Kuvia aita aaltopahvia

Erilaisia ​​vaihtoehtoja suunnittelussa aaltopahvin aidat

Olen profiloitu perin luotu laite kattojen asuin- ja teollisuusrakennuksia. Mutta tänään, se on laajalti käytetty rakentamiseen aita aidat.

Teräslevy - kylmävalssattu erityisellä taivutuskone tina levy, jonka pinnoite on ohut kerros sinkkiä.

Mukaan sinkkipinnoite eri polymeeripäällyste voidaan edelleen soveltaa, mikä lisää merkittävästi sulkuominaisuudet materiaalin ja antaa se erinomainen ulkonäkö.

proflist seinä on merkitty yleinen tai C-NA merkintälaite voidaan käyttää aidat. Paksuus levyjen - ≥ 0,5 mm.

Johtuen valmistettu alan laaja värikirjo saadaan todella kaunis aita aaltopahvia.

Huolimatta siitä, että kisko on järjestetty yhdestä metallilevystä aallotettu aidat ovat hyvin vaihtelevia.

Kaikki aidat, järjestää aaltopahvia voidaan jakaa kolmeen ryhmään:

- kiinteä aine (jopa 3 m korkea). Aita korkeus 2m, mikä on helppo hitsattu rakenne, joka koostuu metallista pylväät ja prozhiliny sai eniten jakelu.

Metalli pilarin suljettu ylhäältä erityisiä tulpat (laaja valikoima lopputuotteita esitetään kaupallisessa verkot), jotka suojaavat putkea vastaan ​​kosteuden ja samanaikaisesti koristella aidat;

- korkea (3 Ö 6 m). Käytettiin pääasiassa teollisen ja varastotiloja. Ne on tarkoitettu suojaamaan alueen uteliailta katseilta ja vähentää imeytymisen mahdollisuus hänen hyökkääjät.

Kuuden metrin aidat enimmäkseen rakennettu pitkin kiireinen valtatie, suorittaa kohinan vähen- tää. Useimmiten tämä sandwich paneelin ulkopuolelle aaltopahvin pinnan, joka mainitaan alla vaimentimen (Penoizol, mineraalivillaa jne).

Alempi aidat (jopa 4 m) osion mökkikylissä. Korkea aidat on jo vakava rakennelmien rakentamiseen, joka on tarpeen suorittaa erityisiä laskutoimituksia niiden vakautta ja voimaa.

- meluntorjunta voi olla eri versioita, aaltopahvin aidat: ääni-absorboiva, ääntä heijastavia yhdistettynä.

Sovelletaan siitä rakennuksen sijainti lähellä moottoriteitä, rautatien tai muita esineitä, levittää melun lisääntyminen. Myös nämä aidat voidaan tehokkaasti ratkaista eristämisen epäonnistui naapureita.

Sijainnin aallotettu aita voi olla pystysuora tai pitkittäinen. Koska nämä ovat erilaiset aidat helpottaa asennus ja irrotus ne toimivat usein väliaikainen aidat tai jopa kannettavia.

Poimulevyn on täydellisesti yhdistetty muita aineita: kivi, tiili, betoni, puu, takorauta tuotteita. Tämä mahdollistaa toteutumista mitä erilaisimpia malleja.

aidanpylväät voidaan järjestää teräsputkea, tiili, kivi tai betoni. Helpoin vaihtoehto - teräsputken mutta aidan aaltopahvin tiili pilarit kerralla kääntää aidan luokkaan eliitin.

Standardi pylväät rakennettu keraaminen tiiliä eri värejä (pääasiassa punainen, keltainen, ja ruskea). Annetun tiiliä puoli tavanomaisen sitomisen saumat ja vahvistettu muuraus verkkoon. Top Viestejä tulee suojata metalli- korkit. Tällainen aita on asennettu teräsbetoni perusta voimakas bändi.

Merkittäviä ero nousu, korkeus betonin nauha voi olla erilainen. Korkki on parempi järjestää koristeellinen viimeistely tai alkuun hänen läheinen ebbs pois sinkittyä metallia.

Erittäin mukava katsoa variantteja aaltopahvin aitojen pilarit ja korkki valmistettu luonnonkivestä, mutta se lisää merkittävästi työn monimutkaisuus.

Koska jatkuva metallilevyn on suuri purje on taattava sen on stabiili, joka syvennetty pilarit maahan ja m ≥ 1 obetoniruyutsya. Asennus on tehty aallotetun kateruuveilla, jotka ovat suhteellisen helposti ruuvata irti normaalin kuusikulmainen ruuvimeisseli.

Suoja vandaalit voidaan antaa:

 • kiinnitys levyt niitit, vaikka se on tarpeen porata reikiä prozhiliny, mikä lisää merkittävästi työn monimutkaisuus;
 • käyttää ei-standardi ruuvit;
 • kalvaa kynnyksellä tavanomaisten ruuvien, ruuvimeisseli, niin niitä ei enää voida kiertää irti.

Laaja valikoima värejä voit valita suunnittelun aidan aaltopahvin sopusoinnussa ympäröivän maiseman ja yksityisen dacha talossa.

Tekniikka, jota sovelletaan profiloidut levyt erilaisia ​​kuvan offset. Suosituin profiloitu kuvalla kiven alla, tiili tai puu.

Aita Aaltopahvin kiven alla näyttää vankka ja kaunis, koska se menee hyvin pilareista tiili tai luonnonkivi. Terasseille jäljitelmä tiilestä suosio on kolmannessa paikassa.

Kuvio poimulevyn puu täysin jäljittelee rakenteen eri puulajeja. Aidatulla näyttää puusta, ymmärtää, että se voidaan profiloida vain läheisyydessä.

Todellinen helmi aidan ovat eri osien taottuja tuotteita eri muotoja, jotka voivat luoda koko väärennetty yhtyeitä. Jopa kaikkein yksinkertainen aidan poimulevyn takokappaleet luovat ainutlaatuisen ja aristokraattinen ilmeen.

Alkuperäinen koriste - kukkapenkkiin edessä korkki Gated tai kopioita maalauksista, kuvia eri eläinten ja luonto.

Luvut aiheutettu muotoiltu levy, jossa ajan myötä ei menetä kirkkautta ja väriä, he eivät pelkää mitään saostumista tai kirkkaassa auringonvalossa.

Kommentit (0)

Uutta sivustolla

Taimet kehittää ja laajentaa vegetatiivinen massa rajoitettu määrä substraattia. Ja tästä määrästä.

Winter - koettelemus lemmikkieläimille. Erityisen kova se siirretään munivaa kanaa. Lyhyt.

Uudenvuoden turhamaisuus lahjoja ja piirtäminen juhlava menu koskee kodin sisustamiseen.

Mukava maatalo, rakennettu pois kaasun jakeluverkkojen on mahdotonta ilman kiukaan. Kylmässä.

Valaisu alue esikaupunkialueella pidetään erillisenä vaiheessa järjestelyn suunnittelun alueilla.

Tavallinen lause koiran elämä näinä päivinä sovelletaan vain kodittomille koirille. .

Hankkia kiinteistöjä ja tekemällä suunnitelman tulevaisuuden talon, muista ajatella sijoittamista.

Viimeisen 10 vuotta kasvikset ja puutarhanhoito seminaareja ja foorumeita on aktiivista keskustelua.

On vaikea nykyään löytää joku, joka ei ole kuullut mitään levyjä.

Tarkasteltaessa sementtisäkkejä ja kasa hiekkaa, ei jokainen kehittäjä tuntee.

Aita levystä kädet: valokuvan mielenkiintoisia ratkaisuja

Valita aidan aaltopahvin, saat kunnon tyylikäs muotoilu, joka ei ainoastaan ​​merkitse kehä omistusasumista, mutta myös suojata pihalla uteliailta katseilta. Eri värejä voit valita materiaalia sopusoinnussa nykyisten verhous ja katto. Kevyt ja helppo asennus Menetelmällä voidaan asentaa aidan levystä käsillään, edes pieni taitoja rakentamisessa.

Valmistukseen aaltopellistä käyttää - kevyt mutta vahvasta materiaalista

Ominaisuudet ja edut metallilevyn keräämiseen

Ilmestyminen markkinoille päällyksen osaltaan laajaa käyttöä tämän materiaalin eri alojen rakentamisen. Se on onnistuneesti käytetty aidat alueen yksityisten, julkisten ja teollisuuskäyttöön. Materiaali on ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka mahdollistavat laitteen etusijalle aidat levystä:

 • Korkea lujuus ja kestävyys - kiitos jäykisteitä, seinä muotoiltu levy on lujuus alhainen paino. Lujuus paneelit vaikuttaa levyn paksuus, muoto ja korkeus kylkiluut. Polymeerin koostumus pinnoite estää korroosiota ja tarjoaa pitkän käyttöiän materiaalia, joka voi olla jopa 40-50 vuotta;

Aita aaltopahvin perusteella kiven

 • tuulikuorman kestävyys - riippuen tuulen voima omalla alueella voi valita halutun levyn paksuus, joka pystyy kestämään tällaisen kuorman;
 • laaja valikoima värejä - teräslevy on saatavilla eri värejä, voit valita, mitkä RAL (väristandardista) keskitytään henkilökohtaisista mieltymyksistä ja ylläpito arkkitehtuurin koostumuksen;
 • universaalisuus - materiaalia voidaan käyttää paitsi suojaa, mutta myös rakentamiseen pienten ulkorakennukset ja suojista;
 • riittävä eristys - Kaide kyettävä säilyttämään kadun melu ja hum kulkee autoja;
 • yksinkertaisuus ja helppo asennus - profiloidun kevyt materiaali, se asennetaan voiman alla tehdä vielä yksi henkilö, kiinnitys suoritetaan erityisillä ruuvit polymeeripinnoitteella;

Profiloitu kestää lämpötilan muutokset ja kosteudelle altistumisen

 • helppohoitoisuus - muotoinen levy on pestävä tavalliseen tapaan, ei vaadi säännöllistä huoltoa. Muodostumiseen prosessissa asennuksen vahingoilta, ne voidaan nopeasti poistaa käsittelemällä vastaava väri maali naarmuja säiliöstä;
 • houkutteleva hinta - peltilevyprofiili aidat ovat kohtuullisin kustannuksin verrattuna materiaaleja kuten perinteinen metallista, tiili tai kivi.

Vinkki! Valitessaan aluslaudoitus aidat, etusijalle seinään levyn, jossa on kevyempi paino ja erilaisia ​​profiilimuotoja. Tällainen materiaali on pienempi arvo kuin analoginen ja katto kuten aidat voi helposti selviytyä tuulikuorman.

Poimulevyn erottaa kahdessa vaiheeseen reunat, joka vaikuttaa materiaalin lujuutta

Seinä aaltopahvi käytetään aidat, tunnettu siitä, että muoto profiili, jossa on pieni korkeus puolisuunnikkaan - 8-25 mm, ja on ominaista yksinkertaisuus ja eleganssi päällysteen. Sitä voidaan käyttää itsenäisenä ja suojakuoren tausta, esimerkiksi muokatut aita.

Profiloitu saanti: koko, hinta arkkia

Oikein laskea tarvittava määrä materiaalia asennus aitojen levystä kädet, ja oikein suunnitella väli tukipilarit, sinun täytyy olla käsitys sen perusulottuvuudet ja merkinnät.

Esimerkki asennus arkki aallotettu on palkkien kanssa maa helpotus

Arkkia aaltopahvin, ottaen huomioon kokoonpano ja profiilin korkeus, on luokiteltu eri ryhmiin:

 • Merkinnät C - muotoisen seinän telttakankaan seinien rakentamisessa, väliseinät ja liitti rakenteita, sekä koriste- pinnoitteen ja eristävä seinät;
 • merkintä H - laakeri teräslevy, jota käytetään vahvistamaan rakentamiseen tai kantaviin rakenteisiin;
 • NA merkintä - yleinen metalli profiili, joka on havaittu laitteessa käytettäväksi katon, seinät ja katot. Se eroaa huomattavasti pieni, kun korkeus levyn paksuus ja aallonkorkeus.

Sinkitty pinta antaa hyvä korroosionkestävyys

Tärkein ero seinän profiili kantaja on korkeus puolisuunnikkaan, ja siinä on muita jäykisteitä. Tämä ero selittyy käyttämällä aallotetun tavaramerkin H rakenteissa, joissa kuormitus on tuntuvasti suurempi.

Pituus levyjen on erilainen riippuen valmistajan ja metallilevyt vaihtelee 0,4-12 m, mutta useimmat tavalliset parametrit, joita käytetään aaltopahvin laadut pidetään korkeus 2 m. Alla.

Taulukko 1: Profiloitu aita: koko arkkia:

Vinkki! Kokoonpano profiloidut levyt on valmistettu päällekkäin siten on tarpeen tarkemmin kattamaan reunan rivan reunan alareunan kanssa.

Profiloidut levyt aidat: hinta arkille

Kustannukset muotoiltu levy riippuu useista tekijöistä: paksuus metalli, muoto profiilin ja suojalaitteen tyyppi polymeeripinnoitteen. Paksuus kasvaa metallin lisää sen kustannuksia. Esimerkiksi, hinta aallotetun 0,7 mm levy on suurempi kuin 0,4 mm, noin kolmasosa.

Rakenteellinen lujuus materiaalin antaa sille muodon muodossa aallotetun profiilin

Melko talousarvio katsotaan sinkitty teräslevy. Sinkkipinnoite tekee materiaalin korroosiota verrattuna tavanomaisiin arkkia. Vuorostaan, aaltopahvin päällystetyn on suurempi suojan, mutta sen hinta on 30-35% korkeampi kuin galvanoitu.

Aidat valmistettu mesh gitter, aidat Metalliverkko. Kuvat onnistunut variantteja. Kuvat rakenteita, niiden ominaisuuksia. Gitter ruudukko aidat. Aita on valmistettu seulaverkkovälineet käsillään. Aidat muovista mesh.

Koskien muotoa profiilin, korkeampi se on, kylkiluun suurempi ja suurempi kantavuus arkin. Näin ollen kustannukset tällaisen materiaalin on enemmän. Kuviossa osoittaa metallilevyjen merkintä aallonkorkeus mm. Laitteille levystä aita kädet käytetään pääasiassa seinä profiilin, joka pidetään edullisinta, harvoin käytetty muotokatteet.

Alla ovat arvioituja hintoja suosittuja erilaisia ​​teräslevyjen eri valmistajilta.

Taulukko 2: Hinta metalloprofilnyh arkkia aidan ":

Vinkki! Ei maksamaan ylihintaa brändin ostaessaan kalvo materiaalia voidaan ostaa vähemmän tunnettuja, mutta tuottavat korkealaatuisia tuotteita valmistajille. Pre-lukemisen arvoinen arvioita ja suosituksia.

Aidat levystä. Valokuvasuunnittelua modernin miekkailu

Ottaen huomioon kuinka erilaisia ​​värejä muotolevystä aita voi poimia millään krapularyyppy varjossa. Yleisimmin käytetty väri aidat ruskea (suklaa), vihreä (suonvihreä), kirsikka (punaviini), aidat näistä väreistä Kookkaammat ja esteettisesti miellyttävä. Erittäin suosittu poimulevyt muodostettu rakenne, joka jäljittelee puuta tai graniittia.

Kaiteet aaltopahvia ei vaadi erityistä hoitoa

Erillinen ryhmä aidat voidaan erottaa aaltopahvista, joka on yhdistetty puu, kivi, tiili tai metallia. Kyky yhdistää metalli profiili tarjoaa rajattomat mahdollisuudet ilmentymä suunnittelija fantasioita. Usein aidat käyttää yhdistelmää useita erilaisia ​​materiaalia, kuten tiilet, taotut osat ja levystä.

Klassisen variantti aallotetun suojakaiteen viittaa sarakkeet luonnonkiven tai tiili mukaisen arkkitehtuurin rakentamisessa sisäkenttä. Koska laite betonin sokkeli, maa osa, joka on päällystetty sopivalla materiaalilla, kuten aita on arvokas ulkonäkö. On huomattava, että tarvittavat perustan aita laitteen tiili pilaria. Esimerkiksi näet kuvia aidat levystä, tiili pilarit.

Aita aallotettu kuuluisan nopean asennuksen ja mahdollisuus käyttää uudelleen

Suunnitella tiili tai kivi näytti osuvasti tärkeää valita oikea väri lakanaa. Esimerkiksi, jossa poltettu tiili on yhdistetty teräslevy oksidi-punainen väri ryhmä tai väri terrakotta. Jos navat joutuvat harmaa Kaide ja luonnonkiveä, koostumusta voidaan täydentää kirkkaan värinen alumiinilevy tai päällysteet tummanharmaa pinnoitteella.

Varsin mielenkiintoisia ratkaisuja aidat, terasseille joka on suljettu metallirunko tai kehystetty erityisellä kaistale yläreunasta. Peitetty liuskan muotoinen levy luotettavammin suojattu korroosiolta. Läsnäolo vahvistettiin osiot aidan tekee melkein huomaamaton suunnittelu portit ja hilalle. Tällaiset aidat ovat siistejä meistelyssä.

Poikkileikkauspiirustus metallilevyt helpompaa aidan sijoitettu epätasaisella pinnalla osa

Ei niin kauan sitten ilmestyi markkinoille terasseille aidat jossa muotoiltu yläreuna. Kuvio osat näistä esteistä on muodoltaan aaltoja tai huippuja. Grafiikoita, kuten aidan mahdollisimman lähellä perinteistä puuaitojen suoritusmuodossa. On huomattava, että eheys poimulevyelementin tällaisessa miekkailu ei häiriinny.

Tyylikkäästi etsiä aita metallilevyistä, metalli koristeltu veistetty tai väärennettyjä elementtejä. Lacy kuviot metallia tyynyt ei voi vain koristella aitaosia, mutta myös portti käyntiovella. Valitut kauniita taustalla aaltopahvin taottu kannattavaa korostaa koostumuksen ja tehdä ainutlaatuinen aita, säilyttäen muoto rakenteen.

Aita aaltopahvin kanssa puitteet, puurunkoisten

Tänään, voit ostaa valmiina takorautaisilla koriste rakentamiseen myyntipisteissä. Valitaan kuvio omasta maku voi hitsata nämä elementit metallirunko levystä aitaosan. Käytä valokuvaa inspiraation aidat levystä käsillään.

Täydellinen ymmärtäminen rakennustyön alkuvaiheessa, katso video aitojen levystä käsillään.

Miten tehdä vetäytyminen profiloitu

Opetella rakentamaan aidan teräslevystä kädet sinun täytyy oppia perusominaisuudet ja ominaisuuksia aaltopahvin, katso esimerkkejä asennuksen Walling. Internetissä on lukuisia tarinoita siitä, miten rakentaa aidan teräslevystä käsillään. Video antaa yksityiskohtaista tietoa työvaiheet.

Aita yksipuolisen poimulevyn 3 m

Aita levystä käsillään. Valmistelu materiaali ja laitoksen sijainnista

Ennen ryhtymistä rakentamisen aita on tarpeen laskea oikein tarvittavan materiaalin tärkeimmät aidan parametrit: pituus, korkeus ja rakenne aidan kokonaisuudessaan. Laskettaessa lukumäärä aaltopahvin otetaan huomioon niiden päällekkäisyys asennus menetelmä, jonka koko vaihtelee 3-10 cm.

Kehä osa on poistettu kasvillisuuden, roskat ja tasoitetaan. Kulmat ohjataan osa puinen panokset, joiden väliin johto on kiinnitetty. Merkitään asennuspaikka ovien ja porttien määräytyy väli tukipilarit. Perinteisesti, se on 2-2,5 m 3 m. Näissä paikoissa, ajetaan välituote tappeja.

Aita aaltopahvin sopii jokaiseen kotiin ja juoni

Tarvittavat materiaalit:

 • Poimulevyn - tyypillisesti rakentaa aidat, levyt aaltopahvin laadut C08 - C21. Tällaiset kettuja käytetään, kun aita ennustetaan korkeus on 2-2,5 m. Jos odotettavissa tulevaisuudessa aitauksen yli 3 m, on suositeltavaa käyttää materiaalia, leimattu C20, C21. Neuvovat edullisesti teräslevy;
 • metalli tuki - käytetään pilareiden profiloitu ontto putki neliön (suorakulmainen) poikkileikkaus 60 x 60 mm, 60 x 40 mm. Seinän paksuus on valittu ei ole pienempi kuin 2 mm. Putki pilarit, joka tekee portin käytetään suuri poikkileikkaus 80 x 80 mm;

Piirustus portin aaltopahvin

 • liitoskiskot - rajat viiveellä, joka on sen jälkeen kiinnitetty teräslevy, sovelletaan profiilin putken pienempi osa kuin pystysuorat kannattimet, sopiva 20 mm x 20 tai 20 x 40 mm seinämiin 2-2,5 mm. Aidan korkeus 2-2,5 m viiveitä kiinnitetty kahteen riviin etäisyydellä 1,5 m;
 • ruuvit - kiinnittämiseen käytetään levyjen katto- ruuvit tiivistyskumi pesurit, on toivottavaa käyttää sinkittyä kiinnittimet. Vaihe ruuvit otettu Yhteensä 1 RM materiaalista - 12-14 kiinnityskohdat.

Vinkki! Arkkia aaltopahvin runkoon on kiinnitetty ruuveilla thermowasher, ruuvaamalla, missä pohjan profiilin.

Poimulevyn hyvin betonilla tai tiili pilarit

Asentamistavat sauvat aidan käsillään

Asennus tukee kahta emäksiä voidaan käyttää: nauha, joka on järjestetty alapuolelle ojan kehän ympäri tai erillisen (paikallinen) varten kunkin tukiaseman tukea. Selvittää, miten syvälle haudata pilariin aita on tarpeen saada käsitys siitä, millaista maaperän päällä. Tapauksessa savimaa tehdä reikä 0,9 m, jos maaperä on löysä - 1,2 m.

Miten asettaa patsaita aidat? Ennen asennusta laakerin kehä kulmat, pohjassa kuoppa on katettu kanssa katemateriaalin. Kun kaikki navat on asennettu päälle reunalla vetonyörin rakentamista varten ja varmistaa siten oikeellisuutta niiden asennuskorkeuden. Välillä kulmapylväiden sijoitettu välituet, pitäen etäisyys viestiä aita on 2,5 m.

Piiri kokoonpano aaltopahvin aita

Asennuksen jälkeen tukien heidän kuoppiinsa kaatoi murskattu tiili, kivi, hyvin survotaan kaatoi vettä ja betonoidaan. Sitten ikäinen kaksi viikkoa loppuun asetusta. Kun taas liuosta ei ole vielä jäätynyt, tarkista vertikaalisuutta asennuksen kunkin sarakkeen ja, tarvittaessa, kohdistaa asemaa telineissä.

Asentaminen aita levystä käsillään, monet ihmiset haluavat käyttää ruuvia pilarit aidan. Ylempi osa näistä tuista on putki poikkileikkaukseltaan neliömäinen, ja pohja on muodostettu kierre kasa. Näin ollen, tämä tuki asettaa helposti ruuvaamalla kunnes ympyränmuotoinen osa kytkeytyy maahan. Ja neliön yläosaan putken, joka on Butt tahansa aidat elementtejä.

Metalli-profiilit voi olla rooli itsenäisenä saanti ja olennainen osa aita tiilimuurauksen

Jos aiot aita tiili pilarit, kun tuki ne asennetaan ja betonoidaan ne draped tiili. Tässä tapauksessa on syytä huomata, että jos nauha ei sovi pohjan, niin kunkin pylvään tiiliä tarvitse tehdä erillistä perusta.

Asentamalla vaakasuora kiskot ja vahvistamisesta kalvo

Kiinnittäminen oppaita lag tuottaa sauvat kautta hitsaussauman. Määrä vaakajohdepariin riippuu korkeus aidan, ja etäisyys vierekkäisten rajat jäsenten on 1,5 m. Kun kaikki palkit on hitsattu tulisi puhdistaa perusteellisesti telakointi paikka ja valmis maalata metallikehys.

Kaunis vaihtoehdot paikallaan aita on yhdistelmä puun metalliprofiilitangon

Kokoonpanon portin ja tuloporttien aloittaa runkojen valmistus, joka vahvistaa rakennetta lävistäjä rainojen. Stabiliteetin rakenteen teline portti ja portti toisiinsa sivusuunnassa palkin. Päättynyt kehykset ovien ja porttien on kiinnitetty tukipilarit ja päällystää poimulevyn.

Kiinnitetään poimulevy ruuveilla vastaava väri. Limiliitoksista arkkia, joka kattaa kunkin seuraavan arkin seuraavan aallon. Iho alkaa portin molempiin suuntiin. Suositeltava väli ruuvien - kahden aallon profiilin.

Käyttölaite portti metallin poimulevyn

Vinkki! Aikaa säästävä asennus ja materiaalien tehokkaaseen käyttöön auttaa poraa etukäteen reikiä metallikiskot kaikissa paikoissa, joissa on ruuvit.

Käyttämällä neuvoja ammattilaisten ja video asennus aidat aaltopahvista, voit itse liittämään kaunis ja tukeva aidan rakentaminen hänen juoni.

Aita aaltopahvin omin käsin baareista: tekniikka, kokoonpano salaisuuksia

Aita puusta käsillään: laatia raja-alueella

Paviljongit kädet pois romun: kuva omaperäisiä ratkaisuja

Veranda talon omin käsin: hankkeet, valokuvia kiinnostavia ajatuksia

Miten kattaa puolisuunnikkaan arkki katto käsillään. Video- ja valokuva asennustyöt

Kasvihuone kurkut niiden omissa käsissä: kuvia parhaita ratkaisuja esikaupunkialueella

Aita levystä käsillään: valokuvia, materiaalit, rakentamisen algoritmi

P roflist - yksinkertainen käyttää ja suhteellisen edullinen materiaali. Se sopii hyvin katto ja aitauksen asennuksen. Miten rakentaa aidan levystä kädet? Kuvat, asiantuntija-apua ja askel askeleelta opas auttaa asettaa sivuston kaunis ja kestävä aita.

Aita profiili luotettavasti piilottaa sivuston tunkeutujia ja uteliailta katseilta

Edut ja haitat aaltopahvin materiaalina aidan

Metalli profiilit - yksi edullinen monipuolinen rakennusmateriaalit. Se sopii katto, aitojen, karat ja ulkorakennukset päällä.

Aita profiili ei pelkää oikut sää

Edut aaltopahvin varten aidan:

 • monenlaisia ​​piirustus ja väri;
 • helppo kuljettaa ja asentaa;
 • kosteudenkesto ja pakkasta;
 • tulipalo;
 • kestävyyttä.

Niistä puutteet on syytä mainita:

 • ole halvin materiaali;
 • tarvittaessa korjaukset (maalaus, suoristus) menettää täydellinen näkymä;
 • Se on suuri purje, alueilla, joilla on voimakkaat tuulet ryppyinen ja taukoja alustasta.

On tunnustettava, että hyödyt levystä rakentamiseen aidat ilmeinen, ja harvat haittoja voidaan kompensoida huolellisella hoidon ja luotettava kiinnitys materiaalin.

Profiloitu saanti: koko, hinta, brändi

Metalliset profiilit rakentamiseen aidan pitäisi vain piilottaa sivuston uteliailta katseilta, mutta myös riittävän vahva kestämään tuuli ja sade, vahingossa mekaanisia vaurioita.

Standardi mitat puolisuunnikkaan arkki aidat ja merkinnät

Metalloprofil on kolme standardia merkinnät:

 • H merkki - käytetään kattotiiliä;
 • Mark S - Soveltuu aidat ja seinät,
 • Merkki NA - katsotaan olevan yleistä ja sitä käytetään kattojen ja aidat.

Tuotettua materiaalia eri värejä

Jälkeen kirjaimet merkinnän arkille ovat numeroita. Ne edustavat harjanteen. Esimerkiksi, C35 merkki osoittaa, että aallonkorkeus tämän profiilin 35 millimetriä. aallotettu pituus vaihtelee puoli neljääntoista metriä. Standardi pidetään pituus 2 metriä.

Järjestelmän asennus peltilevyprofiili

Profiloitu saanti: tuotteen hinta

Aidat levystä: kuva variantteja

Aidat metallilevyjen, kaikille kiistattomasta hyveitä (luotettavuus, kestävyys, alhaiset kustannukset) on edelleen huonompi kuin monia muita vaihtoehtoja aitaamiseen estetiikkaa. On tunnustettava, että useat tylsä ​​yksivärisen puolisuunnikkaan arkki ei koristella sivuston. Käsityöläiset tarjoavat useita versioita aidan levystä käsillään. Valokuva variantit innostaa ideoita ja kokeiluja omalla tontilla.

Aita levystä osa voi olla jopa kolme metriä pitkä

Yhdistelmä eri rakennusmateriaalien Bent tekee lukuisia muunnelmia aidat. Yhdistelmien voit käyttää kivi ja tiili, taonta, aita ja muita materiaaleja. Suunniteltaessa rakentamisen aidan olisi otettava huomioon maiseman ja suunnittelu sivuston ja talon julkisivun. Jos taitavasti yhdistellä värejä ja elementtejä, aidat on osa yhtyeen.

Aita ja julkisivu talon, käyttäen erilaisia ​​värejä

Klassinen suoritusmuoto katsotaan aita tiili tai pilarit ja poimulevyjen. Jokaista sarake sinun täytyy luoda vankka perusta. Liitä tukee korkki, vahvistettu metallitanko. Salaisuus houkutteleva ulkonäkö aidan taitava valikoima värejä. Kanssa tiilimuuraus parhaiten yhdistää ruskea ja vihreä väri profiilin, jossa kivi - harmaan sävyjä.

Väri kivipylväitä yhdistettäväksi väriprofiili

Yksi yksinkertainen viimeistelyvaihtoehdot - reuna suunnittelu ja taitto baari. Tämä hihna kykenee suojaamaan levyn reunan kosteudelta ja antaa jokaista osa jäykkyyttä. Kuten aita elementit voidaan yhdistää muiden materiaalien kanssa.

Erittely aitaosia on erittäin kätevä, kun epätasainen syvennysosuus

Uusi markkinoilla tänään - arkkioffsetpaino. Kuvat tällä materiaali voi olla hyvin erilainen kuin jäljitelmä muuraus, panoraama kuvia luonnosta.

Erityisen suosittu malli, joka simuloi tekstuuri puuta

Omaperäisyys normaalin ammattilainen lattia antaa koristeellinen reunus. Tällainen materiaali aidat alkoi myydä viime aikoina. Edge käsitelty pinnoite korroosiolta ja varmasti säilyttää eheys.

Erinomainen yhdistetty versio - käyttäen metalli aita picket. Hän on kestävä ja näyttää melko houkutteleva. Väri aita voidaan säätää mukaan tärkein aidan mittakaavassa. Tällainen aidan täydellisesti sovi mihinkään maastossa.

Aita levystä

Puhdistettu näkymä aita elementit antavat metallista valmistetut. Niitä voi tilata yksittäin tai ostaa valmiina paloina. Jos sijoitat ne, paitsi aidan, mutta myös julkisivun talon, voit saavuttaa yhtenäisyys Ensemble.

Taotut osat profiilin aidan

Toinen tapa sisustaa kansilaudoituksen - käyttää plasma leikkaus metallia. Tämä korkean teknologian avulla on mahdollista luoda harjakattoisia koristeluun tahansa monimutkaisuus tietokoneen malleja. Aidat levystä, kuva alla, valmistetaan tätä tekniikkaa.

Käyttö kontrastin elementtien suunnitteluun

Delicate aita reunus

Yksinkertainen ja houkutteleva tapa sisustaa aidan - maisemointi. Pitkin aita voidaan istuttaa koristepensaat, laittaa säleikkö Loach.

Käännä vaste kukkapenkkiin auttaa ruukkuja kiinni kantajilla

Aidat omakotitalojen: kuvan idea. Erillisessä julkaisussa esitellään omaperäisiä ideoita ja esimerkkejä aidat eri materiaaleista valmistettuja makuun.

Miten rakentaa aidan levystä kädet: toimintaohjeita

Useimmat omistajat esikaupunkialueilla asettaneet itsellemme tehtävän: miten rakentaa aidan levystä kädet? Itse asiassa se on mahdollista, varsinkin kun kotona työntekijällä on vähintään yksi avustaja.

 • porata käsin poraa, jonka halkaisija on 25 senttimetriä;
 • köysi, rakennus taso, mittanauha;
 • poraa mela Metallisakset, metalli sakset;
 • moukari, ruuvimeisseli;
 • Sähköhitsaus.

Likimääräinen laskeminen materiaalien 10 metriä aidan:

 • Levyt profiili (leveys 118 cm) - 9 kpl;
 • Putket telineet 270 cm pituus - 5 kappaletta;
 • Poikittainen tukit - yleinen metalli profiili 20x20 - 30 metriä;
 • Pussi sementti, sora.
 • Ruuvit metallin - noin 10 kpl per neliömetri.

Asennuksen vaiheet aidan levystä omin käsin:

Vaihe 1 - Suunnittelu

Ensi silmäyksellä näyttää siltä, ​​että rakentaminen aidan - tehtävä, joka ei vaadi erityisen varovaisesti. Mutta miten huolellisesti tehty mittauksia ja laaditaan se riippuu taloudellisesti materiaalisen kulutuksen ja vahvuus tulevaisuuden rakentamiseen. Siksi on tärkeää tehdä aidan projektin. Jälkeen kartoitus alueen mittanauha, voit istua vanhanaikaisella tavalla kynällä ja hallitsija paperille - kuvaaja, tai hyödyntää nykyaikaista tietotekniikkaa. Suunniteltaessa tärkeää huomioida epätasaisessa maastossa ja maaperän ominaisuuksista.

Hankkeesta tulisi sisältää koko ja etäisyys elementtien välillä

Vaihe 2 - Asennus pylväät

Merkittävänä paikoissa poraa reiät porattu syvyyteen metriä. Ne asettavat pylväät-laakeri, esikäsitellyistä koostumus korroosiota. On tärkeää, että tiukasti vertikaalisesti vesivaa'an avulla kohdistaa tukeen, muuten aita on vinossa. Tila kuopat, johon on lisätty pieniä kiviä tai soraa ja betoni kaadetaan. Kun on odotettava vähintään kolme päivää liuokseen jäätyi kokonaan.

On tärkeää, että tukipilarit ovat tasaisen linjan

Vaihe 3 - rajat viiveen

Jos aita ei ole riittävän korkea kaksi poikittaista riviä kiinnikkeitä. Mutta aidat 1,8 metriä on parempi asentaa valinnainen kolmannen rivin. Rajat palkit kiinnitetään pylväisiin hitsaamalla. lisäksi hitsin alue värjätään.

Privarivaya lokit, sinun täytyy tarkistaa niiden vaakatasossa

Vaihe 4 - kiinnitys arkkia

Metalli profiili on kiinnitetty poikittaista ruuveilla. Parempi käyttö kateruuveilla, niiden setti sisältää tiivisteet, eivät absorboi kosteutta. On tärkeää muistaa, että profiilin reunat ovat hieman eri kokoisia aaltoja ja ne on oikein telakoituna. Jotkut ihmiset haluavat vahvistaa ruuvit jokaisen aallon.

Ruuvit väri kalvo on lähes näkymätön aita

Vaihe 5 - viimeistely

Kiinnittämisen jälkeen levyt haluat tarkistaa koko rakenne halkeamia, sirut tai naarmuja. Kaikki vahingot on maalattu sopiva väri maali.

Yksityiskohdat asennus kuvattu tässä kuvamateriaalia:

Aita levystä kädet: valokuvan ja ohjausta ammattilaisten

 • Työskentely metallilevyt, on tarpeen suojata jalat tukevat kengät ja käyttää puinen jalusta, ei muuta muotoaan reunaan levyn.

Työskennellä puolisuunnikkaan muotoinen levy on käyttökelpoinen Elektronozhnitsy

 • Profiloitu ole kiinnitetty nauloilla, tällaisen tulkinnan tuet irtoaa ensimmäinen voimakas tuuli.
 • Työskenneltäessä profiili ei saa käyttää kaasu-hitsauslaitteet.

Pieniä vikoja levy on parempi maalata maali spray

 • Ammattilaiset eivät suosittele leikattu arkki hiomakoneen - se poistaa suojakerroksen ja levyn reuna nopeasti ruostu.
 • Pari kuukautta asennuksen jälkeen täytyy varovasti kiertää ruuveja.

Rakentaa aita levystä kädet on täysin todellinen. On tärkeää valita oikea materiaalien kovuuden ja koon, harkitsemaan maastoon. Suurempaa houkuttelevuutta metalliprofiili- on suositeltavaa yhdistää muihin rakennusmateriaaleihin. Jos välität tällaiseen suojakaiteen ja nopea käsittely pieniä vaurioita, se kestää vuosikymmeniä.

Video: asennus aidan käsillään

Olemme kysymykseesi? peruuttaa vastaus

Luokkien huonetta

kysely Kuukauden

Kaikki oikeudet pidätetään

On kokonaan tai osittain käyttää materiaalia sivuston välttämättä aktiivinen suora yhteys.