Kuvia ja nimet huonekasvien ja kukat

Ruukkukasvit, puutarhan kukkia, vihanneksia, puutarhanhoito

Ympäri vuoden syömme banaaneja - tämä on saatavilla eksoottisia hedelmiä, aromaattinen sellun heitä kuin aikuisia ja lapsia, on monia etuja. Monet eivät tiedä, se näyttää kasvi hedelmiä banaanit, on suuri ruohoinen palmu suuret lehdet. Luonnossa banaani voi päästä korkeus 10-15 metriä, kotimainen kääpiö lajikkeita, jotka eivät ylitä 1,5-2 metriä.

Koska suurin viherkasvien banaani herättää huomiota ensinnäkin koko sen lehtiä. Lehdet banaani elliptinen muoto sekä levyn leveys 30 cm ja pituus 1 metri. Arkki levy kirkkaan vihreä vapautunut Keski valo laskimoon reuna voi joskus olla purppuran värisiä värisävy.

Lehdet banaani esiin ylhäältä kasvava pisteen. Aluksi, uusi levy on rullattu putkeen ja etsii, sitten se avautuu vähitellen, ja sillä on kaareva kanta. Vähitellen alempi lehdet kuolevat pois tyvestä, ja kuivattiin varret muodostavat pörröinen runko todellinen palmu.

Soleyroliya - nöyrä huonekasvi, joka kasvaa kuin sammaleisessa courtines. Kyky kasvaa nopeasti ja kiristä herkkä versoja koko maan pinnalla potin muodostettu vehreät tyyny. Rihmamaisia ​​vihreä piiska tiheään kietoutuvat toisiinsa, ne peittävät pienet vihreät lehdet, jotka muodostavat pehmeän matto vihreä.

Soleyroliya tai Gelksina - ainoa laitos laatuaan, kuuluu perheeseen nokkosen. Luonnossa vihreä mattoja rönsyilevän soleyrolii nähdään Välimeren metsien ja kosteassa maaperässä rannoilla jokien ja lampia. Nimi tämän lännenmaarianheinä annetaan kunniaksi tutkimusmatkailija kapteeni Soleyrolya, löytäjä uuden maa kasvisto. Tender vihreät gelksiny niin tyytyväinen asukkaat suurten kaupunkien että potit vihreät tyynyt alkoi ilmestyä kodeissa New World, ja myöhemmin ympäri maailmaa.

Ulkona on groundcover kasvi voidaan kasvattaa vain alueilla, joilla lämpimässä kosteassa ilmastossa.

Azalia - talvi kukka huone

atsalea kreikaksi tarkoittaa "suhoy9raquo, koska kukinnan jälkeen pensas näyttää kuihtuneet pieniä lehtiä ja lukuisat kulmikas ruskea oksia. Atsalea transformoidaan kynnyksellä kylmänä oksilla muodostunut paljon nuppuja, ne auki kerralla ja pensaissa nastoitettu kirkkaan herkkä kukkia, jotka voit antaa ylellinen kimpussa.

ihmisarvoa atsaleat paitsi kauneutta kukkia talvella, kun useimmat huonekasveja on kehno tilanne, mutta myös kesto kukinnan. Jokainen kukka pensas pitää 2-3 viikkoa, mutta koko Koriste kukinnan atsalea tallentaa jopa kaksi ja puoli kuukautta.

Koska sisäilman kasvi atsalea hassu kukka, rikkoo sääntöjä hoito- tai epäedullisissa olosuhteissa kasvin nollaa nuppuja, kukkia, lehtiä ja kuolee. Oston jälkeen atsalea kotiin hoitamaan mukaisesti seuraavia sääntöjä:

Jotka olivat onni vierailla Havaijin saaret, hän varmasti kiinnitti huomiota kaunis tuoksuvia kukkia frangipani, heistä tekevät perinteisiä kaulakorut, joka suoda saapuville vieraille, käyntikortin suosittu trooppinen keinona. Havaiji ja muut lämpimissä maissa Plumeria kasvavat kaikkialla, kukkivat pensaat Kasvien puistoissa, puutarhoissa, asukkaat kukkia koristavat hänen hiukset ja vaatteet.

1

Frangipani asuu trooppisilla ja subtrooppisilla alueilla Amerikassa - Meksiko, Venezuela, näistä paikoista, tämä kasvi otettiin ja levinnyt kaikkialle.

Suvun Plumeria (plumeria) Se on noin 10 lajia, kasvien nimetty ranskalaisen kasvitieteilijä Charles Plümer eläneen 17-luvulla. Mutta aiemmin 16-luvulla, tämä kasvi on nimeltään "franzhipani9raquo, nimi, henget, luotu pohjalta väri maku. Italian tuoksu luotu ja nimetty kunniaksi itselleen. Spirits olivat suosittuja Euroopassa ja ihmiset ovat kiinnostuneita näitä kauniita kukkia, jotka on nimetty henget "franzhipani9raquo;.

Kukka huone plumbago tai plyumbago

Ei monet pussitettu kukat kukkivat erinomaisesti myös plumbago tai plyumbago. Sitä käytetään kasvi ampelnoe tai curling, pitkät varret kuten viiniköynnösten voi saavuttaa pituus yli 1 metri ja kiinnitetty tukeen lanka, baareissa tai kaiteet tikkaat.

Suvun kasveista lyijykukkakasvit (Plumbago) kasvaa tropiikissa, joten meidän ilmastomme, nämä kukat voimme kasvaa vain kotona. Viljelmässä huoneen kaksi yhteistä laji: Plumbago sininen tai auriculate (P. Aurieulata) ja vaaleanpunainen plumbago tai Intian (P. indica). Näin ollen ensimmäinen laji on kukkia taivaallisia varjossa, ja toinen on kirkas pinkki. Muuten, nämä kaksi lajia ovat samannäköisiä ja huolehtia heistä on sama.

Tseropegiya ei usein löydy kotona kokoelmista huonekasvit, tämä johtuu liian vähän tietoa kuvausta, hoito ja kasvatus kotimaisen kukan. Koristeellinen laatu tseropegii on alkuperäinen ulkonäkö kasvi, kauneus, lehdet, epätavallinen kukat joka korostaa ampelnye muodossa.

Rhode Tseropegiya (Ceropegia) Se sisältää noin 160 lajia ja kuuluu perheeseen Asclepiadaceae. Nämä kasvit ovat luonteeltaan jaettu kuuma mantereilla Afrikan, Kaakkois-Aasiassa, Intiassa, Australiassa, ne viittasivat mehikasvit kykyä selviytyä kuivassa ilmastossa. Tällä tseropegiya loistava tunne, kun kasvanut kotona, tuo kuivaa ilmaa tasainen, epäsäännöllinen kastelu, tuholaisia ​​kestäviä.

Ja sipulimainen kukat ovat kasveja, jotka on lamppu on muunnelma alkuperäisestä paeta tai pohjapinta levy, suljettu mehevä asteikot - pohjien lehdet. Käyttöiän aikana lehdet ja kertyy pitkin ravinteita maahan - vaa'an ja kuoleman jälkeen lehdet, uusi kausi vaakojen kulutetaan ravinteita kasvua varret ja uusia juuria, lehtiä ja nuput nuolia.

Sipulimainen kukkia voidaan jakaa kahteen ryhmään - puutarhakasvit, jossa sipulit istutetaan avoimella alueella voi talvehtia ja kasvaa yhdessä paikassa useita vuosia ja huonekasvit, se lähinnä lämpöä rakastava kukista, sipulit eivät kestä negatiivisia lämpötilat talvella. Puolestaan ​​pussitettu sipulikasveja voidaan jakaa ikivihreä, säilyttäen lehdet, vaikka lepoaika ja kasvien sipulit kukinnan jälkeen kulkee tilaan täydellistä lepoa täydelliseen musertava pois maasta osan.

Suosituin sipuli kukka huone - jossa on paljon Hippeastrum hybridit ja lajikkeet. Mutta täällä me keskitymme harvinaisia ​​kukkasipulit joka voidaan istuttaa ruukkuun ja kasvaa kotona ja nauttia valoisa ja kaunis kukinnan.

Nimet ja kuvat harvinaisten kukkasipuleita kasvaa ruukuissa kotona:

Hiomakone Dracaena bambusta tai onnellisuutta

Koska lahja kukkakimpun voidaan esittää roomed bambusta tai bambusta onnellisuutta, itse asiassa varjolla myydä leikata bambu varret Dracaena Sander (Dracaena sanderiana). Tämä kasvi on symboli onnea ja vaurautta, houkuttelemalla rahaa taloon, sitä enemmän kasvi koostumus, vahvempi vihreästä robotista. Varret Dracaena hyvin samankaltainen bambu, ne ovat sileitä, kirkkaan vihreä, vaalean ruskea kavennuksia säännöllisin väliajoin.

Dracaena Sander Se on niin sitkeä kasvi, joka leikkaa sen versot voivat kasvaa vuosien mittaan maljakko vedellä, heidän topit ja herätä munuaiset alkavat kasvaa uusia vehreässä versoja. Leikkaus varret kuten bambusta sauvat voivat olla eri pituus 5 cm ja yli metrin, ryhmä talteen ja sidottu nauhalla tai kierteisesti kärki. Dracaena ituja ovat aina suoraan ylös, jotta he ottivat spiraalin muodossa, nuoret versot on sijoitettu joustava spiraalimainen kaareva putki.

Kausikaktukset - kukinnan kaktus forest, sitä kasvatetaan suuria määriä niin koti kukka. Tämä mehikasvi on helppo pidä sekoittaa samoin suosittu sisä kukka - Schlumberger tai The Decemberists.

Erottaa decembrist kausikaktukset ja voi olla muodossa kukkia, kukkia kausikaktukset symmetrinen, kun taas The Decemberists kaareva, yksipuolinen. Mielenkiintoisin lajike - se kausikaktukset Gertner (kausikaktukset Gaetnery) c kirkkaan punainen kukat, kausikaktukset Greaser (H. Graseri) ja kausikaktukset vaaleanpunainen kukat violetti sävyjä. Nämä varret muodostuvat tasainen segmenttien pituus on 2-5 cm, kuten The Decemberists, mutta enemmän pyöristetty muoto ja punertava värisävy.

Kausikaktukset kasvaa kotona kuin ampelnye kukka roikkuu kukkaruukku tai padassa jalustaan.

Tästä ryhmästä kukkivat kasvit poikkeavat ulkonäöltään muunlaista - kausikaktukset salikornievidnaya (kausikaktukset salicornioides). Tämä kasvi on pieni holkki 40 cm korkea ja lukuisia oksat.

tuntokasvi lämpimissä maissa Etelä- ja Keski-Amerikassa pidetään rikkakasvien, tämä kasvi on levittävät itse kylvö joukkona, täyttö jokien ja metsiä. Me Mimosa voi vain kasvaa huonekasvi. kukkakauppa piti viehättävä kukinnan Mimosa, vaaleanpunaiset kukat muistuttavat ihkupallerot , koska pienet capitate kukinnot kerätään paljon pieniä kukkia pitkä violetin-pinkki heteitä.

Kukinta Mimosa voi koko kesän, pörröinen vaaleanpunainen pallot pidetään pari päivää julkistamisen jälkeen, mutta laitos jatkuvasti muodostamalla uusia silmuja. Kukinnan jälkeen, siemenet palot muodostetaan.

Houkuttelevuutta Mimosa lisätä herkän höyhenpeitteinen lehtiä, jotka on muodostettu kevyesti kuin piilossa. Tämä ominaisuus on tullut kasvi suojassa vaurioilta heti eläin sopii Bush syödä tarjouksen lehtiä, he heti piilottaa. Mimosa lehdet lisätään öisin, koska tällä hetkellä ei ole fotosynteesi.

Kyky vastata napin tuntokasvi saanut nimensä.

Huonekasvit luettelo (otsikot) valokuvista

Lähes kaikki kotimaiset kasvit syntyneet kaukaisista maista. Ja jokainen niistä edellyttää yksilöllistä lähestymistapaa. Yksi tarvitsee aurinkoa, ja toinen voi kuolla sen vaikutuksista ja parempana varjossa. Jotkut vaativat runsaasti kosteutta, ja on niitä, joista emme saa unohtaa. Ja mielellään istuttaa viljelijälle laatuaan, on tarpeen tietää säännöt tarvitaan hoitoa. Harkita hakemiston suosittuja huonekasveja.

Luokittelu huonekasvien

kaikki lemmikit Kasveja voidaan jaettu 4 ryhmään, joilla kullakin on omat erityispiirteensä ja ominaisuuksia. ryhmään:

 • taiteen ja peitettyjä. Tämä ryhmä, jos noudatat sääntöjä hoitoa pitkään on kukkakauppias. Lehdet ovat enimmäkseen ympäri vuoden vihreä. Ainoa asia on, laji, joka talvi olisi palautettava viileässä huoneessa.
 • koriste- ja kukinnan. Tämä ryhmä kuuluu pitkäikäisen kukkia. Jättää ne eivät kuole kukinnan jälkeen, vain joitakin lajinsa eivät ole yhtä houkuttelevia. Niistä ruukkukasveja tämän lajin yksin täytyy antaa jäähtyä talvi, ja jotkut kesäksi olisi puutarhaan.
 • koriste- ja kukkivat ruukkukasvit. Tällaiset lajit ovat pääasiassa erilaisia ​​asetelmia. Sen jälkeen, kun ne menettivät muodossa, ne on yksinkertaisesti sijoitettu. Mutta, jos mukulat joidenkin lajien lähteä, on mahdollista käyttää niitä ensi vuonna. Eli kasvi ryhmän koriste ja kukinnan voi olla lyhyt aika.
 • kaktukset. Se on tunnetuin ja suosituin. Varret niiden piikit ja karvat. Joskus on kaktukset ja tavallisia jättää meidät. Monet kaktus voivat kukkia. Ne ovat pitkäikäisiä ja melko vaatimaton.

Tarkastellaan otsikot liittyvät koriste lehdet, jotka arvostetaan kaunis lehtien sekä koriste- ja kukinnan, joka voi ylpeillä kauniita kukkii.

Tämä pensas, joka houkuttelee sen eksoottisen näköisiä. Hänellä on ruusuke lehtiä suoralla varret, kääntämällä lopulta putkeen. Riippuen ja ikä voi saavuttaa kolme metriä. Lehdet tämän kasvin kotiin vehreät pitkänomainen. Dracaena asianmukaista huolellisuutta sisäilmaan voi selvitä jopa 15 vuotta. Dracaena tyypit:

 • Dracaena arborea
 • Dracaena tsinnabarskaya
 • Dracaena deremenskaya
 • dragon-tree
 • tuoksutraakkipuu
 • Dracaena Godzefa

Dracaena - tämä vaatimaton pensas, joka ei aiheuta suuria ongelmia kukkakauppias, jos noudatat seuraavia hoitosuositukset:

 1. Dracaena photophilous kasvi, mutta se on tarpeen suojata sitä suoralta auringonvalolta.
 2. vesi-rakastava, tarvitsee runsaasti kastelua. Se on suoritettava, kun kuivuneet pintakerros maaperän noin 2 cm.
 3. ennen kastelua, on toivottavaa suorittaa irtoaminen maaperästä.

Se viittaa havupuu viljelmiä. Ei nirso hoito, tottunut uuteen paikkaan helposti. Hän on erittäin rakkaus valon ja ei pelkää auringonvaloa. Kun valo ei riitä Cypress voi hukkuvat. Se ei voi sietää luonnoksia ja voimakkaat tuulet, mutta huone jossa se kasvaa vaaditaan tuulettaa säännöllisesti.

Kasvi rakastaa kosteutta, joten on tarpeen spray, myös vieressä potin, voit laittaa astiaan vettä. sypressi Meidän on kasteltava säännöllisesti, Seuraa tätä päivittäin, jotta vältetään kuivumisen maaperästä. Talvella kastelukannu on vähemmän estämiseksi mätänevät juuret.

Cypress toukokuu-syyskuu, se tarvitsee ruokinta lannoitteita. Sitä voi ostaa erikoisliikettä.

Koriste ja kukkivat huonekasvit kaltaiset takia hienoja kukkia. He myös toisiaan eroavat ulkonäöltään, vaatimusten mukaisesti hoidon, haju. Esimerkkejä koriste kukinnan: Saintpaulia, akaasia, flamingonkukka ja muut.

Saintpaulia tai orvokit

Nämä huoneet ovat lähes täydellinen kukkia, koska ne kukkivat lähes ympäri vuoden, pääasiassa, ei ota paljon tilaa ikkunalaudalla. Tahrat eri värejä, ovat sekä hienovaraisia ​​sävyjä ja kirkkaita räikeä. Voit orvokit toi iloa kukinta niiden on luotava tarvittavat edellytykset. Ehdot hoidon orvokit:

 • tarkkailla lämpötilaa, jossa Saintpaulia kasvaa - on 21-22 0C.
 • Saintpaulia siedä vetoa.
 • täydellisesti kasvaa ikkunalaudalla kanssa läntisen ja itäisen puolin.
 • Kastelu tapahtuu vedellä ja puolusti pannulla tai niin, että vesi laskussa lehtiä.
 • kastelu liikunta maaperän kuivumista.

Alempi lehdet ja haalistuneen kukat lopetetaan. Jos Saintpaulia jousi saatiin toinen ulostulo, se on leikattu pois ja laittaa veteen.

Se on lyhyempi varsi, joka voi olla joko maan päälle tai. Lähtee vihreä väri, saavuttaen pituudet 15 cm, leveys 7 cm., kukat tulevat eri väriä. Ehdot hoito Anthurium:

 • Herkkä luonnoksia.
 • käsittävät kukka huoneen lämpötilassa 18-20 0C. Talvi välttämättä tarvitse eristää sitä lämmittimet.
 • ikkuna, pääsääntöisesti, se sopii itään kirkkaassa valossa.
 • jossa valon puute kasvi pitäisi korostaa loistelamput. Jos näin ei tehdä, lehdet tulee matala ja vaalean värin kukkia.
 • Säännöllistä kastelua on yhtä helppoa kuivaus ylemmän maaperän, mutta on muistettava, että kuivaus maaperän ei ole sallittua.
 • kasvi rakastaa kosteus, joten 2 kertaa päivässä, on toivottavaa suihkuttaa vettä ja tuuletetaan alueella, jossa on flamingonkukka.

Tämän acaulescent huonekasvi lyhyt juuri. laji:

 • Spathiphyllum kannolistny - eroaa niiden muunlaisen ihana tuoksu kukka. Lähtee vehreät. Kukkii keväällä ja talvella.
 • Spathiphyllum kukinnan - voivat kukkia ympäri vuoden.
 • Spathiphyllum Willis - sopivat erinomaisesti kasvaa sisätiloissa.
 • Spathiphyllum gelikonielistny - riittävän suuri, pääsee korkeus enintään 1 m.

Ehdot hoito Spathiphyllum:

 • huone kulttuuri sopii hajavalokeskiön, koska suoraa auringon aiheuttaa se polttaa lehdet.
 • lämpöä rakastava kasvi. Tarvitsemme Kesällä lämpötila - 18-25 0C. Talvi - vähintään 14 0C.
 • Se ei voi sietää luonnoksia ja kylmää ilmaa.
 • kastelu harjoituksen alkuun maakerros kuivuu keväällä ja kesällä kastellaan runsaasti, ja syksyllä ja talvella vähentää vain 1 kerran viikossa.

Huonekasveja, kuvia ja joiden nimet näet alla, kuuluvat koriste- ja kukinnan potti tyyppi. Toisin kuin edellinen laji että tällaiset sisäilman kukkia voi vain viettää aikaa asuinalueella. Jos kasvi alkaa hävitä, päivän kukkien numeroidaan.

Vain jotkut lajit voidaan tallentaa. Näin ollen, bost kasveja päästää, jotkut ovat edelleen, siirtämällä niitä jäähtyä, ja muut voidaan tallentaa muodossa sipulit kunnes seuraava lasku.

Lyhyt elinikä näiden viljelmien on tärkein haitta. Näitä ovat kukat kuten atsalea, krysanteemi, puansetiya, Gloksinia.

Sitä pidetään ikivihreä vehreässä kukinnan kääpiö kasveja. Tyyppisiä sisäilman atsaleat:

 • Intian atsalea. Korkeuden Tämän yhä vihreä pensas jopa 50 cm, lähtee hänen pieni, enintään 3,5 cm.
 • Japanilainen atsalea saavuttaa korkeus 50 cm, se on valkoinen kiiltävä lehdet, jotka ovat pienempiä kuin edellisessä laatuaan.

Perussäännöt hoidon atsalea huone:

 • se on täydellinen ikkunalaudalle itäpuolella. Tärkeintä sinun täytyy muistaa, että valon pitäisi olla hajallaan.
 • Se ei ole termofiilinen, joten 15-18 astetta on riittävä, ja kun orastava lämpötilan tulisi olla alle 0 ° C: 5-6.
 • se tarvitsee asianmukaiset kosteutta, tämä kasvi on usein tarpeen suihkuttaa kevyesti kylmällä vedellä pois sprinkleri. Kun atsalea kukka, spray tulisi huolellisesti, koska vesi, herkkä kukkia voi tummua, päästä ulos tilanteesta auttaa kontin vedellä, ympärille.
 • Kastelu tulisi olla säännöllistä, runsas kukinnan aikana.
 • Älä päästä välttämään mätänevät juuret.

Kaktukset - erillinen laji sisätiloissa viljelykasvien iloksi viljelijä sen kestävyydestä.

Riittävän suuri kaktus tummanvihreä varsi muodossa pallo tai sylinteri. tärkeimmät Toisin kuin kaikki muut kaktukset on läsnä nystyjä, jotka näyttävät neuloja. Juuret ovat yleensä pinnalla, mutta juuristo keskustassa menee takaisin. Tyypit kaktus mammillaria:

 • Mamilyariya Shide - pienoiskoossa, muoto kuin pallo, jonka halkaisija oli 4 cm.
 • Mammillaria krupnosochkovaya - tämä tyyppi on ominaista sen suuri koko, jopa 30 cm.
 • Mammillaria lumivalkoinen - on myös melko suuri lajeja.
 • Mammillaria Teresa - tämä laji kaktus kukat ovat hyvin suuria, jopa 3 cm halkaisijaltaan ja pääsääntöisesti, heillä on violetti väri.
 • Mammillaria piikki- - tämä cactus on keskikokoinen, yleensä ei haaroittunut muodossa sylinterin.

Perushoito säännöt:

 • photophilous kasvi, joten se tarvitsee riittävä valaistus.
 • Missään tapauksessa ei voida estää ylivuodon, se voidaan tappoi ylimääräistä kosteutta.
 • miellyttää kaktus kukkii keväällä, talvi on tarpeen asianmukaisen sisäilman kukinnan talvi.
 • on tärkeää, että maaperä mammillaria aina ollut löysä.
 • lannoitteiden tuotannon.
 • varoa ulkonäkö kaktus, koska sen juuret välttääkseen läsnäolon tuholaisten ja tautien.

Tämä on klassinen cactus jonka varren muodossa pallo, sylinteri. Kukat ovat hänen keltainen, pinkki, valkoinen, punainen. Tyypit Lobiv:

 • Lobiv Bakeberg -karlik harmaalla väritys varren. Halkaisija enintään 5 cm, väri luonnonvalkoinen kukkia.
 • Lobiv Bolivian - varsi muodossa sylinteristä, jossa on harmaa-vihreä väri. Korkeus tämän lajin cactus saavuttaa 10 cm.
 • Lobiv densispina - tämä cactus koostuu useista eri muoto varren, värin kukkia, piikkejä lajeja. Merkittävin piirre niiden suuren koon ja kirkkaat värit.
 • Lobiv zhazhoyana - tämän tyyppistä cactus on ominaista sen nodulaarinen varret on enintään 10 cm.

Perussäännöt hoidon huone kulttuuri:

 • valoa vaativat siis täydellinen paikka se - tämä on ikkunalaudalle etelälaidalla. Jos valo ei riitä hänelle, niin on varsi muodonmuutoksia, ja pudota neuloja.
 • Talvella lepotilassa ajan kulttuuri on tarpeen säätää viileyttä nuput.
 • kastelu tehdään vasta täydellisen kuivumisen maaperän potissa on kasteltava keväällä ilmestymisen jälkeen kukannuput, sitten heinäkuun puoliväliin mennessä pitäisi lopettaa kastelu, ja elokuussa uudestaan ​​jatkaaksesi vasta marraskuussa.
 • Kosteus Lobiv vaatimaton, ja sitä ei saa ruiskuttaa.

Tyypit ja nimet esittäneet viljelykasvien viljelijä voi itsenäisesti valita sopivin itselleen. koska riippuen huonekasvien eroavat vaatimuksista kotihoidon.

Pussitettu kukat kukkivat ympäri vuoden Kuvat (42 kpl) nimi ja hoito

Kukinnan huonekasveja valokuva ja nimi

Kiitos huonekasvit onnistumme luomaan asunnossa täydellisesti mukava paikka rentoutua tai päinvastoin, luovaa työtä, oppia sielun. Ruukku kukkia aina mahdollista helposti muuttaa ulkoasua huoneen, elvyttää se, tulee keskittyä sisätilojen. Monet kukinnan ruukkukasveja kuvia ja nimiä on esitetty, ovat suosikki asukkaat kotona, varsinkin jos ne ovat vaatimattomia, vähimmäisyhdenmukaistamista itsehoidon.

Kukkivat kasvit ovat vaatimattomia - alkuna aloitteleville puutarhurit

Tämän luokan kasvi on hyvin suosittu kukka maailmassa, he eivät odota isäntä, se imeytyy lasten hoidossa, aina katsoa siistinä, luoda viihtyisä ilmapiiri talossa.

Jotkut heistä eivät uskalla lähteä, jättäen hetki liike- tai vapaa, ja palatessaan matkalta täyttää lempiväreistäsi puuttuu huomiota, kastelu niitä, huuhdotaan kuumassa suihkussa ja lannoittaa.

violetti, Saintpaulia tai - se voidaan sijoittaa mihin tahansa Windows, paitsi Etelä (ei palanut lehdet), koska matala juuristo ei pidä voimakkaasti juotetaan liiallisen kosteuden juuret rot.

Silti tämä kasvi pidetään kompakti, koska väri on helpompi kasvaa pieniin ruukkuihin: juuristo zamokaet vähemmän, ja kukinnan kestää pidempään.

väri, tai Kolumbian kauneus - kukkivat mielenkiintoinen muoto kukkia jatkui talveen asti, niin kasvi tarvitsee lepoaika, jos se ei tarjoa, Kohler ei kukinta ensi vuonna.

Valmistautua lepoaika kukka versot leikataan, laittaa viileässä ja pimeässä paikassa. Kasvukauden aikana kukka viihtyy huoneen hillitty valo, mutta se tarvitsee maltillista kastelua ja säännöllinen lannoitusta.

piikkikruunu - mehevä piikkejä ja melko pieni, aika kukkia, niin vaatimaton, että monta kertaa jäänyt lasite ei pilata sen ulkonäköä, juuri mitään vaikutusta sen kukinnan. Sijoitettu valoisa paikka, aika ajoin kasteli, milkweed valmis kukinta ympäri vuoden.

clivia - on valmis kasvamaan ja kukkivat kaikissa olosuhteissa, hänen sanomalla, että pilkkovat voidaan sijoittaa minne muut kukat eivät olisi selvinnyt. Ainoa asia, että se pilaa - selvästi ylijäämäinen vettä.

Se voi tehdä ilman lannoitusta ja kostutusta suihkeita, voidaan sovittaa yhteen ilman voimakasta valoa, jotta katkaisevat varjostanut käytävillä, makuuhuonetta. Kukinta alkaa helmikuussa punainen tai oranssi Bell.

Top - 5 kaikkein vaatimaton huone kukkia

Tällaisten kasvien ovat valmiita antamaan anteeksi isäntiensä tehtävässään, jatkuva ajanpuute, jatkaen kasvuaan niitä ilo. Tärkeintä tällä värillä alunperin luoda vaaditut olosuhteet: jos ne ovat varjoa sietävät, voi jäädä huoneissa Ikkunoiden pohjoiseen, valo-rakastava - aurinkoisessa huonetta, joka tarjoaa kaikki samat määräajoin kastelua.

Adenium - erittäin mielenkiintoinen kukka huone-puu, joka kasvaa jopa 60 cm korkea, kuuluu sukuun mehikasveja, on mehevä varsi, joka kerää kosteutta varauksessa, joten usein kastelua ei tarvita.

Kun Adenium kukassa, se on kaunis - oksat laitoksen peitossa kukkia muistuttavat jotain välillä lilja ja valkoisia ruusuja, vaaleanpunainen tai sekoitettu väri. Se on sijoitettu valo-ruutuun suorassa auringon kosketus, puute kastelu huoneessa liikkuu helpommin kuin olla kadulla.

kukinta kalanchoe - yksi kaunis kukinta meheviä, valmis kasvamaan "Spartan" olosuhteet, antamatta omistajat. Turvallisesti sietävät alhainen kosteus alueilla, ei vaativa maaperän koostumusta, lyhyet kuivaamalla ne hengissä helpompaa kuin runsaasti kastelua.

On toivottavaa, tietenkin, kiinni taajuus kastelu, 1 tai 2 kertaa kuukaudessa syöttää kalanchoe monimutkaisia ​​lannoitteita, jotta se voi runsas kukinta.

Tämä on tärkeää! Kalanchoe kärsii ylitarjonta lannoitetta, etenkin kylminä kuukausina, kun lannoitus kastelu pitäisi noudattaa periaatetta: parempi antaa alle välittää.

Spathiphyllum - Vaikka kukka on lisäksi nimi "naisten onnea", mutta urheasti kantaa kosteuden puutteesta johtuvaa tiloissa, valmiina sietää hajavalon voi tehdä ilman kastelua viikon tai enemmän.

Kun lehdet alkavat kuivua, hieman viileä Spathiphyllum puku kaatamista suihku, hän nopeasti lähtee, se jatkaa kasvuaan. Reagoi kastelu 2-3 kertaa viikossa, aktiivisesti pensaita, kukkia kauniita valkoisia kukkia, jotka muistuttavat kalla korkea ohut jalat.

Decembrist - kasvava kukka, ei oikukas hieman sopimaton lämpötila. Kukkakaupat rakastavat tätä vaatimaton, kaunis kukkiva kasvi, ja jalostajat ovat aktiivisesti työskentelevät niille vuosittain tuo uusia hybridejä Decembrists, kukkivat oranssi, koralli, lila sävyjä kaksi tai kolme kertaa vuodessa, kasvi kukkii, riittää antamaan hänelle huoneen valaistuksen ja kastelu ainakin pintakerros maaperän kuivaus.

häpykannus - kevyt, helppo levittää, ja jopa kukkia ympäri vuoden erilaisia ​​sävyjä - se on yksi suosituimmista huonekasvit. Kasvi tarpeeksi kauan kirkkaalle valolle muutaman tunnin päivässä, valmis hyväksymään, onko se on nurkassa.

Puute kosteutta kukkaruukku ei kuihtuvat, se nollaa vain alempi lehdet, vähentää haihtumista alue. Kun riittävä kastelu lehdet takaisin niiden elastisuus, on toivottavaa, että maan kosteana jatkuvasti.

Kihara huonekasveja, käytetty pystysuora puutarhanhoito, niiden joustavan pitkä varsi on mahdollista luoda ainutlaatuinen sisustus koostumuksia ja sisustaa kotiin. Liana ei vie paljon tilaa, koska niiden gustooblistvennym varret voidaan antaa mihin suuntaan tahansa, niiden tie tukeen, jolloin sitten mahdollisuus pudota ja tunnelma trooppista metsää.

kärsimyskukka - viiniköynnöksen mielenkiintoisia inimitably kauniista värit todellinen eksoottisia sisäilman kasvi. Kuvata sitä sanallisesti on mahdotonta, niin epätavallinen kukkia kasvi.

Yllättäen tämä yleismittari viiniköynnöksen helposti juurtua, kasvaa nopeasti, suhteellisen vaatimaton, hän rakastaa auringonvaloa ja vaatii vuotuista karsimisesta. Kukkivat kukat elää vain yhden päivän, mutta ne korvattiin uudella kukinta. Jos intohimo kukka luoda oikeat olosuhteet, se heittää silmut tarpeeksi ihailemaan kukkia.

Tämä on tärkeää! Passiflora varret välttämättä tarvitse tukea, niiden avulla, varret lähetetään oikeaan suuntaan: Woody varret nopeasti, on tärkeää ei menetä tämän ajan.

Kobe - myös hyvin kaunis viiniköynnöksen, kukinta lila tai valkoisia kukkia muistuttavat kelloja. Laitos on hyvin koristeellinen, nopeasti kasvaa jopa 5 metriä, mutta ensimmäisen vuoden kukintoja ei ole voimakas, koota voimia ensi kaudeksi.

stephanotis - ulkomaiset ihme, kiipeilyä kukka tummat kiiltävät lehdet ja valkoiset kuin posliini kukkia muotoinen tähdet. Jos oikein hoitaa stephanotis, hänen viiniköynnöksen kasvaa jopa 6 metriä, gustooblistvennye piiska voidaan sijoittaa pystysuoraan seinään ristikko ikkunat adorning seinät useita värejä voi tehdä sellaista kohtauksia. Tuoksinassa rakkauden kastellaan ja kastellaan Talvikuukausina suosii sisällön jäähtyä.

kohtalonpensaat Thomson - Tehokas, nopeasti kasvava ja kukinta alkuperäinen viiniköynnöksen, kukka on myös kaunis suuret lehdet smaragdi väriä, joten se ansaitsee tulla ornamentti mitään, jopa kaikkein hienostunut sisustukseen.

kohtalonpensaat Vitsaus kasvaa jatkuvasti, ajoittain täytyy nipistää jotenkin rajoittaa kasvua (vaatiessa mitat huone). Vielä enemmän kukkiin voi rakentaa tukea muodossa pyramidin tai kaaren pallo, ja lähetetään hänelle esitti, niiden korjaamiseen.

Valaistus kohtalonpensaat täytyy hajanainen, lasite - hyvin usein, jopa useita kertoja päivässä kuromiseksi kosteus haihtuu lehtiä.

Sitkeimpien eikä tarkkana ampelnye huonekasveja

ampelnyh ryhmä yhdistyy joustava pitkä varsi, hiipivä pintaa pitkin tuen tai entwine. On olemassa kolmenlaisia ​​ampelnyh:

Useimmat niistä on tuotu trooppisissa maissa, joissa on kuivia tai kosteassa ilmastossa, sinun täytyy valita paikka on pysyvä oleskelulupa, sopeutua paikallisiin huoneolosuhteet kesti vähemmän tuskallista heille. Luodaan olosuhteet lähellä luonnollista, viljelijältä on mahdollisuus saada talon ympärillä on kaunis kasvaa ja kehittyy kasvi.

Tämä on tärkeää! Alusta lähtien orastava ampelnye värejä paitsi kastelu, enää menettely ei suoriteta hoitoon.

Symmetrisen kehitys toivottavaa kasveja määräajoin kiertää eri osapuolet valoa, sitä useammin tämä tehtiin, ulkonäkö kasvi on enemmän harmoninen.

Hoya Artur Karnoza (Wax muratti), - näytteen sakeus ei ole menetetty, vaikka Pohjois huoneessa, koska kyky kerääntyä riittävästi kosteutta useita lehtiä hiljaa pari kuukautta ilman kastelua. Siirrännäisen uusia ruukut tarvitaan vain kun astian samassa vähän tilaa juuret.

Normaalissa hoito - valo, säännöllistä kastelua, ja täydennetään ravinteiden - erittäin kaunis, paksu ripset virtaavan päällystetty sateenvarjo kukinnot.

Chlorophytum - yksi yksinkertainen ja vaatimaton hoidon, voi selvitä kaapin kaukana huoneen nurkassa, joka melkein ei saa auringonvaloa, tekee pitkään ilman kastelua. Helposti siirtää liiallinen kosteus, luonnoksia tai tukkoisuutta.

Vain tuskin tuo kukan luoda hänen ääriolosuhteissa on parempi minimiin, mutta hoito:

 • välein 7-10 päivää kastelu ympäröivään veteen;
 • 2 viikon välein ruokinta;
 • määräajoin istuttamisen aikaa;
 • toivottavaa harvinainen uiminen suihkussa.

Tämä on tärkeää! Se, että Chlorophytum (kuten nimikin kertoo) - erinomainen vaimentimen haitallisten aineiden ilmassa puhdistusprosessin oli voimakas, pinnan lehdet Chlorophytum parempi pitää puhtaana.

Kukkia kasvit muodostetaan reunoilla pitkiä versoja, muotoinen pieni valkoinen tähdet.

Fuksia Hang-Downing - tyylikäs, iloinen, ikään kuin valaisee tilaa ympärilläsi menossa lukuisiin varret, jotka sijaitsevat reunoilla kauniit kukat. Fuksia pitkä kukinta-ajan, lähes puoli vuotta hän oli valmis antamaan iloa ja mielialaa.

Kasvi voi kasvaa osittain varjossa, hoitaa monia lajikkeita yksinkertainen, ei vaadi vaivaa ja aikaa. Erittäin tyylikäs näyttää ripustettavat korit ja ruukkuja, erityisesti viehättävästi katso kaksivärinen fuksia.

Huonekasvit kukkivat ympäri vuoden

Mikä amatööri kasvattaja ei halua kasvaa kukkia, joka ilahduttaa sen kukintaa lähes koko vuoden? On olemassa useita kymmeniä lajikkeita, jotka ilman suurempia ponnistuksia vastaanottavan viihdyttää häntä niiden kukkii jatkuvasti, se riittää antamaan tilaa, jossa kasvit viihtyvät ja turvallinen tavanomaiseen hoitoon: kastelu, ruokinta, ajankohtainen siirteen mahdollinen poistaminen kadun ajaksi lämmintä kuukautta.

Abutilon - sen runsas kukinta alkaa keväällä ja päättyy alkutalvesta, jolloin merkittävästi vähentää päiväsaikaan, kun kasvi alkaa laskea kukkia ja lepotilaan. Jos tekokukkien dosvechivat ja ylläpitää huuhtelutoimintoon, kukinnan pysähtyy.

Phalaenopsis - suvun orkidea, mieluummin kasvaa ikkunat itään päin, runsaasti kirkkaassa auringonvalossa, hän pelkää. Kastelu kukka paremmin kertaa viikossa, aamulla, pieniä määriä vettä pitäen silmällä maaperään kuivuneet.

Ruelle - alkuperäisen tummanvihreä suuret lehdet ja valkoinen raita keskellä ja pois hänen vaalea merkein, joista kukkivat Crimson kukkia. S ympäri vuoden kukkivat irrigations ovat tarpeen vain silloin, kun maa on kuivunut, Ruelle ei pidä sävy, se on parempi sijoittaa kukka itäisellä ikkunat.

jasmiini - hän ei ole nirso, kasvi olisi tarpeeksi asettua huoneeseen, jossa paljon hajavalon, runsaasti vettä lämmitetyn veden 5-6 päivän välein, lannoittaa valmisteet korkea pitoisuus kaliumia.

Top 5 suosituinta jatkuvasti kukinnan ruukkukasveja

Nämä kukat ovat paitsi kukinta ympäri vuoden iloksi, mutta vastineeksi eivät vaadi liikaa huomiota niiden omistajat, eivät poista niiden vahvuus ja resursseja sisältöä.

hibiscus, varttuvat puu tai pensas, kukka viljelijät rakasti luonne ei ole oikukas: niin kauan kuin se täyttää ehdot hoidon, valmiina vuoden heittää pois kaikki uusia kukkia tilalle haalistuneet.

Hibiscus tai kiinalainen Rose

Tämä sykli jatkuu täytyy tehdä jotain, jota ilman kukka voi olla niin kaunis:

 1. Kasvit tarvitsevat saada tarpeeksi hajavalon.
 2. Sitä on leikattu joka viikko, pitää alkuperäisen muodon kukka, ja antaa mahdollisuus kasvaa nuoria versoja, jonka hän luo kukkia.
 3. Tarvittaessa kasteluun Hibiscus, yleensä kaksi kertaa viikossa.
 4. Talvella kukka on parempi luoda huoneeseen viileää ilmaa, suuri hänelle lämpötila 15-17 astetta.

begonia Se tunnetaan myös sen kestävyys, mutta tietenkin haluaa huolehtia itsestään, voivat kukkia ympäri vuoden ilman lepoa lisäksi erittäin runsaasti. Jota maaperän koostumus ole erityisvaatimuksia, se on kasteltava runsaasti, mutta ilman pysähtyminen vettä luoda mikroilmaston korkea kosteus, Begonia laittaa tarjotin kerros kevytsorarakeiden, kaada sitten veteen siten, että taso ei saavuttanut ruukun.

Kukinnan begonioiden tarvitsevat paljon kirkasta valoa kesällä ikkunassa verho suoralta auringon lehtiä ei saa polttaa.

Pelargonium (Geranium) - suosikki kukka vanhempi sukupolvi, vieläkään poissa muodista. Sen lisäksi, että kaunis Pelargonium, ne terveellisempiä sisäilman tarjoamalla eteerisiä öljyjä.

Tummennetut huone kukka ei pidä missä hän kalpenee, menettää suuren koriste varret piirretään. Talvi hyödyllinen Pelargonium pysyvät alhaisemmissa lämpötiloissa, joten se on parempi tehdyn silmut kukka, on myös karsinta ja kohtalainen kastelua.

Potted ruusut ikään kuin perustaa ja asukkaille kaupunkien, joilla ei ole omaa maata, kasvatettu huoneistoissaan pienoiskoossa ruusutarhoineen. Sijoittaa ruukkuihin kukkia paremmin itään tai länteen puolella taloa niin, että lehdet eivät kärsi aurinko polttaa kuumina kesäkuukausina.

Ostettuaan pensaiden täytyy huolellisesti tutkia määrittää heidän asemansa, siirrettiin heti -erikoistarjous maaperän ja laittaa muutaman päivän sopeutua kulmaan varjostus.

esikko kompakti pensaat suuret lehdet ja kirkkaat värit eri kukkia keltaisella keskelle koristaa ikkunalaudat monien talojen. kanssa asianmukaista hoitoa kasveja on pitkä kukinta-ajan, sitkeä, kuivuutta kestävien. Luoda pidennetyn kukinnan aikana, ota heti poistaa kellastunut lehdet ja kukka varret kuihtuneet kukat.

Koriste kukinnan ruukku

Tämä on erityisen suuri joukko kasveja pystyy yllättää ja ilahduttaa ulkonäkönsä epätavallisiakin, ne olivat aina mielenkiintoista fanit huonekasvien.

Kukka kirjaimellisesti täynnä erilaisia ​​lajeja ja hybridit kukkia, mukautettu pyrkimyksiä kasvattajat kotona asuvien, monet heistä piti vaihtaa olosuhteiden luonnostaan ​​luonnonympäristöön kasvun.

Kasvatettiin kauniita kukkia, ne ovat hyvin selviytymään sen tärkein tehtävä - näitä ihania kasveja sisustaa kodeissa ja toimistoissa. Jakamaan elämänmuotoja, auttaa tunnistamaan hoitoa kasveja:

gardenia jasminoides - termofiilisten ikivihreä tuoksuva kompakti pensas kiiltävät, tumman vihreät lehdet ja herkullinen, pitkäkestoinen kukkia, valkoinen tai kermaa.

Mutta kaikki tämä loistossaan päästään asianmukaista hoitoa, joka ei ole aivan helppo kotona:

 1. Luominen korkea kosteus, kasvi on tarpeen suihkuttaa, mutta ei märkä, kun avasi kukkia ja nuppuja. Kesällä lämpötila ei saa ylittää 25 ° C, talvella 18 ° C, muuten tulee olemaan nopea kasvu vihermassa kustannuksella kukinnan.
 2. Gardenia riittävästä valaistuksesta, se tulee suojata suoralta auringonvalolta, joten paras paikka olisi ikkunat länteen tai itään, ja etelässä ikkunan pitäisi järjestää kukka talvella.
 3. Ne, jotka päättivät tehdä kodeistaan ​​Gardenia tulisi säätää niin, että kukan ja muut edellytykset eksoottisia ihme kasvoi, kukki ja haistoi huoneistoissa.

kohtalonpensaat - erittäin mielenkiintoinen kukan muotoinen pienikokoinen pensas, jonka kärki on täynnä näyttävä kukkia keväästä syksyyn, kukinnan aikana kohtalonpensaat tarvitsevat säännöllistä hoitoa: säännöllinen kastelu ja lannoitus maaperän potin pitäisi olla jatkuvasti kostea, muttei märkä.

Alhaisessa kosteudessa huone suihkutetaan kukka vettä, joka joskus voidaan lisätä 1-2 tippaa nestettä lannoitetta.

pachystachys - eräänlainen kukka ilotulitus tummalla pohjalla, mehevä lähtee hämmästyttävä kukkii muistuttavat lentää ylös kynttilät, se valitaan usein kuin alkuperäinen kasvit ovat vaatimattomia, pystyy koristella tahansa huoneeseen alueella.

Se suosii pachystachys usein ilmanvaihto ilman luonnoksia, kylmä ilma, joten sitä ei tulisi sijoittaa lähelle lämmityslaitteita. Hajallaan valo, kohtalainen kastelua puolusti vettä säännöllisesti ruokinta raitista ilmaa - kaikki tämä auttaa pachystachys kukkivat pitkä ja rehevä.

Vrieziya - yksi koriste kukinnan kasvien maailman, monivuotinen epifyyttiset (kasvava muihin kasveihin tai liittää sen).

Nahkea lehdet sileät reunat muodostavat ruusukkeen, pitkiä varsia muodostettu piikki suojuslehdet, mikä puolestaan ​​pieniä kukkia kukkivat. Ne nopeasti kuihtuvat, verholehtien itse säilytetään pitkään, jolloin kasvit epätavallinen ja tyylikkään ilmeen.

Huonekasvit kukkivat talvella täysillä kokemaan kesän ikkunalaudalle

Nämä värit niin vaalivat ystäville sisäilman kasvi kasvaa, koska talvella ne pystyvät täydentämään ilmakehään, mikä puuttuu kylminä talvikuukausina.

Yleensä tällaisten kasvien tuotu trooppisilla ja subtrooppisilla kostea alueilla, vaativat lisähuomiota sekä mahdollisesti erityisehtoja kasvaa. Mutta niiden kyky kirkastaa harmaatasapainolle ja masennus, puute aurinko, kyky nostaa mielialaa, ne ovat suuremmat kuin mahdolliset vaikeudet, jotka olisi tavata heidät kodeissa.

kaunein joulutähti - mitään ihme kukkien annettiin tällainen epiteetti, todella kaunis kasvi, joka ei jää huomaamatta, niin kirkas ja juhla hänen näköisiä.

Se tarvitsee suojaa auringon säteet, niin parempi sijoittaa kukka seistä lähellä eteläisen ikkunasta tai Kaakkois-ja Lounais-ikkunalaudat.

Tämä on tärkeää! Mehua joulutähti, jos vahingossa roiskuu silmiin voivat aiheuttaa ärsytystä, jos se tulee vatsaan aiheuttaen oksentelua ja ripulia.

Kukinta joulutähti kuuluu talvella, mutta kastelu suoritetaan kerran viikossa kesällä kastellaan useammin ja runsaasti.

Persian syklaami - kärjessä suosittu kukinnan talvella ruukkukasveja. Mutta kukka on omat erityispiirteensä: kukinnan jälkeen ajan syksyn ja talven kuukautta kukka on pitkä ajan lepokauden.

Pudottamalla lehdet, kasvi menettää koriste ominaisuuksia, on välttämätöntä pystyä säilyttämään vasta seuraavana kukinta, joten syklaameille yleisimmin käytetty yhden kerran niin pitkäikäinen kimpussa.

Kukinnan sipuli perennat

Kotitalouden sipulit arvostetaan kaunis ja vehreä kukkii, kukkia ne pysyvät pitkään, paksuuntunut juuriston muodostukseen on käytettävissä jako lisääntymisessä, lasten hoidossa on noudatettava oikea lepotila - tämä on luultavasti ainoa kohtaamistaan ​​vaikeuksista kasvaa sipulit.

Tämä on tärkeää! Jotkut myrkyllisiä sipulit, ennen kuin ostat suosikki kukka, sinun pitäisi kerätä hänestä lisätietoja, ei satuta itseäsi, lapset ja lemmikit.

Nämä kukat tarvitsevat paljon valoa, ne paremmin lähemmäs aurinkoa valonlähdettä, ainoastaan ​​lepoaika sipuli tarjoavat kuivassa ja viileässä paikassa. Kastelu tällä hetkellä on välttämätöntä minimi, joka ei salli täydellisen kuivumisen maapähkinä koomaan.

VALOTTA violetti - hyvin samanlainen lilja, kukkii, koska loppukesästä, vaatimaton sipuli kasvi ihailla kirkkaat, suuret tyylikäs kukkia.

Olemme myös puhdistettu valotty koriste tumman vihreät lehdet, saavuttaen pituudet 60 cm, aikuinen sipulit voi heittää monirunkoisia, jonka päälle on muodostettu 8 suppilo kukkia. Asianmukaista hoitoa valotte antaa mahdollisuuden kukinta kahdesti vuodessa, kukinnan kestää jopa kolme viikkoa.

Perennat vaativat kirkasta valoa, paitsi eteläisellä ikkunat, missä se on kuuma: se kuljettaa korkeita lämpötiloja vaikeaa. Talvi lasite vähintään keväästä syksyyn - kohtalainen pariutumisen määräajoin siteet.

Gipperastrum - kukka, etsivät hillitty ja juhlallinen samanaikaisesti: leveä lineaarinen lehdet, pitkä varret päällä sateenvarjo suuri, kirkkaasti kukinta silmuja. Lukovichnika monta vuotta ovat noin 90 lajia, sen kukinnot koostuvat 3-8 silmut kukkivat eri muotoisia ja värisiä kukkia.

Voit gipperastrum kukki talvella, ennen kuin se poistetaan talvilevossa, ottamalla valoisaan huoneeseen ja kastelu kunnes lehdet. lasite suoritetaan sitten kohtalainen gipperastrum on kasteltava reunaan potin välttää suoraa veden kanssa kosketukseen lamppu, muuten alkaa homeelle.

Tämä on tärkeää! istutus kukka tarve korkean potin ole tarpeeksi tilaa puhaltaa pitkät juuret, potin pitäisi olla kapea, laaja kapasiteetti gipperastrum ole pitkä kukinta.

kolhikum - Hänen suuri, herkkä kaksinkertainen kukkia iloa silmälle koko kesän, kasvi on alhainen, jopa 20 cm korkea, se ei ole vaikea löytää paikkaa ikkunalaudalla.

hymenocallis - eroaa melko epätavallista muodossa, alkuperäisen valkoisia kukkia, miellyttävän tuoksuinen. Kukka vaatimaton, on mahdollista valita minkä tahansa valopilkku, ei pelkää suoralta auringon säteet.

Viittaa sipuli, ei irtoa lehtensä, on suhteellisen lepotilassa ajan. Jos voit järjestää lisävalaistuksen kukka talvella, lämpötilan lasku ei vaadita, kun kyseessä on mahdottomuus Lisävalaistuksen lämpötila alennettiin 14-15 astetta.

zantedeschia - erittäin suosittu kaunis sipuli kasvi, erittäin photophilous mieluiten tuntevat etelässä ikkunalaudalla kanssa hajavaloa suojaamaan kukan auringonvalolta.

Huntua Zantedeschia, lajikkeesta riippuen, eri muotoja ja yllättävää, joskus odottamattomia värejä.

Tämä on tärkeää! Zantedeschia koko kasvukauden tarvitsee paljon kosteutta keväällä ja kesällä se on täynnä tarjotin 3-5 cm vettä.

Pussitettu kukinnan harvinaisia ​​harvinaisuuksia

Kukkakauppa, fanit kasvaa eksoottisia ja yllättää hänet tutuille ja tuntemattomille, haluat aina olla kokoelma harvinaisia ​​ja epätavallisia kasveja. Nämä harrastajat eivät kyllästy etsimään epätavallinen kukat eivät ole yhtä yleisiä alkuperäiseen näkemyksiä pelkäämättä edes mahdollisuutta monimutkaistuminen.

Mutta ihana edustajat kasvimaailma, jota verrataan koruja, kannattaa heille maksaa hieman enemmän huomiota kasvaessaan kuin muut värit, ei niin arvaamaton.

Lachenalia aloevidnaya - vain yksi 90 lajin kukka on kasvanut huoneen kulttuurin, taiteen ja kukinta, erittäin esteettinen ulkonäkö. Kukka leveä, miellyttävä vihreät lehdet täplikäs, pitkä kukka varret, löysä kukintoja riemumielin, putket, keltaista ja punaista väriä, joskus on monivärinen kukkia. Erityisen tyytyväinen Lachenalia että kukkii sydäntalvella, kun niin puutteellinen kirkkain värein.

Kirkas ja jatkuvasti kukkivat asettamalla se ei-jäädytetty parveke, jossa lämpötila ei laske alle 50 ° C, lämpötiloissa, jotka ylittävät 200 ° C, aktiivisen kasvun lehdet, kukat menettävät kylläisyyttä.

kolumneya - upea kukinnan köynnöskasvin, harvoin esiintynyt kodeissa ja huoneistoja, mutta kauneus kukkia, hieman samanlainen orkideat, helposti Eclipse muita ruukkukasveja.

Viittaa päällyskasveina mieluummin elää luonnossa puissa, sisäilmaan on kasvanut ampelnye kukka. Sitä pidetään oikukas hoidossa hänen:

 • valaistus soveltuu parhaiten hajallaan;
 • ei siedä kalkkia veden, käyttö tarvitsee vain suodatettua tai tislattua;
 • ei pitäisi sallia seisovaa vettä;
 • tarvitsevat systemaattista kastelu, varsinkin lämmön, alhainen kosteus putoaa lehtiä ja kukkia.

Toinen kukka on alttiina hyökkäyksille punkit ja jauhiaisen, Columna on tarkastettava määräajoin tunnistaa tuholaisia ​​ajoissa.

Strelitzia royal - sen kirkas, epätavallinen muoto kukka muistuttaa paratiisilintu, kuromiseksi se kosteus, joka ei kanna ylimäärin juuristo, Strelitzia jatkuvasti suihkutetaan lämpimällä vedellä. Myös talvella, kun kastelu ei tarvita, järjestää kasvit pyyhkimällä kostealla liinalla.

takki - edustaja monivuotiset trooppisia kasveja, ystäville eksoottisia - varteenotettava vaihtoehto salaperäinen väri, se on hyvin harvinaista myyntiin, vaikea kasvaa siemeniä, mutta epätavallinen kukat violetti sävy löytää faneja, jotka onnistuvat nostamaan tällainen harvinainen väri kodeissaan.

Suuri kukinnan huonekasveja

Suuri huonekasveja hyvin istuvat tilava olohuone, eteinen, tutkimus, kasvaa niitä suuria ulkona ruukuissa, kukat ovat helppo asentaa sisälle, täyttävät tilan.

Paljon ilmaa, valon, tilan, mahdollistaa suuret kukat kasvaa vaikuttava koon, käyttää niitä luoda alkuperäisen koostumuksen, he tekevät erinomaista työtä maisemointi asuintiloja.

Anthurium - epätavallinen kauneus, mieto maku, pitkä kukinta, erilaisia ​​outo kukinnot - kaikki yhdellä kasvi, kansanomaisesti kutsutaan "mies onnea."

Hän ei kestä teräviä vaihtelut lämpötila, ei siedä luonnoksia, niiden alkuperä vaatii huolellista asennetta. Kosteudessa anthurium tarvitsee korkean - jopa 85-90%, varsinkin kesällä, se on varsin oikukas kasvilajeja.

euharis - ei edes kukoistava kunnossa on kauniit näkymät kustannuksella iso kiiltävä Kun euharis kukkii lähtee jopa 60 cm, siitä tulee kaunis, kukinta tapahtuu kaksi, joskus kolme kertaa vuodessa, muodostetaan korkean kantoineen muutaman silmut ..

Kukinnan huonekasveja suurta joukkoa kukinnan aikana vaihtelee muutamasta päivästä useaan kuukauteen, ovat hyvin yksinkertaisia ​​kukkia, siellä on upea kappaletta, kaikki nimilista ja valokuvia tuntua mahdottomalta, mutta se on niin ihanaa kun paljon värejä, tämä merkitsee - hauskaa.

Video: vaatimaton huone kukkien kukkia ympäri vuoden

Miksi kuihtuvat ja putoavat lehdet pois rahapuu tehdä

Miten leikata geranium että hän kukki pitkään ja upeasti

Mitä muuta tarkistaa?

taiteen ja sheeted ruukkukasveja. Tämä ryhmä, jos noudatat sääntöjä hoitoa pitkään on kukkakauppias. Esitteitä on huonekasveja enimmäkseen ympäri vuoden vihreä. Ainoa asia on, laji, joka talvi olisi palautettava viileässä huoneessa.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

© 2018 Tietoja värejä, kaikkea ja kaikkia · Kopiointi materiaalien ilman lupaa on kielletty

1