laatikko kengät

Kenkäkaapit - 60 vaihtoehdot

Tärkein salaisuus käytävällä kaikkemme päivä - määrän näkyvän asiat pitäisi pitää mahdollisimman pienenä.

Aiemmin huoneistoissa yksinkertaisten hyllyjen seisoi ovella, nyt eteisessä flaunts tasainen kenkä kaappi missä kengät ovat turvallisesti piilossa katseet.

Kengät moderni kaappi on sijoitettu pystysuoraan, mikä säästää tilaa. Voit valita vaatekaappi kengät 2-3-4 toimistoja. Kerrossänky hylly 10-12 paria - toinen yleinen kokoonpano "nopea vaatekaappi" kenkä.

Tavallisesti ne on valmistettu muovista tai metallista, joten ne on helppo pitää puhtaana. Voit ostaa ja miniatyyri kaappi saranaovea.

Erikseen, voit sanoa "uzenkih9quot; Kaappi saranaluukkua (avaaminen 45 astetta). Tämä on täydellinen pieni eteinen. Kun kengät on sijoitettu hyllyihin, se ei menetä muoto, se ei rutistaa, ei kerää pölyä. Kuitenkin mukaan kaappiin menettää roominess perinteinen kenkä peukalot.

Paikka kenkä voidaan sijoittaa istuimen alle penkit, yöpöytä tai toimivat tukena peiliin. Mutta yleensä, on likainen kengät näiden huonekalujen ei ole suunniteltu, ja sen vuoksi on sohjossa saappaat seisoo kynnyksellä, ja hylly - tyhjä. Se on Euroopan jalkakäytävät ovat puhtaita, ja emäntä tarjoaa vain pölyt kenkiä, jotka he tulivat. Venäjällä, kengät poistetaan yleensä ovella.

1

Siksi jokaisen kodin pitäisi olla kaksi erityistä paikkaa jalkineita. Yksi - suulla - on suunniteltu pari että olemme ammunta, palasi kaduilla. Toinen - siitä kenkä, joka on suunniteltu toisen kauden. Tallentaa likainen kengät sopivat Duplex Pad vinyylipinnoite ja kuormalava, joka on helppo poistaa ja pestä. Kengät seiso tässä kuivuvat nopeasti. Voi ostaa ja erityinen kaappi ilmanvaihto ja bakterisidinen lamput.

Hyvä kenkä kaappi on välttämättä sisältää osaston saappaat, joka antaa pieni ripustin pehmeä tappeja. Nämä kannet ovat kiinnitetty aika "prostoya9quot; Saappaat epäröinyt nousta. Kengät korkea topit vedä erityistä pad pitää se menettää muotonsa.

Jos haluat sijoittaa kenkiä kaappi, niin se olisi säädettävä sama syvyys hyllyjen noin kenkälaatikosta. Ne voivat olla jopa kattoon (jos useita satoja paria kenkiä), ja useita rivejä alareunassa - kainaloiden kanssa päällysvaatteet. Kengät voidaan järjestää liukuovet metallihyllyjä. Sisäänvedettävä seistä haltijoiden enemmän kiinteän tyynyjä, mutta se auttaa pitämään muodon kengät (vaikka korkeat saappaat ovat kaikki ei voi laittaa samaan).

Ja voit käyttää lankaripustin haltijoille luuserit, johon voidaan kiinnittää mihin tahansa pintaan. ja muotitietoinen naisten kenkiä ovat hyviä avohyllyt tai telineiden pyörivä vitriineihin - tuuletin "kenkä aarre" tämä näyttely piristää!

Suosituin malleja kaappien kenkiä

Nämä kenkä kaapit ovat erittäin mukavat. Ne on tehty pohjalta ikkunat, ovet vain. Iso plussa malleja Bona kaappien - se on heidän suuri kapasiteetti. Näissä kaappien kengänpohja ei ole epämuodostunut ja kuivuu hyvin.

Jos sinulla on pukuhuone, The Kenkäkaappi Puomi voidaan ilman ovia. Vastaanotto showcase kenkä tässä tapauksessa olisi ihanteellinen tähän.

Vaatekaappi Bon kengät

Vaatekaappi Bon kengät

Vaatekaappi Bon kengät

Vaatekaappi ohuen kenkä on erittäin kompakti ja tilava. Se on valmistettu taitto-ovet avautuvat 45 ° tai 90 ° mallista riippuen. kaappi leveys on enintään 30 cm, joten se sopii pienimmätkin sali.

Slim-kaappi kengät eivät ole pölyä ja on sijoitettuna tiivisti. Mutta on huomattava, että kenkä laittaa Sliema vain kuivataan ja puhdas, muuten muut kengät, ja hän kaappi, on saastunut. Niinpä ilman kuivausta tai avohyllyt kenkiä et voi tehdä.

puuta käytetään yleisesti lastulevyn valmistukseen tai ohut-kaapit. Niiden värit ovat hyvin erilaisia, joten voit helposti poimia muunnelma kenkä kaappi, joka sopii mihin tahansa sisustukseen käytävällä.

Ohut kaappi kengille

Ohut kaappi kengille

Ohut kaappi kengille

Suosituin nykyään pidetään kaapissa kenkiä. Moderni, esteettinen muoto, erilaisia ​​suunnitteluratkaisuja mahdollistavat täydellisesti varustaa tilaa salin, eteisen tai käytävällä. Tämä kenkäteline on käytännössä ei poikkea tavallisen kaapista, vain sijasta osia vaatteita rakennettu hyllyt kenkiä, joka voidaan kiinnittää ja nostettavissa. Hyllyt kengät voivat olla niin kauan kuin on tarpeen, mutta samaan aikaan, kenkä kaappi osaston voidaan varastoida ja muut asiat - laatikkoa kenkä, välineet jalkineet, käsilaukut ja muut tarvikkeet.

Myös yhdistetyn kaappeja. Tämä vaihtoehto on hyvin omaperäinen ja varsin käytännöllinen. Yhtäältä se on helppo säilyttää kenkiä, ja jälkipuoliskolla - vaatteita ja hattuja.

Vaatekaappi kengät

Vaatekaappi kengät

Vaatekaappi kengät

Vaatekaappi kengät

Huonekalujen valmistajat tarjoavat nyt paljon vaihtoehtoja peilikaappi kenkiä. Tällainen kaappi tulee välttämätön ominaisuus huonekalut, jos sinulla ei ole pukeutumispöytä tai pukuhuone peili. Lisäksi peilin pinta on aina visuaalisesti laajentaa tilaa ja tekevät sisustus kevyempi ja mukavampi.

Jos säilytät kengät pukuhuoneessa, olisi syytä laittaa ei ole edes vaatekaappi, ja joitakin alkuperäisiä hyllyt kenkiä, joka täydentää tyylikäs sisustus kastike.

Obuvnitsa eteinen

Hylly renkaat kuva

Kaappi renkaat kuva

Kenkäteline auki

Kenkäteline auki

Epätavallinen Kenkäkaappi

Vaatekaappi-kaappi kenkiä yleensä pieni koko ja se on suunniteltu kausiluonteista kenkiä. Ovet on saranoitu niin kaappiin ja hyllyt 2-3 kenkä sijoitetaan. Lähes aina jalustat kenkiä myydään yhdessä kuulokkeita, vaatekaapit, peilipöytä tai henkarit, ja voidaan suorittaa pehmustettu uloste pehmustettu istuin, tai taulukoita, joita voit laittaa hajuvettä, kosmetiikkaa ja koriste-elementtejä - maljakko kukkia, kehystetty valokuvia, koriste simpukankuoria, ekibany luonnonvaraisia ​​kukkia ja korvat, hyvin usein käytetään suunnittelussa sisätilojen syksyn, ja paljon muuta.

Vaatekaappi-kaappi kengät

Vaatekaappi-kaappi kengät

Vaatekaappi-kaappi kengät

Vaatekaappi-kaappi kengät

Helpoin vaihtoehto huonekalut kenkä varastointi - kaappi Kenkäkaappi (tai kaloshnitsa). Tämä vaihtoehto sopii varastointiin ja kuivaus vapaa-ajan kenkiä. Se on avoin teline hyllyillä, jotka voivat seistä käytävällä tai käytävällä, jos sitä tullaan käyttämään kuivausteline kengät, ei ole parempaa paikkaa kuin parveke tai loggia, et löydä. Kenkäkaappi - se on erinomainen vaihtoehto Kenkäkaappi pieniä asuntoja.

Vaatekaappi Kenkäkaappi Shoe

Kenkäkaappi kenkä

Kenkälaatikosta - ei ole ainoastaan ​​olennainen osa huonekaluja, vaan myös osa sisustusta. Sisustaa ja koristella kenkä kaapit käyttäen lanka, kudottu koostumus rottinki ja bambu, peili, lasi, kangas insertit, koristetarrat. Erilaisia ​​malleja Kenkäkaapit ja mielenkiintoisia suunnitteluratkaisuja avulla voit luoda ainutlaatuinen ja harmoninen sisustus käytävällä.

Kaappi kengät - valitse mieli! 105 kuvia täydellinen ja tyylikäs muotoilu!

Ensimmäinen huone, jossa asiakkaat saavat on eteinen. Teoria jotka keskittyvät tällä osa talon ei ole sen arvoinen, on väärä.

Usein perusteella eteinen, voimme päätellä kaikki majoitusliikkeet, usein jopa luonteesta vieraille.

Ensinnäkin on syytä järjestää järjestyksen käytävällä ja eteinen. Sinun pitäisi harkita huonekaluja, jotka pitävät kausiluonteinen kengät, rento ja juhlaan.

Luonne kalusteiden olisi määritettävä sen perusteella, ilmasto-olosuhteet ja maantiede kylässä. Uskollinen on väite siitä, ettei meidän ilmastovyöhykkeeseen kosteaa ja märkää, kaksi kertaa enemmän kuin kuiva ja lämmin.

Mike Shilov, arvovaltainen Moskova suunnittelija kertoo, miten on onnistunut sisustus käytävällä. Hänen mukaansa kaikki tarpeettomat jutut pois näkyvistä, jättäen vain päivittäin on poistettava.

On tärkeää järjestää kaksi tallennustilaa - yksi on teline jokapäiväiseen käyttöön, toinen - tapaus vuodenaikojen kenkiä.

Onnistunut sisustus olettaa seuraavat asiat:

 • telineet ja hyllyt arkeen jalkineet;
 • taulukot, lipastot nykyisen vuodenaikana;
 • erillinen kaapissa säilytykseen kengät eivät ole kauden.

On tärkeää ymmärtää, että kengät - erityinen ominaisuus, joka vaatii jatkuvaa hoitoa. Kiva olla arsenaali kuivaimen ja germisidinen lamppu.

Nämä lisävarusteet auttavat pitämään asiat puhtaana ja siistinä.

Ei kauan sitten, avohyllyt ja kaapit korvattiin pöydät ja lipastot suljettu tyyppejä. Sisältö asioita, luonnollisesti edelleen suljettujen ovien takana.

Kenkäparia pystysuoraan kääntöovet tai läppiä 45 astetta. Tee kaapit kenkiä fiberboard tai muovista, ja telineet - metallista.

Huomiota tulisi kiinnittää obuvnitse - Kenkäkaappi IKEA, joka tallentaa harvoin pukeutua kengät. Tällainen osa on yleensä alapuolella, alla koukku päällysvaatteet.

Jos omistajat talon saavat usein vieraita, kenkä kaappi eteisessä on hylly - korvaamaton huonekaluja käytävällä. Tämän yhden, kahden kerroksen hylly valo tyyppi metallia.

Kuitenkin, suuri kysyntä muovi hylly korkeus 1,2 m, joka voi olla enintään kymmenen paria kenkiä. Se on helppo puhdistaa, kuivuu puolessa tunnissa.

Yhdessä tällaisessa kaappi hyllyillä suosiotaan kenkä Showcase hylly, johon mahtuu jopa 20 paria.

Tilavat taloja ja huoneistoja on varaa rakentaa telineeseen - erityinen metallinen kaappi kengät.

 • Tämä järjestelmä sallii kengän kuivuvat nopeasti, mutta haittapuolena on - jos käytetään harvoin asioita pölyttymään.

  Usein käytetään metalli-, muovi-, puinen jalusta vähemmän kuin toiminnallinen kohde monien käytävillä tiloissa. Tavara on täydellinen asuntoja, joissa vähän tilaa.

  Se voidaan asentaa työpöydän alle niin, laittaa vaatekaappi.

  On olemassa useita erilaisia ​​kaappeja kenkiä, valokuvia, jotka antavat selkeän käsityksen siitä huonekalut:

  • ohut kaappi (slim) - teho on suuri, sillä on saranoitu ovi. Syvyys kaappi kengät on pieni, lasketaan pituuden kengän ja kengän;
  • kaappi-Bon - erityisen counter-esittelyssä, joka sulkee oven. Se on hyvä ilmanvaihto ominaisuudet;
  • vaatekaappi - erityinen ulosvedettävä teline kenkiä;
  • hyllyt - Avojalusta, suunniteltu säilyttämään jokapäiväiseen huonekaluja.

  Ulkoapäin näyttää laatikko puuta tai metallia ovi. Nämä kaapit voi olla erilaisia ​​kokoja, muotoja, pääasiassa suorakaiteen muotoinen.

 • On syytä huomata, kenkä kaappi - se on osa normaalin joukon huonekaluja. Tämän vaatekaappi ja kenkä käsittää peili ja ripustin, ylempi ulosvedettävä hyllykaapit käytetään kosmetiikka, tarvikkeet, sateensuojat

  Lopuksi on syytä lisätä, että huonekalut käytävällä pitäisi valita perustuu huoneiston koosta ja käytävän erityisesti.

  Alkuperäinen suunnitteluratkaisut tyydyttää vaativien asiakkaiden luomalla tyylikäs sisustus huoneen.

  1