Laatikko vaatteita kylpyhuoneessa

Pyykkikori kylpyhuoneessa (kuva 65): tyypit, ominaisuudet, valintoja

Yksinkertainen tyylikäs harjakattoisia kori Liinavaatesetin

Kuka sanoi, että korin likaista pyykkiä kylpyhuoneessa, esittävien tarkoitukseensa, eivät saa yhä koristavat kylpyhuoneita? On käynyt ilmi, että oikealla suunnittelulla voidaan muuttui tylsä ​​ja tavallinen esineitä sisustus aivan sama asia, joka pystyy antamaan kertoimet kaikki mallit asioita. Joten, nyt oppia pyykkikorit kylpyhuoneessa siellä, sinun täytyy muistaa, kun ne on valittu ja onko voit tehdä ne itse?

Joukko kirkkaita, jolla on geometrinen kuvio, suuri paju pyykkikorit

Wicker pyykkikori - lisävarusteen kanssa vintage charmia

Suunniteltaessa sarja seinään pyykkikorit "polyyppi": pellava lisätään läpi reiän korin pohjalle, ja kun korit ovat täynnä, ne ovat yksinkertaisesti pois seinäteline, alusvaatteet ei murenemassa.

Yleisin variantti - niin sanottu standardin kori. Sitä voidaan käyttää lähellä kulma-amme. Se edustaa varastointi- säiliö pesula, joka voi olla hyvin erilaisia ​​muodoltaan - suorakulmainen, neliö, pyöreä, soikea, lieriömäinen. Corner pyykkikori kylpyhuoneessa ovat mukavia ja käytännöllisiä, mutta heillä on yksi haittapuoli - heillä kaikilla on paikka, joten omistajat pieneen kylpyhuoneeseen eivät ole kovin sopivia.

1

Yksinkertaisin muovinen pyykkikori: kulma vaihtoehto

Kompakti suorakulmainen pajukori mukavat kahvat

Jos haluat tallentaa eniten tilaa, kiinnittää huomiota ripustettavat korit. Useimmiten se on pieni kangaskassit, jotka sijoitetaan ole kovin paljon vaatteita, mutta ne käytännössä eivät vie tilaa. Ihanteellinen ratkaisu pienelle perheelle.

Useimmiten, likaiset vaatteet on sijoitettu lähelle pesukone. Se on mukava ja käytännöllinen, mutta mitä jos kylpyhuoneen tilaa ei ole tehdä niin? Tässä tapauksessa paras ratkaisu on usein rakennettu pyykkikorissa kylpyhuoneessa. Usein huonekalut huoneeseen etukäteen säädetään sulautettujen säiliöt - ne voidaan sijoittaa kaapit, kaappien alle pesualtaan.

Integroitu lajittelu pyykkikori

Vuosikerta pesula kori metalliverkosta kangastäytteellä

Vihje! Voit myös asettaa pyykkikori alla kylpyhuone. Tässä tapauksessa sinun ei vain säästää alueelle, mutta myös päästä eroon sotkua asioita lattialle.

Lopuksi, erillinen laji - pyykkikorissa kanssa alkuperäisessä muodossaan. Se voi olla säiliöitä muistuttava ääriviivat fantasiahahmoja tai eläimiin sekä koreja, teki muodossa pienoiskoossa pesukoneita ja niin edelleen.

Wicker pyykkikorissa hauskalla nallekarhu

Huvittavaa valkoinen pajukori kannellinen muodossa apina

Villa pyykkikori muodossa hain Puolan suunnittelija Jolanta Uczarczyk

Ostoskoriin palvellut teitä pitkään eivätkä aiheuta epämukavuutta, varovainen lähestymistapa valintaan sen materiaalin. Niin miten hän on?

 • Muovia. Muovinen pyykkikori kylpyhuoneessa - klassikko genre. Juuri nämä säiliöt rikkovat kaikki ennätykset suosiota, ja on useita syitä. Ensinnäkin muovi - materiaalista erittäin edullinen, ja siis kaikkein maanmiestemme. Lisäksi muovinen roskakori voi ylpeillä kaikkein käsittämättömän värejä, joten valitse paras vaihtoehto kylpyhuoneet, sisustettu tahansa tyyli on helppoa. Lopuksi, muovi melko helposti, joten vaikka täytetty koriin siirtyä kylpyhuone on paljon helpompaa kuin esimerkiksi puuta tai metallia. Kuitenkin se on myös haitta: koska muovi ei ole kovin kestävä, korit elämä voi olla liian pitkä.
 • Metallia. Toisin muovia, tämä materiaali on paljon vahva ja kestävä. Jos kylpyhuone on sisustettu hengessä korkean teknologian, paras vaihtoehto - pyöreä kori pellistä, joka on matta tai kiiltävä pinta. Jos haluat enemmän hienostunut ja kevyt rakenne, on mahdollista tarkastella samaan lisävarusteita, mutta ohuesta umpilankaa tai verkko. Huom: huomioon ainoastaan ​​sellaiset koreja, jotka on valmistettu korroosionkestävistä materiaaleista, kuten muuten voit tutustua ruostetta.

Suunnittelija pyykkikori "Amphora"

Metalli pyykkikorit tyylikäs ulkoasu reiät ilmanvaihtoa varten

Vihje! Koska koko korin metallilevyn on alhainen paino ei ole suositeltavaa valita malli pyörillä.

 • Wicker. Sisustus ominaisuuksia viiniköynnösten, rottinki, bambu ja muita luonnollisia ainesosia ovat yhä suosittuja päivittäin. Todisteita tästä - valikoima kodin tarvikkeet myymälöissä. Lisäksi tällainen kori - todellinen löytää kannattajat ekologisen tyyliä. Wicker pyykkikori kylpyhuoneessa on useita kiistattomia etuja. Hän näyttää mallikas, harmonisesti sovi sisätilojen kylpyhuoneet. Lisäksi, se ei käytännössä vaikuta sienten ja homeiden on yleensä peds käsitellään erityisiä koostumuksia, hylkivät kosteutta. Muuten, korit voidaan tehdä ei vain luonnon materiaaleja, mutta myös synteettisistä (esim., Muovista nauha).

Koripajukorit luonnonmateriaaleista: bambu, viiniköynnösten tai levistä, pyykkikorit - voi hyvinkin sisustamisessa useimpien kylpyhuoneet

Wicker suorakulmainen kori pellava kansi kaistale kankaalla näyttää hyvältä yhdessä muiden lisälaitteiden tyylillä Shabby-chic

Kivilattia, koriste kipsi seinille ja tarvikkeet klassiseen tyyliin - Pajukorit erikokoisia sopivat täydellisesti tällaiseen ensemble

 • Tree. Puiset laatikot likaiset vaatteet ovat mukavia ja ympäristöystävällisiä. Ne ovat hyviä, koska ne eivät aiheuta allergiaa, ei ime kosteutta, ei saa kehittyä hometta, hometta ja lahoa. Mutta kuten tapauksessa koripajukorit, kaikki nämä myönteiset ominaisuudet ovat todellisia vain siinä tapauksessa, jos luot kori puuta käsiteltiin erityisellä kosteutta hylkivää ainetta. Sekä muita kohteita valmistettu luonnollisista materiaaleista, puinen tarvikkeet tuovat tunnelmaa kylpyhuoneeseen ripaus mukavuutta. Ne sopivat hyvin sisälle, sisustettu hengessä Provence, klassinen ja moderni.

Laatikko puusta matkusti vaatteille, siististi piilossa likaisia ​​vaatteita, mutta riittävä ilmanvaihto

Kori, joka muodostuu koristeellinen puinen laatikko ja irrotettava kangaskassi pesussa on myös kätevä hyllyt pyyhkeet

 • Tekstiili. Jos arvostat helppoutta kudos kori varmasti vetoan teihin sydämeen. Heillä on alhaisin paino kaikkien muunlaisia ​​koreja, vievät vähän tilaa ja voidaan puhdistaa, jos tällä hetkellä niitä ei tarvita. Pitämään tällaisen lisälaitteen muodossa, useimmiten sen pohjan ja seinien ompelin pahviosat. Näiden haittapuolia koreja sisältävät tahdikkuutta, että ne on helppo imeä kosteutta, joten niiden on oltava ajoissa kuivua ja tuulettaa, muuten hometta ja homehtua ei voida välttää.

Aseta Rainbow kankaalla, koreja pyykkikorit kansilla ja metallikahvat

Ostokset vaatteita voi jopa olla virkattu

Suunnittelija pyykkikorissa: sekä perinteisiä paju muovi- ja hyötykäyttöön

Kuten näette, on olemassa monia vaihtoehtoja materiaalien pyykkikorit. Hanki joka sopii parhaiten sisätilojen kylpyhuoneen, ja kori ilmestyy "Hurraa".

