Laatikko säilytykseen vihanneksia

Laatikot säilytykseen hedelmien

Monet meistä ovat omistajia esikaupunkialueilla, ja jopa maa taloa. Kasvava näillä alueilla niiden hedelmiä ja vihanneksia, haluamme saada hyvän sadon laadukkaita tuotteita meidän pöytään.

Vihanneksia, kuten porkkanaa, perunaa, sipulia, valkosipulia, punajuuret ja muut, voidaan pitää raikkaana kunnes vähintään keskellä talvea, ja jopa ennen seuraavaa satokautta. Vaan ne säilytetään korkein vitamiineja, ja hedelmät eivät pilalle, meidän on osattava tehdä se. Erityisesti, varastointiin vihannesten käytetään erityisesti tähän tarkoitukseen suunniteltuja laatikot. He tulevat eri lajeja - otetaan selvää, mitä!

Laatikot tallentamiseksi vihannesten kellarissa

Täydellinen paikka tähän tarkoitukseen on kellarissa tai kellarissa. Koska sen mikroilmaston maanalaiseen huoneeseen mahdollistaa pitämään pitkään siellä, useimmat kasvikset, jotta ne eivät haalistu, eivät idä eikä jäätyä hieman. Ja helpompaa ja kompaktin järjestelyn erilaisia ​​vihanneksia käytetään eri säiliöihin:

 • puulaatikot - ne voi tallentaa ehdottomasti mitään vihanneksia ja kovista hedelmistä. Tällainen pakkaus on erittäin vahva ja sillä on pitkä käyttöikä, mutta puu edellyttää rappeutuminen;
 • Muoviset laatikot - sovi, jos kellarissa on liian märkää. Muovi on kätevä pestä ja desinfioida. Erotettava kaksi ja trehtortsovye laatikot;
 • Myös usein paju laatikoita ja koreja, jotka on tiiviisti järjestetty kellarin hyllyille. Tällaisissa astioissa mahtuu sipuli, valkosipuli, juureksia. Tärkein etu paju laatikot - Tuuletus: vihannekset ovat hyvin tuuletettu ja siten enää valehdella.

Säilytyslaatikot vihanneksia parvekkeella

Kellareissa voi tulla korvike normaaliin parvekkeelle. On toivottavaa, että se on eristetty tai jopa lasitettu - useimmat vihannesten parhaiten säilynyt nollalämpötilassa. Mutta vaikka sinulla ei ole loggia, ja tavallista avoin parveke, jossa voit vielä pitää vihanneksia. On vain tarpeen valita sopiva vaihtoehto sinulle:

 • syvä puulaatikot varastointiin vihanneksia, kuten perunat, kaali, punajuuret, joka voi "piilottaa" istuimen alle suuren homo tai parveke sohva;
 • Metallirasioiden säilytykseen vihanneksia - ne näyttävät suuri ja tilava runko. Valmistettu teollisesti, kuten konttien luo optimaaliset olosuhteet lämpötilan, kosteuden ja ilmankierto paremmin varastointiin vihannekset;
 • kotitekoinen laatikot vähintään kätevää. Voit eristää mitään puisia tai muovisia laatikko, pohjustaa eristeen sisältä, ja poraa ilmanvaihto;
 • lisää käytännön suoritusmuodossa laatikko kuumennetaan tallentaa vihanneksia parveke. Lämmönlähde tässä ominaisuudessa toimii pienitehoinen hiustenkuivaaja, joka kytkeytyy päälle ja pois päältä automaattisesti releen tai tavanomainen hehkulamppu.

1

Laatikot säilytykseen vihanneksia keittiössä

Eivät kaikki meistä on kyky tallentaa vihanneksia kellarissa, ja monet omistajat asuntojen pohjakerroksessa ei ole edes parveketta! Jää ainoa vaihtoehto - keittiöön, jossa vihanneksia varastoidaan joko jääkaapissa tai erityisesti suunniteltu laatikoihin.

Jääkaapissa on erityinen osasto vihanneksille, minne laittaa pilaantuvat vihanneksia.

Mitä laatikot, niiden varusteet ja ulkonäkö ollen riippuu koosta ja suunnittelu keittiön:

 • kehittyneet suunnittelu menetelmät mahdollistavat varustaa keittiössä rakennettu tallennusjärjestelmien: ovi suljettuna, kukaan ei epäillä, että näissä kaapit ovat vihannekset;
 • se voi olla vain laatikot sisäänrakennettu tai vapaasti seisova kaappi - siellä se on suositeltavaa pitää kasvikset ovat hyvin hoidettuja lämpimänä (esimerkiksi kurpitsan tai tomaatti);
 • Jos keittiö on sisustettu tyyliin Provence tai maalaismainen, paju laatikot kasvikset ja et voi piiloutua uteliailta katseilta - ne, päinvastoin, korostaa erityinen comfort food.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

Varastointi vihanneksia talvella parvekkeella: kellari, kaappiuunissa

Huolimatta siitä, että talvella on joitakin vaikeuksia kannalta säilyttämisen joidenkin tuotteiden oikea lähestymistapa, sinulla on oikeus useita vaihtoehtoja käsitellä mahdollisia ongelmia. Lämmin säilytyslaatikot vihanneksia parvekkeella asunnoissa on pitkään ollut yleistä keskuudessa kansalaisillemme.

Perinteitä varastoimaan perunoita ja muut hedelmät ja vihannekset (omenat, porkkanat, punajuuret), ja hillopurkit hapankaalin ja muiden säilyttämistä kotona meillä - hyvin pitkään. Isovanhemmat oli tehnyt niin joka vuosi siitä lähtien, sikäli kuin volyymi varastot kerättyä talven määritelty monin tavoin, ellei selviytymistä, niin ainakin, tehotaso. Tänään - aivan eri aikoina, ja suurin osa tuotteista saatavilla supermarketeissa. Kuitenkin perinne ainutlaatuisia kotitekoisia "kasvi store" ei mene pois, vaikka, ja on tullut paljon vähemmän suosittu kuin ennen.

Nykyään useimmat ihmiset elävät asunnoissa, eikä kylässä taloa kuin ennen. Näin ollen varastointiolosuhteet tänään - paljon enemmän rajoitettu verrattuna niihin, jotka olivat latoja kylässä. Vaihtoehdot eivät ole monta, ja yksi yleisimmistä on kellarissa varastointiin vihanneksia parvekkeella.

Syitä monet ihmiset rakastavat luoda varantoja - hyvin erilaisia. Tässä muutamia niistä:

 • Luottamus siihen, että kasvatettu vuodetta kotimaassaan - paljon parempia tuloksia puhtauden ja ekologian.
 • Halvemmalla vihanneksia joka voi ostaa maanviljelijöiden markkinat syksyllä, mutta ei mennä aina silloin paikallinen supermarket.
 • Joku on ystäviä tai sukulaisia ​​kylissä tai ottaa oma loma / loma-asunnon, joka ajoittain "tarjonta" luonnon lahjat: perunat, kaali, punajuuret, paprikat, saumaus ja niin edelleen. Kaikki tämä on säilytettävä jonnekin.

Useimmat parvekkeet ja lasitus monikerroksisissa rakennuksissa ei kuumenneta. Joten sinun täytyy löytää ulospääsyä tilanteesta, luoda vankka "jääkaappi", joka auttaa pitämään sato, estäen jäädyttäminen kylmässä ja asianmukaisessa säilytyslämpötila. Kuitenkin lisäksi, todellinen lämpötila ja suunnittelun kylmälaatikossa parvekkeella kylmä, kannattaa harkita monia muita asioita.

Tässä on useita ehtoja, jotka ovat välttämättömiä onnistuneen säilyttämiseen sisällön myöhemmin:

 • Jos haluat tallentaa talvi kasviksia (perunaa, porkkanaa, kaalia ja enemmän), ne olisi kerättävä asianmukaisesti. Olisi kerättävä kuivalla säällä.
 • Tämän jälkeen sato makuulle kuivassa paikassa.
 • Välttää altistumista auringonvalolle.
 • On tärkeää lajitella ulkoisia vaurioita ja vahingoittuneen aineiston. Muuten kaikki ponnistelut luoda laatikko perunoiden parvekkeella voi olla turhaa: tämä sato on yksinkertaisesti kadonnut.

Vihje! Joka tapauksessa, varastointi on tarjottava laadukkaita ilmanvaihto: pääsy ja ilmankierto pidentävät "elinikä" sadon.

Muuten, on toinen tärkeä edellytys. Tämä on varmistaa asianmukainen kosteustaso, jonka on oltava pieni, enintään 50%.

Suunnittelun, kaikki tällaiset järjestelmät on jaettu 2 pääryhmään:

 1. Joustava Lämmitys varastointikansiot vihanneksia. He epämääräisesti muistuttavat suuri lämmin pussi, perusteella tehdyt tekstiili. Termomeshka selkeä etu on, että lopussa talvikauden se voidaan taittaa, mikä säästää paljon tilaa.
 2. Termolaatikot, jotka muodostavat kiinteä rakenne, joka on valmistettu tietyn materiaalin. Useimmiten käytetään puun (aluksella, vaneri, OSB-levyt, jne.).

Cache vanhasta jääkaapin

Lisäksi, eri paikoissa luokitellaan riippuen materiaalista, josta ne on valmistettu (puuta, vedenpitävä kestävä kangas, muovi, jossa on metallirunko), sekä siitä, onko tällainen lämmitys varastointia tai ei. Tilavuus ne voivat myös olla erilaisia, joskus ne ovat erilaisia ​​hylly (vaakasuoraan tai pystysuoraan).

Vihje! Ylimääräisiä mukavuutta ja käytön vapaata tilaa ylhäältä tällaisia ​​säiliöitä on tehnyt Winter penkki ja joskus - jopa pieni sohva, kesä jotka toimivat penkkejä missä istua ja levätä.

Mitä rakenteisiin ilman ylimääräisiä sähkölämmitys, se on parasta käyttää niitä paikoissa, joissa ei ole suoraa kosketusta pakkasilmaa. Toisin sanoen, puhumme kuistia, yhteinen käytävillä, lasitetut parvekkeet ja niin edelleen. Vaikka jotkut suljettu parveke on parempi asentaa lämmitetty lämmin laatikko, edullisesti varustettu termostaatilla. Kiitos jälkimmäisen, sinulla on mahdollisuus säätää ilman lämpötilaa sisällä. Rajat vaihtelevat, esimerkiksi 0-10 astetta, riippuen siitä, mitä tuotteita aiot tallentaa sinne. Kulutuksen taso sähkön heiltä vastaavasti myös erilainen. Joka tapauksessa, se on luotettavampi, kasvikset tässä Lara ei jäädy, ja pankit hapankaalin tai Marinoidut sienet - eivät räjähtää kylmältä.

Pidä vihanneksia parvekkeella talvella se on mahdollista ja joustava säiliö, joka on epämääräisesti muistuttaa suuren laukun tai repun. Tällaiset mallit ovat hyvin käytännöllisiä, koska, kuten jo mainittiin, ne voidaan poistaa tai siirtää väliaikaisesti tarvittaessa. Joissakin malleissa on varustettu termostaatti. Toisaalta, voit tehdä laatikko vihanneksia parvekkeella omin käsin, mikä ei ole totta pehmeää pussien, joka useimmissa tapauksissa suorittaa teollista tavalla. Nämä asiat ovat yleensä parempi ostaa varastoon kuin tehdä itse. Kun kaikki käytännöllisyys pussin, termospullo ei tehdä ottomaanien, sohva tai istuin. Joten, kaikenlaiset rakenteilla on omat etunsa ja haittansa. Jokainen valitsee oman, joka perustuu niiden edellytykset ja vaatimukset.

Siitä, mitä lämpötilaa kestävät vastaavia malleja. Kaikki riippuu joukko perusteita, kuten miten kasvis eristetty kaappi, onko sillä lisäeristys, jos parveke on auki tai kiinni, ja niin edelleen. Joka tapauksessa on parempi olla varastoida tuotteita lämpötilassa -30 ° C tai alle. Muuten, tämä suositus koskee myös eristys, koska liian lämmin sää, perunat ja vihannekset voivat olla alaisia ​​vaurioita. On toivottavaa, että kellarin seinät ovat ohuita ja ei suorita toimintaa isotermi ja positiivinen lämpötiloissa.

voit tehdä laatikko perunoita parvekkeella omin käsin, ilman kieltänyt sitä ulkopuolisilta asiantuntijoilta haluttaessa. Yksinkertaisin muotoilu ei ole varustettu lämmön ja sähkön. Ennen siirtymistä yksityiskohtaisemmat vaiheittaiset ohjeet, on tarpeen yleensä harkita liittyvien tärkeimpien suositusten valmistukseen, asennukseen ja sijoituspaikan valinta.

Niissä tapauksissa, kun olet ylpeä omistaja melko tilava parveke tai loggia, ja jos aiot säilyttää vihanneksia joka talvi, on järkevää ajatella luoda kestäviä paikallaan kellari, joka voi kestää useita vuosia.

Suositus! Joissakin tapauksissa voit käyttää materiaaleja käsillä, sekä jäänteet laudat tai vaneri, jotka ovat noin mökillä tai autotallissa.

Olisi huolehdittava perunoita (tai muita vihanneksia) ei joudu kosketuksiin tiili, betoni ja muut sen kaltaiset aineet, sillä se voi aiheuttaa hajoamista ja siten pilaantumista. Tätä varten ja sivupinnat, ja "kerros" talvisäilövalmisteluja laatikko on lohkottu muiden materiaalien kanssa. Mikä parasta, jos se on puuta.

Niissä tapauksissa, kun on kyse siitä, Hruštšov tai muun vastaavan majoituksen parvekkeella pieni alue, voit tehdä kontti pystykuormituksessa. Kansi siten voidaan edelleen lämmittää, koska se on kautta suurin lämpöhäviö voi tapahtua. Vaihtoehtoisesti, se voi olla valmis sisältä folio, tai vain kattaa kannen mitä tahansa materiaalia, kuten huopa, huopa, vanha takki ja niin edelleen.

Kuten näemme, vaihtoehtoja tehdä laatikon tallentamiseen perunoita talvella parvekkeella käsillään - paljon. Keskittyä yhteen niistä, joka voi olla kaikkein monipuolisin ja mennä lähes mihin tahansa asunnossa. Joten, me luettelo tärkeimmistä vaiheista omaan tuotantoon:

 1. Ensimmäinen askel on huolellisesti mitata tilaan parvekkeella. Tämä auttaa ymmärtämään, mitä sinulla on vaihtoehtoja ja varmistaa, että siinä voidaan valmistaa tiettyä rakennetta näytteen ja kokoja.
 2. Yritä suunnitella kaiken niin, että syvyys kellarissa enintään 0,7 metriä. Muuten (pystysuoraan kuormitus), kasviuute tai tölkit, siitä tulee ratkaista saumaus. Erityisesti - aivan alhaalta. Kapasiteetti, joka tapauksessa, on oltava "sisältö" riittää kunnon tilavuus.
 3. Valmistautua laudat alustaan, sekä vaneri, lastulevy tai MPS verhous seinät tulevaisuudessa. Mukaan välttää syntymistä ja leviämistä hometta ja homeen tulevaisuudessa, peitä ne lakalla tai erityinen yhdiste. Kuivaamisen jälkeen maahan merkitsemään leikata.
 4. Yhteensä, pitäisi olla 4 teline, joka määrittää korkeus laatikon, sekä 12 vaakatasossa (2 kummallekin pinnalle, mukaan lukien kansi).
 5. Kun nauloja tai ruuveja rakentavat kehykset kuljettavat sekä säiliön ja kannen, joka kattaa sen.
 6. Sitten ottaa levyn materiaalia, joka on valmistettu te olettaa, että tämä vaneri, ja leikkaa sen pintaan 2 kummallakin pinnalla on rakenne: cap, pää- ja sivuseinät sekä päivän. Sisäarkkipari siis oltava vähintään 100 mm. kussakin tasossa.
 7. Leikattiin eriste (vaahtomuovia tai paisutettu polystyreeni), paneelit kannen 6, ala-, etu- ja takaseinät, vastaavasti. Vaihtoehtoisesti, kivi voidaan käyttää (mineraali) villa. Edullisesti, siten, että mineraalivilla on riittävän tiheä. Varmista kaikki obsheyte luuranko arkkia vaneria. Tekaistaan ​​kansi seuraavat samaa tekniikkaa.
 8. Silmukka voidaan käyttää kiinnittämiseen kannen. Toisaalta, oletetaan, että se oli vain vuokrattu.
 9. Lopuksi ulkopuolelta voidaan käsitellä sai lämpimän laatikko erityisellä lakalla. Se auttaa pitämään puun ilman kosteudelta.

Joten hän valmisti kaappi. On huomattava, että lopullinen kokoonpano koko rakenne on parempi tuottaa jo parvekkeella. Muuten voi käydä niin, että se ei yksinkertaisesti sovi parvekkeen oven tai ikkunan.

Asianmukaisesta varastoinnista vihanneksia parvekkeella talvella olettaa läsnäolo hyvän mikroilmaston. Ensinnäkin, voit tehdä pieniä reikiä tai ajoittain auki kellariin. Toiseksi on mahdollista tehdä yksinkertainen "lämmitys" järjestelmään. Doing vieressä kattaa pieneen rakoon, voit tarvittaessa (esim, jos jyrkkä pudotus lämpötila kadulla) esittää hehkulamput, niin sanottu "siirrettävyyden". Yksi Moina lamppu, esimerkiksi, 100 wattia, on riittävä saamaan aikaan ylimääräistä lämmitys sisällä. Aloita sen parvekkeella, voit käyttää tavallista laajennus. Kytkin on asennettava sisälle asuntoon, joten et tarvitse joka kerta mennä kylmä parveke tai Loggia.

Vihje! Vaihtoehtoisesti voit käyttää vanhaa työelämän ulkopuolella jääkaappi. Tässäkin tilassa sillä on hyvät eristysominaisuudet. Lisäksi hän on jo toimiva ovi. Voit myös hakea muunnettu vanhat huonekalut tai pakkausta tiiviin vaahdon.

Sinä vain sytyttää valoa, ei muuta. Suunnittelu - hyvin yksinkertainen, mutta samalla se on melko tehokas. Yksikin lamppu riittää varmistamaan, että kasvikset ovat jäätyneet laatikon sisällä. Sitä paitsi, et voi kytkeä lamppu pysyvästi. Anna sen käydä muutaman tunnin, ja sitten voit poistaa sen. On mahdollista sisällyttää erityisesti ja yöllä, kun ulkolämpötila laskee merkittävästi.

Suuri "laatikko" voidaan jakaa osiin

Sähkön kulutus, edellyttäen, että valo loistaa (ja siten lämmittää sisätilan parvekelaatikon) muuttuvasti enintään kohtuullisina. Mutta tiedät varmasti, että kaikki ne tässä uunissa vihannekset, perunat, porkkanat, kaali, paprika, punajuuret ja muut, on ensinnäkin kuiva, ja toisaalta ne eivät jäädy. Jos sähkönkulutus ei häiritse sinua, niin siellä on vaihtoehto sijasta (tai molemmat) hehkulamppu ja käyttää säännöllistä hiustenkuivaaja. Sen lisäksi, että se lämmittää paljon vahvempi ja pumput kuumaa ilmaa paljon nopeammin. Lisäksi, se voi olla myös kauko-ohjata huoneeseen.

On tärkeää ymmärtää! Käytettäessä valoja tai sähkölaitteiden olisi erityistä huomiota turvallisuuskysymyksiin.

Antaa lisää lämmöneristyksen tapauksessa erityisen vakavia pakkaset voivat lisälämpöeristeenä, koteloitu parveke "kellarissa" huopia tai raskas vaatetus. Kyllä, ja sitä ei tulisi laittaa kylmään betoniparvekkeeseen laatta, ja arkki lastulevystä paksu, tiivis vaahto ja muut vastaavat pinnat. Vaihtoehtoisesti on mahdollista asentaa lämpömittari anturilla sisäpuolella kieltä. Näin voit hallita sisälämpötilaa. Nämä ovat mielenkiintoisia, mutta samaan aikaan, yksinkertaisia ​​ideoita, jokainen voi käyttää. Tärkeintä - olla fiksu eikä pelkää ratkaista tehtäviä. Kaikki tämä auttaa pitämään sato kevääseen turvallisia.

Valokuva esimerkkejä siitä, mitä voi olla laatikon jääkaappiin vihanneksia parvekkeella. Klikkaa nähdäksesi suurempi kuva:

Useimmat ihmiset, jotka synnyttävät mökin itse, on hyvin tietoinen siitä, että se on paitsi työpaikka ja viljely sadon, mutta kaikkein kulmat jossa voit rentoutua kaupungin hälinästä ja nauttia kauniista näkymistä luonnon ja maan.

Luonnonvaraisia ​​eläimiä ja lintuja, jotka elävät luonnossa, ei voi luottaa siihen, että talvella se joku auttaa heitä kuinka heidän kesyjä "veljensä".

Jokainen meistä rakastaa kauniisti sisustettu sisustus. Tämä sitoumus on erityisen kysyntää jos sisustusratkaisuja vaikuta hyvän mielen ja ilon meidän rakkaitaan.

Jokainen tunnollinen omistajan täytyy huolehtia mukavasti heidän lemmikki, ohjaa kuuluisa lainaus "Pikku prinssi": "Me olemme vastuussa niille, jotka ovat kesytetty."

Ennemmin tai myöhemmin, ennen kuin suurin osa meistä on edessään tehtävä ostaa uusia huonekaluja, kuten tuolit. Samalla, se ei aina järkevää ostaa uusia huonekaluja riittävän korkeat hinnat, koska voimme palauttaa vanhat tuolit.

 • Projektista
 • mainostajat
 • palaute
 • Sivukartta

Lainaus tietojen on sallittua vain silloin, kun määritetään aktiivinen indeksoitava ansioksi.

Laatikot kasvikset: kätevä varastointi keittiössä tuotteet

Vihannekset ovat perustana perinteistä ruokavaliota ympäri vuoden, jotta tarjonta asianmukaisesta varastointiolosuhteet - ei pelkästään rationaalisuuden, mutta myös tervettä järkeä.

Kaikki eivät tiedä, että vihannekset voidaan tallentaa paitsi erityistapauksissa varastoissa, mutta myös kotona, kellarissa, parvekkeella tai vain keittiössä.

Ominaisuudet varastointi eri vihanneksia

Jopa tavallinen asunto asuinrakennuksen voi järjestää asianmukaista varastointia, täytyy vain tietää, miten se tehdään. Täysin mahdollista rajoittaa lämpötilan ja kosteuden kotona, varsinkin kun "talvi" vihanneksia järjestää vielä paljon helpompaa kuin tallentamiseen mehukas hedelmiä tai marjoja.

Tuore kaali - ole helpoin kasvi, kun se tulee järjestämiseen varastoinnin, parhaiten säilynyt hapankaali, varsinkin kun se pysyy lähes kaikki vitamiinit. Tuore kaali vaativat alhaisen säilytyslämpötilat - -1: stä + 1 ° C, ja korkea suhteellinen kosteus huoneessa - 90-98%. Muutoin pään hyvin nopeasti kuivua ja ei ihmisravinnoksi kelpaavaksi.

Jääkaapin kaali tallentaa myös voi - sisätiloissa on "tukahduttava" ja polyeteeni alkaa mädäntyä. On parasta säilyttää kaali käyttää kellariin: kaalit täytyy ensin olla hieman kuiva, ja sitten ripustaa katosta kahdella. Jos parveke lämmittämättömässä tasainen, on mahdollista järjestää tällainen tallentaa ja kotona.

Valkosipuli on kranttu säilytysolosuhteet kuin keula, Kokonaismäärä ei kuitenkaan näiden tuotteiden on myös: pää ja valkosipulia ja sipulia täytyy kuivua ennen varastointia. Sitten sipulia päät kuuluu 3 variantit varastointi:

Tällöin sipulit voidaan tallentaa suoraan keittiössä - kuiva ilma estää itämisen. Valkosipuli hieman monimutkaisempi: Kuivattu päät voi yksinkertaisesti kuivua, joten on suositeltavaa, että "tukkia" parafiinia tai vaha. Sen jälkeen valkosipuli voidaan tallentaa sekä jousi, alueella, jossa rajoitettu auringonvalon pääsyä.

Peruna on pöydällä, ja arkisin ja pyhäpäivinä. Se kuluttaa eniten, ja harvat ihmiset kotona eivät löydä ainakin pari kiloa nämä juuret.

Hedelmät kypsyvät perunat pimeässä ja pitää ne paremmin, myös paikassa, jossa on vähintään valomäärä, muuten ne muuttuu vihreäksi, ja tällaisten perunan ruokapulasta.

Ensinnäkin perunoista tulee olla täysin kuiva, vasta sitten se voidaan sijoittaa laatikoihin varastointiin. Jos puhutaan asunto, se on parasta säilyttää juuri tämän lähestymistavan kylmillään parvekkeella - joihin voidaan laittaa laatikot perunoita eivätkä pelätä turvallisuutensa.

On tärkeää, että varasto ei ollut liian märkää eikä liian kuiva, tai vihannes voi heikentyä - rot, alkavat itää. Optimaalinen kosteuspitoisuus perunan varastointi - 85-90%, lämpötila 2-3 ° C: ssa

Punajuuret ja porkkanat tallennetaan samanlainen periaate.

Ottaa ohut kuori porkkanat voi helposti heikentyä vastaisesti lämpötila järjestelmän - jäädytetyn juuren on oltava ihmisravinnoksi kelpaamattomaksi. Optimilämpötila varastointi - 1 ° C, suhteellinen kosteus - 90-95%. Myös porkkanoiden on oltava jatkuva ilmanvaihto ja ilman pääsy. Store porkkanat voi olla erilainen:

 • avoimissa säkeissä polyeteeni;
 • hiekkaan, jotta hedelmät eivät kosketa toisiaan, ja hiekka on säännöllisesti kostutetaan;
 • avoin pullo - jos hieman porkkana, säilytä sitä tavalla voit keittiössä ja jääkaapissa tai parvekkeella, mutta puhkeamista pakkasen pankin on suljettava;
 • sotkee ​​savi- melko helposti likaantuneet tavalla, mutta erittäin tehokas;
 • in havupuu sahanpuru - samalla tavalla kuin varastointi hiekkaan;
 • laatikoiden varastointiin vihanneksia - helpoin tapa sama kuin porkkanat voidaan säilyttää asunnossa.

Palkokasvit parasta varastoida suljetuissa säiliöissä ei käynnisty hyttysiä

Pavut, soija, linssit ja muut palkokasvit vaativat noin samoissa varastointiolosuhteissa. Keskusmuistin ehto - hedelmät on täysin kuivunut, mutta jotta ne eivät uhkaa hyönteisiä, ne on varastoitava yhdessä siivuja valkosipulin tai sipulia. Tämä tapahtuu parhaiten tölkkeihin.

Toisin kuin muut hedelmät, palkokasvit pakkaset eivät ole kauhea, ne voidaan turvallisesti jättää parvekkeelle. Kuitenkin, jos on paikka keittiössä, ja huoneen kosteus ei ole liian korkea, varastointi voidaan järjestää siellä.

Palkokasvit tarkalleen "hengissä" asunnossa koko talven ja jopa pidempään, mutta on syytä muistaa, että kun pakkasta ne eivät sovellu istutettaviksi, voidaan vain elintarvikkeesta.

Keittiössä voit tallentaa vihanneksia, tärkeintä kunnioittaa oikean tilan.

Yhteenvetona voimme sanoa, että paras tapa säilyttää asunnossa sopiva tällaiseen vihanneksia kuin sipulia ja valkosipulia, porkkanaa, sekä palkokasvit. juurikas Se tarvitsee viileässä ja kaali erittäin nirso varastointiolosuhteista ja pilaantuvien - talvella on helpompi käydä ja tuoretta ostamista.

perunat soveltuu myös varastointiin asunnossa ja voi onnistuneesti 'horros', jos säilytysolosuhteet täyttävät. Store perunat pienissä erissä ja paremmin varmistaa, että se ei ole alttiina auringonvalolle ja eivät idä.

Paras vaihtoehto varastointiin perunoiden järjestämme erityinen paikka varattu keittiössä tai parvekkeella, ja roolistaan ​​mini-vihannes myymälä. Sellainen paikka voidaan tehdä siitä, ja ostaa.

Store vihanneksia muovilaatikoita paras

Kuten on selvää edellä olevan tekstin, helpoin tapa järjestää varastointi vihanneksia laatikoita, jotka voidaan sijoittaa keittiössä tai parvekkeella. Kun valitset kontin pitkäaikaiseen varastointiin vihanneksia on erityinen huone on otettava huomioon seuraavat tekijät:

 • materiaali, Laatikon materiaali on;
 • tilavuus pakkauksiin;
 • saatavuus ja määrä ilmareikiä;
 • tilaisuus kätevä sijoittelu ja käyttää.

Näissä laatikot, voit tallentaa sipulit, perunat, porkkanat, punajuuret. Tuuletusaukot tulisi olla pakollista, muuten vihanneksia voi "tukehtua" ja heikkenevät. Ilman on liikkua vapaasti, huone - ilmanvaihto ajoittain.

For "kotiin" store vihanneksia keittiössä tai parveke ei tarvitse ottaa liian isoja laatikoita, 20 litraa on enemmän kuin tarpeeksi.

Muovikorit on helppo hoitaa, edullinen ja kestävä

Parhaat ominaisuudet ovat muovia, konttien säilytykseen vihannesten mukaan esiasetusparametrit:

 • ne ovat saatavilla
 • eri määriä
 • muovia, joiden koostumus ei vaikuta hedelmän niihin tallennetut;
 • tällaiset laatikot on rei'itetty pohja ja kummallakin puolella, tai ilman kantta;
 • usein muovilaatikoissa varustettu kahvat, heille se oli kätevä ladata ja ulos niiden vihannekset;
 • suunniteltu pinottavaksi suunnittelu Sen avulla voidaan asettaa laatikoita päällekkäin, ja metallisen insertit kasvikset suojautua halkea ylätasot;
 • muovi Se kestää laajalla lämpötila-alueella, he eivät pelkää pakkasta ja kesän lämpöä;
 • Tällainen pakkaus uudelleen käytettävä, sitä voidaan käyttää monta peräkkäistä vuodenaikoina.

Puiset laatikot ovat vahvoja, mutta ne on helpompi kuljettaa vihanneksia, eikä niitä saa säilyttää

Laatikot Puiset ei ole yhtä kestävä kuin muovia, niitä käytetään enemmän huolellista kuljetusta ja varastointia vihanneksia:

 • laatikot jäykempään metalli-insertit;
 • ilmanvaihto Se tapahtuu, koska välit lautojen;
 • puulaatikot lisää raskas, ei ole kynää, ne eivät ole niin kätevä laittaa toistensa lisäksi ne melko helppo vahinkoa;
 • ei tulisi pitää puu laatikot monikäyttöä yli 1 kausi, mutta väliaikainen toimenpide niiden pitäisi olla kunnossa.

Pahvilaatikot ovat hauraita, mutta kori oksia näyttää keittiössä ihmetellen

Vaikka tällaiset laatikot ja on valmistettu useista kerroksista pahvista, on ymmärrettävä, että ne eivät sovellu uudelleen täytettävät:

 • pahvi on erittäin kriittinen kosteus, se voi taipua tai myydä;
 • vaikka huolellinen käsittely tällaisia ​​laatikoita ei selviä enempää kuin yhden kauden;
 • ne ovat yleensä kooltaan pieniä, ovat pieniä aukkoja.

Miten säilyttää vihanneksia, katso video clip:

Organisaatio kasvis myymälän käsillään

Ei kaikki kasvikset ovat yleensä tallennettu tavanomaisiin laatikoihin, joten voit osallistua vihannes Store - paikka, jossa olla tietyn lämpötilan.

Tee yksinkertainen tallentaa, mutta seurauksena voi aina olla kotona pieni tarjonta vihannekset - perunat, punajuuret, porkkanat.

mitä sinun täytyy ajatella etukäteen:

 • ruudun koon Se riippuu paitsi alueella, jolla se voidaan tunnistaa, mutta elävien ihmisten määrä asunnossa;
 • Jos aiot käyttää kellarissa tärkeimpänä varastointi vihanneksia, hän Se on eristettävä, muuten kylmä vihanneksia jäätyy;
 • tehdä tällainen laatikko voidaan myös romun - sillä näin puusta ja lastulevy aluksella, vaneri, voit jopa käyttää vanhoja toivottuja huonekaluja.

Ennen asian laskelmien sinun täytyy päättää, missä muodossa tekijä vihannes myymälä on kätevin - se voi olla ikäänkuin pukeutuja ulosvedettävä hyllyt, laatikko pystykuormituksessa tai Ovikaapissa. Viimeinen vaihtoehto on kätevin käyttää, se on helppo järjestää pääsy.

Miten säilyttää vihanneksia kotona, ja miten tehdä talon mukava varastointiin laatikkoa perunat, porkkanat ja muut vihannekset, katso video:

lipasto suunnitelma toteuttaa vaikein, varsinkin kun puhutaan järjestämisestä lämpenemistä, ja laatikko pystykuormituksessa päinvastoin, tehdä yksinkertainen, mutta sen käyttö ei ole kovin kätevää.

Eristetty laatikko voi tallentaa vihanneksia kylmässä parvekkeella

Parvekkeella arkiston mahdolliset jatkuvasti alttiina lämpötilan muutoksille edes yhden kauden aikana. Se voi aiheuttaa homehtuneet laudoista joka teki holvissa, ja sen vaurioita. Estää mätäneminen johtuu liiallisesta kosteudesta tulee osallistua kyllästetty puu, joka suojaa seinää laatikko kosteudelta ja kylmyydeltä.

Kannattaa myös miettiä eristys kerroksen parvekkeelta, jos se ei ole eristetty. Huolimatta siitä, että säilytyslaatikko itse lämmittävät itse, kylmä lattia voi aiheuttaa pilaantumista vihannesten varastointiin.

Jos kasvikset tallennetaan lämmittämättömässä parveke tai loggia, sinun täytyy varmistaa, että lämpötila ei laske alle 0 ° C:

Mutta kun varusti "store" keittiössä, voit tallentaa kaikki tarvikkeet

Varastointi- suunnitelmaan kaikki mittaominaisuudet on otettava huomioon tulevaisuuden varastointi seinämän eristeen paksuus. Älä valitse liian monimutkainen rakenne, jos ei aiemmin ollut tehdä mitään sellaista.

Runko on valmistettu puiset palkit. Ensimmäinen on muodostettu pohjaan, sitten puoli pystytuet, jälkimmäinen muodostavan laatikon päälle. Pohjaa varten, ja kansi on parasta käyttää ennalta valmistettu suorakulmaisen kehyksen koko laatikko.

Vaippa ja eristys runko

sisäpuolelta valmis karsas kumilla levyt tai vaneri, lastulevy - mitä on saatavilla, ja sen ulkopuolella - eristys. kansi on valmistettu samojen periaatteiden, säilytykseen liittyviä metalli saranat.

Mukavuussyistä, voit hoitaa sisävalaistus laatikko, lisäksi se on toinen tapa nostaa lämpötilaa. Voit manuaalinen tai automaattinen kytkin, joka rakentaa, tietysti vaikeaa, mutta käyttää sitä paljon kätevämpää.

Varastona voidaan käyttää enemmän "improvisoitu" tarkoittaa - esimerkiksi, se voi olla vanha käyttämätön aiottuun tarkoitukseen jääkaapissa. Se on kuitenkin melko hankalaa, joten jos on kysymys optimaalisesta tilankäyttö, voit käyttää muita ideoita.

Tässä on penkki toimii myös hyvä huonekalujen

Tämä viittaa siihen, että luodaan varastointia avattavasta tai liukuva (helpompi vaihtoehto) ovet, yläosa, joka toimii sekä penkki. Tämä laatikko on paljon helpompaa tavanomaisen varastoinnin voit laittaa sen minne menetkin:

 • parvekkeella, siellä se on varustettu mukavat istuimet;
 • keittiössä, käyttämällä penkin sijasta pari kolme paikkaa;
 • käytävällä, jos on olemassa ja ei vain ole tarpeeksi istua missä.

tällaisen laatikko on samanlainen periaate edellä, jossa vain mitä tarvitset järjestää alkuun istuin ja itse kehyksen on oltava riittävän vahva kestämään ihmisen painoa. Kannattaa myös erityisen varovainen vahvistamalla ylä- ja laatikon, mutta muuten tämä on yleinen arkistoon, vain helpompaa.

Huolehtiminen laatikkomainen vihannes myymälä ole erityisen vaikeaa - sen pitäisi olla pitää puhtaana ja varmistaa, ettei hyönteiset kasvatetaan, jotka voisivat vahingoittaa hedelmää.

Lisäksi ei voida kastua laatikko liiallinen kosteus pilata häntä ja sisältö. Voit käyttää tätä laatikkoon tahansa aikaan vuodesta - on hyödyllistä tallentaa kesällä kauden kasviksia, jos he ostivat paljon.

Mielenkiintoinen ajatus on kaikkea pieni varasto hedelmien ja vihannesten

Näissä laatikot on helppo säilyttää pienen määrän vihanneksia tarvitaan päivittäin

Mukava ja kaunis näin rakentaa varasto vihannesten

Pajukori - loistava vaihtoehto laatikoiden

Kuten näette, kaikki kotivarastoa vihanneksia - se ei ole vaikeaa, vaikka et koko työkenttä omasta. Samalla se antaa mahdollisuuden ihmisille, joilla ei ole kellariin tai kellariin, säilytä vihanneksia mahdollisimman pitkään, säilyttää ravinteita ja vitamiineja.

Elämme yksityiskodissa, joten vihanneksia varastoidaan kellarissa. Mutta ajatus kaiken kodin myymälän vihannesten Rakastin mielettömästi. Isoäitini jätti laatikot, heidän näkemistään, tietenkin nuhjuinen. Mutta jos virkistää ehto, mielestäni todella söpö. Haluan tehdä laatikko-penkki. Vain ensimmäinen kannattaa huolehtien jätä sirpaleita laatikoita. Ja jos he eivät maali, saat tämän kauneuden!

Olen samaa mieltä siitä, että tällaiset laatikot - tämä on hyvin käytännöllinen ja kätevä, varsinkin pieni keittiö, jossa niin vähän tilaa. Paikka on todella tallennettu. Teen tällaisia ​​laatikoita maassa. Tehneet puuta, ne vain sopivat täydellisesti sisätilojen puutalo. Näin ollen ne eivät auta vain tilan säästämiseksi, mutta myös täysin koristella keittiössä.

Erittäin kaunis laatikot, Rakastan yhä tehdä käsitöitä muovi-laatikot, ei myöskään ole huono)

1