Laatikko kylpyhuoneeseen

Miten valita toimiva laatikko kylpyhuoneeseen

Kylpyhuone jokaisessa asunnossa on erilaisia ​​toimintoja. Tämä on ensisijaisesti paikka päivittäin hygienia, toinen ja kolmas - tallentamiseksi likaista pyykkiä ja varastointi kotitalouksien kemikaaleja. On tärkeää sijoittaa harmonisesti samassa tilassa kylpyhuoneen laatikot vaatteiden ja saniteettilaitteiden.

Joukko huonekalut kylpyhuoneen

Miten valita toimiva laatikko kylpy

Kylpyhuonekalusteet on niin paljon. Kuulokkeet, yksittäiset jousitus ja lattiaelementit koot tarkoitettu valtavia tiloja ja vastavuoroisesti wc. Tahansa väriaineet, tyypit, jotka koostuvat kokonaan tai budjetin sovelluksessa. Mitä kriteereitä olisi noudatettava Valintaruudussa kylpyhuoneeseen?

Asennettu laatikot kylpyhuoneessa

 • roikkuu kaapin;
 • lattia kaappi;
 • penaali;
 • hyllyt;
 • yöpöytä;
 • pyykkikori;
 • sisäänrakennettu vaatekaappi;
 • järjestäjät.

Mietitäänpä kullekin erikseen.

 1. Seinäkaappi - korvaamaton huonekaluja pienissä tiloissa, joissa tiiviisti käytössä lattiapintaa. Täydellinen varastointiin puhtaat pyyhkeet, kodin kemikaalien, henkilökohtaisen hygienian tuotteisiin. Kaapin ovet saranoitu tai liukuva, mikä on tärkeää myös täpötäydessä huoneessa. Ulkona oveen voidaan integroida peili. Korkeus vahvistamisen tällaisen huonekalut suunnitelma, jossa keskitytään kätevästi perheenjäseniä.
 2. Allaskaapin - vaikea yhdistää ripustuselementit huonekaluja. Usein komodnogo, hyllyt tai sekamuotoinen. Sen pitäisi olla laatikko tallentaa likaista pyykkiä, samoin kuin kodin kemikaalit ja terveys puhdistus huoneiston. Henkilökohtainen hygienia kohteita perheenjäsenet voidaan sijoittaa yläpintaan kaapin työtaso erityisissä järjestäjä.
 3. Vaahto kylpyhuone - on paras ratkaisu kapeat kylpyhuonetta, jossa huonekaluja ei menetä työtilat kasvun vuoksi piirustuksessa. Toiminnallisuus on sama kuin ulkokalusteet, lisäbonus voidaan integroida peili ja hyllyt tallentamiseen hammasharjoja, hammastahnat, partateriä kaapin ovet ja poissa näkyvistä.
 4. Teline - käytännössä sama kynä, jossa on hyvä ilmanvaihto ja helposti hyllyt. Eduista - ilmatilan ja vähemmän traumaattinen. Niistä miinuksia - täydellinen näkyvyys kaapin sisällöstä.
 5. Yöpöytä laatikoilla rakennettu kylpyhuoneen altaan alta. Suuri ratkaisu säästää tilaa. Koska hanoihin se on vaikea järjestää tilaa. Tällöin avuksi erilaisia ​​järjestäjät, jotka voidaan sijoittaa seinille kaapin sisälle ja saranaovea kaapit.
 6. Pyykkikori - voi olla itsenäinen osa ja yhdistettynä sisustus, tai olla järjestäjä muiden kylpyhuonekalusteet. Suuri ja syvä punokset suunniteltu tallentamaan likaista pyykkiä, pk - varastointiin pyyhkeitä ja kylpytakit.
 7. Sisäänrakennettu (tai salainen) vaatekaappi kerätään paikallisesti tai mukautettu tätä tarkoitusta varten, kynä tapauksissa, jos kylpyhuoneessa on muotoilu kapealla. Jotta voidaan tehokkaasti käyttää tilaa uraseinä täydentää hyllyt, laatikot, saranaovet. Sisempi kaappiin koko ja sen toimivuus riippuu koosta alkuperäisen markkinarako. Joka tapauksessa tämä on järkevä ratkaisu optimoida tilan kylpyhuoneet.
 8. Järjestäjät - ihana avustaja tilaus- ja jakamiseen paikoilleen kaikki tarvittavat kohdat liittyvät kylpyhuoneeseen. Korit, laatikot, henkarit, pieniä hyllyjä, mukin pidikkeet, teipattu, ja muut variantit järjestäjät pystyvät toimivin tapa järjestää paikallinen tallennuspaikka Kylpyhuonetarvikkeiden muut keinot, varsinkin jos sitä käytetään yhdessä muiden tyyppisiä huonekaluja.

