Kuvien valokuvamallien verhot kauniita

Verhot rengaslaseilla

Erilaisten verhojen kiinnittämisen välillä on tarpeen erottaa silmukat.

Nämä ovat muovi- tai metallirenkaita, jotka on asennettu suoraan kankaaseen, jonka avulla kangas kiinnitetään runkorakenteeseen. Verhojen kiinnitysmenetelmän suosio johtuu siitä, että kangas liikkuu vapaasti pitkin palkkia, muodostaa kauniita taitoksia. Ja renkaat eivät ole pelkästään käytännöllisiä, vaan myös koristeellinen elementti.

Silmukat luokitellaan useiden kriteerien mukaan:

 • Valmistusmateriaali (muovista, ruostumattomasta teräksestä);
 • Reiän halkaisija (1,5-5 cm);
 • Lomake (pyöreä, kolmio, neliö, kihara - kukat, tähdet);
 • Suunnittelu (pronssi, kromi himmeällä ja kiiltävä pinta, puu, kulta, nahka, kaiverrettu, kuoret strassit).

Huomautus: renkaiden väri valitaan kangas-, räystäs-, huonekalujen sävyyn, joka luo yhden koostumuksen.

Myös silmälasit voivat olla vastakkaisia ​​värityksiä - ne tulevat ikkuna-kehyksen aksentiksi.

Rullakaihtimien verhojen liikkumiseen on välttämätöntä, että renkaiden halkaisija on vähintään 1,5 cm. Ikkunoiden ripustukseen on useita tapoja, joissa on verhot:

 • Vetämällä palkki reikien läpi;
 • Lisäkoukkujen käyttäminen, läpivientien liittäminen rungon kanssa;
 • Ilman tankoa, kun silmukka on ripustettu erikoislukkoihin, asennettu seinään ikkunan reunaa pitkin.

Sen varmistamiseksi, että renkaiden verho pitää muodon kunnossa käytön aikana, sen yläosa vahvistetaan erityisellä vuorausnauhalla. Se työnnetään tuotteen yläreunaan ja antaa tuotteen yläreunan lisätyn jäykkyyden, kestävyyden ja suojaa sitä vastaan. Silmänauha voi olla leveys 4-20 cm ja se valitaan renkaiden koosta riippuen.

Lopputuotteessa se on näkymätön, koska se ei ole vain valkoinen vaan myös läpinäkyvä.

Taitojen koko riippuu verhon kiinnityselementtien välisestä etäisyydestä, joka voidaan muodostaa rainasta. Keskikokoiset taitokset muodostuvat, jos renkaat on asennettu 18-20 cm: n välein. Samanaikaisesti ompelun kudoksen leveyden on oltava kaksi kertaa suurempi kuin valmiin tuotteen.

neuvosto: niin että verhojen reunat ovat tasaiset ja kääntyvät yhteen suuntaan, yhdellä arkilla olevien silmukoiden lukumäärän on oltava paritettu.

Kiinnitä kankaita kankaaseen ja verho ei liiku sauvaan, käytetään erikoistyökaluja.

Nämä ovat muovileikkeitä, joissa on jatke, jonka avulla pystyt pitämään taitokset samalla etäisyydellä.

Valintaa kangasta verhojen ompeluun silmukoissa

Renkaiden verhot voidaan valmistaa erilaisista kankaista, vaaleista tulleista tiukkoihin verhoihin. Tämä kiinnitysosa antaa koko rakenteen keveyden.

Ikkunakehyksen värimaailma määräytyy huoneen sisustuksen tyylisuunnasta, talon asukkaiden mieltymyksistä. Se voi olla yksivärisiä kankaita, raidallisia kuvioita, kukkakuviot, monimutkaiset piirustukset, useiden kankaiden yhdistelmä, eriväriset, tekstuurit.

Pääkangas voi olla materiaali, jossa on kuvio, ja sen yläreuna ja poimut on valmistettu monofonisesta kankaasta. Tämä keskittyy koristekuvakehyksen muotoon.

Säädä huoneen valaistuksen aste yhdistämällä läpinäkyvän ja tiiviimmän kankaan rungon verhot.

Koska yläosan paneelin sijaitsee edessä ikkunat voidaan ohuesta tulle läpäisevässä valossa huoneessa, ja pohja - läpinäkymättömän materiaalin, piilossa patterit.

Kankaiden yhdistelmä suoritetaan myös pystysuoraan. Joten osa ikkunan ikkunasta voidaan korostaa ohuella tylliä, ja tilan, jolla ovi sijaitsee, peitetään kevyellä kankaalla.

Erittäin alkuperäinen näyttää yhdistelmä yksivärisiä kangas, jossa on painettu kangas, jotka ovat sopusoinnussa toistensa kanssa. Verhojen kuvio voi sopia huonekalujen verhoiluun - tämä luo yhden sisäkokoonpanon.

Ilmavaiset ja helppohakuiset kaksikerroksiset verhot. Ne koostuvat kahdesta kerroksesta monofonista kudosta - läpinäkymätön vuori ja läpinäkyvä yläosa, jotka ovat liitetty yhteen yläosassa, jossa silmukat on kiinnitetty.

Halutessasi ylävartalosta voit muodostaa kauniit draperit ja kiinnittää ne koristeellisilla leikkeillä.

Eyeletsin verhot - ikkunan sisustuksen täydellinen elementti. Mutta ne voidaan yhdistää muuntyyppisiin verhoihin - rulla, japanilainen, laskostettu, roomalainen.

Koska silmukat sokea voi liikkua vain tasaisella vaakasuoralla reunalla, se käytetään lähinnä peittelyratkaisut suorakaiteen ikkunat on järjestetty yhdensuuntaisesti lattiaan tai kulmassa. Tehtäessä katon aukkoja käytetään ylimääräisen alemman reunalla, jonka tarkoituksena on säilyttää muodon kankaalla.

Kiinnitys verhot bezkarniznym matkalla renkaat (suluissa seinään) voit levittää ikkunat ja ovet kaikki muodot ja kokoonpanot - pyöristetty, kaareva, viistetty.

Erilaisia ​​räystäskehyksiä verhoille silmälaseilla

Rengasverhoihin tarkoitettujen verhojen kiinnittämiseen käytetään seuraavia ristikon tyyppejä:

 • cast;
 • alumiini;
 • merkkijono;
 • puinen;
 • Teräs, peitetty muovilla.

Huomautus: ruutujen tiedot eroavat tangon ulkonäöstä, kärjistä, käyttöominaisuuksista ja hinnasta.

Käytössä kehykset voivat olla yksi- tai monirivinen.

Toista vaihtoehtoa käytetään monikerroksisissa ikkunoissa. Kaikilla niillä on monipuolinen muotoilu, jonka avulla voit organisoida suunnittelun sisustukseen eri tyyleillä.

Verhojen käyttö sisäosissa renkaisiin

Erityisen kiinnityksen ansiosta silmäluomien verhot ovat yleisluonteisia. Ne sopivat asuintiloihin - keittiö, makuuhuone, olohuone, lasten, sekä kahviloita, toimistoja, kokoussali.

Lastenhuoneessa ovilevyjen verhot valitaan kirkkaista väreistä käytännöllisestä materiaalista tai temaattisista piirustuksista. Suunnittelussa niiden on vastattava lapsen sukupuolta ja ikää.

Tytön huoneessa voit ostaa verhot perhosilla, kukilla, keijuviikoilla.

Poika pitää meri- tai avaruustekijöistä, autoista, sarjakuvahahmoista.

On tärkeää: Epäilemättä etuna suunnittelun käyttämisestä lastenhuoneen renkaissa on kiinnityksen luotettavuus (vauva ei voi repätä sitä).

Tarkat taitokset ja laakoniset verhojen muodot silmälaseissa mahdollistavat niiden käytön keittiössä.

Jos tämä huone on pieni, lyhyitä lyhyitä kirkkaita valonsävyjä käytetään tilan laajentamiseen. Ne voidaan koristella kevyellä kankaalla, joka antaa suunnittelulle erinomaisen ulkoasun.

Silmäluomien verhot näyttävät hyviltä tilavissa tiloissa, lisäämällä lämmön sisäpuolen pehmeillä taitoksilla. Ja pienissä huoneissa ne ovat verhottu koko seinään (korkeus ja leveys), visuaalisesti "nostamalla" 9; katto.

Suorat verhot, jotka sopivat silmälaseihin - ihanteellinen suunnitteluvaihtoehto huipputekniikan minimalismille.

Omien alkuperäisten verhojen antaminen on mahdollista erilaisilla koristekartoilla, köysien, haltijoiden avulla.

neuvosto: Verhot on silmukoita harmonisesti sekoitettuja suunnittelu huone, rengas voidaan toistaa muiden osien sisustus - koristelu tyynyt, päiväpeitteet.

Hoito verhoilla on riippuvainen kudoksesta, josta se on ommeltu. On suositeltavaa, että vain luonnolliset materiaalit imuroidaan tai annetaan kuivapesuille. Tavallisilla pesuilla ne voivat irrottaa tai prosest.

Kankaat, jotka vähintään 10% koostuvat synteettisistä kuiduista, voidaan jo pestä. Se tuotetaan käsin tai koneella herkällä tavalla.

Jotta kangasta ei vahingoitettaisi ja älä vedä silmälaseja, verho suositellaan sijoitettavaksi erityiseen pussiin.

Verhot rengaslaseilla- kaunis ja toimiva sisustuselementti. Ne ovat helposti verhoillut rungossa ja myös poistettu. Tuotteen avulla voit luoda kauniita ja tarkkoja taittoja, siirtää paneelia vapaasti palkissa. Silmukat voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista, joiden ansiosta ne kestävät kevyen tulleen ja raskaiden verhojen painon.

Suunnittelupäällysteiden verhoiluvaihtoehdot

Sormusten ompelun verhoihin voidaan käyttää verhoa, kangasta tai niiden yhdistelmää.

Suurissa huoneissa tai makuuhuoneessa voit käyttää verhoja itsenäisenä ikkunakuvana (ilman tullea). Koko seinän alueen takana tällaiset verhot näyttävät tyylikkäiltä.

Jotta huoneeseen saadaan enemmän valoa ja tilaa on mahdollista verhoilla. Läpinäkyvä tylli näyttää lempeältä ja tuoreelta ja antaa huoneelle runsaasti auringonvaloa.

neuvosto: muodostamaan verhon verhoon kauniit taitokset, sen yläosa on vahvistettava erityisen tiukalla nauhalla.

Tämä korjaa silmukat ja välttää kudoksen sumentumista.

Riippuen sisustuksen tyylistä, haluamasi huoneen ilmapiiri, varustajat voidaan yhdistää verhoihin, teloihin ja roomalaisiin verhoihin.

Sisustusverhojen ominaisuudet silmänräpäyksessä

Jotta verholle annettaisiin kaunis muoto, käytetään podkvatia - tiheitä kankaita, joiden läpi kiinteä kangas on kiinnitetty. Seinälle asetetaan erityisiä kiinnittimiä.

 • kapea;
 • leveä;
 • Taitossa.

Kankaan poimimisen sijaan voit käyttää koristeköysiä, jousia, ketjuja, erikoisliittimiä. Niitä voidaan muuttaa mielialaan, uusiin huonekaluihin, tekstiileihin. Tällaiset koristeelliset elementit, kuten podhvaty, auttavat muut- tamaan huoneen käsitystä vähällä vaivalla ja rahalla.

Silmäluomien verhot herättävät huomiota siihen, että ne muodostavat kauniit yhtenäiset taitokset. Keskikokoisten taitosten näyttävät parhaiten esillä, mutta voit käyttää muita vaihtoehtoja.

Paneeliin muodostuu suuria taitteita, jos asennat pienempää silmänräpäintä, pienet - jos sijoitat enemmän renkaita lähemmäksi toisiaan.

Verhot, joissa on suuret taitokset, näyttävät hyvältä olohuoneessa, makuuhuoneessa.

Ne luovat rennon ja rennon ilmapiirin. Verhot, joissa on pienet taitteet, vaikuttavat vaikuttavalta. Ne ovat hyvin muotoiltu satiinista, satiinista, ohuesta tulleista.

Sormusten verhoja on eri malleja. Oman ainutlaatuisen sisustuksen luomiseksi voit kokeilla kankaita, väriyhdistelmiä, verhoja, sisustusta.

Ompelu verhotuulettimilla - modernit design-ideat (50 kpl)

Luominen sisustus, tehdä ilman verhoja ikkunoissa. On välttämätöntä valita oikea verhot, koska se riippuu niistä mukavuutta huoneeseen. Kirjoita estetiikka ja eleganssia sisustus olet sokea silmukat. Tämäntyyppinen verhot erittäin helppo suorittaa.

Silmukat - se silmukoita pyöreä epätavallinen muoto, joka on liitetty verhot.

Rengasta silmukat ovat muovia tai metallia. Käyttäen painamalla tekniikka, ne tuodaan yläosaan verhot. Koska tuote ilmaisuja oikean tasainen ja taittuu.

Valokuvat - 1 on kaksivärinen verhot Sirkat

Photo - 2 raidallinen ja paksut verhot silmukat

Photo - 3 Classic verhot Sirkat

Photo - 4 epätyypillisten ratkaisuja verho sirkkoja

Valokuvat - 5-värinen verhot silmukat

Tärkeää! Kangas ei kuluta prosessissa eliniän verhot, ja koska erityispiirteet muodostumista taittuu, verhot helposti hallita.

Mitä läpivientisuojukset? On olemassa useita erilaisia ​​silmukoita, jotka ovat ominaisia ​​seuraavat piirteet:

 • silmukat halkaisija - välillä 1 ja 4 cm;
 • muoto - ympyrä, neliö, suorakulmio,
 • rakenne - matta, kiiltävä;
 • väri - myynnissä on valkoisia, kahvi, vihreä, keltainen, metallinen.

Vihje! Valitsevat tämän tyyppinen sarana, mieluummin muovia elementtejä. Ne eivät ole hapettunut, eivät naarmuta räystään, ovat edullisia.

Materiaali on kaikille. Se näyttää upealta pellava tuotteita silmukat, pitkät ja lyhyet verhot. On välttämätöntä päättää tyyli huoneen, jos tiedetään, valitse kauniit verhot ei tee vaikeuksia.

Photo - 6 Pellava verhot Sirkat

Valokuvat - 7 satiini verhot Sirkat

Photo - 8 organza syövyttämällä Sirkat

Valokuvat - 9 Verhot läpivienti puuvillan

Asiantuntijat neuvovat ripustaa verhot silmukat on sisätilojen tyyliin:

Jotta nämä renkaat ovat hyviä Japani, Roman ja klassinen verhot. Voi yhdistää erilaisia ​​verhot. Jotta helppokäyttöisyys verhot kahden kankaita: yksi - valo (tylli, puuvilla), toinen - raskas ja tiheä (pellava, sametti, puuvilla). Mutta niin lambrequin verhot eivät täsmää, muuten se piilottaa tärkein etu verhot.

Valokuvat - 11 valmista verhot keittiöön Modern

Valokuvat - 12 Roman kaihtimet ja verhot vuonna läpivienti

Valokuvat - 13 Verhot raksi valkoinen ja punaisen sävyt

Valokuvat - Verhot raksi 14 yhdessä läpinäkyvä verho

Photo - 15 läpikuultava verhot verhot päälle Sirkat

Miten ommella verhot silmukat omin käsin

Verhot läpivienti tylliä käsillään suorittaa helposti kotona. Jotta kunnolla ommella verhot täytyy osata tehdä laskelma kudoksen ja oppia oikean määrän silmukoita.

Muodostamaan laskoksia korreloi oikein leveys materiaalin pituuden räystään 1-2-m. Tätä tarkoitusta varten leveys verhot, kerrotaan 1,5.

Ongelman ratkaisemiseksi määrä kankaan suorittamaan laskennan silmukat. On tärkeää ottaa parillinen määrä silmukoita, koska tuotteen reunoja on asetettava tiukasti seiniin.

Tärkeää! Jos otat pariton määrä reunat tuote ei käänny kohti seinää ja huoneeseen. Tämä johtaa vikoja lopussa, mikä ei ole oikein.

Valokuvat - 16 on kirkas verhot Sirkat

Valokuvat - 17 Käytännön verhot Sirkat

Valokuvat - 18 Verhot läpivienti kanssa tyulyu

Valokuvat - 19 hengen Verhot läpivienti

Valokuvat - 20 Verhot raksi tavallisella näytöllä

Muistaa, mitä suurempi etäisyys silmukat, suurempi taittuu saadaan. Reunasta kappaleelta ennen ensimmäistä grommet vetäytyä noin 7 cm.

On kaava, miten laskea tarvittava määrä silmukoita:

X = (L - 2b) / c + 1, jossa X - soittojen määrä; L - leveys valmiin tuotteen; b - etäisyys keskustasta reunaan renkaan; C - leveys renkaat.

Tarjoamme sinulle yksityiskohtaisen askel askeleelta ohjeet ommella verhot.

Ennen kuin ommella, varastoida seuraavat työkalut:

Suorita toimintojen sarja:

 1. testata kangas kutistuminen (hieman märkä, kuiva ja rauta). Varmista, että liina koot eivät ole muuttuneet;
 2. lay raina, mitataan 2,5 cm: n yläosassa helma, 5,4 cm - pohjasta ja 6 cm Ompele rainan kummallakin puolella.
 3. sinetti yläreunan nauha, rautaa ja;
 4. Aseta kangas silmukka.

Ennen asennusta läpiviennit huolellisesti määrittää niiden sijainti. Ympyrä Grommet sisällä tarkkuutta tunnisteita. Jätä 2 mm ulkopuolella varaukseen piilottaa kehään, ja sen avulla sakset, leikkaa reikä. Seuraavaksi aseta verho sirkkoja helpompaa yksinkertainen - antaa alemmassa rengas, ja toisella puolella - ylä- ja snap. Jatka asentaa muita renkaita analogisesti.

Valokuvat - 21 on kirkas verhot Sirkat

Valokuvat - 22 Puuvilla verhot Sirkat

Valokuvat - 23 Curtain Organza päälle Sirkat

Valokuvat - 24 Verhot raksi lastenhuoneessa

Valokuvat - 25 beige verhot päälle Sirkat

Miten laittaa verhot reunalla? On kaksi vaihtoehtoa - kiinnitetty tanko, joka on asennettu rengas tai ripustaa koukkuihin tai köyden.

katso elävä mestarikurssi helpottamiseksi tehtävänä miten verhot ja miten lisätä rengas seuraavissa video:

Kun keittiö, rakastajatar sisältyy erilaisia ​​ideoita. Antaa roikkua tavallinen kiiltävä tai matta tuotteita sirkkoja, eri värejä. Suosittu kirjonta, solu, kaikenlaisia ​​koriste-esineet. Se näyttää hyvältä kontrasti kangas ja renkaat. Ikkuna keittiössä parvekkeen oven, sisustettu klassista väriä ja etnisten motiivien näyttää tyylikkäältä.

Valokuvat - 26 Tiheä kirkas verhot keittiössä

Valokuvat - 27 läpinäkyvä verhot keittiössä on silmukat

Valokuvat - 28 dekoratiivinen verhot organza on raksi suunnittelussa keittiön ikkunasta

Valokuvat - 29 Verhot keittiöön (taitekaihtimet ja kaihtimet silmukat)

Valokuvat - 30 Harmaa verho keittiöön on silmukat

Valitse räystään verhoihin Sirkat salilla

Valitessaan verhot sali, huomaa parametrit reunuslista. Loppujen lopuksi, siitä ja istuvaa kaihtimet riippuu lopullisesta yhdistelmä. Kangas Tangot, joissa silmukat on valmistettu puusta, metallista, muovista tai taottu. Kullakin menetelmällä on etuja. Verhot läpivienti tylliä näyttää hyvältä tahansa reunalla ennen kaikkea yhdistää se ominaisuuksia ja väriä kangasta. Muovi - suosituin, koska käytettävyys, alhaiset kustannukset ja muotoilu.

Valokuvat - 31 yhdistelmä kirkas verhot oleviin silmukoihin tyylikäs kromattu hylly

Valokuvat - 32 paksut verhot kukka koristeisiin muovinen läpivientitiiviste kielekkeellä

Valokuvat - 33 Pellava pimennysverhot oleviin silmukoihin puinen hylly

Valokuvat - 34 tyylikäs verhot metallin tasanteelle silmukat

Valokuvat - 35 Kolmen verho metalli räystään

On valikoima verhot silmukat makuuhuoneessa

Ostaessaan verhot makuuhuoneessa, pitää mielessä, että tämä on tilaa levätä, joten ne eivät houkuttele liikaa huomiota itseensä. Yleismalli verhot, joita käyttää kaikilla alueilla huoneen - se on verhot. Suuntaukset sisustus setti (klassinen, korkean teknologian, nykyaikaiset). On tarpeen sopivasti yhdistää rakenne, väri ja kankaan tyypistä. Esimerkiksi klassisessa suuntaan verhoja käytetään pastelli kiinteiden kudoksista (satiini, sametti) ja lastentarha sopivia kirkkaan värisävyn seiniin tai huonekaluja.

Valokuvat - 36 verhot pastellivärejä varten makuuhuone silmukat

Valokuvat - 37 Tiheä vihreä verhot makuuhuoneeseen Sirkat

Valokuvat - 38 hiomiseen satiini verhot Sirkat

Photo - Striped verhot 39 läpivienti makuuhuoneeseen

Valokuvat - 40 Hellävarainen ilmaa ratkaisu makuuhuoneeseen - verhot organza on Sirkat

Miten valita verhot silmukat värin olohuoneessa

Ostamalla valmiita tuotteita olohuoneessa, vilkaise valmistajan tuotemerkkejä Ikea ja Leroy Merlin.

Tyylistä riippuen huoneen, valita oikea sävy verhot:

 • yksinkertainen ja tyylikäs ulkoasu musta verhot sähkökatkos yhdistettynä kevyeen valkoinen tylli;
 • maalle tyyli tyypillinen Provencen ja käyttää web kaksisävelisen solu, esimerkiksi punainen ja sininen, vihreä ja turkoosi väri. Myönsi verho vaaleilla väreillä ohut kaistale;
 • tunnettu siitä, että käyttö Nouveau valon pastelli ja beigen;
 • hi-tech rakastavat harmaan ja viileä sävyjä.

Valokuvat - 41 tummansininen verhot raksi olohuoneeseen

Photo - 42 Valkoinen verhot raksi olohuoneeseen

Valokuvat - 43 tummanharmaa verhot kukka kuvioita rengasniitit olohuoneessa

Valokuvat - 44 tyylikäs verhot raksi olohuoneeseen

Valokuvat - 45 Epäsymmetrinen ohut verhot raksi persikka sävyjä

Valokuvat - 46 Verhot raksi olohuoneeseen

Photo - 47 Valkoinen verho kuviointia Sirkat

Photo - Striped verhot 48 läpivienti

Valokuvat - 49 Heavy tyylikäs verhot ikkunan olohuoneessa silmukat

Valokuvat - 50 kaavoitettu suihkuverho olohuoneessa silmukat

Verhot läpivienti sisustaa tahansa huoneeseen, antaa tyylikäs ja tyylikäs.

Lisää kommentti

"Muodostamiseksi oikea leveys materiaalin taittuu korreloivat pituus räystään 1-2-m. Tätä tarkoitusta varten leveys verhot, kerrotaan 1,5: llä."

Itse ovat ymmärtäneet, että kirjoitettu?

Verhot tilauksesta

Suunnittelu, koristelu asunnot, talot ja liiketilat. Korjaa monimutkainen osa.

 • Yhtiö "Project Design" tarjoaa palveluja tahansa monimutkaisuus alalla sisustus, arhite.

 • Sisustus: - luominen yksittäisten tyyli tilaa - 3D visualisointi - kaikille työntekijöille.

 • Teen laatu remontin, kohtuulliseen hintaan. Rakenna kivitalo sivuston.

 • Valmis lähtemään ulos riville tahansa monimutkaisuus. Yhtiö "BEC-Expert» (www.bek-expert.ru). Markkinoilla.

  Ilmainen ohjelma suunnittelussa talot

 • Mikä ohjelma valita suunnittelun keittiön?

 • Suunnittelu katto kipsilevy: 120+ asiaa ideoita jäljitelmä taivaalla Afrikkalainen savanni

  © 2007-2018 EtotDom - Keskustelu rakentamiseen ja korjaamiseen tilaukset

  Kun käytät materiaalia sivuston on

  hyperlinkki verkkosivuilla: etotdom.com

  Oletko varma, että haluat poistaa tämän kommentin?

  Oletko varma, että haluat poistaa kaikki käyttäjien kommentteja?

  Oletko varma, että haluat hylätä käyttäjän kommentti?

  Oletko varma, että haluat siirtää käyttäjälle kommenttiroskapostia?

  Oletko varma, että haluat siirtää käyttäjän kommentti roskakoriin?

  Valitse verhot makuuhuone silmukat

  Makuuhuone - tilaa levätä ja nukkua. Sillä on oma tunnelmansa, älä tule tänne asiakkaat eivät ole tyytyväisiä festivaalin. Makuuhuone - erityinen paikka, jossa jokainen voi rentoutua, olla oma itsesi. sisustus makuuhuoneita monitahoinen. Joku maistaa kirkkaita värejä, yksi on taipuvainen minimalismia, ja joku tärkeää - pehmeä ja mukava. Jokaisella on omat mieltymyksensä ja vaatimuksiin sekä tiloihin, ja kaikki osat sen suunnitteluun.

  Verhot läpivienti

  Tietyn kohteen, voit valita ikkunan tässä huoneessa. Niiden on oltava koristeltu verhot. Tämä edellyttää paitsi esteettinen, mutta myös käytännöllinen, koska henkilökohtainen elämä on henkilökohtainen ja muiden käytettävissä näyttää. Juuri silloin ihminen tuntee olonsa turvalliseksi ja voivat rentoutua. Niinpä verhot makuuhuoneessa pitäisi olla kiinteä, että milloin tahansa he voivat olla verhon salata omaisuutta, joka on saatavilla vain tällä hetkellä.

  Verhot läpivienti

  Verhot monille huonetta. Riippuen sisustus, voit poimia kaikkein käsittämätöntä, ja alkuperäiset versiot. Tämä kausi on erityinen paikkansa suosio miehittää verhot silmukat. Heille ja pysäyttivät meidät mitä kaihtimet valita ja miten yhdistää ne yhteen tai toiseen suuntaan.

  Aloitetaan siitä, että verhot silmukat eroavat muista lajeista. Silmukat - se soi, useimmat niistä ovat metallia ja työnnetään hyvin kankaan. Mutta on myös esimerkkejä ulkoisesti isännöi. Suuri etu näistä renkaista on, että verhot voidaan helposti ja helppo tehdä.

  Kuten olemme sanoneet, suunnat suunnittelussa massan, mutta kaikki on mahdollista poimia verhot renkaat? Vastaus on selvä - kaikille. On tarpeen kunnolla yhdistää tekstuuri, väritys, tyypin ja materiaalin ominaisuuksista. Esimerkiksi klassinen puku verhot pastellivärit tiheä materiaaleja.

  Luonnollinen tyyli tyytyväinen luonnollisia ainesosia, kuten puisia renkaat ja luonnonmateriaaleja. Erityisen mukavaa verhot näyttää suurilla renkaita, jotka on kiinnitetty puinen räystäs. Pehmeys materiaali antaa enemmän mukavuutta. Lisäksi luonnolliset materiaalit ovat ihanteellisia makuuhuoneeseen. Loppujen lopuksi, kun levätä, ilmapiiri olisi pitänyt tehdä niin.

  East on vaativampi itsestämme kudoksia. Täältä löydät esimerkkejä kultaa renkaat ja raskas Brocade. Harmoninen yhdistelmä silmukat kirjonta materiaali ja tehdä makuuhuoneen ylellinen.

  Minimalismi helposti myöntää läsnäolo verhot suunnitelman. Mutta tässä kangaspala olisi sujuvaa, huomaamaton, ilman ylimääräisiä koristeita. Nämä verhot eivät aio luovuttaa ja ripustaa suora korostaen helppous ja yksinkertaisuus tyyliä.

  Provencessa, verhot silmukat, voit valita lyhyt, suuri renkaat saada alkuperäisen kontrastin. Näiden yksilöiden kerätty palkki tekee ulkoasua heidän "lämpöä" luonnostaan ​​vain maakuntien tyyliin.

  Silmukat - eivät estä fantasia peli. Siksi nämä tuotteet voivat täyttää kaikki nykyajan vaatimukset. Kuvassa täysin selvää, että on olemassa esimerkkejä tavallinen, kiiltävä ja matta. On kankaita etnisten koristeet, klassinen solun vesiväri tulosteita ja kaunis kirjailu. Alkuperäinen verhot on selkeä kontrasti.

  Esimerkiksi tumma verho suuret valkoiset renkaat tai päinvastoin, kevyempi, lähes valkoinen ware tummat leikata koko pohja, ja tummat sävy silmukat alkuun. Tällaiset verhot, jotta huone tyylikäs, ja siinä tapauksessa, että klassisten värien ja yhdistelmien, vieläkin tyylikäs.

  Lopulta käy ilmi, verhot sirkkoja - yleismaailmallinen. Sitä voidaan käyttää sisätiloissa riippumatta niiden koot ja mitat. Valinnan helpottamiseksi voit vilkaista kuva. Voi vain ihmetellä monimuotoisuus, monipuolisuus ja kauneutta esimerkkejä verhot renkaineen. Siksi oikea valinta pitäisi tarkastella eri tyylejä ja tyypit Ikkunareunustusten avulla näitä tuotteita.

  Sopia, makuuhuoneessa on erittäin tärkeä yleinen ilmapiiri ja mukava tunnelma

  Vaaleanvihreä verhot sisustus - nykyaikainen ratkaisu. Tämä väri on kirkas, ja

  Makuuhuoneeseen voisi lepoa ja rentoutumista, obustroy

  2 kommenttia levyllä "valitseminen verhot makuuhuone silmukat"

  Verhot läpivienti - loistava vaihtoehto suunnittelu huone. Ne ovat todella helppo avata ja sulkea ikkunan!

  Olen asunnossa, mukaan lukien makuuhuoneen verhot silmukat - mukavin vaihtoehto - mielestäni)

  Design ikkunoiden - olennainen osa sisätilojen huoneeseen, sekä tyyli.

  Tyylikäs verhot ja verhot voi sisustaa ja täydentää tahansa Inter.

  Ikkunareunustusten, on tärkeä osa sisustusta tahansa sijoitetaan.