Kuvaavia alkoholijuomia ja kuvausta

Kuvat ja kuvaus suosituista spiraea -lajikkeista

Spireea ovat lehtipuita koristepensaita, viljelty ja kasvaa villinä lähes kaikilla pohjoisen pallonpuoliskon alueilla. Kasvattajien ponnistelujen ansiosta lukuisat luonnonlajit ovat laajentuneet huomattavasti, ja puutarhurit voivat nykyään valita lähes sata hämmästyttävän kaunista ja samanlaista kuin toiset lajit.

Löydät pensaan tutustumalla valokuvista ja kuvauksista suosituista spiraean lajikkeista, joihin kuuluvat kasvit:

 • erilainen väri kukintoja ja lehtiä;
 • tarpeeksi suuri ja kääpiöiden kruunu;
 • kevät ja kesä kukoistaa.

Kaikkien erilaisten väkijuomien monimuotoisuuden vuoksi kaikenlaiset pensaat ovat vaatimattomia, ja jo kolmannen vuoden ajan ne ovat valmiit miellyttämään puutarhureita ensimmäisillä kukinnoilla.

Spiraea Golden Prinsessa (Spiraea japonica Golden Princess)

Golden Princess - spiraea, jonka leveä pyöreä kruunun korkeus on vain 0,6 metriä ja halkaisijaltaan kaksi kertaa. Tunnusomainen piirre, kukinta puolivälistä kesän ja syksyn kunnes holkki on koristeellinen lehtien, joka riippuen vuodenajasta väri muuttuu keltavihreä syvän keltainen ja jopa oranssi.

Tiheästi peittyvät pystysuorat versot, pitkospuiset lehdet eivät ylitä 7 cm: n pituisia ja ristikkäitä reunoja pitkin. Tällaisessa elävässä taustassa kultaisten prinsessojen karmivärin vaaleanpunainen tai punertava ruusu on noin 5 cm halkaisijaltaan. Huuhka hyvin sietää keskimmäisen vyön talvi, ei tarvitse huolellista hoitoa ja erityisiä maaperän seoksia, mutta paras kukinta näkyy hyvässä valossa.

Spiraea japonica Goldflame

Runsaasti kukkiva kesä spirea Gold Flame ole yllättävää intensiivisesti vaaleanpunainen paniculate tai kilpirauhasen kukinnot epätavallisen kirkas hammastettu lehdet, jonka toiminta on luonteeltaan violetti sävy, sitten tulee vaaleankeltainen ja kääntyy syksyyn nyt oranssinkeltainen liekki vilkkuu Carmine. Tämän ominaisuuden ansiosta lajike sai myös sen nimen.

Keskipitkän kukkaruukun korkeus on noin 0,6-0,8 metriä kesäkuun toisella vuosikymmenellä ja viimeiset kukat kuivuvat vasta elokuun puolivälissä. Kulttuuri kasvaa melko hitaasti ja antaa vain 10 cm: n kasvua vuodessa. Puutarhan istutuksissa spirea Gold Flame voidaan koristella kukkapuutarhan ja pohjan alhainen hedge. Bush ei tuota vaivaa, jos istutettu irtomaata, se saa säännöllistä kastelua, ja se on tarpeeksi auringonvaloa, jota ilman keltaista lehtien himmentää tai muuttuu vihreäksi.

Spiraea makrophylla (Spiraea japonica Macrophylla)

Viitaten ryhmään kesän kukkivia pensaita spirea makrofagit arvokasta ei vaaleanpunainen silmuja ja kirjava lehtineen, jonka väri yläosien versot kiristyessä ja tekee tärkeimmät koristelua. Tämän lajin epätavallisen suuren spiroean rypistyneet, marginaaliset lehdet ovat pituudeltaan 20 cm ja leveydeltään 10 cm. Keväällä heillä on violetti tai violetin-punainen väri, joka keskikesällä jo hallitsevat vihreä väri ja syksyn lehdet tulee kullankeltaisia.

Koska Macrophiluksen spiraaliin liittyy suuri kasvuvauhti, ja kasvien toukokuun leikkaus 10-30 cm: n korkeudelle maaperätasosta, puutarhurit saavuttavat jatkuvasti kirkkaat, kuten spiraean valokuvassa, aikuisten lehtien värin uusissa nousuissa. Laitos sietää kohtuullisia pakkasia ilman tappioita eikä vaadi ylimääräistä suojaa talvella. Puutarhan koristelemiseksi tämän lajin spiraeat ovat välttämättömiä kukkaviljelmistä, jotka koostuvat monivuotisista kukkivia kasveista, puutarhan polkujen ja rakennusten aurinkoisen puolen maisemana.

Spirea Jenpey / Shirobana (Spiraea japonica Genevii / Shirobana)

Shirobanin spiraean ainutlaatuisuus, tai, kuten sitä kutsutaan myös tämän upean Jenpayn arvosanaksi, kertaluonteisesta läsnäolosta eri värejä sisältävien kukkien kukintoihin. Massiivisen kukinnan myötä pensas on täynnä tuhansia pieniä kukkia kaikkiin sävyihin, lumelta valkoisesta kirkkaan vaaleanpunaiseen, kuten lajikkeen spiraean kuvaan. Pussi, jolla on tiheä, lähes pallomainen kruunu, on lyhyt ja korkeintaan 0,8 metriä korkea. Kruunun muodon säilyttämiseksi keväällä pensaasta karsitaan taso 10-15 cm maasta.

Amatöörit, kuten monet japanilaisen keuhkojen edustajat, ovat pystyssä tai hieman taipuvaisia, peitetty punaruskealla ohutkuorella. Paksusti täynnä oksat lehtien Spiraea Shirobana tummanvihreä, kapeat suikeat ja kukinnot jopa 7 cm halkaisijaltaan koristelu pensas siellä heinäkuun alussa ja kukkivat päättyy vasta elokuussa. Suurilla koriste lajikkeita, se on helppo sietää kasvaa monimutkainen kaupunkiympäristössä, mutta tuntuu paremmalta alueilla irtonaisella valoa maaperä ja paljon auringonpaistetta.

Spiraea Crispa (Spiraea japonica Crispa)

Elegantti spirya Crispus - pensaan, jossa on pallomainen kruunu, joka on muodostettu pystysuorista tai hieman roikkuvista versoista. Kohtuuttoman korkeus, joka sopii käytettäväksi jalkakäytävässä tai kasvien kasvien kasvaessa, on noin 0,6 metriä. Lukuisat versoja päällystetty pitkänomainen, voimakkaasti leikattiin reunassa lehdet, jotka ovat ulkonäöltään punertava väri, ovat pääosin vihreä kesällä ja hankkia lokakuu oranssi, violetti tai pronssi väri.

Tämän lajikkeen kukat, kuten spiraean kuva, ovat yksinkertaisia, vaaleanpunaisia ​​tai lilaisia, ja ne kerätään pieniin kukintoihin halkaisijaltaan 6 cm. Crispuksen alkoholijuomien maaperä soveltuu mihin tahansa, tärkeintä on se, että se on hyvin ilmastettu eikä kosteutta ole ylikylläinen. Jos on erityisen kylmä talvi osa ampuu kärsii. Karsinnan jälkeen pensas on helppo palauttaa, mutta on tärkeää ottaa huomioon, että tämän lajikkeen kasvu on vähäistä.

Spiraea Goldmound Spiraea

pensas kanssapiraya Goldmoundin korkeus jopa puoli metriä ja leveys noin 60 cm muoto muistuttaa hieman puristettu ylhäältä pallo. Erilainen piirre lajikkeesta on lehtipuiden keltainen kesäväri, jonka keväällä on punertava sävy.

Tiheä kruunu spirea Goldmaund runsaasti keskisuurten lähtee kesä-elokuussa on koristeltu herkkä vaaleanpunaisia ​​kukkia, yhdistyneet harvan corymbose tai umbellate kukinnot. Muiden vastaavien lajien tavoin tämä spirea joka toinen vuosi vaatii vanhojen ja kuivien versojen leikkaamista. Muutkin pensaat ovat vaatimattomia ja kasvavat melko nopeasti.

Spiraean kääpiö (Spiraea x pumilionum Zabel)

Hybridi kääpiö spirea, päästä korkeus lähes 30 cm, saatiin risteyttämällä spirea hiipivästä ja Hacket. Tämän groundcover, matelijat kasvin lehdet elliptinen kartiomainen muoto, pituus 1-3 cm. Verrattuna muihin siihen liittyvien lajien ja lajikkeiden kulttuuri kääpiö spirea on melko harvinainen, vaikka kasvi on vaatimaton ja erittäin houkutteleva.

Valkoisia kukkia, jotka on ripoteltu kesäkuusta syyskuuhun, on kerätty 5 cm: n korkomurskeihin. Talvella jotkut versot voivat jäädytyä, mutta uudet oksat näyttävät nopeasti korvaavan ne ja jo tänä vuonna ne peittävät kukat.

Villessä kukka-ajan aikana kuvassa oleva spirea-valkoinen on yleinen Pohjois-Amerikan mantereella ja useissa Euroopan ja Siperian alueilla Venäjällä. Kulttuurilaitoksena kasvaa 1,6 metriä korkeampi pensas vuodesta 1759. Toisin spirea lajikkeisiin, joiden kuvia ja kuvauksia annettiin edellä, kruunu kasvi ei ole pyöreä, vaan pitkänomainen, joka koostuu verkkoa pystyttää versoja päällystetty punaruskea kuori karvainen.

Terävä, sahalaitainen lehdet päästä 7 cm pitkä, leveys ei ole suurempi kuin 2 cm. Spiraea valkoinen kuin kuvassa, paniculate tai racemose kukinnot 6-15 cm pitkä, yksinkertainen yhdistämällä useita valkoisia kukkia. Tämän upean pensaan levittämistä voidaan siemata, mutta pistokkaat antavat parhaan vaikutuksen.

Spiraea on Rosean (Spiraea salicifolia Rosea) lehtineen,

Spiraea vaaleanpunainen tai Rosea on vaatimaton pensas, joka kukkii voimakkaasti kesän keskelle syksyn alkupuolelle. Aikuisten kasvien korkeus on noin puolitoista metriä ja muodostaa pystysuuntaisen pyöristetyn kruunun halkaisijaltaan 1,3 - 1,5 metriä. Lajikkeen ominaispiirre on korkea talven kireys ja 20 senttimetrin vuotuinen kasvu voimakkaista pystyjuurista, peitetty puna-ruskealla kuorella. Spiraeassa on vaaleanpunaista, pitkänomainen, jopa 10 cm pitkä, vihreät lehdet ja pienet, vaaleanpunaiset kukat, jotka on koottu tiheään paniikkikasvien kukintoihin.

Spiraea on kalkkipitoinen (Physocarpus opulifolius)

Venäjän Euroopan, mutta myös Pohjois-Amerikan sekä Siperian keskimmäisen vyöhykkeen tapaan Bubbleberry tunnetaan usein puutarhaviljelijöistä spirya kalinolistnayasta. Itse asiassa kasvit kuuluvat samaan perheeseen ja ovat ulkonäöltään jonkin verran samanlaisia, mutta tätä kasvea ei kutsuta oikein spiraeaksi.

Pallon maapallon muotoinen kruunu korkeintaan 3 metrin korkeuteen muodostuu roikkuvat oksista. Lehdet ovat kolmiulotteisia, aallotettuja voimakkaasti leikatuilla marginaaleilla, jotka muistuttavat hyvin kalinan lehdistä, jotka antoivat nimen tähän lajeeseen. Lehdistön väri voi olla joko tummanvihreä tai pronssi tai viininpunainen. Kesäkuun puolivälistä heinäkuun loppuun mennessä vesikkelin kruunu peitetään pyöristetyillä scutellaria-kukilla, jotka koostuvat monista pienistä valkoisista tai vaaleanpunaisista kukista.

Sorbaria sorbifolia spirea

Toinen koristekasvi, joka väittää olevansa nimeltään rowan spiree, on vuoristoinen ashberry, joka on Siperian ja Kaukoidän syntyperäinen asukas, jota viljellään nykyään Venäjän metsänvyöhykkeen pohjoisesta rajoista steppeihin. Sekaannusta luokittelun johtuu ulkoisista samankaltaisuutta räkättirastas ja tietyntyyppisten väkevien alkoholijuomien, sekä niiden yhteisiä kuuluvan Rosaceae. Kuitenkin räkättirastas kuuluu toiseen, eikä suku Spiraea, mutta tämä ei tullut vähemmän houkuttelevia ja mielenkiintoisia kasvien 4 vuotta saavuttaa 3 metrin korkeuteen.

Suuri, jopa 20 vuoden ikäinen pensas pystytetty ruskean harmaalla kuoren oksilla muodostaen paksun pallomaisen kruunun. Lehdet ovat todella samanlaisia ​​kuin ashberry-lehdet, mutta ovat tarkempia. Nuoren lehtien, joka näkyy ensimmäisessä puutarhassa, on usein violetti väri. Heinäkuussa tuoksuvat kukat, jotka kerääntyvät pyramidiherkkyyspilkikasvustoon, jopa 20-25 cm pitkään, paljastuvat runsaasti.

Tyypit Spiraea: kuva ja kuvaus

Spirea edustettuina lehtipuu pensas, jonka korkeus on harvoin yli 2 m. Valikoima on hiljalleen, cascaded, puolipallon, pystyssä, ja itkien pyramidin muotoisia. Eri lajien spirea eroavat toisistaan ​​ja muodostavat kasvin, ja väri lehdet ja kukat. Joissakin tapauksissa muutoksen väriltään keltainen, magenta tai oranssi, riippuen vuodenajasta. Vuonna puoliaavikon ja arojen vyöhyke laajennettiin noin 90 lajikkeita tämän sadon, lähinnä alkeis kunnioittaminen tuotantoedellytykset mahdollistaa kasvi kasvaa vahvoja ja tarjota kukinnan keväästä syksyyn.

Lukuisia pieniä kukkia muodostuu piikki, paniculate, pyramidin tai corymbose kukinnot. Yksinäinen kukkia Myös eivät ole poikkeus. Koristeellinen tämä pensas johtuu seuraavista tekijöistä: monipuolinen väri (magentasta valkoinen), kukinnan päivämäärät ja sijainti kukinnot on versoja.

Luokitus määritetään 2-ryhmät spirea - letnetsvetuschie ja keväällä,. Nimi Näiden ryhmien johtuu kukinnan aikaan tapauksissa. Niistä yhteisiä piirteitä on aikaansaada kaasun vastus, mieluummin hyvin valaistuissa tiloissa, pakkaskestävyys, vaatimaton. Niistä mahdollisia tapoja lisääntymiselle - versoja, siemenistä, jakamalla Bush, kerrospukeutuminen ja pistokkaita.

Ryhmä I - Keväällä, lajeja ja lajikkeita

Väri kevät, kasvi on usein valkoinen väri. Kasveja, jotka kukkivat keväällä olisi leikattava heti kukkimisen jälkeen. Se samanaikaisesti, mutta ei kauan.

Kuva: Spirea harmaa

Tämän tyyppinen edustaa kaksi metriä korkea, hyvin haaroittunut pensaita, versoja uurrettu tai huopa. Top lehdet ovat tummempia kuin pohja, molemmista päistään terävä. Löysä harjalla valkoisia kukkia tiheästi järjestetty koko pituudelta ampua. Yläosassa eri istuma silmut, alempi he ovat pidentäminen vehreässä oksat. Kukinta-ajan - toukokuu, hedelmien - kesäkuussa. Tämäntyyppiselle siementen lisäämistä ei ole käytettävissä, koska se hybriditeetti. Koristeellinen pensas roikkuvat koska läsnä sivukonttoreiden ja kompakti, valkoinen florets esitetään suuria määriä. Istutus mahdollista ryhmällä tai kertaalleen. Versot käytetään usein muodostamiseksi buketnye koostumuksia. Grade «Grefsheim» mielenkiintoisin edustajat talven-hardy lajeja.

Pensas saavuttaa 2 m korkea ja on levittää kruunu. Leaves tummanvihreä Suikeat ilmaistuna sahalaitaiset ulottuville 4 cm. Valkoisia kukkia, joiden halkaisija on 0,8 cm, kerätään lukuisia umbelliform kukinto sijoitettu koko pituudelta ampua. Tämä laji eroaa ole liian aktiivisesti kasvua, joiden vuotuinen kasvuvauhti 20 cm. Keväällä tyyppien joukkoon tämän spirea upeimmista johtuen ohut oksat, Arch sulavasti alla vuolaasti kukinnan silmuja. Kaupunkiolosuhteissa osoittaa vastarintaa. Suuri luomiseen koostumuksia, yksittäinen purkaminen tai laskut hedge. Vuotuinen kukinnan riippuu runsaasti valoa, hieman kuivaa maata, tällainen kuljetusten turvallisesti. Kylvösiemeniä ole saatavilla, koska hybriditeetti.

Lajien joukossa tämän ryhmän Vangutta useimmat suuret. Halkaisija ja korkeus on suurempi kuin 2 metriä levy. Muoto kruunu - kaskadin muodostettu vuoksi kaartuvat alaspäin levittäen oksat. Hammastettu 5-liuskainen lehdet ovat vihreitä edellä ja glaucous alla. Valkoisia kukkia on muodostettu lukuisia puolipallon kukintoja, joka kattaa koko pituuden versoja. Kahden viikon kukkivat keväällä löytyy uudelleen kukkivat elokuussa, mutta se ei ole yhtä runsaasti. Lehtien on myös koristeellinen valitus. Lokakuussa alkaa ajan hedelmiä. Laskeutumisen jälkeen kukinnan alkaa 3 vuotta.

Tämä laji eroaa aktiivinen kukinnan, unpretentiousness ja varjoa sietävät. Maaperä on hyvin valutettu ja valaistun alueen. Pakkasenkestoa on korkea, mutta päät versojen voi jäätyä hieman talvella ja keväällä ne on leikattu. Vangutta käytetään luoda suuri kukkapenkkiin, alhainen pensasaidat, ryhmä tai yksittäinen laskua. Maisemassa tällainen on täysin yhdistetty kuusen, kuusta, mäntyä.

Tämäntyyppinen spirea levisi pohjoisessa Keski-Aasiassa, Kaukasiassa, Altai, Kaakkois-Länsi-Euroopan ja Venäjän alueella pensaat ja niitty aro sekä kivinen rinteillä joukossa tiheiköt pensaita. Se viittaa suojattu luonnonsuojelualue kasveja. Pensas on tuskin metrin korkeuteen, on harmaa-vihreä pitkänomainen lehdet, kerätään löysä kruunu. Tunnistusmerkki tällainen - kolme alareunassa suonien ja crenate reuna. Valkoinen väri on kellertävä, corymbose kukinnot on muodostettu lyhyen oksat lehtiä. Kukinta kestää noin 20 päivää, minkä jälkeen hedelmiä jakso alkaa heinäkuussa. Niistä eduista - runsas juurten kasvua, pakkanen ja kuivuus suvaitsevaisuutta, saanut viimeisteltyä kasvaa osittain varjossa, mutta hyvä valaistus vaikuttaa kehitykseen Bush on parempi. Maaperä ei ehkä riitä kostutetussa. Tämä luokka ei ole liian laajalti käytetty puutarhanhoidossa, edullisesti ekologisen puistoissa, metsän reunoilla, puistoissa.

Yleisin alueen kasvun dubravkolistnoy spirea - Kaukoidästä ja Itä-Euroopassa - on vuoristometsät ja kivinen rinteillä. Kaunis pyöristetty muoto kahden metrin holkki on tiheä kruunu oksat, jotka on taivutettu maahan painon alla kukkia. Pituus munanmuotoinen karkeaksi kaksilehtinen saavuttaa 5 cm. Vihreä väri ylhäältä ja alhaalta sinertävä. kukinnan kesto on 25 päivää kukinto puolipallon. Syksyllä lehtien tulee yksivärisen keltainen. Hyväksyttävää lisääntymiselle jakamalla Bush, pistokkaita tai siemeniä. Tyylikäs lehdet ja reheviä kukkia, tämä lajike on hyvin vastaanottavaisia ​​leikkaamista, mikä on tärkeää muodostumista suojaukset.

Syntyi tämän tyyppinen on saaren Honshu, Japani. Muoto pallomainen holkki, oksat vaakasuunnassa. Lehtien pysyy vihreänä vasta myöhään syksyllä. Violetti silmut kukkivat keltainen-vihreä kukat, muodostivat corymbose kukinto. Rakenne kruunu kompakti ja runsas kukinta. Suurin yksittäinen onnistunut laskeutuminen tällaiselle lajille. Niiden etujen joukossa, - ei vaativa maaperään, erilaisia ​​tapoja kappaleen - jakamalla Bush, pistokkaat, siemenet kylvöä. Koriste muoto tämä kasvi voi olla kapea-leaved tai rotundifolia. Molemmat lajikkeet ovat kysynnän Euroopassa.

 • Halward Silver metrin pensas tumman vihreät lehdet ja suuri valkoinen kukinnot kupera;
 • Snowmound - kuuden jalka pensas kaareva oksat, pitkänomainen lehdet ja puhtaan valkoisia kukkia avautuu alkukesästä.

Syntyi tämän tyyppi on Kaukoidässä, Keski-Aasiassa, Etelä-Siperiassa ja Venäjän. Useimmat menestyksekkäästi kasvaa kuivilla rinteillä pensaita. Pensas on pyöristetty kruunu ja levittää oksat kirkkaan vihreitä lehtiä. Cora ampuu hieman hilseilevä. Kukinta-ajan - toukokuu, kesto - 15 päivää. Klo kolmivuotiaana, aloin ajan hedelmiä. Niistä eduista - vauraan kasvillisuuden varjoisia alueita, pakkasenkestävyys, helppo lisääntymisen juurivesoista. Tämä lajike on tärkeä ryhmän ja yksilön istutukset, sietää leikkaus ja elinsiirrot.

Kulttuuri asuu Japanissa, Koreassa, Kiinassa. Ihanteellisia paikkoja kasvaa - vuoristosolista ja rinteillä. Bush on tuskin puolitoista metriä. Keskimääräinen korkeus nauhan olosuhteiden alla, mutta haarautuva paksu ja puut. Koriste korkea, mikä johtuu erityisesti oranssi väri lehtiä syksyllä. Kukinta kestää noin kuukauden, alkaa toukokuussa ja päättyy kesäkuussa. Tunnusomaista - nopea kypsyminen hedelmiä. Kukinnan ja hedelmien alkaa kolmivuotiaana. Käytettävissä lisääntymiselle pistokkaat ja kylvö siemenet. Sallittu valo kuorrutus ampuu talvella, mutta keväällä karsimisesta tilanteen korjaamiseksi. Tämä lajike on yksi ensimmäisistä kukkia.

Kesälajikkeet erotetaan Crimson, vaaleanpunainen ja punaisia ​​kukkia. Leikkaamiseen Spiraea kukkivat kesällä, olisi toteutettava keväällä. Tämä ryhmä on rönsyilevän esiintymiä.

Kuva: Japanin spirea

Tämä laji on yleistä Kiinassa ja Japanissa. Pensas on hyvin koristeellinen koska tomentose versot ja jättää paljaaksi. At kukinta lehtiä on punainen, niin se muuttuu vihreäksi yllä ja glaucous alla. Syksyn väri muuttuu ja monipuolistuu. Kukinta jatkuu koko kesän, kukat, pinkki ja punainen. Paikallisesti esiintyy muodostumista rajojen, suojaus ja kukinnan ryhmiä. Keväällä karsiminen on pakollinen, on jätettävä 25 cm: poegov maanpinnasta. Puutarha muodot ovat moninaisia:

 • Little Princess - kompakti, matala pensas vaaleanpunainen corymbose kukinnot.
 • Shirobana - matala pensas erilaisia ​​väri väri valkoisesta punaiseksi.
 • Macrophylla - ryppyinen lehdet tämän lajikkeen puhaltaa ja saavuttaa 10x20 cm koon (punertava nuoret lehdet, aikuinen - vihreä, ja syksyllä on vähitellen tulossa keltavihreä). Vuoden alkuunsa tauko, leikkaa kasvi jopa 7 cm maanpinnasta ja saat nuoret versot, joka on punainen koko kesän.
 • Candlelight - kääpiö pensas kellertävät lehdet. Kukkia syvä vaaleanpunainen, kukinta heinäkuussa. Versot ja vihreät lehdet muodostetaan.
 • Goldflame - metrin paksuinen pensas tummankeltainen lehdet, jotka muuttuvat vähitellen kirkkaan keltainen ja sitten vihertävä. Pinkki ja punainen pieni kukkia yhdistyy kirjava lehtineen.
 • Golden Princess - metrinen pensas vaaleanpunaisia ​​kukkia ja keltaisia ​​lehtiä.
 • Gold Mound - kääpiö lajike kultainen lehdet ja vaaleanpunainen, pieniä kukkia.

Homeland lajin - Pohjois-Amerikka, sekä Euroopan ja Aasian osissa Venäjää. Esitti Bush punaruskea, karvainen, uurrettu, on sahalaitainen, teroitettu jättää pituus 7 cm ja leveys 2 cm. Pyramidin, karvainen, löysä paniculate kukinto muodostuu valkoisia kukkia, kukinto pituus voi saavuttaa 15 cm. Oksat poiketa olennaisesti vaakasuoraan ja on muodostettu kuluvan vuoden versoja. On vuotuinen kukinnan keskikesällä loppuun. hedelmien osalta alkaa lokakuussa. Sallittu pistokaslisäys ja siemenet. Varsinainen istutus pensasaitojen, pensaiden ja ryhmissään. Tämä lajike voidaan mainita kosteutta hellä.

Berezolistnoy Spiraea asuu Japanissa, Koreassa, Siperiassa ja Kaukoidässä. Parhaat edellytykset kasvulle - kivikkorinteiden, havu- ja sekametsissä. Nimi tämän lajikkeen on samankaltaisuuden takia lehtien koivunlehdillä. Niiden muoto on elliptinen, kiilan muotoinen jalusta. Pensas ei ylitä 60 cm korkea, on pallomainen kruunu ja ylellinen zigzagoizognutymi versoja. Nuoret lehdet esiin huhtikuun puolivälissä, ja lasku keskellä syksyllä. Syksyllä niiden väri muuttuu kirkkaan keltaiseksi. Kukat voi olla valkoinen tai punertava. Purkaminen on mahdollista muita luotaessa rockeries, sekä suuri pensaita ja puita.

Tämä arvosana on risteytys spirea Douglas ivolistny. Yleisin Etelä-Kaukasuksella, Keski-Aasiassa ja Arkangelissa. Korkeus holkki saavuttaa 2 m oksat diffuusi laajasti jättää pituus on 10 cm. Kukinta aika alkaa heinäkuun lopulla ja päättyy ensimmäisen pakkasta. Tärkeimpiä etuja - sävy toleranssi, pakkasenkestävyys, helppous pistokaslisäys. Nykyinen yksittäinen, ryhmä istutus, ja muodostumista aidat. Leikkaaminen kevättalvella versot muodostavat tehokkain pensas. Jos leikkaat tehtaan varhain nuoret versot muodostuneen värin kuluvana vuonna.

Tämä arvosana on hybridi välillä Japani ja belotsvetkovoy spirea. Pensas on kompakti tarpeeksi ja saavuttaa 75 cm korkea. Väritys voi vaihdella tummasta vaaleanpunaisesta vaaleanpunaista. Kukinta on havaittu lähes koko kesän. Versot uurrettu, verrattuna Japani erilaisia ​​aktiivisen esimerkiksi alempi. Suosituin lajikkeet:

Aktiivisin kasvillisuus Pohjois-Amerikassa. Pensas kasvaa pystyssä, karvaisia ​​erilaiset, suora, punaruskea versoja. Vaaleanpunaisia ​​kukkia kerätään kapea-pyramidin, terminaali, paniculate kukinnot. Kukinta kestää 45 päivää. Viherkasvit hopeaa, joten tätä taustaa suotuisasti varattu vaaleanpunaisia ​​kukkia.

Syntyi lajike on Kiinassa, Japanissa, Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Siperiassa. Vauraimmista alue - sara suot, tulvamaita, tiheiköt lähellä järviä. Dvuhmetrovy Bush on yellowred versoja. Lähtee pohja on kevyempi kuin alkuun. Kukka varret ovat keltaisia, karvainen, lyhyt, muodostetaan lieriömäinen tai pyramidin röyhyjä. Pakkasenkestoa on suuri, maa on vlazhnovatoy, tuore. Se mahdollisti lisääntymisen pistokkaat ja kylvö siemenet. Ensimmäinen kukinnan alkaa 4-vuotiaille lapsille.

Yllä olevat laadut ovat ihanteellisia muodostumista värillisiä pilkkuja puutarhoissa ja viheralueiden istuttaminen eksoottisia suojaukset. Tärkein edellytys - valitse viisaasti ja onnistuneesti yhdistää lajitella ne mukaan tällaisia ​​alueita.

Tallentaa materiaalia sosiaalisen. verkko:

Voit osallistua keskusteluun sääntöjen mukaisesti.

Kuvaus tarjolla ja lajikkeiden spirea

On noin sata lajia spirea pensaita. Ne eroavat toisistaan ​​kruunu, muoto ja väri lehdet ja kukinto, mutta niillä kaikilla on yksi yhteinen piirre: upea ulkonäkö. Kasvit, kasvien omassa puutarhassa tai pihalla on hyötyä oppia perustyyppiä spirea.

Keväällä lajiryhmän muodostavat spirea, kukintaa, mikä tapahtuu versoja edellisen elinvuoden, ja kukat ovat usein väriltään valkoinen. Spiraea keväällä kukinnan alkaa toukokuun lopussa ja kesäkuun alussa ja kestää noin kolme viikkoa.

Argut (Spiraea x arguta)

Tämä erilaisia ​​spirea on hybridi lajeja spirea Thunberg spirea ja monet-kukkainen.

Korkeus Bush nousee kaksi metriä. Crohnin leveä ja pörröinen. Tumman vihreät lehdet ovat kapeat kunnossa. Valkoisia kukkia, joiden halkaisija on 0,8 cm, kukinnot on kytketty useita sateenvarjon muotoinen, joka kattaa siro kaareva oksat.

Varhaisin keväällä, ryhmähenki. Spirea Argut (tai ostrozazubrennaya) kukkii joka vuosi, ja näyttää hyvältä hedge, jossa on yksi istutus, ja yhdessä muiden kasvien. Hän harjoittaa hieman kuiva maaperä, mutta tarvitsevat hyvä valaistus.

Dubravkolistnaya Spiraea (idänvirpiangervo)

spirea dubravkolistnaya ?? - pensaat jopa kaksi metriä, jossa pyöristetty, tiheä kruunu ja pitkä uurrettu varret. Luonnossa se suosii kivikkoisia ja vuoristoinen maasto, kasvualue - Itä-Euroopasta Kaukoitään.

Pitkulainen huomautti lehdet ovat kirkkaan vihreitä päälle ja harmaa alla hampaat maahan. Valkoisia kukkia Spiraea kytketty puolipallon kukinnot. Tämä näkymä - vysokozimostoyky, vaativa maaperän ja valoa.

Vangutta (Spiraea x vanhouttei)

tulos risteytyvät lajit Kantonin ja kolmen terän spirea.

Spirea Bush Vangutta erittäin suuri halkaisija ja korkeus kaksi metriä. Muoto kruunu - kaskadin leviämisen kaareva oksat. Koko pituus versot ovat monet puolipallon kukinnot pieniä valkoisia kukkia.

Joskus Vangutta spirea kukkii toistamiseen - elokuussa. Hän näyttää ihana suuremmissa kukkapenkkien sekä maisemaan mäntyjä ja lähellä vesistöjä. Hän rakastaa hyvin valaistu paikka ja valutettu maahan.

Crenate (Spiraea crenata)

Se kasvaa Kaakkois-Länsi-Euroopassa ja Venäjällä, Kaukasuksella, Altain ja pohjoiseen Keski-Aasiassa.

spirea crenate - pieni pensas (noin 1 m). Tuntomerkit lajien - crenate lehtiä reunan ja toimii kolme suonet alla. Lehdet ovat harmaa-vihreä, kukat ovat valkoisia sävy keltainen, kukinto corymbose ja leveä.

Tämä laji ei ole kovin yleinen kulttuuriin. Luonnossa spirea crenate kasvaa tiheiköt kivisellä rinteillä ja niittyjä, shrubland.

Nipponskoy (Spiraea nipponica)

Homeland lajin - Japani.

Pensas korkeus on kaksi metriä. Sen kruunu ja tiheä pallomainen, oksat lev vaakasuoraan. spirea nipponskoy kukkii kesäkuun alussa, lila silmut ja kukat kerman. Suuret monimutkainen tiheään kattavat kukinto oksat. Vihreät lehdet säilyttävät värinsä pitkälle syksyyn.

Spirea nipponskoy hyvä yhdessä istutus ja pensasaita. Nirso maaperään, mutta vaativa valaistus. On hänen kaksi koriste muotoja: pyöreä-ja angustifolia.

Thunberg (Spiraea thunbergii)

koukeroinen Thunberg spirea pensas Se pääsee korkeus 1,2-1,5 metriä. Crohnin pensas herkkä, ohut-paksu oksat. Lehdet ovat hyvin ohuita ja kapeita (pituus 4 cm, leveys 0,5 cm); ne puhkeavat keltainen kesällä kirkkaan vihreä ja oranssi syksyllä.

Alareunassa umbellate kukinnot pieniä kukkia ovat pieniä ruusuke lehtiä. Kukat ovat valkoisia soikeita terälehtiä hoikka varret. Thunberg spirea kukkii voivat kuitenkin jo ennen lehtiä.

Hän rakastaa valoa ja suosii aurinkoinen paikka istutus, maaperän ja juottamista konstailematon. Vaikeissa talvina versoja voidaan jäässä, mutta tämä tyyppi on riittävän pakkasta kestävä.

Harmaa (Spiraea x cinerea)

Spirea harmaa poistetaan seurauksena hybridisaatio Spiraea Spiraea zveroboelistnoy ja vaalea harmaa Norjassa vuonna 1949.

Se sai nimensä, koska väri lehdet: he ovat harmaa-vihreä yläpuolella ja hieman vaaleampi alapuolella, syksyllä on maalattu vaalean keltainen. Kukinnot ja harmaa alapuolelta, ja kukat itse - valkoinen. Korkeus bush - 1,8 m.

Tärkein tuholainen harmaa spirea - etana. Tunnetuin eräänlainen harmaa spirea - Grefsheym (Grefsheim). Sillä on laaja pyöristetty kruunu, hyvin herkkä, kaunis roikkuu kaaria versot ja pitkä kukinta.

spirea Grefsheym verottaa maaperän koostumuksesta ja valaistus, varjossa se vain ei ole niin runsaimmat kukinnat. Sitkeitä ja voidaan kasvattaa ilmastossa alhainen talvella lämpötilat.

spirea keskimäärin - voimakkaasti haaroittunut pensas kaksi metriä ja halkaisija 1,2 metriä. Crohnin pyöristetty ja sileä, esitti ruskea punainen tai keltainen sävy, hilseilevä kuori, pyöreä ja sileä.

Lähtee spirea keskimääräinen soikea, pitkänomainen, lyhyen petioles, rintavarustus päälle, kirkkaan vihreä. Valkoiset kukat kerätään corymbose kukinnot. Kukinnan - 15-20 päivää toukokuussa. Luonnossa se kasvaa pensaat, kuivalla rinteillä.

Slivolistnaya (Spiraea prunifolia)

Luonnollisessa muodossaan löytyy Kiinassa ja Koreassa. Korkeus bush - kaksi metriä, ohuita oksia, switchgrass. Kirkkaan vihreät lehdet ovat soikeat, pitkänomainen, akuutti kärki ja kavennettu pohja.

Syksyllä ne tulevat punaruskea tai oranssi. 3-6 valkoinen kaksinkertainen kukkia ohuilla kukkien varret yhteen kukinnot sateenvarjo ruusuke pieniä lehtiä.

Nähdäksesi slaboustoychiv pakkasta. Kasvit on suositeltavaa valita tyyni paikka puoliksi varjossa tai auringossa, optimaalinen maaperä - kohtalaisen kostea, vapaa kalkkia.

Kasvit Tämän ryhmän tunnettu siitä, että heidän pyramidin kukinto corymbose, ja muodostetaan nuoret versot, jotka kuivua seuraavana vuonna. Kukinta alkaa kesäkuussa, kukat ovat punainen ja pinkki sävyjä.

Japaninangervo (japaninangervo)

Japanin spirea pensas pääsee korkeus 1,5 metriä, se on hitaasti kasvava ja suora. Syksyllä sen lehdet muuttuvat rikas sävyjä oranssi kukkia. Lehdet ovat pitkulaisia ​​ja sahalaitainen reunaa pitkin, pieniä vaaleanpunaisia ​​kukkia kerätään laajasti kilvet. Ajan runsas kukinta - kesäkuun lopusta elokuun puoliväliin asti.

Tämä laji ei ole erityisen tarkkoja siitä olot, mutta hän tuntee paremmin kokonaan sun ja kosteassa maaperässä. Kasvi on kestävä ja voi tehdä ilman erityistä suojien.

Saamme paljon lajikkeiden spirea Japani: Little Princess (Little Princess), Shirobana, Makrofilla (macrophylla), Candlelight, Goldflame Golden prinsessa, Gold Mound.

Alhainen pensaat Japani Spiraea erilaisia ​​Goldfleym (korkeus - 0,6-0,8 m, halkaisija 1 m), ensimmäinen on oranssi-punainen tai pronssi-kulta väri nuoret lehdet, myöhemmin -Kirkas keltainen. Kukinnan aikana lehdet kellastua-vihreä sävy syksyllä - kupari-oranssi kultainen värisävy.

Douglas (Spiraea douglasii)

syntymäkoti Douglas Spiraea - Pohjois-Amerikassa. Holkki korkeus on 1,5 m. Se ampuu suora, karvainen, punaruskea. Lehdet ovat jopa 10 cm, kapea ja pitkänomainen, yläosassa hampailla, vihreä ja hopea, toisaalta.

Kapea pyramidin kukinto-röyhy kerätty kirkkaan vaaleanpunaiset kukat.

Ja se kasvaa hyvin auringossa ja osittain varjossa. Se kukkii heinä-syyskuussa. Kaunis spirea Bush Douglas näyttää näyttäviä ryhmässä istutukset pitkin puiston tiet, se on kyky lujittaa rinteitä ja alueet tuhoutui vettä ja tuulta.

Bumalda (Spiraea x bumalda)

tämä hybridi spirea ja Japanin spirea belotsvetkovoy esiintyy yleisesti viljelmästä. Spirea Bush Bumalda - kompakti ja matala (0,75-1,0 m), Crohnin pallomainen, suora haara.

Nuoret versot ovat vihreitä, paljaat ja hieman uurrettu, myöhemmin tulossa punaruskea kanssa hilseilevä kuori. Lehdet ovat soikeat suikean. Kukat on maalattu eri sävyjä vaaleanpunainen - vaaleasta tummaan. Kukinto litteä ja corymbose.

Näyttöön useita lajikkeita (Anthony waterer, Gold liekki, Tikka Punainen) ja koriste muodot ( "dark vaaleanpunainen", "kihara", "tyylikäs" ym.) Spirea Bumalda. Tämäntyyppinen talvi-sitkeitä ja nirso maaperään, mutta kuivilla hädän hyvä kastelua.

Billard (Spiraea x billardii)

Spiraea Billard luoma hybridisaatio lajikkeiden spirea Douglas Spiraea ja rantakukka. Pensas pääsee korkeus yli kaksi metriä.

Lehtiä pituus (10 cm) ja terävä lansetin muotoinen ivolistny spirea. Pitkä ja pörröinen kukinto-röyhy punaisia ​​kukkia - muistutus toisen lajin, Douglas Spiraea.

Kukkii heinä-elokuussa ja kukat putoavat pois, kun ensimmäinen halla. Se on hyvin sitkeitä spirea ja tuntuu hyvältä kylmässä pohjoisilla alueilla. Se näyttää hyvältä hedge.

Berezolistnaya (Spiraea betulifolia)

Luonnollisesti se kasvaa Kaukoidässä, Japanissa ja Koreassa, Itä-Siperiassa. Lomake lähtee tämä laji on samanlainen muoto lehdet koivu - soikea kiilamainen tukikohdan, josta se on saanut nimensä.

Syksyllä vihreät lehdet muuttuvat kirkkaan keltainen. Alhainen pensaita Spiraea berezolistnoy (korkeus 60 cm) on pallomainen ja tiheä kruunu uurrettu, joskus kaareva siksak versoja. Kukinnot muotoinen tiheä panicles lukuisia valkoisia tai punertava kukkia. Kukinta alkaa kesäkuussa.

Luonnossa pensas kasvaa havumetsien ja sekoittaa rinteissä. Kasvi varjoa suvaitsevainen, mutta kirkkaassa valaistuksessa ja kostea maaperä paremmin kukintoja. Talvella ei tarvitse suojaa.

Luonnollinen alue - Pohjois-Amerikka. Spirea pensas valkoinen Se on punaruskea uurrettu versot ja huomautti lehtiä. Valkoisia kukkia letnetsvetuschego lajit - ilmiö epätyypillisiä tälle ryhmähenki. Kukat on kytketty löysä pyramidin röyhy kukinto ampuu päissä.

Kukinta kestää heinäkuun alussa elokuun alussa. Kasvien kosteutta ja photophilous, keskimääräinen talvi sitkeys. Käytetään yhden ja ryhmässä istutus suojaukset.

Ivolistny (Spiraea salicifolia)

Se kasvaa länteen Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Siperiassa, Kaukoidässä, Kiinassa, Koreassa ja Japanissa. Luonnossa Spiraea rantakukka kasvavat lähellä lammet ja suot. Sen asento pysty pensas korkeus on kaksi metriä.

muotoiset lehdet muistuttavat lehdet pajun, kapeat, pitkänomainen ja korosti, jopa 10 cm pitkä, tummanvihreä edellä ja alla oleva valo. Sen suora ja elastisia versot on maalattu eri väreillä: ruskea, keltainen, ruskea, punertava. Kukinto-röyhy valkoinen tai vaalean vaaleanpunainen kukat ovat pitkiä ja pörröinen, saavuttaa pituus 20-25 cm.

Sitkeys, optimaalinen maaperä - tuoreita, hieman kostea. Käytetty ryhmässä istutuksia.

Kaikki tyypit ja lajikkeet spirea on erinomaiset koriste ominaisuuksia ja eri kukinta-ajan. Tietäen nämä ominaisuudet voivat taitavasti yhdistää kasvien eri lajien ja luoda kaunis puutarha, joka miellyttää silmää eri värejä ja muotoja keväästä syksyyn.

Haluan kasvaa neilikka. Ostaa siemeniä tämän kukan voi olla hyvä säilyttää, tässä :.

Miksi Viljanrouhimet Niva ei ole luettelossa? He paras!

paljon biologisten ja geologisten virheitä: esimerkiksi kirjoitti, että savi on tyypillisesti happamaksi, kuitenkin.

Erinomainen artikkeli, paljon hyviä vinkkejä! Olen nyt Thaimaassa ja mursi hänen päänsä, jos se on järkevää.

Hei! Nimeni on Andrew. Haluan oppia miten kasvaa melonien myynnissä hehtaarilta normeja. .

 • © 2018 Agronomu.com
 • luottamuksellisuus

Minkä tahansa materiaalien Näillä sivuilla on sallittua viitaten agronomu.com

Toimittajat portaalin voi olla samaa mieltä kirjoittajan omia ei ole vastuussa tekijänoikeuksien alaista materiaalia oikeellisuudesta ja sisällöstä mainonta