Muutamia vinkkejä valitsemalla korin

 • Kori pellava olisi lujasta materiaalista ja on kestettävä paljon painoa.
 • Jos se on tehty metallista, muovista, rottinki tai paju, ennen kuin ostat, tarkista liitäntäelementeillä teräviä ja rosoinen, koska ne voidaan jättää vaatteita koukkuja ja jopa rikkoa sen.
 • Ostoksia välttämättä tarvitse olla kantta.
 • Huomautus on reikiä ilmanvaihtoa varten.
 • Jos haluat lajitella likaista pyykkiä värin, pitäisi ostaa kori muutamia konttoreita.

Lajittelu kori tumma pyörillä

Kätevä lajittelu pyykkikori irrotettavat lokerot

Valitsemalla kangas pyykkikorit on valtava, ja silti he ovat kevyempiä ja kompaktimpi kuin muualla

Funny kirjoituksia elvyttää tällainen käytännöllinen arkipäivän esineet kuten pyykkikorissa

Miten pyykkikori käsillään?

Yksinkertaisin versio riippumattoman tuotannon pyykkikorit - on käyttää toimisto sanko paperit, liimaa ja paksu johto.

 1. Käännä ämpäri ylösalaisin ja laittaa reunukset sen liima tipoittain tietyn etäisyyden (5-10 cm).
 2. Kiinnitä virtajohto liimattu paikkoihin ja hyvä push ämpäri.
 3. Kääri koko ämpäri, vähitellen lisäämällä uusia liimaa tippaa.
 4. Jos haluat saada lisää alkuperäiseen pyykkikorissa, tietyllä rivien, voit käyttää johtoa erivärisiä.

Askel askeleelta ohjeet tehdä kaunis pyykkikorissa Toimihenkilöiden ämpäri ja paksu johto

Voit koristella valmiiksi kudottu pyykkikori, tabbing siihen Koristetakeet

Tekijänoikeus kangas Pyykkikorit hauska eläimet pois huovasta ja villasta

Tilava kangas pyykkikorissa geometrinen kuvio

Kuten näette, pyykkikori kylpyhuoneessa voi olla paitsi oikeus lisävarusteita, jotka auttavat sinua valmistautumaan asioita pesuun, mutta myös tyylikkään lisän sisustus kylpyhuoneet.

Laaja suorakulmainen pajukori on universaali, se sopii myös ripustaa pyykkiä. Kerätä likaiset pyykkikori on suositeltavaa käyttää tällaista kansi.

Maalattua metallia kori-kulho pesula olla erinomainen koristelu kylpyhuone boho tyyliin, resuinen chic, Provence

Perinteiset pajukori näyttää neutraali ja sopii kaikkiin kylpyhuoneen sisustukseen

Paju rinnassa vaatteiden kahvat ja litteä korkki

Laatikot pyykkiä kylpyhuoneessa

pellava varastointi ongelma luo paljon ongelmia omistajille niistä kylpyhuone. Puhtaat liinavaatteet ja pyyhkeet, ja erityisesti likaista pyykkiä odottamassa pestä, hajallaan eri kulmiin, älä lisätä kauneutta jopa kaikkein tyylikäs sisustus. Kuten voidaan nähdä valokuvan pellava laatikkoa kylpyhuoneen tehdä useita tärkeitä tehtäviä.

Tarvitsenko laatikko pyykkiä kylpyhuoneessa?

Edessä pellava varastointi, omistajat pienikokoisten kylpyhuone tulleet siihen tulokseen, että jopa siististi taitettu puhtaat vaatteet jonkin ajan kuluttua muuttuu muodoton kasaan toistuvasti kasvanut volyymi ja vielä likaista pyykkiä, joka voi myös täyttää kylpyhuoneen hajuja. Hajallaan pyyhkeet raskaammin saastuneita, se imee vuotaneen kosteutta, mikä voi johtaa siihen, että ulkonäkö asioita, erityisesti kankaita herkkä värejä.

Laatikot kylpyhuoneeseen, erityisesti suunniteltu varastointiin vaatteita, auttaa ylläpitämään järjestystä, mukavuus ja ulkonäkö pinota niitä asioita. Kaunis alusvaatteita laatikko, asennetaan kätevällä paikalla, on lisäksi ylimääräinen sisustus.

Erillinen kori tai huonekalun?

Jos aiemmin vetolaatikot kylpyhuoneessa olivat muodossa vapaasti seisova koreja, joiden tarkoitus arvata tarkasti ja välittömästi, jossa kehitetään erikoiskalusteiden märkätiloihin ilmestyi paljon erilaisia ​​malleja:

 • Perinteiset pyykkikori, joka on asennettu huoneeseen kylpyhuone voi menestyksellisesti hoitaa tehtävänsä. Yksinkertainen kori eri materiaaleista ja eri muotoisia löytäneet paikkansa pienissä kylpyhuoneet edullinen korjaus, ei estä sen olevan puhdas ja mukava huone. Mutta usein ostoskorin käytetään suunnittelun lisälaite, joka korostaa valitun tyylin huoneen;
 • Kätevässä laatikossa, sisäänrakennettu osa sarja huonekaluja, voi olla kaikkein odottamattomia paikka. Tämä voi olla vapaasti seisova tai roikkuu suunnittelu eri, tai jalusta säiliön osan, pesualtaan alla. Erikokoisia, laadukkaat materiaalit ja erilaiset tarvikkeet hyödyntää mukavat huonekalut, ja sen takana on vähintään hoitoa. löytää sopiva majoitusvaihtoehto jokaisen kylpyhuoneen, ja se voidaan tehdä yksilöllisesti toteutumista suunnitteluprojekteja elämässä huonekalut.

Kuten jo mainittiin, laatikot likaisia ​​tai puhdasta pyykkiä voidaan piilottaa katseilta kaikkein odottamattomasta paikasta:

 • Vaati kuluttajien keskuudessa kaappi - Seiso johon asennat saniteetti- laitteet voivat häiritä mukava laatikko jaettu useita osastoja. Laatikon altaan alta kylpyhuoneessa tallentaa hygieniatuotteita, paitsi, mutta on myös saranoitu kansi sisäänrakennettu kori kerätä pyykkiä. Yleensä tällaiset laatikot on tarkoitettu ilman takaseinään, jolloin viestintä summa, mutta vahvistettu runko, joka tarjoaa tarvittavan jäykkyyden. Tumba on hyvä ilmanvaihto sisätilaa tarvitaan säilytykseen vaatteita. Joissakin tapauksissa vieressä pesuallas pesukone on asennettu, ja käyttää tällaista laatikko on erittäin kätevä;
 • Taistelevat jokaisen sentin tilaa kylpyhuoneen, erikoiskalusteiden alkoi kasvaa korkeutta. Yhdistetyt korkea kaapit tai sarakkeita on jaettu useita suuria tai pieniä laatikoita, joista osa on tarkoitettu varastointiin puhtaan ja likaisen pyykin. Sijaitsee keskellä pienen purkin korkeudella laatikot kylpyhuone ovat erittäin helppo säilyttää siististi taitettu puhdas pyykki. Kohta "alakerrassa" kätevä sijainti metallin ristikon kori, etu- vedettävä dverkoj;
 • Jos lattiatilaa on täysin miehitetty, ja ei ole paikkaa laittaa penaali, voit seinäpintaan. Roikkuu laatikot kylpyhuone on usein ainoa mahdollinen ratkaisu sijoittaa kaivattuja huonekaluja. Vapaa kulmia tai käyttämättömät seinätila yläpuolelle asennetut laitteet eivät häiritse vapaata liikkuvuutta voidaan onnistuneesti täyttää;

Folding pellava laatikot sisäänrakennettu huonekalut

Vihje: Leveä saranoitu laatikko kylpyhuone pieni syvyys säästää on arvokas tilavuus huoneen, mutta samalla teho on suuri. Matala syvyys tulee valtava etu: taitettu pellava saada paljon helpompaa. Keskeytetty laatikon kylpyhuoneessa on valittava huolellisesti. Sen koko ja sijainti ei saisi häiritä vapaata liikkuvuutta, ja asuntojen suunnittelu ja kalusteet riittävän luotettavana.

 • Asennettu metallikehys akryyli kylpyammeet, suljettu koriste Ruuduilla järkevän käytön tuloksena tilavuuden, sijoittamalla laatikko pohjan alle kylpyamme. Sivuohjaimet kiinnitetty runkorakenteeseen kylpy, antaa tilaa ympärille ruutuun, edistää ilmankierto. Tämä laatikko on erittäin hyvin sopii säilytykseen vaatteita. Mekanismi, joka avautuu lievästä masennuksesta, ei vaadi asennusta kädensijaa ja tekee laatikon alla kylpyhuone on aivan erinomainen.

Halu hyödyntää mahdollisimman tilaa on johtanut lukuisiin yhdistelmävaihtoehtoja Ulkokalusteille ja verho malleja. Peili pinnat on suojattu kosteudelta laskeuman teknologian ja suojaa pinnoitteita on käytetty onnistuneesti asennettavaksi huonekalujen rintamilla. Keskeytetään uusi laatikko kylpyhuone peili, asennettu esimerkiksi pesualtaan enää tarvita erillistä peili.

Mitään huonekaluja mÄrkÄtilojen olisi valmistettu laadukkaista materiaaleista noudattaen teknologisia prosesseja.

Tärkeää! Yhteinen alusvaatteet varastointi muovilaatikoissa kylpyhuone on erinomainen vedenkestävyys, kuitenkin, ja muovit yli "kuivattaa" aika ja menettää lujuutta. Ominaisuudet materiaali ei salli tehdä suuria lattian tai ripustusrakenne. Muovilaatikoissa kylpyhuoneen tehdään useimmiten muodossa koreja eri muotoisia ja pieni Hyllyt.

Muoveja käytetään laajalti suojaamaan kestävämpiä verhoilumateriaalit ottaa huonompi vedenkestävyys. Tällainen yhdistelmä poistaa epäkohdat toistuvasti parantaa niiden etuja. Lähes kaikki huonekalut läsnä markkinoilla mÄrkÄtilojen tehdään tätä tekniikkaa.

Paju laatikot bambusta tai rottinki, sekä alkuperäisen suunnittelun metalli ja kankaita voi löytää paikkansa asianmukaisella tyyli kylpyhuone. Nämä tuotteet ovat kauniita ja toiminnallisia samaan aikaan.

Käytännöllisyys, tyyli, toiminnallisuus - nämä ovat ne kriteerit, jotka niiden kokonaisuudessaan poimia laatikko vaatteiden parhaiten täyttää mieltymyksiä sen omistaja.

Kopiointi materiaalien on mahdollista vain aktiivisen eikä sulkea indeksointi linkkejä lähde.

Pyykkikori kylpyhuoneessa: 5 5 materiaalit ja mielenkiintoisia ideoita sulautettujen malleja

Korit likaiset vaatteet - välttämätön ominaisuus modernin kylpyhuoneen, koska siinä asiat ovat menossa ladata pesukoneeseen tai käsinpesu. Siellä ne ovat piilossa uteliailta katseilta, ja eivät vie paljon tilaa.

Mielestäni tärkeintä Koreja tuuletettu sovi suunnitteluun ja ovat kestäviä. Siksi tässä artikkelissa kerron teille keskeisistä koukeroita valita tämän lisävarusteen.

Ilman kyky likaisia ​​asioita kylpyhuoneessa voi tehdä

Materiaalit konttien pellava - 5 parhaat ratkaisut

Koska kori on, useimmiten, kylpyhuone, se on kosteutta kestävä ja höyryä, ja - sen suojaamiseksi vaikutuksesta vaatteita, jotka on sijoitettu, koska tällainen vaikutus alusvaatteita herättää homeen ja epämiellyttäviä hajuja. Siksi tärkeintä on se, mitä Kehotan teitä kiinnittämään huomiota valitessaan kontti pesussa - tämä on materiaali, josta se on tehty.

Rakennusmateriaaleja konttien pesussa

Muovipakkaukset, minusta tuntuu, win-win vaihtoehto, ja siksi suosituin markkinoilla. Kaupoissa ja supermarketeissa, voit löytää malleja eri muotoja ja värejä, löydät erikokoisia ja tavaran hinta ei osu kova lompakon.

Mutta yksi suurimmista haitoista tällaisten koreja - tämä on vain niiden ulkonäköä. Alle ylellinen korjaus, kylpyamme tyyliin hi-tech, moderni, minimalistinen ja muut modernia tyyliä muovi malleja ei sovi.

Muovi alusvaatteet malli - halvin ja konstailematon hoiva

Kapea muovinen malli IDEA maksaa noin 500-600 ruplaa

Mutta jos kori on piilossa kaapissa, kaappiin tai laatikkoon, ja se ei näy, niin muoviastia - yksi sopivan ja vaihtoehtoja.

Kun otetaan huomioon ekologiset puu, paras vaihtoehto vaatteita kuin pajukori, on vaikea keksiä. Mutta en aksentti huomiota siihen, että puinen malli pitäisi olla hyvälaatuista, koska käsittelemätön puu voidaan nopeasti lahonnut, homeen peitossa, rikki.

Nämä mallit soveltuvat paitsi likapyykkiämme, mutta myös pyyhkeitä, varastointi tarvikkeet ja pesuaineita.

Ja hinta riippuu koosta ja kapasiteetista koriin. Mallit rottinki korkeus 40-50 cm, noin 4-5 tuhatta ruplaa, ja 70-100 cm - .. 7-8000 ruplaa ..

Koripajukorit soveltuvat ekologisen tyyliin Provence, klassikoita ja jopa minimalismi tärkeää valita optimaalisen säiliön muodon ja sopii sisätilojen puun väriä. Mutta jugend ja hi-tech näillä aineilla ei näytä aivan.

Alkuperäinen paju pyykkikorissa kylpyhuoneessa voi olla jopa muodossa eläinten

Mutta ylelliset sisätilat ja klassinen istuvuus säiliöt keinonahkaa. Ne ovat erittäin kestäviä ja kestävä, ja värin ja näkökohta vaihtelut päästää mallin lähes kaikki sisätilat.

Tämä kapea malli Koh-i-Noor maksaa 7500-8000 ruplaa

Metalli koreja myös etsiä kiinteitä, ne kestävät useita vuosia menettämättä mallikas ulkonäkö ja sopivat täydellisesti sisälle tiettyjä tyylejä, kuten parvi, korkean teknologian, fuusio. Malleja kromattu metalli "pronssi", "alla kupari" ja jopa "alla kulta" tulee olemaan kohokohta sisustus.

Metalli malli tuotemerkin Brabantia maksaa 15-20000. Ruplaa

Voit ostaa ja yksinkertaisempaa mallia

Metallisäiliöt kylvyssä, missään tapauksessa vaikuttaa kosteus, joten metalli voidaan käsitellä korroosiota ja koostumus. Suosittelen valita variantteja ruostumatonta terästä.

Kangas kori - se on ympäristöystävällinen, turvallinen ja hyvin kaunis. Tietenkin, materiaali on oltava vahva, ei ohut, vaatteet olivat suojattu vettä ja höyryä, ja toinen malli olisi mukava, vakaa, tilava.

Kudos kori voi lisätä rikkautta ja väriä kylpy

Tissue mallit ovat nyt huipussaan suosiota ansiosta luovia ajatuksia suunnittelijat, jotka luovat mestariteoksia oman sisätilat. Kirkas tulostaa, epätavallinen muodot sopivat korkean teknologian, modernit loft, sanalla sanoen lähes kaikki nykyaikaiset ja ei aivan klassinen tyyli sisustus!

Kudoksen malli muodossa hain suunnittelija Jolanta Uczarczyk Puolasta

Tyypit asettamalla säiliötyypistä

Yleisin koreja - kerroksessa. Ne ovat liikkuvia, sijoitetaan suoraan lattialle ja ne voidaan siirtää mihin tahansa muuhun paikkaan huoneeseen.

Koreja voi olla lisäetuja, esimerkiksi mallien ylimääräisiä hyllyjä ei vain voit tallentaa likaista pyykkiä, mutta myös tarvittavat asiat ja tarvikkeet. Tämä lisätilaa säästöjä.

Tämä kori on 2 ylimääräistä hyllyä

Lattia mallit saattavat olla taitettava. Pidän todella nämä, koska ne voidaan taittaa ja piilottaa milloin tahansa, ja erityisesti pesun jälkeen. Useimmiten tällainen ratkaisu on tehty kankaasta ja puusta tai metallista.

Kangas alkuperäiset värit korostetaan kylpyhuoneessa tyyliin

Vaikea kysymys on aina valinta kapasiteetin tavaroiden, koska haluat enemmän tilaa vaatteita, erityisesti suuri perhe. Mutta pieni kylpyhuone, joka vaihtoehto veisi liikaa tilaa.

Jos asua lattialle malleissa Lähestymiskulman kori, se vie vähemmän tilaa kuin normaali, mutta se on tilavampi.

Erittäin suosittu nurkassa rottinkikorit ja muovia

Lisäksi lattia malleja tuottavat enemmän ja seinä, niiden avulla voit säästää enemmän tilaa. Wall säiliöt vaatteita on erittäin kätevä perustaa pesukoneen lähellä (mutta vain jos päätös sopii sisälle). Yleensä, jos kylpy on kompakti, minusta tuntuu, mitä tahansa paikkaa sopivaan säiliöön vaatteita, koska kone on edelleen siellä.

Wall malli brändin "polyyppi" - täydellinen ratkaisu korkean teknologian tyyliin, ne eivät ole vain tallentaa asioita, mutta myös täydentävät sisätilojen

Lisäksi lattia on useita tyyppinen pyykkikorit

Kompakti kylpyammeet, extra large pyykkikori ei ole asetettu, niin suosittelen mennä temppuja, varsinkin kun modernit huonekalut helposti auttaa piilottaa kontit asioita uteliailta katseilta.

Kylpyhuonekalusteet tulisi harkita tilaa sisäänrakennettu pyykin säiliöissä

Ajatus saattamisesta koreja huonekaluteollisuudessa:

 1. Korit, rakennettu kaapissa altaan alta. Uskon, että paikka altaan alta on käytettävä viisaasti, varsinkin kompakti kylpyhuone. Kaappiin alla pesualtaan voidaan asentaa hyllyt tarvikkeet ja kosmetiikka, ja ulosvedettävä pyykkikori. Tämä on erityisen hyödyllistä silloin, kun pesukone on seisoo lähellä altaan.

Pull-kori altaan alta - suunnitellaan tilaa viisaasti

 1. Kori kaapissa. Nostettavan tai taitto kori kaappiin auttaa myös säästää tilaa. Tämä on sitäkin tärkeämpää, että kylpyhuoneen kaappiin pyykkikorissa, on yleensä muita hyllyt ja osastot, jotka soveltuvat lelut ja tarvikkeet tarvitaan kylpyhuoneessa.

Folding ostoskorin yöpöytä voit nopeasti tai laittaa asiat

 1. Kori penaali. Ajatus nosto- tai taitto laatikot kompaktissa kylpyhuone - yksi ergonominen tapoja tallentaa eri asioita, ja likaista pyykkiä - ei ole poikkeus. Voit ostaa säiliö kylpyamme pyykkikorissa, varastointi ja kysymys likaisia ​​asioita katoaa.

Vaatekaappi kori pyykkiä säästää paljon tilaa ja tallentaa likaista pyykkiä mukava ja tilava kontti

 1. Kori pesukone. Missä, ellei pesukoneen lähellä on kätevintä paikka säiliöitä likaista pyykkiä. Tämä voidaan tehdä monella tavalla, esimerkiksi rakentaa hyllyjä kattoon tai liittää kudoksen kori räystään, kuten kuvassa.

Yläpuolelle ja pesukone on silti enimmäkseen vapaa, niin sijoittamalla koreja - se ei ole vain mukava, mutta myös ergonomiset.

 1. Yksittäiset kaapit pyykin osien. Sisäänrakennettu kori yhteiseen kaappiin penaali tai kaappi, jossa voit tallentaa ja muita asioita - ei ole ainoa ratkaisu. Moderni markkinat tarjoavat erityisen pyykin osia huonekaluja, joka on kätevä lajitella vaatteita värin. Tämä ratkaisu on tuskin soveltuu kompakteja huoneita, mutta keskisuurten ja suurten laitosten on välttämätön isännät.

Allaskaapin useita osia mahdollistaa lajittelun likaista pyykkiä heti, eikä aikaa juuri ennen pesua

Luo osio asioita voi omissa käsissä (jos sinulla on useita koreja oikean kokoinen vaatteita). Opetus on yksinkertainen - astioissa voi ommella tai piirtää sanoja sävyt (valoa, tumma, väri) tai kiinnitä puu, jossa tarroja pintaan liitu piirustus, jne

Lattia, sisäänrakennettu, ulosvedettävä - pyykkikorit nykyään on niin paljon, voit valita yksi, joka täydentää sisätilojen, tai päinvastoin, siten että piilotetaan katseilta.

Jaa kommentit mitä käytät koreja, jossa ne tallennetaan, ja pohtia, mitkä vaihtoehto mukavin! Muutamia ideoita ja vinkkejä löytyy video tässä artikkelissa.

1