kuvioitu rulla

Miten valita tyyny koriste laastarit

Lisää tilaa tyylikäs muotoilu ja tehdä siitä ylimääräisen avun rullat koriste kipsi. On hämmästyttävää, että tällainen saatavilla ja tuttu kaikin keinoin yhdenmukaistaa seiniin tuli täysimittainen työkalu Sisustuspinnoille. Salaisuus piilee muutosta kuvioitu rullat, joiden avulla voit luoda koristepainatusta seinään, simuloida erilaisia ​​pintoja, kuten tekstuuri kiveä, puuta, nahkaa, "takki", jne.

Käyttäen kihara rullat voivat helposti luoda kuva seinällä

Muinaisista ajoista, käsityöläiset työskentelivät seinän läpi tarkoittaa käsillä: sienellä, kampa, jäykällä harjalla. Nykyään valikoima rakennuksen työkaluja suunnittelun ansiosta löytää oikea suunnitelma valmis roll helpottuneena käsiteltyään rapatut seinät tekevät siitä todellisen kolmiulotteisia kuvia. Vaihtelut sylinteri telojen pinnoitus:

 • kumi;
 • vaahto;
 • muovi;
 • puu;
 • silikoni;
 • kangas;
 • turkis;
 • nahkaa.

Ennen kuin valitset telalla, on tarpeen määritellä halutun kuvion seinälle

Työkalut pehmeällä pinnalla, kuten fur luoda kipsi vaikutus "turkki". Marmori saada kangas rullan pörrössä kankaalla ja lopuksi kuten luonnonkiven pinta antaa nahka. Tyypillisesti tällaiset työvalssiparia kun haluat käsitellä maalattu pinta. Standardi vaahto sylinterit voidaan päivittää kiertämällä langan, säikeen, vaahtopaloja luoda luonnon malleja, esimerkiksi rakenne kuori.

Rakenneproteiinien helmiä kipsi

Jos olet kiinnostunut selvemmin sisustus, se ei voi tehdä ilman rullan kovalla pinnoitteella. Kustannukset suuruusluokkaa korkeampi kuin tavanomainen nipistää, mutta se on aiheuttanut suuren esteettinen arvo. Lisäksi niitä voidaan käyttää useita kertoja. Kaikkein tuottava ovat kumitelat, jota voidaan nostaa kuvio saada masentunut kuvio tai ura muodostamaan tilavuuteen rakenne.

Koska tämä innovaatio kipsi tuli länsimaissa, se on heidän myymälöissä vallitsee erilaisia ​​kuvioita ja muotoja: lehtiä, kukkia, eläimiä, lintuja ja geometrinen luvut.

rakenteellinen työvalssin tuotetaan kahdella tavalla - ensimmäinen soveltaa kipsi tarjoaa turvallisen se, minkä jälkeen toimivat tulevan kerroksen tai mukana sovellus seinään (jo suoritettu yhtä täyteainetta kerros) kipsiä, että upotusvalssin. Kuitenkin, periaatteessa, toinen menetelmä käytetään kuljettamaan kuvioidut maalaus väri tulosteita luomalla näiden kumi.

Kipsi kestävät pidempään ja mennä halkeamia, on tarpeen tehdä esikäsittelyä. Tätä varten seinäpintaa puhdistetaan liasta, vanha tapetti, pölyä ja maalattu pohjamaali. Sitten siirtää yhdenmukaistaa kitti. Ja kitti lastat on käytetty kooltaan 300 mm, 450 mm, 600 mm. Sovellus kitti pitäisi olla yhtenäinen. Ja se ei ole tarpeen painaa voimakkaasti.

Kun kitti on kuivunut ensimmäinen kerros on levitetty toinen, lastalla 600 mm. Sovelletaan ja sileä kitti on tarpeen kahdessa toistensa suhteen kohtisuorassa suunnassa. Edelleen on mahdollista siirtää koristelu prosessi, joka sisältää seuraavat vaiheet:

 1. Kuiva kipsi sekoitetaan veden kanssa, mikä johtaa yhtenäisen johdonmukaisuus.
 2. Sitten sitoutunut seoksen levittäminen seinälle kerros on 2-4 mm, ja alkaa luoda sisustus, tai tiheämpi jos se on tarpeen kohdistaa pintaan. Sileä lastalla.
 3. Antaa kymmenen minuuttia, koostumus paksunee ja alkaa siirtää kuvioitu rulla ylhäältä alas, jotka muodostavat kuvion. Se on helpompaa työskennellä pareittain, kun ensimmäinen henkilö on mukana soveltamista kipsi, ja toinen luo helpotus, esimerkiksi, "turkki".
 4. Seuraa maali seinä käsittely suoritetaan 48 tunnin kuluessa, kun lopullinen kipsi kuivuu. Jos haluat maalata koko seinän, sitten ostettu rullan pitkä torkut, ja lisätä väriä vain ulkonevat osat ottavat säädöstä lyhyet nokoset.

Periaatteet tarkka kuviointi

Käyttämällä rullat koriste kipsi, sinun täytyy noudattaa muutamia sääntöjä:

 1. Roller ei voimakkaasti vasten seinää, liike olisi sujuvaa ja verkkainen.
 2. Soveltamisen toisen musteen kappale alkaa, jossa rajan ensimmäisen kuvion ilman päällekkäisyyttä.
 3. Tarvitsemme hieman katto rulla painaa ylöspäin, mutta säilyttää alhainen puristusvoima.
 4. Jos reliefikuvio tuli liian, on mahdollista tasoittaa liottaa hiekka mesh.

Seinämään "turkki" tarkoittaa, että kipsi ruiskutetaan pinnalle, jonka avulla luuta, harjalla tai erityinen kone. "Coat" on erityisen suosittu etupinnalla, mutta se tulee olemaan mielenkiintoista seurata huoneessa. Moderni versio luoda fur liittyy käytön kuvioitu rulla, joka mahdollistaa tehdä kerroksen yhtenäinen ja siisti.

Julkisivu käsiteltäviksi "turkki" olevan huoneen. Sovelletaan ensimmäistä kipsi, kipsi ja kipsi kerros suoritetaan telalla harjalla. Jos virhe on tapahtunut, tai näet, että kipsi muuttuu epätasainen, pitäisi lastalla poista ylimääräinen. Taukoja parhaillaan luomassa "turkki" ei voi olla, muuten koostumus on aikaa kuivua ja reunat on liian havaittavissa sauma.

Käyttö rakenteellisten rullien avulla koristella seinään sekä kaikki korjaus asiantuntija. Koriste kipsi on jo pitkään kasvanut ulos sen päätarkoitus (linjaus seinät) ja on erinomainen tapa luoda yksinomainen sisätilat, ja jopa balilaistyylinen.

Tuotanto kuvioitu rulla romun

Kuvioitu kipsi voi luoda ainutlaatuinen kohokuvio seinät ja katto. Tätä varten, lisäksi tarvittavan materiaalin kuvioitu rullat. Ne voidaan valmistaa eri materiaaleista: vaahtoa, kumia, muovia ja niin edelleen. Helpoin tapa ostaa tuotteen kaupasta, mutta se on mahdollista tuottaa kuvioitu rulla kädet.

Tarvitse käyttää, vaan rulla tahansa materiaalille ja minkä kokoisia tahansa. On erittäin tärkeää säilyttää tuotteen kahva. Jäljelle jäävät osat voidaan helposti löydy mistään kotiin.

Valmistukseen rullan on tarpeen ottaa tavallinen pyykkinarut tai johto ja kääri se työkappaleeseen. Useammin ruuvata kaapeli, sitä tiukempi malli on. Voit käyttää erilaisia ​​tapoja käämin, tehdä risteyksessä ja niin edelleen. Tuloksena on kohokuvio painumista. Ennen kotitekoisen rulla on suositeltavaa testata sitä pieni osa seinää tai väärän vanerilevy.

Tuotanto kuvioitu rulla käyttäen köydet

Jos jäljellä vaahtoa rulla kohtuullisen kunnon viimeistely, sitä voidaan myös käyttää. Voit tehdä tämän, ota kirjoitusvirhe tai teroitettu tavallinen veitsellä ja leikkaa suikaleiksi, neliöt tai muita paloja kaikenkokoisille. Suurempi ne ovat, sitä suurempi tulee tekstuuri kuvio. Samalla tavalla voidaan käsitellä vaahtoa telalla. Jos on tarpeeton uusi tuote vaahtoa, sitten vain tarpeeksi voittaa hänet langan muodostaa ryppyjä.

Vaahto rullan aukot luoda rakenne seinälle

Käyttäen muovipussiin

Tämä on helpoin ja minimaalisesti kallis tapa valmistaa kuvioitu tuotteita. Meidän täytyy ottaa vanhan akselin ja kiinnitä se teipillä rypistynyt pakkaus. Taittuu näin luodaan yksilöllinen kuvio monimutkaisia ​​kohokuvioitu ohuiden nauhojen. Sen sijaan, paketti voidaan käyttää hiusten purukumia, kudoksen leikkaaminen, verkolla varastointiin vihanneksia, paksua paperia.

Valmistus rulla koristemaalausta käyttämällä muovipussi

On myös mahdollista tuotannon kuvioitu rulla maalaus seinät kumi. Tehdä tämän, ottaa tavallinen kumitela ja käyttäen hiilipaperi laittaa hänelle tietyn kuvion. Sitten tämä malli tulisi leikata veitsellä. On myös mahdollista käyttää tavallista kumi, mutta sen paksuuden tulisi olla pienempi kuin 5 mm. On huolehdittava siitä, että kohokuvio on tuote on kiinteä, rivi tulisi olla aaltoileva. Lopussa kumilevyn kanssa helpotus, joka on kiinnitetty lieriömäiseen työkappaleeseen.

Kuvioitu rulla on helppo luoda käyttämällä tavanomaista veitsi, joka sinun täytyy leikata halutun kuvion kumin työkalun

Jotta kuvioitu rulla omistaa, tarvitaan seuraavat:

 1. Tiukka folio. Etsi folio kaupallisesti vaikeaa, mutta voit käyttää paloja pakkaus maitotuotteiden tai muita tuotteita.
 2. Akryyli kitti.
 3. Virkkuukoukku.

Tarvittavien materiaalien valmistamiseksi koriste helmi autographic

Tuotannon rullan tässä tapauksessa tapahtuu menetelmällä kohokuvioinnin. Ensimmäinen vaihe on perusteellisesti puhdistaa pinnan folio ruoka jäännös ja rasvaa. Sitten, folion olisi sovellettava kuva, joka siirretään kattoon tai seinään. Seuraavaksi sinun täytyy ottaa koukku neulominen tai muu tuote samanlainen muoto ja purista folio painettu kuvioita aiemmin talletettu linjat.

Tärkeää! Aikana kohokuviointi on oltava tietty etäisyys kohopainettuja viivoja. Selvittää ei myöhemmin epäselvä, on suositeltavaa vetäytyä 5 mm.

folio Presspgraphic

Takapuolelle kankaan on sovellettava akryyli- täyteainetta, ja sitten painamalla se vasten telan pintaa. Tässä vaiheessa on tärkeää mahdollisimman nopeasti, jolloin saatiin kalvo sylinterin muotoinen, kun taas täyteaine ei ole aikaa tarttua. Sitten sinun täytyy jättää kuivua työkappaleen (kovettumisaika valmistajan ilmoittama pakkausmateriaaliin). Viimeinen vaihe - kiinni folion rullaa nopeasti kuivuva liima.

Ohut ja silikoni liima

Ennen kuin teet rulla, sinun täytyy olla valmiina:

 • ohut kumi levy;
 • silikonilla ase ja sen soveltaminen;
 • merkki.

Ensin täytyy puhdistaa kumia ja perusteellisesti rasva pintaan. Sitten pitäisi soveltaa merkkiaine tai lyijykynäpiirros, jonka on suunniteltu koristavat seiniä tai kattoon. Seuraavaksi sinun täytyy ladata aseen tiiviste varovasti laittaa sen ulkoasu. On parempi lopettaa valinta yksinkertaista mallia ilman juonteita ja lomitus. Täydellinen kuva muodossa aaltoja, lehdet tai yksinkertaisia ​​geometrisia muotoja.

Käyttämällä tiivistysmateriaalia instrumentin pinnalla voit luoda kupera kuvion tai vaikutelman, jolla saavutetaan koristeellinen vaikutus seinään

Voit tehdä teksturoidun rullan omiin käsiisi käyttämällä mitä tahansa tuotetta, jonka pinnalla on helpotuskuvio. Esimerkiksi painikkeet, joilla on suuri kohokuviointi, keinotekoisten lehtien lehdet, erilaiset kipsituotteet. Valittu esine on voideltu kasviöljyllä, kerroksella on silikonitiiviste kumiin, vaikutelma syntyy ja jätetään kuivumaan. Poista tuote vasta sen jälkeen, kun tiiviste on kuivunut. Sitten rullalle liimataan kumilevy.

Alla kuvataan laskutustelaketjujen valmistusmenetelmiä, joihin sisältyy vanhojen työkalujen käyttö. Mutta on mahdollisuus tehdä se itse tyhjästä. Ensimmäinen asia on tehdä pohja - lieriömäinen osa. Pohjaan on useita vaihtoehtoja aihioille:

 • Puinen valssaustappi. Tämä on sopivin tuote. Jos valssaustappi on varustettu kahvalla, se on katkaistava, jättäen vain tasaisen sylinterin. Poraa keskellä oleva läpivientireikä, johon on kiinnitettävä metallivarsi tai lanka. Voit käyttää vanhan tuotteen kahvaa.

Kotitekoinen työkalu puupäästä

 • Muoviputki. Näihin tarkoituksiin tarvitaan putki, jonka halkaisija on 5 cm ja pituus 10 cm. Työkappaleen leikkaamisen jälkeen on tarpeen valmistaa pistokkeita tuotteen päihin, niitä suositellaan muovin leikkaamiseen. Sitten on tarpeen liittää pistokkeet ja leikata niiden läpi kahvat reiät.

Seuraavaksi rulla on peitettävä folioilla, muovipusseilla, kankailla rätillä, verkolla ja niin edelleen. Lopuksi on välttämätöntä siirtää kahva rullalle ja taivuttaa taaksepäin takaosasta turvalliseen kiinnitykseen.

Muoviputken ja köyden rakenneputken tekeminen

Laskuvalsin valmistus on melko yksinkertainen prosessi. Ei voida sanoa, että tällä tavoin voit säästää paljon rahaa, mutta ainutlaatuinen rulla, joka luo aidon alkuperäisen kansi.

 • Sisätilojen viimeistely
  • katto
  • seinät
  • Paavali
  • Ovet, kaaret
  • ikkunat
  • Uuni, takka
 • Tilojen viimeistely
  • keittiö
  • Kylpyhuone, wc
  • Käytävä, sisäänkäynti
  • Parveke, loggia
  • Muut huoneet
 • Rakennusten viimeistely
  • Kesä- ja yksityistaloja
  • Puutalot
  • Kylpylät, saunat
 • Viimeistelymateriaalit
  • kipsilevy
  • Sivupaneelit
  • Tapetit, korkki
  • laatta
  • Laminaatti, linoleumi
  • Koriste kipsi
 • Viimeistely
  • kipsi
  • pohjamaali
  • caulking
  • Maalaus, valkaisu
 • Ulkopinta
  • julkisivu

Seinien koristelu koristekivellä auttaa luomaan luonnollisuutta ja täydellistä yksilöllisyyttä. Tätä materiaalia voidaan käyttää.

Seinien koristelu kankaalla voi näyttää niin tyylikkältä, että on vaikea ymmärtää, miksi maanmiehet ennen.

Pintojen vuoraus suoritetaan useassa toisiinsa yhteydessä, joista jokainen vaatii erityistä lähestymistapaa. Varovainen.

Koristelevyt kipsille: työskentelemme seinien suunnittelussa

Rappaus on tärkeä viimeistelyn vaihe. Kipsi ei vain tasoilla ja suojaa rakennuksen pinta-alasta, mutta antaa myös jonkinlaisen tekstuurin ja värin.

Kipsikerroksen luominen vaatii taitoa ja tietämystä, erityisesti käytettävissä olevien materiaalien ja työkalujen, niiden ominaisuuksien, toimintojen sekä käytettäessä ja missä yhdistelmissä.

Erikoisrullia käytetään käsityökaluna ns. "Märkä" kipsityöhön. Apuna päällikkö luo viimeisen päällystyskerroksen pinnalle, suorittamalla suojaavia ja koristeellisia toimintoja.

Koristelulla on työstökappale, joka pyöritetään kiinnittämällä työstettävään pintaan.

 • eri paksuisten maalien ja laastareiden käyttö;
 • antaa koristeellinen karheus asetettu, mutta silti märkä kipsi.

helmi pyörii metallinen tanko, kytkettynä kahvaan (suunnittelupohja kutsutaan kokonaisuudeksi nimellä "kahva rullille").

Rulla koostuu jäykästä (tavallisesti muovisesta) pohjasta - sylinteristä, jossa on läpimenevä aksiaalinen reikä ja työpinta, mikä antaa rullalle elastisuuden, samoin kuin sisustustyökalun ominaisuudet.

Rullien tyypit materiaalityypin mukaan

Jokaisen koristelangan nimi sisältää seuraavat tiedot:

 • työpinnan materiaalista;
 • sen vaikutuksesta;
 • ja joskus suositellun kipsiseoksen ominaisuudet.

Useimmat levyt ovat irrotettavia ja tunnettu niiden pituudesta ja halkaisijasta (joskus diagonaalinen) sekä sopivan kahvan sauvan paksuus.

Pehmeää työkankaa, joka saa kipsiä, kutsutaan usein "turkislakaksi". Joten he sanovat nap ja vaahtokumi.

Kovat ja joustavat rullat, joiden kuvio jättää erillisen vaikutelman, kumi, puu tai muovi.

Iho ja kangas muodostavat pehmeän, joustava kangas, jossa on vaihtelevat ääriviivat. Mitä kovempi on tela, sitä suurempi vaatimus tasaiselle seinälle.

Kumi - kemiallisesti kestävä ja myrkytön materiaali, helppo puhdistaa, ei absorboi kosteutta, pitkä palvelee. Kumituotteet ovat halpoja.

Ei kiinni sileä kuvioitu kipsi rulla kumia, jossa kupera kuvio työnsi kuvaa. Tuloksista, jotka joku muu työkalu on luonut, tulos eroaa samasta syvyydestä ja kuvion elementtien yhtenäinen jakautuminen.

Koristeen askel on suurempi telan leveämpi (leveys kasvaa peruspinnan halkaisijan vuoksi).

Rullat on tehty kumisuojasta, jossa on suuri huokoisuus. ne hyvin hallita laastareita sisältävällä koristekerroksella.

Puun koristelangan kosketuspinta muodostetaan joko liimaamalla osat tasaiseen sylinteriin tai leikkaamalla sen painumia.

Materiaalin kovuuden takia puulullaan kohdistuva liiallinen voima, voi jättää merkin ei pelkästään piirroksesta vaan myös "taustasta". Tämä ei ole haittaa rajan suunnittelulle, kun rajojen jäljet ​​eivät ole sallittuja vaan ne ovat myös osa kuvaa.

Valmistumattomasta muovista valmistetaan pinnoitteita kohokuvioinnilla kaasun täytetyistä vaahtokumituotteista.

Kipsilevyn valettu muovinen työpinta on helppo puhdistaa, mutta on "virheellinen" eräiden yhdisteiden kanssa johtuen sen kovuudesta ja tarttumisesta työseokseen. Elinkaaren kannalta muovi on huonompi kuin kumilla, mutta sen kustannukset ovat pienemmät.

Ohuesta muovista, pehmeästä tai kovasta, puristetusta, kierretystä tai muulla tavalla taitellulla taitosten muodostamisella ja kelattu jäykällä elastisella rullalla, saat työpinnan helpottamaan kohokuviointia huomaamattomalla kuvioinnilla.

Pehmeä reikä kipuritelalla - työkalu jolloin muodostuu hienojakoinen pinta, jonka helpotus muodostuu suuremmassa määrin koristeellisella täyteaineella kuin instrumentin pinnan muodolla.

Ja tiedätkö, miten tehdä maalipinnan seinät tapetilla? Tässä artikkelissa kuvataan työn tekemistä itse.

Nahkatelan sisustuskyky saavutetaan materiaalijärjestely perustuen taitosten muodostumiseen.

Riippuen siitä, ovatko taitteet kiinnitetty liimalla vai ovatko ne vapaasti sijoitettu, itsestään ainutlaatuinen kuvio tulee ulos seinälle säännöllisesti tai luonnollisimmin.

Jälkimmäinen on "vapaa" vaihtoehto Se on välttämätöntä, kun luodaan marmorista koostumusta. Mutta ilman muita lisäehtoja, ei ole tällaista vaikutusta, rulla tuottaa yhtä mielenkiintoisen, mutta "viihtyisemmän" piirroksen.

Kova kiinteä nahka "ryppyjä" lähtee kohokuvioitu yksisuuntainen kuvio, samanlainen kuin kumipaino, mutta pehmeämpi.

Rulla, jossa sumea työpinta kipinöinti karkeudella sitä pienempi ja useammin, sitä lyhyempi kasa.

Pinta saattaa näyttää liuskulta, tai peitetty avoimella kuitukankaalla. Vaikutus riippuu sekä paksuuden paksuudesta ja materiaalista että kipsityypistä.

Pino on valmistettu polyakryylistä, polyesteriä, polyamidista, myös luonnon turkista. Tällaiset rullat ovat usein käyttää karkeiden pintojen värjäämiseen ja luoda kipsipinnoite, jolla on huomaamaton rakenne, ei keskittyen huoneen tilaan, peittäen seinämän epätasaisuudet.

Sisustustelan kuvan tyypin määrittämiseksi kipsipintojen tekemiseksi on parempi keskittyä sen ulkonäköön kuin nimeen.

Tämän työkalun kuvauksissa sanat "teksturoitu" ja "rakenteellinen" ovat aina olemassa huolimatta siitä, että nämä eivät ole synonyymejä, sama väline voit tavata kutsutut ja niin ja muuten tai jopa kahdella sanalla samanaikaisesti.

Vaikka olemassa oleva sekaannus terminologialla ei ole vaikeaa nähdä, että sana "rakenteellinen" on tavallisesti esiintynyt vaahtokumitelan kauppanimillä.

Se on pehmeä pinta ja kaappaa huokoskokoisen aggregaatin ja ilman piirtämistä, "asettaa sen paikalleen." Koristeellinen vaikutus luo kipsirakenteen.

Suurin osa näistä rullista, joilla kipsi on suoraan levitetty seinään, sopivat rakenteellisiin koostumuksiin. Niiden taitokset on suunniteltu "olemaan puuttumatta" suuren aggregaatin työhön ja haluttaessa lisäävät helpotusmalleja, jäljittelevät luonnonmateriaalia.

Pehmeä rullattava tekstiili visuaalisesti jäljitellä läsnäolo sulkeutuu kipsiin - toisin sanoen luo päällysteen, jolla on rakenteellinen rappaus.

Tarkkuusrullien käyttö - anna pinnalle materiaalin ulkonäkö: luonnonkivi, puunkuori, nahkaverhoilu, taustakuvaksi kuva ja monet muut. Kuvassa näkyy esimerkki.

Epätodennäköisesti kuvioitu - kiinteät rullat, joissa kohokuviointi tai kuperat yksityiskohdat. Heidän omaisuutensa on tuloksen ennustettavuus. Tuoreessa kipsirakenteessa ne jätä selkeä kuvio samasta syvyydestä koko alueella.

Suurten vaikutusten maksimoimiseksi kipsin täyteaineen on oltava ohut.

Nämä samat rullat kuivalla laastilla jättävät värillisen kuviomallin. Tällaiset rullat erityisesti on tärkeää rullata suorassa viivassa.

Maalitelan rakenne on yksinkertainen ja tuttu, mutta sitä ei tarvitse tehdä käsityönä. muuttamaan työpinta, tai luoda uuden - toteuttamiskelpoinen tehtävä, ei kallis ja win-win.

 1. Kierretty sileälle rullalle kova vesitiivis kankaalla (tai kostea, mutta tiheä), rypistynyt tai kierretty, lisää päätytyökalun arsenaali luonnollisen kuoren luomiseen kipsiin.
 2. Jos rullan kansi kanisteristä "keskeytetään" lankahaudalla, jossa on havaittavissa oleva vaihe, voit saavuttaa eri karheusasteen suunnatulla kuvioinnilla. Voit myös leikata paikkoja tai uria, sitten helpotuskuvio "takki" tulee vaikeampaa, ja "hämähäkki" - aukko.
 3. Pienet sileät esineet, liimattu rullalle ohuella työpinnalla (esim. velour) tai kumilla (taustakuvaksi), jätä selkeästi rytmikuvio kipsiin.
 4. Lisää lisäpintoja, säännöllinen hätäavun taso leikatut "aukot" vaahterullassa tai haavoitetut, suurella askel köydellä. Ja käärimällä se sileäksi, rulla on helppo saada työkalu tarkkaan leimaamiseen ainutlaatuisella kuvioinnilla.
 5. Puunveistustekniikan hallussapito luo napsahduksen monimutkaisella ja luettavalla piirroksella. Kääntää ääriviivat paperista puuhiilipaperiin.

Ehkä sinun on hyvä oppia vahvistamaan verkkoa kipsiseinien seiniin. Lue täältä.

Kuinka käyttää koristeellinen kipsi "takki"?

Stukkikoostumus, mukaan lukien sementti ja hieno hiekka (1: 3, 1: 2, 1: 1), muodostaa "kerroksen", jos se laimennetaan paksun, viskoottisen maalin ja sitä käytetään rullalla, jolla on pitkä kasa.

Edullisesti hiekkakuonan tai hohkakiven valinta (sekoita sitten seos vähintään 2 minuutin ajan).

Liian nestemäinen liuos putoaa työkalusta ja seinästä ja on liian paksu - se ei peitä telan paalua täydellä syvyydellä.

Toisessa tapauksessa voit sovita seos lastalla, ja levy tulee instrumentti, joka antaa hieman tarttuvan kipin kerroksen "turkislakan" tekstuurin.

Seos, johon on lisätty karkeaa aggregaattia vaatii lyhytaikaista käyttöä, ja laimennetaan vedellä valmistajan ilmoittamassa suhteessa.

Koristeellinen julkisivu kipsi rullalla sisältää seuraavat vaiheet:

 1. Pinta puhdistetaan vieraista materiaaleista ja irrallisista kerroksista, öljyisistä tahroista ja muodostuneista suoloista, epätasaisuus on täynnä tasaava kipsi.
 2. Kovalla terävällä työkalulla, joka on viistetyn verkon muodossa - seinälle.
 3. Koko pinta kostutetaan ja pohjustetaan kahdesti (harja).
 4. Kipsi nostetaan maalikerroksella olevasta rullasta ja levitetään seinälle ilman painetta, pitkiä rinnakkaisia ​​nauhoja, ilman laiminlyöntejä.
 5. Toisen kerroksen käyttämiseksi sinun ei tarvitse tehdä 1-2 päivän tauko kuivausta varten, riittää tasoittaa tasaisesti aikaisemmin takavarikoitu edellinen kerros.

Kipsi "päällysteen" päällystekerroksen kohdistaminen antaa korkkipinnan pintarakenteen.

Kun valitset koristelevyt kipsiä varten, kannattaa muistaa tämä eri malleja seuraava näyttää ruma. Työn lopussa sekä rulla että tanko vaativat perusteellista puhdistusta ja kuivausta.

Koristeellinen kipsikuvio: videokäsky.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin