä;
 • pyykkikori;
 • sisäänrakennettu vaatekaappi;
 • järjestäjät.

Mietitäänpä kullekin erikseen.

 1. Seinäkaappi - korvaamaton huonekaluja pienissä tiloissa, joissa tiiviisti käytössä lattiapintaa. Täydellinen varastointiin puhtaat pyyhkeet, kodin kemikaalien, henkilökohtaisen hygienian tuotteisiin. Kaapin ovet saranoitu tai liukuva, mikä on tärkeää myös täpötäydessä huoneessa. Ulkona oveen voidaan integroida peili. Korkeus vahvistamisen tällaisen huonekalut suunnitelma, jossa keskitytään kätevästi perheenjäseniä.
 2. Allaskaapin - vaikea yhdistää ripustuselementit huonekaluja. Usein komodnogo, hyllyt tai sekamuotoinen. Sen pitäisi olla laatikko tallentaa likaista pyykkiä, samoin kuin kodin kemikaalit ja terveys puhdistus huoneiston. Henkilökohtainen hygienia kohteita perheenjäsenet voidaan sijoittaa yläpintaan kaapin työtaso erityisissä järjestäjä.
 3. Vaahto kylpyhuone - on paras ratkaisu kapeat kylpyhuonetta, jossa huonekaluja ei menetä työtilat kasvun vuoksi piirustuksessa. Toiminnallisuus on sama kuin ulkokalusteet, lisäbonus voidaan integroida peili ja hyllyt tallentamiseen hammasharjoja, hammastahnat, partateriä kaapin ovet ja poissa näkyvistä.
 4. Teline - käytännössä sama kynä, jossa on hyvä ilmanvaihto ja helposti hyllyt. Eduista - ilmatilan ja vähemmän traumaattinen. Niistä miinuksia - täydellinen näkyvyys kaapin sisällöstä.
 5. Yöpöytä laatikoilla rakennettu kylpyhuoneen altaan alta. Suuri ratkaisu säästää tilaa. Koska hanoihin se on vaikea järjestää tilaa. Tällöin avuksi erilaisia ​​järjestäjät, jotka voidaan sijoittaa seinille kaapin sisälle ja saranaovea kaapit.
 6. Pyykkikori - voi olla itsenäinen osa ja yhdistettynä sisustus, tai olla järjestäjä muiden kylpyhuonekalusteet. Suuri ja syvä punokset suunniteltu tallentamaan likaista pyykkiä, pk - varastointiin pyyhkeitä ja kylpytakit.
 7. Sisäänrakennettu (tai salainen) vaatekaappi kerätään paikallisesti tai mukautettu tätä tarkoitusta varten, kynä tapauksissa, jos kylpyhuoneessa on muotoilu kapealla. Jotta voidaan tehokkaasti käyttää tilaa uraseinä täydentää hyllyt, laatikot, saranaovet. Sisempi kaappiin koko ja sen toimivuus riippuu koosta alkuperäisen markkinarako. Joka tapauksessa tämä on järkevä ratkaisu optimoida tilan kylpyhuoneet.
 8. Järjestäjät - ihana avustaja tilaus- ja jakamiseen paikoilleen kaikki tarvittavat kohdat liittyvät kylpyhuoneeseen. Korit, laatikot, henkarit, pieniä hyllyjä, mukin pidikkeet, teipattu, ja muut variantit järjestäjät pystyvät toimivin tapa järjestää paikallinen tallennuspaikka Kylpyhuonetarvikkeiden muut keinot, varsinkin jos sitä käytetään yhdessä muiden tyyppisiä huonekaluja.

Kontit pesussa

1

Kylpyhuone - paikka korkea kosteus

Erityistä huomiota valittaessa kalusteiden olisi kiinnitettävä materiaaleja, joista se on tehty. Suosituin materiaalit ovat:

 • muovi;
 • puu, MDF, lastulevy;
 • kipsilevyä hylkivä;
 • rottinki-bambusta;
 • metalli;
 • lasia.

Useimmiten roikkuu laatikot kylpyhuoneessa on valmistettu muovista. Tämä selittyy vettä hylkivä ja kemiallinen neutraalisuuden materiaalia. Niistä miinuksia - epävakaus ja hauraus rakenteen.

Kaappi altaan alla on valmistettu enemmän kestävästä materiaalista - puu tai sen johdannaiset: lastulevystä tai kuitulevystä. Vaan laatikko liner käyttämällä muovipaneelit suojaamaan materiaalia kastumiselta. Puiset huonekalut on kestävä, mutta pelkää vettä, mutta MDF ja lastulevy veden alla voi alkaa erottumaan ajan.

Pinnalla paneelien roikkuu huonekalut märkä hiukkasia kerätä höyryä. Pitkän aikavälin toimintaa saranoitu ruudut aidan pois muusta kylvystä kuoren tilaa vedenpitävä verho.

Kipsilevy - se on yksi kiistellyimmistä materiaaleja käytettäväksi kylpyhuoneessa. Ja vaikka se on vettä hylkivä ja muutoksia tarpeen soveltaa sitä varoen. Hänellä on yksi iso miinus - sen hauraus. Rakentamiseen roikkuu kaappien tai laatikot on parempi valita muulla materiaalilla. Mutta upotettu malleja se sopii markkinarako.

Luonnon materiaaleja bambu ja rottinki ovat erittäin hyviä vaatteita varastointi. Niiden kestävyys riippuu vettä hylkivän Impregnointimateriaaleilla ja varovainen asenne. He tekevät hyvää ruutuun-järjestäjät.

Kaappi tai vetolaatikot tiskialtaan kylpyhuone on joskus tehty metallista. Se tekee erityinen pinnoite tai kromi. Näiden huonekalujen näyttää erittäin tyylikäs. Tärkeintä - eivät naarmuta pintaa. Tavara on paljon kalliimpaa kuin muovi.

Toinen epätavallinen materiaali - lasi. Se tuottaa mielenkiintoisia ja avantgardistinen design. Huonekalujen käytetty karkaistua lasia, mutta silti vaarallinen lasku raskaita esineitä. Ja lasi on toinen ominaisuus - se on peili, nähdä kaikki tahrat ja roiskeet, ja lasi laatikot eivät salata täytettä.

Varustamalla kylpyhuonekalusteet, harkitse turvallinen Kojerasioiden ja sähköeristimien kalusteet ja pistorasiat. Laske pituus laatikot auki, heiluriovet kaappien. Kuvitella, miten se sijoitetaan pieneen tilaan kylpyhuoneet. Pienempi tilaa kokeiluihin, tarve tiiviimmin liittyvät yksityiskohdat.

Ajatus järjestämisestä varastotilaa kylpyhuoneissa

Kaunis, mukava, tilava kylpyhuone, jossa kaikki on järjestetty rationaalisuus ja käytännöllisyys - unelma tahansa meistä. Ylimitoitettu kylpyhuoneet järjestää säilytystila tarvittavat varusteet on helppoa eikä vaadi erityistä kekseliäisyyttä. Mutta elvyttämiseen pieneen kylpyhuoneeseen on usein tarpeen ratkaista puutteen vuoksi tilaa hyllyt, kaapit, lipastot. Kuitenkin näyttää luovaa mielikuvitusta, kuunnellen neuvoja suunnittelijoiden ja rakentajien, voidaan muuntaa alkuperäisen Kylpyhuone:

On monia tapoja varustaa kylpyhuone erityinen paikka säilytykseen kohteita. Jos asianmukaisesti järjestetty tila voi olla tiiviisti paikka paljon hyödyllisiä ja tarpeellisia asioita.

Perinteiset menetelmät varastointi laitteet

Helpoin tapa poimia valmiin pesualtaat jalustat. Mutta ei aina suunnittelusta Vesijohdon ja letkut, huoneen ominaisuuksia mahdollistaa käytön standardin huonekaluja, joten suurin osa asukkaista on käsiteltävä varastointia yksittäisten hankkeiden.

Helpoin vaihtoehto - rakentaa modulaarinen hyllyt useita kuutiometriä laatikoita. Tämä muunnelma halvin ja se on kaikkien saatavilla:

Tavanomainen telineet voivat vaihdella hyllyt erikokoisia, kokoonpanoissa. Tällainen avoin suunnittelu näyttää erittäin vaikuttava ja epätavallinen:

Suosituin ja perinteinen paikka, jossa voit sijoittaa pullot hygieniaan, laatikoita ja pakkauksissa pesuaineita, pyyhkeitä ja enemmän - tilaa pesualtaan alla:

Sisäänrakennettu kaapit ovet on harmonisesti yhdistetty avohyllyt tallentamiseen pyyhkeet ja muut erät:

Mukavuuden, parempi järjestää hyllyt pyyhkeitä lähellä pesuallas tai suihku:

Altaan alla on helppo järjestää laatikot väliseinien sisällä - tämä on hyvä vaihtoehto pitää järjestyksessä kaikki tarvittavat kohdat. Kokoonpanon sisäisen laatikot voivat olla hyvin erilaisia ​​riippuen joko vaaka- tai pystysuunnassa, sinun on tuotteiden säilyttämistä:

Alla vetolaatikot pesualtaiden voidaan varustaa metallipuikko johon ripustaa pyyhkeitä:

Telineitä nostettavissa mehanizmah- on erittäin kätevä ja käytännöllinen: pääset syrjäisiä esineitä:

Erittäin kätevä ja kompakti tuloaan laatikot pystysuora tapa tallentaa kohteita:

Kuten pystytuet voidaan varustaa lisäkeinojen hiustenkuivaaja, muotoilu ja muut laitteet:

Sisäänrakennettu huonekalut on erittäin mukava ja käytännöllinen, kuten luoda suoraan tiettyyn projektiin ja otetaan huomioon kaikki vivahteita suunnittelun. Suuri sisäinen tallennusjärjestelmän, jossa on avohyllyt, ja kaapit ovet ja laatikot mahdollistavat sisältää kaikki tarvittavat tarvikkeet järjestyksessä:

Tallennustilaa voi olla järjestelmä, joka yhdistää yksittäiset kaappien alla pesuallas, ja integroitu syvennyksiin hylly, laatikot ja kaapit:

Symmetrisesti sijoitettua markkinaraon ovat ihanteellisia koristamaan hyllyille. Ne antavat valmiin katsoa sisätilojen kylpyhuoneen:

Myös kaikki reikä kylpyhuoneen seinään voidaan käyttää järjestämiseen seisoo ja hyllyt. Tämä menetelmä ei vaadi etsimään lisätilaa ja rakennusmateriaalit:

Tällaiset tuet voidaan sijoittaa lähelle kylvyssä tai suihkussa laitteita. Tämä on erittäin kätevä, koska hyllyt muodostavat monoliittinen yhtenäisyyden seinärakenteen. Jos koristella niitä samalla materiaalilla kuin seinät itse, nämä mini-markkinarako on helppo puhdistaa saasteilta:

Sulautetun rakenne hyllyt ja kaapit helposti piilottaa mitään vikoja tiloissa, putket, mittarit ja muut laitteet:

Ulokkeen suunnittelee mukautumaan eri kylpy asusteita ja kosmetiikkaa - tämä on sopivin vaihtoehto pienille ryhmille. Hyllyt voidaan valmistaa monista eri materiaaleista.

Sisustus tyyli parvi (sitä kutsutaan myös teollisuuden) luonnonmukaisesti sovi metallirakennelmat:

Hyllyt puusta näyttää hyvin tyylikäs sisustus kylpyhuone ja sopii ekologisten ja maalaismainen:

Lasihyllyt, joissa on ylimääräisiä valaistus luovat painottomuuden tunteen ja on tarkoituksenmukaista kaikissa tyylejä:

Ulokehyllyjä mallit ovat käteviä ja järkevä: he eivät ota metriä vapaata tilaa ilman täyttämättä tilaa, ne voidaan sijoittaa mihin tahansa vapaaseen seinämään alueiden ylä- ja alapuolella:

Roikkuu jalustat sijoitettu altaan alta, - se ei ole vain kompakti tallennustilaa, nämä mallit mahdollistavat mukavan lähellä pesuallas:

Jos lipasto konsoli järjestelmä on melko korkea resoluutio, on tarpeen luoda lisätukea reunoilla. Etäisyys lattiasta aloittaa laatikoita voidaan myös käyttää lisää säilytystilaa asentaa, jos esimerkiksi ristikko stand:

Tyypillisesti seinälle wc olivat käyttämättä, mutta pieni kylpyhuone tällä sivustolla voidaan käyttää järkeistämistä käytön, jos helppo kiinnittää hyllyt siellä:

Mitä sinun täytyy harkita järjestämisestä varastotilat kylpyhuoneessa

Välttämätön vivahteita elvyttämiseen kylpyhuoneet:

 1. hyvä ilmanvaihto, koska pyyhkeet, kylpytakit ja punonta tarvikkeet, puinen kohteet liiallinen kosteus vaurioituu helposti;
 2. hyvä valaistus, jotta löydettäisiin tarvittavat kohdat vaikeuksitta;
 3. käyttää materiaaleja, jotka ovat helposti puhdistettavissa, eivät ruostu ja eivät ole kovin näkyvä vettä tahroja.

Keskeytetään kaappi kylpyhuoneeseen, suositukset

Monet uskovat, että kun teet kylpyhuone tulisi keskittyä valintaan viimeistely materiaaleja ja LVI. Itse asiassa, on tärkeä osa, joka vaatii erityistä huomiota on saranoitu kaappi kylpyhuoneeseen, mikä vaihtoehto olisi kiinnitettävä erityistä huomiota.

Minkälaisia ​​jotka tuottavat kaappi

On olemassa useita erilaisia ​​roikkuu kaapit, erikokoisia, sijoitus, rakennusmateriaali ja käytetyt tarvikkeet.

Päätyyppiä asennettu malleihin kuuluvat:

 • klassista tai standardi;
 • kulma;
 • vaakasuora;
 • valolla;
 • avoimen ja suljetun;
 • sisäänrakennettu;
 • altaan alta tai pesukoneen;
 • Sarake säilytin;
 • kaapissa.

Classic tai standardin mallit ovat tavallinen ratkaisu kylpyhuoneeseen tyyliä suunnittelu ja kokoonpano. Valkoinen Wall kaappi varastointiin pyyhkeiden usein yläpuolella pesukone ja käytetään tallentamaan kosmetiikkaa. Se voidaan asentaa altaan, jonka avulla voit tehdä sen koko minimiin. Viime aikoina on olemassa vaihtoehtoja valaistus ja peilattu ovet voi olla kuin aalto. Erityisen suosittuja viimeinen versio suspension, jonka avulla voidaan yhdistää lisätilaa pikkutavaroille, pyyhkeet ja peili.

Lisää samanlainen kaluste voidaan keskeytetään yli kylpy ja pesukoneen, mutta on tärkeää ottaa huomioon sen kokoa. Esimerkiksi, jos asennus tehdään omin käsin altaan yli, on tärkeää ottaa huomioon sen kokoa, jotta kaappi ei ole enää perusteltua. Usein monet saada täydellistä lisäosat puhujanpöntöt ja asennettavan pesualtaan Ovikaapissa aalto, jolloin vältetään ongelmia asennuksen aikana.

Kulmakaappi tallentaa pyyhkeitä, jotka voivat olla yhtä lattia ja saranoitu tekee hyvän tilankäyttö, mikä jää usein hyödyntämättä. Asentaa omin käsin, voit käyttää mitä tahansa kulmasta huoneessa, mutta se on parempi, tämä malli näyttää yli kulmikas pesuallas. Haitat suspensio malli voi sisältää pienen kapasiteetin verrattuna muihin suoritusmuotoihin.

Piirre tällaisen keskeytetään horisontaalinen malleja varastointi pyyhkeet on sen vaakasuora suunnittelu, korkeus. Jos korkeus muut kaapit ovat usein jopa 80 cm, on harvinaista vastaamaan vaakasuoran roikkuu kaapissa valaisemalla enemmän kuin 40 cm. Leveys vaakasuoran huonekalut on pieni miehittää koko seinän.

Edut horisontaalisen kaapit kätevästi niiden toiminnan, koska kiitos niiden pienen korkeutta voi vaivattomasti saada kaiken mitä tarvitset ylähyllyissä. Varsin usein on horisontaalinen versio, jota käytetään ei Heiluriovien ja makuuasentoon saakka, mikä on varsin kätevä käytännön varastointiin.

Peili valaistu kaapit voi olla vaakasuora, kulma, standardi, voidaan asentaa kapealla tai pesukoneen. Sen mitat voivat olla hyvin erilaisia. Sen tärkein tunnusmerkki on käyttää peiliovet joka voi olla erinomainen korvaaja tavallista saranoitu peili.

kaapit ovat usein varustettu valaistus, joka on ulompi tai piilossa. Jos haluat kääntää normaalin variantin mallissa valoa, on mahdollista tehdä omin käsin.

Koteloitu tapauksessa kylpyhuoneessa on ovi, kun taas avoin hylly malleja julkisia. Tulevia tuotteita käytetään koristelussa, sijoittaa söpö rihkamaa ja tarvikkeet. On yhdistetty malli, yksi hyllyt voi avata ja toinen - takana lasin.

yksityinen kaappi avoin kaapit

Sisäänrakennettu kaapissa kylpyhuoneen markkinarako on toiminnallinen elementti, varsinkin jos ripustaa sen olemassa markkinarako, joka voidaan tehdä käsin. Tällainen roikkuu kaappi kylpy mahdollistaa tehokkaan tilankäytön, näyttää hyvältä pesukone.

Sinulla on vaihtoehtoja kapealla puutteistaan ​​- se on monimutkaisempi asennustyöt markkinarako, jotka vaativat erityistä osaamista, kykyjä, ja tehdä sen omin käsin ei ole helppoa. Tässä artikkelissa peili on kauempana kuin normaalissa roikkuu kaapit ja käyttää sitä täytyy nojata eteenpäin.

Valkoinen roikkuu kaapin sarake kylpyhuone on täydellinen säilyttämiseen erilaisia ​​lisävarusteita, pyyhkeet. Sen tärkeimmät edut kuuluu pieni jalanjälki, toimivuus, ergonomia sisätilaa, mahdollisuus asentaa omiin käsiinsä.

Kapean huonekalu voidaan ripustaa kylpyhuoneessa pienikin alue, mutta se pidetään kaikkein toimiva. On huomattava, ja ulkomuoto näiden kaappien, joka ei ole vain valkoista vaan myös kaikkia käytettävissä olevia väripaletti.

Altaan alta tai pesukone

Kaappi altaan alla on rakenne, jossa on lukuisia hyllyt, laatikot ja pyykkikori. Tämä malli on kuin lattialla ja roikkuu oven aalto. Usein tuote ei takaseinän, jonka avulla voit piilottaa kaikki LVI tarjonnan viemäriin. voit ostaa kaapin alla pesuallas ja kaikki tarvittavat osat siihen millään erikoisliikkeen. Parempi valita pesuallas ja vaatekaappi samalta valmistajalta, jonka avulla voit luoda yhtenäiset samaan tyyliin.

Valkoinen kaappi pyykkikori soveltuu asennettavaksi yli pesukone. Se voi olla pitkä, kapea laatikolla, taustavalaistu tai peili. Jos tällainen vaihtoehto lattian yläpuolella pesukone vie vähän tilaa, kaapin pesukoneen säästää alue, ja voit tallentaa vaatteita heti autopesula. Korkeus ja koko malli voi olla erilainen - pienistä rajaava kattoon saakka.

Korkea liukuva vaatekaappi on käytännöllisin vaihtoehto kylpyhuoneeseen. Vaatekaappi laatikolla on etuja, kuten ilman Siipiovissa kapasiteetti. Puutteet korkea kaappi on lähes mitään, ja tarvittaessa sen liukuovet voidaan varustaa peileillä.

Liukuva vaatekaappi voit käyttää "katvealueet", asettamalla korkea kaappi pieni leveys kapealla. Täyttö näiden huonekalujen voidaan valita itsenäisesti, joka on erittäin kätevä.

Asennettava malli kylpyhuoneeseen kaapit on useita etuja, joista:

 • toiminnallisuus - asennusta roikkuu kaapit, saat lisää tallennustilaa käytettävissä työkaluja, pyyhkeet, piilossa uteliailta katseilta, säilyttävät pölyä ja kosteutta;
 • tilaa säästävä - koska asennus huonekalun tapahtuu seinälle, lattialle on paljon vapaata tilaa, mikä on erityisen tärkeää kylpyhuoneissa, joissa pieni koko;
 • helppohoitoisuus - vain joskus tarvita pyyhkiä kaapin erityisellä pesuaineella ja se näyttää puhdasta.

Se ei ilman sen puutteita, joista tärkein on se, että koska jatkuva kosteus kylpyhuoneessa seinäkaappi on valmistettu lastulevystä voidaan melko nopeasti hyödyttömiksi. Valittaessa on tärkeää kiinnittää huomiota materiaalin ja tarvikkeet käytetään huonekalujen valmistuksessa.

Kaikki kapea roikkuu kaappi kylpyhuoneessa, onko asennettu seinä- tai on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, hyvin kosteuden kuljetus- ja höyryä. Valmistajat tarjoavat mallin tallentamiseen pyyhkeet ja muut tiedot näistä materiaaleista:

 • Lastulevy- ja MDF-- löydät useimmat näistä mallin materiaaleista. Niiden suosio johtuu monenlaisia ​​värivaihtoehdot. Kustannukset tällaisten mallien on suhteellisen pieni, on saatavilla ja kaapit itse näistä materiaaleista on säännöllinen, sileä pinta. On turvallinen, vesi lastulevyt peitetty emali, pidentää käyttöikää;
 • puusta - malli sellaisesta materiaalista soveltuu mitään tyyliä Kylpyhuonesuunnittelu. Lisäksi tämä malli on ympäristöystävällinen ja ei pelkää lämpötilan muutoksiin. Tässä on aivan kuin kalliita vaihtoehtoja;
 • Muovi - muovi kaapit kylpyhuone ovat edullisin ja toimiva vaihtoehto. Tällaiset tuotteet eivät pelkää kosteutta höyryn ja voidaan valmistaa mistä tahansa, jopa kaikkein outoa. Ainoa haittapuoli muovia - hauraus, joten älä ylikuormita kaappi tämän aineiston sisällöstä;
 • Karkaistua lasia - kiitos tämän valinnan, voit laajentaa tilaa huoneeseen visuaalisesti. Älä pelkää lasin, koska johtuen siitä, että se on karkaistu, se on vähemmän hauras, eikä teräviä kulmia antaa heille tietty keveys. Tässä on vain valita sellainen tuote, on valmis, että kaikki sisältö kaapin on saatavilla uteliailta katseilta.

puinen kaappi muovi kaapit vitriinit

Aiemmin kohdannut metallituotteet, mutta kynnyksellä uusia materiaaleja, ne ovat menettäneet merkityksensä ja löytyy paitsi kylpyhuoneet, sisustettu suosittu high-tech tyyliin. Sitä käytetään usein myös lasin valmistuksessa, mutta tässä tapauksessa on syytä muistaa, että lasi ei piiloutua uteliailta katseilta sisällöstä kaapin, vaikka hän on korkein.

Mitä suurempi arvo huonekalut, etenkin laadukkaiden lisälaitteiden valmistuksessa. Siksi sinun ei pitäisi odottaa saada laatua halvimmalla hinnalla. Tuotannossa saranoidut kanistereita käytetään tällaista laitteistoa:

 • oppaita;
 • nostolaitteita;
 • koukut;
 • kiinnikkeiden;
 • kyniä.

kahvat vaihtoehtoja kaapit Kiinnikkeet -seinäkaapit nostolaite

Ostaminen valkoinen kapea roikkuu kaappi, aina kiinnittää huomiota käsitellä saranoitu tai liukuovia, jotka on varustettu vaatekaappi. Hävitä mallit kullattu tai värilliset muovikahvat, koska muutaman kuukauden kuluttua he menettävät valitus. On parempi valita tavallinen valkoinen.

Luotettavin ja käytännön katsotaan kromi kahvat. Samalla on muistettava, että kiiltävä vaihtoehtoja on helppo puhdistaa ja Matt - vähemmän saastuneita.

Ennen ostamista, tarkista kaapin oveen useita kertoja avaamalla ja sulkemalla ne. Niiden pitäisi liikkua helposti tekemättä ylimääräisiä ääniä. Viime vuosina tullut suosittu push-up-järjestelmä, joka voidaan avata yhdellä kosketuksella. Lisäksi usein on malleja, joissa aallon ovia.

Jos kotelo on tarkoitettu tallentaa suuria, raskaita asioita, on tarpeen valita kalusteet tandemboxes järjestelmään. Koska sivuseinät hyllyiltä kaapit kestävät korkeita kuormia.

Vivahteet kanssa asennuspinta

Asennus on roikkuu kaapit varastointiin pyyhkeitä ei voi kutsua liian monimutkainen, jos sinulla on käsillä kaikki tarvittavat työkalut ja minimaalinen taitoja keräämiseen ja asennus huonekaluja. Se mitä pinnan Sanitaryware saattaa esiintyä saranoitu säiliöyksikölle, missään tapauksessa, ei voi tehdä ilman työkaluja, kuten iskuporakone, poravasara, rakentajan tasolla mittanauha, ruuvimeisseli.

Kun työskentelee tahansa pinnalle tulee noudattaa pakolliset vaatimukset:

 • mukaisesti liitoskohta ei pitäisi olla sähkölinjoja, pistorasioiden ja kytkimien, jotka voidaan jäljittää käyttämällä erityistä laitetta;
 • täydellisenä kaappi toimitetaan usein epäluotettavien koukut ja ankkurit, joten on parempi varastoida kestävämpi vaihtoehto turvallisesti ripustaa kaapissa käsillään;
 • ala- ja yläosat takaseinän kaapin olisi varustettu pieni "jalat" muovia parempaa ja luotettavampaa seinälle tukeen. Lisäksi näin seinän ja huonekalujen pieni rako, joka ei salli kertymistä kosteuden ja homeen.

Järjestelmän kiinnityksen seinien kaappien eri materiaaleista

Poraa reiät teräsbetonia ei ole helppoa ja voi tehdä ilman Punch. Porat parempi ottaa kanssa pobeditovymi vinkkejä, jos haluat helpottaa prosessia. Jos ei ole booli, voit käyttää poravasara, mikä edellyttää muutamia harjoitteita. Koska pobeditovye lämmitetty kärki epäonnistuu, muutos tulee usein porata.

Siinä tapauksessa, että jumittui kaapissa paikkansa muuraus on täysin mahdollista tehdä ilman boolia. Töihin puku yksinkertaisia ​​tai poravasara tavallista porat metallia.

Seiniin onttojen tiilien täytyy porata syviä reikiä. Ja tämä olisi tehtävä, vaikka kaappi ja sen sisältö ei ole liian raskas.

Reiät porattu parhaalla välillä laattasaumojen. Kaikki työ suoritetaan alhaisella nopeudella käyttäen tavanomaista poranterät metallia. Jos työ on tarpeen pitää keskellä laatta, on ensin välttämätöntä laittaa laatat Baster helposti puhaltaa ydin niin kauan kuin lasitettu pinta ei ole muodostettu pieni syvennys.

Ei ole väliä mitä materiaali on turvallinen, pidentää se hoitaa, koska hän on aina oltava samassa huoneessa korkea kosteus, on vaikea edes kaikkein kestävä ja luotettava materiaali.

Suojaa huonekalujen Sanitaryware kosteudelta, yritä asettaa se kaukana suihku ja pesuallas, tai yrittää suojella, väli- tai verhot. Se vaatii erityistä huolellisuutta kulmikas malli, joka on lähes mahdotonta välttää jatkuvasti yhteydessä veden kanssa. Ne on puhdistettava useammin ja kuivaa.

Erityistä huomiota on varusteet. Useita kertoja päivässä, on välttämätöntä pyyhkiä pinnat kuivalla kankaalla tai erityisiä puhdistusaineita. Se vaatii erityistä huolellisuutta ja peili, varsinkin jos yleinen liukuva vaatekaappi. Se on puhdistettava alkoholilla tai pehmeällä kankaalla, joten se ei himmennä.

Älä unohda hyvää ilmanvaihtoa kylpyhuoneessa, joka välttää suuren huoneen ilmankosteus. Vaikka lasi näyttää kauniilta, se myös vaatii huolellisuutta, joten kannattaa olla varovainen lasi malleissa, joissa on taustavalo.

Vaadi erityistä hoitoa peilipintoihin

Mitä etsiä valitessaan

Tulisi valita valitessaan Huonekalut Sanitaryware oli todella käytännöllinen ja kestävä kiinnittää huomiota:

 • kanisterityyppisiin - se vaikuttaa yleisilmettä ja toimiva kylpyhuone;
 • koko - ei ole mikään salaisuus, että monet yrittävät valita malli povmestitelney, mutta sen ei pitäisi olla iso ja vievät paljon tilaa;
 • valmistusmateriaali. Tärkein vaatimus - vedenkestävyys, toleranssi äärilämpötiloissa. Sen on oltava paitsi materiaali sisäseinien kaapin kylpyhuoneeseen, mutta hyllyt;
 • laatu varusteet - kahvat, kiinnikkeet ja muut tarvikkeet ovat vuorovaikutuksessa päivittäin kosteutta, joten ne eivät ruostu ja viikon käytön;
 • Ulkoinen laatu - kalusteiden pitäisi mahtua yleinen tyyli sisustusta;
 • peili - valitessaan kaappi peilattu ovet, on tärkeää, että peili on laatu, ei liian ohut. Ei paha, jos se on varustettu huurtumista järjestelmä;
 • liitetiedostot - ei paha, jos vaahto on varustettu lisäelementtejä, kuten ulosvedettävä laatikkoa, pellava koreja, hyllyjä monia eri muotoisia ja kokoisia, koriste lisäyksiä, taustavalaistu.

Usein huonekalujen valmistukseen saniteettituotteet käytetty klassinen valkoinen väri ja pyöristetty muotoilu. Lovers maalaismainen puinen mieluummin malleja, jotka ovat erityisen merkityksellisiä kylpyhuoneessa tyyliin Provence. Tällöin valkoinen versio on erittäin tervetullut.

Korkean teknologian tyyli on todellista käyttöä metalli, ja siksi asennetut tai lattialle asetettava penaali tehty tästä materiaalista kylpyhuoneessa on erittäin tervetullut. Älä myöskään tarpeettomana lasia ja taustavalaistu malleja.

Ystäville Englanti tyyliin sopivaksi huonekaluja koristeellisia kuvioita, alkuperäiset ovet lasia, taustavalaistu. Nämä puuelementeillä roikkuu kalusteet voi ylpeillä sen laatua ja kestävyyttä.

LVI solmu klassiseen tyyliin sopiva valkoinen tai lattialle asetettava kaappi, korkea kaappi lokero, jonka mitat mahdollistavat asentaa sen kapealla yläpuolella pesukone. On erittäin tärkeää, että huonekalut kaikui väri laatat, mutta samaan aikaan ei yhdistetä siihen. Siksi valita valkoiset kaapit kylpyhuoneessa voidaan saavuttaa vain, jos laatat kylpyhuoneessa erivärisiä.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Laskennassa tarvittava määrä materiaaleja

Meistä / Mission

Kylpyhuone remontin voi olla yksinkertainen, "Neuvostoliiton", ja se voi olla tyylikäs ja moderni.

Missio projektin avulla voit tehdä hyvää korjaus itse ja kustannustehokas!

- Kopiointi materiaalien on sallittua vain aktiivinen linkki takaisin lähteeseen.

1