Laatikko vihannesten säilyttämiseen parvekkeella

Missä olosuhteissa on sallittua säilyttää vihannekset parvekkeella talvella?

Perinteiset talvikasvit ovat punajuoria, porkkanoita, sipulia, valkosipulia ja perunoita. Kun järjestät laatikon parvekkeelle vihannesten säilyttämiseen, voit nauttia tuoreista juurista koko talven. He ovat pitkään, vitamiineja ja kivennäisaineita säilyttäen. Talvi - aika on ennalta arvaamaton, mutta ilman pakkasia se kulkee äärimmäisen harvoin. On tapoja, joilla säästetään vihanneksia loggiaan, vaikka ikkuna olisi hyvin kylmä.

Jos asut luistamaton parveke, voit välittömästi luopua yrittää varustaa sen varastointiin vihanneksia. Kun lämpötilaa alennetaan vähintään -1 ° C: seen, peruna tulee käyttökelvottomaksi - se saa makea maku ja muuttuu pehmeiksi kosketukseksi. Jos olet huolehtinut talon lämmöstä ja parvekkeesi on lasitettu, voit suunnitella erikoisruudun järjestelyn juurikasvien varastointiin.

On mahdotonta laskea lämpötilaeroa loggaan ulkopuolella ja sen sisällä, koska kerroin riippuu monista tekijöistä:

 • laadukkaita ikkunoita (paras lämpöeristys voi olla muovi-ikkunoita);
 • kaksinkertaiset ikkunat;
 • eristyslasiyksikön alue;
 • loggian koko;
 • lämpötila sisällä asunnossa jne.

Vihannesten ja hedelmien varastointiolosuhteet

Päättää, onko mahdollista säilyttää vihanneksia ja jopa hedelmiä talvella parvekkeella, laita lämpömittari siellä ja seuraa lämpötilaa. Vertaa tuloksia alla olevassa taulukossa.

Jos lämpömittarin merkki putoaa usein alle 0 ° C, on syytä miettiä erityisruudun järjestelyä ruoan säilyttämiseksi talvella. Se voidaan tehdä itsenäisesti, ilman kalliita kustannuksia. Riittää, että käytät vähän fyysistä ja henkistä työtä.

Vihannesten säilyttämiseen voit käyttää:

 • uuni;
 • joustava kellari;
 • muovi laatikko;
 • puinen laatikko, jossa on sahanpurun kerros;
 • kotitekoinen laatikko lämmityksellä;
 • vanha jääkaappi.

Tämä on talvikauden sadonkorjuuta varten tarkoitetun ostovälineen muunnelma. Se kannattaa paljon, mutta sen hinta on perusteltu, koska se vapauttaa asunnon omistajan tarpeettomista ongelmista ja riskin pysyä talvikaudella. Kaapit voivat olla kooltaan (erikseen jokaiselle loggialle). Ne toimivat verkosta, joten sinun on huolehdittava parvekkeella toimivasta sähköjohdosta.

Termo kaappi säätelee itsenäisesti lämpötilaa ja on varustettu ilmanvaihtojärjestelmällä. Sinun ei tarvitse jatkuvasti turvatyynyjä juurikasvien kanssa. Vaarana, että tuotteet heikkenevät merkittävästi vähenee. Lämpötila säiliössä on yleensä välillä +2 - +7 ° C, mikä estää hedelmän mätänemisen.

"Parveke-kellari" - uunin talousarvion versio. Ulkopuolella se näyttää suurelta reptukselta, taitettuna ja kevyeltä ja pienikokoiselta. Se on valmistettu kolmikerroksisesta kosteudenkestävästä kankaasta ja sinteponista, on varustettu termoregulaation anturilla ja toimii myös sähköverkosta. Sen edut:

 • kesä voidaan taittaa ja piilottaa hyllylle siten, että se ei sekoita puolta loggiaa;
 • hän "vetää" enemmän sähköä kuin perinteinen hehkulamppu.

Vihannesten säilyttäminen muovisissa laatikoissa on menetelmä niille, jotka ovat liian laiskoja osallistumaan vakavampaan muotoiluun. Jos ilmapiiri alueellasi ei kuitenkaan ole liian kova, voit käyttää tällaisia ​​säiliöitä. Niitä ei tarvitse asentaa lattialle vaan telineisiin, niin että ne ovat 15 cm lattiasta ja seinistä. Vihannekset on tuuletettava. Pakattuja pussia perunoita tai muita vihanneksia tulee kaataa sahanpurulla. Jos parvekkeella oleva lämpötila laskee alle 0 ° C, lämmitä laatikot huovilla, vanhoilla takkeilla tai polystyreenivaahdolla.

Puinen laatikko, jossa on sahanpurun kerros

Tällaisen kontin tekemiseksi et tarvitse erityisiä taitoja. Tarvitset vain kaksi eri kokoista laatikkoa ja pussin sahanpurua. Yksi laatikko tulee olla isompi, toinen pienempi. Alareunassa suuri puinen säiliö pinotaan pahvia tai liinalla ja kaadetaan kerros puulastujen pituus on 10 cm. Yläosassa hakkeen on asetettu pienempään laatikkoon ja aukon seinämien väliin tiheä täytetään sahanpurua (etäisyyden tulisi olla vähintään 10 cm: n kahden seinän laatikon).

Perunat voidaan varastoida yhdessä osastoon juurikkaiden kanssa: se imee täydellisesti kosteuden.

Vihannesten on peitettävä kannella varastoinnin aikana. Jos loggia ei ole eristetty ja siinä on usein miinuslämpötila, laatikko tulee peittää lämmitysmateriaaleilla. Asiantuntijat sanovat kuitenkin, että tällaiset laitteet voivat pitää satoa talvella jopa -15 ° C: ssa.

Tällainen keksintö on välttämätöntä ihmisille, joilla on lämmittämättömiin loggia, joka usein jäätyy pakkasta. Sen valmistus vaatii jonkin verran vaivaa ja kekseliäisyyttä. Lämmitys voidaan järjestää kahdella tavalla: hiustenkuivaaja pienellä teholla tai 40 W lampuilla. Hiustenkuivaaja käynnistyy automaattisesti, kuumentaa laatikon sisältöä ja samanaikaisesti tuulettaa ilmaa.

Puupalkkeista on tehtävä tarvittava volyymin luuranko. Seinille kiinnitä vanerilevyt ja älä unohda putken reikää, jonka läpi hiustenkuivaaja saa lämpimän ilman. Sisästä seinät on peitetty kalvojen eristysaineella. Kiinnitä aukko reikään ja aseta siihen reikiä siten, että kotelossa oleva ilma leviää tasaisesti.

Toinen vaihtoehto on kiinnittää tiniputki laatikon sisään ja sijoittaa hehkulamppu sen sisälle. Yhden polttimon lämpö riittää säilyttämään tarvittavan lämpötilan säiliössä myös pakkasessa.

Jos olet liian laiska käsitöitä käsintehtyjä kaapit ja osto "kellareissa" ei ole varaa, voit käyttää vanhaa Neuvostoliiton jääkaapissa (jos koko loosin ja jääkaapin). Aseta se lattialle ovi ylöspäin, kääntämällä se "rinnalle". Hän pystyy suojaamaan satoa pakkaselta. Älkää kuitenkaan unohtako tuulettaa säännöllisesti perunoita tai sipulia, koska lauhde kerääntyy jääkaapissa.

Kun tiedät olosuhteet vihannesten säilyttämiselle parvekkeelle ja kaikki mahdolliset keinot pitää heidät pakkaselta, voit säästää satoa kevääseen asti. Sopivimpia ovat joustava kellari ja uuni. Mutta jos sinulla ei ole tilaisuutta ostaa tällaista laitetta, voit rakentaa itse tehdystä puukahvasta, joka tuo sinulle paljon etuja ja auttaa säästämään paljon.

Tytöt, ajattelemme jatkuvasti jokapäiväisistä ongelmista ja unohdamme itseämme. Kyllä meillä on puhdas talo, puhdistettu ja pestä asiat, aina on jotain syötävää. Minulla oli kuitenkin tunne, että mieheni oli rakastajattaria, luultavasti liiallisen painon vuoksi. Tässä tarkastelen Olya Cartunkovia KVN: ltä, mikä hieno mies hän on menettänyt 30 kg parin kuukauden kuluttua ja seurasin hänen ruokavaliotaan. Jo ensimmäiset tulokset ovat jo 10 kg. Ja heti mieheni alkoi kiinnittää enemmän huomiota minuun sängyssä. Kuka huolehti siitä, kuinka menetit painosi Kartunkova voi lukea täältä. Sanon vain, että työntekijä on tarkistanut itsensä.

ja niiden merkintä

Kysymyksiä ja ehdotuksia: [email protected]

Huomio! Sivumateriaalien kopiointi on mahdollista vain hallinnon luvalla ja aktiivisella linkillä lähteeseen.

Varastointi vihannesten parvekkeella talvella: kellari, laatikko, lämpökaappi

Huolimatta siitä, että talvella on jonkin verran vaikeuksia pitää joitakin tuotteita, joilla on toimivaltainen lähestymistapa, sinulla on useita vaihtoehtoja kerralla mahdollisten ongelmien ratkaisemiseksi. Lämpimiä laatikoita vihannesten säilyttämiseen huoneistojen parvekkeella on pitkään ollut laajalle levinnyt kansalaistemme keskuudessa.

Perinteitä varastoimaan perunoita ja muut hedelmät ja vihannekset (omenat, porkkanat, punajuuret), ja hillopurkit hapankaalin ja muiden säilyttämistä kotona meillä - hyvin pitkään. Isovanhemmat oli tehnyt niin joka vuosi siitä lähtien, sikäli kuin volyymi varastot kerättyä talven määritelty monin tavoin, ellei selviytymistä, niin ainakin, tehotaso. Tänään on hyvin erilainen aika, ja useimmat tuotteet ovat saatavilla supermarketeissa. Kuitenkin perinne luoda sellainen kotitekoinen "vihannesten varastointi" ei ole mennyt minnekään, vaikka se on tullut paljon vähemmän suosittua kuin ennen.

Nykyään useimmat ihmiset asuvat kaupunkien asuntoissa, eikä kylärakennuksissa, kuten aiemmin. Näin ollen ja säilytysolosuhteet ovat nykyään huomattavasti ahdasempia verrattuna niihin, jotka olivat kylässä. Ei ole niin paljon vaihtoehtoja, ja yksi yleisimmistä on kellari varastointi vihannesten parvekkeelle.

Syyt tähän, monet haluavat luoda varastot - kaikkein erilaiset. Tässä on muutama:

 • Luottamus, joka kasvoi oman kesämökinsa puutarhassa - paljon paremmin puhtauden ja ekologian kannalta.
 • Vihannesten alhaisemmat kustannukset, joita voit ostaa syksyllä viljelijämarkkinoilla, eikä kävele joka kerta paikalliseen supermarketiin.
 • Joku on ystäviä tai sukulaisia ​​kylissä tai ottaa oma loma / loma-asunnon, joka ajoittain "tarjonta" luonnon lahjat: perunat, kaali, punajuuret, paprikat, saumaus ja niin edelleen. Kaikki tämä on tallennettava jonnekin.

Useimpien kerrostalojen parvekkeet tai loggiat eivät ole lämmitettyjä. Siksi on löydettävä tiensä ulos tilanteesta, luotettavien "jääkaappien", jotka auttavat varastoimaan satoa, estäen jäätymisen jäätymisen ja varmistaen säilytyslämpötilan. Kuitenkin sen lisäksi, että lämpötila ja muotoilu tällaiselle termosäiliölle kylmällä parvekkeella on, on otettava huomioon myös monet muut asiat.

Seuraavassa on useita ehtoja, jotka ovat välttämättömiä myöhemmälle sisällön onnistuneelle tallennukselle:

 • Vihannesten säilyttämiseksi talvella (peruna, porkkana, kaali ja paljon muuta), ne on korjattava asianmukaisesti. Keräys tulee tehdä kuivalla säällä.
 • Tämän jälkeen kasvuston on oltava kuivassa paikassa.
 • Vältä altistumista auringonvalolle.
 • On tärkeää selvittää vaurioituneet sekä pilaantuneet tapaukset. Muutoin kaikki ponnistelut perunan laatikon luomiseksi parvekkeelle voivat olla turhia: tällainen viljely katoaa.

Vihje! Joka tapauksessa varastoinnin aikana olisi laadullista tuuletusta: pääsy ja ilmankierto pidentävät satoa "elinikää".

Muuten on toinen tärkeä edellytys. Se koostuu kosteuden asianmukaisesta tasosta, jonka tulee olla pieni, enintään 50%.

Suunnittelussaan kaikki tällaiset järjestelmät on jaettu kahteen päätyyppiin:

 1. Joustavat lämpökaapit vihannesten säilytykseen. Ne muistuttavat etäällä suuresta lämpimästä pussista, joka on valmistettu tekstiilialustalla. Lämpökassin ilmeinen etu on se, että talvikauden lopussa se voidaan taittaa, mikä säästää paljon tilaa.
 2. Termolaatikot, jotka muodostavat kiinteä rakenne, joka on valmistettu tietyn materiaalin. Useimmiten käytetään puun (aluksella, vaneri, OSB-levyt, jne.).

Cache vanhasta jääkaapin

Lisäksi, eri paikoissa luokitellaan riippuen materiaalista, josta ne on valmistettu (puuta, vedenpitävä kestävä kangas, muovi, jossa on metallirunko), sekä siitä, onko tällainen lämmitys varastointia tai ei. Tilavuus ne voivat myös olla erilaisia, joskus ne ovat erilaisia ​​hylly (vaakasuoraan tai pystysuoraan).

Vihje! Ylimääräisiä mukavuutta ja käytön vapaata tilaa ylhäältä tällaisia ​​säiliöitä on tehnyt Winter penkki ja joskus - jopa pieni sohva, kesä jotka toimivat penkkejä missä istua ja levätä.

Mitä rakenteisiin ilman ylimääräisiä sähkölämmitys, se on parasta käyttää niitä paikoissa, joissa ei ole suoraa kosketusta pakkasilmaa. Toisin sanoen, puhumme kuistia, yhteinen käytävillä, lasitetut parvekkeet ja niin edelleen. Vaikka jotkut suljettu parveke on parempi asentaa lämmitetty lämmin laatikko, edullisesti varustettu termostaatilla. Kiitos jälkimmäisen, sinulla on mahdollisuus säätää ilman lämpötilaa sisällä. Rajat vaihtelevat, esimerkiksi 0-10 astetta, riippuen siitä, mitä tuotteita aiot tallentaa sinne. Kulutuksen taso sähkön heiltä vastaavasti myös erilainen. Joka tapauksessa, se on luotettavampi, kasvikset tässä Lara ei jäädy, ja pankit hapankaalin tai Marinoidut sienet - eivät räjähtää kylmältä.

Pidä vihanneksia parvekkeella talvella se on mahdollista ja joustava säiliö, joka on epämääräisesti muistuttaa suuren laukun tai repun. Tällaiset mallit ovat hyvin käytännöllisiä, koska, kuten jo mainittiin, ne voidaan poistaa tai siirtää väliaikaisesti tarvittaessa. Joissakin malleissa on varustettu termostaatti. Toisaalta, voit tehdä laatikko vihanneksia parvekkeella omin käsin, mikä ei ole totta pehmeää pussien, joka useimmissa tapauksissa suorittaa teollista tavalla. Nämä asiat ovat yleensä parempi ostaa varastoon kuin tehdä itse. Kun kaikki käytännöllisyys pussin, termospullo ei tehdä ottomaanien, sohva tai istuin. Joten, kaikenlaiset rakenteilla on omat etunsa ja haittansa. Jokainen valitsee oman, joka perustuu niiden edellytykset ja vaatimukset.

Siitä, mitä lämpötilaa kestävät vastaavia malleja. Kaikki riippuu joukko perusteita, kuten miten kasvis eristetty kaappi, onko sillä lisäeristys, jos parveke on auki tai kiinni, ja niin edelleen. Joka tapauksessa on parempi olla varastoida tuotteita lämpötilassa -30 ° C tai alle. Muuten, tämä suositus koskee myös eristys, koska liian lämmin sää, perunat ja vihannekset voivat olla alaisia ​​vaurioita. On toivottavaa, että kellarin seinät ovat ohuita ja ei suorita toimintaa isotermi ja positiivinen lämpötiloissa.

voit tehdä laatikko perunoita parvekkeella omin käsin, ilman kieltänyt sitä ulkopuolisilta asiantuntijoilta haluttaessa. Yksinkertaisin muotoilu ei ole varustettu lämmön ja sähkön. Ennen siirtymistä yksityiskohtaisemmat vaiheittaiset ohjeet, on tarpeen yleensä harkita liittyvien tärkeimpien suositusten valmistukseen, asennukseen ja sijoituspaikan valinta.

Niissä tapauksissa, kun olet ylpeä omistaja melko tilava parveke tai loggia, ja jos aiot säilyttää vihanneksia joka talvi, on järkevää ajatella luoda kestäviä paikallaan kellari, joka voi kestää useita vuosia.

Suositus! Joissakin tapauksissa voit käyttää materiaaleja käsillä, sekä jäänteet laudat tai vaneri, jotka ovat noin mökillä tai autotallissa.

Olisi huolehdittava perunoita (tai muita vihanneksia) ei joudu kosketuksiin tiili, betoni ja muut sen kaltaiset aineet, sillä se voi aiheuttaa hajoamista ja siten pilaantumista. Tätä varten ja sivupinnat, ja "kerros" talvisäilövalmisteluja laatikko on lohkottu muiden materiaalien kanssa. Mikä parasta, jos se on puuta.

Niissä tapauksissa, kun on kyse siitä, Hruštšov tai muun vastaavan majoituksen parvekkeella pieni alue, voit tehdä kontti pystykuormituksessa. Kansi siten voidaan edelleen lämmittää, koska se on kautta suurin lämpöhäviö voi tapahtua. Vaihtoehtoisesti, se voi olla valmis sisältä folio, tai vain kattaa kannen mitä tahansa materiaalia, kuten huopa, huopa, vanha takki ja niin edelleen.

Kuten näemme, vaihtoehtoja tehdä laatikon tallentamiseen perunoita talvella parvekkeella käsillään - paljon. Keskittyä yhteen niistä, joka voi olla kaikkein monipuolisin ja mennä lähes mihin tahansa asunnossa. Joten, me luettelo tärkeimmistä vaiheista omaan tuotantoon:

 1. Ensimmäinen askel on huolellisesti mitata tilaan parvekkeella. Tämä auttaa ymmärtämään, mitä sinulla on vaihtoehtoja ja varmistaa, että siinä voidaan valmistaa tiettyä rakennetta näytteen ja kokoja.
 2. Yritä suunnitella kaiken niin, että syvyys kellarissa enintään 0,7 metriä. Muuten (pystysuoraan kuormitus), kasviuute tai tölkit, siitä tulee ratkaista saumaus. Erityisesti - aivan alhaalta. Kapasiteetti, joka tapauksessa, on oltava "sisältö" riittää kunnon tilavuus.
 3. Valmistautua laudat alustaan, sekä vaneri, lastulevy tai MPS verhous seinät tulevaisuudessa. Mukaan välttää syntymistä ja leviämistä hometta ja homeen tulevaisuudessa, peitä ne lakalla tai erityinen yhdiste. Kuivaamisen jälkeen maahan merkitsemään leikata.
 4. Yhteensä, pitäisi olla 4 teline, joka määrittää korkeus laatikon, sekä 12 vaakatasossa (2 kummallekin pinnalle, mukaan lukien kansi).
 5. Kun nauloja tai ruuveja rakentavat kehykset kuljettavat sekä säiliön ja kannen, joka kattaa sen.
 6. Sitten ottaa levyn materiaalia, joka on valmistettu te olettaa, että tämä vaneri, ja leikkaa sen pintaan 2 kummallakin pinnalla on rakenne: cap, pää- ja sivuseinät sekä päivän. Sisäarkkipari siis oltava vähintään 100 mm. kussakin tasossa.
 7. Leikattiin eriste (vaahtomuovia tai paisutettu polystyreeni), paneelit kannen 6, ala-, etu- ja takaseinät, vastaavasti. Vaihtoehtoisesti, kivi voidaan käyttää (mineraali) villa. Edullisesti, siten, että mineraalivilla on riittävän tiheä. Varmista kaikki obsheyte luuranko arkkia vaneria. Tekaistaan ​​kansi seuraavat samaa tekniikkaa.
 8. Silmukka voidaan käyttää kiinnittämiseen kannen. Toisaalta, oletetaan, että se oli vain vuokrattu.
 9. Lopuksi ulkopuolelta voidaan käsitellä sai lämpimän laatikko erityisellä lakalla. Se auttaa pitämään puun ilman kosteudelta.

Joten hän valmisti kaappi. On huomattava, että lopullinen kokoonpano koko rakenne on parempi tuottaa jo parvekkeella. Muuten voi käydä niin, että se ei yksinkertaisesti sovi parvekkeen oven tai ikkunan.

Asianmukaisesta varastoinnista vihanneksia parvekkeella talvella olettaa läsnäolo hyvän mikroilmaston. Ensinnäkin, voit tehdä pieniä reikiä tai ajoittain auki kellariin. Toiseksi on mahdollista tehdä yksinkertainen "lämmitys" järjestelmään. Doing vieressä kattaa pieneen rakoon, voit tarvittaessa (esim, jos jyrkkä pudotus lämpötila kadulla) esittää hehkulamput, niin sanottu "siirrettävyyden". Yksi Moina lamppu, esimerkiksi, 100 wattia, on riittävä saamaan aikaan ylimääräistä lämmitys sisällä. Aloita sen parvekkeella, voit käyttää tavallista laajennus. Kytkin on asennettava sisälle asuntoon, joten et tarvitse joka kerta mennä kylmä parveke tai Loggia.

Vihje! Vaihtoehtoisesti voit käyttää vanhaa työelämän ulkopuolella jääkaappi. Tässäkin tilassa sillä on hyvät eristysominaisuudet. Lisäksi hän on jo toimiva ovi. Voit myös hakea muunnettu vanhat huonekalut tai pakkausta tiiviin vaahdon.

Sinä vain sytyttää valoa, ei muuta. Suunnittelu - hyvin yksinkertainen, mutta samalla se on melko tehokas. Yksikin lamppu riittää varmistamaan, että kasvikset ovat jäätyneet laatikon sisällä. Sitä paitsi, et voi kytkeä lamppu pysyvästi. Anna sen käydä muutaman tunnin, ja sitten voit poistaa sen. On mahdollista sisällyttää erityisesti ja yöllä, kun ulkolämpötila laskee merkittävästi.

Suuri "laatikko" voidaan jakaa osiin

Sähkön kulutus, edellyttäen, että valo loistaa (ja siten lämmittää sisätilan parvekelaatikon) muuttuvasti enintään kohtuullisina. Mutta tiedät varmasti, että kaikki ne tässä uunissa vihannekset, perunat, porkkanat, kaali, paprika, punajuuret ja muut, on ensinnäkin kuiva, ja toisaalta ne eivät jäädy. Jos sähkönkulutus ei häiritse sinua, niin siellä on vaihtoehto sijasta (tai molemmat) hehkulamppu ja käyttää säännöllistä hiustenkuivaaja. Sen lisäksi, että se lämmittää paljon vahvempi ja pumput kuumaa ilmaa paljon nopeammin. Lisäksi, se voi olla myös kauko-ohjata huoneeseen.

On tärkeää ymmärtää! Käytettäessä valoja tai sähkölaitteiden olisi erityistä huomiota turvallisuuskysymyksiin.

Antaa lisää lämmöneristyksen tapauksessa erityisen vakavia pakkaset voivat lisälämpöeristeenä, koteloitu parveke "kellarissa" huopia tai raskas vaatetus. Kyllä, ja sitä ei tulisi laittaa kylmään betoniparvekkeeseen laatta, ja arkki lastulevystä paksu, tiivis vaahto ja muut vastaavat pinnat. Vaihtoehtoisesti on mahdollista asentaa lämpömittari anturilla sisäpuolella kieltä. Näin voit hallita sisälämpötilaa. Nämä ovat mielenkiintoisia, mutta samaan aikaan, yksinkertaisia ​​ideoita, jokainen voi käyttää. Tärkeintä - olla fiksu eikä pelkää ratkaista tehtäviä. Kaikki tämä auttaa pitämään sato kevääseen turvallisia.

Valokuva esimerkkejä siitä, mitä voi olla laatikon jääkaappiin vihanneksia parvekkeella. Klikkaa nähdäksesi suurempi kuva:

Useimmat ihmiset, jotka synnyttävät mökin itse, on hyvin tietoinen siitä, että se on paitsi työpaikka ja viljely sadon, mutta kaikkein kulmat jossa voit rentoutua kaupungin hälinästä ja nauttia kauniista näkymistä luonnon ja maan.

Luonnonvaraisia ​​eläimiä ja lintuja, jotka elävät luonnossa, ei voi luottaa siihen, että talvella se joku auttaa heitä kuinka heidän kesyjä "veljensä".

Jokainen meistä rakastaa kauniisti sisustettu sisustus. Tämä sitoumus on erityisen kysyntää jos sisustusratkaisuja vaikuta hyvän mielen ja ilon meidän rakkaitaan.

Jokainen tunnollinen omistajan täytyy huolehtia mukavasti heidän lemmikki, ohjaa kuuluisa lainaus "Pikku prinssi": "Me olemme vastuussa niille, jotka ovat kesytetty."

Ennemmin tai myöhemmin, ennen kuin suurin osa meistä on edessään tehtävä ostaa uusia huonekaluja, kuten tuolit. Samalla, se ei aina järkevää ostaa uusia huonekaluja riittävän korkeat hinnat, koska voimme palauttaa vanhat tuolit.

 • Projektista
 • mainostajat
 • palaute
 • Sivukartta

Lainaus tietojen on sallittua vain silloin, kun määritetään aktiivinen indeksoitava ansioksi.

Vaihtoehdot kellarissa parveke

Jos asut huoneistossa kerrostalossa, niin ennen kuin varmasti esiin kysymyksen siitä, missä ja miten säilyttää vihanneksia talvella. Asukkaat ensimmäisessä kerroksessa järjestää kellarin suoraan Loggia tai parveke, vypilivaya reikä lattiassa ja kaivamaan kellarissa.

Tällaisille käsittelyt täytyy saada paljon luvat eri tahoilla ja sopimus kaikkien asunnon, on erittäin ongelmallinen. Siksi lähtö asukkaille kerrostalot, vain yksi - järjestää kellariin aivan parveke. Voit ostaa valmiina termokonter tai rakentaa vihannes tallentaa parvekkeella käsillään.

Ongelma varastointi vihanneksia parvekkeella merkitystä, joten käsityöläisten ja teollisuuden valmistajat ovat suunnitelleet erityisiä laatikot, jotka jäljittelevät mikroilmaston samanlainen olosuhteiden vihanneksia tässä kellariin.

 1. Uuni - valmis kellarissa-laatikko säilytykseen vihannesten, soveltuu käytettäväksi lämpötiloissa -40 ° C, voidaan ostaa kaupasta. Kotelon oli metallin jauhe pinnoite, sisempi laatikko - sinkittyä terästä. Yleensä tilavuus on 300 litraa, joka on varustettu ilmanvaihtojärjestelmä. Sisäänrakennettu sähköinen markiisit ja termostaatti automaattisesti lämpötilan säilyttämiseksi varastoinnin vihannekset 2 + ... + 10 ° C, on kytketty kodin sähkölaitteet kellarissa. Standardin syvyys 0,5 m, korkeus on enintään 1,2 m, leveys - 0,85 m.
 2. Lievä sähköinen kontti - termopogrebok parvekkeelle, kuten ison säkin mielen. Kellarissa on valmistettu kahdesta kerroksesta vettä hylkivästä materiaalista väliin sinteponovye kerros. Säilyttäminen vihannekset on, lämpötilassa, joka on - 40-5 ° C, automaattisesti käyttämällä sisäänrakennettua lanka lämmittimiä tai digitaalinen termostaatti. kellareissa etu on kevyt, 3,5-5 kg ​​ja kätevä mitat sijoitettavaksi parvekkeilla tai parveke.
 3. Rakenna kellari parvekkeella käsillään - suosituin ja hämmästyttävä tapa tallentaa vihanneksia kaupunkien asuntoja. Kotitekoinen vihannes varastointi on eristetty uuni, joka on asennettu laatikon sisällä vihanneksia. Kotelon avulla luodaan suotuisa mikroilmasto Sisäpuolella sekä viljelykasvien: kaali, perunat, omenat pysyvät tuoreina ilman peremerzayut eikä kuivaa. laatikko valmistustekniikka on yksinkertainen, niin näytämme miten tehdä kellari parvekkeella käsillään.

Pehmeä kellari joka säilyttää vihanneksia

Uuni - teollisuuden kellari parvekkeella tallentaa vihanneksia

mitat

Vain huomata, että erityiset vaatimukset laatikon koko ei ole läsnä, mutta on suositeltavaa käyttää kellariin käyttökelpoista tilaa kuin mahdollista, jotta optimaalinen koko laatikon parvekkeella: K * L * D - 1200 * 1000 * 600 mm. Loppujen lopuksi kaikki riippuu siitä, missä aiot omistautua kellariin parvekkeella tallentaa vihanneksia talvella.

Tehdä pieni kellari parvekkeella tarvittavat materiaalit maljattavaksi valintasi: 20mm paksu lauta, vaneri, lastulevy. Kehyksen - Baarit 20 * 40 * 40 mm tai 40 mm. Kaikki materiaalit suositeltavaa kyllästää tulenkestävät ja antifungaaliset yhdisteet, sitten soveltaa vettä hylkivä kerros: valmistelu moottorin, pellavaöljy, aluketta ja pinnoite lakka.

Vaneri - luotettava ja kestävä materiaali valmistukseen laatikko parvekkeella

Eristykseen laatikossa parveke sopii Styrox eristys, mineraalivilla, vanha huopia. Jos alue talvella lämpötila ei koskaan laske alle 20 ° C, ja huone on eristetty, se voi olla kellari parvekkeella ilman sähköä, niin tarvitset ylimääräistä folio eristys - izolon.

Aloittaminen:

Rakentaa jalusta alle kellariin 50-100 mm, eristää laatikon pohjaan kylmän lattian. Ulkomitat on vastattava alue varattu laatikon. Tee runko tikkuja, päällystää ja asetettu eristeen sisällä ja asentaa jalusta paikalleen.

Seuraava askel - puitteet puolin kehossa. Leikkaa tangot kooltaan, yhdistellä niitä kehyksessä, me vahvistamme reunoilla jalustan ruuveilla. Sivurunkojen on kiinnitetty ylhäältä ja alhaalta ylimääräisiä baareja kulmat. Verhotun materiaali ja takaseinän puolelta.

Edelleen, kellarin tuottaa kotitekoinen sisempi laatikko. Laatikon mitat tulisi olla kummallakin puolella on pienempi kuin jalustan 100 mm, jos eristekerroksen 1 ja 150 mm, jos kerroksen 2 on järjestetty.

Jalusta alle kellarin suojaa laatikkoa ja vihanneksia jäätymisen alla

Kokoja, esimerkkinä mm:

Ulkovaippa, jos aiot tehdä sisäänrakennetun kellari parvekkeella, sivut on kiinnitetty seiniin

sisempi laatikko runko kuin valmistuksen baareja ja on vaippa, liitä eristys. Jos laatikko vihanneksia parvekkeella suunnitellusta kuumentamatta, laatikko suojella 2 kerrosta eristys ja kiinnitä alkuun folio izolon.

Kellari parveke - kerros kakku: ulkokotelon, eristys, sisempi laatikko

Jos kotona kellari parvekkeella suunnitellaan ilman sähköä, sisäinen boksi suoraan jalustan päälle. Vaatekaappi vihanneksia kuumennetaan asetettu jalat 100 mm, leikattiin baareista.

Seuraavaksi magneetteja tai silmukan kiinnitetty kiskoihin, asettaa etuseinä pääasiassa laatikon. Tämän tarkoituksena on varmistaa vapaa pääsy kuilu että olemme tarjonneet, jossa laatikon jalat. Tämän aukon on sijoitettu kuumennuselementin: hehkulamppu tai lämmitin. Lämmitetty ilma nousee ylös, jolloin syntyy mukava lämpötila koko kasvi varastointi. Lämmityselementit voidaan laittaa laatikon sisällä ja päällä vihanneksia, tässä tapauksessa etuseinän kiinnitä ruuveilla.

Kellari, parveke suunnittelu

Leikattu kansi ulkomitat kodin kellariin, ja sen avulla metalli silmukoita liittää sen ruutuun. Sisäpuolelle kannen liiman lämmitin.

Photo laatikko parvekkeella tallentaa vihanneksia talvella

Termostaatti kellarissa - ylellisyyttä tai välttämätön toimenpide?

Loppuvaiheessa kellarissa yksikkö parveke kätensä - asettaa termostaatti, joka pitää lämpötilan tietyissä rajoissa. Termostaatin säästää laatikon sisällä ja ilmastointilaitteen ja kokemus säilyttämisen viljelykasvin poissa ollessasi.

Helpoin tapa ostaa valmiina yksikkö, tai käyttää anturia jääkaapista, ne antoivat rele, sen avulla voit asettaa halutun lämpötilan. Asetetaan termostaatilla piiri lisäksi anturi ohjaa automaattisesti kytketään päälle ja pois päältä lämmittimet. Tyypillisesti, kun lämpötila-anturi, jota transistorit, diodit ja termistorit. Yksinkertainen kytkentäkaavio voi ladata verkosta radioamatöörien ja tehdä termostaatin kellariin parvekkeella käsillään.

Edullisin tapa automatisoida lämmitys ja lämpötilan säätämiseksi laatikon sisällä varastointi vihannekset - koti anturi nolla. Periaate sen toiminta perustuu fyysisiin ominaisuuksiin vesi: 0 ° C: ssa ja jäädyttää se laajenee. Tämä ominaisuus käyttää avaamaan ja sulkemaan toimitusketjussa. Vesi on korkea terminen inertia, mikä lämmitys ja jäähdytys kestää kauan, joten optimaalinen käyttö tilavuus oli 200 ml anturin herkkyys, ja asentaa se kylmässä.

Anturi kellarin parveke voi olla tehty lasipurkkiin, se täyttyy vedellä, ja alentaa float - vaahto, sulkulevyn. Sulje kansi koskettimet, jotka on liitetty lämmitysjärjestelmään. Säädä lämpötila-anturi, se on tarpeeksi jättää rako 2 mm: n välillä uimurin ja kansi. Jäädyttämään vesi laajenee, uimuri nousee ja sulkee koskettimen, päälle lämmitys kellarissa. Kun lämpötila nousee yli 0 ° C, jää alkaa sulaa, koskettimet ovat auki.

Tässä artikkelissa keskustelimme miten järjestää täyden kellari parvekkeella, jossa kasvikset mätänee, ei saa jäätyä ja säilyttävät hyödyllisiä ominaisuuksia ennen seuraavaa sadonkorjuuta. Mikä tapa on helpompaa sinulle, että tallentaa parvekkeella kellarissa, joitakin vihanneksia etusijalle - sinä päätät. Vuonna puolestaan ​​korostamme, että ehdotettujen menetelmien kellareissa laite varmistaa pidät vihanneksia koko talven.

Olen hämmentynyt kantta, ei tulla kylmä laatikon sisällä?

Jos sinulla on kylmä, voit lämmittää kellari, kopioitu kehä päällysteipille-tiivistysaine.

Pohjimmiltaan jolloin laatikko parvekkeella vanerin? Miksi materiaalien käsittelyyn?

Laatikko parvekkeella voidaan tehdä mistä tahansa materiaalista, ainakin osista vanhoja huonekaluja ... Jos aineita ei käsitelty, kellariin ei palvele teitä pitkään, väistämättä tulee sientä, myös laatikon sisällä on kuumennuselementit välttää tulipalon, se on parempi olla varma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin