Laatikko vihanneksia parvekkeella käsillään

Kellari, uuni ja varastointi parvekkeella käsillään

 • Kerma sientä jalat Ekzomin
 • Kapselit Vetoksik loisia
 • Complex Sustalayf palauttaa nivelet

Pääsääntöisesti jokainen huoneisto ei ole tarpeeksi tilaa majoittaa kaikki hänen suunnitelmia. Siksi monet ihmiset käyttävät ylimääräisenä osio tallentaa sen loggias ja parvekkeet. Voit tehdä tässä erilaisia ​​hyllyjä, kaappeja, kaappi, tässä poistaa joitakin asioita. Pystyttämisen erityinen laatikko, voit lisätä tässä vihanneksia, kotitekoisia. Tässä Loggia ei vain lisää tallennustilaa, mutta myös erinomainen virkistysalue.

Miten saada parvekkeelle kellarissa?

Kun laite on vihannes tallennustilaa täytyy seurata joitakin ohjeita:

 1. Lämpötila tässä hätävara kellariin on 1 + ... + 5 ° C: ssa, kosteudessa 85-90%. Sitten vihannekset eivät kuivu eivätkä lahoa.

Varastointi vihanneksia parvekkeella voidaan suorittaa neljässä käytössä olevat astiat kellarissa:

Viimeinen laite tekee täydellisen kellarissa kellarissa, joka sopii paljon hedelmiä ja vihanneksia sekä säilykkeet.

Vasen - itse laatikon, oikealla näkyy miten lämmitysjärjestelmä, jos haluat säilyttää vihanneksia parvekkeella, jopa erittäin kylmässä.

Tämä laite on rakennettu. Joten ensin sinun täytyy lopettaa parveke, johon asennat laatikon, kiinnitä tikkuja muodossa suorakulmion lattialle, ja alkuun on korkeudella kellarissa.

Jos et aio säilyttää hedelmiä ja vihanneksia täällä pakkasta, niin voit tehdä yksinkertaisen ilmanvaihtojärjestelmä. Voit tehdä tämän, tampata lattialaudat ovat väärin vierekkäin, ja hieman etäisyyttä.

1

aluksella tai yläsauvoista olisi vaikuttavampi kuin sivuilla, joilla saat kehyksen, johon haluat liittää saranat ja kansi.

Kiinnitä kahva kansi niin, että voit helposti avata parveke kellari.

Sitten sinun täytyy koota toiseen ruutuun, joka on vapaasti sijoitetaan ensin. Sen seinät ovat ohuemmat, joten laatikko voidaan valmistaa lastulevyä, vaneria tai pahvilaatikoihin. Kansi on myös eristää.

Se voidaan kiinnittää sisäseinät laatikon ja kannen folio eristys, mikä lämpö jäähdyttävät vihanneksia, ja kylmällä säällä suojaamaan niitä hypotermia.

Paint laatikon ulkopuolelle tahra. Muuttaa toisiinsa ja kodikas sohva, vie vähän tilaa:

 1. Laita se päälle kansilehden vaahtoa ja kankaan tehdä hieman päiden yli. Avulla huonekalujen nitojan liittää näitä materiaaleja puupinta kannen.

Jotkut käsityöläiset rakentavat tiili pohja, tehdä luotettavaa varastointi vihanneksia parvekkeella. Sisällä on myös eristetty, joten voit jättää täällä koko talven vihannekset.

Miten tehdä een uuniin?

Kuten näette, rungon ja laatikon haluat järjestää ilmarako, sekä luoda eristyksen. Alla on lämmitin, joka tukee tarvittavia hedelmien ja vihannesten lämpötila. Voit ostaa termostaatin tai lämpömittari perustaa tänne, jotta haluttu ilmasto, joka perustuu sen suorituskykyyn.

Katso kaavio, joka auttaa luomaan lämmitti kellari parvekkeella.

Kuten näette, poratun reiän työnnetään lämpömittari nähdä lämpötilat laatikon sisällä. Ajo laite lämmitysjärjestelmä on myös esitetty tässä.

 1. Tämän kellarissa sisältää myös ulomman laatikon, mutta kahden sisäisen Masters, josta viilua. Ne laittaa sisälle siten, että ulomman seinät ja lattia kanava oli 5 cm: n aukko.

 • Lue yleiskatsaus monimutkaisten keinoja peräpukamat Proktonol
 • Miten laihtua 20 kg - todellista arvion Guarchibao

Miten rakentaa myymälän 1. kerroksessa?

Voit tehdä tämän kaivaa kellari, laajentaa seinän parveke alas.

Tämän jälkeen sinun täytyy varastoida tarvittavat materiaalit. Tehdä kellari pohjakerroksessa, tarvitset:

Seuraa ohjeita:

 1. Kaivaa ojan alla parvekkeella. Korkeuden Tämän syvennyksen on oltava sellainen, että tulevaisuudessa kellarissa voisi nousta seisomaan. Leveys on sama kuin parvekelaattaan.

Katsokaa kellarissa laitteistossa parvekkeelle, joka on sinulle hyötyä.

Kun betoni on täysin kuiva ja sen ulkopuolella, olet tehnyt täyden vihannes tallentaa perheelle.

Muut mallit omin käsin

Tällainen säiliö on jäykkä kotelo, upotettu termostaatti, joka ylläpitää haluttu lämpötila säiliön sisällä. On ilmanvaihto, se ei salli kosteutta. Lämmitys Kaapit ovat käytettävissä, kuten eri tilavuus, voit noutaa ne iso tai pieni parveke, perheen erikokoisia.

Näyttää siltä, ​​että tämä on yleinen synteettinen pussiin, mutta se ei ole. Tällaisen vihannes tallentaa pienoiskoossa käyttäen vedenpitävä kangas ja eristys. Asia upotettu elektrodit, jotka kuumennetaan, lämpötila nostetaan haluttuun, jolloin vihannekset jäätyä kylmällä säällä.

 1. Tehdä tällainen kaapissa parvekkeelta elintarvikkeiden varastointi, sinun täytyy kaataa puulaatikko baarista. Lähi kiinnittää myös luotettava puutavaraa.

Voit rakentaa, ja toinen mini-kellari, parveke.

 1. Sen leveys on sama leveys Loggia. Laittaa kaksi lautaa pystysuunnassa yhdensuuntaisesti toisiinsa nähden, kaksi post vaakasuunnassa kerätä laatikko ruuveilla.

Tällaisia ​​laitteita voit tallentaa vihanneksia, hedelmiä, kaikenlaisia ​​kotitekoisia parvekkeella. Jollei oikeaan tilaan, nämä tuotteet eivät pilaannu pitkään. Ostaa niitä kerran, tulet pysyvästi säästää tarpeesta mennä kauppaan hedelmien ja vihannesten. Jos kasvaa niitä puutarhassa, sitten ratkaista ongelmia niiden varastointi.

Tätä varten tarvitset:

 • Kaksi puista tanko-osa 5 cm;

 1. Leikataan pois toinen pitkä kisko yksi pieni, nämä elementit tulee ylempi ja alempi säteitä puinen laatikko tankojen.

Tällainen Laukku voi käyttää muita ideoita. Tarvitset myös:

Ompele säkkikangas pussi suljettavaan alkuun. Reunat tölkki lohkottu kanssa pitsi. Asettaisi tuloksena saadun tuotteen valitun laatikko kaada alas hieman sahanpuru, aseta kerros kuivattiin porkkanat. Aivan oikein, sandwiching se haketta, täytä säiliö. Hyvä idea, joka auttaa porkkana ei lahoa eikä haalistu pitkään.

Kätevä varastointi laatikot vihannesten puusta. Luomisen periaate toisen laitteen, joka koostuu kolmesta osasta, näkyy seuraavan kuvan.

Jos olet kiinnostunut tästä aiheesta, mutta vielä kysymyksiä heille vastaamaan seuraaviin videoita. Ensimmäisessä osassa periaatteet uunin yksikön.

Varastointi vihanneksia talvella parvekkeella: kellari, kaappiuunissa

Huolimatta siitä, että talvella on joitakin vaikeuksia kannalta säilyttämisen joidenkin tuotteiden oikea lähestymistapa, sinulla on oikeus useita vaihtoehtoja käsitellä mahdollisia ongelmia. Lämmin säilytyslaatikot vihanneksia parvekkeella asunnoissa on pitkään ollut yleistä keskuudessa kansalaisillemme.

Perinteitä varastoimaan perunoita ja muut hedelmät ja vihannekset (omenat, porkkanat, punajuuret), ja hillopurkit hapankaalin ja muiden säilyttämistä kotona meillä - hyvin pitkään. Isovanhemmat oli tehnyt niin joka vuosi siitä lähtien, sikäli kuin volyymi varastot kerättyä talven määritelty monin tavoin, ellei selviytymistä, niin ainakin, tehotaso. Tänään - aivan eri aikoina, ja suurin osa tuotteista saatavilla supermarketeissa. Kuitenkin perinne ainutlaatuisia kotitekoisia "kasvi store" ei mene pois, vaikka, ja on tullut paljon vähemmän suosittu kuin ennen.

Nykyään useimmat ihmiset elävät asunnoissa, eikä kylässä taloa kuin ennen. Näin ollen varastointiolosuhteet tänään - paljon enemmän rajoitettu verrattuna niihin, jotka olivat latoja kylässä. Vaihtoehdot eivät ole monta, ja yksi yleisimmistä on kellarissa varastointiin vihanneksia parvekkeella.

Syitä monet ihmiset rakastavat luoda varantoja - hyvin erilaisia. Tässä muutamia niistä:

 • Luottamus siihen, että kasvatettu vuodetta kotimaassaan - paljon parempia tuloksia puhtauden ja ekologian.
 • Halvemmalla vihanneksia joka voi ostaa maanviljelijöiden markkinat syksyllä, mutta ei mennä aina silloin paikallinen supermarket.
 • Joku on ystäviä tai sukulaisia ​​kylissä tai ottaa oma loma / loma-asunnon, joka ajoittain "tarjonta" luonnon lahjat: perunat, kaali, punajuuret, paprikat, saumaus ja niin edelleen. Kaikki tämä on säilytettävä jonnekin.

Useimmat parvekkeet ja lasitus monikerroksisissa rakennuksissa ei kuumenneta. Joten sinun täytyy löytää ulospääsyä tilanteesta, luoda vankka "jääkaappi", joka auttaa pitämään sato, estäen jäädyttäminen kylmässä ja asianmukaisessa säilytyslämpötila. Kuitenkin lisäksi, todellinen lämpötila ja suunnittelun kylmälaatikossa parvekkeella kylmä, kannattaa harkita monia muita asioita.

Tässä on useita ehtoja, jotka ovat välttämättömiä onnistuneen säilyttämiseen sisällön myöhemmin:

 • Jos haluat tallentaa talvi kasviksia (perunaa, porkkanaa, kaalia ja enemmän), ne olisi kerättävä asianmukaisesti. Olisi kerättävä kuivalla säällä.
 • Tämän jälkeen sato makuulle kuivassa paikassa.
 • Välttää altistumista auringonvalolle.
 • On tärkeää lajitella ulkoisia vaurioita ja vahingoittuneen aineiston. Muuten kaikki ponnistelut luoda laatikko perunoiden parvekkeella voi olla turhaa: tämä sato on yksinkertaisesti kadonnut.

Vihje! Joka tapauksessa, varastointi on tarjottava laadukkaita ilmanvaihto: pääsy ja ilmankierto pidentävät "elinikä" sadon.

Muuten, on toinen tärkeä edellytys. Tämä on varmistaa asianmukainen kosteustaso, jonka on oltava pieni, enintään 50%.

Suunnittelun, kaikki tällaiset järjestelmät on jaettu 2 pääryhmään:

 1. Joustava Lämmitys varastointikansiot vihanneksia. He epämääräisesti muistuttavat suuri lämmin pussi, perusteella tehdyt tekstiili. Termomeshka selkeä etu on, että lopussa talvikauden se voidaan taittaa, mikä säästää paljon tilaa.
 2. Termolaatikot, jotka muodostavat kiinteä rakenne, joka on valmistettu tietyn materiaalin. Useimmiten käytetään puun (aluksella, vaneri, OSB-levyt, jne.).

Cache vanhasta jääkaapin

Lisäksi, eri paikoissa luokitellaan riippuen materiaalista, josta ne on valmistettu (puuta, vedenpitävä kestävä kangas, muovi, jossa on metallirunko), sekä siitä, onko tällainen lämmitys varastointia tai ei. Tilavuus ne voivat myös olla erilaisia, joskus ne ovat erilaisia ​​hylly (vaakasuoraan tai pystysuoraan).

Vihje! Ylimääräisiä mukavuutta ja käytön vapaata tilaa ylhäältä tällaisia ​​säiliöitä on tehnyt Winter penkki ja joskus - jopa pieni sohva, kesä jotka toimivat penkkejä missä istua ja levätä.

Mitä rakenteisiin ilman ylimääräisiä sähkölämmitys, se on parasta käyttää niitä paikoissa, joissa ei ole suoraa kosketusta pakkasilmaa. Toisin sanoen, puhumme kuistia, yhteinen käytävillä, lasitetut parvekkeet ja niin edelleen. Vaikka jotkut suljettu parveke on parempi asentaa lämmitetty lämmin laatikko, edullisesti varustettu termostaatilla. Kiitos jälkimmäisen, sinulla on mahdollisuus säätää ilman lämpötilaa sisällä. Rajat vaihtelevat, esimerkiksi 0-10 astetta, riippuen siitä, mitä tuotteita aiot tallentaa sinne. Kulutuksen taso sähkön heiltä vastaavasti myös erilainen. Joka tapauksessa, se on luotettavampi, kasvikset tässä Lara ei jäädy, ja pankit hapankaalin tai Marinoidut sienet - eivät räjähtää kylmältä.

Pidä vihanneksia parvekkeella talvella se on mahdollista ja joustava säiliö, joka on epämääräisesti muistuttaa suuren laukun tai repun. Tällaiset mallit ovat hyvin käytännöllisiä, koska, kuten jo mainittiin, ne voidaan poistaa tai siirtää väliaikaisesti tarvittaessa. Joissakin malleissa on varustettu termostaatti. Toisaalta, voit tehdä laatikko vihanneksia parvekkeella omin käsin, mikä ei ole totta pehmeää pussien, joka useimmissa tapauksissa suorittaa teollista tavalla. Nämä asiat ovat yleensä parempi ostaa varastoon kuin tehdä itse. Kun kaikki käytännöllisyys pussin, termospullo ei tehdä ottomaanien, sohva tai istuin. Joten, kaikenlaiset rakenteilla on omat etunsa ja haittansa. Jokainen valitsee oman, joka perustuu niiden edellytykset ja vaatimukset.

Siitä, mitä lämpötilaa kestävät vastaavia malleja. Kaikki riippuu joukko perusteita, kuten miten kasvis eristetty kaappi, onko sillä lisäeristys, jos parveke on auki tai kiinni, ja niin edelleen. Joka tapauksessa on parempi olla varastoida tuotteita lämpötilassa -30 ° C tai alle. Muuten, tämä suositus koskee myös eristys, koska liian lämmin sää, perunat ja vihannekset voivat olla alaisia ​​vaurioita. On toivottavaa, että kellarin seinät ovat ohuita ja ei suorita toimintaa isotermi ja positiivinen lämpötiloissa.

voit tehdä laatikko perunoita parvekkeella omin käsin, ilman kieltänyt sitä ulkopuolisilta asiantuntijoilta haluttaessa. Yksinkertaisin muotoilu ei ole varustettu lämmön ja sähkön. Ennen siirtymistä yksityiskohtaisemmat vaiheittaiset ohjeet, on tarpeen yleensä harkita liittyvien tärkeimpien suositusten valmistukseen, asennukseen ja sijoituspaikan valinta.

Niissä tapauksissa, kun olet ylpeä omistaja melko tilava parveke tai loggia, ja jos aiot säilyttää vihanneksia joka talvi, on järkevää ajatella luoda kestäviä paikallaan kellari, joka voi kestää useita vuosia.

Suositus! Joissakin tapauksissa voit käyttää materiaaleja käsillä, sekä jäänteet laudat tai vaneri, jotka ovat noin mökillä tai autotallissa.

Olisi huolehdittava perunoita (tai muita vihanneksia) ei joudu kosketuksiin tiili, betoni ja muut sen kaltaiset aineet, sillä se voi aiheuttaa hajoamista ja siten pilaantumista. Tätä varten ja sivupinnat, ja "kerros" talvisäilövalmisteluja laatikko on lohkottu muiden materiaalien kanssa. Mikä parasta, jos se on puuta.

Niissä tapauksissa, kun on kyse siitä, Hruštšov tai muun vastaavan majoituksen parvekkeella pieni alue, voit tehdä kontti pystykuormituksessa. Kansi siten voidaan edelleen lämmittää, koska se on kautta suurin lämpöhäviö voi tapahtua. Vaihtoehtoisesti, se voi olla valmis sisältä folio, tai vain kattaa kannen mitä tahansa materiaalia, kuten huopa, huopa, vanha takki ja niin edelleen.

Kuten näemme, vaihtoehtoja tehdä laatikon tallentamiseen perunoita talvella parvekkeella käsillään - paljon. Keskittyä yhteen niistä, joka voi olla kaikkein monipuolisin ja mennä lähes mihin tahansa asunnossa. Joten, me luettelo tärkeimmistä vaiheista omaan tuotantoon:

 1. Ensimmäinen askel on huolellisesti mitata tilaan parvekkeella. Tämä auttaa ymmärtämään, mitä sinulla on vaihtoehtoja ja varmistaa, että siinä voidaan valmistaa tiettyä rakennetta näytteen ja kokoja.
 2. Yritä suunnitella kaiken niin, että syvyys kellarissa enintään 0,7 metriä. Muuten (pystysuoraan kuormitus), kasviuute tai tölkit, siitä tulee ratkaista saumaus. Erityisesti - aivan alhaalta. Kapasiteetti, joka tapauksessa, on oltava "sisältö" riittää kunnon tilavuus.
 3. Valmistautua laudat alustaan, sekä vaneri, lastulevy tai MPS verhous seinät tulevaisuudessa. Mukaan välttää syntymistä ja leviämistä hometta ja homeen tulevaisuudessa, peitä ne lakalla tai erityinen yhdiste. Kuivaamisen jälkeen maahan merkitsemään leikata.
 4. Yhteensä, pitäisi olla 4 teline, joka määrittää korkeus laatikon, sekä 12 vaakatasossa (2 kummallekin pinnalle, mukaan lukien kansi).
 5. Kun nauloja tai ruuveja rakentavat kehykset kuljettavat sekä säiliön ja kannen, joka kattaa sen.
 6. Sitten ottaa levyn materiaalia, joka on valmistettu te olettaa, että tämä vaneri, ja leikkaa sen pintaan 2 kummallakin pinnalla on rakenne: cap, pää- ja sivuseinät sekä päivän. Sisäarkkipari siis oltava vähintään 100 mm. kussakin tasossa.
 7. Leikattiin eriste (vaahtomuovia tai paisutettu polystyreeni), paneelit kannen 6, ala-, etu- ja takaseinät, vastaavasti. Vaihtoehtoisesti, kivi voidaan käyttää (mineraali) villa. Edullisesti, siten, että mineraalivilla on riittävän tiheä. Varmista kaikki obsheyte luuranko arkkia vaneria. Tekaistaan ​​kansi seuraavat samaa tekniikkaa.
 8. Silmukka voidaan käyttää kiinnittämiseen kannen. Toisaalta, oletetaan, että se oli vain vuokrattu.
 9. Lopuksi ulkopuolelta voidaan käsitellä sai lämpimän laatikko erityisellä lakalla. Se auttaa pitämään puun ilman kosteudelta.

Joten hän valmisti kaappi. On huomattava, että lopullinen kokoonpano koko rakenne on parempi tuottaa jo parvekkeella. Muuten voi käydä niin, että se ei yksinkertaisesti sovi parvekkeen oven tai ikkunan.

Asianmukaisesta varastoinnista vihanneksia parvekkeella talvella olettaa läsnäolo hyvän mikroilmaston. Ensinnäkin, voit tehdä pieniä reikiä tai ajoittain auki kellariin. Toiseksi on mahdollista tehdä yksinkertainen "lämmitys" järjestelmään. Doing vieressä kattaa pieneen rakoon, voit tarvittaessa (esim, jos jyrkkä pudotus lämpötila kadulla) esittää hehkulamput, niin sanottu "siirrettävyyden". Yksi Moina lamppu, esimerkiksi, 100 wattia, on riittävä saamaan aikaan ylimääräistä lämmitys sisällä. Aloita sen parvekkeella, voit käyttää tavallista laajennus. Kytkin on asennettava sisälle asuntoon, joten et tarvitse joka kerta mennä kylmä parveke tai Loggia.

Vihje! Vaihtoehtoisesti voit käyttää vanhaa työelämän ulkopuolella jääkaappi. Tässäkin tilassa sillä on hyvät eristysominaisuudet. Lisäksi hän on jo toimiva ovi. Voit myös hakea muunnettu vanhat huonekalut tai pakkausta tiiviin vaahdon.

Sinä vain sytyttää valoa, ei muuta. Suunnittelu - hyvin yksinkertainen, mutta samalla se on melko tehokas. Yksikin lamppu riittää varmistamaan, että kasvikset ovat jäätyneet laatikon sisällä. Sitä paitsi, et voi kytkeä lamppu pysyvästi. Anna sen käydä muutaman tunnin, ja sitten voit poistaa sen. On mahdollista sisällyttää erityisesti ja yöllä, kun ulkolämpötila laskee merkittävästi.

Suuri "laatikko" voidaan jakaa osiin

Sähkön kulutus, edellyttäen, että valo loistaa (ja siten lämmittää sisätilan parvekelaatikon) muuttuvasti enintään kohtuullisina. Mutta tiedät varmasti, että kaikki ne tässä uunissa vihannekset, perunat, porkkanat, kaali, paprika, punajuuret ja muut, on ensinnäkin kuiva, ja toisaalta ne eivät jäädy. Jos sähkönkulutus ei häiritse sinua, niin siellä on vaihtoehto sijasta (tai molemmat) hehkulamppu ja käyttää säännöllistä hiustenkuivaaja. Sen lisäksi, että se lämmittää paljon vahvempi ja pumput kuumaa ilmaa paljon nopeammin. Lisäksi, se voi olla myös kauko-ohjata huoneeseen.

On tärkeää ymmärtää! Käytettäessä valoja tai sähkölaitteiden olisi erityistä huomiota turvallisuuskysymyksiin.

Antaa lisää lämmöneristyksen tapauksessa erityisen vakavia pakkaset voivat lisälämpöeristeenä, koteloitu parveke "kellarissa" huopia tai raskas vaatetus. Kyllä, ja sitä ei tulisi laittaa kylmään betoniparvekkeeseen laatta, ja arkki lastulevystä paksu, tiivis vaahto ja muut vastaavat pinnat. Vaihtoehtoisesti on mahdollista asentaa lämpömittari anturilla sisäpuolella kieltä. Näin voit hallita sisälämpötilaa. Nämä ovat mielenkiintoisia, mutta samaan aikaan, yksinkertaisia ​​ideoita, jokainen voi käyttää. Tärkeintä - olla fiksu eikä pelkää ratkaista tehtäviä. Kaikki tämä auttaa pitämään sato kevääseen turvallisia.

Valokuva esimerkkejä siitä, mitä voi olla laatikon jääkaappiin vihanneksia parvekkeella. Klikkaa nähdäksesi suurempi kuva:

Useimmat ihmiset, jotka synnyttävät mökin itse, on hyvin tietoinen siitä, että se on paitsi työpaikka ja viljely sadon, mutta kaikkein kulmat jossa voit rentoutua kaupungin hälinästä ja nauttia kauniista näkymistä luonnon ja maan.

Luonnonvaraisia ​​eläimiä ja lintuja, jotka elävät luonnossa, ei voi luottaa siihen, että talvella se joku auttaa heitä kuinka heidän kesyjä "veljensä".

Jokainen meistä rakastaa kauniisti sisustettu sisustus. Tämä sitoumus on erityisen kysyntää jos sisustusratkaisuja vaikuta hyvän mielen ja ilon meidän rakkaitaan.

Jokainen tunnollinen omistajan täytyy huolehtia mukavasti heidän lemmikki, ohjaa kuuluisa lainaus "Pikku prinssi": "Me olemme vastuussa niille, jotka ovat kesytetty."

Ennemmin tai myöhemmin, ennen kuin suurin osa meistä on edessään tehtävä ostaa uusia huonekaluja, kuten tuolit. Samalla, se ei aina järkevää ostaa uusia huonekaluja riittävän korkeat hinnat, koska voimme palauttaa vanhat tuolit.

 • Projektista
 • mainostajat
 • palaute
 • Sivukartta

Lainaus tietojen on sallittua vain silloin, kun määritetään aktiivinen indeksoitava ansioksi.

Tee laatikko säilytykseen vihanneksia talvella parvekkeella

Kaupunkihuoneistot eivät sovellu hyvin varastointiin viljelykasvien, joten tähän tarkoitukseen käytetään yleensä parveke tai lasitus, järjestämällä vihannes tallentaa parvekkeella käsillään.

Varustaa paikka varastointiin sallitaan avoimeen ja eristetty parveke, mutta suunnittelu vaatimukset eri vihannes myymälä. Lämmin rinnassa varastointi vihannekset voivat olla eri kokoisia - pieni laatikko alla Perunasäkinkin tai irtotavarana varastosäiliöön vihanneksia parvekkeella.

Säilytyslaatikot vihanneksia parvekkeella on täytettävä seuraavat vaatimukset:

 • Lämpeneminen - säilymisen varmistamiseksi vihanneksia talvella, se on parasta tehdä Thermobox varastointi vihanneksia, joka ylläpitää optimaalisen lämpötilan. Pieni vihannes laatikoita, on asennettu eristetyn parveke tai parveke, kuumentamalla sisätila, jonka hehkulamput. Suursäiliöitä hallinnoi eristettävä toinen tapa, jolla termostaatti on asetettu tarvitaan lämpötilan säätämiseksi.
 • Mitat - vihanneslaatikon parvekkeella voidaan tehdä minkä tahansa kokoinen, kaikki riippuu läsnäolo vapaa alue.
 • Ympäristön turvallisuus - on tärkeää valita raaka-aineiden tuottamiseen Vihannesvarastojen, jotka täyttävät hygieniavaatimukset eivät aiheuta terveysongelmia, eivät sisällä myrkyllisiä aineita. Sopii parhaiten tähän tarkoitukseen, puusta.
 • Ulkoinen eristys - kaappi säilytykseen vihanneksia voi olla lämmin ulkopinnalla, tämän toimenpiteen aikana, korkea vaikutus voidaan saavuttaa. Laatikko hedelmille parvekkeella voidaan peittää vaahto, mineraalivillaa, vanhoja huopia ja muut eristetyt materiaaleja.
 • Suojaa kosteudelta - päälle laatikko tulisi eristää suojata elokuvan kosteudelta. Varastointi vihanneksia talvella parvekkeella ei ole mahdollista ilman tuuletusta varastoon, joten on tarpeen säätää useita aukkoja ilmanvaihtoa varten.

Vastaaminen kysymys siitä, miten säilyttää vihanneksia parvekkeella oikeassa, on syytä huomata, että on olemassa kaksi vaihtoehtoa:

 • Teollisten laatikot termostaatit.
 • Laite on omatekoinen laatikot talvisäilytystä vihanneksia kädet.

Termolar turvallisesti tallentaa sadon talvella

Eristetty rinta, valmistettu teollisesti, se selviytyy tehtävänä säilyttää vihanneksia talvella. Parveke ja Loggia ovat ihanteellisia asennuksen tällaisen välineen.

Jopa ei-eristetty laatikko on tallennettu parvekkeet positiiviseen lämpötilaan vahvat pakkasta. Thermobox ovat eristetty kerros, kosteussulku, ne on varustettu termostaattien ja koristeltu eri tyylejä.

Lämpötilansäätimet kellarin parvekkeella osaltaan luomaan mukavan lämpötilan holvissa, jossa vihanneksia varastoidaan tuoreena pitkään ilman mitään kehitys hedelmä frostbitten alueille tai lahoa.

Muoto ja koko Vihannesvarastojen parvekkeiden annetaan mukaisesti leveys parveke laatat. Teollinen rinnassa vihanneksia on vain yksi haittapuoli - sen hinta on varsin korkea.

Laatikko parvekkeella omin käsin, voit tehdä erilaisia ​​malleja:

 • Varastointi ja kuivaimet - rinnassa kansi aukeaa ylöspäin.
 • Kellari sivuovet - erittäin kätevä muotoilu, erilaisia ​​vihanneksia voidaan sijoittaa hyllyille eristetty.

Ajattelee, miten tehdä kaappi laatikoilla? Tämä malli on kätevä, mutta on teknisesti vaikea tehdä tällaisen arkiston. Tämä on monimutkaisin kaikista mahdollisista vaihtoehdoista laitteesta talvisäilytystä varten vihanneksia.

Laatikko säilytykseen vihanneksia talvella parvekkeella kädet tehdä hetkessä, tässä työssä käsitellä jopa maallikko. Tärkeintä on tehdä rinnassa talvisäilytystä vihannekset - mahdollisuus saattaa se parvekkeella eristys, niin ennen tuotteiden saattamisesta talvisäilytyksen, se on välttämätöntä suorittaa perusteellinen eristys rakenteen.

Tarkista eristys Loggia haluavat aloittaa lattiasta - vihannesten laatikon loggialle asennettu kylmälevy on suuresti jäätyä pohjasta. Jos kattila on pahoin vaurioitunut, on alueita Baredin raudoituksen ja betonin lohkeilu, kannattaa uudelleen laskemme Tasausmassa.

Katso, miten eristää tulevien vihannesten myymälä.

Turvallisempi pohja vihannesten laatikot voidaan käyttää lämpimien lattioiden muurattiin lokit. Suuri arvo eristys parvekerakenteita on valinta ikkunan täyttöjä. Kaksinkertaiset parveke ikkunat auttaa paremmin säilyttämään lämpöä, joten vähentää pilaantumista vihanneksia pakkaselta.

Välimuisti kasvikset: valmistustekniikka

Kellari tallentamiseen vihanneksia parveke voidaan helposti valmistaa levyt, joita varten sopivia Havusahatavaran, joka on vastustuskykyinen homeelle. Paksuus levyt - 25-30 mm. Asia mitat ovat riippuvaisia ​​parvekkeella koko, määrä sato, pantti talletus, sekä vahvuus parvekelaattaan.

Vihannes laatikoita parvekkeella voidaan termopodogrev, niin kasvikset pysyy tuoreena jopa ankara talvi pakkaset. Kylmälaatikossa ilman lämmitystä kasvituotteet voidaan säilyttää jonkin aikaa, mutta joskus vain tarpeeksi muutaman kuukauden, joten perhe oli aikaa käyttää korjattu tarvikkeita.

Laatikot säilytykseen vihanneksia talvella parvekkeella omin käsin voidaan tehdä paitsi levyjen sopii paksu vaneri, lastulevy, kivi vanhoja huonekaluja.

Katso video, miten kerätä varauksia rinnassa käsillään.

Tehty astia kasvituotteet edellyttää huolellisesti eristää sisälle, johon seinät, lattia ja kotelon kansi on luonut vedenpitävä kalvo kerros ja eristys.

Täydellinen vaihtoehto valmistus laatikko parveke kätensä - kaksinkertaiset seinämät, joiden väliin pinottujen eristys ja höyrysulun. Sisällä rinnassa vihannes tässä tapauksessa pidetään optimaalisen lämpötilan.

Kuinka tehdä laatikko eristys, millainen eristys voi olla hyötyä? Tätä tarkoitusta varten voidaan käyttää mineraalivillaa, sahanpuru, polystyreeni levyt, kulmat voidaan käsitellä vaahto. varastointi runko on valmistettu puusta baareja, jotka on kiinnitetty runkoon ja ruuvit.

1