Kylmä posliini resepti omin käsin

Kolme yksinkertaista reseptejä kylmä posliini

Nykyään on olemassa monia muotoja käsitöitä, joiden avulla voit luoda erinomaisia ​​tuotteita ja koko koostumuksesta. Eräs tällainen menetelmä on tekniikka mallintaminen kylmä posliini. Luonnollisesti tämä massa, jota käytetään teollisuudessa valmistukseen astioita, sillä ei ole mitään tekemistä. Tällä kokoonpanolla monet ompelija valmistaa itse kotona, ja sitten valettu se erilaisia ​​muotoja, värejä ja jopa koko kuva. Ja tänään näytämme, miten tehdä kylmää posliini omin käsin, sekä joitakin artikkeleita vuoronsa.

Resepti kylmä posliini on varsin yksinkertainen ja siinä käytetään kaikkia saatavilla olevia materiaaleja. Lisäksi tuotteet (kukat, hahmoja, riipukset), jotka saadaan tietyn massa voidaan varastoida ikuisesti, ei himmennys ja menettää sen kauneutta.

Mitä tarvitaan valmisteluun massat?

Vaihtoehdot ruoanlaittoon, seurauksena josta se kääntyy kylmä posliini kotona, on monia. Osa niistä on suunniteltu antamaan massojen prosessissa ruoanlaitto, toiset voit tehdä muottiinvalamiseen pelkistetysti. Kuitenkin jokainen resepti sisältää kolme olennaiset ainesosat - PVA liima, tärkkelys, glyseroli (vaseliini).

Työkaluja, jotka soveltuvat kylmiä posliini omin käsin, tarvitset:

 • Container sekoittamiseen. Jotta materiaalin ilman ruoanlaitto, voit käyttää tavallista kulho lasista tai muovista. Jos valmisteen painosta, toteutetaan kuumentamalla laatan, se on parasta valmistaa säiliö, jossa on tarttumaton pinnoite.
 • Tl sekoitettuun seokseen.
 • Säiliön, jossa on kansi ja muovipussi kätevä varaava massa.

Tärkeä kärki toimittajat!

Jos on ongelmia kunnon hiukset, erityistä huomiota olisi kiinnitettävä shampoot, jotka käyttävät. Häiritseviä Näkymät - 97% shampoot tunnettuja tuotemerkkejä ovat komponentteja myrkytykset kehomme. Aine, minkä vuoksi kaikki epäkohtiin koostumuksessa kutsutaan Natriumlauryylisulfaatti / laureth sulfaatti, kookos sulfaatti, PEG, DEA, MEA.

Nämä kemialliset komponentit hajoavat rakenne kiharat, hiukset haurastuu, he menettävät joustavuus ja sitkeys, väri haalistuu. Myös tätä tavaraa joutuu maksaan, keuhkoihin, kerääntyy elimiin ja voi aiheuttaa erilaisia ​​sairauksia. Suosittelemme vastaan ​​varojen käyttöä, mikä on tätä kemiaa. Äskettäin meidän asiantuntijat tekivät testit shampoot, jossa ensimmäinen paikka ottanut avulla yhtiön Mulsan Sosmetic.

Ainoa valmistaja kaikki-luonnonkosmetiikkaa. Kaikki tuotteet valmistetaan tiukan laadunvalvonnan ja sertifiointijärjestelmiin. Kannattaa käydä virallisia verkkokaupassa mulsan.ru. Mikäli on syytä epäillä luonnollisuutta meikkejä, tarkista viimeinen käyttöpäivä, sen ei pitäisi ylittää yhden vuoden varastoinnin.

Käsin tällaisen materiaalin, kuten kylmä posliini mallintamiseen on melko yksinkertainen. Kutsumme sinut lukemaan useita prosessin vaihtoehtoja.

Tämä resepti selittää miten kylmä posliini käsillään ilman seos kypsennetään liedellä. Ainekset sen valmistamiseksi seuraavat tarpeet:

Ensin täytyy laittaa astiaan tärkkelys, ruokasoodaa, vaseliinia ja muutama tippa glyseriiniä. Sekoita kaikki aineet ja lisää liimaa. Tuloksena oleva seos pitäisi hieroa tasaiseksi, ja sitten perusteellisesti vaivaa käsissä. Jos massa tänä tarttuvat kämmenen ja sormien, voitele se pienellä määrällä vaseliinia (kerma). Ripottele Tärkkelyslähtöaine, saat valmiiksi kylmä posliinia.

Massamuistilaitteille on kääriä polyeteeni ja laitettiin suljettuun astiaan. Laita lokero materiaali voi olla jääkaapissa. Kuitenkin 30 minuutin kuluttua se pitäisi ottaa pois muuttaa polyeteeni kuiva. Tämä menettely on tarpeen, että koostumus ei kerry ylimääräistä kosteutta.

Edut hallussa resepti massa ovat ilmeisiä. Ensinnäkin, se on valmistuksen yksinkertaisuus ja käytettävissä jokaisen komponentin. Toiseksi koostumus on myrkytön, vaikka käsityö lapset voivat tehdä tällaisesta materiaalista (kukkia, hahmoja, laatikot, maalauksia ja niin edelleen.).

Tämä resepti pidetään myös oltava yksinkertainen ja siinä käytetään komponentteja, jotka voi ostaa tahansa tallentaa (apteekista). Kuitenkin, valmistusprosessi suoritetaan keittämällä seosta levyn. Siksi etukäteen ja valmistella sopiva säiliö seuraavat ainesosat:

 • 150 c. PVA liima;
 • 150 c. tärkkelys (edullisesti maissi-);
 • 25 gr. vaseliini (voi ottaa glyseroli);
 • 100 ml: aan lämmintä vettä;
 • 25 gr. käsivoide.

Jotta käsissä kylmän posliini, olisi toteutettava kaikki nestemäiset aineosat listasta edellä esitettyjen, ja sekoita. Sitten koostumusta säiliön laitamme pieni tulipalo ja lämmitetty, koko ajan sekoittaen. Kypsennyksen aikana, lisätä pieniä osia tärkkelystä.

Seoksen pitäisi olla jatkuvasti tiellä, joten se ei pala ja muuttunut tasaiseksi massaksi. Alussa ruoanlaittoon, se on samanlainen kuin tuorejuustoa, mutta lopussa prosessin materiaalin sakeus tulee muistuttaa perunasoseen. Vaivaa kylmä posliini on melkein valmis olemaan niin kauan kuin se ei tule valkoista massaa, joka on kierretty lusikka muhkurainen.

Sitten voit poistaa kontin liesi ja materiaalin leviäminen on pyyhkeen. Sen pitäisi olla puhdas ja ennalta kosteutettu. Mass tarpeen kääriä pyyhkeen kehään ja vaivaa kädet kunnes se on täysin jäähtynyt, voit poistaa sen pyyhe ja jatkaa menettelyä.

Vaivaa koostumuksen tulisi olla niin pitkä kuin joku on sileä, taipuisa ja enää kiinni kämmenen ja sormien. Nyt kylmä posliini omin käsin voidaan pitää valmiina ja tehdä käsitöitä (maalauksia, kukat, jne). Pidä se olisi sama kuin aiemmin kuvattu.

Tämä resepti eroaa edellä kuvatun, ei ainoastaan ​​sen koostumuksen komponentteja, jotka tarvitaan, mutta myös valmistusprosessin (ilman keittämistä liesi). Ennen prosessin käynnistymistä, tulisi valmistaa lasiastiaan, joka voidaan laittaa mikroaaltouuni, ja seuraavat komponentit:

 • kaksi 200 gr. kuppi maissijauhoa;
 • kaksi 200 gr. kuppi PVA liima;
 • 30 ml sitruunamehua;
 • 60-70 g. glyseroli (vaseliini);
 • 30 oz. vähärasvainen valkoinen käsi kerma.

Kaikki komponentit paitsi kerma, sekoitetaan säiliössä valmistettiin käyttäen hännille. Sen jälkeen, seos pannaan astiaan mikroaaltouunissa, altistettiin täydellä teholla kolme minuuttia. Jälkeen 60 sekunnin välein, koostumus on poistettava ja sekoittaen. Jos laitteen kapasiteetti on pieni, tällainen kypsennyksen voidaan pidentää 5 minuuttia.

Näin sinun täytyy tehdä tasaiseksi massaksi, jota kannattaa perusteellisesti vaivaa. Tähän seokseen on asetettava pinnalle ennen öljytty rasvaton käsivoide. Sitten mash kätensä mahdollisimman pitkään.

Miten saan paljon väriä?

Keitetyt kätensä kylmä posliinia, voidaan maalata myös usealla tavalla. Jokainen resepti voi myös vaihdella sen mukaan, menetelmän värjäytymisen ja tyyppi käytettävien musteiden.

Käsitöitä (. Maalaukset, laatikot, kukat ja muut tuotteet) ovat saaneet kirkkaan värikylläisiä, voit ottaa maali: öljy, akryyli, ruoka, sekä guassi, akvarelli. Lisäämällä ne materiaalin vaivaamisen aikana on tarpeen (kypsentämisen jälkeen). Joten saat array yhtenäinen väri.

Kuiva kukkia ja muut tarvikkeet posliinista kylmä 1-7 päivää. ja kuivaus voidaan nopeuttaa sijoittamalla tuote uunissa Paista pienin lämpötila.

Kylmät Posliini omissa käsissä

luova ammateissa joihin liittyvät työskentelystä eri materiaaleista. Mallinnettaessa luvut esimerkiksi lisäksi savea, voit käyttää kylmää posliini, käsitellä, että on paljon helpompaa. Tämä muovikoostumuksessa herkempää, joka takaa tunne painottomuuden valmiissa esineitä. Usein kylmää posliini kukkia ja hienoja yksityiskohtia, jotka vaativat huolellista harkintaa.

Tärkeimmät ainesosat, joita ilman on vaikea valmistaa tällainen posliini, pitkä pidetään glyseroli, maissitärkkelys, PVA liimaa ja öljy. Moderni reseptit tapahtua muutoksia koostumuksessa. Keksi yhtenäinen koostumus laudaksi oli alussa viime vuosisadan kaukainen Argentiinassa. Se on alun perin luotu valmistukseen pienten lukujen on monia yksityiskohtia. Taiteellinen mallintaminen kylmää posliini on suosittu aikuisten ja lasten takia yksinkertaisuutta työskennellä hänen kanssaan.

Miten saada kylmää posliini käsillään

Helppokäyttöinen pehmeää taipuisaa miksauksia luovuus on kyky valmistaa niitä kotona. Tee kylmä posliini voi olla omissa käsissä ilman paljon vaivaa ja rahaa. Askel askeleelta ohjeet vaihtelevat, mutta yleensä sisältää samat vaiheet ja ainesosia. Resepti kylmä posliini kotona voi sisältää vaiheen, kuten ruoanlaitto, ja voi tehdä ilman sitä. On jopa tapoja ruoanlaiton mikroaaltouunissa, mutta ne ovat enemmän aikaa vievää.

Workshop aloittelijoille

Opetella muoti kaunis lukuja, se vie aikaa, mutta pystyy valmistamaan kylmän posliini jopa aloittelijoille, jotka eivät ole koskaan harjoittaneet laudaksi veneet helposti. Paino valmistetaan seuraavista komponenteista:

Yleisempi menetelmä ruoanlaittoon on seuraava:

 1. Ottaa sama määrä natriumia ja tärkkelyksen, liikkua yhdessä kattilassa.
 2. Vähitellen lisätään vettä kuivat komponentit. Osuudet on 2: 1.
 3. Kaada hieman öljyä.
 4. Laittaa meikkiä löysällä palo- ja jatkuvasti vymeshivaya, tuo paksuuntua. Posliini pitäisi saada paksu johdonmukaisuus.
 5. Sammuttamalla levy, kansi pannulla posliini, aiemmin kostutettu pyyhe.
 6. Saavutettuaan sopivassa lämpötilassa, Gmina Promna kädet materiaalin homogeenisuuden varmistamiseksi.

Resepti kylmää posliini ilman cooking

Kokki tai ei kokata? Että on kysymys! Koulutettuja työntekijöitä, jotka kylmiä posliini omin käsin, on jaettu kahteen ryhmään: ensimmäinen ruoanlaittoon, ja toinen sitä vastaan. Johdonmukaisuutta ja ominaisuudet käytännöllisesti katsoen mitään eroa. Kylmä posliini ilman keittämistä, kuten muovista ja on valmistettu helposti. joukossa on tarvittavat ainekset:

 1. Ottaa kuivaa ne astiaan ja kaada tärkkelys siinä. Voit ottaa maissi- tai perunan.
 2. Sulata hieman vaseliinia vesihauteessa, lisää se kuiva ainesosa.
 3. Ripottele hieman ruokasoodaa. Sekoita perusteellisesti tulevaisuuden posliini välttämiseksi kokkareiden muodostumisen.
 4. Seuraavaksi lisää tl liimaa saavuttaa koostumuksen pehmeyttä.
 5. Ennen käyttöä promyaty voitele tasaiseksi materiaalia vaseliinia.

Miten kokki perunatärkkelyksen levyllä

Tärkkelystä perunoista - enemmän tuttuja Weaver kulinaarinen aineena kuin sen maissi vastine. Hän on siellä melkein joka talossa, joten ruoanlaitto posliinia voi olla helpompaa kannalta saavutettavuus. Jos aiot luoda kevyempiä elementtejä, kuten ruusun terälehtiä, parempi luopua perunatärkkelystä, kuin osa tuotteen - harmahtava väri. Yksinkertainen klassinen Menetelmässä ruoanlaitto liedellä. Osaluettelo:

 • perunatärkkelystä - 180 g;
 • Liima - 180 ml;
 • sitruunamehua - 1 rkl. l.;
 • glyseriiniä - 1 rkl. l.;
 • Vaseliini - 1 rkl. l.
 1. Johdonmukaisesti yhdistää kaikki ainekset pienessä kattilassa. Paino on saatu neste, on välttämätöntä sekoittaa tasaiseksi yhdenmukaisuus ennen keittämistä lämpökäsittelyllä.
 2. Astiat liuoksella laittaa heikoin osa tulen ja sekoita. Valmius määritetään kiinni lusikka paino.
 3. Jäähdytetty materiaali vaivataan voide sotkee ​​kätensä vähintään 5 minuuttia.

Kuten väriaine Saatu massa

Kylmä posliini tehdä kotona, vaativat värjäystä. Antamaan väriä massakäyttö ruoka värit, pigmentit ja akryyli maalit. Kaksi ensimmäistä väriaineita käytetään keitto- posliini lisäämällä koostumukseen yhdessä pääkomponentit. Tällöin sinun täytyy valmistautua muutamia palloja posliini massa antaa jokaiselle eri väriä. Akrylaattimaalia käytetään, kun tuote on kuiva ja juuri tarvitse maalata. Tällainen vaihtoehto hieman helpompaa, käytännöllinen ja vähemmän aikaa vievää.

Kylmä posliini - materiaali, joka mainitaan usein työpajoissa valmistukseen värejä. Sokeasti he voivat, ilman erikoistyökaluja, joitakin käytännön, mutta parhaat tulokset saavutetaan hometta. Näiden lisäksi herkkä kukat tehdään käyttämällä muovilusikat. Muovinen massa kaulitaan ja pani syventämiseen lusikat, ja sitten muutama näistä elementeistä ovat menossa kukka, kuten tulppaani. Työkaluja, joiden avulla eri luomisprosessi rajoittaa vain mielikuvitus.

Miten kuivua lopputuotteen

Kuivaus valmiin käsityö - tärkeä vaihe koko operaation kylmällä posliini. On tapauksia, joissa valmiin tuotteen kuivauksen aikana halkeamia, jolloin ruma uria. Kuten on myös totta kuiva hakata? Tämä tapahtuu huoneen lämpötilassa, vähintään päivän aikana. On tärkeää kääntää tuote, jos se on toisella puolella, eikä pystyasennossa. Nopeuttaa prosessia, jotkut ompelija hieman lämmitetty uuni, ja sitten poistaa se käytöstä, lyhyesti esittää käsitöitä.

Video: miten tehdä neste posliini omissa käsissä

Verkko on täynnä mestarikursseja craftswomen, tallennettu video, jossa he jakavat salaisuuksia kuvanveisto kylmää posliini. Nämä opetukset ovat hyvin selkeitä, ne sisältävät askel askeleelta resepti tehdä materiaali- ja useita vaihtoehtoja käsitellä niitä. Usein visuaalisesti ymmärtää, miten työskennellä muovimassaan, se on helpompaa kuin koskaan lavastettu kehittämiseen käsitöitä sanallisesti. Opi tarkemmat videon ohjeita.

kotiäiti

Kylmä posliini. Useita reseptejä + työpajat

Tässä muutamia reseptejä kylmä posliini päälliköiden jotka luovat ja asuvat paikan päällä maiden ylemmän: http://stranamasterov.ru/ . Reseptit ovat kaikki hyvin ja mielenkiintoinen, mutta mitä oikeastaan ​​valita - päätät itse! Kaikki tekstit ja kuvan tekijöille!

1. Ensimmäinen resepti PO: http://stranamasterov.ru/node/362872?tid=451

Yhdyn reseptin kylmää posliini !! Se on täydellinen !!

Hello Dear Craftswomen. Olen vihdoin löytänyt resepti HF.

-Lasi maissitärkkelystä.

-Hieman alle liima lasi (ajatella mitään.)

-Ruokalusikallinen vauvan öljyä.

-Art. lusikka glyseriiniä

-Art. lusikka nestemäistä parafiinia.

-Tl sitruunahappoa.

Sekoita kaikki komponenty.Postavit hidas tuleen kokki sitä ennen kuin siitä tulee kiinteä ja nestemäinen isparitsya.V lähes ensimmäistä kertaa olin vielä hieman (hyvin vähän) ei Dowar mutta tällä kertaa kun lozhila pöydälle, hän jätti jälkiä valkoista nestettä ja päätin kiehua lisää chutok.Poluchilos hyvin kuivuu ilman halkeilua!

Clay I universalnyy.Takoy liima on hyvin yleistä, ei ole missään myymälässä stroymaterialov.On valkoisia, mutta ei kovin paksu.? joten päätin lisätä sen alle krahmala.Esli osut paksu liima, joka voit lisätä jopa krahmala.V ensimmäistä kertaa tein tämän reseptin http://stranamasterov.ru/node/99236 ilman vaseliinia masla.On hyvin limetin kätensä, ja seuraavana päivänä potreskalsya.Etot sama ei tartu, vaikka kädet kuin ei tahriintua. (Uraaa.)

Tässä se on salaisuus minun farfora.Eto parafiiniöljyä, se on hyvin halpaa (8 ruplaa) on tahansa apteekista! Hänen Kurkin mikronin http://stranamasterov.ru/node/356708?tid=1629 posliini mutta tein tätä en pidä u liian sitkeä siitä voi veistää jotain paprikat ..

Tässä se on posliini unelmani: DDDD.

Se kaulitaan ihmeellisesti. Vain jopa ilman tiedoston Skalkan ei lipnet.Edinstvennoe mutta se voi rikkoutua, jos taipunut (raaka, rulla posliini) Mutta tämä on järjetöntä!

Maalaan öljyväreillä gamma.O lukenut, että ne ovat huonoja farfor.No kaikki oli päinvastoin, se ei haise ominaisuuksia sohranyaet.Pokupayte turvallisesti!

Yleisesti olen erittäin tyytyväinen, toivottavasti ei toistu eikä jonka retsept..Poprobuyte! Et tule katumaan

Kiitos mielenkiinnosta!

2. Toinen resepti girasole2161: http://stranamasterov.ru/user/84772

Ehdotan valmistaa kylmän posliini ilman lämpöä obrabotki.HOLODNY, niin kylmä.

Älä huoli, ota enintään 10 minuuttia aikaa ....

Take 2 rkl maissitärkkelystä. / Älä kiinnitä huomiota pakkausten etiketeissä ... /

Lisää 1 lusikka nestemäistä parafiinia, mutta se on mahdollista ja öljy Johnsonin Vauva, joka on kaikki kaupat ja kaikki huoneet ..

? toivottavaa pari tippaa glyseriiniä

Jauhaa tärkkelys öljyä, puhdista sormi lusikka ...

Ota tl sekä lusikan kärjellä ottaa ruokasoodaa / melkoisesti /

Kaikki vymeshuem lusikka ... ja selkeä sormi lusikka ...

Take 2 rkl liimaa ... In? Vinavil vyötärö ...

TRY PVA liima, jota käytät sitä!

Kaikki vymeshuem lusikka ... ja selkeä sormi lusikka ...

Jos huomaat, että liian tiukka / riippuu liima /, lisää hieman enemmän

Selvitetty lusikka kaavittu kulhot seoksella, jossa oli kaikki kutistui kätensä ja murskattu ....

Vain pari minuuttia, mutta saada niin mukava melkein valmis Cold posliinia.

Älä unohda kaada vesi kulhoon, niin se on helppo pestä pois ...

Katso, miten ihana.

Katso, miten ihana.

Nyt ottaa käsi kerma / että käytät / smazuete käsi, saavumme HF ja sellofaaniin ...

Nyt ottaa käsi kerma / että käytät / smazuete käsi, saavumme HF ja sellofaaniin ...

Nyt ottaa käsi kerma / että käytät / smazuete käsi, saavumme HF sellofaaniin ... Ja lähdin pienen palan HF, joka näyttää, että hän on valmis syömään ...

Täällä hammastikulla sokaista lietsoa kukka ... .HF-kaunis.

Kukapa ei veistetty, yritä veistää nämä paprikat ... .Tämä MO? ENSIMMÄINEN Ahven? K? ... .Very hauska veistää

Melkein unohdin, jos seos tuntuvat liian pitävä tai pitää muotonsa, rullaa se tulee tärkkelyksen ja vaivaa kämmenten välissä ... täällä? Koko salaisuus! Onnea? Sinä tyttö.

Toivon, että on hyödyllistä teille MK.Osobenno jotka pelkäävät kokki HF.

3. Kolmas resepti Kukushechka: http://stranamasterov.ru/user/14738

Kukat tehty posliini) ja "zazhigalochki")))))))))

On mestarikursseja Internetissä ja maassamme, mutta vielä paljon kysymyksiä. Näyttää, miten tehdä se, I

1) rakentaminen PVA liimaa,

2) tärkkelystä (minulla on maissi, kannattaa etsivät häntä, uskokaa minua !? S posliini häntä pehmeämpi, läpikuultava, vähemmän tahmea, jne) löysin sen varastoon "Seitsemäs manner"

4) Hand Cream (toivottavaa lihavoitu)

5) sitruunamehua tai sitruunahappoa

6) aromatizaor (valinnainen)

Sekoita kaikki ainekset kattilassa.

1 kuppi PVA, 1 kuppi tärkkelystä, 1 rkl glyseroli, 1 rkl käsi kerma, ja 1 h / l. sitruuna- kistloty ja useita pisaroita maku

Sekoita tasaiseksi. Laitoimme polttimen lämmittää. I kuumennettiin kuusi. (Suurimmalla 9)

JATKUVASTI POMESH? Vai. Sen vähentämättä mitään ja ei lopeta.

Seos paksunee nopeasti

Se tulee yhdeksi isoksi kiinteä

Täällä massa on valmis

Levitti sen pöydälle, esirasvattu vauvan öljyä. ? Alustin. Se on kuuma, mutta siedettävä aseiden)

Joten hän on valmis) Onnea toimii)

Haluan näyttää sinulle erotuksen posliini peruna- ja maissitärkkelys. Kaksi ruusua oikealla valmistetaan maissista, ja vasemmalle perunan. Se on tiheämpää ja harmahtava. Maissi avoimempi ja ilmaa. Maissi posliini kuivuu keltainen

Tässä on kaksi ruusua. Vasen peruna ja maissi oikealla posliini

Joukko), mutta siellä on enemmän) I hometta!)

Ole luova) Onnea!

4. Neljäs resepti Nicoleta: http: //stranamasterov.ru/node/261863

Hei rakas Masters. Haluan jakaa hyvin yksinkertainen resepti HF, resepti mielestäni se on mielenkiintoista aloittelijoille. ? Lähde reseptiä http://furi2.ucoz.ru/forum/8-4-1

tarvitsemme: 1/4 kupillinen ruokasoodaa

1/4 kupin maissitärkkelystä

1/4 kupillinen vettä

Kaikki sekoitettiin pannulla teflonpinnoitettuja

laittaa tuleen, koko ajan sekoittaen, vain minuutin sooda sihinää ja alkaa muodostua paakkuja

Jatka sekoittamista, että kiinteä on muodostettu sen jälkeen, kun vielä pari minuuttia, joka on helposti päässä seinistä. Paistamiseen on oleellisesti puhdasta.

Voit kokki enamelware, se myös pesee pois, mutta ensin täytyy liottaa vedessä.

me siirtyä pyyhe huolellisesti se on kuuma

Vaivaa hyvin, kuten tavalliset taikina. taikina ei tartu käsiin, eikä vaadi öljyä ja voiteita, pienen kertakorvauksen muuttuu.

Veistää paremmin heti ennen kuin suositeltavaa makuulle painoa, mutta nyt empiirisesti että muotti heti kun massa on jäähtynyt

jaettu paloiksi, maalattu akryylimaalia ja huulipuna. Myymälän HF muovipussiin, tiiviisti suljettuna. Minulla on yli viikon ei valehdellut, niin nimenomaan eräpäivänä voi sanoa.

Älä säilytä jääkaapissa.

Nalepa täällä ovat ruusut, he eivät murtaa.

Terälehtiä rullaa ohut. Kuiva huoneenlämpötilassa yhden päivän ajan.

Ensimmäistä kertaa olen kokeillut tätä reseptiä viime vuonna. Mutta tehty perunatärkkelystä, väri muuttui serovatyy.Etot kukka elää minun vuodeksi, on yksi ensimmäisistä näytteen laudaksi, tuntemattomien rodun kukka ja primitiivinen, minä siirtää sen laatikko laatikkoon, se ei ole, kunnes sovellus

Tämä puu on jo pitkään halunnut tehdä Julia MK lopulta täyttänyt unelmani http://stranamasterov.ru/node/86868?c=favorite

ruusut niin ensin hammastikun "mekko" täällä "pimpochki" noki ne PVA, ja seuraavana päivänä, kun ne ovat kuivia alku veistää terälehtiä, myös kiinni ne PVA, terälehdet juuri muodostunut sormien välissä peukalon ja etusormen eivät rullaa ne pöydällä. Malden myöskään käyttänyt vielä (ne vain eivät ole käytettävissä)

Kaikki muut ruusut ja marjat tehdään samalla reseptillä

käyttäytyvät hyvin, älä crack, älä murene

Tytöt kanssa "Masters maan", kiitos paljon, että mestarikursseja työhön, fantasia- ja kultainen kädet.

PS.: Tytöt Ukrainasta, maissitärkkelys ei ole (vielä) supermarketeissa "Silpo", niin että käynnissä kauppa!