Kuviot värit srisovki

Kuvat srisovki puuvärit

Jotkut miniatyyrejä ympärileikataan. Täydellä tarkastelet valokuvaa näytetään kärsimättä.

Klikkaa kuvaa nähdäksesi se täysikokoisena.

Miten tehdä kukat

Kukkia voi nähdä maalauksia monia kuuluisia taiteilijoita. Maalarit nähneet värit sielun, vertailla niitä muiden kanssa. Siksi nämä maalaukset pidetään aarteita maailman taiteen. Korvaamaton maalauksia yli 100 vuotta sitten, taiteilija Vincent van Gogh. Van Gogh maalasi usein kukkia: haara Apple Blossom, kastanja, akaasia, manteli, ruusut, oleanterit, koiranputkea. Flower esittäjän mielestä symboloi kiitollisuutta ja arvostusta. Hänen "kukka" maalauksia Vincent oli etsimässä uusia väriyhdistelmiä. On "Kurjenmiekat Provencen kannu" on neljä vaihtoehtoa. Van Gogh itse kirjoitti tästä työstä asetelma: "Yksi niistä - vaaleanpunainen tausta, jossa vaikutus on harmoninen ja pehmeä ansiosta yhdistelmä vihreä, vaaleanpunainen ja violetti sävyjä. Toinen. sijoitettu kuohuviini sitruuna-keltainen tausta muiden keltainen sävyjä maljakko, se luo vaikutus vastakkaisia ​​täydentäviä värejä, jotka vahvistavat toisiaan. "

Mutta tunnetuin "Auringonkukat" Van Gogh. Tämä kukka oli suosikki taiteilija. Kirjoitti ne yksitoista kertaa. Kaikki sävyjä keltainen aurinkoinen väri loistaa asetelma auringonkukat. Hän kirjoitti ne eri taustoista - sininen, vaalean malakiittivihreän, kirkkaan sininen. Van Gogh halusi saada valot, aurinko keltainen hehku. Tämä rakastettu taiteilija väri ilmentää iloa, ystävällisyys, hyväntahtoisuus, energiaa, lämpöä.

Vincent Van Gogh oli kova elämä. Hän eli köyhyydessä, sairas, oli yksinäinen. Mutta hänen "Auringonkukka" näyttävät sanoa, että hänen työnsä taiteilijan etsii onnea ja iloa.

Uskotaan, että väritystä erityisen vaikeaa. Taustalla kukin niistä on määritelty geometrinen kuvio. Ottaa ymmärtäneet tämän, on helpompi selviytyä työssä.

Ennen kuin aloitat piirtää, harjoitella erilliselle paperille: yksinkertainen lyijykynällä ympyröitä, soikio, kierteelle. Huolehdi, että liikkeen aikana kädet olla vapaa. Älä tartu kynä kädessään ja työntää paperin (linjan pitäisi olla vaaleanharmaa mustan sijaan).

Miten tehdä kukat pieniä lapsia

Ottaa paperille tai albumin, kynä ja kumi. Kysy lapsesi mitä hän sisustaa kukka ja keitä kyniä, markkereita tai maali siveltimellä.

Kerro lapselle sääntöjä kuinka työskennellä värejä.

 1. Puhdista ja valmistella vodichkoj kostuta maali;
 2. sekoittamalla maalit tuottaa paletti (valkoinen paperi), unohtamatta pestä harjalla;
 3. tasainen pinta lähellä taustan ja merkkien koostumuksesta;
 4. lopussa harjalla pestä poistumatta pankki vedellä ja pyyhi kankaalla;
 5. jälkeen maalauksen, poista kynä laatikossa tai penaali.

Selitä lapsellesi, että on välttämätöntä aloittaa tehdä kukka keskellä, niin lipestki ja varsi lehtiä. Lopussa kuvion edetä väritys. Näyttää lapselle miten maalata - on mahdotonta aivohalvauksia tai maalata ulos ääriviivat kuvan, muuten kuva ei ole tarkka.

Jos lapsi voi vain piirtää kukka, älä yritä väkisin, ja ehdottaa toista tietä. Avulla Kuultopaperin voidaan leikata ympäri valmiiksi painettu tai maalattu sinulle kukan, ja sitten koristella sen.

Lopettamaan miehitystä tuolloin, kuin lapsi menettäneet mielenkiintonsa. Riippumatta maalata lapsesi, muista kehua häntä ja ripustaa mestariteos seinälle, niin että lapsi tuntuu todella taiteilija.

Lähetä meille sähköpostitse valokuvan tuloksena kuvan. määrittää, Lapsi, ikä, kaupunki ja maa, jossa asut ja vauva on hieman kuuluisa! Toivotamme menestystä!

Askel askeleelta ohjeet käytännön piirustus kukkia auttaa sisustaa postikortteja ja seinä sanomalehtiä loma 8 maaliskuu.

Miten tehdä ruiskukka

Miten tehdä ruiskukka

Miten tehdä ruiskukka

Miten tehdä kelloa

Miten tehdä tulppaani

Miten tehdä tulppaani

Miten tehdä unikot

Miten tehdä unikko

Miten tehdä narsissi

Miten tehdä narsissi

Miten tehdä narsissi

Miten tehdä Ruusunmarjassa

Miten tehdä auringonkukan

Miten tehdä iris

Miten tehdä iris

Miten tehdä voikukan

Miten tehdä Daisy

Miten tehdä snowdrop

Miten tehdä Mimosa

Miten tehdä rouge

Miten tehdä Lily

Miten tehdä Lily

Miten tehdä gentiania

Miten tehdä kierto

Miten tehdä Daisy

Miten tehdä decembrist

Miten tehdä lumpeen

Miten tehdä kukka

Miten tehdä kukka

Miten tehdä kukka

Miten tehdä ruusu

Miten tehdä ruusu

Miten tehdä ruusu

Miten tehdä ruusu

Miten tehdä ruusu

Miten tehdä ruusu

Miten tehdä ruusu

Miten tehdä ruusu

Tällä foorumilla voit lähettää kuvia, jotka saat!

lyijykynäpiirustuksen aloittelijoille: kukkia vaiheittain

lyijykynäpiirustuksen aloittelijoille: kukkia - on kokoelma yksinkertaisia ​​ja selkeitä portaittain otetaan oppia, jonka jokainen voi nopeasti ja helposti oppia piirtämään kauniita kukkia.

Jokainen ihminen on vieras kauneuden taju ja ilmaus tämän tunteen monta vetää. Kuva taitava käsin yksinkertaisella kynällä ihailtu ja halu luoda jotain, heittää pois niiden kauneuden taju paperilla.

Jos tunnet tarvetta luoda jotain kaunista, mutta on vielä melko pieni käsitys siitä, miten tehdä kynä, niin tämä artikkeli - mitä tarvitset. Täällä olemme koonneet hyödyllistä vähitellen oppitunteja aloittelijoille lyijykynäpiirros omistettu ikuinen teema "Flowers". Noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​kuvioita, voit opetella maalaamaan kauniita kukkia Carandaí ja miellyttää uusia kykyjä ystävien ja perheen kanssa.

Onko mahdollista oppia piirtämään kynän itse?

Asiantuntijoiden mukaan, oppia maalaamaan kynällä voi olla kuka tahansa, iästä ja alttius.

Käytön aloittaminen hämmästyttävä maailman piirustus luettelon aineista ja työkalut, joita tarvitset oman harrastukset:

 • valkoiselle paperille, missä tahansa muodossa;
 • pyyhkimet;
 • kyniä.

Miten tehdä lyijykynällä mistä aloittaa

"Täytetyt käsi" piirustuksessa ja tarve saada kokemusta yksinkertaisista lyijykynäluonnoksia. Lyijykynäpiirustuksen aloittelijoille: kukkia tällöin sopii kaikille sataprosenttisesti, koska ne mahdollistavat:

 • Ensimmäinen luonnos ja merkittävän mallin yksinkertaisin koostumus,
 • Ensimmäinen luonnos ja merkittävän mallin yksinkertaisin koostumus,
 • Määrittele ääriviivat, piirtää osat ja laita varjot,
 • Haluttaessa maali kuvio, joten se realistisempi.

lyijykynäpiirustuksen aloittelijoille: kukkia

Valmistellaan työkaluja ja materiaaleja piirustus ja samaistua Teemana koostumuksesta, voimme siirtyä. Tarjoamme sinulle valikoiman vaiheittain värejä opiksi aloittelijoille. Valitse ne mielenkiintoisimmat mieltäsi ja alkaa harjoitella. Ensimmäinen, voit piirtää viivoja ja muotoja mukaan valokuvat. Kun olet oppinut yksinkertainen vastaanotto, esitetty kuvatyöpajoja, voit muokata niitä luomaan oma tyyli lyijykynä piirustus kukkia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin