Kuvat puutarha sängyt ja nurmikoilla

Kaunis puutarha. 100 kuvia kauniista kukkaistutuksia mökillä

Jokainen, joka on mökki tai tontin yksityiskodissa, mieti, miten voit tarkentaa aluetta ja tehdä kauniita kartanossa. Monet varsin hyvin tämän tavoitteen saavuttamiseksi vuoteen koristekasvit, kukkia, puutarhan puut ja elementtejä maiseman suunnittelu. Mutta meidän puutarhassa voi ja sen pitäisi olla kaunis - valitsimme 100 kuvia maan puutarhassa, joka auttaa sinua näkemään tämän.

Tyyli ja koko puutarhan voi olla aivan erilainen, mutta se ei estä häntä on yksi kauneimmista puolilla maata.

Mökki puutarha valokuva. Epätavallinen muoto sängyt

Vihannes sänkyä ei välttämättä tarvitse olla tylsää ja yksitoikkoista. Katso kuinka kauniita puutarhoja näissä kuvissa muodosta johtuen vuodepaikkojen.

Ne voivat antaa hyvin erilaisia ​​kokoonpanoja.

Koristeellinen vierustat ja hillitsee voi elävöittää ulkoasua puutarhan mitään muuta.

Ne voidaan tehdä mistä tahansa saatavilla olevaa materiaalia, kuten vanha hallitus, metalli-, tiili tai kivi.

Erittäin kaunis kukkapenkit muodossa heltta aidat. Ruudussa ei pääse ulos maaperään lattialista sisäpuolella sulkevat agrovoloknom.

Kaunis puutarha. Photo miten yhdistää kasveja

Kuitenkin, se ei riitä kauniisti järjestäytyvät vuodepaikkaa. Täysin muuttaa puutarhassa, ja sinun täytyy työskennellä niiden sisällöstä.

Paljon siitä, mitä kasvaa omassa puutarhassa, kaunis itsessään. Miksi ei hyödyntää sitä?

Samoin voit monipuolistaa puutarhassa? Katsotaanpa näitä kuvia kuin kasveja voidaan istuttaa mukaisesti niiden ulkonäköä niin, että kasviyhdistelmiin luoda mielenkiintoisia koostumuksia.

Kanssa, että yhdisteet voivat olla hyödyllisiä ainoastaan ​​viljelmiin yhdessä. Kukaan kieltää istutus kukat ja koristekasvit suoraan sängyllä kaali.

Ja se ei ole tarpeen istuttaa kaikki siisti rinnakkaiseen riviin. Yritä ajatella muita lukuja koulusta geometriasta.

Tai luoda luova kaaos, harmonia jota ei selitä vakavuus muotoja ja linjoja.

Ole luova! Mutta älä unohda perusperiaatteita viljelykierto ja yhteensopivuutta.

Istuttamalla korkeita kasveja, ja myös muistaa, että he voivat luoda varjon sen matalakasvuisia naapureita.

Kasvimaa: kuva mukavat vuoteet mökillä

Jos kaikki tämä vaikuttaa kohtuuttomalta ja tarpeetonta, se on helpoin tapa laittaa asiat järjestykseen puutarhassa ja antaa sille siisti ulkonäkö. Nosta sängyt melko vähän ja levitä käytävillä välillä sängyt agrovoloknom - se estää rikkaruohojen kasvua, ja sinun ei tarvitse uhrata energiaa rikkakasvien kappaleita. Nämäkin vähimmäisresursseja voi muuttaa perinteisiä kasvimaalle totaalisesti.

Nämä sängyt ei tarvitse kaivaa. Kaivaa istutus reikiä tai juoksuhautoja, ja istutettu, joka kattaa bed multaa varsien tai ruohon. Koko sängyt on oltava sellainen, että se voidaan käsitellä molemmilta puolilta.

Käsitelty puu aita kukkapenkkiin.

Usein herää kysymys, mitä käsittely levyt vuodepaikkaa, joten ne kestävät pidempään. Tällaiset levyt ei voida käsitellä kemikaaleja, jotka voivat vahingoittaa sinua ja kasveja. Siksi ei tavanomainen kuivuvaa öljyä tai jäteöljyä, tai tavanomaisia ​​Antiseptiset puun ei sovi tähän. Natural pellavaöljy - on ympäristöystävällinen, mutta se on kallista.

Samasta syystä, välttää puskurit sängyt liuskekivi, muovista tai kumista. Eräitä näistä materiaaleista kehittää myrkyllisiä aineita. Ja onko haitallisten pöydältä että aiot vuodepaikkaa tai ei, yhdellä silmäyksellä, et voi edes ammattilainen kemistit.

Kaikkein kustannustehokkain vaihtoehto hoitoon Puiset aidat vuodepaikat rahaa.

Sisäpuolella hallituksen anteliaasti käsittele kuparisulfaattia (voit suoraan kaivaa sitä), ja ulkopuolella riittää valkaista kaunistelemaan. Tämä versio voi kestää jopa 15 vuotta.

Edullisinta variantti puiset aidat vuoteet ajan.

Decking, melko kallis, mutta tarjoaa kaikki tarvittavat suoja lahoa. Se toimii vartija vuoteet vuosikymmeniä.

Mutta kuten käytäntö osoittaa kesämökkiläiselle jopa Boo aluksella itsestään laatikko vuodetta ilman hoitoa, rauhallisesti palvella 5-6 vuotta.

Vaihtoehtona tavallista kasvimaa, voit istuttaa puutarhan täsmälleen samalla tavalla kuin sadite kukkia - kaunis pyöreiden vieressä huvimaja tai oleskelualue.

Kaunein tahansa puutarhassa - se on itse kasvien. Terveellinen, tuore tuoksuva. Jos sadite puutarhan koriste kukkapenkkiin, varmista, että se ei gaped paljain tyhjyyttä sadonkorjuun jälkeen varhaisen vihanneksia ja yrttejä.

Jos puutarha on pieni, on mahdollista käyttää rahaa kauniita aidat korkean vuodepaikkaa.

Yhdistämällä vihanneksia koristekasveja ja mietitte itse, miten yllättävän hienostunut katsomaan lehtiä ja hedelmiä vihanneksia.

Kaunis puutarha, sekä kukkien voidaan kasvattaa astiaan ja koristavat terassi.

Voit liittyä joukkoon omistajien kauniita puutarhoja, vaikka sinulla ei ole mitään ongelmaa. Ehkä juuret-tyyppinen porkkanat, kasvatettu parvekkeella ei ole käytännöllistä, mutta kasvaa yrttejä ja erikoiskasviyhdistyksen pussitettu tomaattia ja paprikaa voimien alaisuudessa kunkin.

Ei välttämättä kokeilla puutarhasuunnittelun koko alueella - yrittää tehdä tänä vuonna pieni keittiö puutarha lähellä talon muodossa kukkapenkkiin. Joku käytännön askel saat lisätietoja ja johtopäätökset kuin 100 kuvia kauniita puutarhoja.

Kaunis puutarha - se ei ole tyhjä hauskaa. Se tuo silti hyödyllisiä vitamiineja, terveys kulut ja säästää tuotteista. Puutarhan voi koskea sinun ylpeyttä, jos hän on ainutlaatuinen muotoilu ja modernit käytännöllisyys. Mutta, tämä on puutarha ja päätät kuinka paljon olet valmis työskentelemään määrätietoisesti tehdä kauniita kuin nämä kuvat.

Mikä tahansa työ kulutettu puutarhassa, tietenkin, maksaa hyvä sato. Mutta takana kaunis puutarha halukkaampia huolehtia, oletko samaa mieltä?

Kaunis vuodepaikkaa maassa omin käsin: kuva esimerkkejä ja epätavallinen ratkaisuja

Tässä artikkelissa, voit opetella luomaan kauniita vuodepaikkaa maassa omin käsin: Kuva onnistuneesta vaihtoehtoja, jotka voidaan käyttää inspiraation, ohjeet ja säännöt suunnitteluun ja valmistukseen rakenteiden viljelyyn vihanneksia ja yrttejä alueella. Tekstissä esitetään pääperiaatteet kehittämisen suunnittelu, ottaen huomioon maiseman alueen tekijöitä, neuvoja rajausvalinnan ja luomiseen koristeluun.

Kaunis vuoteet omiin käsiinsä, ei vain koristella sivuston, mutta myös lasku enemmän järjestäytyneen

Kaunis vuodepaikkaa maassa omin käsin: kuva ja suositukset

Sänky on suhteellista eristetty laastari maaperän jossa kasveja viljellään jonkinlaista. Dachniki kasvanut monien viljelykasvien että ominaisuuksiltaan samankaltaiset kasvava tai päinvastoin, keskenään ristiriitaisia. Käyttämällä vyöhykealuetta voi olla jaettu vuodetta yhteensopimaton kasvilajien tai yhdistää ne, jotka ovat tunnettu siitä, että sama hoitojärjestelmä.

Hyvin valittu korkea vuoteet lievittää polku liikaa maa- ja lian

Vihanneskasveja kuten kukkia, tarvitsevat tietyt ehdot. Muoto ja koko sängyn voi vaikuttaa maaperän kosteutta, intensiteetti kaasun virtaus vaihto prosesseja. Se riippuu tyyppiä jopa monimuotoisuus mikro-organismeja, jotka asuvat pintakerros maaperän. Lisäksi on tärkeää tietää, miten järjestää sänkyä päällä. Valokuva epätavallinen vuodepaikkaa tässä artikkelissa vahvistaa, että sivuston ulkoasu voi olla koristeellinen ja käytännöllinen. On mahdollista luoda ole vain kaunis lasku, vaan saada heidät satoa.

Pientä vuodetta yrttejä ja mausteita voi olla kätevän lähellä kesäkeittiö tontille

Kiinnittää huomiota! Huolimatta nimittää saman sänkyä, emme saa unohtaa, että jotkut kasvit tarvitsevat tietyn maaperän koostumus. Kuitenkin muut viljelykasvit voivat olla vähemmän vaativa. Sama koskee maaperän koostumus, kevyt ja kosteus. Tarkkaamattomuus tällaisia ​​vivahteita voi johtaa vähentää saantoa tai menetys.

Periaatteet luominen vuodepaikat puutarhan: ekologinen ja perinteinen lähestymistapa

Cottagers käytännössä kaksi lähestymistapoja viljelyn jatkamiseen alueella - ekologinen ja perinteinen. Ja yksi niistä kokonaan ristiriidassa muiden. Perinteinen menetelmä on vähitellen väistymässä menneisyyteen. Tämä maanmuokkauksen periaate eri monimutkaisuus, se vahingoittaa ekosysteemiä. Perinteisessä lähestymistavassa henkilö valvoo automaattisesti ja säätää maaperän tilasta, samoin kuin kaikki tapahtuvien prosessien se.

Perinteinen periaate maatalouden sisältää:

 • käsittely rikkakasvien torjunta-aineet;
 • kaivaa maaperään kahdesti vuodessa (syksyllä ja keväällä);
 • lannoitteiden käyttö suurina määrinä.

Perinteiset maanmuokkaus menetelmä vaatii vuosittain hakemuksen kemiallisten lannoitteiden, joka vaikuttaa kielteisesti sadon laatu

Seurauksena, viljellään tällä tavalla ole vienyt luonnon kapillaarikerrokset. Elävät maaperän mikro-kuolee vähitellen ja saannot skudeyut.

Ekologisen lähestymistavan yksikköön vuodepaikkaa maassa omin käsin viittaa luonnon viljelyä. Tämä periaate perustuu luonnollisten ominaisuuksien maaperän uudistua. Henkilö siis harvoin häiritsee luonnon prosesseja vuodepaikkaa. Kaivamalla kuten maaperästä valmistelusta istutusmenetelmä kieltäytyä. Sen sijaan matala Hoeing. Sama koskee kitkeminen, mutta sen sijaan mulching.

Viljellyt kasvit ekologisia menetelmiä, tyypillisesti pienempi kuin perinteinen, mutta laatu vihanneksiin samalla ylittää useita kertoja

Ekologinen periaate viljely säilyttää luonnollisen maaperän ominaisuudet, joka on itse palauttaa sen rakenne lisäämällä kapillaarien lukumäärään, juuret kasveja, hyönteisiä ja mikro-organismeja. Parannettujen menetelmien kaasun vaihdon ja sen seurauksena, riittävä määrä syötetyn typen juuret viljelykasvien luonnollisella tavalla.

Kiinnittää huomiota! Kun ekologinen lähestymistapa on poissa tai vähennetty minimiin käyttämällä kemiallisia lannoitteita. Nykyaikaisia ​​luoda kauniita kukkaistutuksia maassa on rakennettu tämän periaatteen.

Eco - viljely on johtava alan nykymaatalouden

Suositukset suunnitteluun vuoteet mökillä: kuva ja suunnittelisi

Verkosto löytyy useita kuvia kauniista kukkapenkkiin ja kukkapenkkien, omin käsin luoda sellainen muotoilu voi jokainen torppari. Salaisuus on suunnitella tulevaisuutta puutarhassa.

Ennen kuin aloitat, on suositeltavaa ottaa huomioon joitakin vivahteita:

 • Yhteensopivuus kasveja, jotka istutetaan ensi - joitakin kasvilajeja voi olla myönteinen vaikutus toiset, ja jotkut niistä voivat olla haitallisia. Sinun täytyy huolellisesti harkita yhteensopivuutta kulttuurien kasvaa sängyt;

Suuntaamalla vihanneksia voit välttää supistamalla kasvitautien ja tuhoeläinten

 • monitasoinen suunnittelu - oikea sijoittaminen kasvin korkeus antaa kaikenlaisia ​​kulttuurin puutarhassa riittävä määrä auringonvaloa. Esimerkiksi korkein istutus on parempi sijoittaa pohjoisen puolelle. Lähestyvät vähitellen etelään, kasvin korkeus vähenee, kun valon määrä lisääntyy;

Esimerkki onnistunut sijoittaminen sängyt ja kasvien päällä

 • maisemapiirteisiin juoni - jos vuoteet on rinteessä, on olemassa vaara, huuhtelun rankkasateiden. Tämän estämiseksi on suositeltavaa järjestää alueelle sängyt-ruutuun tai laittaa taimet erikoislaatikoihin. Tällaisissa olosuhteissa on mahdollista tehdä siisti sängyt pieni leveys, sijoittamalla ne rinteeseen. Seurauksena, rivien kertyy vettä, ja tarvitaan lisää kastelu on minimaalinen;

Korkea vuodepaikkaa avulla voit helposti muuttaa ne mini-kasvihuoneet

 • saanto - kutakin viljelmää on oma vihannes saannot. Tämä indikaattori voidaan jo suunnitteluvaiheessa, selvittää mitä olisi hoitopaikkoja ja niiden koon saamiseksi verran satoa.

Mielenkiintoisia ideoita suunnitteluun esikaupunkialueella ja kasvihuoneissa. Romun käyttöä materiaaleja luoda epätavallisia vuodepaikkaa.

Miten saada nukkumaan puutarhassa: oikea valinta majoitus kuva

Suunnitteluvaiheessa ja tyyppi vuodepaikkaa valitaan, ei niiden sijoittaminen päällä ja rakenteiden mitoituksessa. Valinta perustuu pääasiassa maaperän ominaisuudet, erityispiirteet kasveja, jotka on kasvatettu ja läsnäolo rakennusten päällä.

Tuottavuuden maksimoimiseksi, suunnitella ja muuttaa istutus, kasvit on vuosittain

Vinkki! Jotta ei katkaista pitkä pää suunnittelun, voit käyttää suosikki valokuvan pihalta mökkejä ja nurmikot puutarhanhoito lehtiä perustana, josta työntää pois tulevaisuudessa suunnittelussa puutarhaan.

Keskittyminen kahvia Photo vuodepaikkaa mökillä tai kuvia Internetistä etukäteen, on toivottavaa suunnitella tulevaisuutta puutarhan paperille ja käytä yleisiä suuntaviivoja luomiseen optimaalinen malleja:

 • esille vuodepaikkaa, joilla ei ole kehystä muodossa laatikko, on suositeltavaa rakentaa alueilla mustaa maaperän. Tässä tapauksessa ei edellytä ostamista maaperän

Jyrkkää rinnettä ei ole este mukava puutarha, jos rakentaa sängyn muodossa vaiheista

 • muotoilu korkeat vuoteet voidaan pitää analogi kukkapenkkien. He katsovat koristeellinen ja samalla pystyy tarjoamaan kasveille suojaa jyrsijöitä;
 • lämpöä rakastava kasvit vaativat erityisehtoja. Niiden viljely täytyy rakentaa lämmin vuodepaikkaa. Tämä valmistus variantti on optimaalinen, jos sivusto on alueella, jossa ilmasto vallitsee kanssa alhaisissa lämpötiloissa;
 • jos esikaupunkialueella sijaitseva kuivilla alue maassa, suositellaan istutus kasvien kaivosten

Pystysuora harjut ovat hyvin suosittuja omistajien pienten tonttien

 • alankoalueiden maastoa ja alueita savimaa soveltuvat parhaiten järjestämisestä korkea paikkaa;
 • vyöhykkeen osa sijaitsee varjossa, ovat hyviä kasvaa vihreys;
 • usein kiinni verkkoihin kuvan kaunis kukkaistutuksia seinää vasten. Sallitut seinien rakentamisessa pitkin kiinteitä rakenteita, kuten taloja, kesäkeittiö, lato, Arbor tai autotalli, mutta yhdellä ehdolla - rivit on sijoitettava etelälaidalla. Samalla seinän suojaa kasveja tuulelta.

Luominen kukkapenkkien maassa omin käsin: Kuva onnistuneita ratkaisuja

Ottaen huomioon yleiset periaatteet suunnittelun voidaan arvioida alle järjestämisestä kasvimaa ja suunnitelma, ei vain muodon ja tyyppi vuodepaikkaa, mutta mittaparametreihin.

Yleiset suuntaviivat mittaparametreihin vuodepaikkaa:

 1. Korkeus - toimenpide 40-60 cm pidetään paras, jos otamme huomioon, että sängyt tarvitsevat säännöllistä kitkeminen ja kastelu. Suorittaa nämä työt, mainittu korkeus pidetään mukavin.
 2. Leveys - suurin sallittu nopeus on 1,2 m Muussa hoitaa taimia ja maaperän hoito on erittäin vaikeaa ..
 3. Leveys kanavan tilojen välillä - pienin hyväksyttävä arvo on 0,3 m.

Käyttäen korkean laatikko sijasta perinteisen sängyt, on tarpeen kiinnittää huomiota asennus viemärijärjestelmään vapauttamaan ylimääräisen kosteuden

Kiinnittää huomiota! Jos tarkoitus rakentaa vuodetta kehyksen väliin jätetään rakenteiden vähintään 0,6 m. Tällaisen laajan käytävä helposti voi siirtää kottikärryt, joka voidaan käyttää korjuu, kuljetus lannoitteiden, jne.

Miten tehdä kaunis kukkapenkissä salaatin

Jokainen kasvi on ainutlaatuinen ja kaunis. Yhdistelmä tiettyjen kasvien puutarhassa yhden luo hämmästyttävän kukkakuvio. Koostumus voi koostua paitsi vihanneksia, mutta myös yrttejä ja kukkia. Jotkin lajit pystyvät tarjoamaan vihannessatojen suojan tuholaisia ​​ja tauteja.

Salaatti - usein nähty vieras on kauniita kuvia, miten tehdä sängyn puutarhassa käyttö tämän kasvin tiedetään monet puutarhurit. Se on koristeellinen ja esitetään erilaisia ​​laatuja. Tämäntyyppinen vihreät voivat olla eri lehtimuoto ja jopa värejä.

Esimerkki kaunis vuodetta kasvaneet käyttävät eri lajikkeiden salaattia

Suosituksia siitä, miten järjestää puutarhan avulla salaattia:

 1. Lajikkeiden salaatin "Fun" luomiseen vastakkaisia ​​aksentteja puutarhassa. Sen lehdet on punainen sävy ja yhdistää hyvin muiden kasvien.
 2. Grade "tulee" johtaa eräänlainen salaattia. Tämä vaihtoehto on vihreä väritys kasvit ja punaiset reunukset lehtiä. Korkea koriste lajikkeita sitä voidaan käyttää koristeina vuodepaikkaa.
 3. Nämä lajikkeet voidaan yhdistää vihanneksiin. Onnistunut yhdistelmiä saadaan kurkku, porkkanat, mansikat ja retiisit.
 4. Kaikki lajikkeet salaattia näyttävät näyttäviä naapurustossa basilikaa tai persiljaa.

Vuodetta ruohokasveilla tarvitsevat varjossa. Viljelemällä tällainen kulttuuri voi hankkia itselleen tuoreita yrttejä ja koristele tummennetut alueet pihalla, jossa enemmistö ei voi kasvaa kukkia.

Luoda kauniita kukkaistutuksia puutarhassa: kuvia epätavallisia ratkaisuja käyttämällä kaali

Kaali - toinen versio laitosta, jonka kauneutta ei aina mitata arvokkuutta niille, jotka eivät tunne erityispiirteet muodoissaan. On monia tekniikoita, jotka kuvaavat kuinka kaunis tehdä vuodepaikkaa puutarhassa, valokuva malleja, istutettu kaali, älä katso pahempi kuin kukkapenkkien pihalla.

Myynnissä löytyy useita lajikkeita punakaali, jotka voivat menestyksekkäästi käyttää luomaan koriste vuodepaikkaa. Näitä luokkia ovat "Mikhnevskiy Beauty", "Langedeyker", "F1 kulta" ja monet muut. Lisäksi fyysistä kauneutta, ne antavat runsaan sadon lopussa vuoden.

Kukkakaali ja "Violet Queen" magenta päät lajikkeet esittelee koristeena esikaupunkialueella

Erilaisia ​​kaali "Ametisti F1» on upea violetti väri, joka painottaa kirkkaan tylsä ​​vihreä istutukset ja tehdä niistä houkuttelevia. Myös ainutlaatuisia lajikkeita. Esimerkiksi kukkakaali "Cheddar F1» oranssinvärinen sävy ja voi helposti kilpailla kukkivia kasveja vastaan ​​koristeellisuutta. Vieressä kaali voi laskeutua ja muut viljelykasvit: fenkoli, punajuuret, sipuli, selleri.

Kaali voidaan istuttaa reunoille kukkapenkkiin tai kukkalaatikot kauniin kehyksen

Vinkki! Kaali voidaan käyttää myös valmistukseen kehyksen vuodepaikkaa puutarhassa omin käsin, valokuva purkamiset aidan valkokaali ovat houkuttelevia, luoden samalla ainutlaatuisen rakennesuunnittelu.

Miten tehdä kauniita vuodepaikkaa mökillä: kuva esimerkkejä Aidat

Living aidat - kaikkein ympäristöystävällisin tapa suunnitella kukkapenkit koriste puutarhassa. Ero rakenteen kasveja ja niiden väritys voidaan tehokkaasti voittaa suunnittelussa luo luonnollisen reunus kasveja. Tätä tekniikkaa käytetään myös koristella sängyt geometrisia kuvioita tai rivejä erikorkuisia ja värejä.

Living aidat voidaan järjestää pitkin reunoja sängyt laskeutui tapit nopeasti kasvavia puita - kirsikka tai paju

Runko vuoteet voidaan tehdä omin käsin tahansa keinoin käsillä. Tätä tarkoitusta varten sopivia viiniköynnös, muovia, kiveä, puuta. On jopa mahdollista käyttää sänkyä ilman kehystys. Tässä tapauksessa suunnittelu perustuu epätavallinen muoto rakentamisen.

Miten tehdä kukkapenkissä puutarhassa: valokuvia ja käyttövinkkejä ruohon

Voit luoda luonnollista rajaa sänkyä on parasta käyttää nurmikkoa. Vihreä ruoho on helppo käsitellä, tottelevainen, ja voit luoda sivuston, jopa kaikkein monimutkaisia ​​muotoja. Tulos näyttää hämmästyttävän, ottaen erityisesti -designalue.

Nurmikko ruoho näyttää hyvältä puutarhassa rivien väliin

Tämä tekniikka on sen haittoja:

 1. Nurmikko ruoho kasvaa nopeasti ja on hyvin jakautunut. Tällaiset aidat tarvitsee säännöllistä hoitoa, muuten nurmikko leviää sängyllä. Tämän välttämiseksi on suositeltavaa ajoittain tehdä kitkeminen.
 2. Vihreä nurmikko ei suojaa tuholaisilta ja jyrsijät, joka voi aiheuttaa vakavia vaurioita kasveja.
 3. Vuode kehyksen muodossa ruoho menettää muotonsa ajan mittaan. Sinun täytyy seurata sen asema ja korjaa tarvittaessa.

Välttää leviämisen ruoho vuodetta tai polkujen Voit hillitä nauhaa

Vinkki! Estämään tuholaisia ​​vihannesviljelyssä voi ostaa kauniita pedattuna muovista. Nämä tuotteet ovat kestäviä, käytännöllisiä ja kestäviä. Alennuksessa on pienoisversioita jotka jäljittelevät puuta tai kiveä.

Edut runko ruoho ovat erinomainen koriste ominaisuuksia, yksinkertaisen järjestelmän ja edelleen palvelua.

Suosittuja vaihtoehtoja koriste kukkapenkkiin

On mielenkiintoista tarkastella vaihtoehtoja ilman reunoja. Tällaiset sängyt ovat kauniita muodossa, ne on nostettu maanpinnan yläpuolelle. Rekisteröintiä kohtia käytetty sora, kivi tai pölyä väliin. Viimeinen vaihtoehto vuodessa voit kaivaa ja saada lannoitetta maaperään. Reunaan sängyt ei satanut, se ei ole suositeltavaa nostaa niitä yli 20 cm: n korkeudella maanpinnasta.

Tallentaa tilan osaan voidaan järjestää pystysuoraan sängyt ja istutettu kasvit pulloissa tai putkissa

Matala kasvava pensaat on erinomainen korvike keinotekoisia materiaaleja. Samanlaisiin teknologia istutetaan suuri kasviksia (esim kaali), tai ruohoa. Mutta tässä tapauksessa vuoteet tarvitsevat säännöllistä hoitotuotteita. Järjestämiseen elävän aidan sopii puksipuu pensaat, apikaalisella pahizantra tai laventeli. Nämä kasvit voivat menestyksekkäästi käyttää kehyksiä, mutta ottaen huomioon niiden korkeat kustannukset, useimmat kuljettajien kiinnittää sängyissään sijoitettu rakennuksen edessä julkisivun.

Ennen istutusta vihanneksiin on tutkittava tulevaisuuden kasvin korkeus, jotta ei luoda tummennetut alueet vuoteissa

vuoteet suunnittelu voi olla varsin vaihteleva, kaikki riippuu mielikuvitus. Monipuolistaa ulkonäkö istutus vihanneskasveja voi lisätä kukkia, kuten kasvimaalla. Heidän kukat ovat kirkkaan oranssi väri, laimennettu tylsä ​​vihreät ja kasvinsuojeluaineiden alkaen kirvoja.

Eräs esimerkki yhden ruudun vuoteet vyöhykejaosta tekniikoita eri kasveja

Koriste kehys lasi- tai muovipullot, tikkuja puuta, paloja savi, tiilet, laatat ja muut materiaalit käsillä, jotka voivat jäädä alueelle rakentamisen jälkeen tai korjauksen voidaan käyttää.

Korkea vuodepaikkaa maassa omin käsin: kuva ja valmistustekniikka

Lampi maassa omin käsin. Step by Step Photo Ohjeet

Alpine kukkulan kiviä maassa omin käsin: kuva rockeries vaiheilla

Vuode kätensä ei pitänyt ollenkaan: mielenkiintoisia ideoita loma suunnittelu

Lasi seinämaalaus. Kuvat sisämaassa, kaunis ratkaisut

Alpine Slide kätensä. Step by Step Photo Ohjeet

Miten järjestää kaunista sänkyä mökillä: käytännön neuvoja, ja suunnittelutekniikat

Labour hieman mielikuvitusta ja materiaalit käsillä - ja tavallisesta puutarhan voi tulla arvokas koriste puutarha. Asianmukaisella suunnittelulla ja sijainti lasku voi paitsi tuoda satoa, mutta myös miellyttää omistajat ja vieraat silmän.

Se ei ole niin vaikeaa kuin se saattaakin tuntua ensi silmäyksellä. Kaunis puutarha ja puutarha ideoita kuva tässä artikkelissa, ja ymmärrät, että koristelu todistavat käsitellä edes noviisi.

On vain tarpeen kunnolla suunnitella sivuston, ottaen huomioon topografisia piirteitä ja valaistus.

sijainti

Ate haluat rakentaa paikalle kaunis puutarha, sinun täytyy noudattaa tiettyjä sääntöjä:

 1. Majoittaa sängyt on parasta valita aurinkoinen, valoisa jakso.
 2. Laskeutumiset tulisi sijaita pohjoisesta etelään - jotta ne voidaan valaista tasaisesti ja lämmin.
 3. Pieni, huolellisesti hoidetut kaunis sängyt näyttävät paremmilta kuin alalla, umpeenkasvu ja rikkaruohot, sekoitettuna kasviksia.
 4. Jos kalteva osa, tasaisen lämmityksen ja veden jakelu sijoittaa ne kohtisuorassa kaltevuus. Harkitse terassit - on tehokas puhdistumaan puutarhan maa sivuston epätasaisessa maastossa.
 5. Kun kyseessä on maa, jossa on monimutkainen ja epätasaisessa maastossa, valita pohjoisen puolella puutarhassa ja kasvimaalla - etelään.
 6. Korkea lasku ei saa sijoittaa yli 70 cm maanpinnasta tai huolehtimaan heistä tulee olemaan vaikeaa.
 7. Käyttö yläpuolella ja pystysuunnassa malleja tekee järkevää käyttöä koko sivuston.

Määrittää koko puretuista luoda kaunis puutarha, kuuntele asiantuntijoiden neuvoja:

 1. Älä tee sängyssä laajempi kuin puolitoista metriä, muuten on vaikea päästä keskelle.
 2. Jos istutus sijaitsee lähellä aidan tai seinään, optimaalinen kaistanleveys on enintään 80 cm. Tärkeintä on, että voit päästä toiselle puolelle vaikeuksitta.
 3. Pituus valita, harkintansa mukaan säätää koon tontin.
 4. Älä säästää välisen etäisyyden lasku - kapeilla poluilla tuo paljon haittaa parhaillaan työskentelee päällä.

Katsokaa kaunista sänkyä, kuva, joka on esitetty alla. Erilaisia ​​muotoja rajoittaa vain mielikuvitus. Neliö, suorakaide, muodossa ympyrän segmenttejä, pyöreä - valita, mitä näyttää paremmalta. Tärkeintä on, että voit saavuttaa kasvien keskellä helposti.

Kaunis sänkyä ei välttämättä tarvitse olla selkeä geometrinen muoto, ne voidaan luoda seuraamalla maaston muotoja. Tällainen järjestely ei vain käyttää korkeintaan vapaata tilaa, mutta myös näyttää alkuperäisen ja vaikuttava. Kuinka mukavaa tehdä sängyn puutarhassa, voit nähdä kuvia tässä artikkelissa.

Jo kauan on tiedetty, että oikein sovitettu naapurustossa eri kulttuurien puutarhassa yhden lisää tuottavuutta ja parantaa laatua hedelmiä. Luominen muotoilu vuodetta Monikulttuurinen, saat kasvimaa, sen eri värejä muistuttaa kukkapenkkiin. Katso artikkeli ajatus kaunis puutarha maassa omin käsin kuvassa, osoittaa, kuinka alunperin valittu kasveja samassa paikassa.

Yrtit näyttävät erittäin kirkas, ja sen tuoksu estää monia tuholaisia. Hyvä ratkaisu olisi sijoittaa näitä kasveja reunoilla. Valitsemalla viljelykasvien sekoitettu istutus, älä unohda ottaa huomioon niiden korkeus. Pitempi Kasvien lukumäärä keskellä tai pohjoisen puolelle. Katso lisää esimerkkejä siitä, miten järjestää vuodepaikkaa maassa, joka sijaitsee alapuolella valokuvan.

Tyypit Vuodepaikkojen puutarhassa vaihteli. Pidämme tärkein ja näyttää, miten sisustaa puutarhan omin käsin.

korkea

Kaunis ja käytännöllinen muotoilu helposti käsin. Suuri sato saadaan kustannuksella hyvä lämpeneminen maapallon, ja alkuperäisen mallin voi olla suuri koristelu sivuston. Katsokaa suunnittelu vuodepaikkaa meidän puutarhassa valokuvapaperia.

Luoda niitä voidaan käyttää:

Upea käyttö vertikaalinen tila ja epätavallinen muotoilu tekevät nämä sängyt ovat paitsi ergonominen muotoilu, mutta myös puutarha sisustus. Kaunis vuoteet mansikoiden käsillään tehdä melko helposti. Lisäksi ne voivat kasvaa tuoreita yrttejä ja joitakin vihanneksia pienellä juuristo.

Suuri etu on liikkuvuus monenlaisia ​​pystyrakenteiden: kun huono sää ja talvella ne voidaan siirtää huoneeseen. Niiden valmistamisessa voidaan käyttää mitä tahansa saatavilla olevista materiaaleista muovipullot erityisesti suunniteltuihin telineisiin. Katso esimerkkejä siitä, miten kaunis sängyt ovat pystysuorassa maahan, jossa on kuvia tässä artikkelissa.

Miten järjestät puutarhassa Ranskan tyyliin? Se on melko yksinkertainen. Geometriset muodot lasti puretaan erotettu selkeät kappaleita. Täsmälleen istutettu riviä kasvisten alhainen kääntyessään vihreää salaattien tai eri väriä. Tai hieman koholla lasku Reunallisten sisustusmateriaalien. Esimerkiksi voit nähdä kuvia puutarhan puutarhassa ja nurmikot meidän artikkeli.

Kasvimaa Englanti tyyliin luodaan periaate "kaikki yhdessä" - puutarha, nurmikko, kukkaistutuksia ja ei ole selvä ero. Suunnittelu sängyt heidän kesämökki Englanti tyyli mahdollistaa sekoittaminen yksi annos vihanneksia ja kukkia. Tärkeintä on, että kaikki on hyvin hoidettu ja näytti harmonisesti.

Joy laiska kesäasukkaita - sängyt eivät vaadi syvää kaivaminen ja kitkemistä. Koko tilan välillä kasvien suljettu multaa, joka säästää kosteutta ja estää rikkaruohojen itämistä. Se voi olla joko maahan ilman aidat ja nostetaan sisälle rajojen.

Miten varustaa kasvimaalle omin käsin, jotta saadaan kerättyä enemmän tuotto? Unelma jokaisen puutarhuri on tullut saataville. Se - älykäs vuodepaikkaa. Korkea alkuperäinen vuodetta tukee riittävän vankka laipat ja täytetty ainoastaan ​​maahan, ja erityinen yhdiste, komposti ja muut. Jotkut valmistamiseksi monimutkaisuus kompensoituu edelleen poistaminen yksinkertaisuus ja runsas sato.

Kompakti koriste vuodepaikkaa helppo tehdä omin käsin. Tätä varten voit käyttää:

 • puisia tai muovisia laatikoita;
 • renkaat;
 • Eri huonekalut (keittiökaapit laatikoilla, jne).

Suunnittelussa puutarhan tärkeä rooli puskurit vuodepaikkaa. Ihannetapauksessa jos ne ovat kaikki samaa tyyliä tai suunnittelua yhdistetään talon ja aidan. Kaunis puutarha (kuvassa alla), voit tehdä omin käsin, käyttäen palletten

 • luonnonkivet;
 • tai katutiiliä;
 • tukit eri halkaisijat;
 • liuskekivi;
 • aluksella;
 • sauva tai sauvat;
 • muovi- tai lasipullot.

Materiaalin valinta on rajoitettu vain mielikuvitus ja materiaali mahdollisuuksia.

Suunniteltu mielikuvituksellisesti kappaleita voi tulla ornamentti puutarhaan. Päällystys raita, on syytä ottaa huomioon, että leveys tärkeimmistä on oltava 50-60 cm, ja välillä lisäistutusohjelmissa riittää, ja 30 cm. Puutarhan parhaiten suoralla radalla, mutta puutarha on hyvin sovi maisemaan polveileva polkuja. Seuraa vaihtoehdot ja aineen käyttö asetettu. Yleisimmin käytetty:

 • sementti;
 • katulaattojen tai levittäjät;
 • tiiliä;
 • luonnonkiveä;
 • kivi tai sora;
 • puu.

Nähdä miltä se näyttää alkuperäinen ja kaunis polkuja ja sängyt puutarhassa, joka sijaitsee alapuolella valokuvan.

Kaunis sängyt puutarhassa, kuvia joista näette myöhemmin artikkelissa, sinänsä - sisustus alue, mutta jos käyttää alkuperäistä sisustus, voit lisätä kuori. Käytä vanhoja huonekaluja, luonnonkiviä, kannot, alkuperäinen kalusteet ja kaikki, joka kertoo fantasia. Koristella puutarhaan valmiiksi tai omiin käsiinsä puutarha veistoksia. Useita esimerkkejä löytyy meidän artikkeli. Ne, jotka eivät tiedä, miten tehdä kauniita vuodepaikkaa maassa, se on melko helppoa.

Tarjoamme katsoa valokuvia kaunis kaari viiniköynnösten kukkia ja hedelmiä, roikkuu järjestelyt ja muut ideoita luoda ainutlaatuinen puutarhassa.

Meidän galleria näet 13 lisää kuvia kauniista tapoja suunnitella puutarhaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin