Kuviot seinillä

Kuinka tehdä koriste seinälle kädet?

Making korjaukset talon tai asunnon omistajat pyrkivät luomaan trendikäs, mielenkiintoinen ja alkuperäinen sisustus. Jolloin seinät on mahdollista suorittaa eri tavoin. Jos omistajat haluavat tehdä epätavallinen, sisustaa talon voi auttaa tietyn mallin. Niitä levitetään stensiilit. Tästä syystä turvautua suunnittelija voi saada jopa ihmiset, jotka eivät voi tehdä kauniisti.

Koristeena seinällä näyttää alkuperäisen, korostaa yksilöllisyyttä talon omistajat. Sitä sovelletaan eri tavoin. On sekä yksinkertaisia ​​ja kehittyneitä tekniikoita. Miten tehdä stensiilit, sekä käyttää niitä, sinun tulisi tietää ennen korjausta.

Koristeena seinään (kuva alla) on luotu erityinen kaavaimia. Myymälät tarjoavat monenlaisia ​​työkappaleiden. Voit valita melkein minkä tahansa kuvan. On geometriset ja luonnon aiheita. Voit jopa valita koko tarina kuvaa, jos niin halutaan.

Ornamentti, jolla pyritään korostamaan yksilöllisyyden talon omistajat. Siksi haluaa laittaa seinille aidosti alkuperäisen mallin, voit tehdä oman sapluuna. Sen ei tarvitse olla piirustus lahjakkuutta. Se riittää valita mielenkiintoisen kuvan ja tulostaa sen tulostimeen.

Valitseminen kuva riippuu tyyli huone. Niitä käytetään paitsi seiniin vaan myös katot, ovet ja jopa huonekaluja. On sekä hyvin yksinkertaisia ​​ja melko monimutkainen tekniikka. Harkittuaan kaikkia nykyisiä tekniikoita, on mahdollista valita paras vaihtoehto.

Tutkimalla tekniikkaa, miten tehdä kuvion seinälle, kannattaa harkita perus tekniikoita ja menetelmiä. On useita yleisiä menetelmiä piirustus pinnalla.

Koriste voi olla yksitoikkoinen. Tämä tyyli on käytössä riittävän usein. Tämän käyttää kaavain ja sovelletaan samaa väriä valittu kuvio. Monivärinen malleja vaativat enemmän taitoa. Kuva on monia sävyjä.

On kolmiulotteisia malleja. Ne levitetään käyttämällä sapluuna ja lastalla kitti. Paksuus kitti kerroksen vaihtelee 1-3 mm. Tämä tekniikka mahdollistaa voit luoda näyttäviä kuvia, jotka näyttävät mielenkiintoinen ja alkuperäinen.

Toinen tekniikka, jota käytetään suunnittelijat, jota kutsutaan käänteisen kaavaimen. Tällöin kuvio ei sovelleta kuvan sisällä, ja maalata kaiken tilan seinälle ulkopuolella.

Perustuu tyyli sisustus ja makutottumusten omistajien ja hän valitsi sapluuna koristeena. Wall malleja olisi valittava noudattaen yleisesti hyväksyttyjä sääntöjä ja ohjeita sekä ammatillista suunnittelijat.

Kun luodaan vaadittu kuvio tiiviyden. Suuri määrä tekijöitä voi näyttää sotkuinen. Koska pienten osien on tervetullut. Loppujen lopuksi nämä alueet koostumuksen on vaikea maalata. Sen jälkeen, kun levityskuvio, jossa on suuri määrä vastaavia elementtejä koostumus voi näyttää huolimaton. Kauempaa, pienet yksityiskohdat näyttävät aivan täplät maali.

On parempi tehdä enemmän hyppääjiä ja rivit sapluuna. Tämä tekniikka tekee kokoonpanosta tyylikäs ja kaunis. Kuva on selkeämpi jälkeen maalauksen.

Jokaisen huoneen poimia tietyn tyyppisen koriste. Geometrisia kuvioita yhdistävät huonosti kukkia tai perhosia, ja ei näytä ruusunpunainen malli luonnon ympäröimä motiiveja.

Koristeena näyttää hienolta suurella aukiolla. Voit tehdä tämän, sinun pitäisi valita seinään huoneessa, joka ei ole täynnä huonekaluja. Kuitenkin päättää, missä parasta luoda tiettyä mallia, omistajat on omat, ohjaa sen makua. Joissakin tapauksissa se näyttää mahtava koristeena muurin päälle, ja joskus se on parempi piirtää kuvan keskellä.

Useimmat suunnittelijat päättää soveltaa koriste ainoa huoneen nurkassa. Esimerkiksi on mahdollista voittaa mielenkiintoisia paikkoja pistorasioiden ja kytkimien. Kuvion koko valitaan myös perustuen yleisen tyyli huoneen ja mieltymysten kodin omistajat.

Ornamentti voi koristella peilit, yöpöydät, yläpuoliseen tilaan pöydän tai sohva. Täällä kaikki vaihtoehdot ovat avoinna luovaa mielikuvitusta. Loppujen lopuksi yksittäiset kodin omistajat pitäisi korostaa seinään piirustuksen.

Se edellyttää tietyn joukon työkaluja ja materiaaleja tehdä oman sapluuna ornamentti. Seinällä voit keksiä monia mielenkiintoisia vaihtoehtoja kuvioita. Ne näyttävät näyttäviä, jos valikoima piirustuksia ja luomisen luovaa lähestymistapaa.

Jos omistajat asunnon tai talon pystyy piirtämään kauniisti, he voivat luoda oman piirustus. Mutta se on täysin mahdollista hallita kuvia, jotka löytyvät kolmannen osapuolen lähteistä.

Seuraavaksi sinun täytyy valmistella tarvittavat työkalut ja materiaalit. Ensinnäkin on tarpeen luoda tai tulostaa haluttu kuva. Materiaali sapluuna voi olla muovia, pahvia tai elokuva. Leikata koriste voi terävällä veitsellä paperitavaran valitun materiaalin.

Kannattaa myös valmistautua ajoissa nauha, merkki tai lyijykynällä. Levitä kuvio kaavain materiaalin tulisi olla lasia tai muita läpinäkyviä pinta. Se on kätevä leikata halutun kuvion.

Koristeena seinällä kädet luoda hyvin yksinkertainen, jos se on oikein tehdä sapluuna. Jos kuvio on suuri, se on jaettu useisiin osiin. Tiedot voivat olla yhdyssiteenä nauha.

Siirtää valitun kuvan materiaalia kaavain, käyttö paperi. Jos se ei ole käsillä, voit laittaa kirkkaasta muovista tai kalvo lasille ja yksinkertaisesti piirtää koristeena. Ääriviivat saartaa markkeri tai lyijykynällä.

Korjata kuvan pitäisi liittää sen sapluuna nauhalle. Jälkeen piirustus ääriviivat on sablonikuvio voidaan muuttaa. Tähän lisätään jumpperi linjat. Jos materiaali kaavain valittiin pahvista tai raskasta paperia, niiden pitäisi olla laminaatti tai peitetty molemmin puolin teipillä. Joten maali ei imeydy materiaaliin. Kaavain voidaan soveltaa enää.

Koristeet ja kuvioita seinillä olisi tarkkaan, jos oikein leikattu kaikki yksityiskohdat valitun kuvion. Voit tehdä tämän, jotta ulkonäkö väärinkäytöksiä ja purseita. Jos linjat ovat läsnä osia, piirustus näyttää epäsiisti.

Kaikki pieniä yksityiskohtia, jotka ovat läsnä valitun kuvan tulisi kiinnittää pääelementit kaavaimen. Muuten, he yksinkertaisesti häviävät leikattaessa. Joten sinun täytyy miettiä tarkasti, mitkä alueet on maalattu yli, ja mitkä tekijät pitäisi leikata.

Jotta ei naarmuta pintaa, jolle kuvio syntyy, se voidaan sijoittaa pohjalle lasia tai muuta kiinteää materiaalia. Kaikki tuotteet voidaan leikata toimiston veistä tai terää. Koneen pitää olla terävä. Tässä tapauksessa, linja on sileä ja erillinen kuva.

On tarpeen tehdä useita valmistelutyötä ennen kuin laitat pohjan sisustus. Wall koristeena luodaan vain puhtaalle pölyn ja lian pinnasta.

Seuraavaksi olisi sovellettava asettelua. Kuvion ei ole vääristynyt, se on parempi käyttää tasolle. Tällä työkalulla on merkitty kynällä piirtämällä äärimmäiseen pisteeseen. Ne on helppo liittää kaavaimen pintaan tasaisesti.

Ennen kuin haet kuvio seinälle, suosittelemme hieman käytäntö pala vanha tapetti. Tämä mahdollistaa täyttämään maali levitystekniikat sekä valita parhaat varjossa. Tätä tarkoitusta varten on useita eri värivaihtoehtoja. Optimaalinen variantti valittu, kohdistetaan näytteen kopio seinään.

Lisäksi on välttämätöntä valmistaa erityisen liima kaavain harjalla, telalla tai sienellä, sekä aerosolimaalipurkki tai akryyli tyyppi.

Luoda kaunis, sileä koriste seinälle olisi tiukasti kiinni pintaan sapluuna. Voit tehdä tämän käyttämällä erityistä liimaa. Se levitetään kaavain ja takaa hyvän tartunnan alustaan ​​pintaan. Tässä tapauksessa lääke ei jätä jälkiä taustakuva. Kun poistat sapluuna maalipinnasta, Materiaalikappaleiden eivät tartu sen pintaan.

Soveltaa liima, sovelletaan spray. Se tarkoittaa tasaisesti kaavain pinnalle. Tasaisempi seinä, sitä parempi on sen tarttuvuus päällysteeseen.

Jos sapluuna on raskas, se on parempi edelleen vahvistaa maalarinteipillä. Esittelyyn liima ei estä siirtävä allaan maalata. Siksi työ pitäisi tehdä erittäin huolellisesti.

Soveltaa kaunis kuvio seinälle, käytä yksi nykyisistä värjäys menetelmiä. Voidaan levittää harjalla, telalla tai sienellä, sekä aerosolisuihkeet. On erittäin tärkeää, että maali ei tihkua alle kaavain, tasaisesti pinnalle.

Harja olisi pidettävä kohtisuorassa piirustukseen, jolloin maali piste pakkaus. Siten on mahdollista välttää, jotka kuuluvat kaavain Villi. Sieni tuottaa saman liikkeen. Jälkeen kastamalla se maali, se olisi ensimmäinen tehdä liikkeen paperilla. Joten pysty poistamaan ylimääräinen maali.

Rulla on haettava suuri stensiilit. Näin ollen on tarpeen valvoa päällysteen tasalaatuisuutta kerroksen. Tämä pätee erityisesti huoneen nurkista. Aerosolisuihkeet on pidettävä etäisyydellä noin 30 cm: n päähän seinästä.

väriseen tapahtuu useassa vaiheessa. Jos ei ole selkeitä ääriviivoja kääntyi niitä varovasti ympäröidä ohuella siveltimellä.

Luominen geometrisia kuvioita seinille, yksinkertaisesti soveltaa muutama maalikerrosten tyhjään aluetta sapluuna. Tätä kutsutaan täyttää. Kuitenkin niille, jotka suhtautuvat työhönsä luovasti, suunnittelijat suositeltavaa käyttää muiden väritys tekniikoita.

Jos henkilö ei ole paljon lahjakkuutta piirustuksen, hän voi yksinkertaisesti käyttää useita stensiilit. Ensimmäinen piirustus luoda taustan. Se voi olla heikko, himmeä. Etualalla on piirretty toisen apua sapluuna elävän kuvan. Tämä luo tilavuus, mielenkiintoisen kuvan.

Jos maalausyhdistelmän soveltaa varjostus, voit luoda erittäin vaikuttava hahmo. Se menee maalista tyydyttyneistä valossa varjossa. Lisäksi se näyttää ihana sovellus piirejä käyttäen sapluuna luoda abstrakti paikkoja aikaisemmin. Luonnollinen motiiveja ja muita aiheita samaan aikaan näyttävät epätavallinen ja mielenkiintoinen.

Luo tilavuus kuvio seinälle voit erityisellä akryyli kitti. Se on levitetty kerros kerrokselta kaavaimen, jonka paksuus voi olla 1-3 mm.

Edelleen, kunnes maali on kokonaan jäässä, mutta on jo onnistunut napata, sinun täytyy poistaa kehyksen huolellisesti. Jos näin ei vahingoita kuvio. Sen ylempi kerros voi olla epätasainen. Kuivauksen jälkeen materiaali, kitti trituroitiin hienolla hiekkapaperilla. Haluttaessa koostumus voidaan maalata.

Työ voidaan suorittaa erittäin huolellisesti. Ei vielä jäädytetty koristeena voi helposti vahingoittua. Pääsääntö luotaessa samanlainen sisustus on kärsivällisyyttä ja tarkkuutta. Vain tällä tavoin voi luoda kauniita, näyttäviä kuvia.

Tutustuttuaan perustekniikat piirtää kuvio seinään, jokainen voi luoda yksilöllisiä, kauniita kuvia kotona tai huoneisto. Ilman erityisiä taitoja alalla sisustus, on mahdollista laittaa kauniita kuvia. Ne korostavat yksilöllisyyttä talon omistajat. Sisustus tulee näin mielenkiintoinen ja tyylikäs.

Kuvioita ja piirustuksia seinillä - tee se itse!

Kun korjaus asunnon tai yksityisen huoneen on erittäin tärkeä on kysymys seiniä peittävät, koska se toimii perustana suunnittelun koko tilan. Tässä artikkelissa keskitymme maalaus seinät itse. Mutta täällä katsomme mielenkiintoisempi tapa - soveltamisesta kuvioita seinille asunnon käsillään.

Seinille asunnon tai huoneen maalilla voit luoda piirustuksia tai abstrakteja kuvioita, joka näyttää tyyliäsi ja luoda kodin viihtyvyyteen.

Teknologia muodostaa kuvioita seinään

Kun maalaus seinät, on useita keskeisiä kysymyksiä, joihin on vastattava:

Väri, tietenkin valita vapaasti, se on henkilökohtainen rakenneratkaisu. Mutta maalityypistä riippuu sen kestävyys veden, lämmön, ja yleensäkin kuinka kauan se kestää. Käyttösuositus vesipohjaisten maalien, Ne sietävät lämpöä ja kosteutta, älä kuorintaan, ne peittivät pinta voidaan puhdistaa, soveltuvat kaikkiin tiloihin asunnosta.

Ennen hakemuksen tekemisen yksitoikkoinen tausta.

  • tyyny: on parempi käyttää rulla, se on paljon nopeampi kattaa suuria tasaisia ​​pintoja, maali laskee tasaisesti jättämättä raitoja.
  • harja voit viettää paljon aikaa ja vaivaa. Se sopii pienemmistä kohteista, reliefejä, jossa tela ei pääse hankalissa paikoissa (huonekalut: tuoli, vaatekaappi, jne).

Vihje: Kun maalaus seinät harja on käyttökelpoinen kulmat, lisäksi rullan, se on myös käyttökelpoinen, kun työskennellään kaavaimia.

Kuinka valmistautua seinään oikein? Joidenkin pinnat voidaan maalata?

Jos sinulla on paljaat seinät ja päätät värjätä niitä aluksi Meidän täytyy tasoittaa pinnan, koska se on hyvin näkyvissä kaikissa kuoppia maalatut seinät.

  • Tätä sovitusta varten hiekkapaperi (Hiomakone tietenkin on paljon nopeampi kuin käsin).
  • Jos seinä on halkeamia tai naarmuja päällä tarvitset tehdä kitti, ja sitten kiinni uudelleen.
  • Seuraavaksi pyyhitään ja Primeri, edullisesti kaksi kerrosta.

Laasti-, vanha maali ja tavalliset maali ei ole toivottavaa vanha tapetti, maali voi olla vaikea mennä nukkumaan ja jää jälkeen.

  • Eikä heittää rahaa pois ja tehdä todella laadukkaita ja kestäviä korjauksia ennen maalausta Poista vanha maali (Erikoisratkaisuja)
  • ja sitten suorittavat kaikki alun perin kuvattiin.

HUOM Poikkeuksia ovat erityisiä taustakuvan maalaus, maali niistä putoaa helposti ja sujuvasti, koska ne on suunniteltu tätä.

Pääasiallisin hakemuksen kuviot 3:

  1. Käyttämällä liimanauhaa (saatu geometrisia muotoja)
  2. Käyttäen kaavain (kukat ja muissa piirustuksissa)
  3. Rulla kuviolla

Otetaanpa lähemmin jokaisen niistä.

Ydin menetelmä on se, että seinämä on liimattu erityinen liimanauhaa (vain viiva tai niiden yhdistelmän), niin maali levitetään, ja silloin, kun nauha on poistettu (jättämättä jälkiä seinään), muodostivat geometrinen kuvio.

Miten tehdä kuvioita seinillä omin käsin

Koristelu seinät soveltamalla malleja liikkuvan ja takomalla: Valokuva ja suositukset

Jos pinta on maalattu pehmeästi, se voidaan koristeltu leimaamalla ja liikkuvan. Tällöin kaikki rajoittaa vain mielikuvitus tekijän - värikuvio, sen suunta ja koko voi olla aivan mitä tahansa. Maali piirustus kuvioita seinälle näiden menetelmien on paras ottaa keskipaksua.

Sovellettuna kuvio seinään leimaamalla

Yleisin tapa kiinnittää kuvioita seinillä omin käsin - leimaamalla käyttäen kudosta. Miten tehdä kuvioita seinille tämän menetelmän? Kangas leimaamalla rypistynyt, liottaa maalilla, jossa poistetaan ylimäärä. Mukaan maalattu pinta yhtä lailla soveltaa päällysteen lyöntejä. Jos "konfiguraatio" rypistynyt kudos ei muutu, kuviot ovat samat, mutta kangas tamponi voi siepata, ja sitten kuvio vaihtelee jokaisen iskun.

Lävistys voidaan suorittaa tavanomaisella muovipussi. Heidän täytyy tehdä enemmän, jotta voit muuttaa tarpeen mukaan. Erilaisia ​​muoveja antaa erilaisia ​​tuloksia, niin että koe voidaan määrittää, mikä paketti on sopiva tehtävään.

Kuvio saavutetaan, kun leimaamalla paketti kulmikas. Tarvittaessa voit tasoittaa tätä vaikutusta. Voit tehdä tämän, maalattu pinta olisi huolellisesti povodit fleytsem.

Leimaamalla voidaan käyttää saatavilla olevista materiaaleista, mutta on olemassa erityisiä tiivisteitä, rullat, joiden kautta on mahdollista saada sama piirustuksia tai geometrisia kuvioita. Ne on valmistettu teollisesti valmistettu pehmeästä kumista tai muovista. Kumi tai muovilevy tarvittava koko ja muoto, jossa on leikattu kuvio on liimattu putken tai puinen raastin haettu injektointi, jossa on täysin sileä pinta. Muuten leima ei täysin kiinni pintaan. Käyttää tätä leimaa helposti. Prosessissa, miten soveltaa kuvion seinälle, on tarpeen kostuttaa maali painetaan pintaa vasten ja sen jälkeen puhdas - kuvio tai kuva pysyy seinällä.

Katso kuva - kuvioita seinälle käsillään leimaamalla ilmeen hyvin omaperäinen:

Miten uritettu kuvioita koristavat seiniä omin käsin

Ja miten tehdä kuvioita seinillä omin käsin, käyttäen menetelmää liikkuvan? Tämä tekniikka on paljon vaikeampaa kuin lävistys. Se vaatii master erittäin huolellisesti, koska kuvio on rullattu vain yhteen suuntaan.

Suurille pinnoille liikkuvan ei yleensä käytetä, koska se liittyy tiettyjä vaikeuksia, mutta alle rajojen avulla tämä menetelmä voidaan esittää esimerkiksi, virtaava kangas taittuu.

Jos knurling suoritetaan käyttäen kangas, se on valmistettu mistä tahansa telan halkaisija ja noin 25 cm pitkä, jonka päät on ommeltu tai sidottu yhteen.

Voit tehdä muutamia rullia työ oli kätevä. Kaikki ne olisi tehty samasta kankaasta, ja ei ole saumoja. Pidä improvisoitua välineiden on oltava puhtaaseen astiaan. Jos on likainen, sitä ei pitäisi käyttää, koska se värjätään ja seinään.

Ennen kuvioita seinälle pyällettyjä aiemmin suositeltua protortsevat käsitelty pinta - viimeistely tässä tapauksessa muistuttaa kudosta.

Knurling tehdään molemmin käsin, ja viereisen seinät voidaan likaantuneet. Siksi ennen kuin aloitat kannattaa sulkea sanomalehtiä, elokuva tai maalarinteipillä sinetöidä. 15 cm riitä suojaamaan viereisen pinnan. Maali levitetään leikata osa alaspäin liuskoja, jotka lomitettua laittoi alkaen yksi yläkulmiin seinään.

Kauniita kuvioita koristella seiniä omin käsin voi tapahtua, jos käytetään tekemään rullan kangas kuvioitu kuvio. Tehokkaasti näyttää mallia aiheutti kautta matoille. Kuvioita voidaan tehdä ja värillinen.

Kunkin seuraavan värin pinnalle kuivauksen jälkeen edellisen.

Rolling, voit käyttää erityistä telalla. Niitä on saatavilla kahta tyyppiä - ilman säiliötä ja säiliö. Kuten tavanomaisten välineiden, rullat valssauksen kiinnitetty koneen ja pyöriä vapaasti akselin ympäri. Kun laite on tarpeen kiinnittämiseksi samanaikaisesti kaksi telaa, joista toinen on sileä ja toinen - kuviolla. Rullat on sovitettava tiiviisti toisiaan, että kastetaan maalaustela sovelletaan yhdenmukaisesti tasainen väri kuvio rullalla. Tela painetaan vasten kuvioituja, se tapahtuu alaspäin ja vasemmalle seinälle haluttu kuvio.

Sileää telaa tulee määräajoin liottaa maalilla. Kätevä tässä suhteessa instrumentin säiliö - se on täynnä maalia, mikä riittää maalattaessa suuria pintoja. Aita karamelli säiliöstä tapahtuu kautta ravintona rulla syötetään mustekoostumuksen telalle, jossa on kuvio.

Puristusvoima työkalun seinän riippuu lisätä tai vähentää musteen määrää. Se on rullattu alaspäin, liuskat antaa pinnalle pystysuoraan. Ensimmäinen knurling tehdään linja painanut jonka namelennomu johto.

Sinun täytyy varmistaa, että aina kun rulla on seinää vasten saman pisteen. Voit tehdä tämän, laite voi tehdä merkintä muodossa baareja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin