Kuvia kipsilevykatot valaistus

Kipsilevykattoihin (175 valokuvaa)

Mitä ensin katseet tullessaan huoneeseen?

Epäilemättä tämä on katto.

Suora valkoinen katto on jo pitkään ollut merkitystä, ja suoraan sanoen tuo tylsyys. Monitasoinen kipsilevy - täydellinen ratkaisu.

Olemme laatineet kaiken tarvittavan päättää suunnitteluun tällaisia ​​rakenteita. Ja myös valita sijainnin sisäänrakennettu valo.

175 kuvia Sisäkattojen tehty kipsilevyjen makuuhuoneeseen, olohuone ja keittiö. Yksityiskohtaisia ​​ohjeita valinnassa ylärajan pieni koko huoneen. Ytimekäs ja helppokäyttöinen infographics valita muotoilu.

Kipsilevykattoihin tulevat kaikki muodot, värejä, malleja ja helposti sovi mihinkään tyyliin huoneeseen, onko klassinen tai moderni. Kannattajat yksinkertainen sisustus voi rajoittaa yhden tason koostumus, sekä niille, jotka haluavat luoda jotain ainutlaatuista ja luovaa, markkinat tarjoavat useita malleja kattojen valmistettu kipsilevy.

Duplex kipsilevykatot

Kaksitasoista katot antaa huoneen ylimääräistä tilavuus ja voit muuttaa muotoa huone on kirjaimellisesti totaalisesti, joten sisustus rikas ja hienostunut. Monimutkaisuus ja quirkiness välikattorakenteeseen riippuu vain mielikuvitus! Nämä katot ovat erityisen silmäänpistävä ja niittaamalla huomiota kävijöitä!

Äkilliset korkeutta tai sileä joustava linjat, sisäänrakennettu valoja tai epätavallisia värejä viimeistely - kaikki nämä ominaisuudet sisustus voidaan toteuttaa avulla kipsilevyä. Geometria katon avulla voit luoda minkä tahansa muodon: kulmat, kaareva, taivutettuna katkoviivoin. Riippuen sisäkatto huoneen voi myös maalata tai koristella stukkotöillä.

Avulla korkeuserot ja älykästä voidaan käyttää lisäksi menetelmä vyöhykejaon huonetilan. Ja on mahdollista korostaa vain muutamia koriste-esineitä, jolle haluat kiinnittää erityistä huomiota: sänky, baaripöytä.

Kaksitasoinen katot näyttää hyvältä lastentarha. Kipsilevy mahdollistaa rakentaa mitään lukuja katossa: kukka, aurinko, ulkomaalainen alus, pallo.

valosuunnittelu kattoon kipsilevyn

Päätehtävä valosuunnittelu vieläkin kattavammin kuin perustetaan erityinen tunnelma huoneeseen ja miellyttävä ilmapiiri. Suunnittelu vaihtoehtoja sen lukemattomia, mutta suosituimpia ovat LEDit ja LED-nauhat. Ne antavat pehmeän tasaisen valon, visuaalisesti syvyyden lisäämiseksi katon ja luoda ns vaikutus "kelluva". Kuvioiden yhdistely eri värejä hehku ja muotoja, voit keksiä oma yksilöllinen suunnittelu.

Tyypit valosuunnittelu:

Standardia. Tällaisen valaistuksen yksinkertainen toteutus: se melko yksinkertainen katto ja renkaat standardin roikkuu valaisimet.

Target. Sopivia vyöhykejaon tilaa, visuaalisesti erottaa eri osat huoneen toisistaan. Esimerkiksi paikassa poissa kotoa aktiivinen valo voidaan tehdä kirkkaampi ja rentoutumisalue - tummiin ja pehmeä valo.

Koriste. Kirkkaat kontrastivärit tai lempeä valo sävyt: hyvin mietitty valaistus, sopusoinnussa huoneen kalustus ja sisustus elementit auttavat luomaan halutun tunnelman ja juhlava tunnelma sisätilojen.

Kipsilevykattoihin keittiöön: suunnitteluvalintojen

Suunnittelu katto keittiössä käytetään useimmiten oikea geometrinen muoto. Pyöreä ulkoasu on hyvä korostaa huoneen keskelle, ja muuttaa täysin suorakaiteen katto muoto huoneen. Esimerkiksi kapea keittiöt suositellaan neliön muotoinen, joka visuaalisesti ulottuu seinän. Keittiö voidaan valita ja aaltoileva muotoja epätavallinen ja outo kokoonpanot vaihtelevat tavanomaisen soikio ja viimeistely käsittämättömän zigzags.

Varoitus! Kun keittiö, jossa matalat katot voida sijoittaa monimutkaisia ​​kuvioita, valitse yksi tai kaksi yksinkertaista kappaletta! Suunniteltaessa muoto kattoon, aina säätää mitat sisustus elementtejä, jotka kaikki näyttivät harmonisesti huoneen korkeus.

Suunnittelu katto valmistettu kipsilevy, paitsi dramaattisesti muuttaa sisätilojen keittiö, mutta hyvä, ja käytännön näkökulmasta. Kipsilevy on korkea kosteudenkestävyys, erinomainen äänieristys ja paloturvallisuutta, joka antaa sinulle kauneutta ja onnistuneen ruoan operaatio tulevina vuosina.

katto suunnittelu pienessä keittiössä

Kipsilevykattoihin on sijoitettava vain keittiössä korkeat katot tai keskimääräistä, kuin ne toteuttavat korkeus huoneen ja eivät heijasta valoa. Pienelle keittiö matala katto, voit tehdä kaksiportainen rakenne, tai vain lähettää hieman reunalla ympärillä kehä: se auttaa visuaalisesti yläpuolella "nostaa" katto ja tehdä tilaa enemmän ilmava ja vapaa. On mahdollista kokeilla väriä ja harkita erilaisia ​​värejä kullekin tasolle.

Mielenkiintoinen muotoilu menetelmä - niin sanottu "kelluva" katto. Kelluva vaikutus saavuttaa katon asennus toisen tason, maalivahti ilman näkyvää sivuseinät. LEDit on sijoitettu rakennetta siten, että niiden huomaamattomasti, vaan ainoastaan ​​näkyvää valoa.

Muista, että sisäänrakennettu kattovalaisimet tulisi sijoittaa tasaisesti koko keittiö, niin että kaikki toiminnalliset alueet kuuluivat.

Mielenkiintoisia ratkaisuja keittiöön 10 m²

Katto tupakeittiö: toimivaltainen kaavoitus

Mitkä seikat on otettava huomioon valittaessa katto muotoilu tälle epätavallinen tiloissa yhdistetty tupakeittiö?

Kuten olemme jo mainittiin, on tärkeää saada aikaan toiminnallinen vyöhykejakoon: työ (keittiö) ja lepopaikan (ruokailu-olohuone). Väliset rajat tilat voidaan luoda käyttämällä epätavallinen arkkitehtoninen katto rakentamalla eri geometrisia kuvioita tai riviä rajaaminen. Se auttaa voimistaa tunnelmavalaistus ja eri materiaalien viimeistelyyn kattoon keittiössä ja olohuoneessa.

Jakaa vyöhykkeisiin paitsi kattoon mutta seinät ja lattia. Leiki suunnittelun, kahtena eri elementtejä, korostaen yleinen tyyli! Tämä muotoilu tekee keittiön epätavallinen, trendikäs ja näyttää paljon mielenkiintoisempaa kuin standardi värin kattoon valkoista.

Miten saada kattoon makuuhuoneessa?

Sisätilat suosituin suunnittelussa makuuhuoneet katon rakenteet ovat aaltoilevat linjat ja epäsäännölliset muodot: ei olemassa! Joku koristelu ideoita, onko epäsymmetrinen pinta, pinottu friisit, mitaleja, kaaret, pylväät ja kupoli - kaikki tämä on totta ja täysin sovi sisälle makuuhuoneeseen!

Monitasoinen katot laatia, yleensä vain sängyn yläpuolella. Vältä kirkkaita värejä ja huomiota herättävä: sen suunnittelussa on rentoutua! Katot ovat lämpimiä, kirkkaita ja hillityt värit ovat parhaiten selviytyä tästä tehtävästä.

Oikeiden värien rikastuttaa sisätilojen pieni huone ja tehdä siitä tilavampi. Perinteisesti makuuhuoneessa katto on maalattu valkoiseksi. Mutta voit ajatella, ja jotain muuta mielenkiintoista: esimerkiksi vaalean sininen katto näyttää taivasalla. Toinen epätavallinen valinta makuuhuone - maalata enimmäismäärän keskellä syvää lämmin väri (esimerkiksi violetti), ja suorittaa linjat päässä sujuva siirtyminen värit seiniin.

Laajenna pienet huoneet on erittäin hyvä käyttää kiiltävä pintoja. mutta tämä ei pidä paikkaansa! Makuuhuoneessa on valoisa kiiltoa on vain häiritsevää, niin se on parempi mieluummin matta katot.

Vältettävä monimutkaisia ​​muotoja ja monitasoinen rakenteet: kasaantuu eri elementtien visuaalisesti kapea tila. Tämä viimeistely on voimassa vain silloin, kun tarvitsee erottaa toimintayksiköiden huoneen tai luoda aksentti tahansa ulkoasun.

Valitettavasti neliö tai kapea makuuhuoneen huoneistossa ei ole kaukana harvinaisuus! Tärkein ominaisuus tämän makuuhuoneeseen - korkeat katot, mutta korkeutta voidaan helposti säätää väriä. Lisätä visuaalisen korkeus sopii vaalean sävyjä ja tummat värit auttavat jopa "delete". Jos maalata seinät kaksi sävyä tummempi kuin katto - se tekee myös sen alle. Muista, että väri katon ja lattian on aina erilainen!

Älä pelkää kokeilla ja vapaasti käyttää enimmäismäärää kapeat huoneet ovat alkuperäiset värit kuten kirkkaat värit vaaleanpunainen, violetti, oranssi, kahvi väri.

Kattorakenteen tarvitaan upottaa paljon valonheittimet. Suuri määrä valoa huoneeseen luo illuusion tilava huone käytettävissä.

Alkuperäisen suunnittelun makuuhuoneeseen 12-14 neliömetrin

Kipsilevy - täydellinen tilaisuus toteuttaa kaikki alkuperäiset luovia ideoita lastenhuoneeseen.

Sen lisäksi, että uskomattoman suunnittelussa katto, joka on myös helposti mahdollista rakentaa oman, sillä on myös muita näkyviä etuja:

 • Yksi- ja monitasoinen katot voidaan yhdistää ja kattokruunut ja lamput, ja sisäänrakennettu valaistus, joka antaa riittävästi valoa huoneeseen ja auttaa jakaa se vyöhykkeisiin. Lisäksi Keski valaistus lastenhuoneessa välttämättä koko huoneen on oltava lisävalot eriasteisesti valoa. Tutkimuskohde olisi paras valaistu, nukkuminen vyöhyke on parempi tehdä tummempi, ja keskellä huonetta, jossa milloin tahansa aikaan päivästä paljon valoa, jättää tilaa pelejä.
 • Kipsilevyä, voit luoda mielenkiintoisia katot ja kalusteet muodossa eri muotoja, kuten perhonen, kukka, lentokone, linnut, että voit ajatella, riippuen lapsen edun.

Yksilöllinen suunnittelu ylärajan voidaan myös luoda avulla käsinmaalattu. Tämä menetelmä on vielä vähän tunnettu ja ei ole yleistä, mutta sen avulla voit toteuttaa minkä tahansa toive lapsesi ja tehdä tilaa todella erikoista ja rakas hänelle.

 • Valitessaan korjata arsenaali lasten makuuhuoneessa aina on suhtauduttava hyvin vastuullisesti. Kipsilevy Sama koskee luonnon ja ympäristöystävällisiä materiaaleja, jotta terveyden lapsen ei hätää.

Vinkkejä suunnittelu katto olohuoneessa

Rekisteröintiä katto olohuoneessa suunnittelijat kehotetaan käyttämään suunnittelussa geometrisesti oikeiden: se on kaikenlaisia ​​ympyrän tai hahmo, korostaen perusrunko enimmäismäärän huoneen.

Kipsilevykattoihin auttaa ratkaisemaan ongelman kaavoitus tilaa useisiin vyöhykkeisiin. Valonheittimet ja eri etätunnisteiden luovat erityisen ilmapiirin ja ja on viimeinen kosketus luoda ainutlaatuinen suunnittelu.

kattoon projektin pitäisi orgaanisesti mahtua tyyli huoneen. Esimerkiksi maa-tyylinen olohuone näyttää kiiltävä katto ainakin outoa, tämä vaihtoehto sopii paremmin korkean teknologian tai moderni.

Huone Hrushtshev - on yleensä pieni neliö huoneen katto jopa 2,5 metriä korkea ja lähes nolla äänieristys. Siksi suunniteltaessa tilat ja katot on valittava siten, muotoilu, jotka auttavat korjaamaan nämä ominaisuudet paremmin.

Sano "ei" suuri kattokruunu, mikä vain sotkua olohuoneessa ja tehdä siitä visuaalisesti alla. Kaikkein paras vaihtoehto - pieni alakaton, jossa on sisäänrakennettu paikalla valaistus: leviää valaistus visuaalisesti laajentaa tilaa. Suspensio rakenne voi tasoittaa äänieristystä, joka antaa tarvittavan zvukozaschitu.

Toinen mielenkiintoinen suunnittelu ratkaisu - Yhdistetyt kipsilevy ja kiiltävä katot, joka heijastaa valoa ja visuaalisesti "pripodnimut" kattopintaan.

Valitse värit lämpimässä valossa sävyjä. Ja jos teet katon ja seinien samanvärisiä, huone näytti razmoyut rajalla, ja se luo myös illuusion enemmän tilaa.

Alueella huoneen ensi silmäyksellä saattaa tuntua suurelta, mutta se on visuaalinen ja todellinen koko on enemmän riippuvainen katot. Jos ne ovat pieniä, ei ole tarpeen rakentaa monimutkainen kaksi- tai monitasoinen malleja, jotka visuaalisesti vähentää olohuoneessa: yksi kerros on riittävä. Alhaisen katto valita värit, jotka ovat kevyempiä kuin seinät tai Poquelin tapetti raitoja, jotka ovat visuaalisesti "nostaa" kattoon.

Valaisemaan suuri huone on suositeltavaa käyttää kipsilevy rakentaminen sisäänrakennettu kohdevalaisimissa, joiden tehtävänä vyöhykkeen ohjataan valaistus. Sitten voit säätää valon määrää jokaisessa huoneessa tarvittaessa. Esimerkiksi se sisältää vain kaksi valoa kaapin yläpuolella tai kolme valoa sängyn yläpuolella.

Master of kipsilevy kätensä

Jos on pienintäkään taitoja käsityötaitoa, kipsilevyä ei ole sinua haastava. On vain tarpeen tietää joitakin piirteitä kipsilevyt ja että tehdä niiden kanssa, kaikki suunnittelu- ja hyvin piilottaa katon alle kaikki puutteet loppuun. Kaikki tämä kuvailemmekin nyt.

Ensinnäkin sinun täytyy ottaa kartoitus työkalut ja tarvetta ostaa puuttuvat välineet ja materiaalit, kuten esimerkiksi suspensiot, ruuvit, profiili ja vaarna-kynnet. Profiili ota alle 4-metriä, jottei kohtaamaan tarvetta niiden rajapinnat.

 • Ensimmäinen kehys on asennettu taso on aina sama. Ennen Kipsilevy muuttuu täysimittaiseksi suunnittelu tulee asentaa yksinkertainen tason kattoon. Tehdä tämän katto osio laserilla taso ja etäisyydellä kymmenen senttimetrin paikka tärkein kattoon seinään profiili.
 • sisennys koko riippuu siitä, miten järjestetään katossa valaistus ja teknisten järjestelmien. Tarkasti määrittää kehyksen, käytä laser taso uudelleen.
 • Kiinnitä pitkittäisprofiilei-, asettamalla ne etäisyydellä noin 500-600 mm. Koko profiilit ovat yleensä kiinteitä, joten asennettaessa kattoon suuressa huoneessa tulee liitos ne toisiinsa erikoistyökaluja.
 • Yläpuolella katto- tekevät jousitus. Varmista ne ankkuri tai vaarna-kynnet. Kiinnittyvät ripustuslistat ja kiinnitä ne ruuveilla.

Kaikki nämä toimet edellyttävät, että äärimmäistä keskittymistä ja tarkkuutta mittauksissa. Nyt tärkein katto runko on edessämme herää kysymys uudestaan: miten on mahdollista, että juuri rakentaa brändin katto?

 • Ensin tehdä sähköjohdot, ilmanvaihto, viestintä, piilottaa kaikki johdot kattoon ennen arkit asetetaan. Reiät valaisimista voit tehdä ennen ja jälkeen asennuksen.
 • Jos huone ei ole aivan tasainen seinä, sitten kun asettamalla arkkia kipsilevy voidaan muodostaa huolimaton nivelet. Joten ennen kuin aloitat puuhastelun katto ja laskentataulukoita täytyy etukäteen karsia kevyesti sijoittaa nämä liitokset seinään tai huoneen nurkkaan vahvistaa oman listan mukava ja siisti. Aloittaa, ottaa ja hoitaa kaikki levyt erityinen pohjamaali antaa heille hyvän vedeneristys.
 • Jättänyt etäisyys muutaman millimetrin katosta seiniin, Kipsilevy arkit vapaasti "hengittää" ja sitten muuttaa muotoaan korkeissa lämpötiloissa.
 • Aloita kiinnitys levyt tukea pitkin kiskoja, noudata tiukasti shakki järjestyksessä: ensimmäinen arkki on tarpeen asentaa seinään ja seuraava - pitkittäisprofiiliin menossa ensimmäinen.
 • asennusvaiheessa on ohi! Nyt sinun täytyy tehdä reikiä turvaamiseksi kalusteet, putkistot ja muu viestintä.
 • Kattorappaus tulee aloittaa vasta alkuperäisen lika pinta on valmis. Käytä joka tunkeutuu syvälle nivelet: se auttaa tekemään Kipsilevy vahvempi ja samanaikaisesti käsittelee itse arkkien, estää homeen, sienten ja muiden mikro-organismien kattoon.
 • Asennus kipsilevyjen on valmis, se jää vain lisätä niitä kaikenlaisia ​​koriste-esineet ja koriste-elementtejä.

Tehdä prosessista ymmärrettävämmäksi, suosittelemme perehtyä videoinstallaatio on kipsilevykatot

Lue myös artikkelimme alakatot.

Miten saada kipsilevy taustavalolla

Yksi tehokkaimmista suunnittelutekniikoita - käytön valoefektejä. Usein se valaisee kohokohta sisustus. Kipsilevy valaistus - yksi yleisimpiä vaihtoehtoja. On hyvä, että se on haluttaessa voidaan tehdä itsenäisesti, omin käsin.

Taustavalo kipsilevy katto on piilossa ja auki. Avoin - kohdevalo jotka ovat kokonaan tai osittain näkyvissä. Piilotettu koska niin sanottu, että on näkyvissä vain sen valossa. Koska asennus kattoon kipsilevyn piilotettu valaistus alemman tason laatikot tehdä hylly, johon on sijoitettu valaistus.

Asentamiseen piilotettu valaistus laatikossa alemman tason tekee erityisen hyllyn alla valot

Hylly voi olla avoin tai suljettu, ja riippuen tästä, ja asema valonlähteen vaihtelee leveys ja valon kirkkaus nauhan kattoon.

Kuten valovirta vaihtelee muodon hyllyt ja valonlähteen

Suunnittelu ruutuun valaisemaan

Jotta tällainen laatikko valaisemaan kattoon tarvitaan kahdenlaisia ​​profiileja:

 • UD - oppaita. Ne asennetaan kattoon ja seinään, keskellä rakenteen ja kohdasta, jossa kaulus, jos se on säädetty.
 • CD - laakeri profiili jäykempi. Se teki telineeseen ja liittimet, johon on kiinnitetty kipsilevy.

laatikko suunnittelu valaisemaan kattoon giposkartonnogo

Esitetyssä suoritusmuodossa kuva yllä, hylly mitään lepää. Jäykkyys GCR tarpeeksi voit pitää lievä valoa. Tässä tapauksessa on otettava huomioon painoa valaistus elementtejä. Vakavin ovat loisteputket, mutta viime aikoina juurikaan käytetty, koska on olemassa muita vaihtoehtoja, jotka ovat edullisempia energiankulutuksessa ja helppo asentaa (LED nauhat, köysi valo).

On toinen rakenne. Täällä hylly poisto perustuu pitkänomainen risti. Jos edellinen muotoilu tuntuu epävarma, voit tehdä tämän. Vain tässä tapauksessa se vaatii hieman enemmän harjoittaja profiilin. Kuvassa - esimerkki järjestämistä kaksitasoista virtaus kipsilevyjen taustavalolla.

Järjestelmän kanavat salaisiin valaistus

Samoin, sama piiri voidaan toteuttaa yhdellä kerroksella suoritusmuodossa. Jos tärkein katto olet hyvässä kunnossa, voidaan tehdä vain kehä ruutuun. Esimerkki kerätään valaistus ruhon alla. Jäljelle jää sisäinen läppä ja helmassa alarungon.

taustavalon runko valmis pinnoitus GCR

Kipsilevy valaistus ei ole aina suora viiva. He vain ymmärtänyt helpoin tapa. Mutta samaa mallia ja tehdä kaarevia linjoja. On käynyt ilmi, erittäin mukava katto.

Esimerkki kahden tason valaistuksen

Vain suurilla etäisyyksillä päässä seinistä on tarpeen vahvistaa laakerin profiilin edelleen tai kattoon tai edelliselle tasolle profiilit. On helpompaa tehdä se avulla suspensioiden.

Suurilla taustavalo palkin leveys tukiprofiilit lisäksi kiinnitetty lujasti ripustimet

Kun suunnittelet tekemään taustavalo kipsi enimmäismäärä, on muistettava, että se on - ei valaistus, mutta vain tapa sisustaa huonetta. Valovirta on hajallaan. Aluksi se on fuusioitu kattoon, ja sitten tilaan. Ja yleistä valaistus huone on melkein ei lisätä mitään. Sitä voidaan käyttää visuaalisesti "nostaa" kattoon, joten se on yksi komponenteista sisätilan, mutta valaistus elementtiä ei voida pitää. On valaistus on huolehdittava erikseen: Asenna sisäänrakennettu valot, seinään tai perinteinen - kattokruunut.

Taustavaloa voidaan tehdä käyttämällä eri valonlähteitä, mutta on viime aikoina käytetty kolmenlaisia:

Tämä on sarja LED on asennettu sarjaan. Niiden erikoisuus muodostuu siitä, että ne syötetään 12 V tai 24 V. Tämä voima voidaan saada aikaan adapteri, joka muuntaa jännitteen kotiverkon 220 alempaan. Mitään nauha Mono luminesenssi (valkoinen, punainen, sininen, vihreä), jotka on nimetty merkinnällä SMD tai yleisten RGB.

Yksivärinen aina päästää samanvärisiä, väri universaali voi vaihdella. Working RGB-nauhat vain ohjaimen ja kaukosäädin. Käskystä kaukosäätimestä, ne muuttuvat värisävy (värien määrä voi olla erilainen - kymmenistä satoihin), joissakin malleissa voi muuttua, ja valovoima.

Mukaan tyypin suorituskyvyn LED Strip:

 • Tavanomaiset. Ei ole suojakalvon käytetään voivat olla kuivissa tiloissa vain.
 • Säänkestävä. Niiden pinta on täynnä lakalla. Sitä voidaan käyttää valaistu märkätiloihin - keittiö, kylpyhuone.
 • Vedenpitävä. Suljettiin polymeerin putki (kutsutaan Köysi), tai kotelo. Valaisemaan huonetta käytetään harvoin, useammin - akvaarioissa, uima-altaat, jne

Valinta tässä on selvä. Nostat nauhatyypin riippuen huoneen olosuhteissa. Lue lisää tyylejä, värejä, merkinnät voidaan liittää lukea täältä, ja puhumme mitä on hyvä tai huono, LED-taustavalo.

Ensinnäkin edut:

 • Pieni virrankulutus. Ne ovat hyvin taloudellisia. Ottaen huomioon, että se on - vain koriste, levitä paljon sen sisällöstä ei ole toivottavaa.
 • Ei lämmitetä. Bask voi vain virtalähdettä, LEDit eivät kuumene. Tämä on tärkeää, jos katto on puinen.
 • Pitkä käyttöikä. Vuonna tuhansia tunteja. Normaalissa virtalähteen sammua ne ovat hyvin harvinaisia ​​(alle voimasuhteiden, joita varten ne on tarkoitettu).
 • Alhainen hinta. Nauha SMD 35 * 28 pituus on vähintään 5 metriä ja tiheys 120 kpl / m maksaa noin $ 2-3. Suunnilleen sama määrä on tarpeen maksaa sovitinta. Kuitenkin tämä hinta AliEkspress. Kaupat kaikki paljon kalliimpaa (2-3 kertaa), mutta se ei ole rikki.
 • Helppo asentaa. Takapinnalle nauhan päällystetty liima-koostumus. Poistaa suojakerros ja on liimattu paikoilleen. Jos pinta on karkea, voit "ampua" niittejä ja sinkiläpistooli, mutta nauha itsessään on parempi olla booli.

Nyt haittoja. Ensimmäinen ja tärkein: LEDit jäykästi korostaa kaikki puutteita pinnalla. Koska katto loppuun laatuvaatimukset ovat erittäin korkeat. Toinen miinus: saatavuus sovittimia. Niiden on oltava jossain liittää. Luultavasti, siinä kaikki.

Tämän täytetty lasiputki inerttien kaasujen ja hehkuvan. Kirkkaus muuttuu virta, joka säätelee konvektorin. Nämä laitteet on asennettu joka 5 metriä, tehonkulutus - suuruusluokkaa 100 wattia, työskennellessään ei melua.

On myös tarpeen työskennellä jopa muuntaja: normaali jännite on riittämätön neon. Muuntajat laittaa joka 6 metriä. Mutta he ovat töissä voi surinaa, ja enemmän - lämmin ja sähkön tietenkin "vetää" melko hyvin. Koko järjestelmä kuluttaa aika paljon sähköä, joka yhdessä hauras putket ja suhteellisen korkea asennus monimutkaisuus tekee siitä ole kovin houkutteleva verrattuna LED.

Mutta viime aikoina oli neon johdot. He menevät suoraan säätimeen ja kaiken tarpeellisen - painaa nappia. Ne toimivat AA-paristoa. Mutta voima taustavalo kattoon vain ei riitä. Niiden käyttö voidaan yhdistää LEDit valaistuksen sisäosissa.

Valaistus- kattoon ympärillä kehä askel askeleelta kuvat

Tärkein katto plastered tässä suoritusmuodossa, koska ensimmäinen porras ei. Kiinnitetty vain kehä laatikko: korkeus jo pieni ja 7-8 cm tarpeen järjestämistä väärän kriittinen.

laatikot Valaistussuunnitelma

Lähellä vasenta ikkunan paikka räystäs kanavan leveys 60 cm, suhteessa tärkein kattoon pois 12 cm reunan korkeus on noin 5 cm, ulkoneva osa - 6 cm, valmistettu nurkan pyöristyksen.

Järjestelmä taustavalo bin poikkipinta

Menetelmä valitaan ensimmäinen - vaihe valaisun ilman tukea. Koska valaistus on suunniteltu normaalista LED-nauhat, sen kantavuus on enemmän kuin tarpeeksi.

Tee ensin jälkiä kattoon. Kaikki mittojen luoda käyttäen maali vetää virtajohto. Huomaa, että viiva asetetaan kattoon etäisyydellä 54 cm, 60 cm ja ei, kuten ensimmäisessä järjestelmässä. Se on saatu, kun otetaan huomioon, että vaihe siirretään eteenpäin 6 cm.

Maalilla johto tehdä jälkiä kattoon ja seiniin

Kun piirustus säteiden keskus ei pisteessä, jossa profiili on kiinnitetty, ja ulkonevan vaiheet: jotta elementti voi olla vaikuttava.

Miten tehdä käyrä kattoon

Hakemus opas linjat on kiinnitetty tyyppi (CD tai PNP merkinnän). Asennettu tappien 50 cm: n välein. Porat heti läpi metalli. Laita kansi kiristetty vaarnat.

Ääriviivat laatikot vuorattu profiileja

Jos se on tarpeen muodostaa pyöristys seinät (sivulevy) lovetut profiili, loput säilyy ennallaan. Sen jälkeen profiili voi olla mahdollista antaa ulos kehän.

Etupuolella oppaan profiilin kattoon kipsilevyn kiinnitä kiinnitetyistä kaistanleveys on 12 cm. Tämä on taka hylly meidän laatikot. Se on kiinnitetty kehän ympärille ruuvit ruuvi etäisyydellä noin 10 cm.

Kiinnittää kaistale 12 cm leveä kipsilevy

Kiinnitä ikkuna nauhat, joka sulkee merkkijonon verhotangot

Takana asetettu kauluksen vuori pystysuora telineet CD-profiilin (katto). Niiden pieni pituus - 9,8 cm: n (12 cm korkeus kanavan, miinus 1 cm asennus profiilit ja jopa miinus 1,2 cm GFC paksuus ruuvattu alla).

Kukin segmentti alaosa on leikattu. Sivuseinät poistetaan, niin että oli mahdollista kiinnittää yksi ohjain profiilin. Seurauksena sen alemman hylly tulisi olla samalla tasolla profiilin, pultattu seinään. Vaiheinen asennus pystypuut - noin 40-50 cm.

Pitkin kehä kiinnitä lyhyt pystysuora kappaletta

toinen näkymä

Seuraava vaihe: kiinnitä profiilia PNP, joka on pohjassa pieni vene. Hän on myös asetettu ruuvit korkeutta 10-12 cm.

Vieressä jatka asennusta vaakasuoran crosspieces, joka pitää GCRs peittäneen laatikon pohjaan.

Asentamalla vaakasuora sillat

Ne yhdistävät kaksi opas profiili: yksi, joka on pultattu seinään, ja joka on liitetty tärkeimmät kiskoon. Valmistettu tukiprofiili jaolla 40-50 cm.

Kerääntyvät kehä

Getting puhdistumaan säteet. Nauhat taivutettu vaadittuun liikeradan ottaa Kipsilevy nauhan leveys on noin 15 cm. Viiltää se välein 5 cm ja tauon kipsi. Antaa kokkareita kipsi, joka on säilytettävä aluksella.

Viiltää 5 cm välein pahvi yhdellä kädellä ja rikkoa kipsi

Nyt kiinnitä nämä kappaleet profiiliin. Jokaisen palan - yksi ruuvi suunnilleen keskellä leveyttä, jotta ei räjähtää.

Kiinnitä leikata kaistale

Laserilla sietokyvyn merkintä korkeus sisäpuolella. Jos laseria ei tasata, veden ja laittaa lyijykynällä.

Sitten ottaa pala tukiprofiilin 9,8 cm pitkä, vain leikata hänen edessään ja ylhäältä ja alhaalta. Noin keskellä kaaren alamme yksi reuna profiili on kiinnitetty ruuveilla.

Miten saada pyöristystä

Sitten ottaa palan viipaloitu palasiksi profiilin (kuten teimme muodostumista ympyrän kattoon) ja kiinnitä merkkiin.

Valmiin pyöristäminen "sisällä"

Nyt ylimääräiset palat kipsilevyn voidaan poistaa. Ne on leikattu samalla tasolla alareunan profiilin, siisti viilto paperi ja katkaisemista pieniksi paloiksi.

Leikkaa ylimääräinen kappaletta

Niin se näyttää eri näkökulmasta

Seuraava vaihe valmistuksessa kipsilevy katto valaistus - kipsi. Kitattavan katto ja tärkein vanteen. Se on kätevin tätä hetkeä. Myöhemmin arkistointi estää pohjalle ja ulkonevat räystään.

Shpaklyuem jalkalista ja katto

Seuraavaksi alkaa ommella alla. Nauhan leveys - 60 cm. Leikkaa ja kiristä ruuvit. Menettely työtä gisokartonom standardia. Joitakin selityksiä vaaditaan ainoastaan ​​ompelussa kulmat.

Kiinnitä levyn, josta tulee hyvä kulman ja ulkomitat hieman suurempi kuin haluttu kaarevuus

Se on parasta leikata pois neliö, sitten leikkaa sitä yhdellä kädellä. Ensinnäkin kiinnitä se oikealle. Sitten, hitaasti, kaaren, maalaus reunan halutun muodon.

Piirrä muoto ja karsia

Ensinnäkin, voit piirtää, niin tämä rivi purra pieniksi paloiksi. Väärinkäytöksiä sileä tapetointia veitsellä.

Seuraavaksi kiinnitä opas profiilin. Tähän on kiinnitetty lisäksi reunuksen, joka sulkee taustavalon.

Kiinnitä opas profiilin reunalla

Ei uutisia: Sillä pyöristys bokovinki viilto, taivutus on haluttu halkaisija ja asetetaan paikoilleen kiinnittämällä ruuveilla.

Niin se näyttää alhaalta

Jos haluat tehdä LED-valaistus kipsilevy katto, on aika asentaa nauha. Niin se on hyvin epämiellyttävä. Se liimataan oikeassa paikassa, jossa jotkut ramppi tarvittaessa.

Nauha joukko kunnes ulompi asennuskaulus

Profiilin vieressä kiinnitettyyn Kipsilevy leveys 5 cm: n päässä ominaisuudet - asennus keskellä, eikä ylä- ja alaosan :. Liian pieni korkeus. Hanat liian tuttu. Notching nauhat kukin 4-5 cm, rikkoa alabasteri ja kiinnitä.

Tässä suoritusmuodossa, helpottaa työtä ja antaa katto valmis katsoa puolelle liimataan filee (katto listat). Variantit liimattu ja kytkentärasia ja seinän.

On vielä Putty kaikille ja saadaan aikaan tasainen pinta. Lähes kaikki. Kipsilevy taustavalaistu valmis, se pysyy perustaa erittäin kevyt. Mutta se voi olla erilainen.

Toinen vaihtoehto on nähtävissä video-muodossa, mutta työvalot.

Asennus kahden tason virtaus osoitetaan seuraava video. Vaiheet on esitetty kaavamaisesti, mutta kokoonpano ensimmäinen kerros on selvä. Joten se voi olla hyödyllistä.

Kuinka voin järjestää kipsilevy valaistus (kuvat)

Katto voi olla taustavalaistu ja puinen

Haluttaessa samalla tavalla voit tehdä seinät ja valaistus

Sulavat linjat upealta

Sisätilojen tyyliin hi-tech ja minimalistinen lähestymistapa katkoviivoilla

LED kattovalaisin valmistettu kipsilevy - aivan upea muotoilu menetelmällä. Sen valaistuksen hoidon pitäisi olla erikseen

Useimmat vaikutukset suoritusmuodoissa käyttäen erilaisia ​​valonlähteitä

Suoritusmuotoja valoa käytävällä

Kaunis, mutta vaikea suorituksessa

Enimmäismäärän kipsilevy kahden tason taustavalon

Kattovalaisimet makuuhuoneessa

Yhdistelmä linjat ja ympyröitä

Tehokkain ovat suoritusmuotojen yhdistelmät eri lamput

Katot salissa drywall roikkuu, roikkuu, valaistut (kuva)

Olohuone - huone, jossa koko sisustus on alkuperäinen, hieno ja unohtumaton. Mitä se tekee? On täällä, että omistajat ovat perhejuhlia, juhlia, tai vain jutella ystävien kanssa. Siksi ulkonäkö huone on täysin vaikuttaa vaikutelma isännät tilojen, osoittaa paitsi hänen makutottumusten ja tyylitaju, vaan myös sosiaalisesta tilanteesta ja erityisasema.

Ensimmäinen asia on kiinnitettävä huomiota kattoon loppuun. Sen yksinkertainen valkoinen pinta on pitkään ollut mikään yllätys. Suunnittelijat tarjoavat käyttää erityistä vaihtoehtoa - alakattojen valmistettu kipsilevyjen hallissa. Koska tietyt tekniset tiedot, rajoittaa materiaalin. Viime aikoina on tullut varsin Kysynnän lähinnä monenlaisia ​​sovelluksia, ja käytetään yhä enemmän erilaisia ​​päättyy.

Kipsilevy: yleinen käsite

Kipsilevykattoihin (kuva) huoneessa tuli melko usein. Niitä ei enää pidetä ylellisyyttä. Tällainen pinnan on kaikkein paras, taloudellisia, luotettavia ja suhteellisen nopea tapa. Tärkeää on myös, suunnittelu on herättänyt erilaisia ​​asiakkaita, ja kyky käyttää nerokkaan ratkaisun omassa huoneessa ollut erityinen rooli, on mahdollista lisätä merkittävästi luokitus kipsilevyä. Se asennetaan katot, seinät, soffits. Vihreä materiaalia voidaan käyttää missä tahansa huonetta: lapset, olohuone, makuuhuone, käytävillä, keittiöissä.

Muotoja kattoon malleja kipsilevyjen

Riippuen huoneen koosta ja korkeutta, voit valita eri kokoonpanoissa Sisäkattojen. Selvimmin erottaa yhden, kahden ja kolmen porrastettu. Ensimmäinen vaihtoehto - helpointa, se on useimmiten käytetty pinta tasoitukseen ja suojaa ennenaikaiselta halkeamien muodostumista.

Duplex katot salissa Kipsilevy - yleisin suunnitteluun. Ammattilaiset luoda malleja monimutkaisia ​​muotoja. Tällaisissa enimmäismäärät vahvistetaan alkuperäisen valot. Niitä käytetään usein myös kaavoitus tiloihin.

Kolmitasoinen asetettu olohuone riittävän korkea katto. Niiden muotoilu on erittäin monipuolinen ja monimutkainen. Tällainen suoritusmuoto voidaan kutsua viimeistely taideteoksen. Luoda omia se on vaikeaa, joten sinun täytyy palkata asiantuntijoita. Tältä pohjalta voidaan päätellä, että kolmen porrastetusti kattoon salia kipsilevyjen on kallein. Vaikka ulkoasu standardi huoneiston voit visuaalisesti muuttaa juuri tällaisten rakenteiden.

Taustavalo kipsilevykatot

Olohuoneeseen se ei ollut helppo alkuperäistä, mutta myös viihtyisä ja mukava, sinun täytyy valita oikea tyyppi valaistus. Yleensä tämä huone on valittu suurin huoneeseen, niin standardi katto kattokruunu ei riitä. Se toimii enemmän rooli sisustus, eikä tärkein valon. Siksi ihanteellisin ratkaisu olisi kuitenkin enintään kipsilevy valaistus huoneessa. Luotujen rakenteiden ansiosta on mahdollista yhdistää useita erilaisia ​​valaistus, kuten LED nauhat, valonheittimet ja kattokruunut. Voit jakaa niitä, tarkoituksesta riippuen tietyn vyöhykkeen. Juoni huone varattu lukea kirjoja tai sanomalehtiä, tarvitsee kirkas valo, tv-alue - hajallaan, virkistysalue - vaimennettu ja pehmeä. Riittää kun orgaanisesti näyttävät kattokruunu roikkuu yläpuolella suuri pöytä ja kattovalaisimet - yli sohva. LED nauha antaa koko rakenteelle omaperäisyys ja ainutlaatuisuus, jonka sisätila voi hyötyä hankkia mystiikkaa ja epäkeskisyys.

Mitä se koostuu kattorakenteisiin?

Jotta voitaisiin rakentaa kipsilevykattoihin hallissa, on välttämätöntä ymmärtää niiden asennusjärjestelmä. Tätä tarkoitusta varten erityinen profiili, jolla on menossa erityistä suunnittelua, johon kuuluvat:

 • Tuentaelementeistä. He ovat vastuussa kaikista vahvuus katon ja ottaa täyden kuorman.
 • Cross-baareja. Asetetaan saada profiilit jäykkään alustaan.
 • Suspensiot - yksityiskohdat ovat vastuussa etäisyyden runkobetonin rajalle kattoon.

Nämä ovat peruselementit suunnittelu, mutta sen lisäksi ne on myös muita, jotka suorittavat tiettyjä rooleja. Niiden merkitys ei ole niin tärkeää, mutta silti niitä ei saa jättää huomiotta.

Katot salissa kipsilevyjen eivät ole vain ulos maasta, niin vakiinnuttaa itse materiaali on myös kiinnitettävä erityistä huomiota. Rikkoo tiettyjen teknologioiden voi vaikuttaa lopputulokseen aikaan kastike.

Kipsilevy - erityinen materiaali, joka antaa suunnittelijoille mahdollisuuden soveltaa erilaisia ​​ideoita. Työskennellä sen kanssa helposti tarpeeksi, tietäen teknologia ja sen soveltaminen johdonmukaisesti. Tämä rakennusmateriaali ansaitsee paljon positiivista palautetta ihmisiltä, ​​jotka ovat asentaneet kipsilevykattoihin. Malleja sali, tietenkin, valitaan käyttäen tiettyjä monimutkaisia ​​serpentiinimuoto yhdessä suorassa ja puhtaita linjoja. Joillakin alueilla, vaikutukset monistetaan avulla valaistuksen, ja sovellettu eri väriasteikko. Viime vuosina tullut varsin usein yhdistää kipsilevy rakenne alakatot. Tämä läheisyys lainaa omaperäisyys huone, tyylikäs ja elegantti.

Miten valita kipsilevyä? tekniset ominaisuudet

Kipsilevy kuin mikä tahansa muu materiaali on omat erityispiirteensä. Sen soveltamisala on riittävän suuri, mutta valmiiseen pinnoite on toiminut tarpeeksi kauan, ei järkyttää isännät muodostumista eri vikoja, on tarpeen valita oikea merkki kipsilevyä. Mitä sinun tarvitsee tietää tästä? Ensinnäkin taso huoneen ilmankosteus. Hyvin usein, katot salissa kipsilevyjen epämuodostunut kun se osuu veteen, esimerkiksi naapuri yläkerrasta oli unohtanut sulkea veden. Joskus yksityiskodeissa liian koholla kosteudesta on haitallista myös tällainen rakenne. Tällaisissa tapauksissa on tarpeen välittömästi saada erikoinen vedenkestävä kipsilevyä. Myös, ei haittaa on läsnäolo erityisen antibakteerinen pinnoite. Se suojaa ulkonäkö hometta, hometta ja muita ikäviä bakteereja.

On myös varsin tärkeä asia - ekologinen turvallisuus. Tuolloin osto on tarpeen tarkistaa -laatusertifikaatti, joka osoittaa materiaalin koostumus. Yleensä kipsilevy ei sisällä haitallisia aineita. Se koostuu kipsin, jonka molemmille puolille pahvi. Kuitenkin taju yrittäjät voivat mennä temppu alentaa ainekustannukset, joten on tärkeää varmistaa, ettei haitallisia aineita.

Edut kipsilevykatot

 1. Ihanteellinen tasoitus pinnoille.
 2. Ympäristöystävällisiä materiaalia.
 3. Se on korkea palonkestävyys.
 4. Kipsilevy katto huoneessa on hyvä lämpöä eristävä pinnoite.
 5. Grafiikoilla voi piilottaa mitään viestintää.
 6. Se lisää tason äänen eristys.
 7. Helppo asentaa.
 8. Monenlaisia ​​suunnitteluratkaisuja.
 9. Pinta kipsilevy voi kitti, maali, tapetti, listat.
 10. Mahdollisuutta tehdä koostumusten eri materiaaleista.
 11. Asennus valo: käytön monimutkaisia ​​muotoja ja ratkaisuja.
 12. Rakenteellisen lujuuden.
 13. Luotettavuus ja kestävyys.
 14. Esteettinen ulkonäkö.

Esimerkkejä sisustus kipsilevy katto kautta

Alkuperäinen suunnitteluratkaisut:

 1. Yhdistelmä eri materiaaleista rakentaa keskeytetty kipsilevykattoihin. Sali, mutta koska toinen huone, näyttää harmonisesti riittää, jos yhdistää jännitystä ja jousirakenteet, mikä on tarpeen noudattaa eri tasoilla.
 2. Monimutkaiset rakenteet ovat alkuperäisestä. Ne on valmistettu piirustusten kehittämä kokeneita suunnittelijoita.
 3. Kaksitasoinen katot mahdollistavat visuaalisen erottamisen huonetta tietyille alueille, kun taas niiden muoto, viiva ja suunnittelu voi olla aivan erilainen.
 4. Osittainen suunnittelu, lisävarusteena myös on oikeus elämään. Useimmiten se sijaitsee kehä huone. Ja keskellä voi tapetoida, laatat, listat. Yleensä tällaiset mallit rakentaa asennettavaksi lisää valaistuksen muodossa pistevalonlähde tai LED-nauhat.
 5. Koriste kipsi kattoon polystyreeni listat ja reunuksia. Tällaiset rakenteet riittävän esteettisesti miellyttävä ulkonäkö ja siten olla edullisia, joten niitä voi laaja joukko kuluttajia.

Valaisu enimmäismäärät: suunnittelijat tarjoavat

Johtuu siitä, että kipsilevykattoihin (kuva) huoneessa, on yleensä useita tasoja korkeus, on mahdollista tehdä koostumuksia eri valaistus tuotteita. Ainoa asia, että sinun täytyy tehdä - ennen asennusta mitata pituus ja leveys kaikki valaisimet ja kalusteet.

 • Jos monitasoinen katto rakentamisen, ledit voidaan käyttää.
 • Vuonna rakennuksia valot voidaan käyttää levittämään valoa ja roikkuu kattokruunu.
 • Spot lamppu on suositeltavaa asentaa jonkinlainen tarkkailemalla.

Katot salissa Kipsilevy - täydellinen vaihtoehto ympäristön viimeistely. Kiitos helppo asentaa, sileä pinta saadaan. Ja saattamaan valmiiksi riittää kunnolla käsittelemään nivelet ja peittää pinnan viimeistelyyn.