Laatikko mausteita

Tallentamiseen mausteet keittiössä (30 ideoita)

Etusivu »Sisustus» tallentaminen mausteita keittiössä (30 ideoita)

Mistä löydät paikka tallentaa kaiken, ja että kaikki oli paikallaan? Tämä kysymys kiusaa kaikkia, poikkeuksetta, kotiäidit, luultavasti, koska keittiö ilmestyi maailmassa. Yleensä ihmiset ajattelevat, että voidakseen tallentaa suuren määrän kohteita sinun täytyy olla paljon tilaa, mutta se ei ole. Avain kätevään säilyttämiseen useiden pussien ja tölkkien eri asioita valheilla niiden asianmukaisesta järjestämisestä. Ja tämä voi riittää tavallisen pöytälaatikkoon tai hyllyyn.

Tässä artikkelissa on koottu teille 30 esimerkkejä kätevään säilyttämiseen mausteita keittiössä, jotka eivät vie paljon tilaa, mutta voit helposti ja nopeasti löytää mausteita tulevaa ateriaa. Mukavuussyistä, Kaikissa näissä esimerkeissä, me jaettiin 6 kategoriaa. Joten te mennä!

2 purkit mausteet seinään

Ilmoituksen kuva alla on sisustettu esiliinaa keittiössä asennettu sen haltijoille purkit mausteet. Tällainen päätös pidetään erittäin hyödyllistä, sillä mausteet ovat aina käden ulottuvilla ja ruoanlaitto. Tällainen järjestely on ehkä mukavin kaikki.

24 akuutein ja suolaisia ​​ideoita varastointi ja mausteita keittiössä

"Hänen paikka kaikelle ja kaikki paikalleen" - joka kuulostaa tärkeä sääntö ihanteellinen keittiö organisaatiossa. Toisin kuin yleisesti luullaan, ei välttämättä ole paljon kaapit ja laatikot sijoittaa kaikki tarvittavat asiat taloudessa ja tuotteita.

On tärkeää nimetä alueita tallentamasta mitään siellä, ja pysyä järjestyksessä. Suosittu resurssi sisätila keittiö ehdottaa käynnistettäväksi mausteilla.

Seinämän leikkauksesta lieden lähellä sopii koristamaan markkinarako säilytystä mausteita, usein käytetään ruoanlaitossa. Asentaa lisää sopivalle korkeudelle ruostumatonta terästä hylly tarvittavat tavarat olivat aina käsillä.

1

Huomaa purkit itse. Uskotaan, että mausteet tulee säilyttää läpinäkymätön astiaan, joten he eivät menetä ominaisuuksia, kun se altistetaan valolle. Mutta jotkut mausteita käytetään niin usein, että vaurion todennäköisyys on riittävän pieni.

Tämä keittiö liesituuletin on yhden moduulin sisällä, sivusuunnassa osat, jotka tarjoavat runsaasti tilaa varastointiin mausteet pois takan.

Helpoin tapa rakentaa markkinarako mausteita seinään kipsilevyjen onko vuorattu laatat tai ei.

Tämä on jotain uutta ja erittäin mielenkiintoista! Kisko, joka liikkuu tikkaat, kompakti rajoittaa tilaa ylemmän ja alemman kaapit palvelevat lokero varastointi purkit mausteet.

Nykyaikainen teollisuus tarjoaa erilaisia ​​vaihtoehtoja varastointiin mausteita seinälle. Jos et aio uudistaa koko keittiön sisustus, magneettinen kisko auttaa ymmärtämään tätä periaatetta ilman lisäkustannuksia. Ja ongelmaa varastoinnin veitsiä ratkaista itse.

Seinään asennettava moduulit mahtuu kymmeniä purkit mausteet, ja itse miehittää vaatimaton alueella, että ne voidaan asentaa mihin tahansa apukeittiöt, kaapit ja jopa takana oven.