Kontit pesussa

1

Kylpyhuone - paikka korkea kosteus

Erityistä huomiota valittaessa kalusteiden olisi kiinnitettävä materiaaleja, joista se on tehty. Suosituin materiaalit ovat:

 • muovi;
 • puu, MDF, lastulevy;
 • kipsilevyä hylkivä;
 • rottinki-bambusta;
 • metalli;
 • lasia.

Useimmiten roikkuu laatikot kylpyhuoneessa on valmistettu muovista. Tämä selittyy vettä hylkivä ja kemiallinen neutraalisuuden materiaalia. Niistä miinuksia - epävakaus ja hauraus rakenteen.

Kaappi altaan alla on valmistettu enemmän kestävästä materiaalista - puu tai sen johdannaiset: lastulevystä tai kuitulevystä. Vaan laatikko liner käyttämällä muovipaneelit suojaamaan materiaalia kastumiselta. Puiset huonekalut on kestävä, mutta pelkää vettä, mutta MDF ja lastulevy veden alla voi alkaa erottumaan ajan.

Pinnalla paneelien roikkuu huonekalut märkä hiukkasia kerätä höyryä. Pitkän aikavälin toimintaa saranoitu ruudut aidan pois muusta kylvystä kuoren tilaa vedenpitävä verho.

Kipsilevy - se on yksi kiistellyimmistä materiaaleja käytettäväksi kylpyhuoneessa. Ja vaikka se on vettä hylkivä ja muutoksia tarpeen soveltaa sitä varoen. Hänellä on yksi iso miinus - sen hauraus. Rakentamiseen roikkuu kaappien tai laatikot on parempi valita muulla materiaalilla. Mutta upotettu malleja se sopii markkinarako.

Luonnon materiaaleja bambu ja rottinki ovat erittäin hyviä vaatteita varastointi. Niiden kestävyys riippuu vettä hylkivän Impregnointimateriaaleilla ja varovainen asenne. He tekevät hyvää ruutuun-järjestäjät.

Kaappi tai vetolaatikot tiskialtaan kylpyhuone on joskus tehty metallista. Se tekee erityinen pinnoite tai kromi. Näiden huonekalujen näyttää erittäin tyylikäs. Tärkeintä - eivät naarmuta pintaa. Tavara on paljon kalliimpaa kuin muovi.

Toinen epätavallinen materiaali - lasi. Se tuottaa mielenkiintoisia ja avantgardistinen design. Huonekalujen käytetty karkaistua lasia, mutta silti vaarallinen lasku raskaita esineitä. Ja lasi on toinen ominaisuus - se on peili, nähdä kaikki tahrat ja roiskeet, ja lasi laatikot eivät salata täytettä.

Varustamalla kylpyhuonekalusteet, harkitse turvallinen Kojerasioiden ja sähköeristimien kalusteet ja pistorasiat. Laske pituus laatikot auki, heiluriovet kaappien. Kuvitella, miten se sijoitetaan pieneen tilaan kylpyhuoneet. Pienempi tilaa kokeiluihin, tarve tiiviimmin liittyvät yksityiskohdat.

10 ratkaisuja "älykäs" varastointi kylpyhuoneessa

Sisäisestä organisaatiosta ja -laatikot auttaa ottamaan pohtia varastotilan kylpyhuoneessa ongelma

Hiustenkuivaaja, piippaussakset hiusten suoristus, sähköhammasharja ja partakoneen tarvitsemme päivittäin. Jos kuitenkin tallentaa ne auki, tunne, että kylpyhuoneessa pysyvä häiriö.

Talosi on pieniä lapsia, joiden on vaikea päästä viemäriin? Tai ehkä itse kovasti saamaan kohteita yläkaapistojen? Unohda vetämällä uloste huoneesta toiseen, koska ratkaisu tähän ongelmaan enemmän tyylikkäästi. Ulosvedettävä tai taitettava askel on välttämätön asia kylpyhuoneessa, jota käyttävät kaikki perheenjäsenet (ja jokaisella on oma kasvu). Aseta se suoraan altaan alta tai korkea kaappi, ja lapsi saisi itselleen kaikki, mitä hän tarvitsee.

Et usko, mutta järjestys laatikoissa voidaan aiheuttaa kerta kaikkiaan, jos käytät valeseinät ja välilevyt. Kaikki mitä tarvitset - on lajitella kaikki kohteet kylpyhuone "teemat" (kammat, partateriä, ihonhoitotuotteita, jne) ja jakaa erillinen osio kullekin ryhmälle. Katso, miten se toimii. Yhden kokonaisen julkisivu, kolme laatikkoa, jossa jokainen niistä on insertti, joka voidaan poistaa kerralla, ja sitten puhdas paikka. Väliseinät ja erottimet periaatteella toimivien suunnittelu-, eli et voi aina järjestää laatikkotilan tarpeidesi.

Osta malli innovatiivinen oppaan ja saranat.

Monet ihmiset nousta aikaisemmin kuin heidän omaisilleen, ja kiire menossa töihin. Ne ovat tietenkin erittäin arvostettu ja rakastettu, mutta hyvin harvat ihmiset mukava herätä myrskyisät paiskautuvista laatikot ja ovet. Ja varmasti kukaan mukava ripaus sormet ovat liian jäykkiä laatikoita. Siksi insinöörit ovat kehittäneet nykyaikaisen, pehmeä kiskot ja saranat huonekalujen, ovensulkimet ja järjestelmä «push-open», joka toimii periaatteella "paineita avata." Kaikki nämä innovaatiot ovat erityisen arvokkaita perheissä, joissa on lapsia ja vanhuksia. Huonekaluja kanssa "täyte" on hiljainen, turvallinen ja varma.

Kaappi peilattu ovet - Klassikko jokaiseen kylpyhuoneeseen. Mutta jos aiot päivittää sisätilojen, etsiä tai tilata malli, jossa peili ei ole vain ulkopuolelta, mutta myös sisältä. Miksi? Ensinnäkin sisällä peili nopeasti löytää piilotettuja syvyyksiin pienistä asioista. Toiseksi, voit katsoa itseämme sivulta ja takaa, mikä on erittäin tärkeää, jos esimerkiksi teet monimutkainen kampauksen. Esitettyä mallia tässä kuvassa, on myös suurentava peili, välttämätön hakiessaan meikkiä. Ja kiitos opas, johon peili liukuu ylös ja alas, he voivat nauttia ja nuoret naiset.

Huoneisto on pieni eikä ole paikka pyykin? Sitten ei ole enää mitään, miten rekisteröityä pesukone kylpyhuoneessa. Vain piilottaa sen kaappiin. Suljettuna se näyttää podstole lipaston kuusi laatikkoa. Mutta itse asiassa koko oikealla puolella - väärän oven kolmella rintamalla laatikoita, jotka on kiinnitetty toisiinsa. Hänen piilotettu sisäänrakennettu pesukone.

Oletko koskaan taistellut päänsä avoimen oven kylpyhuoneen kaapissa? Tai ehkä pidä taitto-ovet, koska ne kattavat lue ja kaiken aikaa puuttua kulkea? Joka tapauksessa, jos mukavuus ja turvallisuus - niinhän sinä tarvitset kylpyhuone, pitää ostaa kaapit nousee tai liukuovet. Usein nämä mallit ovat saatavissa puoliautomaattinen asemaan, mikä tekee niistä entistä helpompi käyttää.

Standardi kylpyhuone jokaista neliösenttimetriä laskee, joten tänään kalustesuunnittelijoiden tarjoavat ainutlaatuisia ratkaisuja käytännössä käyttää tilaa paljon etua. Katsokaa kaapin pilarin. Sijasta perinteisen kapea ja syvä hyllyt hänen integroitu laajennusmoduuli. Etsi oikein, tunkeutuminen syvemmälle ja syvemmälle, se ei ole välttämätöntä, koska kaikki kosmetiikka ja kylpy tarvikkeet paikkaan havainnolliset "älykkäitä" varastointi on tullut normi, ja lisäksi tällaisten nostettavissa moduuleja suunnittelijat ovat keksiä paljon hyödyllisiä työkaluja :. Kulmakaapit pyörivä karuselli syviin osastoissa, lisälokerot sisäpuolella ovet ja paljon muuta.

Viime aikoina on näkynyt kylpyhuonekaapit sisäänrakennetulla LCD-TV. Nyt tiskaaminen, näet aamulla lehdistötiedotteen, ja liotus kylpyhuoneessa - sarjan suosikki sarja. Musiikin ystävät lähestyä kaapit sisäänrakennetut kaiuttimet valmisteluun vaikea päivä tai mukava ilta, voit kuunnella musiikkia.

Mikä näistä uusista tuotteista haluaisit käyttää sisätilojen kylpyhuoneen? Tai ehkä sinulla on jo "älykkäitä" huonekaluja? Jaa mielipiteesi kommentteja ja valokuvia.

Äskettäin piti kuvat

Last + peili-up ulkotaustapeileissä nezapltevayuschee + suosikkini)

Vieläkin jääkaappiin kosmetiikkaa, se olisi erittäin))

Ja pidin №9 ja 4. aina ihmetellä, niin kauniita kukkia ja vihreä ruoho on kuvia, josta ne saavat valoa itse?

Ajatus järjestämisestä varastotilaa kylpyhuoneissa

Kaunis, mukava, tilava kylpyhuone, jossa kaikki on järjestetty rationaalisuus ja käytännöllisyys - unelma tahansa meistä. Ylimitoitettu kylpyhuoneet järjestää säilytystila tarvittavat varusteet on helppoa eikä vaadi erityistä kekseliäisyyttä. Mutta elvyttämiseen pieneen kylpyhuoneeseen on usein tarpeen ratkaista puutteen vuoksi tilaa hyllyt, kaapit, lipastot. Kuitenkin näyttää luovaa mielikuvitusta, kuunnellen neuvoja suunnittelijoiden ja rakentajien, voidaan muuntaa alkuperäisen Kylpyhuone:

On monia tapoja varustaa kylpyhuone erityinen paikka säilytykseen kohteita. Jos asianmukaisesti järjestetty tila voi olla tiiviisti paikka paljon hyödyllisiä ja tarpeellisia asioita.

Perinteiset menetelmät varastointi laitteet

Helpoin tapa poimia valmiin pesualtaat jalustat. Mutta ei aina suunnittelusta Vesijohdon ja letkut, huoneen ominaisuuksia mahdollistaa käytön standardin huonekaluja, joten suurin osa asukkaista on käsiteltävä varastointia yksittäisten hankkeiden.

Helpoin vaihtoehto - rakentaa modulaarinen hyllyt useita kuutiometriä laatikoita. Tämä muunnelma halvin ja se on kaikkien saatavilla:

Tavanomainen telineet voivat vaihdella hyllyt erikokoisia, kokoonpanoissa. Tällainen avoin suunnittelu näyttää erittäin vaikuttava ja epätavallinen:

Suosituin ja perinteinen paikka, jossa voit sijoittaa pullot hygieniaan, laatikoita ja pakkauksissa pesuaineita, pyyhkeitä ja enemmän - tilaa pesualtaan alla:

Sisäänrakennettu kaapit ovet on harmonisesti yhdistetty avohyllyt tallentamiseen pyyhkeet ja muut erät:

Mukavuuden, parempi järjestää hyllyt pyyhkeitä lähellä pesuallas tai suihku:

Altaan alla on helppo järjestää laatikot väliseinien sisällä - tämä on hyvä vaihtoehto pitää järjestyksessä kaikki tarvittavat kohdat. Kokoonpanon sisäisen laatikot voivat olla hyvin erilaisia ​​riippuen joko vaaka- tai pystysuunnassa, sinun on tuotteiden säilyttämistä:

Alla vetolaatikot pesualtaiden voidaan varustaa metallipuikko johon ripustaa pyyhkeitä:

Telineitä nostettavissa mehanizmah- on erittäin kätevä ja käytännöllinen: pääset syrjäisiä esineitä:

Erittäin kätevä ja kompakti tuloaan laatikot pystysuora tapa tallentaa kohteita:

Kuten pystytuet voidaan varustaa lisäkeinojen hiustenkuivaaja, muotoilu ja muut laitteet:

Sisäänrakennettu huonekalut on erittäin mukava ja käytännöllinen, kuten luoda suoraan tiettyyn projektiin ja otetaan huomioon kaikki vivahteita suunnittelun. Suuri sisäinen tallennusjärjestelmän, jossa on avohyllyt, ja kaapit ovet ja laatikot mahdollistavat sisältää kaikki tarvittavat tarvikkeet järjestyksessä:

Tallennustilaa voi olla järjestelmä, joka yhdistää yksittäiset kaappien alla pesuallas, ja integroitu syvennyksiin hylly, laatikot ja kaapit:

Symmetrisesti sijoitettua markkinaraon ovat ihanteellisia koristamaan hyllyille. Ne antavat valmiin katsoa sisätilojen kylpyhuoneen:

Myös kaikki reikä kylpyhuoneen seinään voidaan käyttää järjestämiseen seisoo ja hyllyt. Tämä menetelmä ei vaadi etsimään lisätilaa ja rakennusmateriaalit:

Tällaiset tuet voidaan sijoittaa lähelle kylvyssä tai suihkussa laitteita. Tämä on erittäin kätevä, koska hyllyt muodostavat monoliittinen yhtenäisyyden seinärakenteen. Jos koristella niitä samalla materiaalilla kuin seinät itse, nämä mini-markkinarako on helppo puhdistaa saasteilta:

Sulautetun rakenne hyllyt ja kaapit helposti piilottaa mitään vikoja tiloissa, putket, mittarit ja muut laitteet:

Ulokkeen suunnittelee mukautumaan eri kylpy asusteita ja kosmetiikkaa - tämä on sopivin vaihtoehto pienille ryhmille. Hyllyt voidaan valmistaa monista eri materiaaleista.

Sisustus tyyli parvi (sitä kutsutaan myös teollisuuden) luonnonmukaisesti sovi metallirakennelmat:

Hyllyt puusta näyttää hyvin tyylikäs sisustus kylpyhuone ja sopii ekologisten ja maalaismainen:

Lasihyllyt, joissa on ylimääräisiä valaistus luovat painottomuuden tunteen ja on tarkoituksenmukaista kaikissa tyylejä:

Ulokehyllyjä mallit ovat käteviä ja järkevä: he eivät ota metriä vapaata tilaa ilman täyttämättä tilaa, ne voidaan sijoittaa mihin tahansa vapaaseen seinämään alueiden ylä- ja alapuolella:

Roikkuu jalustat sijoitettu altaan alta, - se ei ole vain kompakti tallennustilaa, nämä mallit mahdollistavat mukavan lähellä pesuallas:

Jos lipasto konsoli järjestelmä on melko korkea resoluutio, on tarpeen luoda lisätukea reunoilla. Etäisyys lattiasta aloittaa laatikoita voidaan myös käyttää lisää säilytystilaa asentaa, jos esimerkiksi ristikko stand:

Tyypillisesti seinälle wc olivat käyttämättä, mutta pieni kylpyhuone tällä sivustolla voidaan käyttää järkeistämistä käytön, jos helppo kiinnittää hyllyt siellä:

Mitä sinun täytyy harkita järjestämisestä varastotilat kylpyhuoneessa

Välttämätön vivahteita elvyttämiseen kylpyhuoneet:

 1. hyvä ilmanvaihto, koska pyyhkeet, kylpytakit ja punonta tarvikkeet, puinen kohteet liiallinen kosteus vaurioituu helposti;
 2. hyvä valaistus, jotta löydettäisiin tarvittavat kohdat vaikeuksitta;
 3. käyttää materiaaleja, jotka ovat helposti puhdistettavissa, eivät ruostu ja eivät ole kovin näkyvä vettä tahroja.
1