Kylpyhuone yksityiskodissa

Kylpyhuone yksityiskodissa

Kylpyhuone yksityiskodissa sekä asunnossa, se on tärkeä osa mukavan. WC-tilan nimeltään monimutkaisissa asioissa kuten wc, kylpyhuone tai suihku. Niiden valinta riippuu siitä, kuinka paljon lattiatilaa ja suojassa omistajan toiveiden.

Jossa sijaitsevat huoneet talon riippuu sen yleinen sijoittelu. On olemassa vaihtoehtoja tällaista hanketta kylpyhuoneissa yksityiskodissa:

 • jokaisessa olohuoneessa on tarkoitus oman integroidun terveys solmu;
 • useita makuuhuoneita järjestää erillinen kylpyhuone (suihku) ja wc;
 • jokaisessa kerroksessa tekevät asunnon terveys;
 • jos talo on tilava ja siinä on suuri määrä makuuhuonetta, niin se on parempi tarjota kolme tai useampia wc.

Kun valitset paikka tilojen saniteettitarkoituksiin, on muistettava, että on olemassa asioita, jotka on otettava huomioon jo suunnitteluvaiheessa:

 • on mahdotonta suunnitella wc olohuonetta;
 • ei ole kylpyhuone, suihku tai kylpyhuone yläpuolella keittiö;
 • WC yksityiskodissa, sekä oma kylpyhuone tai wc, on oltava ovet avautuvat ulospäin.
 • Pää ei saa liittää huoneeseen, makuuhuone tai keittiö.

Ominaisuudet kylpyhuoneet puutalot

Tärkein piirre puutalojen on, että ne ovat alttiita kutistuminen, koska luonnollisten logaritmien kosteutta. Tällä kertaa sinun täytyy tietää rakentamisessa ja rakennusten suunnittelussa. Jos kylpyhuone talossa ulos tukista on varustettu ajan päätyttyä rakentamisen, on tärkeää ottaa huomioon vuodenaikojen laajentamista puun. Sillä huoneet puun on ominaista hidas supistuminen.

Kaikkea pukuhuone ja kylpyhuone huoneen asentamiseen tarvitaan erillinen ns liukuva runko. Se auttaa välttämään vahinkoja viimeistelyyn kylpyhuoneet puutalossa, jotka aiheutuvat puun kutistumisen tai vuodenaikojen rasitusta.

On syytä muistaa, että yksityiskodeissa vesijärjestelmä on suojattava vakavia pakkaset. Koska taloa baari, jossa on kylpyhuone on tarpeen säätää lämpöeristys putkien, muista eristää lattiakaivoon. On tärkeää seurata toiminnan laatua betonin tasoite. Se on vastuussa vedenpitäväksi, joka olisi suojaavat liiallisen kosteuden ja homeen.

Kylpyhuone puurunkoinen talo on suositeltavaa päällystää keraamisilla laatoilla.

Älä unohda, että maalaistalon muun voidaan varustaa sauna tai höyrysauna. Mutta tässä tapauksessa on välttämätöntä, että organisaatio Näiden laitosten mukana ammattilaisia, jotka voivat tarjota kaikkia paloturvallisuusmääräykset ja prosesseja.

1

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

Miten saada kylpyhuoneen puutalossa - ohje vaiheen rakentaminen

Kylpyhuone omakotitalossa kuuluu vaikein osa rakentamisen. Ei tilaa ei edellytä tällaista vaivaa. Rakentamisen aikana wc otetaan huomioon useita tekijöitä, joista jokainen omalla tavallaan tärkeä.

Miten saada kylpyhuoneen puutalossa - vaiheet ja rakentamista koskevat säännöt

Ulkorakennus menneisyyteen ja tehdä kylpyhuone talossa ilman erityistä tietämystä ja taitoa ammatteihin mahdotonta. Rakentamisen aikana kylpyhuoneet noudattaa tiettyjä sääntöjä ja toimia sekvenssejä. On tärkeää noudattaa niitä, ei tehdä ihottuma päätöksiä, eikä mikään niin älä muuta.

Kylpyhuone puutalossa

Järjestyksen rakennustöiden:

 • sijainnin määrittämiseksi wc, sen mitat;
 • järjestää viemäreihin;
 • varustettu ilmanvaihto;
 • Liitä vesi;
 • laid vedenpitäväksi;
 • putkityöt valmiina;
 • mukana loppuun.

Toiminnallisuus ja pitkään käytössä WC-tilan riippuvat noudattamista asennuksen sääntöjä. Rakentajien puutalossa päin kutistuminen, erityisesti vuodenajan. Ilmiö on otettava huomioon, jättäen tilaa tai käyttämällä vaimentimet viestintää. Suunnittelu kylpyhuonetta talossa puun suositellaan käyttämään liukuva runko.

Se on tuote metallilevyjen, joka ei reagoi kutistuminen talon. Johto seinässä työntää pois pystysuora tarrat ja noudattaa etäisyys lattiasta 10 cm, kuitenkin enintään 40-70 cm. Alla oleva tila katon myöhemmin käytetään asennukseen ilmanvaihto ja sähköjohdot. On hirsiseinät epätasaisen niistä kiinni pysyvällä metallibändi.

Metallinauhojen olisi pystysuunnassa pitkänomainen reiät ruuveja niin, että ne liikkuvat vapaasti näitä uria. Alle erityinen ruuvit aluslevyt käytetään profiili niitä ei paljon viivettä. Koko rakenne perusteella metalliprofiililla on vapaa liikkumaan pystysuunnassa reagoimatta kutistuminen, joka estää WC muodonmuutoksen.

viimeistelyyn kylpy runko

Käytäntö on osoittanut, että mukavuussyistä, yhdistetty kylpyhuone, hänellä täytyy olla alaltaan vähintään 3,8 m 2, erillinen kylpyhuone - 3,2 m 2, kylpyhuone - 1,5 m 2 .Jos tila sallii, järjestää suurempia kylpyhuoneeseen tai tehdä muutamia. Rakentaa kodin kylpyhuone, on suositeltavaa noudattaa seuraavia sääntöjä:

 • tuuletuksen laite vähintään yhden ulkoseinät on valittu;
 • WC olisi pois keittiö ja ruokasali, on parempi portaiden alla, lähellä makuuhuoneeseen tai kastike;
 • WC ei pitäisi mennä olohuoneeseen, sijoitetaan niiden päälle tai yli keittiöön.

Asennus apuohjelmia

Luo viestintä alkaa jätevettä. Muista käyttää vaimennuslaitteistoja tai jättämällä liikuntasaumat, jotka eivät salli järjestelmää siirtää kutistuminen seinät. Poistu jäteveden tekee taantumaa perusta. Putki voi olla sidottu seiniin, se on perustuttava tukevalle alustalle liikkeen estämiseksi. Viemäriputkien kerrosta ylempänä ensimmäinen kiinnitetty runkoäänivaimennin välttää paineen. Vuotojen estämiseksi olohuoneeseen, lattia tehty 3 cm alle tason muut huoneet. Viemäri suorittaa, antaa mahdollisuuden korjata tai puhdistamista. Tyhjentää käytetyn muoviputket 100 mm halkaisijaltaan, jotka ovat nopeita ja helppoja asentaa.

Kostea, joka sisältää WC, puumateriaali helposti alttiina sientä ja hometta. Ne pystyvät alle 10 vuotta, täysin tuhoaa puurakenne. Jos puu sieni ilmestyi, se on lähes mahdotonta poistaa. Lisäksi antiseptisen hoitoon tärkeä rooli estämään homeen ja homeen poistettiin ilmanvaihto.

Jos yksi seinä tulee ulos, on mahdollista rajoittaa luonnollinen ilmanvaihto, tee reikä seinään lähelle kattoa. poistopuhallin asennettu tehokkuuden lisäämiseksi tuuletukseen. Silti sen tehokkuus on riittämätön, on parempi asentaa täydellisen ilmanvaihtojärjestelmän. Se vaatii erityistä teknisten laitteiden melko monimutkainen ja kallis. Virheiden välttämiseksi on parempi kuulla asiantuntijan.

Laite on vaikea ilmanvaihto talossa omin käsin vaatii noudattamista perussääntöjä:

 • tuuletin ja ilmanvaihtokanavien pitäisi olla korkealaatuisia palamatonta materiaalia;
 • tuuletuskanavat ulos reikiin suojaamaan rakenteen siirtymän aikana kutistuminen;
 • tukena osaa Ventiloitaessa erityistä suluissa, jotka eivät salli yksittäisten osien koskettaa puuhun;
 • paras paikka laittaa ilmanvaihtolaitteet - ullakko;
 • puhallin on suojattava kosteudelta.

Koneellinen ilmanvaihto puinen kartano tulee varustettu korkean luokan palontorjunta faneja. On myös tarpeen asettaa palopelleillä estää virtaamaan ilmaa sytytettynä. Johdotus piilotettu metalli haitariletku.

Jos yksi seinä on ulkoinen, se on mahdollista tehdä luonnollinen ilmanvaihto

Vesihuolto puutalossa tehdä täydellisiä sinetöity estämään veden vuotaminen. Suojaa myös jäätymistä, varsinkin jos talo ei asu pysyvästi. Tätä varten, lattia kylpyhuoneessa eristetty, esimerkiksi, höyrynsulkukalvo ja kevytsoran. Itse putket suojaavat peremerzaniya eristeet. Alempi asetusarvo venttiili valua vettä poissaolotilan pitkään.

Vedeneristys, asennus putkitöihin, runko pinnoitus

Vedeneristys tarvitaan, varsinkin jos kylpyhuone on rakennettu puurunkoinen talo. Seinät on kyllästetty antiseptinen, ja vasta sitten tehdä metallinen runko. Päällystää sen kosteutta kestävästä materiaalista, ja liimaliitokset promazyvayut. Vedenpitävät materiaalit ja menetelmät ovat riippuvaisia ​​laadusta työstetty pinta. Käytä kattohuopa, järjestää polymeeriset lattiat, mutta se ei ole kovin hyviä vaihtoehtoja - kallista ja haitallista ympäristölle. Halvempi ja vaaraton terveydelle käyttöä hylkivä seos, luoda vedenpitävä kalvo. On mahdollista liittää telan materiaalia, joka suojaa pintaa kosteudelta.

Alttein kosteudelle lattiaan ja kattoon. Pesun jälkeen hylkivä tai liimaus rullamateriaaleilla kaikkein herkkä tarkkuudella lisäsuojaa keraaminen laatta. Ensimmäinen, luoda tasaisen pinnan kosteutta kestävä levyt, sitten siihen kiinnitetty laatta. Oikea vedenpitäväksi WC suojaamiseksi kosteudelta. Katto on parempi tehdä vääriä piilottaa sen tuuletusputkessa mount kalusteet.

Vedeneristys kylpyhuoneessa puutalon tarvitaan

Seinät ovat myös käsiteltyinä kylpyhuonetta vedenpitäväksi, erityisesti alle pienin korkeus 20 cm.

Kätevä käyttää kiinnikkeet pitäisi jättää tilaa edessä laitteissa. Kylpyamme tai suihku on sijoitettava siten, että niiden väliin ja vastakkaisen seinän Tila oli vähintään 70 cm, joka ulottuu kulhon tulee olla 60 cm tai enemmän. Pesuallas sijaitsee vähintään korkeus lattiasta 80 cm. Välillä yksikön on oltava vähintään 25 cm etäisyydeltä.

On aika valmistella pohjan kiinnittämiseksi kipsi- levyjen. N ruhon-kaltainen profiili muunnetaan laatikko kiinnitys samanlainen alumiininiittejä. Levyt valmiista reiät johtoja. Ruuveja ovat kiinteitä. Viimeistelyyn on yksinkertainen valinta voidaan käyttää keraamiset laatat. Käytetään yleensä Kipsilevy vaippa wc ei voi käyttää vedenkestävä.

Suunnittelu kylpyhuoneet puutalossa

Omistajat tavallisten asuintalot ovat harvoin kiinnostuneita miten tehdä wc omakotitalossa tai kylpyhuone epätavallinen muotoilu. He haluavat ensisijaisesti toiminnallisuutta. Omistajat luksusta mökit pyrkivät luomaan ylellisempi ja kylpyhuone, suihku, wc puutalossa hankkinut ainutlaatuisen ulkonäön. tapana laittaa ikkunan sulki kaihtimet kylpyhuoneissa yksityiskotien. Kukkaruukkuja, peili kaunis runko - määritettä kylpyhuoneesta.