Rautatiejärjestelmä- voi suorittaa vain kaksi, ja jopa kolme tehtävää. Tässä esimerkissä tanko riittävän pitkä seinä tarjoaa varastointi mausteet, kulhot ja keittiö tarvikkeet, mikä vapauttaa pinta työpöytään.

Wall järjestelmät näyttävät erittäin tyylikäs ja helppo asentaa pieniin tiloihin, jotka yleensä jäävät käyttämättä.

Vain yhden yksinkertaisen hyllyn alle keittiön kaapit sijoittaa tarvittava määrä säiliöitä mausteilla.

Keskikokoisia ja pieniä purkit mausteet säilytetään sopivasti erityisesti varustettu laatikkoa.

Nykyään monet valmistajat ovat keittiöt varustettu laatikot, välilevyt, mutta kaupat ovat valmiita ratkaisuja, joilla parannetaan vanhoja huonekaluja. Puu insertit helppo leikata haluttuun kokoon, ja muovi malleja ja kaikki muuttuvat periaate suunnittelija.

Pienin kapasiteetti voidaan tallentaa laatikoihin, ja korkeat pullo - avoimille hyllyille.

Nämä muovia insertit laatikkoa on kätevä kahva, jonka avulla voidaan siirtää koko mausteet ryhmä lähempänä levyn.

Jos olet muodostunut pieni ilmainen välisellä alueella kaapit, älä kiirehdi sulkea etukehys ja järjestys, puusepän verstas kapea pystysuora rako rullilla käyttää tehokkaasti jokainen sentti keittiössä.

Tämä on meille keittiö perinteisessä tyyliin yksi koriste sarakkeet, joka piilottaa kaikki samankorkuisia tasku mausteita.

Ja tämä keittiö näyttää hyvin moderni, mutta tässä näemme kaikki edut pystysuoran osastojen asennettu molemmin puolin levyä.

On käynyt ilmi, ja seinäkaapit voidaan varustaa kapealla ulosvedettävä osastoja, joissa mausteet on aina tasolla silmissä joka on varattu ruoanlaittoon.

Suuremmassa lokeron sopivaksi paitsi mausteita vaan myös öljyjä, kastikkeita ja etikkaa.

Osaston sisällä keittiösaarekkeen

Lopussa keittiösaarekkeen on useimmiten tyhjä puinen seinä. Voit korjata tätä laiminlyöntiä, jolla lisääntynyt bittisyvyys ja roikkuu oven sen saranat. Pieni lokero mausteita palveluksessanne!

Tämä pala keittiökalusteiden usein saranoitu tallennusjärjestelmän jo tuotantovaiheessa. Kuitenkin vanhat kaapit voi olla tilavampi kuin oli tarkoitus niiden valmistajan. Store mausteita syvyys hyllyille ei ole kovin kätevää, koska pienet purkit laskevat koko ajan ja katoavat, ja pieni lokero oveen ratkaista tätä ongelmaa.

Mittaa syvyys ontelon alusta hyllyjen kaapin ovet, jotta taataan mahdollisuus roikkuu siinä mini-hylly mausteita.

Edessämme varmasti paras kaikista mahdollisista apukeittiöt. Matala hyllyt ovet sisältävät valtavan määrän purkit mausteet, ja omistajat eivät tarvitse kauan kaivaa syvyyksiin kaapit löytää oikea mausteita.

Tässä näemme ruokakomero yhdistetyn varustettu osastoilla varastointi tuotteiden eri syvyyksissä. Mausteet ottaa saranoitu telineen oveen ja useita laatikoita.

Tämä matala ruokakomero on varustettu kompakti tila keittiön takana saari. Liukuovet mahdollistavat pitää sen avoinna koko kypsennyksen.

Salaisuus täydellinen organisaatio varastoinnin kaapissa on, että kukin osasto on täytetty säiliöön ja säiliöiden korkeudelle. Monet ihmiset eivät ymmärrä, kuinka paljon tilaa on vapautunut päämäärättömästi johtuu käyttämättä jättämisestä pystysuoran tilavuudesta. Organisaatio voi ja pitää olla taloudellisia!

Olen varma, että kysymys miten säilyttää mausteita keittiössä annetaan joka toinen kotiäiti. Artikkelissa hyvän yleiskuvan menetelmistä tallennustilaa. Makuuni paneelin sisällä ilmeni keittiösaarekkeen, varastointi hyllyt, laatikot, enimmäkseen suljettu. Ja mikä tärkeintä - läpinäkyvään purkkeihin. niin näet mitä sisällä ,, lukematta nippu etiketit ja merkinnät

Hyödyllisiä vinkkejä ystäville erilaisia ​​mausteita, kuten minä. Mausteet, pakollinen osa kaikkia minun kursseja, joten purkit ja tehtaille mausteet kymmeniä ... Sharp kysyi missä ne tallennetaan, niin että he olivat oikealla hetkellä käsillä, tapahtuu säännöllisesti. Todella Pidin ajatuksesta pystysuoran osastoja lieden lähellä.

Kuvitelkaapa nähdä kaikki nämä vaihtoehdot luoda oma tallentamiseen mausteet. Tämä on jotain uutta ja hyvin ainutlaatuinen. Kaikki näyttää ovat hyvin yksinkertaisia ​​ja selkeitä, että voit helposti luoda itse. Koska mausteet - on tärkeä osa kaikkien muiden herkullista ruokaa, ja järjestely mausteiden suljetuissa purkit kapealla lähellä kaasuliesi, mielestäni valinta kullekin perheelle.

Tallentamiseen mausteet keittiössä - tämä on kysymys. He tarvitsevat aina käsillä, ja ne on katsottava koko keittiön. Erittäin hyvä käsitys siitä, miten järjestää varastoinnin mausteita keittiössä on vielä ajatus tallentamiseen mausteet pankkien magneetilla jääkaapin.

Hyviä ideoita. Kiitos.

Ehkä tämä on minun paratiisi! Se, että olen fani kaikenlaisia ​​elintarvikkeiden lisäaineita ja mausteita. Ja esitettyjä ajatuksia tarkastelun - sitä, että muita kuin taivaan lahja! Hyvin omaperäinen ja kaunis! Vaikuttava!

Hyviä ideoita! Muista hyödyntää niitä, koska olen, koska omistaja pieni keittiö ei aina ole riittävästi tilaa kaikille niille pikku purkit, joka minulla on valtavasti. Minun keittiö on täydellinen ajatus pystysuora osastoja .Spasibo!

Meillä on ilo toivottaa teidät sivuillemme Keittiö! Tervetuloa maailmaan ammatillinen suunnittelu.

Luokat

Join Us

osoite: Ul. Lower Syromyatnicheskaya 10, rakennus 2. Design Center ARTPLAY

Tallentamiseen mausteet keittiössä: 75+ toiminnalliset ideoita niille, jotka ovat tottuneet tinkimätön järjestyksessä

Pieni swing laatikko hyllyillä varastointiin erilaisia ​​mausteita

Järjestää varastoinnin mausteita keittiössä tehtävä ei ole niin yksinkertaista kuin miltä se näyttää. Voit käyttää ostettu kapasiteettia tai luoda tallennusjärjestelmän omin käsin. Tässä tapauksessa on mahdollista ottaa huomioon kaikki ominaisuudet ja käyttötiheys. Vaihtoehtoja, miten varmistaa mukavan ja asianmukaisesta varastoinnista, riippuu vain keittiö ja määrää käytetyn mausteita.

Tällainen varastointi vaihtoehto mausteita keittiössä on myös alkuperäinen sisustus moderni sisustus

Yleisin versio varastoinnin mausteet pienissä lasipurkkeihin

Kätevä laatikot säilytystä mausteiden

Mausteita voidaan tallentaa tölkit, jossa ne piilotetaan valoa

Laatikon kanssa samalla kaunis purkit mausteet

Mausteet on miellyttävä tuoksu, mutta jotta se säilyisi, hengissä tiettyjä sääntöjä, joita ovat muutamia keskeisiä kohtia:

 1. Paikka ja varastointi-.
 2. Kesto tallennustilaa.

Koska ruoanlaitto tapahtuu keittiössä, on myös tarpeen pitää keittiössä. Joten mausteita on valmiina, ja juuri siellä missä niiden sijoittamiseen se riippuu pitkälti mukavuutta. Tuoksuva seoksella voidaan täyttää ja heinät eri säiliöissä:

Pieni lasipurkkiin kantta leikkeen - se on kätevä ja suosittu vaihtoehto

Tölkit ovat hyviä mausteita että sinun täytyy piilottaa pois luonnonvaloa

Muoviset purkit mausteet ovat lyhytikäisiä

Mutta on syytä pohtia, miten "mukava" annettuun tilaan mausteet ja onko se menettää makunsa ja aromaattisia ominaisuuksia. Tässä muutamia seikkoja:

 • Useimmat mausteet voi sietää ultraviolettivaloa, joka on suorassa auringonvalossa altistaa ne ole sen arvoinen. Optimaalinen sijainti - keittiössä kaappi, jossa ovi on kiinni.
 • Lämmitys ja lämpötilan muutokset johtavat siihen, että mausteet menettävät niiden maku ja hyödyllisiä ominaisuuksia, niin että vaihtoehto uunin lähellä tai lämpöpatterin ei myöskään ole paras.
 • Kosteus on haitallista. Mausteet otsyreyut, ota kiinteä, ja ainoa mitä voit tehdä - on heittää ne pois. Lay mausteet pitkäaikaiseen varastointiin rei'itetty astia, joita käytetään mukavuussyistä, on mahdotonta.

Vihje! Pippuria pitäisi täyttää enempää kuin pari teelusikallista mausteita, ja loput tulee säilyttää suljetussa astiassa. Joten on mahdollista poistaa kosteuden kertymistä käytön aikana.

 • Tallennusvaihtoehto jääkaapissa ei ole paras, tietenkin: maku säilyy, mutta kosteus on, ja kylmä lisäksi kaikki heikentää makua.

Vihje! Erinomainen säilyttää jääkaapissa vain perheen punaista paprikaa kuten paprika ja chili. Tuoreet yrtit voi kuivata ja pakastusvarastointi on heille olisi optimaalista.

Pieni lasipurkkeihin korkilla kansi

Suuri mukava purkit mausteet ja irtotavaraa laatikossa

Hyvin omaperäinen versio varastoinnin mausteita, kiinnittää seinälle

Suuri kaappi valaistus ja paljon hyllyjä varastointiin mausteita, massatuotteita ja erilaisia ​​keittiövälineitä

Mausteet kiinteässä muodossa (ei jauhettu) voidaan varastoida vuosia olosuhteissa. Jauhetaan ja murskataan nopeasti menettää ominaisuuksiaan, joten se on parempi jauhaa juuri ennen käyttöä.

Lisäksi jauhettuna, ne nopeasti loppuvat höyryä, niin myös tulee "hoitaa" hyönteisille.

Kuten tuoreet yrtit, ne voidaan säilyttää jääkaapissa enintään 5 päivää. Kuivatut lehdet ja varret - noin 2 vuotta normaaleissa kosteudessa. Juuret ja siemenet miellyttää tuoreuden ja aromin yli 4 vuotta. Hedelmä pähkinä, kuten muskotti, - enintään 3 vuotta.

Kiinnittää huomiota! Jos mausteet piirretään lusikalla, sen pitäisi olla puhdas ja kuiva. Ja kaada kastike suoraan purkin, jossa se tallennetaan kiehuvaan ruokalaji on mahdotonta. Ensinnäkin voi mennä liian pitkälle, toiseksi mauste imee kosteutta ja heikkenee.

Tällainen varastointimahdollisuus mausteet käteviä, koska ne ovat kaikki mielen

Tällainen suoritusmuoto on sopiva syvällä kaapit

Pieni varasto keittiössä mausteet, kiinnitetty oveen

Solid tallennusmahdollisuudet

Sanoa, että ajatukset varastoinnin mausteita keittiössä paljon, se ei sano mitään. Kaikki riippuu siitä, kuinka paljon mausteita, mahdollisuudet sijoittaa keittiössä ja niiden käyttötiheys. Jos niitä käytetään hyvin usein, ja aina läsnä ollessa paljon mausteita, kannattaa huolehtia perusteellinen, tilava varasto. Sen perustaminen on viettää aikaa, eikä paljon rahaa, mutta se luo järjestelmän varastoinnin mausteita keittiössä käsissään.

Luoda sen voit käyttää seinää lieden lähellä, mutta ei kovin lähellä mausteet se ei ylikuumene. Syvyys syvennyksen vastaa kokoa purkit käytetään varastointiin. Korkeus kertaa korkeus tölkkien ja 4-5 cm kukin hylly, niin että se oli kätevä saada.

Purkit tallentamiseen mausteet keittiössä pitäisi valita tätä menetelmää pimeni lasista tai muovista, kuten kapealla ovi ei. Ne, mausteita, joita käytetään useimmin, voidaan tallentaa johonkin pankit, sillä ne heikkenevät yksinkertaisesti ole aikaa.

Järjestää varastointi, jos markkinarako on jo olemassa, se on helppoa. Voit tehdä tämän, sinun täytyy asentaa oikeaan korkeuteen hyllyille. Jos syvennys syvyys on hieman pienempi kuin halkaisija tölkit, on mahdollista pieni sisennys (2 cm) vetää köyttä kumi tai kynsien planochki ohutta puuta. Jos se ei sovi tyyliin keittiön, sitten sovittaa metalli suluissa. Ne voi ostaa kaupasta.

Jos syvyys on sopiva koko tölkkien, mitään rajoituksia ei tarvitse asentaa.

Tyylikäs tallennusvaihtoehto moderni keittiö mausteet

Paikkansa seinään hyllyt varastointi vaihtoehto - niille, jotka käyttävät yrttejä eivät niin usein

Järjestää kätevä paikka tallentaa, voit käyttää laatikot ja korit. Lisäksi sopivia sekä vaaka- että pystysuoraan.

Ensimmäinen vaihtoehto - horisontaalinen, eli tavallista laatikot keittiökalusteet. Spice sijaitsee näitä laatikoita riittävän syvälle. Tallennusvaihtoehtoja:

 1. Voit purkit kätevästi "valehtelee", on välttämätöntä, että niitä tekemään vaiheita, mutta ei suorassa kulmassa, ja akuutti. Koska sisältö purkit on helposti lukea.
 2. Käytä erityistä muovi laatikot kahvat, jotka työnnetään keittiössä laatikon.
 3. Jos pankit ovat pieniä, ne voidaan laittaa laatikkoon. Ja helposti tunnistettavaksi kannessa maustetta liitä tarra, jossa allekirjoitus.

Pystysuora laatikot menevät usein leikata moderni keittiö, ne säilytetään sopivasti ja mausteet. Tämä laatikko on muodoltaan pitkä, syvä arkistosta sivuseinämät. Fall sääntö puskurit tölkkien tai metallikoristeluja. Moving laatikko johteita pitkin, jotka sijaitsevat alareunassa, joten se ei tarvitse ylikuormittaa sitä.

Valoisa keittiö eklektinen valikoima purkit ja pullot varastointiin mausteita

Kätevä simpukkapuhelin kaappi hyllyillä varastointiin mausteita

Yhdessä laatikko voi tallentaa mausteita purkit ja avoimessa

Kätevä kaappi ulosvedettävä hylly mausteilla

Samantyyppistä laatikko, vaikka se on todennäköisesti liukuva seinämä voidaan tehdä jääkaapissa, jos seinän ja kodinkoneiden etäisyys on 15-20 cm On joitakin muutoksia .:

 1. Yksi seinä on ommeltu puukuitulevy, vaneri.
 2. Välttämättä ollessa alhainen reunukset, noin 1/3 korkeudesta hyllylle.
 3. Se tulee pyöriin.

Vihje! Tämä tilava myymälä tallentaa paitsi mausteita vaan myös säilyttämistä, kastikkeet, hyödyllisiä keittiötarvikkeita.

Kätevä pystysuora laatikot hyllyillä mausteita

Moderni keittiö laatikoilla mausteita

Suunnittelu laatikon mausteilla IKEA

Mukautettu vaihtoehto laatikko mausteita

Voit ostaa erityistä hyllyt - Säilytysjärjestelmä keittiöihin, jotka on ripustettu seinälle. Useimmiten ne on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kuten hyllyt koostua useista kerroksista sauvojen laipat, jotka ovat yhteydessä toisiinsa.

Vihje! Sama hylly voidaan asentaa sisäpuolelle keittiön ovet, mutta ensin on leikattu sopimaan hyllyn osan sisällä mausteet.

Näissä avohyllyt mausteet tulisi säilyttää pimeässä tai pankkien tai vain ne, jotka ovat usein käytetään estämään pilaantumista.

Mukava pieni mauste purkit kiinnittää seinään

Purkit mausteet, asennetaan seinälle

Mielenkiintoinen idea säilyttää tuoreita mausteita

On mahdollista käyttää säilytykseen ja hyllyt keittiössä, jossa ei ole kosteutta ja suoraa auringonvaloa. Mutta mukavuussyistä, he tarvitsevat hieman päivitystä. vaihtoehdoista:

 1. Tee "askel". Vaiheessa korkeus kuten omatekoisiksi tikkaat - suunnilleen 1/3 korkeus voi. Vaiheet voidaan järjestää mausteita, ja ne, joita käytetään useammin, sijoittaa lähimpänä.
 2. Luo dia järjestelmää. Sillä se kestää muutaman kiskojen pystysuora tyyppiä. Tämän rautatie siirtyy ulkona mini hyllylle mausteita. Mount kiskot täytyy "katto" hyllystä.
 3. Voit käyttää alkuperäistä järjestelmää. Kun mausteet eivät ole standardin pankit ja koeputket. Tässä tapauksessa kukin on oma pieni lahti, jossa se putosi puoleen tai kolmannekseen niiden korkeus.

Avohyllyt tallentamiseen mausteet

Keittiö rustiikkityyliin hyllyt mausteita, kyljessä levyn

Keittiö tyyliin Chebbi-chic pienellä hyllyllä varastoinnin mausteita

Vaihtoehdot mausteet 10-20, ja vielä enemmän tyylejä, ei ole aina, mutta pieni määrä on syytä pitää järjestäytynyttä. vaihtoehdoista:

 1. Pienessä tyylitelty laatikko suoraan työtaso.
 2. Muovi järjestäjä. Se voidaan ripustaa seinälle, ja kaikenlaista mausteen investoida erilliseen taskuun.
 3. Laatikkoon alta pillereitä Tic Tac.

Jos mausteet ole montaa, ne voidaan sijoittaa lasikartioita

Keskeisin mausteet tulisi aina olla käsillä

Pieni jalusta mausteita ei vie paljon tilaa pöydälle

Tallentamiseen mausteet keittiössä: tekemisestä

Oikea säilytystapa mausteita riippuu ruoan maun, ja mukavuutta tallentaa ne - tunnelman emäntä, joka vaikuttaa myös makuun. Vaihtoehdot paino, erilaiset budjetit, tyylejä ja volyymit.

1