Kylpyhuone parvella

Kylpyhuone vintillä.

Kylpyhuone teollisessa tyyliin punainen aksentti.

Tumba piirustuksia omassa puutyöpaja maalaus, puinen työtaso kyllästys.

Suihku osio - Lasi metalli kaavoista.

Lattialla laatat vaaleaa puuta, kun taas suihkutilaan laatat meren alla kiviä.

Ovi oli alun perin budjettikohdasta ja väri RAL työpajassa.

1

Edellinen blogit ja projekteja

Pro-mitoitettu

 • Toinen Hei taas! Nykyään vain noin työtaso pesuallas.

  Hyvää iltaa, hyvät Vdolevschiki! Olen päättänyt, että sen jälkeen.

  Kaikki hyvät uudenvuoden Hei! Haluan näyttää meidän.

  näyttelyt

  • Hyvää päivää! Kuiskata mitä esiliina ja pöytälevy valita keittiö (valokuva sisällä)4
  • Maamme "ekoloft" 9 ruutua30
  • Treshka perheen kolme.1
  • Ihmiset mielikuvitukseton tarvitset neuvoja)))5
  • Umpikuja: Apua Board71
  • Tulos uudestaan ​​Pietarin huoneisto127
  • Seuraava muutos tai kalusteita meidän vuosikerta mökit24
  • Talon Eve. Se ei ole valkoinen tupakeittiö87
  • neoclassic trendit32
  • Kaksi erilaista tarinaa: Lapset poika ja tyttö36

  Internetsivujen hallinnointi ei vastaa puheenvuoroja ja toimia sivuston käyttäjiä kaikkien sivujen sivuston, samoin kuin tarkkuus antamien tietojen heille.

  Kylpyhuone, loft-(65 kuvat)

 • Loft - hengentuote nuorten ja luovia ihmisiä. Ja se selittää paljon, koska se on vapaa perinteisistä ennakkoluuloista, se ei estä täytäntöönpanoa ideoita. Teollisuusalue avoin ja valoisa, kirjaimellisesti vailla seinien ja silmiinpistävää mielikuvitus paradoksaalinen ratkaisuja ja yhdistelmiä. Kylpyhuone - ei ole poikkeus!

  Ominaisuudet parvi tyyli sisätilojen

  Sana "loft" on käännetty: parvi, kyyhkyslakasta, yläkerrassa. On syytä huomata, että Englanti, käsite on pitkään ollut perustettu merkinnällä tyyli sisustus. Lisäksi, kuten voi soittaa itse kotona, joka on sisustettu kanuunoilla tätä suuntausta, joko itse asiassa toimi tuotannon tarpeisiin.

  40s viime vuosisadan New Yorkissa asuin- ja toimistotilat, työpajat luopua entisestä tehdasrakennuksessa. Nämä alueet ovat kiinnostuneita Bohemians, joka houkutteli suuri alue, jossa korkeat katot ja ikkunat. Tämän seurauksena mukaan 50. vuosi tällaisista tiloista olivat huipulla suosiota, ja monet tunnetut taiteilijat alkoivat järjestää omia näyttelyitä täällä. Se oli todellinen protesti porvarillista elämää ja sorron uusia luovia lähestymistapoja ja käsitteitä. Siten niiden syntymistä useilla tyyliä parvi on luotava vastakaikua aristokraattinen piireissä New Yorkin taiteellinen älymystö.

  Nykyään suunnittelusta edelleen resonoi kaupunkialueilla, joilla suurin osa tuttuja kotitalouden jäsen voi muuttua taide-esineen. Teollinen muotoilu luo tilaa luovuudelle, joten tämä huone on aina paikka muille tyylillisiä ratkaisuja. Sen Alussa Bohemia, niin vanha ja hankala osat kauniisti vastakkain modernin minimalistista esineitä ja vastakohtia, mikä luo ainutlaatuisen viehätyksensä.

  Huolimatta eklektinen suuntaan, parvi on erittäin ominaispiirteet:

  - Karkea pinta. Betoni, huolimaton kipsi, muuraus, ikäiset ja huolimaton osat - olennainen osa, joka viittaa teolliseen alkuperää;

  - Paljon tilaa. Tämä suuntaus merkitsee sitä tai luovat vaikutuksen korkeat katot ja vapaan ja avara;

  - Runsaasti valoa. Ja teollisuustilat on ominaista suuret ikkunat, jotka mahdollistavat luonnonvalon päästä suuria määriä. Tämä ei ole täysin totta kylpyhuoneeseen, mutta koska kattavuus on tarpeen korvaamaan keinotekoisten lähteiden ja runsaasti kirkkaita värejä;

  - tarkoituksellinen kontrasti. Huonekalut ja kylpyhuone voi olla innokkaasti moderni ja ripaus antiikin mutta samaan aikaan, on toivottavaa, että molemmissa tapauksissa esineet olivat vastakohtia suhteessa maaliin. Esimerkiksi koristella seinän ja lattian kauniita, laadukkaita ja uusia materiaaleja, ja huonekalut ja saniteettiposliinin harvat ja valitut "kuluneet" ulkonäkö, tai päinvastoin. Ylläpitää yleistä tasapainoa mieluummin neutraalit sävyt.

  Alkuperäinen sisustus tyyliin parvi vaatii rauhallinen, jatkuvaa sävy: sävyjä valkoinen, ruskea, harmaa, metallinen ja musta väri. Asceticism tässä numerossa tuo suuntaan minimalismin ja hi-tech.

  On hyvin tunnettua, että valkoinen visuaalisesti lisää rajat tilaa. Tämä harha on akuutisti merkitystä tyypillisiä asuntoja, jos suunnittelu kylpyhuoneen voi kärsiä pahasti tilan puute.

  Toinen etu tämä alue on todennäköisesti valittaa faneille minimalistinen muotoilu. Sävyjä erittäin sopivat harmonisesti modernin teollisuuden yhteydessä, jolloin tunnetta ympäristön puhtautta, avaruutta ja tarkkuutta muotoja. Ytimekäs tekniikat korostavat tahansa pintaan kylpyhuoneessa.

  Lempeä ja mukava beige täyttää tilan pehmeällä charmia. Se auttaa poistamaan negatiivisen rankan päivän ja väsymys liukenevat maitoon, pähkinä, kahvi, vanilja tai kermaa värejä.

  Lämmin lupaus pehmentävät aggressiivista vaikutusta betonin ja tiili sisustus. Nämä huomaamaton värejä löytää yhteistä kieltä lähes minkä tahansa värin tavalla.

  Terrakotta kylpyhuone parvella

  Paradoksaalisesti tiiliseinät että punaisen sävyä näyttää erittäin mukava. Asia on, että ensinnäkin, terrakotta - lämmin väri, mutta koska yhdessä pehmeä valaistus pystyvänsä rauhoittava vaikutus henkilö.

  Täydentävät muuraus auttaa samanlaista puuta motiiveja. Kaunis kontrastia voidaan luoda kylmä harmaa, valkoinen, musta ja metalliosat.

  Näin on silloin, kun ei tarvitse huolehtia siitä, että harmaa lisäävät ilmakehään liiallisen synkkyyden ja haalistumista. Tiukka väri betoni ja kivi koristeluun, huonekaluja tai erikoistyöt täällä sopii parhaiten.

  Vaihtoehtoisesti on mahdollista käyttää sinkittyä seinään tai asettaa kuoren teräksestä. Harmaa peili heijastaa valoa ja visuaalisesti laajentaa tilaa.

  Brown kylpyhuone parvella

  Usein ruskeat esitetty parvi projekteissa puumateriaali. Suuria määriä ja vähintään että sellaisia ​​yksityiskohtia voidaan muuttaa täysin käsitys kylpyhuone.

  Läsnäolo puu tekee mahdolliseksi purkaa teollisuusympäristö, lisäämällä miellyttävä luonnollinen toteaa. Ruskea sävy voi olla valkoinen kaikissa muodoissaan, joka epäilemättä tekee sisätilojen viehättävä ja herkkä ilmaisukyky.

  Koristelu kylpyhuone parvella

  Korjaus seinien, lattioiden ja kattojen luoda perusta, jolle voit rakentaa myöhemmin suunnittelun konstruktio. Tämän pohja on tullut luotettava liittolainen valintaan materiaaleja luoda sitä on lähestyttävä äärimmäisen tunnollisuus.

  Klassisessa suoritusmuodossa, sisätilojen amme ja sovelletaan laminaatin lattialautojen lattiapäällysteen. Koska katsomme huone elintärkeää kosteutta, on järkevää tarkastella eri materiaaleista:

  - hiekkakiveä tunnusomainen erittäin alhainen kosteuden imeytyminen, kestävyys kemiallisia aineita, lämpötilan muutokset, sekä liuku- pinnoite;

  - ominaisuudet keraamiset laatat ei ole paljon eroa hiekkakiveä. Se on vähemmän kosteutta kestävä, mutta joukossa muita materiaaleja on erittäin hyvä indikaattori tässä suhteessa. On myös valikoima liukastumista versiot. Mutta samaan aikaan, sen hinta on varsin demokraattinen. Joitakin näistä lajeista, et olisi pysähtynyt, mieluummin harmaa, musta, valkoinen tai teloitus;

  - Vaihtoehto laatat voi tehdä konkreettisia. Yksinkertainen rakennusmateriaali voi olla erinomainen ja lyyrinen, se riittää kunnolla voittamaan;

  - Marble kallista, mutta uskomattoman tehokas vaihtoehto. Hänellä on myös oikeus olla olemassa parvella projektiformaatti koska sen värejä ja kylmä, "hoitamaton" kuva.

  Muuraus - kortin suuntaan. Ilman mahdollisuutta sisustaa todellinen seinään, käytä simulointi muodossa kipsi tai laatta. Kuten on laita lattialle se sopii koko suunnitelman betoniteollisuuden.

  Myös silloin, kun viimeistely erittäin tärkeä ja suosittu seuraavissa asemissa: savinen, keraamiset laatat, laatat, mosaiikki, betoni laatta.

  Kylpyhuone, loft-paras ratkaisu on valkoinen katto, joka auttaa luomaan tilava huone vaikutus. Tahallinen epätäydellisyys voidaan saada aikaan asentamalla puiset palkit. Tämä luo mukavan kuvan ullakkotilaan.

  Jotkut uskaltavat koristella kattoon puun. Mutta älä kiirehdi johtopäätöksiä epätarkoituksenmukaisuutta tätä lähestymistapaa. Todellakin, tässä tapauksessa puu komponentin välttämättä käsitelty erityinen impregnointia, jotka estävät tuhoisa vaikutus märässä ympäristössä.

  Tuotteet Kylpyhuoneen tulisi olla yksinkertainen ja ytimekäs. Edullinen jatkuva ja suorakaiteen muotoisia. Asianmukainen suunnittelu harmaa, musta versio.

  Samalla, avoin parvi tilaa luova hakuun, joten voit käyttää pesuallas jalustalle muodossa altaan, board, piirtoheitin, piirtoheitin, konsoli- muunnelmia tehty joen kivistä ja jopa suuret metalliesineet salaatti kulhoon.

  Suihku alue on orgaaninen avoimessa versiossa, ilman lavan ja verhot. Mikseri varustaa seinään tai kattoon. Kun kyseessä on kylpyhuone, istuvuus ja rakennettu, ja irrallaan säiliö ilman jalkoja. Kapasitanssi voidaan saattaa kiviä, tämä lähestymistapa on varsin omaperäinen, mutta ei aina mahdollista pienellä alueella.

  Kylpyhuonekalusteet parvella

  Tiukkuus geometrian ja terävät viivat - nämä ominaisuudet vastaavat minimalistiset. Jos haluat lisätä osan modernia tyyliä, lopeta seuraavia aiheita. Toisaalta, antiikki, resuinen huonekalut myös näyttää uskomattoman orgaanisia ja mielenkiintoinen.

  Väripaletin pitäisi olla huomaamaton ja huomaamaton. Vaikka yksittäiset osat voivat hieman poiketa tämän käsitteen, ja erottuvat kirkkaan aksentti ja jopa estetään hienoimpia ja monimutkainen kokoonpanot viitaten alkuperästä boheemi tyyli.

  Huudot julisteet, valokuva-esitykset, roikkuvat hyllyt koriste-esineineen täydentävät seiniä täydellisesti. Tässä voit laittaa modernit abstrakti maalaukset. Voit värjätä koristelupulloja ja purkkeja, joissa on kokoelma kynnet, mutterit, napit, värilliset langat, pistokkeet tai bambustapit. Lattialle, huonekaluille tai hyllyille, aseta yksi tai useampi yksivärinen maljakko.

  Luovuutta arvostavat metallilevyt, joissa on autotelineitä, tienviittoja ja metallinen kauhoja sisäkäyttöön tarkoitettujen kattiloiden kera. Muuten, pienet ja suuret vihreät kasvit, kukat lisäävät helpotusta yleiseen ilmapiiriin. Ne voidaan sijoittaa samaan tölkkiin, koristelaseihin ja pieniin maljakoihin. Pehmeän kosteuden ja pehmennyksen aikaansaamiseksi teollisuusympäristö auttaa koriporeja ja teksturoituja tekstiilejä, kuten pyyhkeitä ja pehmeitä mattoja.

  Valaisemaan kylpyhuone parvelle tyyliin valitsemalla seinälle kiinnitetyt teollisuustyyppiset metallikalusteet tai pudottamalla langasta. Epätyypilliset väärennetyt vintage-valaisimet tulevat myös käsiksi. Päivänvalon simuloimiseksi rakenna rakenne LED-nauhalta.

  Yleinen ongelma entisissä Neuvostoliiton kattohuoneistoissa ovat huoneet, joissa on pieni alue. Tuskin eniten tämä kylpyhuone.

  Ensinnäkin, sinun täytyy yhdistää kylpyhuone vessaan, jotta saat todelliset ylimääräiset mittarit. Plus tähän, varmista, että viimeistely vaaleanharmaa, valkoinen tai beige äänet. Suorat huonekalujen ja saniteettitavarat edistävät myös tilan oikeaa järjestämistä ja eivät aiheuta terävää tilannetta visuaalisesti. Aseta kylpy lähellä seinää ja tee suihku auki tai auki.

  Kylpyhuoneen suunnittelu parvi tyyli - kuva

  Toivomme, että artikkelimme on antanut sinulle paljon ideoita parvi-tyylisen kylpyhuoneen järjestämiseksi. Lisäksi tarjoamme sinulle valokuvagalleria, joka innostaa uusia luovia saavutuksia!

  Kaunis kylpyhuone parvekkeella

  Yksi ilmiömäisistä ja käsittämättömistä ilmiöistä suunnittelussa useimmat ihmiset ansaitsevat erinomaisesti loft-tyylin. Tämä trendi yhdistää harmonisesti korkean maailman tyylikkyyden ja eleganssin ja slummeiden marginaalin heilahtelun. Tämän ominaisuuden vuoksi nykyinen ei jätä ketään välinpitämätöntä ja houkuttelee monia suunnittelijoita. Ratkaisu tällaiseen sisätilaan on aina vapaa fantasia- ja odottamattomat esineiden ja viimeistelyjen yhdistelmät.

  Nykyisen nimensä kirjaimellinen käännös kuulostaa "asunnolta ullakolta". Sisustussuunnittelun täällä se on luonnostaan ​​eklektinen muualla asuintiloissa, joissa on tyylikkäät sisustustarvikkeet. Kylpyhuone loft-tyyliin, jonka kuvat selvästi osoittavat epätavallisuuden tällaisten tilojen, on hyvin erikoinen sisustus, jossa karkea tiili seinä ja posliini saniteettitavarat, ruosteellinen viestintä ja kalliita lisävarusteita yhdistetään. Kukaan omistaja ei päätä koristella kylpyhuone tällä tavalla. Näistä ominaisuuksista huolimatta nykyinen on kuitenkin varsin suosittu äskettäin.

  Tietenkin, kuten muutkin tyylejä, kaupunkiseudulla on joitain eroja, jotka ovat pelkästään siinä. Ne voidaan luetella tässä järjestyksessä:

  • tilava huone, jossa ei ole seiniä;
  • korkea katot ja iso ikkunat huoneeseen, analogisesti tuotanto-osaston kanssa;
  • karkea laitureiden koristelu yhdistettynä kalliita elementtejä muotoilu ja muutamat epätyypilliset asuntotarvikkeet.

  Ymmärryksen yksinkertaisuuden vuoksi on parempi tarkastella jokaista esinettä tarkemmin. Tietenkin pienen kylpyhuoneen suunnittelu tässä tyylissä on epätodennäköistä, koska nykyinen tarjoaa vapaan avoimen tilan ja hyvän luonnonvalon. Ja tällaisissa kylpyhuoneissa ei pitäisi olla perinteistä jakautumista toiminnallisiin alueisiin. Tällöin sallitaan vain seinien ja lattian ehdollinen kaavoitus. Kaikkien putkistojen on oltava näkyvissä ja niissä ei ole läpinäkyviä väliseiniä. Pieni lasiverho sopii vain suihkussa tai kylvyssä.

  Tietyllä avaruuden rajaamisella täällä on enemmänkin huonekaluja. Optimaalinen valinta tässä tapauksessa katsotaan jo muotimalleiksi, päivitetty vain nykyaikaisilla lisävarusteilla. Myös hieno tyyli vastaanotto on valtava ikkuna, joka on sisustettu erityisellä tavalla. Tätä menetelmää voidaan myös ehdollisesti kutsua kaavoitukseksi.

  Jos puhumme seinien koristelemisesta, käytetään perinteisesti tiilimuurauksia tai betonipintaisia ​​pintoja yhdessä ultramodernin laattojen tai peililaattojen kanssa.

  Yleensä täysin yhteensopimattomien ja muiden elementtien yhdistelmä on tämän muotoilun trendin tunnusmerkki. Samanaikaisesti kylpyhuone parvekkeella, kuvat, joiden sisustusnäytteet on esitelty galleriassamme, hämmästyttää aina mielikuvitusta ja jättää kukaan välinpitämätöntä.

  Yleensä tällä suunnalla ei ole tarkasti rajattuja puitteita värivalikoimasta. Sisätilojen kokonaiskuva muodostuu tietyn elementin ympärille, joka usein tulee tiili- tai betoniseinäksi. Samaan aikaan tilaa pelataan fantasia-kertoo.

  Kuitenkin on vältettävä liian kirkkaita värejä ja eksoottisia maaleja. Stylistics tarjoaa huomaamattoman ja huomaamattoman sisustuksen, vaikka se mahdollistaa kirkkaat aksentit.

  Väliseinät voidaan jakaa hajanaisesti kalliilla laatoilla tai erityisellä metallilla tai peilillä, mikä korostaa muurauksen rakennetta. Betoniseinällä on sopiva paneeli 3D-muodossa. On myös mielenkiintoista tarkastella kivenrurkkaan tai koristeelliseen kipsiin perustuvaa krakkausta.

  Jos puhumme katon pintakäsittelystä, on suositeltavaa toimia periaatteessa: yksinkertaisempi, sitä parempi. Paras valinta on tavallinen maalaus mitä tahansa vaaleaa väriä. Vaikka tietysti etu on valkoista. Sinun tavoitteena on luoda illuusio ilman kattoa. Tietenkin kannattaa välttää monitasoisia monimutkaisia ​​riippuvaisia ​​rakenteita ja rajata elementtejä - friisejä tai jalkakäytäviä.

  Kauniit kylpyhuoneet parvekkeella tarjoavat mielenkiintoisen lattian muotoilun. Se sopii melkein kaikkiin käytettävissä oleviin materiaaleihin - ja lattialaattoihin, puupaneeleihin ja irtoperinteille sekä jopa laminaattikanteelle. Rackrakenteet ovat edullisia. Siksi paras valinta on kovalevy, joka on tehty massiivipuusta, hienoksi kiillotetusta ja päällystetyllä lakalla tai värjäämällä.

  Jos valintasi laski laattaan, yritä saada huomaamaton mattapäällyste ilman kuvioita tai koristeita. Tason pitäisi muistuttaa lattiaa muissa kuin asuinrakennuksissa sijaitsevissa tuotantorakenteissa, eikä se ole erottuva ulkonäöltään. Samaa sääntöä voidaan soveltaa laminoidun lamellin valintaan.

  Koko tilojen sisustuksen tulisi korostaa suotuisan valon avulla metalliosien seinien tarkoituksellisen karkea rakenne ja loisto.

  Valolaitteiden sijainti ansaitsee erityistä huomiota. Luonnollisten valonlähteiden puuttuessa olisi oltava riittävästi piilotettuja loistelamppuja ja valonheittimiä, jotka eivät herätä huomiota. Sinun täytyy saavuttaa diffuusinen päivänvalo mahdollisimman tarkasti. Joskus on sallittua asentaa valtavia teollisuuslamppuja takapenkille, mutta tässä kaikki riippuu jokaisesta yksittäisestä tapauksesta.

  Huonekalut on parempi valita puu tai metalli. Joskus tällaisiin tarkoituksiin on mahdollista käyttää ei-perinteisiä ratkaisuja. Esimerkiksi pesuhuoneen kaappi voi olla varastosäiliöiden tai kuormalavojen muotoilu ja ripustuskotelo - alumiininen hylly, jota käytettiin lääketieteellisissä laitoksissa. Yleensä voit aina näyttää mielikuvituksesi ja löytää ei-triviaaleja sovelluksia mihinkään asiaan.

  Jopa pienen osan tiilimuodosta huoneen sisustuksessa voit määrittää välittömästi sen virtaustyypin. Tänään tämä vastaanotto on tullut ehkä suosituin ja suosittu. Erityisen mielenkiintoisia ovat laitureet, jotka ovat hajallaan tehty tiilistä yhdessä kiiltävien metallipaneelien tai teksturoidun laastarin kanssa.

  Kylpyhuone on kuitenkin huone, jolla on omat erityispiirteensä, joten on tärkeää huolehtia alkuperäisen tilatyypin turvallisuudesta vuodeksi. Tätä varten asiantuntijat neuvovat hoitamaan tiilien laitureita erityisen kosteutta hylkivillä impregnoinneilla, jotka estävät sienten ulkonäön ja kehityksen. Tulevaisuudessa tällainen päällyste ei vaadi erityistä hoitoa.

  Jos puhumme tiilistä, yleensä käytä näitä tarkoituksia varten keraamisia, metalli- tai peili-laatat. Tällöin on kiinnitettävä erityistä huomiota liitosten ja saumojen laadun tiivistämiseen. Yleensä kaikki nämä pinnat eivät myöskään vaadi lisää huomiota käytön aikana.

  Kaupunkien tyyli mahdollistaa betonipintojen läsnäolon. Se voi olla lattia tai osa laituriin, joskus jopa kattoon. Lattialla oleva sementtilaasti täydentää täydellisesti kokonaiskuvaa, mutta on välttämätöntä ottaa huomioon tämän materiaalin hauraus ja mahdollinen sen tuhoaminen negatiivisten tekijöiden jatkuvaan vaikutukseen. On parempi peittää taso erityisellä pohjamaalilla, joka estää kosteuden tunkeutumisen. Myös betonilattiaa ei tarvitse jättää raskaiden putkien tai huonekalujen asennuspaikoille.

  Jos puhumme tällaisten pintojen sisustuksesta, optimaalinen vaihtoehto on sen luonnollinen sävy ja koostumus. Älä päästä pois värivalikoimasta tai täytä 3 D-kerroksia. Muista, että tyylitieto on suunniteltu luomaan laitoksen tai muun suuren ei-asuinrakennuksen ilmapiiri. Sisustuksen mukavuus ja pehmeys lisätään tyylikkäillä modernilla saniteettitavaralla ja välttämättömillä viileillä arjessa.

  Parvi tyyli - ammattilaisten valinta

  Jälkeen yksityiskohtaisen katsauksen joitakin piirteitä, jotka liittyvät tähän suuntaukseen suunnittelussa, voit karkeasti määrittää, kuinka sopiva sinulle tällainen sisustus. Tosiasia on, että tämä tyyli, kuten mikään muu, tarvitsee erittäin pätevää muotoilua ja sisustusta.

  Tässä jokainen pieni asia on tärkeä. Lisäksi on tarpeetonta ottaa huomioon myös tilojen yksilölliset ominaisuudet. Tätä varten on syytä viitata asiantuntijaan, jolla on kokemusta tällaisesta työstä.

  Kylpy loft-, valokuvien käsittely esimerkkejä, jotka näet alla, tuskin valittaa enemmistön omistajat. Yleensä on tiettyjä ihmisiä, jotka haluavat tähän suuntaan. Ensinnäkin se on luovia ihmisiä, jotka arvostavat riippumattomuutta. Tämä sisätilat jollain tavalla kuvastaa sisäiseen maailmaansa. Lisäksi tällaiset ihmiset joutuvat usein omistajat moderneja studiohuoneistoja ja tilavia villoja suuret ikkunat.

  Toiseksi tällainen muotoilu Kylpyhuoneiden osaa arvostaa nuorille tai nuorille. Pääsääntöisesti tämän luokan kansalaisten eniten vapaana vaikutuksesta stereotypioita ja kliseitä, ja ne ovat avoin, vailla konservatismi. Urban sisätilojen apua tällaisia ​​ihmisiä ilmaisemaan näkemyksensä ulkomaailmaan.

  Lopuksi omistajat kylpyhuone voi olla ihmisiä varovaisemmaksi taloudellisesti. Tehtyään ulos huoneen tähän tyyliin, on mahdollista säästää kustannuksia rakennusmateriaalien ja uudet kalusteet.

  On kuitenkin syytä muistaa, että sisustus kaupunkiympäristössä hengessä parempi uskoa ammattilaisille. Vain he voivat luoda todella tyylikäs ja houkutteleva design, eikä satunnainen joukko yksittäisiä kohteita. Lisäksi teknikot voivat jopa sisustaa kylpyhuoneen pieni koko, joka perustuu tätä suuntausta.

  Lyhyesti, sillä parvi - kiistanalaisin ja ei-standardi, mutta ei vailla erityistä hurmaa ja charmia. Jos olet vakaasti päättänyt lykätä tämän alan suunnittelun ja ovat valmiita toteuttamaan kaikki luovia ideoita, mahdollinen tulos pitkään voi hämmästyttää ystävien ja perheen, mutta ei jätä ketään kylmäksi.

  1