Kytkentäkaavio pesukoneen moottorin

Miten yhdistää moottorin pesukoneesta (moottori)

Jos sinulla on vielä moottori pesukone, niin voit selvittää, miten sitä käytetään. Esimerkiksi, voit tehdä sen teroituskone. Jos me kiinnitä se erityinen suutin muodossa pyöreä hiomakiven, voit teroittaa veitsiä, saksia, kirveitä ja muita työkaluja.

Voit myös käyttää moottori pesukoneen rakennuksessa. Kun esimerkiksi luot pohjaa tulevaisuudelle talon, voit tehdä hänestä "vibraattorin", joka on hyödyllinen kutistuminen konkreettisia. Sitä voidaan myös soveltaa muihin tarkoituksiin. Moottori voi pyöriä eri suuttimien ja kuljettamaan mekanismit.

Käyttävät mielikuvitustaan ​​ja taidot esimerkiksi tapauksissa voit keksiä erilaisia ​​tapoja käyttää sähkömoottori. Ja tietenkin, että inkarnaatio tahansa mahdollisuus käyttää tätä moottoria, sinun täytyy kytkeä se.

Miten yhdistää moottorin nykyaikaisen pesukoneen?

Jos sinun pitää kytkeä sähkövirta pesukoneen verkkojännitteeseen, kaksisataa volttia, on tutkittava piirteitä osittain. Niiden ominaisuudet ovat seuraavat:

  • He eivät tarvitse alkaa kela.
  • Aloittaa ei tarvitse aloittaa kondensaattori.

Aloita tarvitsemme tapa yhdistää tarvittavat johdot moottoriin. Kaksi valkoista johdot jotka ovat vasemmalla, emme käytä. Niitä tarvitaan mittaamaan moottorin pyörimisnopeutta. Seuraava ensisijaisiin - punainen lanka. Hän menee staattorikäämityksen. Hänen takanaan valhe ruskea johto. Hän myös suunnattu yksi staattorikäämityksen. Harmaa ja vihreä johdot kytketty moottoriin harjat.

Esitellä sinulle kytkentäkaavio selvemmin, olemme valmiita seuraavan kaavion mukaisesti:

Jonkin päätelaitteista käämin, me yhdistää yhden langan 220 volttia. Tarpeesta liittää yhteen harjat. Jäljellä harjamoottori pesukoneen, jonka yhteydessä on toisen viiran 220. Esimerkiksi, kuten on esitetty alla olevassa kaaviossa:

Sen jälkeen voit käynnistää moottorin verkossa 220 tarkistaa sen suorituskykyä. Jos teit kaiken oikein, näet kuinka kiertää liikkuva osa moottoria ja kuulla melu työnsä. Jos kaikki menee hyvin, moottori on valmis käyttöön. Muuten, tässä yhteydessä se liikkuu samaan suuntaan. Mitä sinun tarvitsee tehdä muuttaa pyörimissuuntaa? Katso kaavio:

Kuten näette kaavamaisen näytön yllä olevassa kuvassa, jotta muuttaa pyörimissuuntaa tarvitsimme vaihtaa liitäntää moottoriharjojen. Uudelleenkytkemisen jälkeen moottori uudelleen testata sitä kytkemällä se verkon 220 volttia.

Muuten, jotta helpottaa työtä, päätimme lisätä videon selvitys. Koko moottori on kuvattu yhteydessä menetelmä pesukoneen sähköä.

Menetelmää Moottorin yhteyden nykyaikaiset autot tässä artikkelissa perustuu materiaalia, joka on esitetty tämän videon. Siksi kiittää kirjoittanut tämän elokuvan ja katsoa sen huolellisesti:

Miten yhdistää moottorin vanhan koneita?

Kytketään oikein autojen ei ole niin yksinkertaista. Mutta jos tiedät miten se tehdään, ongelmia se ei toimita.

Aluksi, olemme kaksi lähtö paria on löydettävä. Jotta ymmärtäisimme, missä ne ovat, voimme käyttää yleismittarilla (testaaja). Valitse yksi päätelaitteista käämin ja yhdistä se testerin koetin. Jäljelle jäänyt luotain yleismittarin tarkistamme muiden havaintojen löytää kaveri.

Näin löydämme ensimmäinen pari. Nuo kaksi johtopäätöstä, jotka olivat muodostaen toista paria. Nyt meidän täytyy ymmärtää missä ja hoitamiseen mutkainen. Voit tehdä tämän, mittaa vastus. Käynnistyksessä on enemmän vastarintaa.

Ja niin olemme jo löytäneet työtä ja aloittaa mutkainen. Nyt voimme liittää moottorin avulla kaavamainen piirros, jonka näet lähellä. Kaavio osoittaa:

  • ON - Alku mutkainen. On välttämätöntä luoda alkuperäisestä momentista mihinkään suuntaan.
  • OM - magnetointikäämillä. Hän myös kutsui ajon mutkainen. On välttämätöntä luoda magneettikentän kierto.
  • SB - kytkin (painike) lyhytikäisen kytkeä päälle valtaan kaksisataakaksikymmentä volttia.

Jos ilmenee tarvetta muuttaa suuntaa, jossa moottorin pyörimisen lähetetään, sinun täytyy muuttaa havaintoja paikallaan. Tämän muutoksen pyörimissuunta on päinvastainen.

Kun teet testiyhteys ja käynnistää moottorin, älä unohda huolehtia omasta turvallisuudestaan ​​ja muiden turvallisuus. Muista lukita moottorin. Tämä estää sitä voimakkaalle tärinälle tai liiallinen liikkuminen.

Toivomme, että tämä viesti on auttanut sinua selviytymään itse kytket moottorin, pesukone. Edelleen lukea sivuillamme ja on mukava päivä!

21 Lukija kommentit

Kaikki on hyvä, mutta moottoria Ardo 8 nastaa, joista 4 staattorista ja miten olla täällä.

2 niistä termostaatilla 2 staattorin

Kiitos ogramennoe. puhaltimet auttaa sähköasentajille.

Kiitos erittäin hyödyllinen ohjelma!

Artikkeli Super! Kaikki on hyvin selkeä täsmälleen dvizhek alkoi 1. kerran

cpasibo.10 ballov.hotelos nähdä yhteyden tyyppi anturin avulla skorosti.esho Kiitos

mikäli mahdollista

e. dvigotel alkaen st.mashiny Atlanta johtopäätöksiä 0,8

Kiitos. 10 pistettä, ja kuinka vähentää moottorin nopeutta?

Kuinka vähentää nopeutta epätahtimoottorin pesukonetta. Kiitos, Eugene

Voit kaivaa tahansa kuvernööri

Erittäin hyödyllistä tietoa, mikä tärkeintä helppo ymmärtää kaiken. kiitos

Kaikki on saatavilla. Kiitos vanha. Erityisesti haluan todeta sanan "Resistance", hän hymyili. )

Käynnistyksessä on enemmän vastarintaa.

Anteeksi, mutta se kuulostaa ole sähköisesti vastarintaa, se on, mutta ei enempää, ja päinvastoin. Johtaa ihmisiä harhaan.

Kiitos erittäin informatiivinen 5+

On selvää, ymmärrettävästi. Paljon kiitoksia.

Yksinkertainen ja loistava!

Yhdistin sähköpostin. moottori pesukoneet, nyt haluan uudistaa toimivat ennen, miten päästä haluttuun lanka autoille.

Olen ajaa käämin 24 uran piki 5-7, kysyy joitakin mutkainen järjestelmä, kaikki palaneet!

Ja mitä piiri staattorin käämien rinnan kytketty?

Hei Minulla on kaksi moottoria eri malleja, ja niiden 5 havainnoista. Mitä tehdä?

Moottori pesukone ja kaavio sen yhteys verkkoon

Moottori - sydän pesukone. Tämä laite pyörittää rumpua pesun aikana. Ensimmäiset mallit Rummun koneen kiinnittää turvavyö, joka toimii ajaa ja varmistaa säiliön liikkeeseen täynnä vaatteita. Sen jälkeen, kehittäjät ovat selvästi parantuneet tämä yksikkö vastaa muuntaminen sähkön mekaaniseksi työksi.

Tällä hetkellä kolmenlaisia ​​käytettävien moottoreiden valmistuksessa pesu laitteet.

Moottorit tämän tyypin kaksi osaa - kiinteän osan (staattori), joka suorittaa toiminnon tukirakennetta ja toimii magneettisen piirin, ja pyörivä roottori, joka ohjaa rummun. Moottori pyörii vuorovaikutus vaihtuvan magneettikentän staattorin ja roottorin. Asynkroninen, tämän tyyppinen laite on nimetty, koska hän ei pystynyt saavuttamaan tahtinopeus pyörivän magneettikentän, ja hänen takanaan, ikään kuin kiinni.

Induktiomoottoreille löytyy kahdella tavalla: ne voivat olla kaksi- tai kolmivaiheinen. Bifaasinen mallit ovat nykyään harvinaisia, sillä kolmannen vuosituhannen tuotantoaan käytännöllisesti katsoen loppunut.

Haavoittuvuus moottorin - heikkeneminen vääntömomentin. Se ilmenee vastaisesti kehityskaari liikkeen rummun - hän on rocking, eivät tule täyden ympyrän.

Kiistaton etu asynkronisen tyyppiset laitteet ovat selkeyden suunnittelun ja ylläpidon helppouden, joka on ajankohtainen voitelu moottorin ja korvata epäonnistui laakeri. Running induktiomoottori hiljaa ja on varsin halpaa.

Haitat laite ovat suuri koko ja huono hyötysuhde.

Tyypillisesti nämä moottorit on varustettu yksinkertaisella ja edullisia malleja, jotka eivät eroa paljon valtaa.

Kollektorimoottorit korvasi kaksi-vaihe asynkroninen laitteita. Kolme neljäsosaa kodinkoneet on varustettu moottoreita tätä tyyppiä. Niiden ominaisuus on kyky toimia AC ja DC.

Ymmärtää moottorin toiminta, lyhyesti kuvata sen rakennetta. Kollektori on kupari rumpu, jaettu parilliset rivit (kohdat) eristetään "septumit." Nimetty yhteyksiä nämä kohdat ulkoisten piirien (viitata tällaisten sivustojen sähkö käytetään termiä "päätelaitteet") on järjestetty diametraalisesti vastakkaisille puolille kehän. Koska molemmat pin hiiliharjojen - liukukoskettimet, jotka tarjoavat vuorovaikutus moottorin roottorin, yksi kummallakin puolella. Heti kun mikä tahansa osa energisoidun kelan magneettikentässä näkyviin.

Kun suora sisällyttäminen staattorin ja roottorin magneettikentän alkaa pyöriä moottorin akselia myötäpäivään. Tämä johtuu vuorovaikutuksesta maksut: samat maksut hylkivät erilainen - puoleensa (selvyyden vuoksi, muista "käyttäytyminen" perinteisten magneetteja). Harjat siirretään vähitellen yhdestä osiosta toiseen - ja liikkeen jatkuessa. Tämä prosessi ei saa keskeyttää, kunnes verkko on jännite.

Ohjata akselia vastapäivään, sinun täytyy muuttaa varauksen jakautumista roottorin. Tämän harja ovat vastakkaiseen suuntaan - kohti staattorin. Tässä käytetään tyypillisesti pienoiskoossa sähkömagneettisen kontaktorit (virtakytkin).

Etujen joukossa kollektoronogo moottori - korkea pyörimisnopeus, sileä taajuuden muutoksen kierrosta, joka riippuu jännitteen muutos, joka on riippumaton verkkotaajuus värähtelyjä, suuren vääntömomentin ja kompakti laite. Keskuudesta todettuihin puutteisiin suhteellisen lyhyt käyttöikä, koska nopea kuluminen harjat ja keräilijä. Kitka aiheuttaa huomattavan lämpötilan nousu, jolloin tuhoutuminen kerroksen eristävän keräilijä yhteyksiä. Samasta syystä käämin kierrossulku- oikosulku voi käydä niin, että voi aiheuttaa heikentyminen magneettikentän. Ilmauksena tällainen ongelma on valmis rummun pysähtyy.

Invertteri moottori - moottori, jossa suora käyttö. Tämän keksinnön kohteena on hieman yli 10 vuosi. Suunnitellut kuuluisa Korean huolta, se sai nopeasti suosiota pitkä käyttöikä, luotettavuus, kestävyys ja sen vaatimaton mitat.

Komponentit tämän tyyppisen moottorin toimia myös roottorin ja staattorin, mutta perustavanlaatuinen ero on se, että moottori on kiinnitetty rumpuun suoraan, ilman liitoselintä, jotka eivät ensin.

Niistä kiistattomat edut invertteri moottorit - yksinkertaisuus, ei osia kuluvat nopeasti, on helppo sijoittaa koneen koteloon, hiljainen ja tärinää tiiviyttä.

Haittapuolena moottori on monimutkainen - sen tuotanto vaatii paljon kustannuksia ja vaivaa, mikä heijastuu merkittävästi hinnasta invertterin koneita.

Kytkentäkaavio moottorin verkkoon

Yhdistettäessä moottoriin modernin laitteen pesuun verkkoon, joiden jännite on 220V on otettava huomioon sen tärkeimmät ominaisuudet:

  • Hän toimii ilman alku mutkainen;
  • Et tarvitse alku kondensaattori ajaa moottoria.

Moottorin käynnistämiseksi, sen pitäisi olla tietyllä tavalla yhteyden verkkoon pääsemästä hänen lyijyä. Alla on liitäntäkaavioiden kerääjän ja Harjaton moottorit.

Ensinnäkin määritellä "työn laajuus", ilman kontakteja, jotka tulevat tacho eivätkä osallistu yhteydessä. Ne tunnistavat testerin toimivien tilassa ohmimittarin. Vahvistamisesta työkalu koskettimista, etsii toisen koetinparissa hän päätteli. Määrä Kierrosluvun lanka vastus on noin 70 ohmia. Löytää pari jäljellä yhteystiedot, soitti niitä samalla tavalla.

Nyt on tärkeintä työvaiheen. Yhteyden johdin 220 yhteen kelan lähdöt. Hänen toinen ulostulo tarvitaan yhteyden ensimmäiseen harjalla. Toinen harja on yhdistetty jäljellä 220 voltin johto. Käännä moottoria verkkoon tarkistaa työnsä. * Jos et tee virheitä, roottori alkaa pyöriä. Muista, että tällaisen yhteyden se liikkuu ainoastaan ​​yhteen suuntaan. Jos koeajo sujui tyynyjä, laite on käyttövalmis.

Muuttaa suuntaa moottorin liikkeen päinvastaiseksi, yhteys harjat on päinvastainen: nyt ensimmäinen sisällytetään verkkoon, ja toinen kytketty lähtö mutkainen. Tarkista moottorin käyttövalmis edellä kuvatulla tavalla.

Selvästi yhteydenmuodostamisprosessin, näet seuraava video.

Pesukone vanha malli

tilanne on monimutkaisempi, kun moottori on kytketty vanhanajan koneita.

Ensin määritellä kaksi vastaavaa paria nastat toisiinsa. Voit tehdä tämän, käytä testaaja (aka - metriä). Vahvistamisesta työkalu yksi päätteistä käämin, etsii toisen koetin totesi sen kaksinkertaistuu. Jäljellä olevat koskettimet automaattisesti muodostavat toisen parin.

Sitten päättää, missä käynnistyksen ja missä - työ kela. Mitata vastarintaa; suurempi vastustuskyky osoittamaan alkaa kela (PO), joka generoi ensimmäisen vääntömomentti, sitä pienempi on ominaista magnetointikäämitys (t) luodaan magneettikenttä kierto.

Alla ovat mahdollisia järjestelmiä yhteyden kolmen vaiheen induktiomoottori, ja yksityiskohtaiset opetusvideota siihen.

Miten poistaa kantta pesukoneen?

Suunnittelu ja toiminta pesukone

Korvaa lämmityselementti pesukoneessa

Wall pesukoneet - täydellinen ratkaisu pieni kylpyhuone

Pesukoneet höyryllä ominaisuus

Rasvatiivisteet pesukoneet

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Kytkentäkaavio pesukoneen moottorin

Emery - löytää hakemuksen kotitalouden, terävöittää pora, taltta, ja vastaavia korjata

Niille, jotka ovat mukana rakenne voidaan tehdä sen perusteella, että moottori pesukone "värähtelijä" kutistumisen betonin kaadettaessa perusta.

On käsityöläisiä, jotka keräävät mylly hiontaan vihreää ruohoa, joka lisätään rehuun kana.

Joku saattaa haluta kerätä moottorin mitään sen sovittamiseksi, mutta ei tiedä, miten aloittaa, liitä se.

Moottori pesukone ajaa ei ole vaikeaa, on välttämätöntä käsitellä havainnot ja hoitamiseen mutkainen.

Nyt on selvää, missä niiden käynnistämiseen ja pyörittämiseen käämit alkaen käämivastus on oltava suurempi kuin toimivan mutkainen.

Testi piiri moottorin käynnistämistä varten pesukoneesta.

Kerran valmis käämiliitäntöjen voi kerätä testi piiri moottorin käynnistämistä varten.

OB - toiminta, magnetointikäämillä, tärkein pyörivän magneettikentän.

SB - painike lyhytaikaiseen sisällyttäminen lähtö- käämin 220V.

Esimerkiksi pesukoneessa "Kama - 8M" kaikki laitteet koostuu aikareleet ja nykyinen releet.

Suunnittelu ja toiminta virtarele:

Rele koostuu [1] - liikkuvan ydin; [2] - nykyinen kela; [3] - liikkuva kosketin normaalisti auki; [4] - käämien nichrome; [5] - kaksimetallinen levy; [6] - normaalisti suljettu kosketin;

Tarjoamme jännite ulostulo 220 "X3" nykyinen releet, vaihe tai nolla eroa, ja toinen verkko 220 yhdistää suoraan langan työkelan moottori.

Havainnollistava esimerkki moottorin kaapeli pesukone releen kautta.

Voit liittää alku selvitystilan kautta vaihemuunnetaan kondensaattori. Esimerkiksi moottorin: 220V, 500 / min, virta I = 1,37A tarvitaan 6mkF kondensaattori.

Kuluneet laakerit, mikä vähentää raon staattorin ja roottorin, roottorin koskettaa staattorin.