Laatikot kenkiä

Kenkäkaapit - 60 vaihtoehdot

Tärkein salaisuus käytävällä kaikkemme päivä - määrän näkyvän asiat pitäisi pitää mahdollisimman pienenä.

Aiemmin huoneistoissa yksinkertaisten hyllyjen seisoi ovella, nyt eteisessä flaunts tasainen kenkä kaappi missä kengät ovat turvallisesti piilossa katseet.

Kengät moderni kaappi on sijoitettu pystysuoraan, mikä säästää tilaa. Voit valita vaatekaappi kengät 2-3-4 toimistoja. Kerrossänky hylly 10-12 paria - toinen yleinen kokoonpano "nopea vaatekaappi" kenkä.

Tavallisesti ne on valmistettu muovista tai metallista, joten ne on helppo pitää puhtaana. Voit ostaa ja miniatyyri kaappi saranaovea.

Erikseen, voit sanoa "uzenkih9quot; Kaappi saranaluukkua (avaaminen 45 astetta). Tämä on täydellinen pieni eteinen. Kun kengät on sijoitettu hyllyihin, se ei menetä muoto, se ei rutistaa, ei kerää pölyä. Kuitenkin mukaan kaappiin menettää roominess perinteinen kenkä peukalot.

Paikka kenkä voidaan sijoittaa istuimen alle penkit, yöpöytä tai toimivat tukena peiliin. Mutta yleensä, on likainen kengät näiden huonekalujen ei ole suunniteltu, ja sen vuoksi on sohjossa saappaat seisoo kynnyksellä, ja hylly - tyhjä. Se on Euroopan jalkakäytävät ovat puhtaita, ja emäntä tarjoaa vain pölyt kenkiä, jotka he tulivat. Venäjällä, kengät poistetaan yleensä ovella.

Siksi jokaisen kodin pitäisi olla kaksi erityistä paikkaa jalkineita. Yksi - suulla - on suunniteltu pari että olemme ammunta, palasi kaduilla. Toinen - siitä kenkä, joka on suunniteltu toisen kauden. Tallentaa likainen kengät sopivat Duplex Pad vinyylipinnoite ja kuormalava, joka on helppo poistaa ja pestä. Kengät seiso tässä kuivuvat nopeasti. Voi ostaa ja erityinen kaappi ilmanvaihto ja bakterisidinen lamput.

Hyvä kenkä kaappi on välttämättä sisältää osaston saappaat, joka antaa pieni ripustin pehmeä tappeja. Nämä kannet ovat kiinnitetty aika "prostoya9quot; Saappaat epäröinyt nousta. Kengät korkea topit vedä erityistä pad pitää se menettää muotonsa.

Jos haluat sijoittaa kenkiä kaappi, niin se olisi säädettävä sama syvyys hyllyjen noin kenkälaatikosta. Ne voivat olla jopa kattoon (jos useita satoja paria kenkiä), ja useita rivejä alareunassa - kainaloiden kanssa päällysvaatteet. Kengät voidaan järjestää liukuovet metallihyllyjä. Sisäänvedettävä seistä haltijoiden enemmän kiinteän tyynyjä, mutta se auttaa pitämään muodon kengät (vaikka korkeat saappaat ovat kaikki ei voi laittaa samaan).

Ja voit käyttää lankaripustin haltijoille luuserit, johon voidaan kiinnittää mihin tahansa pintaan. ja muotitietoinen naisten kenkiä ovat hyviä avohyllyt tai telineiden pyörivä vitriineihin - tuuletin "kenkä aarre" tämä näyttely piristää!

Valitsemalla tyylikäs kenkä kaappi

Kasa kenkiä lähellä etuovi on yleinen ongelma monissa kodeissa ja asuntoja. Tallentaa koko kirjon kengät on erittäin vaikea löytää, varsinkin jos sinulla on iso perhe ja pieni eteinen. Ja jos olet nainen muoti, joka on kengät jokaisen mekko, että tarvitaan paikka tallentaa kengät vieläkin perusteltu. Hyvä ratkaisu tähän ongelmaan - kenkä kaappi, Loppujen lopuksi se voi olla kätevä ja kompakti paikka kaikenlaisia ​​kenkiä jokaiselle perheenjäsenelle.

Kaappi kengät aina ajankohtainen huonekalu, onko se pieni eteinen, kapea käytävä ja suuri sali. Pääsääntö sisustuksessa - kaiken on oltava kunnossa, kuten kenkiä. Valitse obuvnitsy tai kaappien kenkiä riippuen tyyliä sisustus, perheen koon ja määrän malleja kenkiä. Mutta älä unohda miettiä, miten usein kävijät tulevat voit sijoittaa kengässä kaapissa riitti kaikille.

Suosituin malleja kaappien kenkiä

Nämä kenkä kaapit ovat erittäin mukavat. Ne on tehty pohjalta ikkunat, ovet vain. Iso plussa malleja Bona kaappien - se on heidän suuri kapasiteetti. Näissä kaappien kengänpohja ei ole epämuodostunut ja kuivuu hyvin.

Jos sinulla on pukuhuone, The Kenkäkaappi Puomi voidaan ilman ovia. Vastaanotto showcase kenkä tässä tapauksessa olisi ihanteellinen tähän.

Vaatekaappi Bon kengät

Vaatekaappi Bon kengät

Vaatekaappi Bon kengät

Vaatekaappi ohuen kenkä on erittäin kompakti ja tilava. Se on valmistettu taitto-ovet avautuvat 45 ° tai 90 ° mallista riippuen. kaappi leveys on enintään 30 cm, joten se sopii pienimmätkin sali.

Slim-kaappi kengät eivät ole pölyä ja on sijoitettuna tiivisti. Mutta on huomattava, että kenkä laittaa Sliema vain kuivataan ja puhdas, muuten muut kengät, ja hän kaappi, on saastunut. Niinpä ilman kuivausta tai avohyllyt kenkiä et voi tehdä.

puuta käytetään yleisesti lastulevyn valmistukseen tai ohut-kaapit. Niiden värit ovat hyvin erilaisia, joten voit helposti poimia muunnelma kenkä kaappi, joka sopii mihin tahansa sisustukseen käytävällä.

Ohut kaappi kengille

Ohut kaappi kengille

Ohut kaappi kengille

Suosituin nykyään pidetään kaapissa kenkiä. Moderni, esteettinen muoto, erilaisia ​​suunnitteluratkaisuja mahdollistavat täydellisesti varustaa tilaa salin, eteisen tai käytävällä. Tämä kenkäteline on käytännössä ei poikkea tavallisen kaapista, vain sijasta osia vaatteita rakennettu hyllyt kenkiä, joka voidaan kiinnittää ja nostettavissa. Hyllyt kengät voivat olla niin kauan kuin on tarpeen, mutta samaan aikaan, kenkä kaappi osaston voidaan varastoida ja muut asiat - laatikkoa kenkä, välineet jalkineet, käsilaukut ja muut tarvikkeet.

Myös yhdistetyn kaappeja. Tämä vaihtoehto on hyvin omaperäinen ja varsin käytännöllinen. Yhtäältä se on helppo säilyttää kenkiä, ja jälkipuoliskolla - vaatteita ja hattuja.

Vaatekaappi kengät

Vaatekaappi kengät

Vaatekaappi kengät

Vaatekaappi kengät

Huonekalujen valmistajat tarjoavat nyt paljon vaihtoehtoja peilikaappi kenkiä. Tällainen kaappi tulee välttämätön ominaisuus huonekalut, jos sinulla ei ole pukeutumispöytä tai pukuhuone peili. Lisäksi peilin pinta on aina visuaalisesti laajentaa tilaa ja tekevät sisustus kevyempi ja mukavampi.

Jos säilytät kengät pukuhuoneessa, olisi syytä laittaa ei ole edes vaatekaappi, ja joitakin alkuperäisiä hyllyt kenkiä, joka täydentää tyylikäs sisustus kastike.

Obuvnitsa eteinen

Hylly renkaat kuva

Kaappi renkaat kuva

Kenkäteline auki

Kenkäteline auki

Epätavallinen Kenkäkaappi

Vaatekaappi-kaappi kenkiä yleensä pieni koko ja se on suunniteltu kausiluonteista kenkiä. Ovet on saranoitu niin kaappiin ja hyllyt 2-3 kenkä sijoitetaan. Lähes aina jalustat kenkiä myydään yhdessä kuulokkeita, vaatekaapit, peilipöytä tai henkarit, ja voidaan suorittaa pehmustettu uloste pehmustettu istuin, tai taulukoita, joita voit laittaa hajuvettä, kosmetiikkaa ja koriste-elementtejä - maljakko kukkia, kehystetty valokuvia, koriste simpukankuoria, ekibany luonnonvaraisia ​​kukkia ja korvat, hyvin usein käytetään suunnittelussa sisätilojen syksyn, ja paljon muuta.

Vaatekaappi-kaappi kengät

Vaatekaappi-kaappi kengät

Vaatekaappi-kaappi kengät

Vaatekaappi-kaappi kengät

Helpoin vaihtoehto huonekalut kenkä varastointi - kaappi Kenkäkaappi (tai kaloshnitsa). Tämä vaihtoehto sopii varastointiin ja kuivaus vapaa-ajan kenkiä. Se on avoin teline hyllyillä, jotka voivat seistä käytävällä tai käytävällä, jos sitä tullaan käyttämään kuivausteline kengät, ei ole parempaa paikkaa kuin parveke tai loggia, et löydä. Kenkäkaappi - se on erinomainen vaihtoehto Kenkäkaappi pieniä asuntoja.

Vaatekaappi Kenkäkaappi Shoe

Kenkäkaappi kenkä

Kenkälaatikosta - ei ole ainoastaan ​​olennainen osa huonekaluja, vaan myös osa sisustusta. Sisustaa ja koristella kenkä kaapit käyttäen lanka, kudottu koostumus rottinki ja bambu, peili, lasi, kangas insertit, koristetarrat. Erilaisia ​​malleja Kenkäkaapit ja mielenkiintoisia suunnitteluratkaisuja avulla voit luoda ainutlaatuinen ja harmoninen sisustus käytävällä.

Obuvnitsa: arjen kengät sisältöä, kuivaus ja pitkäaikaiseen säilytykseen kenkiä

Monte Criston kreivi puuttuu 12 paria kenkiä kaikissa tilanteissa. Sir Henry Baskerville kesällä maksaa 2 paria kenkiä, puolet myös varastettu. Tänään, 20 paria kenkiä perheessä ei ole harvinaista, mutta asunnon tai talon - ei Baskerville Hall tai satu palatsi. Laatu kengät on kallista, ja budjetti oikeuttaakseen itsensä, on päästävä eroon vähintään yhden kauden. Tässä yhteydessä ajatus valmistus obuvnitsy kättensä on erityisen tärkeää.

Hyvin käsite "obuvnitsa" vaikuttivat melko äskettäin kuvaamaan monimutkaisia ​​tarjota järjestäytyneesti varastointi kenkiä sesongin ja hyvän hoidon jalkineita päivittäin. Viimeksi mainittu, kuten on tunnettua, riippuu suurelta osin pitkäikäisyys ja kestävyys kengän. Kuitenkin asiat vauva tarvikkeet kauppaa rajoittavien merkinnät eivät koske, ja yksinkertainen kenkä kaappi, joka käsityöläinen ihminen on melko voitava tehdä omin käsin, kauppiaat haluavat 5000 ruplaa. ja enemmän, vaikka materiaalit sitä vähittäiskaupan, voit tavata 1500-2000 ja vähemmän. Miten? Tosiasia on tässä artikkelissa.

Piirustukset kenkä hyllyt vanerista

Perinteiset, helpoin ja halvin variantti konttien perinteisen viisauden kenkiä eteisessä - 2-rivinen kerros rykmentin 6-10 mm vaneri; katso kuvat. kuvio. Oikea. Käytössä ulkoneva osuus laittaa kengät korkea topit tai bertsami (Johto niska kielillä). Kaikki tämä kenkä hylly on hyvä, paitsi yksi: 10 paria joutuvat maksamaan lähes 0,5 neliömetriä. m asuintilaa. Ja mikä pahempaa, 400 mm leveä - pienin mahdollinen sellaiselle suorituskykyä. Ja jos koko eteisen leveys 1,25 m? Siksi tärkein trendi modernin muotoilun obuvnits - tiiviyttä vetämällä korkea ja yksinkertaisten mekanismien.

Huomautus: riippuen tilaa yksinkertainen hylly voidaan suorittaa kenkiä ja muita menetelmiä, katso. esim. merkki. video.

Hylly kenkiä käsillään, joten (video)

Päämoduulissa kompakti obuvnitsy - varastoijaa kengät sesongin (avain 1 on valokuva.) Lokerot korkeavartinen kenkä ilman ja topit / bertsami. Tee ensin tavallista 3 (kevät, kesä, syksy), ja korkealle, mutta asuvat maassa tarvitsevat 4 matala ja 2 korkean viran; "Extra" mukautumaan työn saappaat. Ne eivät häiritse kaupungissa, lasten kenkiä.

Täydennetty obuvnitsa käytävällä, jos on tarpeeksi tilaa, penkki tai penkit helpotukseksi obuvaniya / razuvaniya. Istuimen alla on suositeltavaa tehdä harjakattoisia hyllyt kuivaus kengät (Pos. 2), mutta yleensä kuiva kengät, erityisesti esikaupunkien asukkaat, se on parempi erillisessä kuivausrumpu. Katso alla.

homo piirustuksia saliin, jossa on tilat hoitaa kenkiä

Jos paikka hyvin hyvin vähän, eikä penkit voi tehdä homo. Hänen paikkansa omistajan yksittäinen kengät mahtuvat sesongin (Pos. 3), mutta olosuhteet sen varastointia tässä tapauksessa ei ole täysin suotuisa. On parempi pitää pufe tarvikkeet Kenkien hoitovälineet (katso piirustus. Fig. Oikealla), ja liemi kenkiä laittaa erilliseen järjestäjä. Katso alla. Jos se on nyt turhaa kengät edelleen pufe hänen laatikossa ilmanvaihdon tulisi varustaa reikiä lattiaan ja istuimen alla on leikattava ilmareikiä.

Istuimen leveys ja homo tavallista penkki noin. 400 mm. Kapealla käytävällä niitä kulku on pienempi kuin vaadittu ergonomia, ja jopa ripustin vaatteet välittömästi. Siksi tullut niin suosittu. Kutsutaan. Läppä obuvnitsy (avain 4). kengät tallennetaan pystyasennossa hyllyille taitto tarjottimet, asennettu alan kääntämällä sivuseinien - terälehtiä. Tee obuvnitsu päivänkakkara Avattava leveys 250-260 mm istua tarpeeksi ja eteinen leveys 1,25 m ulottuva n. 1 m, joka on hyväksyttävä. Lisäksi Tutka obuvnitsa parantaa ilmanvaihtoa sisällön sekä suljetuissa avoimissa lokeroihin. Ja jos kallistaa lokeron, niin se kuivuu kengät paremmin kuin hyllyille alla penkki.

Kiitos tiiviyttä ja suuren kapasiteetin läppä obuvnitsy usein yhdistetään yksiosainen muiden huonekaluja varten käytävällä. Yleinen vaihtoehto - yöpöydällä käytävällä obuvnitsey, pos. 5. Kun koko suhteen (600-800) x (250-270) mm, se mahtuu perinteisen jalkineet pieni perhe. Kun runsaasti tilaa (n. 1,1h0,4 m suunnitelma) yksiosainen täydentäviä istuin (pos. 6).

Razgorazhivanie pyöreä kenkäkaapit

Jos käytävällä on levoton nurkkaan tai niche (mikä ei ole epätavallista vanhemmissa kodeissa), on kätevää tallentaa kengät obuvnitse karuselli, pos. 7. erottaminen sisällön, 4. kausiluonteinen pyörivän obuvnitse saatu luonnollisella tavalla. Säilytys talvi kengät (kengät sääriluu) hylly osio itsensä pois epäsymmetrisesti, katso. Kuvio. Oikea.

Huomautus: riittävän suuri kulma käytävällä ansaitsee enemmän kuin holvi kenkä. . Esimerkiksi katso toinen video -. Salissa varustettu nurkassa kaappi kenkälokerot.

Vaatekaappi kenkää käsin (video)

Materiaalit ja yhdisteet

Asianmukaisesti kuivattiin kengät (enemmän jalkineita ja kuivaamoiden sitä, katso. Lopulta) on hyvin paikassa voidaan sijoittaa varastointiin välittömästi. Tässä tapauksessa obuvnitsa voidaan valmistaa lastulevyä 12 mm paksuus; kasvojen voit tilata kalliimpi, mutta myös näyttäviä MDF. Lastulevyn obuvnitsy täytyy ottaa keskiluokan vanhentumisajankohtana fenoliyhdisteiden (E1 tai E2). "Baby" luokan lastulevy E0 kalliita ja hauras, ja alempien luokkien halpa E3 ja E4 henkivät liikaa fenolihartsia höyryjä. Kenkien nahka, synteettiset ja liimat ovat haitallisia peräti meille. Samasta syystä obuvnitsy sopimaton OSB - rakennuksen rakennusmateriaali, uloshengitys ylimäärä fenolia rakentamisen aikana.

Huomautus: obuvnitsy metallista ja muovista tekevät avoinna vain vapaasti tuuletettu. Syy - jos lastulevy ainakin hieman, mutta hengitys tahdissa kenkä, metallia ja muovia ei hengitä lainkaan.

Mitä tulee yksityiskohtia obuvnitsy yhdisteitä, ne voivat olla mitä tahansa verhoilussa :. Shkantah päälle, ruuvi, kiinnike / suojalevyt piikissä, hiuksenhienosti, huonekalujen nitoja niittejä jne Yleensä pystyy, ja kerätä. Liikkuviin läppä yhdisteet obuvnits cm. Alla.

läppä

Obuvnitsy taitto lokerot terälehdet täydellisin, jotta niiden kanssa ja alkaa. Useimmat, ensi silmäyksellä, monimutkainen (ja kalliita ostaessaan pakki saatavilla) osat - sivukeiloista - voit tehdä omin käsin pellistä tai kovaa muovia, jonka paksuus on 4 mm. On myös mahdollista näki kentällä vanerin 6 mm paksu, jonka jälkeen liottamalla kahdesti laimealla kahdesti akrylaattilakkaa on veden perusteella. Kyllästys tarpeen tässä tapauksessa lisätä jäykkyyttä osan. Lakka laimennetaan tislatulla (!) Vettä.

Piirustukset terälehti obuvnitsy on esitetty kuviossa. jäljempänä. Kukin lokero 2 pitkällesiimalle (kevät-kesä-syksy ja koti). Korkeaan kengät täytyy lisätä turvallista, koska kengät topit ja bertsami lokerot eivät mahdu; tämä on ehkä ainoa haittapuoli terälehti obuvnits. Yksi osa kokonaiskorkeus H 300 mm otettu. Ylempi ja alempi välykset kansi ja etupaneeli obuvnitsy ei tarvitse pienempi kuin 6 mm tuuletusta varten. Samaan tarkoitukseen karman- "sinus" yläpuolella astiaan pitää olla tuuletettu. Tätä tarkoitusta varten yläosassa takaseinän kuitulevyn tehdä useita reikiä, joiden halkaisija on 40 mm tai vasemmalle rako. T. Ja keskimmäinen hylly (merkitty punaisella nuolella) asettaa pallon pidikkeitä tai irrotettavat tapit, joten voit säätää asentoa keskimmäinen hyllyn mukaan sisällön.

obuvnitsy piirustuksiin käytävällä

Tällaisen laitteen tyyppi ja mitat säilytysastioita varten kenkiä syvennykseen syvyys on vain 200 mm annettua reittiä. Kuva Erikoisuus Tämän rakenteen - liitäntään nivelet (katso alla). Valmistettu yksinkertaisesti muodossa reikien suluissa kulma terästä, on asennettu kotelon sisällä edessä kapealla. He myös kiinnitetty puristimet ja kallistus kun sivuseinät pitkälle markkinaraon. Tässä mallissa etukansi lokeron voi olla mielivaltaisen suureksi, niin että tämä vaihtoehto on mahdollista suorittaa tutka obuvnitsy ja korkeat kengät. Yksi ehto - edessä panelointi markkinarako olisi tarpeeksi vahva, ei heikko. Kipsilevy, esim. Tässä tapauksessa ei ole tarpeen.

Laite obuvnitsy kapealla

Huomautus: Sekä omin käsin aiotaan kaventaa kaappi kenkiä, katso. mestarikurssi alla.

Kaappi kenkiä kädellään (video)

Lapio, ja joitakin muita obuvnitsah (. Katso jäljempänä) kanssa saranaovea on toinen, näennäisesti tarttuva kokoonpano - sarana. Se näyttää olevan mitään, mutta ostaa, mutta se on vielä mahdollista ja tehdä omiin käsiinsä. Meidän tarvitsee vain segmenttejä ohutseinäisiä saumattomien putkien, messinki parempi - paloina rakennusten kuulakärkikynä- liittimet heimot vanhojen virvelit jne Täydellinen tapauksissa jotkut lajikkeiden kuubalaisia ​​sikareita, mutta niiden hinnat ovat nyt - ei yöllä voida sanoa. Asianmukainen menettely valmistukseen kotitekoisten sarana Taittotaso obuvnitsy seuraavasti:

  • Me katkaista osa putken pituus on yhtä suuri syvyys istukkaliitoksen. Yleensä - 1 / 2-2 / 3 paksuudesta sivuseinän obuvnitsy, mutta ei pienempi kuin 10 mm. Seinät pesä pitäisi olla enemmän kuin 5-6 mm. Tämä on häkki pesä, he tarvitsevat 2 kunkin saranan ..
  • Kaavin (kaavinta, reamer), sama, jota käytetään, esimerkiksi silloin, kun asennus / irrotus putkilinjojen hoitoaineet, poistaa viisteen sisäpuolella aisaa 0,25-0,35 mm.
  • Valitse ikeen pyöreä pää pultit, joiden halkaisija sopiakseen haltijalle rako on 0,5 mm. Purseita ruuvin kannan (jos on olemassa suora rako), poistetaan neula-tiedostoja. Hiekkapaperilla tarvittaessa voit säätää pään häkin.
  • Nasverlivaem Forstner poraa reiät ikeen alle; pora on toivottavaa toteuttaa halkaisija (tai poimia putki ikeen) korin mukana reikään tiukasti.
  • Muovattu häkistä hyvin. Jos on vapaa pääsy, voi olla mikä tahansa Asennusliima metallia.
  • Laita ruuvit acc. terälehtiä reikiä, kiristä mutterit ja lukkoaluslevyt - saranat koota valmiiksi.

Kengät, jotka ovat pitkiä, tallennetaan edullisesti stabiili suotuisa mikroilmasto (cm. Yllä). Myös kaappi tai kaapissa kenkien sesongin toisessa huoneessa tarvitaan, sali ei ole riittävästi tilaa. Oikeastaan, pitkään eivät kenkiä käytävällä pitämään toivottavaa, etenkin yksityinen koti, jossa läpi ammollaan etuovi hengittää kylmää tai vedä kosteutta.

Hyllykkö järjestelmän pitkäaikaiseen varastointiin kengät ja tasaisempi kenkä kaapit saranaovea on esitetty kuvassa. ylhäältä ja alhaalta, vastaavasti. Teline tarjoaa optimaaliset olosuhteet pitkäaikaisen varastoinnin jopa 30 tai useampia pareja kenkiä, mutta itsessään vaatii noin. 0,6 sq. m neliö. Kuitenkin vähintään ergonominen teline tarvitsee pukuhuone 6 neliömetriä. m. takaseinään Telineen, se on kiinnitetty teräs seinään ja ruuvit 6h70 muovi ankkurit. Materiaali hyllyt ja seinät - kartonki- tai lastulevy 20 mm ja 30x30 mm säde. Hyllyt parempaa ilmanvaihtoa, terästä käytetään puuta.

Piirustuksia ja teline hyllyt varastointi kenkiä

Huomautus: Tämä monipuolinen teline. Korkean ja matalan kohdat voidaan lisätä niihin leveys ja korkeus, ilman rajoitusta, niin kauan kuin paikka Havtan. Kautta hajaantuminen seinän kiinnikkeet telineen voi olla pieni, esim. osio vaahto tai betonielementtien.

Kenkä kaappi kompakti ja sijoitettu käytävä, jonka leveys on 1,5 m pitkä jalustat -. 2 m hyllyjä saman mallin kuin ennen .. tapauksessa; on kiinnitetty sivuseiniin shkantami, kulmat uria tai tavanomaisen Hylly. Takaseinän tuuletettu, kuten terälehtien obuvnitsy (cm. Yllä). Variantti purkautuneet melkein kuin teline - curbstone, ilman takaseinän välissä on rako, jalusta ja seinämän 40 mm (leveys lattialla jalkalistojen). Sitten kokoonpano jalustat järjestelmän oikeaan alakulmaan. Vuori takana - saman hallituksen kuin hyllyt osioita.

Ja mitä jos ei ole oikeastaan ​​missään kengän kaappitilaa? Tällöin pelastus järjestäjä pitkäaikaista varastointia ei tällä hetkellä kulunut kenkiä. Kuitenkin huonekaluliikkeet olet todennäköisesti tarjotaan erityinen kenkä kaappi järjestäjä (pos. 1 kuvassa.), Joka vie, jossa auki ovia, missä tahansa 2 neliömetriä. m. Mutta lyhyttavara ja vaatekauppoja löytyy paljon halvempaa kenkä järjestäjä, laukku kangas, pos. 2, on sijoitettu sängyn alle. Lisäksi kengät se hengittää vapaasti.

Järjestäjät kengät

Mutta järjestäjä ei voi ostaa laukun, jos on riittävä määrä kenkälaatikot. Ne ovat yksinkertaisesti liimattu yhteen, pos. 3. Shine hengittää että järjestäjä ei ole ollenkaan vaikeaa, ja se on helpompi työntää koloon podkrovatnogo ruutuun. Pehmeä-runko järjestäjä sitten usein jumissa.

Obuvnitsu järjestäjä pahvista voidaan myös liimata yhteen, esimerkiksi. maahan, pos. 4. fiktio suunniteltu, se voi olla varsin paikan päällä ja asunnossa, jos käytävällä on sopiva markkinarako tuote. 5. Sitten obuvnitsu pahvista nische tulee sijoittaa työntövoiman sivuun markkinaraon jäykistää koko artikkeli. Samasta syystä kartonkiaihioiden 2-3 kertaa molemmin puolin on kyllästetty vedellä laimennettu polymeeriemulsio tai vettä 2-3 kertaa PVA.

Märkiä kenkiä kuivua ennen kuin laittaa obuvnitsu tai varastoinnin aikana. Mutta - älä osta kotiin Elektrosushilki Kenkä (katso kuva).! Niiden tarkoitus - nopeasti kuivuva työkengät matka-, pellolla tai kenttäolosuhteissa, kun on tarpeen korvata lapio, tai vaikkapa mennä mittaamaan minuutti, ja kustannukset työkengät etukäteen on talousarvioon tai toimintamenoja.

Vapaa-ajan kenkiä kuivua sisäpuolella voi olla, tai jopa doroguschih merkkituotteita voi ennen takuuajan ajan halki alkuun tai irrota pohja. Asiantuntijoiden vähittäiskaupoissa tällaisissa tapauksissa heti määritetty - anteeksi, ei-takuu tapaus. Tässäpä sinulle - opastusta kuvia. Teet niin ne kuivattiin niinkuin kirjoitettu täällä?

Kengät arkeen pitää kuivata tai kallistettuna varpaat alas (pos. 1 kuvassa alla), tai parempi, painoon (mutta ei nauhoja tai nastat / tassut!) Pos. 2 ja 3, tai vielä parempaa, mistä pohjat, pos. 4. Tyylikäs kuivausrumpu järjestäjä kengät pos. 2 tekniikka ei ole liian vaikeaa, jos osaat käsitellä levyn muovista tai ruostumattomasta teräksestä.

Miten kuivua jokapäiväistä kengät

Kuitenkin, tehokkain absorptio kuivausrumpua pos. 4: täysin märät jalkineet kuivua 2-4 tuntia huone lämpötila! Kuten tiedätte, sitä nopeammin kuivaus liottaa kengät ilman lisälämmitystä, mitä kauemmin sitä käytetään.

Salaisuus imeytymistä kuivaus kengät - kiveen ja täyte tarkkuus: ennenkuin kengät kuivaus, on tarpeen pestä. Murskattu tarve absorption kuivausrumpu dolomiittia tai vastaavaa. Of riittävän vahva ja kemiallisesti aktiivinen pieni kivi oma veden imeytymistä enemmän. Lääkehiiltä (ei Lääketableteissa!) Tai silikageeli kuivatut kengät vieläkin nopeammin, mutta he itse eivät kuivata sitten helpompaa kuin palauttaa vanha hiilen laatikko maskin. Parhaiten täyttämällä imeytyminen kuivausrumpu kenkiä - kotilo tai merelle pyöristetty kiviä. Käyttöikä talvikengät ja työkengät, jos koko kauden, lisäksi ajankäyttöä, pitämään täyte, lähes kaksinkertaistui.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin