Kuvio 2 kartonki

Kuinka tehdä kolmiulotteinen kuva 2 lautasliinat?

Säädetään tilavuus numero 2 lautasliinoja on helppoa, vaikka sen tuotanto tarvitse kuluttaa tietty määrä vapaata aikaa. Suuri arkki pahvia (voit käyttää laatikko suuret kodinkoneet) piirtää luvut M.2, leikataan se ja levitä toiselle pahvia, vetää pois ääriviivat ja leikkaa uudelleen. Tämän seurauksena meillä kaksi saman numerot 2, nyt on tarpeen leikata sivuille muodossa nauhojen, jonka leveys riippuu täysin toiveenne. Kun kaikki aihiot on leikattu, kerätä suurin osa niistä kuvion osia yhdistämällä liimanauhaa.

Nyt siirrymme valmistukseen lautasliinoja värejä. Tee niistä kahdella tavalla, jotka on esitetty alla olevassa kuvassa:

Valmiin luku näyttää suunnilleen tältä:

Jotta tilavuuden numero kaksi (2) pahvista ja lautasliinoja, tarvitsemme pahvi, liimaa (tai nauha) tai värillistä paperia lautasliinat.

Kuvio, joka esitellään myöhemmin leikata pahvi luku kaksi (2) tämän kokoluokan, mikä olisi teidän kuva.

Liima tilavuus numero 2 pahvista teipillä tai liimalla ja paperi.

Nyt aloitamme koristamaan meidän kakkonen.

Vain Haluan sanoa, että suuret kaksi tulee 300-400 kukkia. Do rehevä kukka ja kiinnitä ne lähelle toisiaan, niin luku on kaunis.

Jos haluat tehdä monivärinen kukka, kun pyyhkeet sijoitetaan tietyssä järjestyksessä.

Keskellä kiinnityksen niitit (alla ei ole suuret kukat, jos haluat niiden olevan isompi, ei jakaa kudosta 4 osaan)

Lujasti purista terälehtiä yksitellen

Tämän seurauksena pitäisi saada tässä kukka:

Volume numero kaksi.

Viime aikoina tullut erittäin muodikas lapsen syntymäpäivä eikä vain tilata tai tehdä itse tilavuuden lukuja. Kolmiulotteinen luvut näyttävät erittäin mukava ja omaperäinen, siksi monet vapaapäivät ovat nyt voi tehdä ilman niitä. Jopa avioparien osti itselleen seuraavat luvut valokuva istuntoja. Tietenkin ne ovat hieman erilaisia ​​kuin suurin osa numeroista, eikä päivä lapsen syntymä. Kolmiulotteinen kuva voi tehdä eri kokoisia ja tilavuus sekä eri värejä ja koristeita. Jos et voi tilata tai ostaa kuvan, lähtö on aina olemassa. Voit tehdä sen omin käsin materiaaleista käytettävissämme. Yksinkertaisin ja helpoin tapa luoda irtotavarana numerot näytti meille Krictina Shalkova, on tehdä paperista ja pahvista. Klo valmistuksessa nämä luvut eivät jätä paljon aikaa vievää, mutta jättää paljon kärsivällisyyttä)), jotta oikea määrä kukkia. No, se alkoi valmistaa?

Valmistukseen irtotavarana numeroita tarvitsevat:

* Pahvi tai muuta materiaalia.

luvut valmistusmenetelmä:

Toteutettava pahvi ja tiheästä materiaalista ja maalata sen haluat meidän tajuta, olemme käyttäneet luku 2. Christina kovalevyn, maalattu se numero kaksi ja leikataan pistosahat.

Nyt meidän täytyy tehdä kukkia. Eri värejä voi tehdä valintasi ja mahdollisuuksista. Christine tekee paperin värin lautasliinat, mutta voit tehdä kaivo gofrobumagi. Laitoimme lautasliina haitari, huuliharppu kahtia ja suljettu kaikki nitoja. Edge katkaista jos on veistetty saksilla, jos ei sitten tavallista sakset. Tehdä reunat on bahromistye (tavalliset sakset kestää kauemmin) ja suorista.

Lisäksi sarja täyttää koko kuva valmiina värejä. Liimaa kukat sulaa.

Kaikki volumetrinen numero kaksi on valmis, voit aloittaa kuvan istunto))). Luvut ovat suurempia kuin noin 90 cm. Korkeussuunnassa. Valmistuksesta Volumetrinen luvut kesti 2 pakkausta pyyhkeiden 50 kpl. ja kuusitoista suorituskykyä. Tältä mestarikurssi voit tehdä erilaisia ​​lukuja kuva istunnon.

Kiitämme kirjailija tarpeelliseksi ja hyödylliseksi mestarikurssi tekemään irtotavarana numeroita kahdella.

Miten tehdä numero 2 synttärilahjaksi omin käsin mistä lautasliinat

Jotta mukava loma ja luoda kolmiulotteinen hahmo on tarpeen käyttää lautasliina. Lautasliinat antaa oikea määrä rekvisiittaa ja tehdä houkuttelevampi ja epätavallinen. Tämä luku on erinomainen loma koristeet. Sen avulla voidaan kuvata kuin lapsi ja hänen vanhempansa. Jotta ymmärtäisimme miten numero 2 päivänä syntymän käsiään ulos lautasliinat täytyy lukea tähän tehtävään.

On käynyt ilmi, että kun luot useita kättensä iso rooli pelata paitsi pyyhkeet, mutta myös rakennemateriaalilla luku. Sen pitäisi olla helppoa, pitäen muodossa.

Valmistukseen parasta käyttää:

• Käytä suuria pahvilaatikoita;

• pakkaus mehua tai vauvanruokaa;

Luo numero silmut kukkia lautasliinat

Töihin on välttämätöntä käyttää:

• keskellä neliö on kiinteä nitoja;

• neliö leikattu mielivaltainen ympyrä;

• kunkin kerroksen siteen taivuttaa kohti keskustaa, muodostaen terälehtiä;

• lomake niin kaunis silmut kaikkien valmis piireissä;

• klo johdettu silmut voidaan liittää pieniä helmiä;

• tyhjä liittämisen numero 2 valmistettiin.

Luo luvut käyttäen marginaalisia

• aallotettu paperilla tai kankaalla;

• Paperi leikataan neliöiksi tai valmiiksi otettu lautasliina;

• neliön keskikohta on asetettu kynä ja paperia puristetaan sen muodon;

• aihioiden valmistusta kopioitu lukumäärästä. Joten sinun täytyy luoda niin monta aihioita, jotta voit liittää koko kone ilman aukkoja;

• ylimääräinen paperi leikataan saksilla.

Jos aihiot tehdään käyttäen viistoasteikon liitetään luku, tehty vaahtomuovista, liima ei tarvita, koska on kynä lävistää vaahto, ja työkappale on kiinteä sisällä.

Kuva olisi lapsen koon tai hieman korkeampi. On myös mahdollista tuottaa tasainen kuvio ja myös liittää kautta sen kukka silmut, reunustama tai mitre art.

Suuremmat voit pukeutua kruunu tai sitoa kaunis rusetti. Kaikki riippuu siitä, halut ja fantasiat.

Loistava ulkonäkö mielivaltaisesti leikattu ja taitettua paperia, joka on liimattu liimalla tai kaksipuolisella teipillä. Tämä vaihtoehto on myös oikeus olla olemassa. Kuvassa myös saada irtotavarana ja varsin omaperäinen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin