kylmä tarra

Dekolirovanie tekniikka

Tässä osa sivustomme löydät kaikki tiedot Dekolirovanie teknologioita ja vaiheet hyödyntämällä astiat ja matkamuistoja, oppia eroa kylmän ja kuuman tarra ja ymmärtää - kuinka tärkeää ammattitaitoa varten toimivaltaisen toimeksiannon toteuttamisen soveltamisesta logon ja mitä joudut maksamaan etsiä etsiessään suorittamista yrityksille.

Tekniikka kuumaa Dekolirovanie sopii koristeluun tai hakemus logon astioissa ja matkamuistoja lasista, keramiikasta, posliinia. Käytetyt värit ovat ehdottoman turvallisia päivittäiseen käyttöön tuotteiden ja monimutkainen kuva tulostusjärjestelmä, niiden tarroja pinnalla ja sitä seuranneen ampumisen mahdollistaa lujuus ja kestävyys toiminnassa Valmiiden.

kuuma tarra kustannus ei ole paljon suurempi kuin kylmä menetelmä Dekolirovanie - ja lopputulos ylittää kaikki odotukset:

selkeys: Kirkkaat värit eivät haalistu jatkuvassa käytössä, ja suunnittelu, ja jokainen rivi on tarpeeksi ohut se toimi

kulutuskestävyys: Jopa silloin, kun pesu ruokia siirtokuva kovimman pesuaineiden ja karkeita sieniä kuva ei poisteta pinnalta tuotteen

kestävyys: Soveltaminen logot, valokuvia tai kirjoitus palvelee uskollisesti. Se häviää vain yhdessä tapauksessa - jos astiat rikki.

Kun Dekolirovanie myös mahdollista käyttää luonnon jalometallien logoja tai tulostaa piiri, saavuttaa matta tai kiilto jalo irisoiva kiilto, jäljitellä muodossa laserkaiverrus - jossa menetelmä soveltaa logo Dekolirovanie arvo on pienempi kuin varsinainen laserkaiverrus. Tänään siis kuuma tarra tilasi useammin kuin mikään muu sovellus logon astioissa.

Hakeminen kuuma tarra teknologia koostuu kolmesta vaiheesta:

 1. Tulosta tarrat - lisääntymiselle ja soveltamalla valitun kuvion tai logoa erikoismaali.
 2. tarra tarrat - siirtoprosessi painettu logo tai kuvio ruokia tai matkamuistoja.
 3. Ampuminen tarrat ruokia - vakiinnuttaminen tulos suorittamisen vaiheen avulla korkean lämpötilan laitteet.

Tämäntyyppinen valmistus ja soveltamisen tarrat koristeluun pinnat eivät pysty, koska niiden suorituskyky, kolmiulotteinen tai muita laatuja poltetaan korkeassa lämpötilassa uunin. Kuva kylmä Dekolirovanie siirretään erityinen paperi, joka on päällystetty vesiliukoisella liimalla. Päätyttyä painatuksen kuvio epäorgaaninen maali lasertulostin päällystetty kolloidisella lakalla ja kuivattiin.

Kuvaa tyyppi valmistavien liukuva siirtokuva nimeltään: piirtäminen käännetty tuote, jolla on yksinkertainen vettä. Jos jostakin syystä eivät salli märkää dekoliruemuyu pinta asiantuntijoita käytetään kylmyys tarra. Kuitenkin tulostamisesta ja kuvantamisteknologian: logo, kuvat, piirrokset jne Sillä on merkittäviä puutteita. Kylmä tarran alhainen hankauksen ja korkeita lämpötiloja, ja monet käytetyt komponentit maalien käyttö on kielletty ja koristelu astioita, taloustavarat, tai lasten lahjoja.

Lisäksi edellä kontakti sovelletut kuvia astioita ja matkamuistoja, siellä on myös käsin maalaus, kaiverrus, siirtoa, näytön ja tampopaino. Meillä kaikilla on erilaiset ehdot valmistus-, hinta, ja laadunvarmistusta. Kuitenkin sovellettaessa grafiikka (logot) astioissa - kuuma tarra on luotettavin, taloudellinen ja käytännöllinen tapa.

Valinta yritysten Dekolirovanie ruokia

Kuvien tulostaminen mukeja, kupit ja muut välineet edellyttää tietokoneen kuvankäsittely, kehittyneet painokoneet ja kehittyneemmät laitteet korkean lämpötilan vahvistamisesta tarraa tuotteen. Mutta vaikka kaikki tämä ilman asianmukaista ammattitaitoa, jotka luotat tilauksen, lopullinen tuotos on huonolaatuisia tavaroita. Loppujen lopuksi se on tärkeää tietää kaikki tekniikka kuumaa Dekolirovanie, kaikki vivahteet ja mahdolliset "sudenkuopat" tässä tuotannossa, sekä käytännön taidot työskennellä täydellisyyttä. Siksi suosittelemme kiinnittää huomiota - joku tuttusi laskemisesta kuvia ruokia, tai matkamuistoja. Opas valinnassa toimeenpanevan paitsi hinta, mutta myös nykyisten tarkistamista jo tehdyn työn, luku- ja nopeaa vastausta kysymyksiin, jotka vahvistavat laatu valmistuksen kanssa tarjoamalla näytteitä ja palvelun taso.

Toinen tärkeä seikka: valinta yritys, joka on toimittanut laseja suoraan valmistajilta ja tuottaa piirustus tavaramerkkejä astioissa niiden varusteet, sanoo, että olet löytänyt jonkun, joka todella välittää työnsä laatua ja antaa nykyisen suotuisat edellytykset yhteistyön asiakkailleen.

Ensimmäinen askel Dekolirovanie astioita tai matkamuisto - se on valinta ja tulostaa tarrat. Se voi olla mitä tahansa: logon.

Kun olet tulostanut tarran alkaa kääntää valmiin kuvan ennalta valitun keraamiset, posliinia tai.

Jotka kulkivat kaksivaiheinen luomiseen kuvien astioissa. Nyt sinun täytyy suorittaa viimeinen, mutta erittäin tärkeä.

© Factory myynninedistämiseen lasiesineet Stakany.com, 2012 - 2018

Moskova, st. Iaroslavskaia, d. 8 ,. 4, ja. 316 p.: 8 (495) 970 - 45-30

kylmä tarra

COLD DECOL - kauan tunnettua kuvan siirron tekniikka paperista kaikkein epätavallinen pinnat (lasi, keramiikka, puu, kynttilöitä, metallia, nahkaa ja niin edelleen.)

Itse tekniikka on samanlainen tarrat, tuttu lapsuudesta.

Vain tässä tapauksessa voit tulostaa minkä tahansa kuvan haluat (logot, kuvat, kuvia) lasertulostin joka määrää, emme puhu teollisuuden levikit.

Mitä tarvitaan tehtävän?

1) värilasertulostimessa tai kopiokoneessa.

2) Terminen siirto paperi kylmä Waterslide tarrat

1. Kuva tulostetaan värilasertulostimeen / kopiokoneen erityinen paperille kylmä tarra vesiliukumäki (pr-Saksassa) suorassa muodossa.

2. Lisäksi painetun kuvan veistetty käsin tai leikkaava piirturi polulla, jolloin kenttä on muutamia millimetrejä. Ja laitetaan lämmintä vettä noin 1 minuutin ajan.

3 . Seuraavaksi, poistaa kuvan vedestä ja varovasti alkaa erottaa kalvon substraatin kanssa kuvan, ylös- sujuvasti.

4. Erotettu kalvo, jossa kohteen kuva asetetaan tulostetun kuvan ylöspäin ja varovasti sileä kuivalla liinalla. Ja annetaan kuivua 24 tuntia.

5. Lisäksi kuva voidaan kiinnittää uunissa tai kuivausuunissa lämpötilassa 70-180 ° C

Polton jälkeen valmis tuote voidaan päällystää lakalla.

voi johtua puutteista tätä tekniikkaa ovat:

- kuva epävakautta. Kuva voidaan helposti vahingoittua, poistetaan tai naarmuuntunut siirron jälkeen, koska se jää pinnalle ohuen kalvon objekti. Mutta on mahdollista korjata kuvan lisäpolttoainetta (jos se sallii materiaalin, johon siirto tehtiin), tai peitä sitä lakalla.

Etuja tämän teknologian ovat:

- mahdollisuus tulostaa erilaisia ​​esineitä (Esineet monimutkaisia ​​mutkia, kohteita, joita ei voida altistaa korkeassa lämpötilassa ja paineessa).

- mahdollisuus tulostaa yhden ajojen

- Se ei vaadi kalliita laitteita

Tarra - mitä tämä on? Ominaisuudet, hyödyt ja haitat.

Yksi tapa luoda ainutlaatuinen ja värikäs myynninedistämistarvikkeet on tarra sovellus on mahdollista lähes millä tahansa kovaa pintaa vasten. Tämä tapa luoda kuvia eri tuotteista on varsin suosittu kuluttajien keskuudessa. Esimerkiksi ei ole myöskään usein brendiruyut omaa ruokia, matkamuisto hahmoja ja muita kohteita.

Tarra - tosiasia kaikkien tiedossa lapsuudesta tarrat. Ne on painettu teräslevyjä liimapaperit ja kiinnitetään lakalla. Jos tällainen kuva upotetaan kuumaan veteen, lakka- ja maalikerros helposti lähtevät, ja kuva voidaan siirtää esineen päälle. Tulosten vahvistamiseksi että ainetta on koristeltu on sijoitettava erityiseen uunissa.

Jos päätät, esimerkiksi sijoitetaan siten yrityksensä logon useita esineitä, sinun täytyy olla kärsivällinen. Se, että Dekolirovanie vain manuaalisesti. Yrityksiä, jotka lupaavat sinulle päivä tulostaa tuhansia kopioita todennäköisesti teeskennellä - suorittamaan tällaista käytäntöä ei ole helppoa.

Täytäntöönpano kuuma Dekolirovanie parhaiten soveltuvat logot keramiikka, posliini, lasi ja muut materiaalit, jotka kykenevät kestämään korkeita lämpötiloja. Hot tarra levitetään maali, on ehdottoman turvallisia ihmisten terveydelle, jotta siitä astiat, merkkituotteiden näin voit turvallisesti syödä ja juoda. polton jälkeen menettely voi merkittävästi pidentää tuotteen pitkään säilyttää houkutteleva ulkonäkö.

Tietenkin, kuuma siirtokuva hieman kalliimpaa kuin se, jota käytetään jalostettujen tuotteiden kylmä, mutta laatu toteuttamisen kertaluokkaa suurempi. soveltamalla teknologiaa tyypillisesti koostuu kolmesta vaiheesta:

 • kuva tulostetaan silkkipainannalla;
 • tarra painetun kuvan muistoksi tai astiat;
 • leipomotuotteet käyttämällä korkean lämpötilan laitteita.

Tämä levitysmenetelmä on varsin selviä etuja:

 • kestävyys - paistetaan maali ei pyyhkiä pois tai naarmu, se voi olla vain tuhoutua tuotteen kanssa;
 • kestävyys - merkkinen voidaan puhdistaa, pestiin ja hierotaan tahansa kodin kemikaalien, kuva ei ole menossa minnekään;
 • terävät - kirkkaat värit voivat olla polttava, eivät haalistu edes pitkäaikaisessa käytössä.

Sovellettaessa kuva tällä tavoin, voidaan käyttää orgaanisia jalometallien reunus piirustuksiin saavuttaa sameus kuvio tai matkivat laserkaiverrus.

Tämän tyyppinen sovellus "tarrat" käytetään silloin, kun tuote ei ole mahdollista polttaa eri syistä: kyvyttömyys kestää korkeita lämpötiloja, koot ja mitat ja muut ominaisuudet. Tässä tapauksessa kylmä tarra. Dekolirovanie kuva tulostetaan erityistä paperi, päällystetty vesiliukoisella liimalla. Kun kuva on painettu, se on peitetty tietyn kolloidisen lakka ja kuivataan huolellisesti.

Tämä on tavallista liukuva kuva, joka siirtää objektin tavallista vettä. Jos kohde ei voi olla brendiruemy märkä, sitten se koskee kuivaa tarra. Kylmä Dekolirovanie vaikka on paljon halvempaa, mutta se on merkittäviä haittoja. Esimerkiksi monet käytetyt komponentit sovelluksen käyttö on kielletty elintarviketeollisuudessa, mikä tarkoittaa sitä, että niin sisustaa suosikki lautasen tai kuppi ei toimi.

Kuten kaikki muutkin soveltamismenetelmä tietoa kohteita Dekolirovanie on sekä myönteisiä että kielteisiä piirteitä. Edut voidaan lukea seuraavasti:

 • siirtokuva - se on mahdollisuus koristella esineitä minkä tahansa muotoisia ja kokoisia,
 • Yksilöllisesti sisustettuja, mahdollisuus tilata kopioita 1 kpl;
 • soveltaminen eri muotoja ja menetelmiä painatus;
 • pitkä käyttöikä merkkituotteesta
 • kestävyys ja kauneus levitetyllä painatuksella.

Tietenkin Tarra - ei ole vain etuja, mutta myös joitakin ongelmia. Esimerkiksi, kuten:

 • koska käsityötä todennäköisesti suuri osa avioliiton
 • monimutkaisuus ja vaikeus lehdistön;
 • mahdollisuus estää valitun värien paistamisen aikana, jos käytetään riittämätöntä laatua maali;
 • pitkittynyt pre-press.

Miten erottaa tarra käsin maalattu?

Huolimatta siitä, että Dekolirovanie esineet on hyvin käytännöllinen ja kaunis, se on edelleen massatuotantoon. Joskus häikäilemättömät valmistajat pyrkivät nostamaan jo huomattavat kustannukset tuotteen, jossa laita piirustus manuaalista työtä. Miten ymmärtää - tämä on tarra tai käsinmaalattu?

Tämä ei ole aina helppoa, joten sinun täytyy olla hyvin varovainen. Ensinnäkin Tarra - se on edelleen tulostuksen, joten kuva on varmasti ainakin minimaalinen rakeisuutta. Kuitenkin joskus, nähdä sen, on käytettävä suurennuslasilla.

Manuaalista työtä yrittävät usein antaa tarran kanssa podrisovki. Tämä tarkoittaa, että pääkuva on edelleen painettu, mutta jotkut, erityisesti tärkeät yksityiskohdat on piirretty käsin. Mutta mitä jos on suurennuslasi kätevä ja erittäin hieno kuvio ja pisteitä eivät näy? Tällöin vertailuja toistuva osa kuvasta - jos ne ovat samanlaisia, niin ennen kuin tarra. Kukaan, taitavinkaan ovat voineet sisällä millimetrin toistaa kerran maalattu motiivi.