Suosittu kylpyamme ja wc provencelaistyyliin. Se luo kodikkaan, rauhallinen, vanhoja asioita hahmoon korostavat mukavuutta. Rauhallinen väri erottuva yksittäisiä osia, tekstiilejä, joita käytetään suuria määriä ja luonnon materiaaleja. Paul teki puuta, maalaus seinien käytetään lasituksen lakka, joka antaa puun varjossa ja pitää piirustus. Laatta kylpyhuoneessa yleisen värimaailman.

Jos ei haluta piilottaa puusta ja on halu peittää se säännöllisesti erikoisratkaisuja, sovelletaan viimeistely "alle nolla." Walls ei panna tuppeen, sisustusta on vesi-, peili. On tärkeää valittaessa toimivaltainen, ei häiritä kokonaiskuva ja kaikki yhdessä.

Soveltaa myös yksinkertainen ja nopea viimeistely vuori. Se kattaa vain säteen, jolloin pinta sileä. Hänen maalattu yhdellä värillä tai yhdistellä. Käyttö, mosaiikki avaa laaja mielikuvitukselle. Normaalisti selvitysraja yksittäiset kappaleet, jättäen avoin tila puuta.

Täysi tai osittainen kopiointi tiedot sivustosta ilman aktiivinen linkki on kiellettyä.

Suunnittelu kylpyhuone yksityiskodissa - vaihtoehtoja ja tapoja järjestelyn

Johtuen siitä, että kylpyhuone ja wc on rajoitetusti tilaa, suunnittelijat ja suunnittelijat ovat tehneet paljon työtä, jotta sen seurauksena he saavat alkuperäistä päätöstä.

 • pesuallas;
 • suihku (suihku);
 • kylpy;
 • wC;
 • pisuaarin;
 • bidee.

Usein huolimatta pieni koko kylpyhuoneet, monet omistajat sijoitetaan se pesukoneessa. Tämä on kätevää, koska ei ole tarpeen suunnitella kauko veden syöttöjärjestelmä ja poislaskukanavaan. Joskus kylpyhuoneessa asetettu kattilan, lämpöä vettä.

Disposition kylpyhuoneet yksittäisten asuntojen

Suunnitteluprosessia kylpyhuoneen yksityinen asumisesta voit heijastaa minkä tahansa sen mitat, mikä mahdollistaa käyttää erilaisia ​​suunnitteluratkaisuja ja valitse parhaat vaihtoehdot. Kun talon useita kerroksia, niin tila on tarkoitettu henkilökohtaiseen hygieniaan, sijoitetaan yleensä jokaisella tasolla. Jos rakennus on suunniteltu vierashuone, sitten jokainen niistä on oma wc ja suihku tai vain suihkussa.

Siinä tapauksessa, koko talon melko iso, niin voit tehdä pukuhuone ja kylpyhuone erilliset huoneet. Siellä, lisäksi pesuallas, asenna kylpyhuone (poreallas), pyöreä suihku, bidet. Suunnittelu kylpyhuone ja wc läsnäollessa taloudellista kapasiteettia kiinteistön omistajalle määrätään käyttöön ylellisiä materiaaleja kuten malakiitti laatta, marmori, pronssi tai messinki valu.

Disposition pieneen kylpyhuoneeseen omakotitalossa

Yksityinen koti voi olla pieni alue ja luonnollisesti siinä koko kunkin tilaa on rajoitetusti. Tietysti siinä tapauksessa meidän täytyy luopua yksittäisen kylpyhuoneet ja asentaa kaikki LVI yhdessä paikassa.

 • kylpyamme tai poreallas Euroopan mallin ja koon;
 • wC;
 • suihku;
 • pesuallas;
 • bidee.

Myös tällä alalla sopivaksi pesukone. Seinät huoneissa henkilökohtaiseen hygieniaan leviämisen laatta tai leikata moderni PVC-paneelit. Katto on valmistettu muovista paneelit on asennettu niiden alkuperäisessä kalusteet.

Kuitenkin asentamalla kylpyhuone 4 "neliön" tarjoaa mukavuutta ja viihtyisyyttä. Kotimaan kylvyt ovat pituudeltaan 150-170 senttimetriä, ja eurooppalaiset tuotteet, kunhan vain 10 senttimetriä. Jos laittaa kylvyn yhtä seinää pitkin, niin silloin on tarpeeksi tilaa wc, pesuallas ja stiralki.

Suunnittelijat suunnittelussa kylpyhuoneet käytetään usein kätevä tapa: paperista mittakaavassa ulkoasu huone on leikattu ja muotoiltu muodot hanat. Muuttaminen asemiaan, valitsemalla optimaalinen ulkoasu tilaa henkilökohtaiseen hygieniaan.

Muita teoksia suunnittelusta

Jälkeen esiintyvä suihkut LVI kotimarkkinoilla, niistä on tullut hyvin suosittuja. Yleisin suunnittelun haaste, suunnittelijat tänään on kehittää suunnitelma jaettu kylpyhuone, joka tulee sijaitsemaan suihku.

Tapauksessa, jossa huoneen puolella, jotta on mahdollista laittaa suorakaiteen tai neliön ohjaamon tai mieluummin ei-standardi suoritusmuodossa syvä kaukalo, joka ei ole mikään muu kuin kylpy. Ja niin suihkussa kylpyamme - yhdeksi kokonaisuudeksi.

Erityisen vaikea ja vastuullinen tehtävä suunnittelijoille on kehittää tilasuunnitelman tehdä pienikokoisia hygieniaa. Tässä tilanteessa kaikki tarvittavat saniteettitilat yksinkertaisesti voida kokoluokkiin, joten sinun täytyy valita laitteet minimiin.

Korjaa kylpyhuoneessa käsillään

Jos suunnittelet kylpyhuoneen uudessa talossa suunnittelijat ovat täysin voimassa osoittamaan suunnittelu fantasioita, kunnostusta tilojen liittyy kuitenkin monia ongelmia. se yleensä aikaan yhdisteen, wc ja kylpyhuone samassa huoneessa, jos he olivat aiemmin erillisten. Mutta joskus se on välttämätöntä suorittaa siirron kylpyhuoneet.

Koska puutteet olisi huomattava tarve tehtäväksi asiakirjat STT (Bureau of Technical Inventory) sallitaan saneerata kylpyhuone ja wc. Hankkiminen lupa voidaan odottaa useita kuukausia. Siksi asunnon eivät usein hakemus saneerata STT ja aloittaa rakennustyöt. Vasta niiden valmistumisen jälkeen kutsua on tarkastaa ja alkaa takautuvasti laillistaa tarvittavat paperit.

Esimerkiksi aiemmin kylpyhuoneessa ei ollut tarpeeksi tilaa asentaa poreallas, ja yhteinen huone on mahdollista järjestää sen. Suuri alue mahdollistaa luovan suunnittelun ratkaisuja. Vaikkei välttämättä toteuttaa laajoja hankkeita, koska on mahdollista rajoittaa vaatimattomampi suunnitelma kylpyhuone.

Esimerkiksi, on mahdollista muuttaa vanhentunut putken metallin modernin kestävä esineiden polypropeenin korjaus on pieni kaappi. Korvaa vanhat viestintä liittyy tyypillisesti hankintaan ja asentamalla uusia hanat. Mukaan psykologit, esiaineita ylläpitopäivitysten asenne, joten jopa redecorating voi aiheuttaa ihmisissä asuu talossa, paljon positiivisia tunteita.

kromattu metalli. Jopa korjaus pieni kaappi voi tuoda moderni design ratkaisu.

Optio-ohjelma kylpyhuonetta talossa

Niistä tyyppisiä taloja suosituin vaihtoehto pidetään rakenne koko 6x6 metriä. Tällainen rakenne on määrärahat. Rakentaa talon tämän kokoisen rakennusliikkeet kätevä, koska jätemäärä saatujen materiaalien vähäinen.

Ammatillisesti sisustettu yhdistetty kylpyhuone

Yhdistetty kylpyhuone suunnittelu tulee tehdä siten, että vältetään rikkoo tyylillinen yhtenäisyys suhteessa sisätilojen kaikki huoneet talon tai asunnon. Jos suunnittelun lähtökohtana hankkeen loi talon tyyliin hi-tech, se tarkoittaa käyttöä suppea yksityiskohtia useita kromattu metalli ja lasi suunnittelussa kylpyhuone wc.

Jos huone huoneisto tai talo on sisustettu barokki tai imperiumi, niin lähestymistapa suunnittelussa kylpyhuone on erilainen. Jos on kiinnitettävä huomiota yleiseen tyylillinen hetket talossa modernit huonekalut.

1